עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מיסתבר שלפי כמה אתרים פליסטישן 1 (גירסהSCPH-1001 הדגם השני שנוצר ) הוא בעל חיבור ששווה בערך 6000 דולר ,מה שמצחיק שאת הקונסולה אפשר לקנות במשהוא כמו 20 דולר . http://www.destructoid.com/playstation-1-the-audiophile-s-dream--32269.phtml האם זה נכון לדעתכם? עם כן אני הולך להזמין איזה זוג של כאלו . ואגב ,סתם שאלה ,איך אני בודק איזו גירסא של הפליסטישן יש לי ?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לערוך סרט ביתי. אין לי כניסת FIREWIRE במחשב, אז אני לא יכול לחבר את המצלמה ישירות (מצלמת MINI-DV), לכן העברתי את הוידאו ל-DVD מקליט, שהופך את זה לדיסק בפורמט של קבצי VOB. לאיזה פורמט כדאי להמיר את זה לצורך עריכה ב-WINDOWS MOVIE MAKER בלי לאבד איכות? ועם איזה תוכנה (יש לי SUPER מותקן על המחשב, זה טוב?) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  3. שלום, קניתי טלוויזיה Sony BRAVIA KDL-40W5500E ואני צריך עזרה בלחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI. כרטיס המסך שלי הוא GF9600GT של Leadtek ויש לי יציאת HDMI בלוח אם. אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. מאז ומתמיד אני מחובר אנאלוגית (5.1) בין הכ.קול לרמקולים ושומע רעש רקע סטציונרי מרגיז שכזה.. האם ההחלפה לכבל אופטי תפתור את העניין? ואם בכבלים אופטיים מדובר - מה מתאים לי? מצ"ב תמונות של הכ.קול והחיבור לרמקולים:

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  5. יש הבדל משמעותי באיכות הצפיה בין 60hz ל 120hz בטלוזיות LCD ? אני חי בארה"ב ואני רוצה לקנות מסך 37 אינטצ' יש העדפה מסוימת לחברה כלשהי? תודה.

6. Started by Guarding angel,

היי האם מישהו מכיר את הדגם הזה? האם מישהו מכיר את חברת Divoom? מכמה REVIEWS שקראתי על הרמקולים שלהם אומרים שהם מעבר למצופה :\ השאלה היא האם לא עדיף לרכוש Scythe KAMA BAY AMP 2ch Amplifier http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2961 ולהוסיף להם סט סראונד וסנטר KODA שקיימים אצלי כבר ואין להם שימוש. האם זה יהיה משתלם יותר? רכשתי לא מזמן כרטיס קול מבית CREATIVE מסדרת AUDIGY 2ZS במציאה שנפלה בחלקי. (100שח) החדר שלי אינו כה גדול אך השימושים העיקריים שלי הם : משחקים מוזיקה (לרוב HOUSE & ROCK & RNB) סרטים (הרבה פיצוצים) משחקים (הרבה יותר פיצוצים) אשמח לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omri44,

האם קיים מכשיר שמסוגל לקרוא כתוביות שהן לא מובנות על הסרט?נגיד כמו שטוענים כתוביות ב-BSP וMV2PLAYER וכל התוכנות האלה? סליחה על הבורות..אם אכן קיים דבר כזה אפשר לקבל המלצה לאחד ברמה טובה ובתקציב של 300-400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by maryyossi,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA geforce 9800gt רכשתי כבלHDMI חיברתי לטלויזיה שלי אבל אני לא רואה תמונה בטלויזיה הבנתי שצריך להגדיר את הכרטיס מסך מישו יכול לזור לי?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  9. רוב המוסיקה שלי היא בפורמט FLAC/WAV/320KBS (כשהעברתי לאייפוד המרתי לapple lossness) יש לי גם אחלה אוזניות shure 102 (ואם יהיה כסף גם נשפר) אני זוכר שראיתי פעם את הRED WINE שעולה בערך 200$, השאלה שלי היא האם יש דרכים יותר קונבנציונליות לשיפור איכות הסאונד, אולי עדכון קושחה או התקנת rockbox? יש לי את הclassic 120gb

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  10. אני רוצה להקליט את הגיטרה שלי במחשב, לכן אני מחפש כרטיס קול שיתאים בטווח מחירים של 300~500ש"ח.. אני יודע שיש כרטיסי קול שמיועדים לזה ספציפית, אבל אותן מייצרות חברות המתמחות בגיטרות ולא בהכרח בכרטיסי קול, בנוסף לעובדה שכרטיס קול למחשב ישמש אותי לעוד דברים.. בעיקרון ראיתי כמה כרטיסים בחנות החדשה של TMS, אבל אני לא ממש מתמצא בזה.. בעיקרון אני רוצה שלכרטיס תהיה כניסה של חיבור של גיטרה(ה-PL גדול יותר).. תודה רבה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. אהלן חבר'ה...אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי הקול הבאים...עד היום לא הצלחתי למצוא הבדל ביניהם חוץ מזה שלאחד מצורף לשם המילה GAMER והוא עולה בערך 100 ש"ח יותר...אולי אתם תצליחו לעזור לי להבין להבין מה ההבדל בין הכרטיסים.הנה הקישורים למפרטים שלהם: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&nav=3 http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15853

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. Started by nitsan_7,

קיבלתי A900 שקניתי על פי עצתו של Anatoli ב-EBAY. נשמעות מצוין. הפלאג שלהם לא נכנס עד הסוף כנראה לשקעים רגילים. חסר לו עשירית מילימטר או שתים. שומעים רק באוזניה אחת. מצאתי רק סוג אחד של כבל מאריך שאיתו אני שומע בשתי האוזניות. משהו מכיר את הבעיה???

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  13. הכוונה שאפשר לראות את מה שאתה מקליט, ולהעביר אחורה או לעצור את הצפייה בזמן ההקלטה, כמו שאפשר ביס מקס.

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by nissimtr,

היי הצלחתי בכשרון רב לסתום את אחת האוזניות שלי שהן מדגם סנהייזר CX300 חדרה לשם קצת ג'יפה ולא שמתי לב ככה שכרגע כמעט ולא שומעים באותה אוזניה. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את המצב? אם לא, חשבתי להשתדרג טיפה. יש המלצות? אני חובב סנהייזר. האוזניות משמשות בעיקר לפעילות ספורטיבית שזה הליכות/ריצות/חדר כושר, ומדי פעם בנסיעה. הCX300 היו מצויינות פרט לשימוש בזמן ריצה - שאז הן נהגו לקפוץ החוצה מדי פעם. האם נראה לכם שאני צריך להשאר עם הליין "הקלאסי" (CX300,CX400, CX55....) או לעבור לליין "הספורטיבי"? האם ישנם הבדלים בסאונד בין 2 הקטגוריות? והאם בכלל יהיה הבדל מורגש בין נגיד CX300 ל-CX500? המחיר של ה500 יותר מכפול וכל מה שמופיע במפרט זה שהן מגיעות ל2 הרץ פחות בנמוכים ו1000 יותר ב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ab_box,

היי חברים, לאחר שקראתי את הביקות על הCOMPRO VIDEOMATE E900F http://hwzone.co.il/reviews/videomate_e900f/ החלטתי לרכוש אותו, עכשיו ברשותי מס' שאלות 1. הכרטיס באמת מסוגל להקליט HD או רק צפייה? 2. אם יש לי שני ממירים אני אוכל באמצעותו להקליט משניהם? בבקשה תענו מהר כי כבר הזמנתי

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  16. לא עובד לי בקידמת המארז האודיו (הווינדוס לא מזהה חיבור נכנס. (ה-usb ו-sata) מקדימה כן עובדים מה לעשות? דבר שני הייתי שמח לשמוע מאנשים דברים מעניינים על המארז. כי אני לא מבין בזה בכלל. (לדוגמא רק היום גיליתי שלא חיברו לי בחנות את הכבל למאוורר עם הלידים מקדימה.) דני. תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. יש לי אוזניות Koss Porta pro, חוט שמחובר לאחת האוזניות נקרע. מה אפשר לעשות? אני מניח שזה לא במסגרת האחריות.. יש דרך לתקן את זה? ואם כן - איך? אם אי אפשר אני קונה אוזניות חדשות זהות, הן מעולות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב אז חברים גם אותי הרעילו בחיידק הזה של המוזיקה (נכון לא ברמה שלכם ,אתם קונים אוזניות ב 200 דולר אבל עדין אחרי שראיתי מה חבר שלי קיבל פשוט לא יכולתי להיתאפק) ,אגב אני מחפש אוזניות In-Ear . וסתם שאלה בלי קשר ,מה אוזניות ה In-Ear הכי טובות בעולם וכמובן כמה הן עולות ?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום, יש לי הזדמנות לקנות רסיבר RX-V2092 של Yamaha (משומש), שהבעלים שלו טוען שהוא בן כ-3 שנים. מישהו פה יודע להגיד לי מה יהיה מחיר הגיוני לרסיבר כזה? עמוד המוצר באתר Yamaha:‏ http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200216&CTID=5000300

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by ChaosPower,

יש לי מאתיים שקל, ורציתי להוציא אותם על כרטיס קול, בגלל שפעם אחת כשהתעסקתי עם הכרטיס מסך כדי לנקות אותו, פגעתי בלוח אם, ומאז יש לי בעיה עם הקול (אני בטוח שזו בעיה עם הלוח אם). אז כנראה שאין לי ברירה אלא לקנות כרטיס קול. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול, הכי טוב שאני יכול להשיג ב200 שקל בארץ. שמתי לב לCreative Audigy SE וVALUE, שעולים 165 ו175, מי מבינהם עדיף? (לא משנה, הבנתי שVALUE עדיף) ואם יש כרטיס יותר טוב מהם בסכום הזה, אנא הציעו. אני לא מבין גדול בתחום... נ.ב שכחתי להגיד שהכרטיס מיועד בעיקר למשחקים, ולשמיעת מוזיקה, לא משהו רציני.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  21. שלום. לא מזמן הייתה לי בעיה במחשב שלאחר ריסט שעשיתי למחשב, הסאונד לא עבד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=410077 כביכול הבעיה נעלמה, אך היום היא חזרה. אני לא יודע למה זה קרה, פתאום אין סאונד. כשאני הולך ללוח הבקרה ונכנס להגדרות הסאונד רשום שאין התקן קול. בדרייבר אני נכנס למיקסר, ובמקומות שהיה רשום פעם Input ו-Output אין כלום. הדרייבר מעודכן לגירסא האחרונה. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שבוע התחילו לצוץ הודעות על סגירת Generic Host Process for Win32. מה יכולה להיות הבעיה? [br]פורסם בתאריך: 26.05.2009 בשעה 21:20:14 שוב פעם הבעיה הסתדרה מעצמה...הורדתי אנטיוירוס אחר וגם פיירוול. גם הסגירה של ה-Generic Host Process נפתרה. יכול להיות שהיה קשר.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי אוזניות jbl 220 ואבדו לי המתאמים לאוזניים (בינוניים וקטנים). מישהו יודע איפה ניתן לקנות אותם? חבל לי עליהם עלו 240 שקל. תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי כבל hdmi to hdmi ואין סאונד בטלויזיה. יש לי וינדוס xp וכרטיס מסך geforce 9500 gt והבנתי שצריך לשנות משו בהגדרות של הכרטיס קול , אבל אני לא יודע בדיוק מה. תודה

24. Started by kalda01,

ראיתי באחת החנויות מסך HDR של פנסוניק LX80 שחיברו אליו נגן בלו-ריי שמוציא 1080P. המסך באופן אוטומטי עשה תאום עם הנגן והסיגנל השתנה ל1080I. האם כל המסכים שלא תומכים ב1080P יודעים להתאים את המקור שמחובר אליהם לסיגנל שהמסך מסוגל לקבל??

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by nisimm,

אני מחפש כבל של HDMI שיכול להתחבר לRCA זכר או משהו שיכול לחבר ביניהם אם אין של HDMI אז עדיף RCA לVGA או DVI ועוד שאלה איכות וידאו של HDMI שווה לאיכות של DVI?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים