אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום. לפני כמה זמן קניתי את ה 7H. עכשיו אני משתמש כל הזמן תוכנה וונטרילו וכולם אומרים שיש לי רעשי רקע. בדקתי אצל עוד מישהו שגם כן קנה את האוזניות האלה ואצלו אותו הדבר. האם זה בעיה במיקרופון או במחשב ? והאם ניתן לסדר את זה ? תודה לעונים, שרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקבל את הסאונד הטוב ביותר במשחקים בשימוש באוזניות. קראתי המון דיונים ב-Head Fi ויש קונצנזוס שאוזניות Beyerdynamics DT990 600ohm נותנות סאונד מדהים במשחקים במחיר יחסית שפוי. הבעיה באוזניות שהן זקוקות להגברה חזקה כדי להישמע כמו שצריך. ברשותי כרטיס קול Asus Essence STX שהוא גם מגבר לאוזניות. ב-Head Fi טוענים ש-Essence לא מספיק חזק בשביל אוזניות כמו DT990 וממליצים להשתמש במגבר אוזניות ייעודי. כאן מתחילות הבעיות. כדי לחבר את המגבר לכרטיס קול אני צריך להשתמש ביציאות RCA בכרטיס קול, אבל בדרך הזאת אני לא יכול להשתמש ב-Dolby Headphone שמאוד מעשיר את חווית המשחק. אני מפחד לחבר את הכרטיס קול למגבר דרך יציאת אוזניות כי היא מקבלת הגברה. אני חושש שזה ישרוף את המגבר. אני רואה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אנחנו בונים כרגע בית פרטי והגענו לשלב של החדר קולנוע והייתי מעוניין בעזרתכם בבחירת מפרט למערכת קולנוע. אני אפרט קודם את הדרישות שיש לי או דברים שאני מעוניין שיהיו ואם תוכלו לתת לי לפי דרישות אלו מפרטים למכירים של 30,000 - 40,000 - 50,000 - 60,000 מי שיוכל לתת מפרטים לכל הארבע רמות אני אשמח , מי שיוכל לתת רק לאחד אני גם אשמח , ומי שסתם מעוניין לתת הערות מוזמן , תודה לכל המסייעים. (אם מישהו שנותן מפרט יכול לספק את הסחורה ולבצע התקנה שיכתוב וישאיר פרטים ליצירת קשר ובמידה ואקבל את ההצעה אצור איתו קשר). אז ככה קודם כל לחדר קולנוע יש הכנה מובנית לרמקולים מקרן מסך יורד חלונות עם אפשרות להחשכה וכו' ככה שכל מה שאני צריך זה המערכת קולנוע ומעבר לזה מסך יורד , ז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4-PE של אסוס אם כרטיס קול OB אם שש ערוצים ורמקולים 4,1 של קריאטיב עם שני יציאות לכרטיס קול איך אני מחבר אותם? (אחד לירוק והשני?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו לי עד היום MEELECTRONICS A151, אחלה אוזניות אבל הלכו לאיבוד :-[ אני רוצה אוזניות שלא יירדו מהרמה שלהם, בהעדפה שיתאימו גם לספורט.. אין בעיה להזמין מחול תקציב עד 300 שקל בערך (מחפש אוזניות IN EAR בלבד) ראיתי אוזניות של אותה חברה S6, אבל נראה לי שהאיכות סאונד שלהן לא כ"כ טובה http://www.meelec.com/MEE_Sport_Fi_S6_p/ep-sfs6-rdbk-mee.htm מעבר לזה, אני לא יודע מה לקנות יש כ"כ הרבה דגמים תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות לריצה בסכום של עד 300 ש"ח. אוזניות In-Ear לא באות בחשבון, וגם Clip-ons לא ממש (יש לי Koss KSC-50 והן פשוט לוחצות עד כאב). ההעדפה שלי היא אוזניות קשת, אבל השאלה היא אילו עוד פרמטרים חשוב לבדוק (מלבד כמובן האזנה בחנות). ראיתי הרבה המצלמות לקוס PortaPro ו-SportaPro, לסנהייזר PX100, ול-AKG K26P. לפי השם ה-SportaPro נשמעות הכי מבטיחות לריצה, אבל אני בטוח שזה לא כל כך פשוט
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם האוזניות הג'נריות של אחי שפתאום (יותר נכון כבר פעם שניה אחרי שתיקנתי) החוט נדפק בקרבת האוזניות. נו אתם יודעים שצריך לשחק עם החוט כדי שאחת האוזניות תעבוד. אלו סתם אוזניות ג'ניוס. בקיצור אני מחפש משהו איכותי, אבל כמו שאתם מבינים אני לא משהו מתמחה בתחום אם עד עכשיו עבדתי עם ג'נריות לחלוטין. :-[ אני צריך אוזניות סבירות למוזיקה/משחקים/מחשב בעיקר, עדיף אוזניות שלא תכנסות לאוזניים, ובתחום מחירים של עד 300-350 ש"ח. אם אני אקנה אוזניות במעל תחום המחירים שלי, האם ההבדל יהיה כה משמעותי ואני באמת אשמע אותו? ועוד משהו, עד כדי כך לא מומלץ לא להזמין בארץ? :-\ תודה על העזרה, איציק.