עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by trovlet,

היי יש לי כבל ADAPTOR כזה שאני מחבר את החיבור מהאוזנייה אליו וממנו למחשב הקטע שאתמול בטעות דרחצתי עליו( ממש בולט) והוא התעקם מעט, הקטע שהוא עובד והכל בסדר אבל אני עדיין חושש יכל לקרות שהסאונד ייהרס דרכו או בעיות מסויימות שיכולות לנבוע מזה? הכוונה לחפץ הזה: ועוד משהו, במידה ואני רוצה לקנות כבל חדש לאוזניות HD598, והכבל כמובן לא מקורי מהחברה יכל לקרות שייפגע איכות הסאונד או משהו כזה? זה מה שאני רוצה: http://www.ebay.com/itm/Replacement-Audio-upgrade-Cable-For-Sennheiser-HD595-HD598-HD558-HD518-Headphone-/261255113290?var=&hash=item3cd404aa4a:m:meHWIO8WsQSK1TQ-NbTMPQw 1. בגלל שהכבל הסטוק נורא ארוך 2. בגלל העיקום שציינתי מקודם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2536008#more_info 2000ש"ח בWALLASHOPS,המכירה נסגרת ב5 וחצי בבוקר...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אנחנו קונים בית חדש, ועם המעבד החלטנו גם לקנות מערכות סראונד לחדר שלי ( :-*) ולסלון. הסלון גדול מאוד, בערך 47 מטר מרובע, ואנחנו צריכים מערכת שתמלא את כולו במוזיקה. מה עדיף - 5.1 עוצמתית, 7.1 או בכלל 11.2? בקשר לחדר שלי - אני צריך מערכת 5.1 זולה יחסית, אבל שעדיין תיהיה איכותית. האם מערכת pilot 5.1 נחשבת איכותית? אני יכול להשיג אותה ב200 ש"ח בהנחה לא קטנה. תודה, Zzzz

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חבר שלי קיבל במתנה את הנגן אולמפוס 5G זה של OLYMPUS M:ROBE MR-100 הוא העביר שירים לנגן, ואחרי זה לא עשה "הסרת חומרה במצב בטוח" או משהו דומה, הוא פשוט הוציא את הנגן ישר מה-USB :-\. בכל מקרה, הופיעה לו הודעה "RETRaY TO SYNCHRONIZE" והנגן לא עולה יותר מזה. יש אפשרות לתקן? אם לא, אז לא נורא. כי התכוונתי לקנות לו ZEN MICRO מבאג מחר גם כך, פשוט מישהו גנב לי את הרעיון למתנת יום הולדת שלו לפני . כך שזה מסתדר בשבילי בסוף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איך קוראים לתהליך הזה כשקונים אוזניות חדשות ועושים שהם ישמיעו רעש של רדיו?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by asta,

www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm www.ksp.co.il hay everybody ראיתי את הנגן הזה באתר של ksp שהתכונות הבולטות שלו הם שיש לו כניסה line in זיכרון מובנה של 256 מגה ביט וגם חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון sd כך שבתכלס ניתן להגיע ל 768 מגה ביט אם מוסיפים כרטיס זיכרון של 512 והתוצאה הסופית היא נגן עם נפח זיכרון מכובד , סופר קומפקטי וסופר עמיד שמשתמש בסוללות סטנדרטיות וזולות שאמור לכאורה להאריך חיים בניגוד לנגנים כמו ipod שמובססים על דיסק קשיח זעיר רגיש מאוד לזעזועים ולנפילות שגם אם תישמור עליו בצמר גפן (מה שכמובן לא קורה עם מכשיר נייד שנתון לזעזועים ומדי פעם לנפילות בילתי נימנעות) הוא במקרה הטוב יחזיק מעמד מקסימום שלוש שנים -אורך חיים ממוצע של דיסק קשיח רוב הסיכויים שהס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by matan147,

אני עוד לקנות מערכת קולנוע ביתית והדגם שמשך אותי זה Panasonic SCPT560 האם זה דגם טוב ושועמים בו טוב סרטים זה דגם משולב 5רמקולים וDVD הכול קומפלקט אני מעונ ין שהמערכת תשמע טוב בסרטים בשרים ובמשחקים העיקר סרטים ושרים עם זה לא דגם מוצלח בבקשה מכם תמליצו על תגם אחר בסגנון שלו תודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by digitalseeker,

שלום רב, אני מחשב סטרימר שעובד אלחוטית (עדיף אם אפשר גם חוטי) , שתומך בXVID וMKV - בתרגום בעברית , בעדכונים ובFHD דרך HDMI. אם אפשר שיתמוך גם 5.1. תקציב עד 2500 ש"ח . היש חיה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by guy_intel,

מתלבט על המקרן הזה: http://www.optomausa.com/Product_detail.asp?product_id=425&itemno=EPHD20 מה דעתכם ? השימוש הוא כמובן לסרטים ב-HD, שיהיה שקט, אמין, נורה שתחזיק זמן סביר, איכות תמונה גבוהה. מתכנן לצפות על מסך בגודל של כ-"100-"120 ממרקח של "180. לצערי הדגם הנ"ל אינו תומך ב-Keystone (תיקון טרפז) אבל אין מה לעשות. אשמח לחוות דעת והמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. היי מישהו יודע אם יש חנות במרכז שאפשר לשמוע בה את הרמקולים של מיקרולאב? אני לפני קנייה, וזה מאד יעזור לי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by moonjib,

האם יש אתר שבו יש אינדקס נגנים עם specs מופרט וביקורות? יש חיה כזאת? אם לא הבנתם על מה אני מדבר: משהו סטייל DPreview.com של המצלמות. http://www.dpreview.com/ תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by IG,

אהלן. אני מחפש תוכנה שיודעת להשמיע תדרים מסויימים לפי בחירה שלי. ושאלה בנושא- איך כרטיס קול יכול להשפיע על השמעת התדר? (נגיד בתוכנה אני מגדיר 1KHZ- והאוזניות\ רמקולים לא מגבילים, איזה תדר הכרטיס יוציא לי? מדובר בכרטיס מובנה מג'אייף)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by HiperPsY,

מה אתם חושבים על הנגן הבא : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=stick2gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=4845&aff=Zap ניראת לי קנייה מישתלמת ביותר. אני חובב מוסיקה אבל לא פריק...אני לא זקוק ל IPOD משוככל אבל אני צריך נגן שיוכל לשמש גם ככונן נייד ולכן חיפסתי נגן עם נפח גדול במחיר מינימלי , מה אתם חושבים על כל העינין?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Cheapco,

שלום, אני מתלבט בין שני הרמקולים הנ"ל. לפניהם היה לי את הT6100 שאיכזבו אותי מאוד ולכן הפעם רציתי להשקיע קצת יותר. אני לא מכיר את שניהם אבל ראיתי אותם בזאפ ולפי מה שהבנתי הם טובים.. האם מישהו יכול קצת יותר לעזור?תודה! עריכה: נזכרתי שעשיתי על הX23 חיפוש בפורום וראיתי הודעות מ2008 שהסט עלה באיזור ה700 שקל, איך יכול להיות שהיום הכי זול ב950?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ZenMaster,

מישהו יודע מי החברה שמייצרת ל APPLE את האוזניות שמגיעות עם המכשיר ?(IPOD)? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי כרטיס קול של realtek שהגיע בנפרד עם לוח עם DFI. עכשיו יש לי בעיה בחיבור הירוק. ניסיתי לחדש את ההלחמה אבל זה לא עזר. כמו כן שמעתי שכול החיבורים בכרטיס קול יכולים לשמש בתור החיבור הירוק וכך ההפך אך זה לא הצליח. כאשר אני מחבר את האוזניות\רמקולים בחיבור אחר אין לי שום מסך בחירה. אשמח לרעיונות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Dj_Infernal,

ה Z560 יספיק לחדר בגודל 3.5X3.5 ? ואני מדבר על ווליום גבוהה ואיכותי.......יספיק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by avidan28,

שלום יש לי את ה EMU 1212M והוא כרטיס מעולה.האם יש כרטיס ברמה שלו פנימי עם יציאה אופטית וקואקסלית עם 5.1\7.1 לקולנוע ביתי? ראיתי שיש הרבה אבל אני אשמח לקבל כיוון. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Vidati,

רק אני או שהמחירים מאוד נמוכים? http://www.ninja-polo.com/index.php/ear-phones-main/sennheiser-ear-phones.html בקצרה, מה הכי עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי האם אפשר לצרוב על דיסק קבצי MIDI אך שיהיה אפשר לשמוע אותם בכוננים תודה מראש :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avinin1,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול לאוזניות STEELSERIES 5H V2 יש לי אותם בגירסא עם הכרטיס קול שלהם, אך במשחקים ישנים התומכים EAX - לדוגמא counter strike 1.6 האוזניות כלל לא מנצלות את הסאונד 7.1, חשבתי על כרטיסי קול שכן תומכים בטכנולוגית EAX .. חשבתי על כרטיסי הקול של CREATIVE (כמובן שאני פתוח להצעות אם זה קשור לחברה אחרת ) עכשיו, יש לי שאלה קטנה שמאוד מעסיקה אותי, זה שהאוזניות שלי הם 7.1 וירטואלי, לא יצור בעיה עם הכרטיס קול? זאת אומרת, כרטיסי קול מיועדים למקור(אוזניות או רמקולים) בעל 7.1 אמיתי ולא וירטואלי. זה נכון? התקציב דרך אגב עובד על 300, אם התשובה לשאלה שכתבתי תיהיה חיובית, התקציב יעלה. תודה מראש. או במקום כרטיס קול חדש, לשדרג לאוזניות STEELSERIES 7H USB,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מישהו הציע לי למכירה את הפטיפון Goldstar GSP-308, רציתי לדעת פרטים עליו, מה אני צריך לדעת, וכמה הוא שווה, וכמובן כמה שווה לי לשלם עליו. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sinsonik,

שלום לכולם, אני מחפש רסיבר או משהו מאוד מאוד פשוט, יחסית פרימיטיבי ואני לא יודע אם בכלל קיים: בעיקרון כיום אני מחבר למחשב שני זוגות רמקולים אחד שהוא 2.0 ואחד שהוא 2.1 (שונים לגמרי משני חברות שונות) בחיבור רגיל (aux 3.5) על ידי מפצל AUX פשוט שקניתי בכמה דולרים באינטרנט. (דוגמא: http://www.ebay.com/itm/20cm-3-5mm-Stereo-Jack-Y-Splitter-Cable-Headphone-Earphone-Aux-Adaptor-GOLD-/350841060161?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item51afc1bb41) הקטע הוא שזה לא ממש איכותי כל הזמן מתנתק וגם אם אני רוצה לשלוט על ווליום במחשב אני אצטרך לשנות גם לרמקול הראשון וגם לרמקול השני.. בקיצור סיבוך ולא פתרון שמספק אותי. מה אני מחפש? אני בסך הכל רוצה לחבר אותם למין מכ…

דיונים חדשים בפורומים