עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by smulikon,

קודם יש לי שאלה... יש לי כרטיס קול עם 6 יציאות מאחורה... אז זה אומר שהוא 5.1 נכון??? אוקי ...אז נגיד שכן..... לפי מה שהבנתי אפשר לחבר לו 2 רמקולים קידמיים, 2 אחוריים , סאב ומיקרופון....... ככה ניראה לי.... עכישיו הבעיה: לי יש רמקולים של המחשב הקודם שמחוברים לסאב ואז רק הסאב מחובר בחוט אחד לכרטיס קול וממנו יש יציאה של הווליוםן לשולחן של המחשב.... אז איך עכשיו אני בדיוק אמור לחבר 4 רמקולים? ישירות לכרטיס או שיש דרך אחרת?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by Harbi,

שלום לכולם, אחרי הקניה הקבוצתית של הSOLO 7C חשבתי לשדרג את הכבלים(אני גם צריך להאריך אותם) שלהם ונתקלתי אצל חבר בגלילי כבלים הוא לא ידע להגיד לי כל כך אבל כנראה שלפחות אחד מהם לא משמש לרמקולים בכלל והשני נראה זהה בדיוק לכבלים שמקבלים עם הSOLO 7C כאמור אחד הגלילים נראה זהה לגמרי לכבלים שמקבלים עם הרמקולים, והשני לדעתי לא מיועד לרמקולים אבל מאחר וראיתי עליו כיתוב של 2X2.5 ולאחר שקיבלתי המלצות כאן בפורום לשימוש בכבל מעל 2.5 מ"מ אני מתלבט אולי הוא עדיף? אשמח לדעה ממי שמבין בעניין תודה! תמונות של הגלילים:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום ביום שבת יהיה לי יומולדת אז המשפחה תביא לי כסף אז אני קונה מחשב חדש אם ציוד היקפי מלא . ובערך ישאר לי איזה 4000 שקל אז חשבתי לקנות טלויזה lcd לסלון . הגודל משהו כמו 32 אפשר לחרוג טיפה עוד איזה 300 שקל אם זה שווה אבל אני לא קונה מהאינטרנט אני קונה בחנות . אז אני צריך המלצות לחברות טובות או דגמים . וגם איזה מאפיינים לטלויזה טובה אני מתכוון לרזולוציה וכל זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. הדגש הוא בעיקר על אמינות וחיבוריות (אינטרנט, SMART, ממשק). יש לי נסיון רע עם LG בנושאים האלה. יש סיבה שלא ללכת על XIAOMI? תודה

5. האם יש עידכון עברית שמחסל חד וחלק את הצורך להמיר את השמות (להפוך את השמות) בעזרת תוכנה? ( יש לציין כי אני לא מעוניין ברוקבוקס ) יש לי מעודכן עכשיו במכשיר את 1.29 קוריאני. אם אין - אשמח לקבל תוכנה שהופכת את השמות. אימייל: yair@tsarfaty.be תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  6. על איזה פרטים במפרט של הרמקוליים צריך להסתכל שבוחרים מערכת ל DVD ? מה חשוב ומה לא ? כמה צריך להיות בכל דבר ?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by MDK,

מצטער על פתיחת הת'רד הנוסף, פשוט לא רציתי להקפיץ את הקודם אח שלי חוזר מלונדון בשבוע הבא, וביקשתי ממנו לחפש את הנגנים של IRIVER וIAUDIO ואוזניות של סוני (MDR G74) לריצה רציתי לשאול מה דעתכם: האם כדאי לחכות לT10 וכשיגיע לקנות אותו או את הישן יותר IFP 799? ההבדל ביניהם הוא בעיקר בעיצוב ובתמיכה המלאה של T10 בOGG, אה וכמובן יותר שעות סוללה (53 מול 40) מה שמוביל אותי להתלבטות נוספת: IAUDIO U2 או IAUDIO G3 שניהם כמעט זהים במחיר (U2 עולה 50 שקל יותר) אבל ההבדל ביניהם די משמעותי: G3 מגיע עם 50 שעות סוללה וU2 עם 20 שעות סוללה (נטענת) איזה דגם עדיף ולמה? הבעייתיות בIAUDIO זה שהוא ממש לא נפוץ בארץ וגם איפה שאמורים למכור אותו (שקם אלקטריק) לא מוכרים שאלה נוספת: האם לדעתכם יש אוזניות י…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  8. המערכת תחובר לטלויזיה 32" LCD ו-HTPC בשלב ראשון. בהמשך הHTPC ישתדרג עם הזמן עם כונן בלוריי (כשהמחירים יתאזנו והפורמט יהפוך פופולארי כך שזה יצדיק את ההשקעה), והטלויזיה תהפוך למסך 47" FHD בטווח של השנה הקרובה. כרגע, השדרוג ההכרחי הוא מערכת סאונד נורמלית. רציתי רצפתיים ולא סטליטים, וחשוב לי שהרסיבר יתמוך בדולבי TRUE HD מתוך מחשבה שזה יהיה פורמט פופולארי בשנים הקרובות, ולקנות רסיבר שלא תומך בו זה שטות. התקציב כאמור הוא 6K, והוא ממש לא גמיש - הוא הוגמש כבר מ4000 ל-5000 ואז שוב ל6000 ואני ממש לא יכול לחרוג יותר באגורה. הציעו לי JAMO S606 HCS 3 - מערכת רצפתיים עם יחידת בס 8" מובנת, ללא וופר, שנשמעה לי די טוב כשהאזנתי לה בחנות - יצרן איכותי מחיר סביר של כ2800 שקל לרמקולים בדובדב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by XCG120,

ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות לMP3 רציתי לשאול איך אני מזהה אוזניות איכותיות ?מה צריך לבדוק? ואיזה חברה הכי מומלצת? ובנוסף מה דעתכם על הדגמים הללו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_3529&products_id=31714 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_3212&products_id=31507

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי, דבר ראשון אציין שאני חדש לחלוטין לתחום של אודיופיליות וציוד סאונד איכותי, ובעקבות המכירה של HD6XX ב-MassDrop התחלתי לקרוא עליהן ועל כמה שהן מוצלחות ועל כמה שהמחיר הזה מדהים, ואני שוקל לקנות אותן ובעצם לעשות איתן את דריסת הרגל הראשונה שלי בעולם הזה. עם זאת, יש לי כמה שאלות, שהחשובה והעיקרית בהן היא הראשונה: 1. רוב השימוש שלי באוזניות יהיה כנראה או בלימודים או בעבודה, בסביבת אופן-ספייס\קיוביקלס יחסית שקטה, כשהאדם הקרוב אליי נמצא במרחק של בערך 1.5 מטר. הבנתי שמכיוון שהאוזניות הן open-back, הן לא ממש אוטמות ויש דליפת סאונד די רצינית, פנימה והחוצה. רציתי לשאול עד כמה זה באמת נוראי והאם עבור השימוש שציינתי הן לא יתאימו ועדיף לוותר (כמו שאמרתי, הסביבה די שקטה,…

11. Started by Gangster,

אני רוצה לקנות מקרן אבל אני לא יודע מה לבדוק ואיך לדעת שהמקרן שאני קונה הוא טוב מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי תודה !

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by TaLTooL17,

אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD עד 5000 ש"ח, גודל 32" יספיק. אני מתלבט בין כמה דגמים. שימושים: משחקים וסרטים באמצעות המחשב. שידורי HOT. מרחק צפיה:2.5-2 מטר בערך. אני יכול לקנות טלוויזית FHD ב1000 ש"ח יותר מHDR, השאלה מה עדיף, למחשב זה ברור שהFHD. השאלה איך יראו בה כבלים מדובר ב SAMSUNG L32A550 אשמח לעזרה+המלצות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  13. היות שנמאס לי מהרמקולים הנוכחיים שלי (שעושים לי רעש רקע בתדר מאוד נמוך, כנראה משהו מהחשמל) - אני רוצה רמקולים שמקור המתח שלהם הוא USB. אני רוצה רמקולים שיגיבו גם ב-50Hz. לא שיתנו באס מהמם, אבל שיתנו איזשהו המהום (ולא צרצור) שאומר שהם מבינים שהם אמורים לעשות משהו. אני רוצה שני סאטלייטים, לא צריך סאב (למרות שאם יש סאב אז מה טוב, אבל נראה לי שזה קצת יותר מדי בשביל מתח מ-USB). נראה ש-Logitech שולטים בתחום הזה. יש לחבר שלי את ה-S-150 שהם מאוד זולים ונשמעים לא רע אבל הצלילים שלהם קצת עמומים מדי לטעמי. יש את ה-Z-5 שנורא נורא יקרים בארץ והחנויות בחו"ל שמוכרות בזול לא שולחות לארץ. יש את ה-V-10 ו-V-20 שקצת פחות יקרים אבל עדיין יקרים מדי. יש משהו באיזור העד 100-150 ש"ח שנותן צליל טו…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by BloodFist,

עד 800 שקל בערך שיהיה בין 1G לבין 512 זכרון, תודה רמאש.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by Globalization,

שלום, אני גר ביחידת דיור, יש לי מחשב בחדר ורציתי לשאול איזה סטרימר יכול להתאים בעבורי על-מנת להזרים את המדיה מהמחשב לטלויזיה בסלון. אם זה נחוץ, מהירות האינטרנט שלי היא 20 מגה. דרישות? צפייה ב- FHD/HD, יכולת לצפות בתרגום וכמה פורמטים פופולרים. הטלוייזייה בסלון היא של פנסוניק 47", גם סטנדרטית לחלוטין. אין לי מערכת קולנוע ביתית, אך ייתכן שבקרוב תהיה. איזה תקציב צריך? אשמח שתסדרו לי קצת את האוזן.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by AdamS,

שלום, יש לי את ה-Z5400 ואני דיי מרוצה... אגב, אם למישהו יש דרך להשיג לי את ה-volume control של קרייאיטיב אני אודה לו מאוד... פשוט דיי קשה להפיק את המירב שאין את זה לכרטיס קול.. יש לי את הדרייבר הבסיסי אבל את התוכנה הזאתי - לא. בקיצור, אני רוצה לחבר את המערכת ל-TV שלי.. יש ל-TV יציאות בננה רגילות, השאלה לאן אני מחבר את זה. למחשב או לרסיבר הקטן הזה של המערכת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by omer323,

אז ככה, עכשיו כשהתחלתי לעבוד והרבה אני מרגיש עשיר ולטעמי זה זמן מצוין להשקיע קצת על אוזניות! בבית ישלי את הHD555 של סנהייזר שאני מרוצה מהם עד הגג! אבל הם לא האוזניות הכי ניידות בעולם אני רוצה אוזניות שאני יכול לשים בכיס, לשלוף באוטובוס, ולהנעים את זמני עם קצת בלוז משובח או רוק ישן טוב אז אני מחפש אוזניות אין-איר, שהשימוש שלהם יהיה מהאייפון (שכל המוזיקה בו היא בLossless כמובן) לא חשובה לי במיוחד הבידוד מהסביבה, לדעתי זה אפילו חיסרון! כן חשוב לי שיהיו נוחות ולא יצאו מהאוזן וכאלה אני מוכן להשקיע בסביבות ה300 שקל על הרכישה הזאת, אבל אם יש משו מספיק טוב בפחות כסף זה גם טוב(כנ"ל הפוך, אם יש משו ממש טוב ביותר אז למה לא) אשמח אם באותה הזדמנת תמליצו לי גם על חנויות לרכוש בהם במחיל…

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  18. יש לי נגן mp3 מדגם Gmini של Archos. אני עובד בעבודה שקטה, ואני שומע מוזיקה כ- 10 שעות ביממה. עד היום שמעתי ברמקולים (של מערכת סטריאו JVC לא משנה...). בימים אלה אני רוצה לעבור לשמוע באוזניות. כשאני שומע באוזניות (תוך אוזן) המקוריות של ארקוס, האיכות משביעה רצון. אבל אחרי שעה כואבות לי האוזניים מאוד, כשהכאב הוא גם באוזן עצמה (האוזן החיצונית. כנראה בגלל המבנה של האוזניה) אך בעיקר פנימה בעור התוף. אני לא שומע מידי בקול, אבל גם לא מאוד בשקט... אני שומע מוזיקה ישראלית שקטה, אבל גם טראנסים כבדים ביותר, כך שהאוזניות צריכות להתאים לרוב סוגי המוזיקה, והבאסים אמורים להיות מורגשים היטב ולא דלילים. אם נסכם, אז הדרישות שלי הם כאלה: *נוחות מאוד מאוד גם בהאזנה ממושכת. *לא מכאיבות את האוז…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Kremb0,

השאלה בכותרת , תודה.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

יש לי חבר יש לו בעייה שהרמקולים לא פועלים במחשב אבל הם פועלים כשמחברים אותם למשהו אחר מה יכולה להיות הבעייה????

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  21. מה שרשום בכותרת. האם שווה לי לקנות כ. קול מעבר לaudigy 2 value (משהו בכיוון של דגם מתקדם יותר בסדרה או X-FI) לשימוש במשחקים ולשמיעת מוסיקה? השימוש הוא עם אוזניות Sennheiser HD280.

22. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם קיים? כי בכל האתרים זה לא מוזכר...אבל זה נגן של 750 שקל ככה שצריך להיות לפי דעתי

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  23. אתמול קיבלתי את האוזניות סראונד 5.1 של זלמן. כשחיברתי אותן לראשונה לכרטיס הקול (קריאטיב אקסטרים-מיוזיק) ושמעתי מוזיקה הצלילים נשמעו מצויינים ונקיים,אך לאחר שנכסתי למשחק (אמריקס ארמי לצורך העיניין) הסאונד היה הרבה פחות טוב,אפילו גרוע,גם לאחר ההגדרות בדרייבר של הכרטיס. הסאונד הגרוע מתבטא בזאת בזמן יריות ברחבי המפה כשהרמקולים האחוריים או הקידמיים מופעלים(לא הסנטר). הסבר לבעיה-כשהרמקולים האחוריים מופעלים עוצמת הצליל נמוכה עד מאוד וכמעט לא ניתנת לשמיעה,עם זאת,הסאונד ברמקול הסנטר(המרכזי של האוזנייות) נשמעים חזקים מאוד ואין בניהם השוואה. אשמח אם תעזרו לי לסדר זאת

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  24. קניתי כרטיס קול חיצוני ב 700 שח של m-audio בשביל לחבר מיקרופון למחשב לקריוקי ולאחר מכן ראיתי מיקסר של ברינגר ב700 ש"ח שיש בוא הרבה יותר פונקציות לחיבורים של יותר מיקרופונים ובכלל עוד אביזירים (מה שאין בכרטיס קול) אז למה המחירים שלהם הם דומים? אם למיקסר יש הרבה יותר אופציות?

• 5 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. יש לי יציאה דיגיטלית באודיג'י שלי. היא ניראת כמו יציאת PL רגילה, אבל כאשר אני מחבר אליה משהוא רגיל אני מקבל רעש. מה הקטע של היציאה הדיגיטלית? מה ההטבות? האים אני יכול להשתמש בה עם קבל PL רגיל? איך היא עובדת? איך אני יודע אם המכשיר שלי תוך בא (למשל יש לי מינידיסק עם יציאה וכניסה אופטית אז אני משאר שהוא גם תומך ביציאה הזאת, לא?) סליחה על כל השאלות אל אני ממש מסוקרן תודה רבה, יאיר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.