אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
http://ae.lge.com/products/model/detail/37lg55.jhtml# עוד מעט היא תיהיה אצלנו בבית ורציתי לדעת איך היא למישהו כאן יש אותה?בHD היא מוציאה שידורים טובים? ובכלל איך היא באופן כללי...
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי כבל קוקסיאל שהמוכר עשה לי חברתי אותו והכל הכרטיס קול שלי הוא המובנה של הלוח אם שלי asus p6t delux v2 עכשיו הוא מחובר לרסיבר שלי denon avr 1508 אחרי שחברתי אני מנסה להגידר אותו ל digital ב כרטיס ולא מצליח לשמוע רק שאני שם אותו על spdif הוא עובד אבל זה רק 2 ערוצים בבקשה עזרה ויש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ויש לי גם xp סתם לא בשימוש ושם הוא עובד בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ביקרתי בחנות שלא אציין פה את שמה, שרכשתי בה לא פעם מוצרי חשמל לבית ואני מכיר את בעל המקום כסוחר ממולח אבל מעולם לא רימה אותי. בחנות זו משווקים גם מסכי הפלאזמה של פנסוניק. הבעתי התעניינות בPV80 בגודל 50, והבחור הבטיח לבדוק מול יורוקום זמינות ומחיר עדכני וציין בפני שיש לו שם קשרים. למחרת בבוקר התקשר אלי והודיע לי בשמחה שהצליח לשריין עבורי יחדה אחת של PV80 ובמידה ואני מעוניין יעביר אליהם את ההזמנה והם יתאמו איתי ישירות את מועד ההובלה וההתקנה. אמר שזה יקח עד 3 ימים. בנוסף אמר שאני לא צריך לשלם לו כלום עד שהמסך יסופק אלי הביתה על ידי יורוקום. גם בעבר מעולם לא ביקש כסף לפני שהמוצר סופק לשביעות רצוני המלאה. אז עכשיו אני מחכה, ותוהה אם באמת אקבל מסך חדש באריזה או שבסוף יסת…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, ערב טוב, לפני רכישה של טלוויזיה חדשה, שאלה שדיי מטרידה אותי ... והאמת, התבלבלתי כבר מכל התשובות. אני מחפש טלוויזיה 37", שתתמוך ב-HD (באופן חלקי/מלא), אך ורק LCD, פלזמה לא בא בחשבון כרגע. התקציב: עד 5000 ש"ח, רצוי פחות. שימושים: 70% שידורי HOT - לא תכני HD, ו-30% צפייה בתכני HD מהמחשב וכד'. איזו טלוויזיה תתאים יותר, HD Ready או FHD ?! ההתלבטות כרגע היא בין Samsung LA37A550 FHD לבין Samsung LA37A450 HD-Ready. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון . תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כבר כמה שנים שיש לי Koss PortaPro ואני מרוצה מאוד. הסאונד באיכות מעולה, אחראיות לכל החיים... אבל הן שבירות מידי. אני מוצא את עצמי 50% מהזמן מחכה שהן יחזרו מתיקון. ולאחר כמה שנים, התיקונים מתחילים להעלות כמו האוזניות עצמן. אני רוצה לקנות זוג חדש. אני לא מתפשר על איכות, כמוסיקאי אני לא אסבול חסרון באספקט הזה... השימוש הוא בעיקר ברחוב, אוטובוסים והליכה ברגל (לא לשם ספורט). התקציב: 500 ש"ח מקסימום מוחלט. אני מחפש: - איכות צליל ברמה של הפורטה, אם לא יותר. - אפשרות לתיקון, אם וכאשר יקרה לזוג משהו. - חסימה של צלילי הסביבה - בפורטה הייתי שומע את מנוע האוטובוסים, שיחות הסובבים אותי והמכוניות בכביש. מקלקל את החוויה. לא אכפת לי מיופי המוצר, אבל שלא יהיו גדולות בצורה מגוחכת. ראיתי …
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
