אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל למכור את הATH-ES3 שיש לי, כי מצאתי מקום שבו אני יכול לקנות SK PRO במשהו כמו 430 ש"ח. השאלה היא האם זה שדרוג כדאי? כי שמעתי המון דברים טובים על הSK PRO (מה גם שאני חובב אוזניות סגורות יותר)
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לגבי בחירת אוזניות over ear עד 1000ש"ח, חשוב לי אמינות ושיהיו מבית טוב ,אני מאוד אוהב באסים ובעיקר נמוכים. לרוב אני שומע מוזיקה שחורה והיפ הופ. האוזניות יתחברו לגלקסי 5 או למחשב עם כרטיס קול מובנה.
-
- 29 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
XP Pro בחיבור כבל של אודיו משני הצדדים, צד אחד לרדיו וצד שני לLINE IN של הכרטיס קול(כחול) מנסה להקליט ב sound recorder של הווינדווס, ואח"כ שומע תהקלטה ויש הרבה הרבה מאוד רעשים ברקע בקושי אפשר לשמוע.. צריך לשנות משהו אולי בהגדרות? כשאני סתם מחבר את הכבל לשני הצדדים בלי להקליט זה נשמע טוב מאוד ברמקולים של המחשב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 4850 הוא הגיע אם מתאם לכרטיס מסך ל hdmi העברתי כבל hdmi to hdmi מהמחשב לטלויזיה הבעיה היא שאין סאונד בטלויזיה. הסאונד מגיע רק מהמחשב hdmi to hdmi לא אמור להעביר גם סאונד? מה עושים? עריכה- תראו יש לי ויסטה ונכסתי ללוח הבקרה ולהגדרות צליל. ראיתי את ההתקן hdmi נכנסתי למתקדם ועשיתי "בדוק" ונשמע צליל מהטלויזיה אז איך אני מגדיר שישמע צליל מהטלויזיה באופן קבוע?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיהיה לו חוט יחסית עמיד , ושלא יפול מהאוזן אם אפשר רק מאתרים שעובדים עם PAYPAL
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש משהו שרוצה למכור מגבר דגם Onkyo TX DS575 5.1 במחיר 1400 במצב מעולה http://audio-database.com/ONKYO/amp/tx-ds575-e.html סאב אקטיבי-600 Onkyo -100w
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ברמקול אחד אצלי(2.1) יש פחות עוצמה מאשר הרמקול השני. אין אני יכול לשנות את זה ולאזן את העוצמה? מה אני צריך לעשות? ואיפה זה בדריברים? ועוד שאלה. הרמקול שלא מקבל מספיק עוצמה, אני שם לב שאם אני מגביל קצת הוא "מגמגם" זאת אומרת מפסיק לעבוד לפעמים. הבעיה זה לדעתי ביציאה מהסאב, ולא הרמקול.(החלפתי וזה היה ברמקול השני) מה אפשר לעשות? תודה מפרט בצד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שווים רמקולים Wharfedale Atlantic 400 יד שנייה במצב סביר ? אלו רמקולים טובים למוסיקה ? אני ממש לא מבין בתחום כל פיסת מידע תעזור , תודה. וגם כמה שווים Wharfedale Valdus 300 משומשים וכמה חדשים (לא מצאתי אותם בזאפ) ? אלו רמקולים טובים ? אני רואה אותם ממש בזול יש סיבה שהם נורא זולים יחסית לחברה ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עכשיו במירוץ לקנות את מערכת סולו7 וכמובן שאני לא מוצא (אם מישהו יודע איפה יש אותה אני אשמח) משום מה כל החנויות מוכרות את הסולו 7 עם השלט (מי שבדק יבין שרק ל7C יש שלט) לפי מה שנאמר כאן בפורום יש הבדל של 40W RMS יותר לסולו 7 לפי האתר של מיקרולאב אין שום הבדל כלל חוץ מזה של7C הוסיפו שלט. מישהו יכול לעזור לי ולומר לי באיזה נתונים לבטוח? או איפה אפשר לקנות את הסולו7 ללא השלט?? בנוסף ישנה סוגייה אחרת, הבנתי שאת השינויים בסאונד וכיוון האיקולייזר נעשה בשלט (אני די בטוח שאני טועה בפרטים הקטנים אשמח לתיקון והרחבה בנושא). כאמור בסולו 7 אין שלט, מה עושים אז? האם זה קריטי? אני אשמח לשמוע יותר פרטים.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הוא לא מולטיזון? בחוברת כתוב לי שהאיזור מסומן מאוחרי הDVD ושם כתוב לי 2 יכול להיות שעבדו עלי? לא רשום לי בשום מקום שהוא מולטי...., אז איך אני יודע שהוא כן?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
כיום יש לי את הכרטיס SBLIVE DIGITAL ENTERTAINMENT 5.1 של CREATIVE. ומערכת רמקולים Z640 של LOGITECH. האם מעבר לכרטיס יותר טוב כמו הAUDIGY 2 VALUE או משהו דומה ישפר את איכות הצליל?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל, ללא חריגה אפילו מעדיף פחות הפלנטרוניקס DSP500 שלי מתו סופית ואני רוצה תחליף זמני ביינתיים. הסתכלתי על מחירים PX200 של סנהייזר עולות כ-250 שקל, HD201 עולות כ140 שקל וכמו גן הeh150 עלות באותו האזור. האיכות צריכה להיות טובה, אני מעיף טווח תדרים צר יותר ושבאמת משוחזר כמו שצריך מאוזניות שטוענות שהן 8hz-30khz ובפועל רק ממלאות את כל הצליל בבאס מציק. כמו כן לגודל וניידות אין שום משחק בעניין, מה שכן אם יש לאוזניות בעיה יידוע עם ספוגים לא נוחים וכו' נא לציין את זה הראש דיי גדול ואני לא סובל אוזניות שלוחצות חזק על האוזניים. איזה עוד דגמים טובים יש בטווח המחירים של 150-300 שקל, ומה מבין שלושת הדגמים המוצעים כאן הכי טוב.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
זה בשביל חבר שלי אני שואל הבעיה שקרתה לו היא שהוא רץ במכון על הליכון עם האייפוד שלו והוא כזה החזיק אותו ביד בגלל שזה של האוזניות היה קצת קצר ואז בטעות איכשהו יצא מהPL האוזניות ונפל האייפוד על ההליכון והליכון העיף אותו קיבנימט בשביל למנוע את זה הוא חשוב על משהו אלחוטי רק שהוא רוצה שזה יהיה אוזניות כפתורים ושכל המנגון הזה של האלחוטיות יהיה קטן יחסית עד כמה שאפשר.. יש כזה דבר היום שניתן להשיג בארץ בתקציבים סבירים?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כמה דיסקים מקוריים שהייתי רוצה להעביר לאייפוד ולאבד כמה שפחות מהאיכות. קודם כול מהו הפורמט שאתם ממליצים? הבנתי שלאפל יש פורמט תואם FLAC. ובאיזה כלי אתם ממליצים לבצע את ההמרה? האם אפשר דרך האייטיונס?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס הקול החיצוני הזה ? שווה את הכמעט 3 אלפיות ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוזניות גדולות לנגן MP3....? האוזניות שקיבלתי עם הH320 שלי ממש לא נוחות ואני רוצה לקנות אוזניות קשת..., חשבתי על השנייזר 457 hd אבל אמרו לי שזה לא הגיוני להסתובב עם נגן קטן ואוזניות גדולות http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רציתי ללכת על הסמסונג C530 אבל יוצא ישר בדקתי בכול החניות הכי זול 3600 שקל בז\אף הכי זול 3170 אבל יבאון של י שלום שנה אחת .... סמליין הכי זול 3600 אז רציתי לדעת עם אפשר למצוא משהו אולי יותר טוב או אותה רמה בסכום של 3000-3400 .... בהתחלה תכננתי לקנות ב3170 את הסמסונג אבל זה קפץ לעוד 400 שקל וואלה לא בא לי בטוב בכללל .... אז עם אפשר בבקשה המלצה טובה .. ושמעתי שסוסמונג היום לא מובלים בשוק אמרו לי שפנסוניק דוגמא איכותים יותר ... ועוד כמה חברות לא זוכר ...
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שבוע טוב, את רוב הצפיה שלי אני עושה באתרי צפיה ישירה. האם באמצעות סטרימר אוכל לצפות באתרים אלו ע"ג הטלויזיה ?
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל H340, בחוברת רשום רק WMA וASF, אלה היחידים?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש ברשותי אוזניות Alessandro MS1 בנות 5(!!!) שקניתי מאנטולי בזמנו... הייתי משתמש עד לא מזמן בxtreme audio שיפור נחמד לעומת האונבורד ALC883 אבל הוא עושה בעיות עם הוינדוס 8 אז הוא לא בשימוש עכשיו. איזה כרטיס קול יתאים לי ב-600-700 שקל? אולי עדיף כרטיס +מגבגר אוזניות?(אין לי ניסיון עם מגברי אוזניות עדיין)... ועוד שאלה. אני חובב מוזיקה אלקטרונית כרוני, ויש לי אלפי שירים (90 אחוז 320KBPS בקידוד איכותי). חשבתי לקנות את הM AUDIO Q40 אחרי שראיתי את הביקורות... האם הוא יהיה שיפור משמעותי לעומת האלסנדרו?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל כמה המלצות.. אפשר לחרוג ל-2300 בערך.. ואם אפשר המלצה על חנות באזור המרכז שאפשר ללכת ולשמוע גם את המערכת עצמה.. תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות נוחות ואיכותיות לשמיעה רציפה של מוזיקה אוזניות On Ear לא חשוב לי אם מהארץ או מחו"ל אני שומע רוק, פופ, פולק, ג'אז ובלוז חשבתי לקנות את Sennheiser Momentum 2 On-ear G
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת.....וגם לא של מיני יהיה אחלה.... איתן
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-