אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי ממיר של חברת הוט עם יציאת RCA (שלישייה). יש לי מסך מחשב LCD 24" FullDH עם חיבורים של VGA, DVI, HDMI. אני רוצה לראות טלויזיה במחשב, ואני מתלבט בין לקנות כרטיס טלויזיה לבין חיבור ישיר (לא דרך המחשב) של הממיר למסך. אני יודע שעם כרטיס זה יהיה נחמד שאפשר להקליט (ולהשהות שידור) אבל חשובה לי בעיקר האיכות. האם שימוש בכרטיס יביא לתצוגה איכותית? האם יש משהו מיוחד שכדאי לשים לב אליו? חשבתי על Gigabyte GT-P6000 ויש גם את Gigabyte GT-P8000 ששניהם עולים בסביבות ה- 200 שקל. ההבדל היחיד ביניהם הוא שעל השני נכתב גם: Watch Digital TV (DVB-T) מה זה אומר? הם זה משנה משהו לגבי איכות הצפייה? האם שימוש בממיר אנלוגי-דיגיטלי (למשל זה מסולן) יביא לתצוגה איכותית יותר? (יותר יקר ופחות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק מדגם X-530. רצתי לשאול אם בתוכנות WINAMP/AIMP2/WMP אפשר להגדיר שאני ישמע בכל הרמולים כל ה5 ולא רק ב2. ועוד משהו קטן, מה שיש לי זה X-530 שיש לו 3 חיבורים. ויש לי אוזניות Razer Barracuda 5.1 שגם כן 3 חיבורים וישלי כ.קול עם 6 חיבורים, כרגע הכל מחובר עם מפצלים ורציתי לשאול אם אפשר לחבר X530 ל3 חיבורים בלוח ואת האוזניות ל3 חיבוים הנותרים לכ.קול להגדיר ששניהם יעבדו ביחד. ויש לי גם עוד סט שחיברתי בנוסף ללוג'יטק F&D E300 שזה חיבור יחיד. איך אני מחבר הכל ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להטעין אותו בפעם הראשונה והוא פשוט נתקע לי עם המנורה דולקת והכל!!! פשוט נתקע ולא מגיב למקשים!!!! מה עושים??!!! תודה מראש!! :-\ :-\ :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מערכת קטנה, לא גדולה, ליחידת דיור, בעיקר למוזיקה אפשר גם סרטים אבל פחות קריטי. הצורך שלי הוא חיבור המערכת לbluetooth כדי להשמיע מוזיקה ישירות מהנייד או טלפון. מן הסתם החיבור החשמלי יהיה חשמלי, אבל בין היחידות אני רוצה שיהיו אלחוטיות. מה המחירים? מה ממולץ? תודה, שלומי - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, כoff topic, שמתי במשרד רמקולים ניידים של BOSE מאד מומלץ
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים שאני שומע בוליום גווה יוצע הרבה אויר מהחור של הרמקולים הקטנים ורציתי לדעת עים זה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקבל את הסאונד הטוב ביותר במשחקים בשימוש באוזניות. קראתי המון דיונים ב-Head Fi ויש קונצנזוס שאוזניות Beyerdynamics DT990 600ohm נותנות סאונד מדהים במשחקים במחיר יחסית שפוי. הבעיה באוזניות שהן זקוקות להגברה חזקה כדי להישמע כמו שצריך. ברשותי כרטיס קול Asus Essence STX שהוא גם מגבר לאוזניות. ב-Head Fi טוענים ש-Essence לא מספיק חזק בשביל אוזניות כמו DT990 וממליצים להשתמש במגבר אוזניות ייעודי. כאן מתחילות הבעיות. כדי לחבר את המגבר לכרטיס קול אני צריך להשתמש ביציאות RCA בכרטיס קול, אבל בדרך הזאת אני לא יכול להשתמש ב-Dolby Headphone שמאוד מעשיר את חווית המשחק. אני מפחד לחבר את הכרטיס קול למגבר דרך יציאת אוזניות כי היא מקבלת הגברה. אני חושש שזה ישרוף את המגבר. אני רואה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך חוות דעת על LCD 42 של sansui, דגם 42sdft, FullHD הפער בינה לבין הLG, סמסונג וכו הוא 2000 שח' שמעתי שהם משתמשים בפאנל של LG
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים ריצפתיים של פיור אקוסטיק . אני לא מרוצה הטרבל לא נשמע טוב, אני מניח שהבעיה היא טוויטר. אני רוצה להוסיף טווטר השאלה האם זה אפשרי ? ומה עלי לעשות? . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש באוזניות ובנגן הנ"ל ומעוניין "לסחוט" יותר את האזניות. בכל סוגי האטמים שניסיתי יש הרגשה שהאזניות יכולות לתת יותר. האם מגבר אזניות יועיל לשיפור הצליל בשילוב הזה? אני שומע בד"כ כלל בווליום נמוך (פחות מ10 בנגן) כך שהמטרה היא לא להגע לווליום גבוה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שלרמקולים ממוצעים למחשב (ולא רק) לרוב יש הספק של לא יותר מ- 5-6W, לעומת זאת במקומות אחרים הרבה פעמים רואים (גם ברמקולים לא יקרים באופן מיוחד) הספקים כמו 400-500W, מה הולך פה? קודם כל זה לא מסתדר מבחינת המחיר (כמובן שיכול להיות שהרמקולים לא באמת מגיעים להספק הזה או נשמעים גרוע בעוצמות גבוהות, אבל הבדל של פי 100 זה מוגזם). שנית כל, הרי רמקולים של מחשב, סתם לדוגמא נגיד מערכת עם שני רמקולים של 7W (סה"כ 14) יכולים להגיע לעוצמות מאד גבוהות. אז רמקולים של 400W לפי זה היו צריכים בערך לפוצץ את הבניין... במחשבה שניה תוך כדי שאני כותב, אולי בגלל שעוצמת סאונד היא בדציבלים שזה סולם לוגוריתמי אז ככל שעולים בעוצמה באופן לינארי צריך להעלות בעצם את ההספק של הרמקולים באופן אקספוננ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי שלום לכולם, אני מחפש המלצה למסך LCD בגודל 42" כמובן שיהיה FHD עם HDMI, לא ממש משנה כל הקוראי USB וכל הצעצועים למיניהם שמוסיפים היום לטלביזיות רק שיראו בה טוב, התקציב הוגדר לפחות מ6K (ש"ח) אבל ממה שאני מכיר את המחירים זה אמור להיות אזור ה4K לא? בכל מיקרה המסך יקנה רק לאחר צפייה בו בעין ואישורו ע"י הגורמים הממנים תודה על ההמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4-PE של אסוס אם כרטיס קול OB אם שש ערוצים ורמקולים 4,1 של קריאטיב עם שני יציאות לכרטיס קול איך אני מחבר אותם? (אחד לירוק והשני?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת ק"ב ברמה גבוה אני עובד עם מחשב כול הזמן למוזיקה סרטים וכו... ( מחשב -> רסיבר -> רמקולים ) נשרף לי הכרטיס קול ישן לא משהוא מקצועי וקניתי כרטיס קול USB זמני והיה לי מחשבה בגלל שהמחשב מוציא את הסאונד דרך כרטיס קול לרסיבר אם יש אפשרות אם אני יקנה כרטיס קול אז הוא יעביר איכות יותר גבוה לרסיבר מה שיעלה את איכות הסאונד זה נכון??? אם כן אבקש המלצה לכרטיס קול איכותי חג פסח שמח ותודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כבר 12 שעות שאני מוריד ללא הפסקה דרייברים לכרטיס הזה SIS 7012 מובנה על לוח אם ASUS P4S533 ל XP ו...כלום פשוט אי אפשר להתקין שום דרייבר. אפילו הדרייבר מהאתר הרשמי של SIS לא מתאים. הודעת השגיאה שמתקבלת היא ERROR 536870397 - אני יודע שזו בעיה די נפוצה וקראתי שיש לא מעט מתוסכלים ממנה אבל איך ייתכן שאין דרייבר שיפתור את הבעיה ? זו פשוט נראה כמו רמאות של החברה שמכרה את לוח האם הזה-נראה לי שעכשיו אני מבין למה התקינו ווינדוס 98 על המחשב הזה שיכול בקלות לקבל XP - פשוט יש בעיה בתאימות של בכרטיס לXP . מישהו יכול לעזור. אני מודה לכם מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי נגן מוזיקה התומך בMP3 ובWMA, השאלה היא במה עדיף להשתמש כשאני עושה RIP מדיסק? מה יותר איכותי? מה תופס פחות מקום? האם יש הבדל בצריכת הסוללה של הנגן? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי ברמקולים X530 לפני פחות משבוע חיברתי את הרמקולים לסאב כמו שצריך חוץ מזה שהחלפתי במקומות בין האחורי הימיני ושמאלי כי כשעושים בדיקת סראונד הוא מזהה אותם הפוך.. הרמקולים חוברו לכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257 לפי הצבעים ירוק לירוק כתום לכתום ושחור לשחור.. עכשיו יש בעיה בכל זה: לא שומעים בסראונד בכלל.. במוזיקה שומעים רק משני רמקולים קדמיים ששמעתי אצל חבר ששומעים שכולם בסרטים אותה בעיה.. במשחקים יש עוד סראונד אבל שומעים ממש חלש משני האחוריים ישלי ויסטא ואמרו לי שזה בעיה איתם אבל לחבר שלי יש אותם בויסטא ואין לו שום בעיה בבקשה עזרה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי iMac למגבר ישן של מערכת סטריאו והכל עובד. אני שוקל לשדרג את המגבר. האופן העיקרי בו אני שומע מוזיקה הוא Spotify דרך המחשב. כדי לשמוע מוזיקה באופן הכי איכותי בקונפיגורציה הזו, עד כמה חשובים הרכיבים האלה מ-10-1 (10 הכי חשוב). הכבל שמחבר בין המחשב למגבר, 10-1. המגבר, 10-1. הרמקולים, 10-1. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נחתך לי הכבל של הAKG 412 בדיוק באמצע ניסיתי פשוט לחבר חזרה את המתכת החשופה ללא הצלחה.. האם יש איזו שהיא אפשרות לתקן אותן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מידע על הכרטיס הזה? AVerTV CaptureHD Aver Media לפי מה שראיתי הוא עולה 550 ש"ח ובעל תמיכה בHD
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם יש גוף שמייבא באופן מסודר את הרמקולים הללו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שומעים כמו ב- PC SPEAKER, מעפן. עכשיו אני מחפש זוג רמקולים קטן יחסית, בלי סאב/מגבר נוסף פשוט זוג רמקולים קטן ורצוי כמה שיותר איכותי. אשמח לשמוע על הצעות. בנוסף רציתי לדעת איך נקרא זוג רמקולים כאלה שבתוך הרמקול יש כבר את ה "SUB" ומגבר פנימי? כי הסתכלתי בזאפ ואני לא יודע איך זה נחשב, זוג מדף, זוג קדמי, זוג סטאליטים... תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-