המרחקים הם כאלה מטר מהמחשב.. ( אני רואה טלוויזיה באופן דיי קבוע כשאני יושב על המחשב) שתי מטר מהספה שיש לי בחדר.. ומטר וחצי מהמיטה שלי.. (הטלוויזיה תסתובב למי שלא הבין) בכל מקרה אני חושב שאולי 32 תשב אפילו יותר טוב למרחקים הנ''ל.. הייתי נשאר בכל מקרה על הסדרה של ה 7603 של פיליפס.. הבעיה שאני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה וחבל לי לא לנצל תכרטיס מסך שיש לי (4870X2 מי שמבין בתחום) ולכן יש צורך בטלוויזיה FHD.. עם זאת 80 אחוז מהתוכן שאני אצפה בו יהיה שידורי SD (יס מקס..) מתוכם הרבה שידורי ספורט וסדרות טלוויזיה.. בגלל המרחק הקטן שיש לי מהמחשב (מהעמדה הזאת אני אצפה לרוב) יש לי העדפה לאיכות טובה בשידורי SD גם אם זה על חשבון איכויות ה HD של המסך.. בתור אחד שמאז ומעולם מחז…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
טיילתי לי באתרים כמו זאפ ועוד כמה אתרים רנדומלים שקפצו בגוגל ויצאתי טיפה מבולבל. אני מתכוון לשדרג את הMP3 שלי ולהשקיע באוזניות שיפיקו את המירב מהסאונד. התלהבתי מאוד מהאוזניות הגדולות של סנהיזר וAKG ואדיו טכניקה, אבל יחד עם כך הבנתי שלא כל דגם מתאים לMP3 בגלל התנגדות במתחים של האוזניות. לכן החלטתי להפנות את השאלה למקצוענים- אתם, ובאמת להבין מה יותר כדאי אוזניות אין איר או את האוזניות הגדולות? אגב, אני מוכן להשקיע לא יותר מ600-700 שקל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.itel.co.il/shop/product_info.php?products_id=245 שוות את מחירן?... כעקרון אני מחפש אוזניות שיחליפו את ה EP-630 המזוייפות שאני מזמין כל כמה זמן מ EBAY ב 4-5 דולר עבור ה COWON D2 שלי.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אממ בשעה טובה יש לי מחשב חדש... ואני זקוק לאוזניות של גיימרים שכוללים מיקרופון עכשיו חשוב לי מאוד ואני מדגיש מאוד שיהיו קלות ונוחות ואיכותיות. התקציב שלי הוא עד 150 ואם משש צריך חריגה עד ל 200. תודה על העזרה והזמן.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שיכולה לקבל כקלט קובץ סאונד מפורמט כלשהו, ולהוציא כפלט את אותו הקובץ אך עם טווח עוצמה גדול יותר (מוכפל אפילו). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שאלה בכותרת... ועוד 2: 1. האם אפשרי(או מומלץ) לקנות אוזניות באיביי? 2. מה הדרך הכי טובה לשמור על האוזניות? לנתק אותם כל פעם מהנגן? לקבל אותם? פשוט אצל הזוג האחרון שלי, אוזנייה אחת הפסיקה לעבוד פתאום ורציתי לדעת אם יש דרך למנוע את זה או שזה פשוט "בלאי" (זה היה של סוני). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם ההודעה שלי אינה בפורום הנכון אנא ידעו אותי פשוט זה היה נראה לי הפורום הכי הגיוני הורדתי כמה סרטים של HD ב- 1080p . יש לי טלוויזיה בבית של philips שהיא Full HD ותומכת ברזולוציה זו כמו כן יש לי במחשב נייד hp dv5-1000us יציאת hdmi . ניסיתי לחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל hdmi אבל גם כשאני מפעיל את הסרט עם VLC הוא קטוע מאוד ומידי כמה זמן התמונה נמרחת וחוזרת לעצמה אין לי מושג מה גורם לבעייה הזו , התקנתי את הקודקדים של CCCP ושום דבר לא עוזר לי. תודה רבה נ.ב. הנה המפרט של הנייד: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01486884&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם ! NVIDIA פיתחו פלטפורמה חדשה עבור מחשבים "קלים" מבוסס על מעבד ATOM חד ליבה או כפול ליבה בשילוב ששבב גרפי GEFORCE 9400 בעקבות שחרור פלטפורמה זו, החלטתי להמתין עם קניית HTPC תקציבי לסלון (במקום הנייד שלי שמתחיל לגמגם ב- 1080P) מה דעתכם על הלוח אם המטורף הזה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3562 או על המכשיר החדש הזה מבית אייסר: http://hwzone.co.il/news/1241021045/74322/ מהם המלצותכם??? תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
נמאס לי מהאיכות הירודה של הכרטיס טלויזיה ואני רוצה חיבור ישיר של הממיר למסך.. האם יש מתאם כלשהו שאפשר להתאים? ואיך אני יכול שאותם הרמקולים של המחשב יהיו מחוברים גם לממיר?(מפצל כלשהו?) בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה חוו"דים לפני רכישה על Creative SBS A300 vs. Logitech S220 יש הבדל משמעותי ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
עד כמה יורגש השינוי בין כרטיס קול טוב למובנה בחיבור ל-Z5500? האם ממש שווה להשקיע? יש לציין שאני לחוץ בכסף.... אם כן שווה אז אני אשמח אם תיתנו לי גם המלצה לכרטיס קול עם חיבור PCI-E 1X (רק זה) עם חיבור אופטי. מינימום 5.1, שיהיה במחיר זול (יחסית) וכמובן שיהיה בינו לבין מובנה הבדל מורגש. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח שבמפרט - GIGABYTE X48-DS5 שיש לו כרטיס קול: הוא נראה לי דיי טוב ושלא יהיה הבדל ממש גדול בינו לבין כרטיס נגיד ב-500 שקל... (לפחות כך נראה לי... - לא מבין כלום באודיו) תודה רבה!!!!
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שמיתחבר ליציאת PCI Express x1. הבעיה היא שבמחשב שלי הגוף קירור של הכרטיס מסך חסם את יציאת ה PCI Express x1 ואני לא יכול לחבר את הכרטיס. השאלה שלי היא האם יש חייה כזאת כמו מאריך PCI Express x1ל-? וכמובן ,איפה אפשר לקנות כבל כזה?
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז אם לא, מתנצל מראש ואנא להעביר. אני כרגע עם MCE של WIN7, הEPG מראה לי את כל הערוצים והסדרות, אך הוא מקדים את הלוח כשעתיים (למשל: מ22:35 ל20:45) יש דרך לסדר את זה? תודה מראש עריכה: נפתר בעזרת שינוי אזור זמן ושעון קיץ.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אין לי תקציב - זה בשביל איזה קרוב של הבוס שלי, שלא יהיה מוגזם אבל שלא יהיה זול טנקס
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי ריסטרט למחשב, ופתאום אין קול. ניסיתי להיכנס בלוח בקרה להגדרות וזה רושם "no audio device". הדרייבר מותקן ופועל. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בטלויזיה הבנתי שאפשר לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה באמצעות מתאם של dvi לhdmi. באיזה מהאפשרויות האיכות תהייה הטובה ביותר לצפייה בסרטים באיכות HD,מסך מחשב lcd או טלויזית lcd?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה קורה אנשים טובים אני מחפש פתרון לאיזה בעיה שיש לי : למחשב שלי מחוברת מערכת קולנוע ביתית לעיתים קרובות מתחשק לי לשמוע דווקא באוזניות זה סיפור להתחיל להוציא להכניס כבלים כל הזמן כשאני מכניס אוזניות מן הסתם לא שומעים ברמקולים האידיאל הוא להשאיר את האוזניות תמיד מחוברות ולהחליט בעצמי מתי להשתמש ברמקולים ומתי באוזניות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי טלוזיה שארפ 37 אינץ שחיברתי אותה בכבל hdmi לכרטיס מסך שלי palit 9600 gt sonic שכדי לקבל אודיו ממנו בחיבור hdmi אני צריך לחבר כבל אופטי ממנו לכרטיס קול שיש לי asus xonar d2 חיברתי את זה אבל יש רק תמונה, מתי שיש קול הtv עושה כזה סזזזזזזזזסססססססז. לקחתי רמקולים פשוטים חיברתי אותם בחיבור רגיל 3.5 לכרטיס קול והקול מאחר את התמונה. יש לי את הדרייבים האחרונים. מתי שחיברתי את הרמקולים האלה לכרטיס קול ob אני מקבל אודיו מצוין. מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-