עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by orlupo,

טוב היום החלטתי שאני הולך לבנות את המקרן ב-300$ כדיי להיפטר מהטלוויזיה של SIMENS שבת 20 שבחדר שלי... עכשיו אני זקוק לכמה דברים: 1. המלצה למסך LCD טוב... אני חושב שצריך 16 MS... 2. איך אני משיג את המקרן שקופיות לא מצאתי כזה בזאפ... או שלאיזה עדשה אני זקוק כדי שתגדיל את התמונה... 3. אם אני עושה המקרן שקופיות אני צריך מסך כזה של הקרנה אחורית כי אין לי מקום בחדר לשים את המקרן שקופיות... אפשר להשיג דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

לאחר קריאת הביקורת שם מישה על הרקולס, הם נוספו לרשימת המועמדים שלי אם זה באותו מחיר, מה כדאי? HERCULES או קרייטיב? כי ההרקולס נראים יותר יפה :smoke:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Overkiller,

אהלן חברים; לאחרונה קניתי ג'יפורס 8800, וקיוויתי לקבל את המירב ממשחקים ומקסימום FPS, אך זה לא המצב, נחשפתי להרבה משתנים שמשנים את המצב במשחקים. אחד המשתנים שאני מעלה פה הוא עניין הכרטיס קול; מסתבר שכרטיס קול מובנה מטיל על המעבד את עבודת חישוב הסאונד, ולכן מאט מפעולת המעבד. עכשיו מאחר ואני קורא לעצמי גיימר, אני פשוט "חייב" לקבל את מירב ה-FPS האפשרי, אבל כמו שכבר גיליתם, מעבר לחובב סאונד אני לא ממש מבין בנושא. עכשיו עולות מספר שאלות: 1) האם שיפור הביצועים שכרטיס קול עושה משתנה מכרטיס לכרטיס (ואני מדבר גם בכלליות וגם על Audigy 4 ו XTREME MUSIC ספציפית) 2) מה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? והאם יש אופציות עדיפות? (התקציב לא מוגדר, אך שלא יעבור את טווח ה-500~) #) זוהי שאלה קצת צדית,…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by natanel102030,

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02453770/12018872 כבר פרסמתי שאני מחפש מסך לחדר. עכשיו עזבו אתכם גודל והכל - המוצר הזה טוב? כלומר, לא היה לי ניסיון עם החברה בכללי ואם למישהו יצא להשתמש אשמח לחוות דעת על המוצר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by digitalseeker,

שלום רב, אני מחשב סטרימר שעובד אלחוטית (עדיף אם אפשר גם חוטי) , שתומך בXVID וMKV - בתרגום בעברית , בעדכונים ובFHD דרך HDMI. אם אפשר שיתמוך גם 5.1. תקציב עד 2500 ש"ח . היש חיה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by EG,

עד היום אני הלכתי על הרעיון של הMP3 וחשבתי בעיקר על הזן של קריאטיב - לינק - http://electronics.cnet.com/electronics/0-6342420-8-20518600-1.html?tag=sd שכשיו חבר שלי קנה SONY MINI DISK MZ-N1 - לינק - http://www.sonystyle.com/home/item.jsp?hierc=9687x9781x8647&itemid=28761 אם יש ביכולתם לייעץ לי אז בבקשה. תודה מרש "SHUTGUN".

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Nevo24,

מה אתם אומרים על האוזניות האלה? יתאימו למשחקים ומוזיקה במחשב וגם מוזיקה בMP3? (דגש על המוזיקה)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אמא שלי החליטה לקנות טלויזיה חדשה, מכיוון שכרגע מבחינת תמורה למחיר המקרן האחורי הכי משתלם, אומנם טכנולוגיה אחת אחורה אבל אין לנו בעיה של מקום, ומבחינה כספית עדיף ללכת על המקרן האחורי. המחירים דיי זולים, התקציב הוא עד 8000 ש"ח, גמיש, אומנם המטרה היא כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. רציתי לדעת איזה פרמטרים ואיזה נתונים עליי לבדוק לפני שאני רוכש טלויזיה כזו, כי דודים שלי קנו טלוזיה 43 אינץ' והאיכות על הפנים, אפילו עם ממיר דיגיטלי רואים עם נקודות ושלג, התמונה לא חדה לא נקייה, ממש לא אהבתי, וכדי לא לעשות את הטעות הזאת אני חייב לדעת בוודאות שאני קונה מסך עם איכות תמונה נקייה, חדה ומסך איכותי שנוכל להנות ממנו הרבה זמן. מחכה לשמוע ממכם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Nahum2,

דרוש לי משהו שבעיקר יסנן רעשים טוב וישב בנוחות. אשמח גם לאיכות מוזיקה טובה (אני רחוק למדי מאוודיופיליה ומקשיב להמון סגנונות מנוגדים לחלוטין) עד כ500 ש"ח אפשר אבל ממש לא חובה מיקרופון למטרות סקייפ עדיף פחות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי כרטיס קול שאני לא בטוח של איזה חברה, האקס פי שלי מזהה אותו כקריאטיב ... בכל מקרה כשאני הולך לבקרת ווליום בשורת התחל, אני צריך שהחלק של"wave" והכללי יהיו על הכי ימין כדי שאני אשמע טוב.. אם אני שם אותם על האמצע אני שומע מוזר ביותר את כל מה שאני שומע.... זה קרה לי ברמקולים הישנים ועכשיו קניתיתי את האינספייר 2500(2.1), וגם בהם זה עושה את אותה הבעיה. פה זה אפילו לא משמיע לי את הבאס מהסאב וופר כמו שצריך! אני בקושי שומע באס אם בכלל! ???בתודה מראש למי שיש פתרון לבעיה המוזרה הזאת, שי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pasha314,

הי, אני מחפש דרך לנגן קבצים של סרטים ב-HD על הטלויזיה. אני רוצה להיות מסוגל לנגן קובץ MKV ללא הצורך לצרוב אותו על DVD. אין לי תקציב לקנות HTPC. הבנתי שאפשר לנגן mkv ע"י שימוש ב-Western Digital WDAVN00. האם יש מישהו שיש לו מכשיר כזה ויכול לכתוב כמה מילים על האיכות שלו? האם יש הצעות אחרות? תודה. PS ראיתי את הסקירה באתר. אני פשוט מחפש מישהו שיש לו את המכשיר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם !! שאלתי שאלה דומה בנושא הווידאו בפורום גרפיקה וכאן אשאל את הנושא לגבי האודיו: אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות האודיו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר וחצי זה עובד לי דיי טוב . אשמח גם לשמוע תשובותבנושא בקטע של חיבור הווידאו (למרות שזה לא קשור לפורום ). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למצוא , זה מאוד יעזור לי ואני מאוד ישמח (יש לי תקציב נ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך עזרה בהבנה של משהו -> המחשב שלי מחובר לרסיבר בכבל אופטי (כרטיס Realtek שיש על לוח Abit Ab9 Pro) והכל עובד פחות או יותר בסדר, אני עם ויסטה 64 ומלוח הבקרה תחת sound כשאני בוחר במאפיינים של היציאה הדיגטילית אני יכול לעשות שם test לכל מיני פורמטים ואני מוצי לרסיבר DTS וגם דולבי דיגטיל בלי בעיה גדולה. במדייה פלייר הוא מוציא לי stereo ואת זה אני יכול להבין (יש לו רק שני ערוצים במה שאני מנגן) מה שאני לא מצליח להבין למה במשחקים הוא גם מוציא לי רק סטראו ולא DTS או דולבי דיגיל ? גם במשחקים שאפשר להגיד להם שאני בקונפיגורציית 5.1 .. מה אני מפספס פה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by 7up,

היי, אתה מכירים את המשפט "מרוב יער לא רואים את העצים" אז ככה את היום עם שוק הטלויזיות. אני רוצה לקנות טלויזיה LED 55 ויש לי תקציב של 10K אבל בכל חנות נותנים לי דגמים שונים ומשונים של חברות עימם הם עובדים בטענה שהטלויזיה שלהם הכי איכותית. הטלויזיה תמוקם במרחק 4 מטר מהראש. אני מחשיב אתכם כמומחים בתחום אז שאלתי לכם היא: לו היה ברשותכם את הכסף לטלויזיה, איזה טלויזיה הייתם קונים? אני אשמח לשמוע, תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by pisee,

ראיתי את המוצר הזה באתר מסויים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455 משיטוט באינטרנט שמתי לב שהוא לא כל כך חדש, אבל למרות זאת קיים רק בחנות אחת בארץ ע"פ ZAP. המחיר שלו ממש זול מול כל שאר נגני הוידאו וזה די מפליא למה אין אותו בשאר החנויות ולמה הוא לא בעצם נחטף הכיצד? האם הוא מומלץ כנגן פשוט לשימוש גם לוידאו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by The Winter King,

חיברתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר דנון 1705. מישהו אולי יודע למה הוא לפעמים "קופץ"? (מתכבה) הוא מחובר לדיוידי ע"י כבל אופטי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gal1,

