אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום. נתקלתי בתעלומה בנגן Vista Media Center. לאחרונה שדרגתי למחשב חזק מאוד: Q6600, 2gb, כרטיס חזק 8600GTS וכו'. ואני נתקל בתעלומה שלא מוצא לה פיתרון. כאשר אני מנסה לנגן קבצי MKV של 1080p אני רואה תקיעות קטנות שנראות כמו קפיצות של הסרט. לציין כי לאחר שחקרתי קצת מצאתי שמתי שהוידאו אינו הדבר היחיד שמוצג אז הסרט מנוגן תקין לחלוטין - לדוגמה, כאשר תוך כדי ניגון הסרט אני מזיז את העכבר ועולים הכפתורים של PAUSE, אחורה וקדימה... לציין כי בנגן WMP11 הסרטים מנוגנים תקין לחלוטין גם במסך מלא. לצייטן גם שפורמט 720p תקין לחלוטין. משתמש בקודקים: 1. haali splitter - לפתיחת הקובץ. 2. coreAVC - לוידאו. 3. ffdshow - להדבקת תרגום. 4. ac3filter - לסאונד SPDIF. האם מישהו מכם מכיר את…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עקב מעבר דירה, אני מחפש לעצמי טלויזיה חדשה, לתליה על קיר בחדר, התקציב הוא עד 6000 ש"ח, בהנחה ואפשר למצוא LCD איכותית במחיר כזה. הגודל ? שוב, בהקשר למחיר, אני מקווה שאפשר למצוא משהו מעל 29" (הנוכחית שלי, הקרנה אחורית) אם לא, אז איזה גודל ייכנס בתקציב הזה ? שימושים - -טלוויזיה - תחובר למחשב לצפיה בתכני וידאו מהמחשב, לעיתים תכופות (יום יום אפילו) (כאשר היום יש לי יציאת SVIDEO, אבל בעתיד אני אחדש גם את כרטיס המסך) - בעתיד היותר רחוק, אולי איזו קונסולה. אני לא מכיר את השוק והחברות הפועלות היום, אני אשמח לקבל מכם המלצות לדגמים במידה וזה חורג מהתקציב עד 2000 ש"ח (כלומר עד 8000 ש"ח) אז אני אשמח לדעת, אולי אני אשקול דחיה בקניה לטובת משהו שבאמת שווה את זה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ממירים קובץ DAT. לקובץ MP4. ? ובכלל איך ממירים קבצי ווידאו לפומט MP4 ? איזה תוכנה טובה ? אני רוצה את הסרטים לX5L . האם התוכנה שמגיעה איתו יכולה לעשות זאת ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין למה הדגם החדש LA32B450 עולה יותר מהדגם הישן שנראה לי כאילו הוא נותן פחות והניגודיות שלו לא ממש ידועה :-\, באתר היצרה כתוב ניגודיות דינאמית גבוהה שזה לא מעניין אותי ולא כתוב בכלל על הניגודיות הסטטית(ה"אמיתית") של הטלויזיה, יש רק חיבור 1 של HDMI לעומת 3 בדגם הקודם , מהירות תגובה של 8ms לעומת 6ms בדגם הקודם, PIP שיש בדגם הישן ואין בחדש, לגבי מעבד התמונה אני לא ממש יודע אין לי מושג בזה אני רק יכול לשער שהLA32B450 עם מעבד תמונה טוב יותר כי היא חדשה יותר, אגב שניהם סדרה 4 או שהדגם של הLA32B450 הוא סדרה 4 ה"חדשה" כי לפי סמסונג שניהם סדרה 4? LA32B450 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=lcdtv&model_…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים. עד כה הייתי בטוח שאקח את ה-Audioengine A5 Black, אבל מכיוון שלא קיבלתי עליהן יותר מדי ביקורות (אלו שקיבלתי היו מצוינות) החלטתי להתייעץ פה, עם המומחים. המערכת לא תשמש כלל וכלל למשחקים. יהיו לי אוזניות ייעודיות בשביל זה. שימושיה יהיו, כפי שצוין, סרטי HD ומוסיקה בסגנונות רוק ומטאל. המערכת ככל הנראה תתחבר לכרטיס הקול של Creative, ה-PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series, אלא אם יש לכם המלצה לכרטיס קול אחר באותו תקציב (1,000 ש"ח) שיותר טוב ממנו במשחקים, במוסיקה ובסרטים. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד של דל (xps15) וחיברתי אותו באמצעות חיבור hdmi לרסיבר vsx-820 של פיוניר. מהרסיבר כמובן יש חיבור hdmi לטלוויזיה. אני לא מצליח לקבל תמונה של הנייד על הטלוויזיה, אלא רק אם אחבר ישירות את הנייד למסך LCD. האם יש לכם רעיון מה לא תקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אחרי שנועצתי איתם ובתגובות של זאפ הלכתי לפעול ולבדוק ולשמוע בחנויות... אני מגדיר את עצמי כאודיופיל ויש לי מערכת 8 רמקולים בחדר אחר רצינית.. הרמקולים האלו הם עבור חדר המחשב ומהווים רמקולים משניים. הייתי בחנויות : מחסני חשמל , ביג בוקס, באג , וKSP חיפה. שמעתי את הרמקולים בחנויות : ביג בוקס, באג ומחסני חשמל . אז ככה, אם כל הכבוד לשם של JBL דגם ה CREATURE 2.1 נבדק ישירות מול ה ATP3 בחנות ביג בוקס ומחסני חשמל מאיזור תל חנן נשר ליד חיפה... הATP3 אכלו את ה JBL לארוחת בוקר ועוד ביקשו עוד... הצליל של JBL קצת מתכתי , פלסטיקי , ולא טבעי , אין מספיק עוצמה ולא ארחיב עוד עליהם... קישר ATP3 לקח בסיבוב ובגדול ובהפרש גדול לדעתי. הלכתי לביג בוקס, ושמעתי שוב את ה JBL מול ה ATP…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש גוף שמייבא באופן מסודר את הרמקולים הללו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של creative inspire 4.1 4400 לפחות ל-3 מהרמקולים הקטנים נקרע בצורה כזאת או אחרת החוט אני שוקל בעתיד הקרוב או הרחוק לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מה לעשות עם הרמקולים ניסיתי להתקשר לפני המון זמן לקראטיב ישראל והם אמרו שהם לא מחליפים חוטים ושאני אנסה אצל איזה חשמאלי בכל אופן, כמה כיום רמקולים כאלה שווים ואיפה הם מדורגים מבחינת איכות? אתם ממליצים לקנות רמקולים חדשים בעתיד או לנסות לתקן אותם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט עם סאונד DTS אבל כשאני נסה לנגן אני לא שומע כלום. צריך קודק מסויים בשבילו? יש לי AC3FILTER ואני יכול לשמוע DD דרכו, אבל DTS משום מה אני לא יכול. מה צריך להתקין בשביל לשמוע DTS? הכרטיס קול שלי זה AUDIGY 2 מחובר לרסיבר של PIONEER דרך יציאה קואקסילית.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש בבעלותי Rio Cali 512MB... למרות שיש לו אוזניות באיכות מאוד גבוהה,אני מחפש זוג אוזניות חדש [הזוג אוזניות המקורי של הריאו שלו התקלקל ואני בינתיים משתמש בזוג אוזניות של חבר] יש לכם המלצות על אוזניות IN-EAR איכותיות?עד 200 ש"ח... תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בלפטופ ישן לצפיה בDIVX בLCD. כשאני מציג בו סרט blueray, המעבד על 100% והסרט נתקע כל 2 דקות. זה באמת המצב ואין מה לעשות או שהנגן לא יעיל? ניסיתי עם medeia player classic ו bsplayer ואני מקבל את אותו אפקט.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למיקרופון עד 80 שקל לשיר איתו במחשב ולהקליט מה ההמלצה..? ראיתי את 3 אלו מה דעתכם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715230 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728615 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=VK25 את אלו ראיתי בחנות ב 99 שקל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי בחדר רסיבר JVC RX-5022 , הוא עלה לי 200$ בדיוטי פרי (סתם רסיבר חרא) השתמשתי בו כמה זמן ברמקולים של אח שלי (הוא לא גר איתי) הוא נתן לי אותם כי נהרס לו המגבר. אני לא קניתי רמקולים עדיין למגבר כי לא היה לי תקציב. בכל אופן הוא אמר שאם אני רוצה הוא יתתן לי 850 ש"ח על המגבר, זה מספיק לו כי הוא משתמש בזה לתקלוט ואימון בבית כך שזה לא משנה לו האיכות) השאלה היא אם כדאי לי לקחת את ה-850 ש"ח ולהוסיף עוד 350 ש"ח ולקנות VIDEOLOGIC עם FORTISSIMO III ? או שכדאי לי להשקיע איזה 1500 שקל רק ברמקולים קדמיים... השימוש של הרמקולים זה מוזיקה ומשחקים. מה אתם אומרים בעניין ? אני נוטה לכיוון הכרטיס והרמקולים, הסיבה היא כי החדר שלי זה רק חדר קטן (3*5). וזה נראה די מספיק,.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש לגמרי בכל העסק ומעוניין לקנות מערכת אודיו חדשה לסלון. כרגע יש לי טלוויזיה סוני ברוויה 32", מחוברת למחשב בHDMI- וידאו ואודיו. אני מחפש לשדרג את הסאונד. מעדיף לא סראונד- 2.1 אם אני לא טועה? האם 1,000 ש"ח זה תקציב הגיוני? אני אשמח להוציא פחות, אבל אני לא ממש יודע אם זה ריאלי. האם צריך רק רמקולים ולחבר אותם לטלוויזיה? או שצריך רמקולים ורסיבר? יש אפשרות לקנות רק רמקולים, לחבר לטלוויזיה, ואז להוסיף רסיבר מאוחר יותר? יש בזה טעם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה חשוב לכבות את הרמקולים או שאפשר להשאיר אותם דלוקים 24\7 ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הבדלי הסאונד בין ה Logitech® Z-Cinema 2.1 Surround Sound System שמחירם 1950 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22429 ל Logitech® Z10 Interactive Speaker System שמחירם 810 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=16435 גדולים כל כך שמצדיקים את ההפרש במחיר ( יותר מ1000 ש"ח) ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקבל את הסאונד הטוב ביותר במשחקים בשימוש באוזניות. קראתי המון דיונים ב-Head Fi ויש קונצנזוס שאוזניות Beyerdynamics DT990 600ohm נותנות סאונד מדהים במשחקים במחיר יחסית שפוי. הבעיה באוזניות שהן זקוקות להגברה חזקה כדי להישמע כמו שצריך. ברשותי כרטיס קול Asus Essence STX שהוא גם מגבר לאוזניות. ב-Head Fi טוענים ש-Essence לא מספיק חזק בשביל אוזניות כמו DT990 וממליצים להשתמש במגבר אוזניות ייעודי. כאן מתחילות הבעיות. כדי לחבר את המגבר לכרטיס קול אני צריך להשתמש ביציאות RCA בכרטיס קול, אבל בדרך הזאת אני לא יכול להשתמש ב-Dolby Headphone שמאוד מעשיר את חווית המשחק. אני מפחד לחבר את הכרטיס קול למגבר דרך יציאת אוזניות כי היא מקבלת הגברה. אני חושש שזה ישרוף את המגבר. אני רואה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים ריצפתיים של פיור אקוסטיק . אני לא מרוצה הטרבל לא נשמע טוב, אני מניח שהבעיה היא טוויטר. אני רוצה להוסיף טווטר השאלה האם זה אפשרי ? ומה עלי לעשות? . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחבר את המשחב לTV LCD עם חיבור אנאלוגי. והרזולוצייה היא רזולוצייה של 4:3 (1024*768) ומה שהTV עושה היא פשוט מותחת קצת את התמונה (לא הכי מרגישים) אבל שאני רואה סרט אז עדיין יש את השחור למעלה ולמטה... כי היא פשוט מותחת את ה4:3 ל16:9. יש דרך לראות סרטים על מסך מלא? תודה לעונים! נ.ב ניסיתי גם לחבר את הTV דרך S-VIDEO, אותו דבר.... נ.ב2 עוד שאלה קטנה יש לי את הממיר X3100 שקל יס. הTV מחוברת דרך חיבורי RCA צהוב לבן ואדום. אבל לא רואים משהו. ניסיתי לחבר את הTV לממיר אחר שיש לו יציאת S-VIDEO וראו הרבה יותר טוב! אז השאלה שלי היא, אם אני אקנה כבל שצידו האחד הוא חיבור 24 פינים (שכחתי את השם שלו) ולצד השני שלו הוא S-VIDEO יראו יותר טוב או אותו דבר? החיבור שיש לי עכשיו הוא…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתלבט רבות אם שווה להשקיע בכרטיס קול טוב למחשב, במטרה לשפר את התוצאה המתקבלת בסטריאו. אתחיל בכך שאפרט את הציוד הקיים ברשותי: Denon AVR-2105 Tannoy MX3 (קדמיים) Tannoy MX2 (אחוריים) Tannoy MXC (סנטר) הרסיבר מחובר ליציאה הקואקסיאלית (Coax) של כרטיס הקול המובנה (SoundMax) בכבל באורך 5 מ'. קראתי ביקורות על כרטיסים דוגמת ה-ASUS Xonar D1, Prodigy 7.1, Maya 44 המשותף להם הוא שלכולם (חוץ מה-Maya 44) יש רק יציאת S/PDIF אופטית. מכיוון שמדובר במרחק יחסית גדול בין המחשב לרסיבר, ומכיוון שכבר קיים ברשותי כבל קואקסיאלי באיכות טובה (של Monster) אני מחפש כרטיס בטווח של 600 ש"ח +- שיענה על הדרישות הבאות: -איכות טובה בסטריאו דרך היציאות האנלוגיות -העברת AC3 ו-DTS …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אחד,ש.... מכור!!! ל-CS (במקרה של עכשיו - 1.6), ויש כל כך הרבה ילדים שמעצבנים אותי ואני לא יכול להגיד להם כלום. ניסיתי לדבר כבר עם 4 מיקרופונים שונים,ובאף אחד לא שמעו אותי, שינתי את הגדרות השמע - שיהיו בדיוק כמו של חברים שלי (כי אותם שומעים),וזה עדיין לא עזר :'(, מה אני יכול לעשות בנידון? בתודה, MuTaTiOn.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש שלט אוניברסלי למקרנים? נראה שאין אפשרות להפעיל ידנית, וזה בכלל אמור להיות תלוי על התקרה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד לקנות מערכת קולנוע ביתית והדגם שמשך אותי זה Panasonic SCPT560 האם זה דגם טוב ושועמים בו טוב סרטים זה דגם משולב 5רמקולים וDVD הכול קומפלקט אני מעונ ין שהמערכת תשמע טוב בסרטים בשרים ובמשחקים העיקר סרטים ושרים עם זה לא דגם מוצלח בבקשה מכם תמליצו על תגם אחר בסגנון שלו תודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש DVD פשוט (לא למחשב) שמסוגל לנגן קבצי DIVX וכדומה מדיסק חיצוני USB. ה DVD צריך לזהות סיפריות ותתי סיפריות. מתברר שיש מכשירי DVD שבמקום לאפשר ניווט בין הסיפריות, פשוט מראים את כל הקבצים שעל הדיסק בבת אחת... מישהו יכול בבקשה להמליץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-