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים. אני שמוע המון מוזיקה במשרד במהלך היום ואני מחפש אוזניות איכותיות , הבעיה היא שאני לא יכול לשבת עם בוקסות במשרד אני צריך משהו שנראה מינימליסטי, אוזניות אצבע זה הכי טוב אבל יש משהו דומה שהוא לא גדול מידי פיזית גם יענה על הדרישות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא להגיד לי למה לא חיפשתי ודברים כאלה עברתי על גוגל טוב טוב ולא מצאתי שום דבר שעוזר לי... גם כי האנלית שלי לא משהו... :-\ ועכשיו לנושא - אני צריך פרטים על 2 הדברים הללו מגבר - nad srereo receiver 701 אני צריך לדעת כמה וואט הוא וכל הדברים האלו ואם מישהו יודע שיציין כמה הוא שווה רמקולים - kef c45 אני צריך לדעת מה ההספק שלהם ההתנגדות וכל הדברים האלו תודה רבה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מי החברה שמייצרת ל APPLE את האוזניות שמגיעות עם המכשיר ?(IPOD)? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ריסיבר חדש YAMAHA 430 וזה ממש (ממש) לא הפיוניר העלוב שהיה לי לפני. יש פה בערך מיליון חיבורים (מזל שלא קניתי את ה :D530) ואני לא מצליך להבין בשביל מה כל החיבורים של הוידאו מאחור. זה ריסיבר למה הוא צריך יציאות וידאו? ליד כל זוג חיבורים של קול (אדום לבן) יש חיבור וידאו (צהוב):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין למה הדגם החדש LA32B450 עולה יותר מהדגם הישן שנראה לי כאילו הוא נותן פחות והניגודיות שלו לא ממש ידועה :-\, באתר היצרה כתוב ניגודיות דינאמית גבוהה שזה לא מעניין אותי ולא כתוב בכלל על הניגודיות הסטטית(ה"אמיתית") של הטלויזיה, יש רק חיבור 1 של HDMI לעומת 3 בדגם הקודם , מהירות תגובה של 8ms לעומת 6ms בדגם הקודם, PIP שיש בדגם הישן ואין בחדש, לגבי מעבד התמונה אני לא ממש יודע אין לי מושג בזה אני רק יכול לשער שהLA32B450 עם מעבד תמונה טוב יותר כי היא חדשה יותר, אגב שניהם סדרה 4 או שהדגם של הLA32B450 הוא סדרה 4 ה"חדשה" כי לפי סמסונג שניהם סדרה 4? LA32B450 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=lcdtv&model_…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף ? LCD או פלזמה בגדלים 32 ו 42 כולם FHD כולןם יחוברו לממיר YES רגיל (לא תומך HD)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב היה 170 ש"ח מלכתחילה, אז לפני שתמליצו, אני לא יכול להעלות אפילו בשקל מעל ל-300 ש"ח! העליתי ל-300 ש"ח כי ראיתי שבתקציב הקודם היה אפשר להשיג רק CREATIVE SBS 370! אז לענייננו, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ABIT NF7. עד עכשיו היו לי רמקולים ואוזניות ג'נריות, ששניהם ביחד עולים פחות מ-50! לגביי האוזניות, אין לי בעיה; אני משתמש בהם רק למשחקים והצליל נורמלי. אבל לגביי הרמקולים, אני אוהב להקשיב בהם למוזיקה וסרטים, והאיכות שלהם פשוט על הפנים :-X, אני רק שומע רעשים. אז אני עכשיו מחפש לקנות רמקולים איכותיים (עד כמה שאפשר) בתקציב של 300 ש"ח, שמיועדים בעיקר לסרטים ומוזיקה. לפי החיפושים שעשיתי, אלה הרמקולים הכי מתאימים שלא עוברים את התקציב שציינתי: Creative Inspire 2500 (…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הייה טוב אז אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות רמקולים סוףסוף. אז כמובן יש את הATP3 שכל העולם ממליץ עליהם, והיום שמעתי אותם בחנות- נראים ונשמעים סבבה..באס,טרבל שנינתים לכיוון.. עולים 340 לידם יש את הVS4121 בKSP שאפשר להשיג ב330. אז מה לדעתכם הכי טוב והכי כדאי\משתלם לקנות? כמו שהבנתם, מערכת 2.1 בשביל מוסיקה, איכות שמיעה ונוחות שימוש כמו: שלט ווליום, כיוון באס,טרבל - אלה הדברים שחשובים לי. אז..תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נחתך לי הכבל של הAKG 412 בדיוק באמצע ניסיתי פשוט לחבר חזרה את המתכת החשופה ללא הצלחה.. האם יש איזו שהיא אפשרות לתקן אותן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה 3 מסכים ל-3 חדרים שונים: חדר שמרחק הצפייה בו יהיה 2.9, חדר עם מרחק צפיה של 3.3 מ' וחדר עם מרחק 3.8 מ'. איך שאני מבין, טלויזיה 37" היא הגודל המומלץ כבר מ-3 מ', ז"א שהיא תופסת לכלל החדרים. הטלויזיות ישמשו בעיקר לצפייה בשידורים רגילים ולצפייה בסרטים דרך DVD. התקציב הוא עד 3000 לטלויזיה. האם יש דגמים טובים יותר, ואיך הדגם הזה נחשב? כמו כן, אני מחפש מסך 26" לצפייה בשידורים רגילים בלבד, מה הדגם המומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רסיבר או משהו מאוד מאוד פשוט, יחסית פרימיטיבי ואני לא יודע אם בכלל קיים: בעיקרון כיום אני מחבר למחשב שני זוגות רמקולים אחד שהוא 2.0 ואחד שהוא 2.1 (שונים לגמרי משני חברות שונות) בחיבור רגיל (aux 3.5) על ידי מפצל AUX פשוט שקניתי בכמה דולרים באינטרנט. (דוגמא: http://www.ebay.com/itm/20cm-3-5mm-Stereo-Jack-Y-Splitter-Cable-Headphone-Earphone-Aux-Adaptor-GOLD-/350841060161?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item51afc1bb41) הקטע הוא שזה לא ממש איכותי כל הזמן מתנתק וגם אם אני רוצה לשלוט על ווליום במחשב אני אצטרך לשנות גם לרמקול הראשון וגם לרמקול השני.. בקיצור סיבוך ולא פתרון שמספק אותי. מה אני מחפש? אני בסך הכל רוצה לחבר אותם למין מכ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, התקציב הוא כ-250 שקלים ואני מתלבט בין: 1. Creative Inspire T3130 במחיר 230 ש"ח. 2. Logitech Z323 במחיר 255 ש"ח. או ללכת על יותר זולים (ובהפרש אני גם אקנה מצלמת רשת) 3. Logitech s220 במחיר 140 ש"ח. 4. sonicgear ego 3nity במחיר של 160 ש"ח. מה אתם מציעים לי לקחת מבין הארבעה מבחינת האיכות? תודה, גיל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי יציאה דיגיטלית באודיג'י שלי. היא ניראת כמו יציאת PL רגילה, אבל כאשר אני מחבר אליה משהוא רגיל אני מקבל רעש. מה הקטע של היציאה הדיגיטלית? מה ההטבות? האים אני יכול להשתמש בה עם קבל PL רגיל? איך היא עובדת? איך אני יודע אם המכשיר שלי תוך בא (למשל יש לי מינידיסק עם יציאה וכניסה אופטית אז אני משאר שהוא גם תומך ביציאה הזאת, לא?) סליחה על כל השאלות אל אני ממש מסוקרן תודה רבה, יאיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי אצל חבר וראיתי שיש לו מין סוויץ' נוח על השולחן שאליו הוא מחליף בקלות מהאוזניות במחשב לרמקולים במחשב, רציתי לדעת יותר פרטים על דבר שכזה, איפה ניתן להשיגו ומה באמת מומלץ בקטע הזה. אני פשוט רוצה החלפה יותר מהירה ונוחה בין אוזניות לרמקולים במקום כל שניה להתקופף למחשב ולהחליף.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום אני הלכתי על הרעיון של הMP3 וחשבתי בעיקר על הזן של קריאטיב - לינק - http://electronics.cnet.com/electronics/0-6342420-8-20518600-1.html?tag=sd שכשיו חבר שלי קנה SONY MINI DISK MZ-N1 - לינק - http://www.sonystyle.com/home/item.jsp?hierc=9687x9781x8647&itemid=28761 אם יש ביכולתם לייעץ לי אז בבקשה. תודה מרש "SHUTGUN".
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק מדגם X-530. רצתי לשאול אם בתוכנות WINAMP/AIMP2/WMP אפשר להגדיר שאני ישמע בכל הרמולים כל ה5 ולא רק ב2. ועוד משהו קטן, מה שיש לי זה X-530 שיש לו 3 חיבורים. ויש לי אוזניות Razer Barracuda 5.1 שגם כן 3 חיבורים וישלי כ.קול עם 6 חיבורים, כרגע הכל מחובר עם מפצלים ורציתי לשאול אם אפשר לחבר X530 ל3 חיבורים בלוח ואת האוזניות ל3 חיבוים הנותרים לכ.קול להגדיר ששניהם יעבדו ביחד. ויש לי גם עוד סט שחיברתי בנוסף ללוג'יטק F&D E300 שזה חיבור יחיד. איך אני מחבר הכל ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-