לא להגיד לי למה לא חיפשתי ודברים כאלה עברתי על גוגל טוב טוב ולא מצאתי שום דבר שעוזר לי... גם כי האנלית שלי לא משהו... :-\ ועכשיו לנושא - אני צריך פרטים על 2 הדברים הללו מגבר - nad srereo receiver 701 אני צריך לדעת כמה וואט הוא וכל הדברים האלו ואם מישהו יודע שיציין כמה הוא שווה רמקולים - kef c45 אני צריך לדעת מה ההספק שלהם ההתנגדות וכל הדברים האלו תודה רבה לעוזרים גל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לאחרונה נהרסו לי ה CX300 שלהם (אחרי שנהרסו לי גם HD497 עוד קודם). קניתי אותם בחנות שמוכרת בעיקר אוזניות סנהייזר (כמעט את כל הדגמים אני חושב) בארץ. בכל מקרה נראה לי שאם יהיה אופציה לקבל זיכוי אני רוצה להחליף אותם באוזניות טובות יותר. הרגשתי זה מכבר שטווח התדרים הבינוני פגום משהו ב cx300 בווליום גבוהה. מחיר עד ~600 ש"ח אני מניח אבל גמיש אם יש משהו שהוא קפיצה משמעותית במחיר קצת גבוהה יותר. חשוב שיהיו ניידות ולא יצטרכו מגבר לאיכות טובה. וגם שלא יהיו גדולות ונוחות לסחיבה - בתקופה של ה HD497 די התבאסתי על הגודל שלהם. עדיף מאוד שיהיו חסינות לרעש. הנגן העיקרי שלי הוא Iaudio X5L ואני חושב שהוא די טוב מבחינת הספק. המוזיקה שאני שומע מגוונת מידי מכדי שזה ישנה... הדבר היחיד שאני ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הבאסים של המערכת הזאת עושים לי טוב כל פעם מחדש, אבל הבעיה שבמוזיקה, ההפרדה, בעיקר של הצלילים הגבוהים, לא משהו, הכל קצת נבלע ניסיתי איקווליזרים ואפילו את ה DFX (שאני לא מבין איך אפשר לשמוע MP3ים בלעדיו..) אבל אין הרבה שיפור. האם כרטיס קול יכול להוציא סאונד יותר טוב מהרמקולים האילה עם מוזיקה? (תקציב עד 500 שח אבל אם אתם מכירים משהו טוב שחורג מהתקציב אשמח לשמוע.)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by orrm,

שלום לכולם, ההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ומתכוונים להביא לי את נגן הIPOD VIDEO החדש... גם האוזניים שלי וגם איכות הסאונד חשובים לי והבנתי שעם האוזניות הרגילות אני לא אצליח לקבל תמורה מספקת... הנטייה שלי היא לכיוון אוזניות "תעלה" (in ear - לא אוזניות גדולות), אך אין זה אומר בהכרח שלא אהיה מוכן לשקול זאת... כרגע ההתלבטות שלי היא בין ה Shure e3c Westone UM1 Sony Fontopia/Earbud איך הבחירות האלה? מי מהן יותר מומלצת? יש אוזניות שאתם חושבים שהן יותר טובות לנגן? תודה מראש, orrm.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Shbd,

חבר שלי צריך נגן mp3 חצי ג'יגה או ג'יגה אני לא ממש מבין בזה....... רק שיהיה חיבור usb למחשב בשביל להעביר שירים..... דודה שלו קונה את זה בחו"ל והיא מגיעה לארץ בקרוב אז הוא צריך לתת לה שם.. אז תמליצו לו על משהו בסביבות ה- 120 $

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Zambar,

שלום רב ללא אפליה בין מי שיענה לבין מי שלא! האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה (רוק, מטאל, קלאסית וגם קצת ישראלית) ומשחקים, אולי סרט פה ושם. הדגמים שהוצעו לי: Sannheiser 212 Pro Koss R20 Philips SHL9560 על מה מומלץ ללכת? האם לכיוון ה Sannheiser היותר יקרות, או שמא אחת מהאחרות מתאימה לי יותר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2536008#more_info 2000ש"ח בWALLASHOPS,המכירה נסגרת ב5 וחצי בבוקר...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. היי האם אפשר לצרוב על דיסק קבצי MIDI אך שיהיה אפשר לשמוע אותם בכוננים תודה מראש :

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אז ככה יש לי מסך 2209wa עם כניסת vga פנויה וממיר הוט טומסון דגם dci5211hot לממיר יש יציאת scrat ויציאת CVBS מה האפשרויות העומדות לפני אם אני רוצה לחבר את הממיר למסך?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים