עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eyaldar,

היי, אז הרמקולים הנוכחיים שלי (Microlab FC661) מתחילים לעשות בעיות ואני מעוניין להחליף אותם. אני מחפש מערכת 2.1, בסגנון של הFC661, כלומר שתהיה שליטה על עוצמה, באס וטרבל(Treble), עם עדיפות למשהו איכותי (לא הכי מבין בנושא, אבל אני שומע מוזיקה דיי הרבה והייתי מעדיף משהו שישמע טוב במסגרת התקציב כמובן..) השימושים העיקריים: מוזיקה וסרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Cheapco,

שלום, אני מתלבט בין שני הרמקולים הנ"ל. לפניהם היה לי את הT6100 שאיכזבו אותי מאוד ולכן הפעם רציתי להשקיע קצת יותר. אני לא מכיר את שניהם אבל ראיתי אותם בזאפ ולפי מה שהבנתי הם טובים.. האם מישהו יכול קצת יותר לעזור?תודה! עריכה: נזכרתי שעשיתי על הX23 חיפוש בפורום וראיתי הודעות מ2008 שהסט עלה באיזור ה700 שקל, איך יכול להיות שהיום הכי זול ב950?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה שהם יהיו אוזניות טובות לגיימר+מוסיקה/סרטים.. דרוש שיהיו להם גם מיקרופון... תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by music-guy,

הי, אני חושב לקנות את המערכת הזו ורציתי לדעת אם יש לכם דיעה עליה ועל סוגי המערכות האלה בכלל: http://www.samsung.com/africa_en/consumer/tv-audio-video/home-theatre/dvd-home-entertainment-systems/HT-E450K/XA תודה, רונן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by שמנואל,

שלום. כבר 12 שעות שאני מוריד ללא הפסקה דרייברים לכרטיס הזה SIS 7012 מובנה על לוח אם ASUS P4S533 ל XP ו...כלום פשוט אי אפשר להתקין שום דרייבר. אפילו הדרייבר מהאתר הרשמי של SIS לא מתאים. הודעת השגיאה שמתקבלת היא ERROR 536870397 - אני יודע שזו בעיה די נפוצה וקראתי שיש לא מעט מתוסכלים ממנה אבל איך ייתכן שאין דרייבר שיפתור את הבעיה ? זו פשוט נראה כמו רמאות של החברה שמכרה את לוח האם הזה-נראה לי שעכשיו אני מבין למה התקינו ווינדוס 98 על המחשב הזה שיכול בקלות לקבל XP - פשוט יש בעיה בתאימות של בכרטיס לXP . מישהו יכול לעזור. אני מודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by d0s,

אני לא יודע אם זה המקום המתאים , או אם בכלל יש פורום לנושא הזה אבל אני מקווה שאני כותב במקום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, ואני לא שומע צליל, מה אני צריך להתקין - איזה תוסף ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. נגיד שיש לי באוטו את המערכת הכי טובה שאפשר לקנות היום.. באיכות של אולפן הקלטות אז אם אני מחבר דיסק קשיח לפאנל (דרך USB) ומשמיע דרכו את השירים, האיכות היא פחות טובה (אפילו במידה זעומה) מאשר להשמיע את השירים דרך דיסקים אופטיים רגילים? ומדובר במצב שגם בדיסק קשיח וגם בדיסק האופטי יש אותם קבצים בדיוק, והם באותה איכות. (איכות FLAC לצורך הדוגמא)

8. Started by ophir555,

חיברתי רמקולים חדשים לוגיטק z3 למחשב חדש. הכל היה עבד תקין. כיון שנאלצתי לפתוח את המחשב , פרקתי את כל החיבורים מאחורי המחשב , ולאחר הרכבת החלק( לא קשור לרמקולים) חיברתי שנית את כל החיבורים. משום מה הרמקולים שוב אינם עובדים.( ניסיתי את כל היציאות קול).כל החיבורים נראים תקינים , שום דבר לא רופף. לוח האם של אסוס עם כרטיס קול מובנה של 8 ערוצים.p5ld2 שום דבר לא "בהשתק" מה יכולה להיות הבעיה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Jack_g,

ישנם סרטים שיש להם קול שלרקע הכוונה למוזיקה לאפקטים מאוד חזק והדיבור מאוד חלש מה ניתן לעשות בנוגע לזה כי הגברה כללית של עוצמת השמע מגבירה גם את המוזיקה ועוצמת קולות רקע וזה נהיה ממש לבלתי ניזבל.

10. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, כמו שכתוב בכותרת אני נחפש נגנים שיש בהם BT מובנה וספיקר בסגנון של נגני הARCHOS עם המסך מה שהכי חשוב לי אחרי התמיכה בBT שיהיה לו מסך גדול ויכולת להקליט מהטלוויזיה לנגן ואז לראות את זה בנגן ואם אפשר אז שיהיה משולב גם בMP4 (חחחחחחח...כמה דרישות) ויש לי גם אפשרות לקנות מחו"ל.. בכל מקרה תודה רבה רבה לכל העוזרים... ד.א. אני לא יודע אם זה קשור אבל מישו שמע על האוזניות של הBT?(לא של הדיבור)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני לא בטוח אם זה המקום לשאול או פורום מצלמות דיגיטליות....אז אם זה לא המקום לשאול מצטער אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של 1500שח +- שתהיה תואמת לנגן אמפי3 שלי iriver h320 תאמינו או לא אבל זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי חחחח אז אני מחפש מצלמה פשוטה ככה לצילומים משפחתים לטיולים וכאלה אשמח לתגובות

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Vidati,

רק אני או שהמחירים מאוד נמוכים? http://www.ninja-polo.com/index.php/ear-phones-main/sennheiser-ear-phones.html בקצרה, מה הכי עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TicTacToe,

שלום אני מעוניין לקנות את האוזניות שמצויינות בכותרת. אני סגור על סוג הזה (earphone). יש חוות דעת? למישהו יש? מרוצים? אשמח לשמוע אתכם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. איך קוראים לתהליך הזה כשקונים אוזניות חדשות ועושים שהם ישמיעו רעש של רדיו?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות אוזניות לריצה בסכום של עד 300 ש"ח. אוזניות In-Ear לא באות בחשבון, וגם Clip-ons לא ממש (יש לי Koss KSC-50 והן פשוט לוחצות עד כאב). ההעדפה שלי היא אוזניות קשת, אבל השאלה היא אילו עוד פרמטרים חשוב לבדוק (מלבד כמובן האזנה בחנות). ראיתי הרבה המצלמות לקוס PortaPro ו-SportaPro, לסנהייזר PX100, ול-AKG K26P. לפי השם ה-SportaPro נשמעות הכי מבטיחות לריצה, אבל אני בטוח שזה לא כל כך פשוט

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by orrm,

שימו לב: מחיר אינה מגבלה מבחינתי אז ככה: אני קונה עכשיו כרטיס קול חדש ואני מתלבט מה לקנות: Creative SoundBlaster Audigy Platinum או Hercules GameTheater XP יש לי בבית רמקולים של קריאטיב: Creative Cambridge SoundWorks Digital 2500 DTT או משהו כזה אז יש לי כמה שאלות: 1. איזה כרטיס יותר טוב? 2. אם אני קונה את ההרקולס - אני עדיין צריך את הרסיבר של הרמקולים המקורי (כי ראיתי שאפשר לחבר ישירות מאחורה) 3. מה יעבוד יותר טוב עם הרמקולים? תדוה מראש!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

לאחר קריאת הביקורת שם מישה על הרקולס, הם נוספו לרשימת המועמדים שלי אם זה באותו מחיר, מה כדאי? HERCULES או קרייטיב? כי ההרקולס נראים יותר יפה :smoke:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים מחברות שונות. אני ממש לא מבין בסוגי אוזניות למיניהם , אני אשמח אם תעזרו לי להחליט מה לקנות. הדגמים: JVC - http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1421 ZALMAN - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4415

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Hikaru,

היי, אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס קול USB הנ"ל במטרה לשחק משחקים. ברשותי אוזניות 5.1 אמיתי עם חיבורים אנלוגיים. הורדתי מהאתר של קריאייטיב את הדרייברים האחרונים המותאמים ל-WIN8, והופתעתי ממש לרעה מהיכולות שלהם, בהתחשב בכך שבעבר היו לי כרטיסים אחרים של קריאייטיב ומעולם לא הוגבלתי כל כך מבחינת הדרייברים. למישהו כאן יש את אותו הכרטיס ויודע היכן אפשר לשנות את הווליום של כל ערוץ? היכן האקולייזר? יש לי רק את האפשרויות THX TruStudio Pro, Speakers, Microphone Settings, Restore Defaults, EAX ואולי עוד 1-2 ששכחתי (אני לא על המחשב הזה כרגע), אבל באף טאב אין זכר לאקולייזר או שליטה כלשהי על ווליום. ציפיתי לרמת דרייברים דומה לאלה המריצים את Creative Audio Console, יש מצב שטעיתי. :\ אשמ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by levyli,

שלום, מחפש המלצה על מערכת קולנוע ביתי\סטריאו מיני\מיקרו עם 2 רמקולים ואופציה לסאב וופר. יש לי סלון לא גדול (4X4 מ'). תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על המערכת הזו: http://www.citydeal.co.il/pl_product~9596~3~311.htm מישהו מכיר? יכול להמליץ עליה או משהו טוב יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. בקיצור, אני צריך LED ב8000 שח, אפשרות חריגה של 500 רק אם שווה את זה, ללא SMART או תלת-מימד, ויכולת קריאת MKV מהארדיסק. בעיקר לצפייה בסרטי FULL HD. חדשות וכו' זה זניח. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4839%2c4840&db4091=1403303&db750770=750772&db1418467=1418471%2c1418470&db4140=170330&pageinfo=2 יש פה בערך 20 דגמים עד 8500. איזה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה עדיף ? LCD או פלזמה בגדלים 32 ו 42 כולם FHD כולןם יחוברו לממיר YES רגיל (לא תומך HD)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז ככה אני צריך בבקשה הצעות לסטריימר הדרישות זה שיהיה הכי קל להפעלה שיש כי הוא לאדם יחסית מבוגר...כתוביות בעברית, חיבור HDMI כמובן שFULL HD. עכשיו מה לגבי סטימר אלחוטי או שללכת לאחד עם דיסק קשיח?? איך אני טוען סרטים בסטרימר עם דיסק קשיח?? חשבתי על סטריימר WIFI שהוא מציג את הסרטים מהמחשב עצמו... ראיתי את הדגם הזה של LG-DP1W??.. האם הוא נח (מבחינת כל ההתעסקות עם להוסיף סרטים, כתוביות)?? תודה רבה ירון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Flea,

הייה טוב אז אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות רמקולים סוףסוף. אז כמובן יש את הATP3 שכל העולם ממליץ עליהם, והיום שמעתי אותם בחנות- נראים ונשמעים סבבה..באס,טרבל שנינתים לכיוון.. עולים 340 לידם יש את הVS4121 בKSP שאפשר להשיג ב330. אז מה לדעתכם הכי טוב והכי כדאי\משתלם לקנות? כמו שהבנתם, מערכת 2.1 בשביל מוסיקה, איכות שמיעה ונוחות שימוש כמו: שלט ווליום, כיוון באס,טרבל - אלה הדברים שחשובים לי. אז..תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Chura,

שלום.. אני רציתי לקחת מארז P180, אבל החלטתי לרדת לקומפיוקייס 6920, ולקחת את הרמקולים הנ"ל. מה דעתכם ? השקעה טובה ? האם אני אנצל את הרמקולים עם הכרטיס המובנה ? P5B DLX... האם הם חזקים ? אני אוהב לשמוע בווליום :-) תודה כולם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.