אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש דרך להחליף את הכבל של האוזניות כיוון שהוא פגום. האם קיימת אפשרות להחליף אותו בכבל איכותי אחר? הבעייה היא שהאוזניות נקנו לפני מספר שנים בארה"ב והן לא באחריות היצרן. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתעניין ברכישת סט 5.1 חדש, בהתלבטות ראשונית בעיקר בין הדגם הנ"ל, לבין Bose acoustimas 10(לפני שמיעה), רציתי לשאול כאן אם יש לכם ניסיון או היכרות עם הסטים/חברות הנ"ל, מה נראה לכם מומלץ יותר, ובכללי כמה שיותר חוות דעת .. klipsch סביבות 4500ש"ח Bose סביבות 5800-600ש"ח רסיבר AVR135 של Harman-Kardon. מצרף 2 קישורים לסטים שתראו במה מדובר, באתר זאפ http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=31839 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=5484 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאמרתי יש לי נגן חדש (מיני) והתקנתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה אם למשל רציתי להעביר 4 אלבומים של עמיר בניון בתוך תיקייה אחת עם השם שלו וכל אלבום יופיע תחת השם שלו (למשל "שלכת") אז הכל הופיע ביחד מבולגן והיו גם שירים שלא הופיע כלום מסך ריק אבל אפשר לדפדף שם ולנגן שירים. ואת השמות של התיקיות הפכתי לאנגלית ובכל זאת זה מופיע בג'יבריש או לא מופיע כלום אבל אפשר לנגן... מה עושים איך עובדים עם התוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב: מחיר אינה מגבלה מבחינתי אז ככה: אני קונה עכשיו כרטיס קול חדש ואני מתלבט מה לקנות: Creative SoundBlaster Audigy Platinum או Hercules GameTheater XP יש לי בבית רמקולים של קריאטיב: Creative Cambridge SoundWorks Digital 2500 DTT או משהו כזה אז יש לי כמה שאלות: 1. איזה כרטיס יותר טוב? 2. אם אני קונה את ההרקולס - אני עדיין צריך את הרסיבר של הרמקולים המקורי (כי ראיתי שאפשר לחבר ישירות מאחורה) 3. מה יעבוד יותר טוב עם הרמקולים? תדוה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום אני הלכתי על הרעיון של הMP3 וחשבתי בעיקר על הזן של קריאטיב - לינק - http://electronics.cnet.com/electronics/0-6342420-8-20518600-1.html?tag=sd שכשיו חבר שלי קנה SONY MINI DISK MZ-N1 - לינק - http://www.sonystyle.com/home/item.jsp?hierc=9687x9781x8647&itemid=28761 אם יש ביכולתם לייעץ לי אז בבקשה. תודה מרש "SHUTGUN".
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי משום מה נראה שגם PowerDVD וגם WinDVD מסרבים להוציא את הסאונד דרך יציאת ה-S/PDIF שב-Live! שלי, שדרכה זאת הדרך היחידה להעביר DD/DTS... PowerDVD מאפשר לבחור את האפשרות הזאת, אך ברגע שאני לוחץ Play, הוא מתחיל להציג את הסרט, ומפסיק מיד (חוזר למצב STOP). ב-WinDVD (גירסת Platinum) האפשרות לא ניתנת כלל לבחירה (Gray)... מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוידי יש לי 3 יציאות סאונד 2 אנלוגיות (סטראו) ואחת pcm אם אני יחבר אותו לרסיבר דרך pcm האיכות תיהיה יותר טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המודעה: http://www.playerblog.com/archives/000567.shtml הפירמוור : http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=685&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= רק לגיסה האמריקאית!!! לארופאית בקרוב..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר קריאת הביקורת שם מישה על הרקולס, הם נוספו לרשימת המועמדים שלי אם זה באותו מחיר, מה כדאי? HERCULES או קרייטיב? כי ההרקולס נראים יותר יפה :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם לפנטיום 4, וכמו למרבית לוחות האם מהסוג הזה, יש לי כרטיס קול מובנה. AC97. מישהו יודע אם שווה להשקיע בקניית כרטיס קול חדש, או שזה טוב מספיק? אני משתמש בסאונד בעיקר לMP3 ולמשחקים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש גוף שמייבא באופן מסודר את הרמקולים הללו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי אצל חבר וראיתי שיש לו מין סוויץ' נוח על השולחן שאליו הוא מחליף בקלות מהאוזניות במחשב לרמקולים במחשב, רציתי לדעת יותר פרטים על דבר שכזה, איפה ניתן להשיגו ומה באמת מומלץ בקטע הזה. אני פשוט רוצה החלפה יותר מהירה ונוחה בין אוזניות לרמקולים במקום כל שניה להתקופף למחשב ולהחליף.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם האוזניות הג'נריות של אחי שפתאום (יותר נכון כבר פעם שניה אחרי שתיקנתי) החוט נדפק בקרבת האוזניות. נו אתם יודעים שצריך לשחק עם החוט כדי שאחת האוזניות תעבוד. אלו סתם אוזניות ג'ניוס. בקיצור אני מחפש משהו איכותי, אבל כמו שאתם מבינים אני לא משהו מתמחה בתחום אם עד עכשיו עבדתי עם ג'נריות לחלוטין. :-[ אני צריך אוזניות סבירות למוזיקה/משחקים/מחשב בעיקר, עדיף אוזניות שלא תכנסות לאוזניים, ובתחום מחירים של עד 300-350 ש"ח. אם אני אקנה אוזניות במעל תחום המחירים שלי, האם ההבדל יהיה כה משמעותי ואני באמת אשמע אותו? ועוד משהו, עד כדי כך לא מומלץ לא להזמין בארץ? :-\ תודה על העזרה, איציק.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות ל-Ipod אוזניות אם באס טוב ושומעים חזק מאוווודדדדדד משהו באיכות בבקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על משהו תודה רבה לכם. ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לאחרונה הזמנתי את הזוג רמקולים של Cerwin Vega VE12-F. אני מתכוון להשתמש ברמקולים יותר למוזיקה מאשר סרטים, ביחס של בערך 80/20. התקציב שלי נע בסביבות 3000 +, לא מחפש משהו בומבסטי מידי, מחפש משהו שיעשה את העבודה ויעבוד גם עם הפורמטים חדשים למיניהם. תודה לכל העוזרים שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן לחבר XTREAMER למסך עם חיבור VGA בלבד? יש לו רק יציאות RCA ו-HDMI ואני לא יודע אם יש מתאם מ-HDMI ל-VGA בכלל... זה לא יכול להיות נכון - http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=175 עולה יותר מהסטרימר עצמו! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוב החיבורים הם PL אנלוגי. שמתי לב שבשוק הגיימניג חלק מהדגמים מציגים חיבור USB. מה העניין לחבר דרך USB והאם זה מעניק יתרון כלשהו מבחינת הסאונד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב.. אני מחפש רמקולים למחשב (2.1, אני אוהב בס..) אך יש כמה דברים שמפריעים לי למצוא: 1. אבא שלי קונה ובמקום שהוא קונה אין Microlab.. ניסיתי להתווכח וכו' - לא עזר, כנראה שהוא קונה שם ממש בזול, לכן אני חייב למצוא רמקולים מחברה מוכרת (Logitech, HP, Creative, Microsoft ודברים בסגנון..). 2. מצאתי את הרמקולים Z523 וZ623 של לוגי'טק, הבעיה היא המחיר - זוג אחד עולה 400 וזוג שני עולה 700. חיפשתי משהו בסביבות ה500+- כיוון ש400 מרגיש לי קצת מדי ומצד שני 700 נשמע לי יותר מדי.. (ואני לא בדיוק יודע בכמה אבא שלי יכול להביא) (אם תגידו לי שהZ623 שווים את המחיר אני אנסה להתעקש עליהם.) יש המלצות לרמקולים נוספים מחברה מוכרת בסביבות המחיר הזה? דרישות: רמקולים 2.1 מחברה שמוכרת בארץ בס טוב ו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש כרטיס קול עם חיבור אופטי עבור מחשב נייד אשמח להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום. לפני כמה זמן קניתי את ה 7H. עכשיו אני משתמש כל הזמן תוכנה וונטרילו וכולם אומרים שיש לי רעשי רקע. בדקתי אצל עוד מישהו שגם כן קנה את האוזניות האלה ואצלו אותו הדבר. האם זה בעיה במיקרופון או במחשב ? והאם ניתן לסדר את זה ? תודה לעונים, שרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מתכוון להשקיע יותר מדי, אז יש משהו בתחום ה500 עד 800 גג, מומלץ וטוב? ועוד משהו לא ממש קשור, יש רמקולים אלחוטיים או משהו כזה? שלא צריכים את הכבלים המסורבלים האלה? אני פשוט רוצה לשים רמקולים מאחורי, וזה סיבוב ענק, שיכער קצת את מראה החדר..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתחברים לאיזה שהוא שירות בתשלום חודשי איך זה עובד :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש רמקולים לחדר 4.1 או 5.1 (עדיף 5) התקציב שלי זה מקסימוםםם 500 ש"ח וזה צריך להיות חברה טובה ורמקולים טובים ששוים את זה אני יודע שזה לא סכום אבל עדיין הבעיה הגדולה פה שיש לי חדר די גדול ואני צריך רמקולים עם כבלים ארוכים או שזה יהיה אלחוטי או משהו (לא מאמין שיש בסכום הזה) קיצר תמליצו לי בבקשה תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, לאחר חיטוטים באינטרנט ובזבוז הרבה זמן, מצאתי שהאוזניות הנ"ל מיוצרות באותו מפעל. אבל לא בטוח שמיוצרות עם אותן דרייברים, והסנהייזר שמכווננות קצת שונה כנראה. ההבדלים בין האוזניות הם: הAKG מגיעות עם BURN IN מהמפעל. הסנהייזר מכווננות קצת אחרת. כנראה שגם הקריאייטיב. האם יש למישהו מושג אם הJBL והAKG מיוצרות עם אותם דרייברים? אתמול הייתי ממש לפני קניה של הAKG וקראתי פוסט בפורום אחר שגרם לי לעשות את כל הבלאגן הזה, אם כן, כדאי מאוד יהיה לי לקנות את הJBL מבאג במבצע ב207 שקל, לקבל אוזניות עמידות יותר עם נרתיק שאני צריך גם לשימושים אחרים. למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-