עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הכוונה שאפשר לראות את מה שאתה מקליט, ולהעביר אחורה או לעצור את הצפייה בזמן ההקלטה, כמו שאפשר ביס מקס.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by Y-T-M,

http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/550.htm מה אתם אומרים עליהם? אתם המומחים? המחיר שלהם נראה טוב והם נראים גם דיי טובים..לפי התכונות.. אם למישהו יש כאלה שייתן עליהם פידבאק..תודה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. החלטתי להפטר מהATP3 ולהחליף אותם, אז אני זקוק להמלצה לרמקולים למחשב בתקציב של כ~800 ש"ח שאפשר להגדיל אותו מעט במידה וכדאי. השימוש העיקרי הוא מוזיקה וקצת פחות גיימינג. לא מעניינים אותי גימיקים/עיצוב ושטויות אחרות, רק איכות נטו. כמו כן אני אשמח לדעת אם הכרטיס קול המובנה שלי(אם אני זוכר נכון realtek 883) הוא מספיק או שיש צורך לרכוש חדש. כרגע אני חושב על: Audioengine a2 Logitech Z-4 Logitech Z-2300 MicroLab Solo7 Altec Lansing FX4021 Creative T20 Creative T40 כמו שאתם רואים אני לא ממש ממוקד... יש המלצות? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nitsan_7,

קיבלתי A900 שקניתי על פי עצתו של Anatoli ב-EBAY. נשמעות מצוין. הפלאג שלהם לא נכנס עד הסוף כנראה לשקעים רגילים. חסר לו עשירית מילימטר או שתים. שומעים רק באוזניה אחת. מצאתי רק סוג אחד של כבל מאריך שאיתו אני שומע בשתי האוזניות. משהו מכיר את הבעיה???

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  5. אחרי כל ההנחות יכול לקנות את IOGEAR 5 מטר ב300 במקום 550 ש"ח או 5 מטר של "אין לי מושג" ב70 שקל מחנות מחשבים בר"ג .... יש הבדל בכלל בינהם באיכות התמונה ??(ואני מאילו שמבחין בכל פיפס - עין טובה) http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~HDMI2HDMI5M~8320~7910.htm http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=196 (רק שאני אקח 5 במקום 3) ? או שאחסוך לי את ה250 שקל לאיזה מסא'ג טוב במקום ... ? כבר משלמים 4000 ל 37 חדשה של סמסונג אז עוד 300 שקל כבל אפשר לסבול...אבל השאלה אם באמת כבל 5 מטר ב60 ..70 שקל ייתן אותה התמונה\קול אחד לאחד .. ? (הרעיון הסופי זה לחבר באמת גם כוידאו וגם קול מהכרטיס מסך שלי - 4850 ATI) ? אנא תשובה ממישהו באמת מקצועי שניסה כבל בשקל מול כבל ב500 שק…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  6. לא עובד לי בקידמת המארז האודיו (הווינדוס לא מזהה חיבור נכנס. (ה-usb ו-sata) מקדימה כן עובדים מה לעשות? דבר שני הייתי שמח לשמוע מאנשים דברים מעניינים על המארז. כי אני לא מבין בזה בכלל. (לדוגמא רק היום גיליתי שלא חיברו לי בחנות את הכבל למאוורר עם הלידים מקדימה.) דני. תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. שלום, יש לי הזדמנות לקנות רסיבר RX-V2092 של Yamaha (משומש), שהבעלים שלו טוען שהוא בן כ-3 שנים. מישהו פה יודע להגיד לי מה יהיה מחיר הגיוני לרסיבר כזה? עמוד המוצר באתר Yamaha:‏ http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200216&CTID=5000300

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ChaosPower,

יש לי מאתיים שקל, ורציתי להוציא אותם על כרטיס קול, בגלל שפעם אחת כשהתעסקתי עם הכרטיס מסך כדי לנקות אותו, פגעתי בלוח אם, ומאז יש לי בעיה עם הקול (אני בטוח שזו בעיה עם הלוח אם). אז כנראה שאין לי ברירה אלא לקנות כרטיס קול. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול, הכי טוב שאני יכול להשיג ב200 שקל בארץ. שמתי לב לCreative Audigy SE וVALUE, שעולים 165 ו175, מי מבינהם עדיף? (לא משנה, הבנתי שVALUE עדיף) ואם יש כרטיס יותר טוב מהם בסכום הזה, אנא הציעו. אני לא מבין גדול בתחום... נ.ב שכחתי להגיד שהכרטיס מיועד בעיקר למשחקים, ולשמיעת מוזיקה, לא משהו רציני.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. שלום. לא מזמן הייתה לי בעיה במחשב שלאחר ריסט שעשיתי למחשב, הסאונד לא עבד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=410077 כביכול הבעיה נעלמה, אך היום היא חזרה. אני לא יודע למה זה קרה, פתאום אין סאונד. כשאני הולך ללוח הבקרה ונכנס להגדרות הסאונד רשום שאין התקן קול. בדרייבר אני נכנס למיקסר, ובמקומות שהיה רשום פעם Input ו-Output אין כלום. הדרייבר מעודכן לגירסא האחרונה. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שבוע התחילו לצוץ הודעות על סגירת Generic Host Process for Win32. מה יכולה להיות הבעיה? [br]פורסם בתאריך: 26.05.2009 בשעה 21:20:14 שוב פעם הבעיה הסתדרה מעצמה...הורדתי אנטיוירוס אחר וגם פיירוול. גם הסגירה של ה-Generic Host Process נפתרה. יכול להיות שהיה קשר.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by ab_box,

היי חברים, לאחר שקראתי את הביקות על הCOMPRO VIDEOMATE E900F http://hwzone.co.il/reviews/videomate_e900f/ החלטתי לרכוש אותו, עכשיו ברשותי מס' שאלות 1. הכרטיס באמת מסוגל להקליט HD או רק צפייה? 2. אם יש לי שני ממירים אני אוכל באמצעותו להקליט משניהם? בבקשה תענו מהר כי כבר הזמנתי

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  11. טוב אז חברים גם אותי הרעילו בחיידק הזה של המוזיקה (נכון לא ברמה שלכם ,אתם קונים אוזניות ב 200 דולר אבל עדין אחרי שראיתי מה חבר שלי קיבל פשוט לא יכולתי להיתאפק) ,אגב אני מחפש אוזניות In-Ear . וסתם שאלה בלי קשר ,מה אוזניות ה In-Ear הכי טובות בעולם וכמובן כמה הן עולות ?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

היי האם מישהו מכיר את הדגם הזה? האם מישהו מכיר את חברת Divoom? מכמה REVIEWS שקראתי על הרמקולים שלהם אומרים שהם מעבר למצופה :\ השאלה היא האם לא עדיף לרכוש Scythe KAMA BAY AMP 2ch Amplifier http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2961 ולהוסיף להם סט סראונד וסנטר KODA שקיימים אצלי כבר ואין להם שימוש. האם זה יהיה משתלם יותר? רכשתי לא מזמן כרטיס קול מבית CREATIVE מסדרת AUDIGY 2ZS במציאה שנפלה בחלקי. (100שח) החדר שלי אינו כה גדול אך השימושים העיקריים שלי הם : משחקים מוזיקה (לרוב HOUSE & ROCK & RNB) סרטים (הרבה פיצוצים) משחקים (הרבה יותר פיצוצים) אשמח לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קניתי כבל hdmi to hdmi ואין סאונד בטלויזיה. יש לי וינדוס xp וכרטיס מסך geforce 9500 gt והבנתי שצריך לשנות משו בהגדרות של הכרטיס קול , אבל אני לא יודע בדיוק מה. תודה

14. Started by nissimtr,

היי הצלחתי בכשרון רב לסתום את אחת האוזניות שלי שהן מדגם סנהייזר CX300 חדרה לשם קצת ג'יפה ולא שמתי לב ככה שכרגע כמעט ולא שומעים באותה אוזניה. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את המצב? אם לא, חשבתי להשתדרג טיפה. יש המלצות? אני חובב סנהייזר. האוזניות משמשות בעיקר לפעילות ספורטיבית שזה הליכות/ריצות/חדר כושר, ומדי פעם בנסיעה. הCX300 היו מצויינות פרט לשימוש בזמן ריצה - שאז הן נהגו לקפוץ החוצה מדי פעם. האם נראה לכם שאני צריך להשאר עם הליין "הקלאסי" (CX300,CX400, CX55....) או לעבור לליין "הספורטיבי"? האם ישנם הבדלים בסאונד בין 2 הקטגוריות? והאם בכלל יהיה הבדל מורגש בין נגיד CX300 ל-CX500? המחיר של ה500 יותר מכפול וכל מה שמופיע במפרט זה שהן מגיעות ל2 הרץ פחות בנמוכים ו1000 יותר ב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום כל חברי הפורום ברצוני לקנות אוזניות למוזיקה נטו. הנושא קצת נדחה בגלל לחץ כלכלי שנבע מהוצאות כבדות.. עכשיו, כשהכל נרגע, אני מוכן לקנות אוזניות. המועמדים האחרונים הם: (בתקציב של 500-550 ש"ח) Audio Technica ATH-AD700 Sennheiser HD280 Pro Equation Audio RP-21 על שלושתם קראתי שלל ביקורות מהללות. אני בעקרון מחפש אוזניות בעלות באס חזק, למוזיקה בסגנון פסיכודלי וטראנס. אך חשוב גם שלא יהיה מוגזם, לקחת גם את זה בחשבון. והדבר הכנראה הכי חשוב, הכרטיס שלי, כנראה לא יגיע בקרוב. איזה אוזניות "יסתדרו" הכי טוב עם ה-X-FI XtremeAudio ולאחר מכאן ה-ASUS Xonar D1 (הקרייטיב בכל מקרה עובר למחשב של אחי) מה דעתכם בנושא?

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by pasha314,

הי, אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון. התקציב הוא כ-5500 שח. הסלון צר וארוך - 3*9. בסוף הסלון יש חלון גדול. המרחק הפיזי בין הטלויזיה לספה הוא כ-2.5 מטר. לרוב רצפה בחדשות כנראה דרך HOT וקצת בסרטים מהמחשב. לא חושב שאני אקנה קונסולת משחקים בקרוב. השאלות שלי הן: 1. האם פלזמה או LCD? מה ההבדל בימינו? 2. איזה גודל כדאי לקחת. 3. איזה חברות נחשבות למובילות בתחום היום (גם פלזמה וגם LCD). 4. האם במקרה של התקנת צלחת לווין פרטית יש הבדל מול השידורים של הוט? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by SuperStyle,

יש לי את הרמקולים ומאחורי הבאס אפשר לכוון את הבאס ואת הטראבל אז כמה אחו לשים כל אחד במוזיקה וכמה מומלץ בסרטים.ואם אפשר הסבר מה זה הטראבל הזה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. שלום אני צריך המלצה למסך LCD או 46 או 47 אינץ' FULL HD התקציב הוא בערך 10-11 אלף קיבלתי המלצה ל LG 47LH70YR , היא 100HZ ונראת לי מצויינת, ההמצלה השניה היא על SONY KDL-46V5500 אני צריך גם שיהיה למסך Native Rate כרגע אני חושב ללכת על הLG תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ביז'ו המוס,

אחרי 5 שנים עם השור הגיע הזמן להחליף. אני מחפש אוזניות IN EAR עד 150 דולר וכבר לא ממש מעודכן מה מומלץ היום. השימוש שלי זה רוק מכל מני סוגים, חלק כבדים וחלק פחות וכל מני דברים מסביב. אני רוצה אוזניות מאוזנות כמה שיותר שנשמעות טוב ב"ALL AROUND". אז מה כדאי לקנות?

20. שלום ושבוע נעים אני מחפש מקרן לשימושים שבכותרת (סרטים, קונסולות משחק, טלווזיה), בתקציב של בערך 3-5K.. השימוש לרוב לא יהיה HD, אבל יהיה נחמד אם תהיה לו רזולוציה של HD Ready. בכל מקרה אני רוצה רזולוציה של לפחות 1024X768, ולא 800X600 כמו הרבה מקרנים כי זה נמוך מדי לטעמי (אולי נבחר את הלפטופ ונראה סרטי HD לפעמים). אני חושב על המקרן LG DX325, ממה שאני רואה בזאפ ההארה שלו חזקה יחסית (2500), הרזולוציה היא 1024X768, יש לו הרבה חיבורים והביקורות יחסית בסדר... אם למישהו יש ניסיון איתו יהיה נמחד לדעת מה אתם חושבים עליו.. ובכלל אם יש לכם הצעות אחרות בתקציב.. בבקשה... תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום חברים. לאחרונה חזרתי לאונליין גיימינג וגיליתי שסאונד טוב ותקשורת במיקרופון זה מצרך נחוץ בשביל להפיק את המירב. כרגע אני משתמש בהד-סט זול של חברת מו?לר, איכות המיקרופון טובה ואין לי תלונות על איכות השמע (על אף ששוב, זה באדג'ט ולא איכותי) - הבעיה היא שאני מרכיב משקפיים, והאוזניות לא נוחות בעליל. אחרי שעה, נניח, של משחק, באמת יש כאב בתנוך האוזן, צריך לשחק עם האוזניות ולפעמים פשוט להוריד מרוב שהכאב מעצבן. אני מחפש אוזניות גיימרים בתקציב עד 450 ש"ח (מוכן להתפשר על 500), עם מיקרופון מחובר (לא נפרד, כמו הסיבריה של סטיל-סרייס), סאונד איכותי במשחקים, אבל לא ברמה אודיופילית כי אינני כזה, אבל פשוט - הכי חשוב, נוחות נוחות נוחות! לא משהו שילחץ ת'אוזן יותר מידי. אשמח להמלצה ממרכיבי…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. יש לי אוזניות Koss Porta pro, חוט שמחובר לאחת האוזניות נקרע. מה אפשר לעשות? אני מניח שזה לא במסגרת האחריות.. יש דרך לתקן את זה? ואם כן - איך? אם אי אפשר אני קונה אוזניות חדשות זהות, הן מעולות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kalda01,

ראיתי באחת החנויות מסך HDR של פנסוניק LX80 שחיברו אליו נגן בלו-ריי שמוציא 1080P. המסך באופן אוטומטי עשה תאום עם הנגן והסיגנל השתנה ל1080I. האם כל המסכים שלא תומכים ב1080P יודעים להתאים את המקור שמחובר אליהם לסיגנל שהמסך מסוגל לקבל??

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  24. מרחק הצפייה כ3 מטר בקו אווירי. המסך יהיה תלוי על הקיר מול המיטה בדיוק באמצע. גובה המסך בערך 61 ס"מ. גובה הקיר בערך 2.60 מטר. אסטטית נראה לי שהמסך לא צריך להיות צמוד לתקרה, ומצד שני אני לא רוצה לקבל נקע בצוואר אם יהיה נמוך מידי. נראה לי סביר שתחתית המסך תהייה בערך בגובה 1.70 מטר. האם זה סביר ? יש המלצה כלשהיא בנושא זה ?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  25. אם אני קונה רסיבר, אני יכול לחבר אליו איזה רמקולים שאני רוצה? גם מסוגים שונים עם ohms שונה (נניח חלק של 4 וחלק של 8)? נניח שאחד הרמקולים מוציא סאונד יותר חזק מהאחרים (כי זה לא אותו סוג) אז אפשר לשנות את זה (ספציפית לכל רמקול)? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.