עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ic3 CuB3,

איך ממירים קובץ DAT. לקובץ MP4. ? ובכלל איך ממירים קבצי ווידאו לפומט MP4 ? איזה תוכנה טובה ? אני רוצה את הסרטים לX5L . האם התוכנה שמגיעה איתו יכולה לעשות זאת ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ToMeRv32,

שלום רב.. אני מחפש רמקולים למחשב (2.1, אני אוהב בס..) אך יש כמה דברים שמפריעים לי למצוא: 1. אבא שלי קונה ובמקום שהוא קונה אין Microlab.. ניסיתי להתווכח וכו' - לא עזר, כנראה שהוא קונה שם ממש בזול, לכן אני חייב למצוא רמקולים מחברה מוכרת (Logitech, HP, Creative, Microsoft ודברים בסגנון..). 2. מצאתי את הרמקולים Z523 וZ623 של לוגי'טק, הבעיה היא המחיר - זוג אחד עולה 400 וזוג שני עולה 700. חיפשתי משהו בסביבות ה500+- כיוון ש400 מרגיש לי קצת מדי ומצד שני 700 נשמע לי יותר מדי.. (ואני לא בדיוק יודע בכמה אבא שלי יכול להביא) (אם תגידו לי שהZ623 שווים את המחיר אני אנסה להתעקש עליהם.) יש המלצות לרמקולים נוספים מחברה מוכרת בסביבות המחיר הזה? דרישות: רמקולים 2.1 מחברה שמוכרת בארץ בס טוב ו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. נדפק לי הכרטיס קול המובנה, וזהו המחשב החמישי שזה כבר קורה לי, ותמיד אחרי שזה קרה לי חשבתי על הרעיון הזה.. אבל כמובן אני לא מבין גדול בשפות תכנות ככה שאני כנראה לא יוכל לעשות את זה.. אבל תיאורתית זה הגיוני לא? לקחת נגן mp3 לתכנת דרייברים שבעצם יעבירו דרך USB את כל מה שנקלט מהמחשב והפלט יהיה החיבור אוזניה של כל נגן MP3 בסיסי... אז בסדר לא תיהיה כניסת מיקרופון או Line-in אבל עדיין לפחות אפשר לשמוע מה הולך במחשב.. האם נראה לכם שאפשר לעשות דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ophir555,

חיברתי רמקולים חדשים לוגיטק z3 למחשב חדש. הכל היה עבד תקין. כיון שנאלצתי לפתוח את המחשב , פרקתי את כל החיבורים מאחורי המחשב , ולאחר הרכבת החלק( לא קשור לרמקולים) חיברתי שנית את כל החיבורים. משום מה הרמקולים שוב אינם עובדים.( ניסיתי את כל היציאות קול).כל החיבורים נראים תקינים , שום דבר לא רופף. לוח האם של אסוס עם כרטיס קול מובנה של 8 ערוצים.p5ld2 שום דבר לא "בהשתק" מה יכולה להיות הבעיה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה אני צריך בבקשה הצעות לסטריימר הדרישות זה שיהיה הכי קל להפעלה שיש כי הוא לאדם יחסית מבוגר...כתוביות בעברית, חיבור HDMI כמובן שFULL HD. עכשיו מה לגבי סטימר אלחוטי או שללכת לאחד עם דיסק קשיח?? איך אני טוען סרטים בסטרימר עם דיסק קשיח?? חשבתי על סטריימר WIFI שהוא מציג את הסרטים מהמחשב עצמו... ראיתי את הדגם הזה של LG-DP1W??.. האם הוא נח (מבחינת כל ההתעסקות עם להוסיף סרטים, כתוביות)?? תודה רבה ירון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כרגע יש לי בחדר רסיבר JVC RX-5022 , הוא עלה לי 200$ בדיוטי פרי (סתם רסיבר חרא) השתמשתי בו כמה זמן ברמקולים של אח שלי (הוא לא גר איתי) הוא נתן לי אותם כי נהרס לו המגבר. אני לא קניתי רמקולים עדיין למגבר כי לא היה לי תקציב. בכל אופן הוא אמר שאם אני רוצה הוא יתתן לי 850 ש"ח על המגבר, זה מספיק לו כי הוא משתמש בזה לתקלוט ואימון בבית כך שזה לא משנה לו האיכות) השאלה היא אם כדאי לי לקחת את ה-850 ש"ח ולהוסיף עוד 350 ש"ח ולקנות VIDEOLOGIC עם FORTISSIMO III ? או שכדאי לי להשקיע איזה 1500 שקל רק ברמקולים קדמיים... השימוש של הרמקולים זה מוזיקה ומשחקים. מה אתם אומרים בעניין ? אני נוטה לכיוון הכרטיס והרמקולים, הסיבה היא כי החדר שלי זה רק חדר קטן (3*5). וזה נראה די מספיק,.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by avidan28,

שלום יש לי את ה EMU 1212M והוא כרטיס מעולה.האם יש כרטיס ברמה שלו פנימי עם יציאה אופטית וקואקסלית עם 5.1\7.1 לקולנוע ביתי? ראיתי שיש הרבה אבל אני אשמח לקבל כיוון. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי כרטיס קול שאני לא בטוח של איזה חברה, האקס פי שלי מזהה אותו כקריאטיב ... בכל מקרה כשאני הולך לבקרת ווליום בשורת התחל, אני צריך שהחלק של"wave" והכללי יהיו על הכי ימין כדי שאני אשמע טוב.. אם אני שם אותם על האמצע אני שומע מוזר ביותר את כל מה שאני שומע.... זה קרה לי ברמקולים הישנים ועכשיו קניתיתי את האינספייר 2500(2.1), וגם בהם זה עושה את אותה הבעיה. פה זה אפילו לא משמיע לי את הבאס מהסאב וופר כמו שצריך! אני בקושי שומע באס אם בכלל! ???בתודה מראש למי שיש פתרון לבעיה המוזרה הזאת, שי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by noise,

היי חברים.. בשעה טובה התחדשתי בטלויזיה 32 אינץ של שארפ דגם LC32A33M - כמובן HD READY חיברתי אותה בחיבור סקארט ל s-video כי זה מה שהיה לה... אני מתכנן לחבר את המחשב לחיבור HDMI אחד שיש בו אמרו שלחבר DVI ל- HDMI זה הכי טוב - וכך אעשה אני חושב. איך שתי שאלות לי בנושא 1. אחד כיום המחשב שלי מחובר למסך LCD של LG דרך DVI ויש לי רק יציאה אחת כזו בכרטיס ועוד יציאה אחת של VGA רגיל. - האםעדיף לחבר את המסך מחשב בVGA ואת המסך טלויזיה ב DVI ?- הטלויזיה תשמש רק לצפיה בסרטים וסדרות דרך המחשב (לרוב). עד כמה תורגש הירידה באיכות במסך המחשב? 2. אני צריך לרכוש כבל איכותי של DVI TO HDMI באורך של 6.5 מטר - מה המחיר בדרך כלל? האם האיכות נפגעת באורכים כאלו?והיכן ניתן למצוא? (עדיף ראש מתפרק להעבר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, משום מה לא בוקע צליל מהרמקולים(זה לא כרטיס הקול-ניסיתי), הם כן נדלקים-נוריות החיווי דולקות. ניסיתי לחבר מכניסות שונות MP3 וגם לא עבד. אני יודע שקרט הם היבואנים הרשמיים אבל אין לי תעודת אחריות(הרמקולים מחו"ל),אך גם אם הייתה תוקפה היה פג.בכל מקרה אני אפנה אליהם אם הבעיה לא תיפתר ואבקש הצעת מחיר-שמן הסתם תהיה יקרה(מקווה שלא),ולכן אני פונה אליכם אם אתם יכולים לומר איזה אלטרנטיבות ישנן לתקן את הרמקולים האלו.תודה וערב טוב :

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by orrm,

שימו לב: מחיר אינה מגבלה מבחינתי אז ככה: אני קונה עכשיו כרטיס קול חדש ואני מתלבט מה לקנות: Creative SoundBlaster Audigy Platinum או Hercules GameTheater XP יש לי בבית רמקולים של קריאטיב: Creative Cambridge SoundWorks Digital 2500 DTT או משהו כזה אז יש לי כמה שאלות: 1. איזה כרטיס יותר טוב? 2. אם אני קונה את ההרקולס - אני עדיין צריך את הרסיבר של הרמקולים המקורי (כי ראיתי שאפשר לחבר ישירות מאחורה) 3. מה יעבוד יותר טוב עם הרמקולים? תדוה מראש!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by The Winter King,

חיברתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר דנון 1705. מישהו אולי יודע למה הוא לפעמים "קופץ"? (מתכבה) הוא מחובר לדיוידי ע"י כבל אופטי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by IG,

שלום לכולם. זה המודינג הרציני הראשון שלי לאוזניות (הקודם הייה בלו טאק מוד... לא רציני), אז הערות בונות יתקבלו בברכה התחלתי עם אוזניות על כבל של איזה 2.5 מטר. פירקתי, הורדתי את הבדיל של המפעל בעזרת סופג בדיל (מעין צמת נחושת שסופגת את הבדיל, למי שלא יודע) ורציתי לשים בדיל נטול עופרת בתוספת נחושת שהשגתי, אבל המלחם שלי פשוט לא רצה להתיך את זה!!! חוץ מלשנות צבע ה"בדיל" (אם זה בדיל) אפילו לא התרכך. בצער רב לקחתי את הבדיל הג'נרי והמעפן שהייה לי והלחמתי איתו... ככה זה נראה באוזנייה הראשונה שהלחמתי- הפחד הגדול שלי הייה שחיממתי את האוזנייה יותר מידי (לקח לי קצת זמן לסדר את ההלחמות ולהוריד את הבדיל המקורי... מזמן לא הלחמתי דברים עדינים) ודפקתי את הממברנה... הרחבה בנושא ב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה שהם יהיו אוזניות טובות לגיימר+מוסיקה/סרטים.. דרוש שיהיו להם גם מיקרופון... תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בקיצור כרגיל הדילמה הרגילה אני קונה השבוע את הנגן שלי D2 4G. המכשיר איכותי ולכן חשוב להצמיד לו אוזניות טובות דבר חשוב אבל בנושא הזה. בלי פלאגים!!! אני לא סובל אותם. אני מעדיף אוזניות קשת בגודל מלא שסוגרות את כל האוזן (אבל זה כבר למחשב ולא לנייד) אלא אוזניות שמתישבות על האוזן כל אוזניה היא גוף נפרד (יותר נוח) המחשב... בהתחלה האוזניות ירוצו על הכרטיס קול המובנה של DFI RS482 ואז יתקבל כרטיס קול של קריאטיב. כנראה מסדרת Creative Audigy 2 zs או Creative Sound Blaster X-Fi המלצות בבקשה דרך אגב יש סיכוי שאני קונה בחול אז אם אפשר תנו 2 הצעות 1 - במידה ואני קונה בארץ 2 - במידה ואני קונה בחול אז זה הופך ל 50$ לנייד ו 120$ למחשב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eladcohen100,

שלום יש לי מחשב 9500QUAD עם מערכת הפעלה WIN7 וכרטיס מסך ATI RADEON 4870. אני לא יודע למה אבל בזמן האחרון כל פעם שאני צופה בסרט במחשב אני רואה קו אדום אנכי ממש במרכז. אפילו בצפיה בסרטונים באינטרנט. התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך אך ללא הועיל. אשמח לעזרתכם. אלעד. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים, אני שוקל לקנות אוזניות מסדרה זו של akg (שוקל גם את דגם Q701). שימוש עיקרי יהיה במחשב - סרטים,משחקים ומוזיקה. אני מתכנן להשתמש בכרטיס קול (לא DAC חיצוני) כדי שאוכל להנות מסראונד וכל מיני פונקציות של Dolby. יש לי כמה שאלות: 1)האם יש כרטיס קול on-board שהוא טוב? אולי יש לוח אם שיש עליו כרטיס איכותי ואפשר להסתפק בו? 2)אחרי שהתאמתי כרטיס קול, האם יהיה צורך במגבר חיצוני? העכבה של רוב האוזניות היא 62 אוהם, האם המחשב יוכל לספק לי את הזרם הדרוש כדי שלא יהיו קטימות וכד' בעוצמת שמע סבירה? ונניח ויש צורך במגבר חיצוני - האם נייד גם יתאים? תודה מראש למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ישלי מערכת פצצה של איווה רציתי לדעת אם אני מוסיף עוד רמקול זה יוריד עוצמה או איכות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות למחשב לשימוש בעיקר לסרטים/ מוזיקה/ משחקים, משחקים בעדיפות ראשונה. כמו בכותרת, התקציב הוא 250 שקל, אפשר לחרוג קצת אם יש אוזניות עדיפות בהרבה. המלצתי לו על הHD202 הK414 והK512, תוכלו לכוון אותו לאוזניות העדיפות לשימושים שציינתי? כמובן שהמלצות לאוזניות אחרות בתקציב יתקבלו בברכה. תודה מראש, אורי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד של דל (xps15) וחיברתי אותו באמצעות חיבור hdmi לרסיבר vsx-820 של פיוניר. מהרסיבר כמובן יש חיבור hdmi לטלוויזיה. אני לא מצליח לקבל תמונה של הנייד על הטלוויזיה, אלא רק אם אחבר ישירות את הנייד למסך LCD. האם יש לכם רעיון מה לא תקין? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אם במסכים החדשים של ה 4K אין אפשרות לראות בעין אנושית יותר טוב מאשר HD אז למה לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי משום מה נראה שגם PowerDVD וגם WinDVD מסרבים להוציא את הסאונד דרך יציאת ה-S/PDIF שב-Live! שלי, שדרכה זאת הדרך היחידה להעביר DD/DTS... PowerDVD מאפשר לבחור את האפשרות הזאת, אך ברגע שאני לוחץ Play, הוא מתחיל להציג את הסרט, ומפסיק מיד (חוזר למצב STOP). ב-WinDVD (גירסת Platinum) האפשרות לא ניתנת כלל לבחירה (Gray)... מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LynxIL,

היי, חיפשתי פה המלצות על רמקולים אבל לא מצאתי משהו... יש לי חדר סביבות ה9מר, אני מחפש רמקולים באיזור ה-עד 400 שקל ואם יש בפחות אז עדיף... לשימוש של סרטים\אקסבוקס\מחשב... אין לי מושג בסוגים, חברות... אז כל המלצה שהיא, תבורך.. תודה מראש! **אוקי אחרי שקראתי קצת אז אני מבין שכדאי לי ללכת על 2.1**

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

לאחר קריאת הביקורת שם מישה על הרקולס, הם נוספו לרשימת המועמדים שלי אם זה באותו מחיר, מה כדאי? HERCULES או קרייטיב? כי ההרקולס נראים יותר יפה :smoke:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים