אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי אוזניות מסוג M40X והסאונד באוזניה הימנית לא עובד כלל. ניסיתי עם כמה מקורות שונים וכבלים שונים. מה לעשות? תודה לכל המשיבים והעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה כמו שהכותרת אומרה אני חשבתי על GARDO SR-80 השאלה שלי יש משהו בסכום הזה שיותר שווה מה SR-80 האאוזניות מיועדות ל iriver ihp120.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
היי , יש לי בעיה שהסאונד באוזניות מתהפך , הכוונה מה שאני אמור לשמוע בצד ימין זה בצד שמאל ומה שאני אמור לשמוע בצד שמאל הוא בצד ימין. בעיקרון האוזניות בסדר כי כשהן מחוברות ישירות למחשב אז הכל בסדר. אבל עכשיו חיברתי את המרכת למחשב והאוזניות מחוברות ליציאת האוזניות שבמערכת... וזה מה שהפך את הצדדים. למשל ב winamp אפשר לשים לב לזה כשאני שולט ברמקול ימין ושמאל , זה פשוט הפוך אין לי ממש בעיה עם זה בשירים , הקטע שאני משחק משחקים און ליין , והכיוון של סאונד נכון זה חלק בלתי נפרד. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לשנות את זה , לעשות משהו שיחזיר את זה (ולהשאיר את זה כמו שזה.. הכוונה מחשב > מערכת > אוזניות , אני מעדיף ככה , בעיקר בגלל שאני יכול להשתמש במגבר של המערכת) המממ , לא ניתן…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סטריאו במחיר של עד 150$ שיחוברו לגלקסי 2. האוזניות ישמשו לנטו מוזיקה (בעיקר רוק). לא מחייב מיקרופון. מקצת קריאות ביקורות באינטרנט, התעניינתי ב-2 אוזניות במיוחד, שלשניהם יחס עלות/איכות מעולה http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-244-iems-compared-yamaha-eph-100-monster-miles-davis-trumpet-added-06-19-12#post_6492048 1. Hifi RE262. 2. Vsonic GR07 (שחורגות מהמחיר ב10$). אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי האוזניות שאני ירכוש (אחרי הכל, זה יוצא סכום לא מבוטל) וכמובן על אוזניות אחרות במחיר נמוך יותר אך באיכות המשתווה או גבוהה מאוזניות באיזור המחירים הנ"ל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי אוזניות BeyerDynamic DT911 האוזניות משנת 98 בערך רציתי לדעת ממי שמכיר אותם כיצד הייתם משווים אותם לאוזניות המודרניות יותר שמדברים עליהם פה ולאיזה דגם חדש הן מקבילות תודה שרון
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מדבר על ה- LIVE PLATINUM AUDIGY נגד ה- Terratec DMX 6FIRE lt או ה- Terratec EWX24/96
-
יש לי מארז עם אפשרות של כניסת אוזניות בפרונט (בקדימה) של המארז.... כשאני מכניס אוזניות אני לא שומע כלום שם.... מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא עובד או איך מסדרים את זה שזה כן יעבוד...?? תודה בר...
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי חברים, עברתי דירה ואני צריך לשים פה טלויזיה בסלון. הסלון קטן- לכן אין לי טעם ב40" ומעלה. הגודל האופטימלי עבורי הוא 37". שימושים עיקריים: - לשדר שידורים דיגטלים חינמיים של עידן (ממיר ייקנה בנפרד) -בחדר ליד ישנו מחשב מאוד חזק- אני אעביר כבל HDMI דרך הקיר לטלויזיה כך שהיא תשמש גם לשימושי HTPC (משחקים וסרטים). דגשים: -איכות תמונה טובה (בSD טובה ככל הניתן) -כניסות HDMI (לא פחות מ2) -1920X1080 (כמובן) -חיבור USB אבל לא מעפן שנמצא שם רק ליופי- אלא שבאמת יינגן לי סרטים משלל פורמטים והתקני USB. -חיבור רשת חוטי/אלחוטי (לא MUST). אני יושב בלי טלויזיה, אז בבקשה אשמח לתגובות זריזות, הייתי בשקם אלקטריק וממן מחסני חשמל - ההיצע פשוט מזעזע, והידע של המוכרים מעפן. אשמח גם להמלצה לחנות …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שני רסיברים שראיתי בחנויות היום.. ההתלבטות שלי זה אם כדאי לקנות 5.1 היום או שעדיף לחשוב על העתיד ולקנות 7.1 ואם 7.1 אז אם ההספק שאפשר להשיג במחיר עד 2300 שח או שעדיף לקנות פחות מ-7.1 יותר עוצמתי http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Amplifier&model_id=587250 ימהה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Amplifier&model_id=501429 מרנטז וזה עוד אחד שלא ראיתי בחנויות אבל אולי גם אופציה http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=469714 פיוניר. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי מערכת 5 רמקולים למחשב שבא עם סאב שיש בו מגבר פנימי.. עכשיו אני מחבר את כל החיבורים ואני לא שומע בסראונד אני שומע בסטריו.. משהו יודע מה יכול ליהיות הבעיה??? בסדרטים של די וי די אני שומע מכל הרמקולים סתם ככה מוזיקה במחשב אני שומע רק מתי רמקולים. ?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
shalom, en li ivrit karega az titztarchu lisloach li eifo kibinimat efshar lehasig z560 ??? ani mehapes cvar shvuaim vebekol makom oto sipur, 2000 shekel plus ... daaaaaaaay, haalas, kama efshar lisbol bamedina hazot ??? haverim sheli becanada kanu otam be 167 $, ani met, pashut met lehavin lama po hem nimkarim be 400 $ ?? *שלום, אין לי כרגע עיברית אז תתצטרכו לסלוח לי.. איפה אפשר להשיג Z560? אני מחפש כבר שבועים, ובכל מקום אוטו סיפור, 2000 שקל ויותר. חלאס, כמה אפשר לסבול במדינה הזאת.. חברים שלי בקנדה קנו אותם ב167 דולר, אני מת, להבין למה פה הם נמכרים ב400 דולר..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול לקבוע כך חמש רמקולים יהיו סאטליטים והבאסים יהיו דרך הסאב ,כיצד אפר לעשות זאת? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה קורה? יופי אין לי שום מושג בזה..ובגלל זה אני בא אליכם :] תעזרו לי לבחור רמקולים טובים, הכי טובים שאני יכול להוציא בתקציב הזה. תקציב: עד 300.. 350 אם זה ממש שווה את ההבדלים. מטרות: מוסיקה, ואמרו לי שלמוזיקה עדיף לקחת 2.1 ולא 5.1 .. כי החלוקה יכולה להסתבך ולא ישמעו הכל או משו כזה.. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster Live! ויש לי עוד 2 רמקולים מהמערכת סטריאו הישנה שאני ארצה לחבר בנוסף..אני יוכל לחבר אותם והם עדיין יפעלו כ 2.1 נכון? למרות שזה 4 רמקולים + סאב. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מתלבט בין האוזניות האלה: 1. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=52 2. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=51 השניות ניראות לי בנויות באיכות יותר גבוה... גם אני אוהב יותר את העיצוב אבל הן יקרות ב100 ש"ח, מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחפש LCD 32 full HD ממש איכותית . עד 2700 שקלים , למטרת חיבור לאקס בוקס ולחיבור למחשב לצפיית סרטים בHD מעדיף בחנות באיזור חיפה . תודה מראש לעוזרים :-)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מקום לקנות רמקולים כאלה בינונים גדולים ישנים ואולי רסיבירים ישנים בזול מישהו מכיר חניות בדרום תל אביב או משהו לא יודע יש לי 2 רמקולים דיי חזקים ישנים ואני עוד שניים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ורציתי לבקש עזרה חשובה אני לקח לי הרבה זמן להשיג את המשחק בשם dragonshard למחשב עכשיו משום מה אצל חבר שלי המשחק פועל על קול נהדר חבל על הזמן אצלי זה ממש לא טוב יש רק תמוזיקה של המשחק אין תמוזיקה של מלכים(והגדרות המשחק הם טובות)...עכשיו הוא פשוט נתקע כזה ו7לפעמים או לרוב כבר הקול במשחק נתקע..אני לא יודע למה זה ממש מרגיז כי אנ י מת לשחק בזה ולהנות מחווית המשחק אבל זה לא עובד וכנראה בגלל בעית הקול עכשיו נראה לי שיש לי כרטיס קול משו ac97 ויש נרה לי directx גירסה 9 החדש כאילו נראה לי כי התקנתי והוא אמר לי בסדר ואני לא ידוע למה הקול במשחק לא טוב בבקשה עזרה זה משו שנורא חשוב לייי
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי אז המחשב ברגיל מחובר למסך lcd רגיל VGA. למחשב יש יציאת SVIDEO ולטלוויזיה גם. אז יש לי כבל Svideo ל Svideo וחיברתי אותם השאלה האם ככה אני אוכל להתשמש בטלוויזיה כמסך נוסף ? כלומר לעבוד ברגיל על המחשב ובמקביל להציג סרט או לעשות streaming על הטלוויזיה ? ואם כן אאיך? צריך תוכנה ? איך זה עובד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
digifire 7.1 השם של הכרטיס והוא מגיע עם כניסות FIREWIRE ובאנדל מצויין, אז מה דעתכם עליו בהשוואה ל fortissimo3?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אוזניות סנהייזר cx95 מפנדה. בתחתית הקופסא יש מדבקה made in china נאמר לי שלסנהייזר יש מפעל ייצור בסין אבל אני עדיין לא שקט. רוצה להיות בטוח שקניתי מוצר מקורי לפני שפותח את האריזה, בכל זאת אוזניות של כמעט 600 שקל. יש איזו דרך לוודא את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב..... בהתחלה הוא עשה לי רושם רע בכך ששמעתי שהוא לא יכול לשמש ככונן נייד וחייב העברת שירים דרך תוכנה. גם הבנתי שהוא יכול להטען רק מהמחשב. שמעתי גם שהוא עדין מאד וגם הכפתורים בו עדינים מידי וזה מפריע. אני לא בטוח אם מה ששמעתי נכון ואני מבקש שכל המבין יתקן אותי. אז.... א. יש לו מטען לחשמל ? ב. הוא בא עם נרתיק ? ג. יש לו אפשרות הקלטה מהרדיו ? (מהביקורות בזאפ הרדיו לא טוב) ד. מה איכות טייפ המנהלים ? ה. מה זמן הסוללה ? ו. כמה זמן הטעינה לחשמל או ליואסבי ? ז. הוא משמש ככונן נייד ? ח. חייבים תוכנה להעברת השירים לנגן ? ט. הממשק נוח ? י. איכות השמע טובה ? י"א. הסוללה נשלפת ? אם כן איפה ניתן לקנות סוללות חלופיות ? י"ב. האם המכשיר עדין מידי כמו ששמעתי וכך גם הכפתורים ? י"ג. האם יש…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות (עם תקציב של גג 1000 ש"ח). כרגע יש לי את ה- ATHSJ55 של AUDIO TECHNICA שהכריות שלהן כבר מתפוררות לחלוטין (אני חושב אגב שזה בגלל חשיפה למים, האם זה הגיוני?) - אבל בנוסף אף פעם לא הייתי מרוצה מדי מהסאונד שלהן ההגבלה היחידה היא שהן מוכרחות להיות לבנות (כדי להתאים למחשב החדש) אני מתלבט בעקרון בין שלושה דגמים (וכן, אני מבין שהם בכלל לא מתחרים בהכרח על אותה משבצת) 1. AUDIO TECHNICA ATH-M50 2. JABRA REVO WIRELESS (אליהן אני נוטה, אם כי הן הכי יקרות) 3. MADCATZ F.R.E.Q חמש או שבע (אלה הראשונת שמשכו את עיניי אבל שמעתי ביקורות על כך שהן אינן נוחות במיוחד וגם לא עמידות כל כך לאורך זמן). אני מנסה להבין בעיקר את ההבדלים מבחינת הס…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
על הנושא הזה קראתי המון, גם כאן בפורום וגם בפורומים בחו"ל, אבל למרבה הצער לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית, אז אשמח לקבל עזרה ממישהו כאן שמבין בזה ויש לו נסיון בתחום. השאלה היא היא האם כרטיסי קול מקצועיים שמיועדים ספציפית למוזיקה (למשל האודיופיל של מ-אודיו, הג'וליה וכדומה) עובדים טוב גם במשחקים או שהם עלולים ליצור בעיות, כמו למשל שמשחקים יתקעו, ירוצו לאט יותר או שהסאונד ישמע בהם ממש גרוע או מעוות? אני לא מתכוון לאפקטים מיוחדים שמיועדים במיוחד למשחקים או לשמיעה בסראונד, שזה כמובן התחום של כ' שמיועדים למשחקים בלבד, אלא אך ורק לשמיעה בסטריאו באמצעות מערכת של מגבר ורמקולים. האם בשביל מישהו שרוצה בעיקר לשמוע מוזיקה דרך המחשב אבל גם לשחק משחקים פה ושם אין מנוס מבחירה בכרטיס קול…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום טוב ואיכותי לתיקון מגברים ? כמו רפי האוזמן של הרמקולים ? יש דבר כזה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-