אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אז ככה:יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרטיס קול שקניתי אליו מחוברים עכשיו שתי רמקולים וסאב ועוד מערכת סטריאו ישנה עם שתי רמקולים (בשביל שיהיה סוג של סראונד).עכשיו הכרטיס קו להחדש בעייתי קצת,יש לו בעייה במגעים והקול לא מאוזן וצריך כל פעם לשחק עם הסקאלה של הleft וright בvolume control וזה ממש מעצבן,הבעייה הזאת היא רק בחיבור של הרמקולים הקדמיים (הרמקולים והסאב).עכשיו בכרטיס קול הישן החיבור לרמקולים האחוריים הרוס אז חשבתי לעשות דבר כזה: להפעיל את שתי הכרטיסי קול,ולזה שמובנה על הלוח אם לחבר את הרמקולים הקדמיים,ולכרטיס קול השני לחבר את המערכת סטריאו ביציאה של הרמקולים האחוריים שלו האם דבר כזה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה שאני מחבר את הנייד לLCD אני רואה ב60HZ? (הLCD והכבל HDMI שלי תומכים ב120HZ) אולי בגלל שכל המחשבים הניידים תומכים רק ב60HZ ?
-
- 18 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
זה אומר למשל סתם דוגמא אם יהיה לי את הסאב הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=130620 הוא יהיה עם קופסא ( ד"א כמה אמורה לעלות קופסא לסאב שכזה? ) אני יוכל לחבר לרסיבר של מערכת קולנוע ביתית.... כנ"ל גם לרמקולים 6X9 של רכב אם אפשרי לעשות מזה מערכת קולנוע ביתית... אני שואל סתם בשביל הסקרנות....
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכם, ראיתי את הshure se102 , שכתוב עליהן שהן אוטמות את חלל האוזן מרעשים מבחוץ, ולכן אפשר לשמוע בווליום נמוך. האם האוזניות הללו מומלצות, או האם יש כאלו שעושות את אותו התפקיד במחיר נמוך יותר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
רציתי לברר סוגיה שנשמעת לי מוזרה אבל אולי יש בה משהו. מישהו אמר לי שיש הבדל מבחינת איכות הסאונד אם מגבירים את הווליום דרך הרמקולים עצמם או אם מגבירים דרך המחשב עצמו. האם זה נכון? ואם כן למי משניהם יש עדיפות?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 37 אינץ'.. עברתי בזאפ ומצאתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 קראתי את החוות דעת (היו 6) וכולם אומרים שהמסך טוב. עכשיו רציתי לראות אם גם פה יש אנשים שממליצים על המסך הזה. ראיתי גם שהמחיר ב-dailysale ממש שווה, ושיש המון ביקורות טובות על החנות הזאת. אז אם יש אנשים שקנו משם זה יעזור שתתנו לי חוות דעת. (למרות שיש המון חוות דעת על החנות הזאת בזאפ) תודה ענקית מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ראשונה חיברתי אותו לחשמל הנורה האדומה נדלקה העברתי את התקע לשקע אחר מבלי להעביר את המתג לOFF ועכשיו הוא לא נדלק לי יותר... רעיונות??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשך שנתיים היו לי את הרמקולים היותר ישנים בסדרה של הATP3 אבל לפני שבוע הרמקולים התקלקלולי והחזרתי אותם לחנות. בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים אותם וכנראה אני אקבל את הדגם החדש שלהם שזה הAltec Lansing VS2421 בהתחלה הייתי מרוצה כי זה בהחלט שיפור.. אבל כשהסתכלי לעומק באינטרנט נתקלתי בתגובות שונות לגביהם... הרבה טוענים שהם מייצרים רעש מוזר מין "הוווםםםם" וכד'.... וחלק אומרים שהם טובים .. אני הייתי רוצה שתייעצו לי מה לעשות אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?מישהו שיש לו אותם או אנשים שנתקלו בבעיות האלו... אשמח לעזרתכם !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע למה קניתי חשבתי שזה מחיר טוב .. אין לי מוסג למה צריך לחבר אותו לספק ו לכפתור הPC ? אני יודע שזה קשור לכיבוי והדלקה של המחשב אבל למה שני חיבורים ישירות לספק ואחד ישירות לפינים בלוח האם של POWER ואם זה יעבוד בלי זה (חיבור רק של USB) הכוונה שלא מעוניין בסגירת והדלקה של המחשב דרך השלט
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי אולי קצת מבלבלת, האם יש הבדל באיכות הצפיה בין כרטיס פשוט לבין כרטיס יקר, או שיש הבדל רק בביצועי הכרטיס (מהירות,צפיה חלקה וכו')? תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על שילוב של הכרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 עם האוזניות Sennheiser HD485 ? השימוש הוא בעיקר לסרטים,מוזיקה וקצת משחקים..
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
http://uk.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1293&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= חיבור כמו בתמונה כאן. מע' שהסאב הוא גם המגבר, ממנו יש את כל היציאות ל5 רמקולים (סנטר אחוריים וקדמיים) איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב ומאיזה צבע בדיוק, לסאב/מגבר? (יש לו IN של RCA)
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר פתחתי בעבר דיון בנושא הרכישה הזו, אך טרם רכשתי את הטלוויזיה שלגביה התייעצתי. מצד שני המצב בשוק השתנה בצורה ניכרת, ולכן החלטתי להתייעץ שוב. אני מעוניין בטלוויזיה "37 (לא יותר מזה) באיזור ה-5000-5500 ש"ח. אני יודע שכנראה שעדיף לקחת טלוויזיה גדולה יותר, אבל אין לי איפה למקם טלוויזיה גדולה יותר. מספר דגמים ששמתי עליהם עין בתקציב הזה: Sharp LC37D65 LG 37LH70 Philips 37PFL5603 (מהדור הקודם, אבל אני לא יודע מתי ה-5604 אמורה להגיע לארץ וכמה היא תעלה). הדגש כאן הוא על איכות תמונה ולכן אני הולך על FHD, מכיוון שהיצרניות לא משקיעות בייצור של דגמי HDR ברמה גבוהה. הייעוד של המסך הוא בעיקר חיבור למחשב, ואולי מתישהו איזושהי קונסולה. אודה על עזרתכם בבחירת הדגם הטוב ביותר ב…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר, בסוף הלכתי ו קניתי בחלילית את האוזניות RP21 של Eqation. רק עכשיו קניתי אבל עדיין התרשמתי מכמות הצלילים שאני לא שמתי לב מקודם באוזניות הישנות שלי. (JBL 220 ref) אולי אני יביא התרשמות יותר עמוקה אחרי שאני יעשה להם BURN IN של כמה ימים. שוב תודה.
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני אוהב לשמוע את המוסיקה שלי חזקה ומפורטת, ומה לעשות, גר עם ההורים.. נמאס לי כבר שכל פעם שהם בבית אני לא יכול לשמוע מוסיקה בעוצמה נורמלית (ואוזניות לא באות בחשבון, דבר ראשון אני אוהב את החופש שלי בחדר ודבר שני, לפעמים באים חברים.. אני לא יכול לשמוע מוסיקה ולייבש אותם בשקט ) בקיצור, מה שאני מחפש זה דרך לאטום את החדר שלי מבריחת רעש החוצה. לא חייב ב 100%, אבל במידה כזאת שההורים שלי בחדר ממול (מרחק של בערך 10 מטר מהרמקולים כולל שני קירות) לא ישמעו את המוסיקה בכלל. יש פתרון אפשרי כלשהו שאינו כולל שבירת קיר? אני מסוגל להשקיע סביבות ה 1000 שקל בעניין, חריגה בינונית אפשרית אם ממש חייב.. מצורפת תמונה שתעזור קצת יותר להבין את המצב: הקיר השמאלי ביותר שרואים-קיר משותף עם החדר …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי... מאז שיש לי את האוזניות אני תולה אותן בקצה המסך וזה מאוד מפריע. רציתי לדעת מאיפה (בארץ) אני יכול לקנות מעמד לאוזניות? לא חייב משהו יעודי, אבל שיתאים לשים אוזניות עליו. לא טוב לי תופסנים כאלה על מדפים בגלל שאין לי מדף בגובה מתאים. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחוברות גם אוזניות דרך הPL. וגם מערכת רסיבר דרך היציאה הקואקסיאלית דיגיטלית. לא הצלחתי להגיע להגדרות שישמעו דרך שתי היציאות יחד את אותו הסאונד. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ZALMAN http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=468973 לבין כרטיס קול Creative Live 5.1 External USB http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=727935 מה אתם אומרים יותר כדאי ? הכרטיס קול מתחבר למחשב נייד אני יודע שזלמן יש ביקורות לא הכי טובות וגם הוא לא תומך בויסטה אבל כרגע אני עובד עם XP ואולי עוד כמה זמן ארצה לעבור כבר ל WINDOWS 7 שזה כמעט אותו דבר כמו VISTA
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מקווה שזה בסדר שאני פותח את האשכול הזה פה אם לא אז נא למחוק. בזמן שאני מחבר את הHTPC שלי לLCD (פיליפס 5522) יש רעש מאוד מעצבן (מן רעש סטטי) כזה שיוצא מהרמקולים של הטלוויזיה זה מפריע במיוחד שמגיבירם את הווליום מעל 40% לכן זה מאוד מפריע. בהתחלה חשבתי שאולי הכרטיס קול של הHTPC דפוק אז ניסיתי לחבר את המחשב הנייח שלי מהחדר לטלוויזיה וגם שחיברתי אותו יש בדיוק אותה בעיה. חשוב לציין שהמחשב מעביר וידאו דרך כבל HDMI עם מתאים לDVI וסאונד מועבר דרך כבר אודיו פשוט. משהו כזה: http://www.ust.hk/itsc/classroom/notebook/photo/cable_audio_pc.jpg כמו דברים: - הכבל של הסאונד טוב כי כשחיברתי אותו למערכת סטיראו לדוגמא אז שומעים מושלם. - הרמקולים של הטלוויזיה גם תקינים. בשידורי כבלים שומעים…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום , אני קונה PIONEER HTZ272 הנה תמונה : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/HTZ272DVD_GA@080509@L(2).jpg ויש לי דגם ישן , HTZ151 עכשיו שאילתי היא האם שאני קונה חדש , יותר טובה מבחינת עוצמת קול ? והאם אני יכול להוסיף למערכת עצמה רסיבר ? אני מדבר על זה בדיוק : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/vsx818vk_front_large.jpg האם שווה לי לקנות את כל זה ? או שתתנו לי הצעות יותר טובות
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רסיבר שמחובר למחשב בחיבור אנאלוגי, ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים בתור MAIN SPEAKERS ועוד שניים שסתם לקחתי לניסוי מאח שלי וחיברתי ל-CENTER חוץ מזה מחוברים לי 2 רמקולים רגילים למחשב גם כן בחיבור אנאלוגי זאת תמונה של הלוח אם מאחורה עם הכניסות - http://img13.imageshack.us/img13/5496/30600108.jpg ליד כל כניסה עם צבע שונה רשום למה היא נועדה?(אפור - SIDE שחור-REAR כתום-CENTER/SUB ירוק - OUT) אבל לא נראה לי שזה ממש משנה כי ניסיתי לחבר לכולם ובכולם אותו דבר, רק צריך להגדיר אותם שיהיו הרמקולים שמקדימה... אני מניח זה לאנשים שקונים הרבה רמקולים ורוצים לראות סרטים בסראונד מול המחשב. בכל מקרה, לכן שני הרמקולים הרגילים מחוברים לכניסה השחורה, והרסיבר לירוקה (משום מה כשהרסיבר …
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לנגן כלשהו לדיסקים (CD) מקוריים וצריך לחבר לזה רמקולים המטרה היא להנות מצליל נקי ומפורט בעל באס טוב
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אחרי סקר שוק נרחב, צמצמתי את האפשרויות שלי לאוזניות הבאות: Audio Technica ATH-M50. הביקורות מדהימות: חוות דעת של קונים ב Amazon ביקורות מגוגל הכי חשוב לי סאונד. אחרי זה עמידות. ובסוף נוחות; אני לא שומע לזמנים ארוכים. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש מערכת סטריאו מיני קומפקטית או זוג רמקולים לחדר, עד 500 שח -(אפשרות לחריגה עד 100 ש"ח) כעקרון פחות חשוב העיצוב(עדיפות לגודל קטן) והעיקר זה שישמעו צלילים נקיים וחדים. אשמח להמלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי כרגע אוזניותTRIPORT של BOSE. אני שוקל לקנות את הHD555. הכרטיס קול שלי הוא M-AUDIO REVOLUTION 5.1. האם יש הבדל מהותי מבחינת איכות מבין האוזניות ששווה לי לקנות את הHD555 או שיספיק לי להישאר עם הTRIPORT? תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-