עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אשמח לקבל חוו"ד לגבי הטלויזיה הנ"ל מצורף מפרט: http://www.p4c.philips.com/files/3/37pfl3403d_12/37pfl3403d_12_pss_aen.pdf תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני החלטתי שאני חייב מערכת סאונד חדשה (CREATIVE 2.1 עלוב)!!! יש לי VIBRA 128 ואני לא ממש שומע כל צליל כמו חתול... אז רצוי משהו יותר איכותי מאשר חזק ואם אפשר בבקשה להסביר למה. הרמקולים מיועדים למישחקים למוסיקה ולמעט סרטים דגש על מישחקים... בתודה THE GYVER

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bneli,

האם הם נחשבות אוזניות כפתור? (או IN-EAR?) אני מחפש אוזניות כפתור שיהיו נוחות לשמוע מוסיקה באיכות טובה(טארנסים בעיקר) בפלאפון ושיהיה אפשר לדבר איתם כדיבורית אישית האם הם תומכות במכשירים של נוקיה ? (בעלי חיבור לפלאג 3.5M"M כמובן) אתם יודעים הם קיימות בצבע שהוא לא ירוק? או שיש דגם מקביל להם שהוא לא ירוק? הירוק הזה ממש מפריע (פשוט שמעתי פעם שמשהו אמר שהם נחשבות טובות והם ניראות נוחות לכן אני שואל עליהם) האם הAKG Q350 מתאימות לי? תודה אלי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kobibo,

מחפש סטרימר טוב שיכול להתמודד עם כמה שיותר פורמטים לצפיה בסרטים. שיתמוך בכתוביות בעברית-חובה. ועם כמה שיותר יציאות - HDMI חובה. תמיכה בדיסק SATA II . מחפש בטווח המחירים הנ"ל אני כבר יוסיף את הדיסק הקשיח. המליצו לי על ה Pop Coren Hour A110 אבל הוא דיי יקר ועוד ללא הדיסק הקשיח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dkaro,

מחיקה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מחשב חדש, רמקולים בני כ-10 שנים של לוגיטק עובדים מצויין, אך אני שומע בהם צלילי רעש חלשים (כלומר לא צלילים של WINDOWS אלא משהו שנגרם מתקלה כלשהי) בתגובה לפעולות על המסך, כלומר הרעש מסונכרן עם דשברים שרואים על המסך: גלילה, הזזת חלון, בחירת אובייקטים, טעינה. התופעה הזו וותיקה מאוד אצלי, מה שם הבעיה כדי לחפש בגוגל? איך מטפלים בה? תודה!

7. האם כדאי לקנות טלוויזית פלזמה למרתף?? הבנתי מקריאה באינטרנט שהבעיה העיקרית של הפלזמה היא ההשתקפות עם האור אבל בגלל שאנחנו רוצים לשים אותה במרתף אני לא חושב תיהיה בעיה של אור שנכנס מבחוץ. מה אתם חושבים אני צריך עזרה בנושא.. אני מוכן להשקיע עד המחיר של 6500 שקל בשביל הטלוויזיה. האם כדאי ללכת על הפלזמה או לחכות לירידת מחירים של מסכי הLED??? מי שמביע את דעתו שירשום בבקשה גם על איזה דגם הוא ממליץ במחיר הזה זה יעזור לי מאוד! תודה לעוזרים :]!!

8. Started by itaysk,

RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W Subwoofer:40-200Hz satellite:180~18kHZ volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither לקחתי סתם מפרט של רמקולים... מישהו יכול לעזור לי להבין מה כל הדברים האלה אומרים? עוד כמה דברים: 18Watts RMS @ 1% THD Input Impedance: >10K ohms S/N Ratio: >70 dB תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מישהו שמע על האוזניות klipsch custom 2? האם הם יהיו שידרוג משמעותי ל jbl reference 220 שיש לי עכשיו ....הם יחוברו לנגן cowon s9.....ככה שחשוב לי רק הסאונד למוסיקה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by idooo,

שלום,אני מחפש טלווזיה 32 אינץ' (HD כמובן) ב2000 שקל +- מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zivf2,

שלום :] עוד 13 יום יש לי יומולדת D: ולאחרונה שמתי את עיני על Iriver H320, יש לילד מהשכבה שלי אותו והיום הוא הביא אותו וראינו פורנו =] בקיצור נכנסתי לזאפ ע"מ להשוות מחירים וראיתי שהמקום הכי זול זה KSP :] שווה לקנות מהם? אחריות טובה? וקראתי בביקורות של הגולשים (בזאפ), ביקורת אחת שמישהו שם כתב את זה: "*חשוב לציין שזה משנה איזה גרסא אתם קונים ,כל אחת מגיעה עם באנדל שונה ועם פיצ'ר אחד שונה אירופאית - עם שלט ו USB 2GO אמריקאית - בלי שלט ו USB 2GO אבל עם אפשרות להעתקת שירים מוגנים לנגן "זה נכון? איזה גרסה מוכרת KSP ושאר החנויות שזאפ מציג? והאם יש כאן מישהו שיש לו את הנגן? זה אמור להעסיק אותי כי אני נוסע די הרבה בין חיפה לירושלים ובדרך אפשר לראות סאות'פארק או משהו (וכמובן לשמו…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itai_1813,

שלום! אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב. מערכת 2.1 בתקציב של כ-300 ש"ח אשמח אם תמליצו לי על דגמים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לאחרונה קנינו טלוויזיה פלזמה אך מן הסתם לא ממש מרוצים מהסאונד שלה. בחדר אחר בבית מחוברים למחשב רמקולים ATP3 ואנו מאוד מרוצים מהאיכות שלהם. השאלה אם אפשר לחבר את אותם רמקולים או רמקולים דומים לפלזמה בדרך כלשהי? פשוט ה-ATP3 זולים ואין לנו תקציב להוציא 10,000 ש"ח על מערכת קולנוע ביתי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by amir.o,

קיבלתי היום את הכרטיס קול של הרקולס הורדתי לו דרייברים חדשים ל- xp והתקנתי אותם הבעיה היא שאני לא שומע שום סאונד יש למישהו פיתרון ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Stanly,

מישהו מכיר חנות לאוזניות שיכולה לתקן אוזניות? והאם חנות אדר בתל אביב יכולה לתקן אוזניות שלא נירכשו על ידה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב, יש לי במחשב המון סרטי תלת מימד בקבצי MKV עם כתוביות בעברית SRT. הדרך היחידה שלי לצפות בהם בPS3 היא המרתם על ידי תוכנת AVCHD והמרת הכתוביות על ידי 3DSUBTITLE ואחר כך להעביר את תיקית הAVCHD לUSB ולצפות בPS3. עד כה זה עבד מושלם אבל באמת מתחיל להימאס לי מתהליך ההמרות האלה ואני מחפש דרך פשוטה להימנע מכול זה. הבנתי שאולי PS3 MEDIA SERVER יפתור לי את הבעיה-ניסיתי את זה והבעיה שהWIFI לא מספיק חזק והסרט מקרטע כול חמש שניות וגם איכות התמונה בכלל לא אותו דבר. האם למישהו יש פתרון בשבילי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by springkatz,

שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות השבוע, השימושים העיקריים הם גיימינג (לא אונליין), קצת מוזיקה וקצת סרטים. התקציב לא ממש מוגדר אבל 500 נראה לי סביר. בהתחלה חשבתי על G35 או megalodon, אבל ממה שקראתי היתרון של הסראונד שלהם על פני אוזניות כמו HD555 או AD700 הוא לא מאוד משמעותי, ומכיוון שאין לי צורך במיקרופון חשבתי על ללכת על אוזניות סטריאו, בעיקר התרשמתי מהביקורות על ath ad700. אני מתכנן לחבר אותם , כרגע לפחות, לכרטיס קול המובנה בלוח אם, ייתכן ובהמשך אוסיף כרטיס קול עצמאי. האם באמת אוזניות סטריאו יהיו עדיפות על פני אוזניות יעודיות למשחקים? וגם MEGALODON מגיעות עם כרטיס קול, והשאלה היא האם זה מאוד משמעותי לחבר אוזניות כמו AD700 למובנה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. בוקר טוב לכולם... נמאס לי מהאוזנייות של האייפון, תקציב של 300 שקל לא אכפת לי הגודל מידי פעם אני רוצה גם להשתמש בהן במחשב.. האוזנייות הקודמות שלי היו Bose qc2 רוצה לקנות אותן כבר במוצש שיהיה לי לצבא (7שעות נסיעה)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amigamerlin,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות, אך לא in-ear למיניהן, כי הן נופלות לי בגלל צורת האוזן שלי וזה חסר תועלת. ניסיתי גם את הסנהייזר cx300 שאמורות להכנס לאוזן פנימה עם הגומי שתוקע אותן בפנים, וזה לא עזר. עכשיו,יש כמה שיקולים: 1. אני רוצה אוזניות טובות (בניגוד לאלה שקיבלתי עם הנגד של סאנדיסק), שאני אוכל להנות מהמוסיקה בלי רעשים מיותרים, רשרושים, חוסר חדות בצליל וכו' (במקרה וזה בעיה של האוזניות). אני לא צריך את הכי טוב שאפשר, כי אני לא אנין טעם כלכך. אבל מבחין בהבדל בין איכות בינונית לטובה, לפחות. 2. אני רוצה שלא יפלט הרבה רעש מהאוזניות כלפי חוץ. שלא ישמעו מה שאני שומע, ושלא אצטרך להנמיך כדי לא להפריע לאחרים. 3. כאמור, אוזניות שנתלות על האוזן, או אוזניות קשת לא מאסיביות, שאפשר לשאת…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני לא יודע אםפ זה קשור לפה, אבל בגלל הנגן שיש לו שכלכך טוב זה די מתאים לפה. אז מה דעתכם עליו?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה שהם יהיו אוזניות טובות לגיימר+מוסיקה/סרטים.. דרוש שיהיו להם גם מיקרופון... תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by M.o.D,

אני מתלבט כבר כמה חודשים על איזה אוזניות ללכת , אני לא אדיופיל גדול , פשוט אם אני כבר קונה אוזניות אז חשבתי להשקיע במשהו סביר + , התקציב בעקרון עד 1000 ש"ח , כמובן עדיפות לכמה שפחות עם ביצועים כמה שיותר גבוהים. ההתלבטות שלי בהתחלה היתה בין ה SOLO HD של דריי ל SOL REPUBLIC שעולות חצי , הביקורות נחמדות על שתיהם , אבל עכשיו נכנס לתמונה עוד שחקן מבחינתי אוזניות ה P3 ש ל B&W .. ה P5 הם יקרות בשבילי , קראתי עליהם ביקורות נחמדות מאוד , על ה P3 לא מצאתי ביקורת מקצועית... הם גם דיי חדשות .. עוד שאלה , איפה ניתן להאזין למגוון אוזניות? ( חנות)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by overload,

אני חושב לקנות את הנגן MP3 Clubin Slider 512MB. http://www.clubin-mp3.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=36 מכמה סיבות עיקריות- 1- המחיר שלו 250 שקל. 2- יש לו רדיו FM מובנה (מה שאין לסנסה של סנדיסק שירדתי ממנו) 3- הוא תומך כנראה בתיקיות (גם בגלל זה ירדתי מהסנסה). 4-הוא נראה טוב ביחס לג'נריים אחרים, אם הוא ג'נרי, במחיר הזה. יש למישהו נסיון עם הנגן (או החברה) או משהוא להגיד על ההחלטה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם.. אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט במחשב סרט וידיאו שנמצא על גבי קלטת וידיאו...האם צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? ואם כן, אז על איזה כרטיס זול וטוב אתם ממליצים... תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים