אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה לחבר את הדיסק קשיח החיצוני שלי (Westren Digital WDG1SU5000E 500GB) למסך הפלזמה שלי (Panasonic TH42PV80). אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כבל ADAPTOR כזה שאני מחבר את החיבור מהאוזנייה אליו וממנו למחשב הקטע שאתמול בטעות דרחצתי עליו( ממש בולט) והוא התעקם מעט, הקטע שהוא עובד והכל בסדר אבל אני עדיין חושש יכל לקרות שהסאונד ייהרס דרכו או בעיות מסויימות שיכולות לנבוע מזה? הכוונה לחפץ הזה: ועוד משהו, במידה ואני רוצה לקנות כבל חדש לאוזניות HD598, והכבל כמובן לא מקורי מהחברה יכל לקרות שייפגע איכות הסאונד או משהו כזה? זה מה שאני רוצה: http://www.ebay.com/itm/Replacement-Audio-upgrade-Cable-For-Sennheiser-HD595-HD598-HD558-HD518-Headphone-/261255113290?var=&hash=item3cd404aa4a:m:meHWIO8WsQSK1TQ-NbTMPQw 1. בגלל שהכבל הסטוק נורא ארוך 2. בגלל העיקום שציינתי מקודם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרסמתי נושא הדן בבעייה זו לפני מס' ימים אך לא ניסחתי בצורה מובנת ונכונה את השאלה שלי ולכן גם התשובה לא התאימה למקרה,לכן אפשר למחוק את הנושא הישן במידת הצורך. הנושא הישן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528686.0 הבעייה: יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 עם כרטיס מסך GeForce GT 525M רץ על וינדוס 7 64 ביט,מעודכן לדרייברים החדשים ביותר של nvidia. אני מחבר אותו דרך חיבור HDMI לטלויזיה toshiba 32av700v שהיא 32 אינץ' והרזולוציה שלה כפי שרשום בuser manual היא 1366x768. כאמור כשאני מחבר את המחשב דרך HDMI לטלויזיה,הדרייברים מגדירים את הטלויזיה להיות על 1920x1080 1080p כאשר 1920x1080 מוגדרת בדרייברים כ"רזולוציה הטבעית" של הטלויזיה שזה לא הגיוני כי הטלויזיה היא: א)HD …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק אני או שהמחירים מאוד נמוכים? http://www.ninja-polo.com/index.php/ear-phones-main/sennheiser-ear-phones.html בקצרה, מה הכי עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות ובנגן הנ"ל ומעוניין "לסחוט" יותר את האזניות. בכל סוגי האטמים שניסיתי יש הרגשה שהאזניות יכולות לתת יותר. האם מגבר אזניות יועיל לשיפור הצליל בשילוב הזה? אני שומע בד"כ כלל בווליום נמוך (פחות מ10 בנגן) כך שהמטרה היא לא להגע לווליום גבוה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה שיודעת להשמיע תדרים מסויימים לפי בחירה שלי. ושאלה בנושא- איך כרטיס קול יכול להשפיע על השמעת התדר? (נגיד בתוכנה אני מגדיר 1KHZ- והאוזניות\ רמקולים לא מגבילים, איזה תדר הכרטיס יוציא לי? מדובר בכרטיס מובנה מג'אייף)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://sg.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306&nav=1 http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_V_Plus_2GB_white/4505-6490_7-31935067.html
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר קריאת הביקורת שם מישה על הרקולס, הם נוספו לרשימת המועמדים שלי אם זה באותו מחיר, מה כדאי? HERCULES או קרייטיב? כי ההרקולס נראים יותר יפה :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר דנון 1705. מישהו אולי יודע למה הוא לפעמים "קופץ"? (מתכבה) הוא מחובר לדיוידי ע"י כבל אופטי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפי כשנה קניתי נגן MP3 512MB הייתי די מרוצה מימנו אבל אחרי שקרת לו תאונה קטנה כשהו לא היה אצלי הוא די מרוסק... מישהו יכול להמליץ לי על נגן לפחות 1GB אין צורך בלהציג תמונות ואין צורך בוידיאו.... התקציב בין 250-350 צריך שיהיה כולל רדיו+יכולת הקלטה+ומחיר טוב תודה רבה מראש לכול העוזרים...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי X5L יש כבר קשוחה רישמית בעברית? אם יש אפשר לינק ופירוט איך מתקינים תודה לעוזרים .
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 ערוצים של לוג'יטק. המערכת מחוברת כרגע למחשב ואני מעוניין לחבר אותו גם לטלווזיה. הטלוויזיה תיהיה מחוברת למחשב כך שאני אוכל לראות סרטים דרך המחשב בטלווזיה. הבנתי שאת הקול אני ישמע דרך הטלוויזיה ולא דרך הרמקולים של המחשב (כלומר, המערכת 5.1 ערוצים) האם זה נכון? (זה מאוד חשוב לי, כי אם כן אולי אני לא יקנה את הטלוויזיה) האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה דרך איזה מכשיר מיתוג, שימתג בין המחשב לטלווזייה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב.. אני מחפש רמקולים למחשב (2.1, אני אוהב בס..) אך יש כמה דברים שמפריעים לי למצוא: 1. אבא שלי קונה ובמקום שהוא קונה אין Microlab.. ניסיתי להתווכח וכו' - לא עזר, כנראה שהוא קונה שם ממש בזול, לכן אני חייב למצוא רמקולים מחברה מוכרת (Logitech, HP, Creative, Microsoft ודברים בסגנון..). 2. מצאתי את הרמקולים Z523 וZ623 של לוגי'טק, הבעיה היא המחיר - זוג אחד עולה 400 וזוג שני עולה 700. חיפשתי משהו בסביבות ה500+- כיוון ש400 מרגיש לי קצת מדי ומצד שני 700 נשמע לי יותר מדי.. (ואני לא בדיוק יודע בכמה אבא שלי יכול להביא) (אם תגידו לי שהZ623 שווים את המחיר אני אנסה להתעקש עליהם.) יש המלצות לרמקולים נוספים מחברה מוכרת בסביבות המחיר הזה? דרישות: רמקולים 2.1 מחברה שמוכרת בארץ בס טוב ו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם לפנטיום 4, וכמו למרבית לוחות האם מהסוג הזה, יש לי כרטיס קול מובנה. AC97. מישהו יודע אם שווה להשקיע בקניית כרטיס קול חדש, או שזה טוב מספיק? אני משתמש בסאונד בעיקר לMP3 ולמשחקים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי רמקולים חדשים לוגיטק z3 למחשב חדש. הכל היה עבד תקין. כיון שנאלצתי לפתוח את המחשב , פרקתי את כל החיבורים מאחורי המחשב , ולאחר הרכבת החלק( לא קשור לרמקולים) חיברתי שנית את כל החיבורים. משום מה הרמקולים שוב אינם עובדים.( ניסיתי את כל היציאות קול).כל החיבורים נראים תקינים , שום דבר לא רופף. לוח האם של אסוס עם כרטיס קול מובנה של 8 ערוצים.p5ld2 שום דבר לא "בהשתק" מה יכולה להיות הבעיה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למיקרופון עד 80 שקל לשיר איתו במחשב ולהקליט מה ההמלצה..? ראיתי את 3 אלו מה דעתכם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715230 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728615 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=VK25 את אלו ראיתי בחנות ב 99 שקל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זוכרים שסיפרתי לכם שהנגן שלי iaudio U2 הלך לעולמו? טוב, הלכתי לבאג והם החליפו את הנגן לחדש. חזרתי הביתה שמח ומאושר, הורדתי את העדכון האחרון של הנגן מאתר הבית של החברה, התקנתי אותו בדיוק לפי ההוראות ו... הנגן מת. כן, כן, הנגן מת. עשיתי חיפוש ב-Google וגיליתי שהרשת מפוצצת במקרים של אנשים שהתקינו את העדכון אחרון (1.68) ונגן שלהם התפגר. אז לא רק שהנגנים של COWON מחזיקים מעמד פחות זמן מנגן ג'נרי ב-150 ש"ח בשוק, הם גם לא יודעים לפתח עדכונים. העדכון יצא לפני שלושה חודשים ועדיין לא הוסר מאתר החברה, למרות שהוא גורם לנזק לנגנים. היום אלך עוד הפעם לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. וזהו, זו הפעם האחרונה שאני קונה מוצר של COWON. להבא רק נגנים של iriver.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I want to get good amplifier+subwoofer+component set which contains cross over etc and good pair of rear speakers. approx, how much these shit should cost ? and what is the best for the buck ? help me i dont know manufacturers and other needed info for car audio. Thnx !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ;D אחרי שנה של שימוש פשוט יוצא מן הכלל ברמקולים הנפלאים האלה שטפו טפו טפו לא מתחרט לשניה שקניתי אותם, עליתי על משהו שקצת מתחיל להציק, הרמקול הימני (השמאלי ממולי) עושה יותר רעש מהרמקול השמאלי, בדקתי טוב טוב שזה לא האוזן שלי היא שבעייתית והפכתי אותם ואני בעצמי נהפכתי ובאמת הרמקול חזק יותר מהשני, בדקתי בווינדוס ובווינאמפ את כל מה שקשור לאיזון בסאונד בין הרמקולים והכל עומד טוב על האמצע, בקיצור לא איתרתי ממה זה יכול להיות. מישהו שיש לו גם ATP3 יכול להגיד לי אם אולי הוא גם שם לב לזה? בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה כדי לי לבדוק\לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם סימני הזיהוי? זאת אומרת, מה מגדיר ז'אנר מסויים, ואיך אני אוכל לקטלג שיר מסויים כז'אנר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שהם יהיו אוזניות טובות לגיימר+מוסיקה/סרטים.. דרוש שיהיו להם גם מיקרופון... תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כבר 12 שעות שאני מוריד ללא הפסקה דרייברים לכרטיס הזה SIS 7012 מובנה על לוח אם ASUS P4S533 ל XP ו...כלום פשוט אי אפשר להתקין שום דרייבר. אפילו הדרייבר מהאתר הרשמי של SIS לא מתאים. הודעת השגיאה שמתקבלת היא ERROR 536870397 - אני יודע שזו בעיה די נפוצה וקראתי שיש לא מעט מתוסכלים ממנה אבל איך ייתכן שאין דרייבר שיפתור את הבעיה ? זו פשוט נראה כמו רמאות של החברה שמכרה את לוח האם הזה-נראה לי שעכשיו אני מבין למה התקינו ווינדוס 98 על המחשב הזה שיכול בקלות לקבל XP - פשוט יש בעיה בתאימות של בכרטיס לXP . מישהו יכול לעזור. אני מודה לכם מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm www.ksp.co.il hay everybody ראיתי את הנגן הזה באתר של ksp שהתכונות הבולטות שלו הם שיש לו כניסה line in זיכרון מובנה של 256 מגה ביט וגם חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון sd כך שבתכלס ניתן להגיע ל 768 מגה ביט אם מוסיפים כרטיס זיכרון של 512 והתוצאה הסופית היא נגן עם נפח זיכרון מכובד , סופר קומפקטי וסופר עמיד שמשתמש בסוללות סטנדרטיות וזולות שאמור לכאורה להאריך חיים בניגוד לנגנים כמו ipod שמובססים על דיסק קשיח זעיר רגיש מאוד לזעזועים ולנפילות שגם אם תישמור עליו בצמר גפן (מה שכמובן לא קורה עם מכשיר נייד שנתון לזעזועים ומדי פעם לנפילות בילתי נימנעות) הוא במקרה הטוב יחזיק מעמד מקסימום שלוש שנים -אורך חיים ממוצע של דיסק קשיח רוב הסיכויים שהס…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא נוסע לגרמניה והוא רוצה לקנות לי אוזניות בעקבות שריסקתי את הPX200 שלי (פשוט חלום). אני יודע שסנהייזר מתגוררת בגרמניה, אבל אתם מודעים למצב היורו ואני לא יודע אם זה יהיה כדאי לקנות (בפרנקפורד) במקום. אם יהיה עדיף לדעתכם אנא ציינו דגם ומחיר. אני מחפש אוזניות סטייל PX200 שאני לא אלך עם קסדה (סדרת הHD),וצליל עמוק וטוב עם הריפוד הזה שחוסם רעשים במחוץ (שכחתי איך קוראים לו). אפשרות שניה שהיא תלויה באם כדאי לקנות בגרמניה או בדיוטי היא סקאל. הנה דף האוזניות: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=124&Page=1 תודה רבה מראש עריכה: מצד שני, כל מה שאני רוצה זה לשמוע טוב אז מה עדיף? SENNHEISER HD-570 או SENNHEISER HD-497 או הPCX250?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-