אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. אין לי ניסיון עם אוזניות אכותיות (לא יודע אם 500 /700 שח ליחידה.. ניתן להביא איכותי ,אפשרי גם מאמזון/בי2) ובכלל. שאלתי, האם באמת ניתן להנות עם אוזניות בצפייה בסרטים ויש גם באס מורגש ובכלל חווית שמיעה כמו מערכת רמקולים 1.5 למשל כמו ה-Logitech Z906 . מתלבט ,האם לקנות שני אוזניות או מערכת כמו Logitech Z906 (אני כרגע גר בשכרות,ובלי חשק להתחיל לתלות אותם או לחפש להם עכשיו מקום ) . בכל אופן, אם חווית השמע הרבה יותר טובה עם מערכת 1.5 .. אז כמובן אלך על זה . תודה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היה לי לא מעט שנים altec lansing fx 6021 שהיו מאד מומלצים בזמנו משום מה. הם הפסיקו לעבוד. חוצמזה הפריע לי המהום חשמלי חזק מהסאב, וגם קצת תחושה שהסאונד מתכתי. אני מחפש רמקולים למחשב בשביל אינטרנט ומוזיקה 2.0 או 2.1 עד 600 ש"ח. אני ממש לא אודיופיל ולמעשה הכי חשוב לי שלא יהיה רעש המהום כאשר אין סאונד. שקלתי microlab solo 6cnew, אבל הם גדולים מדי. אז זה האילוץ הנוסף.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/muzar/product.asp?pf_id=ABMAV3000 או http://www.citydeal.co.il/product.php?item=96&cat=160&ref=zap איך הם ביחס ל Z560 למשל? דבר נוסף זה שאלה רמקולים שלא מיועדים למחשב אבל בכל זאות מה יותר משתלם יחס עלות\תועלת הרמקולים האלה או Z560?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מהי המערכת קולנוע ביתית הכי טובה כולל פלאזמה\LCD עד 30 אלף שקל? זה יהיה במרתף גדול,אני רואה הרבה סרטים,מוזיקה. תודה רז
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
1.בשלט החוטי שלו יש שתי כניסות, אחת מהן היא כניסת LINE IN לנגן/מחשב , למה השנייה משמשת ? 2.לצרכי שמיעת מוזיקה וסרטים מה יותר מומלץ Z4 או JBL SPOT ?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל למחשב, ורציתי לדעת, 70.1 RMS, זה חזק? זה רק הסאבוופר או העוצמה הכללית?.. והאם אני צריך כ.קול בנפרד בשביל הדגם הזה?... יש המלצות אחרות עד 500 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבחון מערכת סראונד 5.1 עם סרט איכותי באיכות HD. 720\1080. ברשותי סרטי MKV מקובצים. אני יודע שבסרטים כאלה חתכו מסרט המקור(בלוריי) את האפקטים של הסואנד ולכן אני תוהה אם אוכל לראות גם כך ב-5.1 או שזה יספק לי רק 2.1 וגם לא באיכות מטורפת. והאם בסרט DVDR מלא אוכל לקבל 5.1 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מספר מכשירים בעלי יציאה/כניסה אופטית ובמהלך השנים נעלמו לי הכיסויים השחורים הקטנים האלו. יש למישהו מושג מהיכן אפשר להשיג מכסים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היה לי אקספי עד לפני כמה ימים... והטלויזיה הייתה מחוברת ולא הייתה שום בעיה יש לי 88GT , הטלויזיה מחוברת למחשב בHDMI בטלויזיה וDVI לכרטיס מסך אבל עכשיו עם הוינ7, רק ברגע שאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך, ישר המסך מחשב ניהיה שחור, ובטלויזיה או שנשאר כחול (ברירת מחדל כשלא מחובר כלום) או שרואים מכל מיני צבעים מטושטשים, כאילו מישהו הפיל את הטלויזיה 2 קומות הורדתי את הדרייבר של נוידיה הכי חדש, ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש, אפילו הורדתי אותו מחדש, אבל זה לא עזר.. (עריכה: זה הדרייבר http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_196.21_whql.html ) ניסיתי לשנות רזולוציות, לעשות ריסטים לפני ואחרי, להחליף בין החיבורי מסכים, מלא קומבינציות ואף אחת לא עזרה לי. לאדע מה לעשות אב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ליד הטלוויזה ולא רואים כל כך טוב איך אני יכול שפר את המצב?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
לידידה שלי יש נגן DVD בבית (לא במחשב, הרגיל בטלוויזיה)... וכתוב עליו שהוא תומך רק ב-VCD. אבל VCD ו-SVCD נשמעים כמעט אותו הדבר, אז רציתי לדעת אם הנגן שלה יכול בכל זאת לתמוך ב-SVCD עם תרגום עברי מובנה?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
תקשיבו ב נושא אחר כתבו לי.. אז השאלה שלי איך אני עושה את זה..?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-NR1000&class=Receiver&p=i http://www.engadget.com/entry/1234000860028381/ מה זה צריך להיות ?!?!? יש פה יותר חיבורים ממה ששכונה שלמה צריכה וממחיר ממש זול, 4000$
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האלן, בקיובייס אצלי, ברשימה של ההתקנים של האסיו, ניתן לבחור בין: asio directx full duplex asio multimedia dirver creative asio עכשיו, ברשותי כרטיס קול אודיגי, וכשאני בוחר בשניים הראשון, הכל פועל טוב אבל עם עיכבה קצת מעצבנת. אבל כשאני בוחר באסיו של קראטיב, לא שומעים כלום ואי אפשר להקליט איתו. מישהו יודע למה זה קורה? ואיך אני יכול לצמצם אולי את העיכבה? כי כיבנתיים יש לי עיכבה כמו של כרטיס קול רגיל מעפן.. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
סליחה שאני פותח כל יום ת'רד במשך היומיים האחרונים {אני לא כזה}, אבל אני צריך לדעת משהו דחוף, R0cKF0rD מהפורומים אמר לי באחד הפורומים שלא מומלץ לקחת את ה-Logitech Z540, רציתי לדעת למה הוא אמר את זה, יש איתם בעיה מסוימת? תודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש אצלי בחדר טלוויזיה 27" של PILOT בת 5-6 שנים, שמשמיעה כל הזמן צפצוף מעצבן. (כמו מתי שמדליקים, רק הרבה יותר חזק) זה לא קשור לרמקולים כי בכל רמה של ווליום זה עושה את הצפצוף באותה עוצמה - אבל מה שמאוד מאוד מוזר, זה שהטלוויזיה מצפצפת רק מתי שהיא בזווית נורמלית (מול הצופה), כאשר מסובבים אותה כמעט עם הצד לצופה הצפצוף מפסיק. בדקתי מס' פעמים את החיבורים, הכל בסדר... היא מפסיקה את הצפצוף לכמה שניות גם אם נותנים לה מכה חזקה ליד הרמקולים. למישהו יש רעיון\פתרון? כי הצפצוף ממש גורם לכאבי ראש, ומעיק במיוחד בלילה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ורצוי שתהיה אופציה של כפתור או משהו מאיזה יציאה לשמוע. אני לא ממש מבין בזה אבל אני מחפש משהו עם כמה רמקולים שאפשר לתלות מסביב בחדר.. התקציב הוא לא סופי אם יש משהו יותר טוב ב 1300 ש״ח בערך זה גם סבבה.. מכירים משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. עברתי לבית שיש בו אנטנה גדולה על הגג , ובדירה יוצא חיבור כמו של הכבלים ( עם הברגה). אין לי כניסה כזו בטלוויזה, ואני משער שצריך סוג של ממיר כדי שהצלחת תעבוד כמו שצריך. מה שכן רשום בקופסא שהכלבים מצלחת מחוברים אליה : Twoway Active Drop Amplifier cdal 10/10n-ta 54-1000mhz 5-42mhz מה עלי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 20 גיגה לפחות, בארה"ב. יש את הIPODת את הIRIVER אבל הם לא הכי זולים ולכל אחד יש את היתרונות והחסרנות שלו. עכשיו ראיתי שיש גם את הנגן Gmini 220 של ארקוס. שהוא 20 גיגה, עם צבע, קטן, קומפקטי, יש אפשרות לקנות לו שלט, אפשר לחבר אליו ישירות כרטיס ממצלמה דיגיטלית, והוא בכלל לא יקר. מצאתי מקום שאפשר לקנות את הנגון ביחד עם השלט ב300 דולר. האם זה שווה. זה נגן שווה, עם איכות טובה. בבקשה תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי את ה IRIVER ifp-995 ובטיול השנתי הורדתי את המגן הזה מסיליקון שבא עם המכשיר בגלל רטיבות קטנה ודווקא ובאותו הזמן האמפי3 היה חייב ליפול לי על הכביש... זה ביאס אותי ממש... כאילו כבר לא בא לי על האמפי בגלל השריטות... אני חייב למצוא פתרון איך להעלים קצת את הדפיקות הקטנות בפינות [לא ממש רואים את זה אבל זה ממש אוכל אותי...]. בבקשה המליצו לי על דברים. אשמח גם כן להציג לכם תמונות של הדפיקות :-\ בתודה, אבי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי ב YNET כתבה על תוכנות מומלצות ל IPOD ממש נחמד רציתי לדעת אולי אפשר לעשות מקבץ תוכנות ל IAUDIO X5L או בכלל לקטלג נגנים עם תוכנות צד שלישי מגניבות! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251592,00.html#n
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי מקלדת CHICONY-KB9900 ומערכת רמקולים של NEC שניר רמקולים וסאב! במקלדת יש לי אפשרות לשלוט על עוצמת השמע ועל מיוט וכאלה...אבל זה לא עובד לי! יש לי כרטיס מובנה (נראה לי)- [intel 82801BA/BAM ICH2-AC'97Audio controller[b-4 אני ממש צריך את זה,אבל זה לא עובד... אני ממש ממש ממש יודה למי שיעזור לי לסדר את הבעיה!!! נ.ב הדרייברים והתוכנה של המקלדת מותקנים! תודה!
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום אבקש המלצה לLCD 42' טובה וחדה עם איכות תמונה טובה! הLCD היא לסבתי ככה שחשוב משהו איכותי וטוב. גם אם זה מחיר גבוה. יש יותר מידי דגמים של 42' שאני לא יכול לשים פה משהו שהוא נראה לי טוב, כי כולם טובים. אז אשמח להמלצות! תודה מראש אריאל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מפעיל אותם באמצעות לפטופ.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-