אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לבחירתכם 7 אפשריות. ---נא לבחור רק פעם 1 לכל אחת מאפשריות.--- בחירה נעימה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2969 שווה קנייה? תגידו לי אם יש לו ייתרונות/חסרונות...
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שבוע טוב מחפש אוזניות מהסוג שנתלה על האוזן כל אחד במפוצל אפשר לחרוג מהסכום אני מזמין מאיביי אלא אם כן יש בארץ משהו כדאי האחרונות שלי היו של פליפס shq3000 וממש לא אהבתי
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצות לרמקולים 2.1 בטווח המחירים של 400 ש"ח ( עד חריגה של 100 ש"ח ) הדרישות : רמקולים עוצמתיים , וסאב וופר חזק יחסית ( גודל החדר כ - 25 מ"ר ) ובכלל כאלו מומלצים אשמח לשמוע הצעות והיכן ניתן לרכוש תודה לכולם ויום נעים לירן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן למכור את מכשיר ה JENSEN 9800 שיש לי כיום (קורא MP3) ולקנות מכשיר חדש (CLARION ZDX 725). השאלה היא, קודם כל, האם כדאי לייבא מחו"ל ? (בהנחה שאני יכול להשיג בערך ב 800-900 שקל, לעומת 1570, כפי שמוצע לי בארץ). דבר נוסף, האם יש מקומות שיסכימו לקנות ממני את המכשיר הישן במחיר סביר? (קניתי אותו לפני 6-7 חודשים). לגבי אחריות, במידה ואני מייבא מחו"ל, אתם יודעים אם ההאחריות של חו"ל תקפה גם לארץ ? תודה. ביי..
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הכרטיס on-board שלי גרוע ועושה לי בעיות, איזה כרטיס כדאי לקנות ל-altec lansing שלי בתחום מחיר סביר? (200-450)
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי lcd טושיבה (דגם לא חשוב כל כך ) בלי כניסה של s video - כן אני יודע שזה מוזר אבל זה מה שיש לי. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך של נוידיה 6600. עכשיו מה שעשיתי כדי לחבר את הטלויזיה למחשב זה בעזרת כבל s video שאותו חיברתי למחשב תמונה להמחשה: ואת הקצה השני שאמור להיכנס לתוך ה- lcd (רק שאין לי כניסת s video זוכרים? ) הכנסתי לתוך מתאם scart : ואת המתאם פשוט דחפתי לכניסת ה- scart שיש בטלויזיה! הכל עובד פיקס חוץ משרואים בלי צבע - רק שחור לבן. יש לציין כי הדריברים מעודכנים וניסתי את הכבל בטלויזיה אחרת ( לא lcd אז לא השתשתי במתאם scart ) ועובד עם צבע והכל מצוין! ייתכן שהמתאם scart לא מעביר צבע? יש חיה כזאת? אשמח לעזרה ממכם בתודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים 5.1 ב-2000 בערך למחשב ורציתי לדעת איזה רמקולים יתנו לי את התמורה הטובה ביותר לכסף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהאוזניות הנוכחיות שלי ( steelsound 5h usb) נדפקו לחלוטין, אני שוקל אם לקנות את האוזניות של חברת רייזר Razer Barracuda HP-1 Gaming Headset ואת הכרטיס קול שלהם Razer Barracuda AC-1 Gaming Audio Card. לפי מה שאני הבנתי האוזניות האלו והכרטיס קול יספקו לי סאונד מעולה עבור גיימינג, אבל אני עדיין מבקש התייעצות עם מי שמבין ובעניין ויכול להגיד לי אם אני אקבל איכות שמיעה טובה עם הציוד הזה, או שבאותו המחיר אני אוכל להשיג ציוד אחר עם סאונד טוב יותר. בנוסף, רציתי לשאול אם אני אקבל איכות סראונד אמיתית באוזניות האלה ביחד עם הכרטיס קול, או שזה רק "סראונד מדומה" כמו ברוב ברוב האוזניותשל ה 5.1 תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה אוזניות של audio technica מבאג ath-ckl202 הן עולות בבאג 119 רציתי לדעת אם מישהו יצא לו לשמוע בהן, והאם אתם ממליצים על אוזניות יותר טובות מבאג במרווח המחירים הזה. 40 שקל יותר לא נורא.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הגיע הזמן שאני אשדרג אוזניות אחרי 4 שנים עם אותו הדגם. השימוש העיקרי של האוזניות יהיה מוזיקה, דרך ניגון מדיסקים או קבצים מהמחשב. אני שומע בעיקר רוק ומטאל. כרגע חושב על האופציה של לקנות את הדגם הזה AKG K240. אשמח להצעות, אני מתכנן לעשות את הקנייה בבלק פריידי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={116127D5-8D39-4F18-A4F8-260E2494686C}&details_type=1&itemid={0DA42256-086E-4FB5-9D8E-59756DC1D2A9} ואיך המגבר הזה של סוני: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=587258# ?? תודה רבה ואיך ה JVC ביחס למחיר וביחס להרמן?? http://www.hi-fi.co.il/sg_products~3~1.htm בעיקרון מאד לחוץ ל לשים 1600שקל בגלל זה אני מחפ דברי אופצינלי במחירים של עד1200 ש"ח מעניינות אותי הדעות לגב ההרמן לשם השוואה, לפחות עכשיו. תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מה הגרסא האחרונה? אצלי כרגע זו גרסא 6.14.0362.0 (3.62) אשמח אם תעזרו ואם יש גרסא חדשה ומומלצת יותר אשמח אם תנדבו את הלינק אליה. תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
בכל נגן רואים אותה איכות או שזה משתנה בין נגן לנגן?(כמו מדיהפליר,ריאל פליר וכו')
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי התקנה של קיובייס גירסא : sxv3.1.1.944 H20 שזו בעצם הגירסא הפרוצה של קיובייס של החברה H20 בפעם האחרונה שנכנסתי לקיובייס היא פשוט לא עלתה בגלל ש האיקון USB הכחול מצד שמאל למטה בשורת משימות ליד השעון , היה בצבע חום וזה אומר שהוא לא עובד , האיקון הזה בעצם הוא הרישיון הפרוץ של H20 שמאפשר לקיובייס לעבוד ! לאחר שמחקתי את הקיובייס , וחזרתי להתקין אותה , קודם כול לפני התקנת הקיובייס עלה לי חלון ההתקנה של ה USB שמאפשר לקיו בייס לעבוד , לחצתי NEXT ועלתה לי שגיאה בשם CLED ERROR , האיקון של ה USB הוא בעצם ה נקרא CLED , לחצתי OK על השגיאה ולאחר מכן זה מעלה לי את ההתקנה של הקיובייס , אבל בעצם הקיובייס לא שווה כלום בלי ה CLED ה USB קובץ הרישיון ! יש למישהו מושג אי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טלויזיה פלזמה "42 של SANSUI דגם SV-42PDP HD READY - מיועד לקליטת שידורי HIGH DEFINITION!! המסך דק במיוחד (10 ס''מ בלבד) וניתן לתליה כתמונה על הקיר!! כולל זוג רמקולים תואמים בעלי הספק 2x6W RMS!! תכונות עיקריות: כניסת VGA תומכת ברזולוציה גבוהה - לחיבור ישיר ממחשב. מוכן לקליטת שידורי HDTV High Definition TV בפורמטים 720p, 1080i. אפשרות צפייה בשני מקורות שידור בו זמנית- תמונה בתוך תמונה PIP. ניגודיות דינמית גבוהה ביותר 1:8,000 רזולוציה של 852x480 פיקסלים. בהירות בעוצמה של ²m/cd 1200. אורך חיים מעל 60,000 שעות. אפשרות הקפאת תמונה. מצב סראונד וירטואלי. טיונר מובנה וזיכרון. הדמיית צליל סראונד הייקפי. גודל מסך: 42 אינץ'. זוית צפיה: 170 מעלות. מספר צבעים: 1.073 מיליארד. גודל נקוד…
-
- 29 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות סטרימר במחיר עד 1000 שקל שיתמוך בסרטי hd ברוב הפורמטים שינגן כתוביות בעברית בפורמט srt חשבתי על הנגן הזה Popcorn A210
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום חברה, אתמול קניתי סט רמקולים 2 קדמיים + 2 אחוריים + סנטר ו 2 סאב וופרים דגם BQ - 108 עם מגבר pioneer VSX-422 השאלה היא: איך לחבר את שני הסאבים למרות יש רק יציאת RCA אחת !?!!!! הערה: "כל הרמקולים וסאבים שקועים לקיר" ... והנה תמונה לכל היציאות במגבר : והנה תמונה לסאב BQ-108 : נא עזרתכם.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd173792071.htm הכרטיס קול של הלוח הזה טוב ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אם פותחים את הרמקול הראשי אפשר לנתק ממנו את הסאב?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רק DVD רסיבר ורמקולים לא משהו בומבסטי שיהרוג את השכנים משהו נחמד לחדר לא גדול. משהו בסיסי. תודה
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת קולנוע ביתית(דיוידי+רמקולים), אני לא ממש מבין בנושא כך שאצטרך עזרה קלה. התקציב נע בסביבות ה700-850 ש"ח, המערכת היא לחדר ולא סלון (מידות החדר אינן ידועות לי). המכשיר כמובן מיועד לחדר ולא למחשב. חשבתי אולי על 2 אופציות: לקנות רמקולים בסביבות ה600 ש"ח ולקנות DVD ב200. או הכל ביחד במחיר שציינתי. מאוד חשוב לי שהDVD יקרא DivX וישנה עדיפות לחיבור USB (פרט לא מחייב). אודה מראש לעוזרים במהרה.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
טוב אז אתמול מירוב השיעמום בניתי רמקול יצא לי יחסית טוב לפעם ראשונה ולחומרים שבהם הישתמשתי הסירטון http://www.youtube.com/watch?v=1gMQLLCQyX8
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי רסיבר JVC תומך 5.1 וגם 2 ערוצים בפרו לוגיק. יש לי במחשב כרטיס audigy 2 ZS עם יציאה דיגיטלית COAXIAL ואני רוצה ליצור בניהם סראונד 5.1 לפי התרשים צריך כבל RCA בודד ל3.5 עם 3!!! פסים עם המחבר עצמו למישהו יש מושג איפה להשיג כבל כזה? עד כה לא מצאתי....ואם הגיוני שהדבר יעבוד תודה לכל העוזרים אסף
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בארץ את הLogitech Z-5500 ..האם יש לרכוש באזור ה2000 ש"ח? ראיתי הודעה של Jay K שרשם בה שהרמקולים נרכשו באזור ה1900 ש"ח..מישהו יודע על חנויות שכאלה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-