אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... מצאתי מישהו שמוכר את הרמקולים Wharfedale AT-100 SE ב-250 ש"ח (חדש עולה 730 ש"ח). האם שווה? נ.ב: האם חייב ספק שמוציא 100W x2 ? ---------------- Now playing: Simon & Garfunkel - Homeward Bound via FoxyTunes
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם סימני הזיהוי? זאת אומרת, מה מגדיר ז'אנר מסויים, ואיך אני אוכל לקטלג שיר מסויים כז'אנר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם האוזניות הג'נריות של אחי שפתאום (יותר נכון כבר פעם שניה אחרי שתיקנתי) החוט נדפק בקרבת האוזניות. נו אתם יודעים שצריך לשחק עם החוט כדי שאחת האוזניות תעבוד. אלו סתם אוזניות ג'ניוס. בקיצור אני מחפש משהו איכותי, אבל כמו שאתם מבינים אני לא משהו מתמחה בתחום אם עד עכשיו עבדתי עם ג'נריות לחלוטין. :-[ אני צריך אוזניות סבירות למוזיקה/משחקים/מחשב בעיקר, עדיף אוזניות שלא תכנסות לאוזניים, ובתחום מחירים של עד 300-350 ש"ח. אם אני אקנה אוזניות במעל תחום המחירים שלי, האם ההבדל יהיה כה משמעותי ואני באמת אשמע אותו? ועוד משהו, עד כדי כך לא מומלץ לא להזמין בארץ? :-\ תודה על העזרה, איציק.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוב החיבורים הם PL אנלוגי. שמתי לב שבשוק הגיימניג חלק מהדגמים מציגים חיבור USB. מה העניין לחבר דרך USB והאם זה מעניק יתרון כלשהו מבחינת הסאונד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט כבר כמה חודשים על איזה אוזניות ללכת , אני לא אדיופיל גדול , פשוט אם אני כבר קונה אוזניות אז חשבתי להשקיע במשהו סביר + , התקציב בעקרון עד 1000 ש"ח , כמובן עדיפות לכמה שפחות עם ביצועים כמה שיותר גבוהים. ההתלבטות שלי בהתחלה היתה בין ה SOLO HD של דריי ל SOL REPUBLIC שעולות חצי , הביקורות נחמדות על שתיהם , אבל עכשיו נכנס לתמונה עוד שחקן מבחינתי אוזניות ה P3 ש ל B&W .. ה P5 הם יקרות בשבילי , קראתי עליהם ביקורות נחמדות מאוד , על ה P3 לא מצאתי ביקורת מקצועית... הם גם דיי חדשות .. עוד שאלה , איפה ניתן להאזין למגוון אוזניות? ( חנות)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, עוד שבוע אני מקבל את הלוג'יטק 5500, ואני עושה הכנות לקראת בואו של הסט מבחינת חיווט דיגיטלי ומעוניין גם לרכוש כ.קול. כרגע אני מעוניין לקנות את הכרטיס של M-audio ולחבר דרך היציאה הקואקסיאלית, השאלה היא איך השילוב של הכרטיס הזה עם הרמקולים הללו, אם הוא מספיק טוב ויפיק מהם שמע איכותי ומיטבי או שהייתם ממליצים ללכת על כרטיס קול יותר טוב ויקר? ואם כן איזה..(יותר למטרות מוסיקה,גם לסרטים) תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיוו בעיקרון שמעתי שבעצם כשעובדים עם תוכנות הקלטת מוזיקה כמו qbase מה שבעצם הדבר החשוב ביותר זה הlatensy של הכרטיס קול מה שרציתי לדעת זה אם יש מישהו שמבין בזה קצת ויכול לתת יותר פרטים. 8) 8) 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, לאחר השדרוגים בנגני ה MP3 הגדולים (20GB+) הגיע הזמן לתחרות בנגני ה MP3 הקטנים (מבוססי הארדיסק כמובן): לפני כחודש RIO הוציאו את ה RIO CARMA שנפחו 5GB, יש תרד בנושא למי שמעוניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83560.0 עכשיו, התחרות מגיעה מכיוונים נוספים: CREATIVE הולכת להוציא נגן ZEN MICRO בנפח 5GB גם כן, אלו הפרטים: - 5GB הארד דיסק של SEAGATE (כמו ב RIO ) - בטריה נטענת שליפה (כן, שמעתם טוב) - זמן פעולה 12 שעות - רדיו FM פנימי !! - ניווט בעזרת VERTICAL TOUCH PAD (ממש כמו ב CREATIVE ZEN TOUCH) !! - גודל : 3.3" על 2" על 0.7" (אורך, רוחב, עומק) - 98DNB איכות קול (אמור להיות הכי טוב שיש כיום) - עיצוב מותאם ליד ? - המכשיר יגיע ב 10 צבעים שוני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קנינו טלוויזיה פלזמה אך מן הסתם לא ממש מרוצים מהסאונד שלה. בחדר אחר בבית מחוברים למחשב רמקולים ATP3 ואנו מאוד מרוצים מהאיכות שלהם. השאלה אם אפשר לחבר את אותם רמקולים או רמקולים דומים לפלזמה בדרך כלשהי? פשוט ה-ATP3 זולים ואין לנו תקציב להוציא 10,000 ש"ח על מערכת קולנוע ביתי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, כרגע אני שומע רק משני רמקולים קדמיים, ואני צריך את הדריבר שיאפשר לי לשמוע בכולם. יש לי Win7. אשמח ללינק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום,לא מזמן שאלתי אם שווה לקנות את הכרטיס CREATIVE SB LIVE 5.1 24BIT, כי לי יש כרטיס קול שמובנה על הלוח ALC650 שנאמר שלי הוא לא מצטיין באיכותו. הלכתי לחנות ושם אמרו שאין טעם להחליף אין שום הבדל כמעט,למעט אם זה יהיה כרטיס כמו AUDIGU2.מה לעשות? ראיתי ב KSP כרטיס מסדרת AUDIGY VALUVE ב 250 שקל? שווה? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה SAMSUNG UA40D5500 40' בחדר ואני מנסה לחבר אליו את ההרד דיסק הנייד : samsung station story 3.0 2TB לחריץ ה USB שמיועד אליו והוא לא מזהה לי אותו בכלל מעבר לכך חיברתי את הטלויזיה לרשת אין שום עידכוני קושחה לא מחוברים לטלויזיה כבלים מלבד כבל האנטנה והחיבור של ההרד דיסק ההרד דיסק עובד היטב במחשב והוא תקין ב 100 אחוז הטלויזיה מזהה כרטיסי SD למינהם בחריץ ה USB פשוט את ההרד דיסק לא יש למישהו אולי רעיון מה לעשות ? עריכה : שמתי לב שמצויין באתר של סמסונג על המפרט של הטלויזיה http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UA40D5500RMXXY-spec?subsubtype=led שמדובר על ConnectShare™ (USB 2.0) , וההרד דיסק עצמו עובד על USB 3.0 :\ ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ;D אחרי שנה של שימוש פשוט יוצא מן הכלל ברמקולים הנפלאים האלה שטפו טפו טפו לא מתחרט לשניה שקניתי אותם, עליתי על משהו שקצת מתחיל להציק, הרמקול הימני (השמאלי ממולי) עושה יותר רעש מהרמקול השמאלי, בדקתי טוב טוב שזה לא האוזן שלי היא שבעייתית והפכתי אותם ואני בעצמי נהפכתי ובאמת הרמקול חזק יותר מהשני, בדקתי בווינדוס ובווינאמפ את כל מה שקשור לאיזון בסאונד בין הרמקולים והכל עומד טוב על האמצע, בקיצור לא איתרתי ממה זה יכול להיות. מישהו שיש לו גם ATP3 יכול להגיד לי אם אולי הוא גם שם לב לזה? בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה כדי לי לבדוק\לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה 3 מסכים ל-3 חדרים שונים: חדר שמרחק הצפייה בו יהיה 2.9, חדר עם מרחק צפיה של 3.3 מ' וחדר עם מרחק 3.8 מ'. איך שאני מבין, טלויזיה 37" היא הגודל המומלץ כבר מ-3 מ', ז"א שהיא תופסת לכלל החדרים. הטלויזיות ישמשו בעיקר לצפייה בשידורים רגילים ולצפייה בסרטים דרך DVD. התקציב הוא עד 3000 לטלויזיה. האם יש דגמים טובים יותר, ואיך הדגם הזה נחשב? כמו כן, אני מחפש מסך 26" לצפייה בשידורים רגילים בלבד, מה הדגם המומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היו לי עד היום MEELECTRONICS A151, אחלה אוזניות אבל הלכו לאיבוד :-[ אני רוצה אוזניות שלא יירדו מהרמה שלהם, בהעדפה שיתאימו גם לספורט.. אין בעיה להזמין מחול תקציב עד 300 שקל בערך (מחפש אוזניות IN EAR בלבד) ראיתי אוזניות של אותה חברה S6, אבל נראה לי שהאיכות סאונד שלהן לא כ"כ טובה http://www.meelec.com/MEE_Sport_Fi_S6_p/ep-sfs6-rdbk-mee.htm מעבר לזה, אני לא יודע מה לקנות יש כ"כ הרבה דגמים תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות לריצה בסכום של עד 300 ש"ח. אוזניות In-Ear לא באות בחשבון, וגם Clip-ons לא ממש (יש לי Koss KSC-50 והן פשוט לוחצות עד כאב). ההעדפה שלי היא אוזניות קשת, אבל השאלה היא אילו עוד פרמטרים חשוב לבדוק (מלבד כמובן האזנה בחנות). ראיתי הרבה המצלמות לקוס PortaPro ו-SportaPro, לסנהייזר PX100, ול-AKG K26P. לפי השם ה-SportaPro נשמעות הכי מבטיחות לריצה, אבל אני בטוח שזה לא כל כך פשוט
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת 5.1 של microlab מדגם m-960 יש לי אותם כבר כמה חודשים,עד השבוע האחרון לא יצא לי כל כך לשמוע מוזיקה על גבוה ופתאום השבוע שמתי לב שהסאב ממש מזייף מוציא קולות כאילו משהו קרוע שם כל באס שיוצא בווליום גבוה מלווה בקולות צורמים. השאלה שלי האם זה בעיה בסאב או שככה הוא אמור להיות? אפשר לכוון את זה איכשהו? או שרצוי לשלוח לתיקון? או שזה אולי בעיה בכרטיס קול? תודה מראש!! נתונים של המערכת: סטיליטים 8rmsX5 תדרים 140khz-20khz סאב 22rms תדרים 30khz-140khz distortion 0.3% 1w 1khz s/n ratio 80db separation 40db
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה באמצעות HDMI - HDMIעד עכשיו הכל עבד טוב, ראיתי סרטים והכל. בקיצור לא יודע מה קרה אתמול אני לא מצליח להעביר את התצוגה של המחשב לטלוויזיה, למרות שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מחוברת אבל שאני מהעביר את התצוגה למסך 2 (הטלוויזיה) המסך של המחשב נכבה כמו שצריך אבל בטלוויזיה ממשיכים לראות רק מסך כחול בלי כלום. ניסיתי לעשות גם שכפול צגים או הרחבת צגים ושוב הוא לא מראה כלום בטלוויזיה. מחקתי את הכ.מסך והתקנתי גרסא חדשה יותר וגם ישנה יותר. עשיתי שחזור מערכת. ניסיתי עם עוד 2 כבלים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים. כלום לא עזר.. עוד דבר שניסיתי הוא לחבר לטלוויזיות אחרות בבית באחת מהטלוויזיות זה עבד כמו שצריך, ובטלוויזיה שלי ובעוד 2 אחרות עדי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה על מערכת קולנוע ביתי\סטריאו מיני\מיקרו עם 2 רמקולים ואופציה לסאב וופר. יש לי סלון לא גדול (4X4 מ'). תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על המערכת הזו: http://www.citydeal.co.il/pl_product~9596~3~311.htm מישהו מכיר? יכול להמליץ עליה או משהו טוב יותר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום המתאים , או אם בכלל יש פורום לנושא הזה אבל אני מקווה שאני כותב במקום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, ואני לא שומע צליל, מה אני צריך להתקין - איזה תוסף ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי אצל חבר וראיתי שיש לו מין סוויץ' נוח על השולחן שאליו הוא מחליף בקלות מהאוזניות במחשב לרמקולים במחשב, רציתי לדעת יותר פרטים על דבר שכזה, איפה ניתן להשיגו ומה באמת מומלץ בקטע הזה. אני פשוט רוצה החלפה יותר מהירה ונוחה בין אוזניות לרמקולים במקום כל שניה להתקופף למחשב ולהחליף.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד שיש לי באוטו את המערכת הכי טובה שאפשר לקנות היום.. באיכות של אולפן הקלטות אז אם אני מחבר דיסק קשיח לפאנל (דרך USB) ומשמיע דרכו את השירים, האיכות היא פחות טובה (אפילו במידה זעומה) מאשר להשמיע את השירים דרך דיסקים אופטיים רגילים? ומדובר במצב שגם בדיסק קשיח וגם בדיסק האופטי יש אותם קבצים בדיוק, והם באותה איכות. (איכות FLAC לצורך הדוגמא)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצבעים של הסמסונג הקשישה שלי נדפקו לגמרי והאחריות כבר אינה בתוקף. הבעיה קיימת בכל מקור וכבל שחיברתי אליה. מישהו מכיר את הבעיה? כמה להערתכם יעלה לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-