עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Norm4nde,

אז ככה אני יכול להשקיע גג 2000 ש"ח ממומץ פחות כי אני גם צריך לחסוך למסך 19" דק ... מחפש משהו שיכול לשמש גם למוזיקה גם למשחקים וכן גם לסרטים אבל יותר למוזיקה וסרטים ... לא חייב רק את ה 7.1 למחשב או כל החרא הזה ... אפשר גם מערכת קולנוע ביתית אתם יודעים יפה כזאת... אאא והחדר שלי בנוי ככה שיש בוא 3 מחשבים אבל הכל בעיצוב יפה אז אם יש גם משהו מעוצב שצריך להוסיף כי הוא ממש סוף הדרך ויחזיק הרבה זמן תנו לי גם אותו כנ"ל אם יש משהו בחו"ל שהוא תותח או משהו כזה כי יש לי אפשרות להביא משם בעוד חודש ... תודה . יעקב <3 ושוב תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני לא רוצה להגעיל אותך בהודעה הזו אבל האוזניות האלה נכנסות עמוק לאוזן , ומתלכלות לפעמים אפילו מבפנים כזה איפה שפליטר או אך שקוראים לזה החורים הקטנים האלה , בכל אופן רציתי לדעת עם זה יכל לגרום נזק או איכות ירודה ועם יש דרך לנקות את זה. תודה מתנצל על הגועל או עם מישהו חלילה נפגע

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by doronsun,

אני לא מצליח לשמוע סאונד בזמן צפיה בסרטים מיוטיוב או אתרים דומים למרות שכאשר אני שם דיסק אצלי בכונן אני כן שומע.ניסיתי להוריד הדרייבר ולהתקין מחדש אך לא עזר.בבקשה עזרה!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  4. בימים הקרובים אני עושה שיפוץ בבית ולאחר מכן קונה מערכת קולנוע (טלווזיה רמקולים ומה שצריך). על המערכת רצוי שאני אחליט כבר בימים הקרובים - לפני השיפוץ. קראתי לא מעט מאמרים וקשה לי להגיד שהבנתי הרבה. ראיתי למשל את המערכת הזאת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=UZBDVE280 השאלה מה רע בה? (דרך זה אולי אני אבין מה לחפש) מה בעצם מפריד בין רסיבר שעולה 1000 ש"ח לבין אחד שעולה 5000 ש"ח ? (אני מניח שיש לא מעט , אז בשאלה אני מתכוון לתכונות היותר קריטיות שאני באמת עלול להרגיש בצפייה בטלוויזיה) מה זה למשל תלת מימד ברסיבר? שאלה קשורה פחות: לפי התכנון אני מכניס את הרסיבר /סטרימר בתוך ארון קטן סגור מתחת לטלוויזיה. האם צפוי לי בעייה של חימום יתר? תודה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by aytek,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 אייכותיים בסביבות ה- 400-500 ש"ח. המלצה טובה קיבלתי על Altec Lancing דגם ATP3. הרמקולים מעולים אך כבר מיושנים וקשה למצא אותם (לא מיוצרים יותר). יש למישהו המלצה לסט דומה במחיר דומה? תודה, ניסים

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by Roy.T,

לא יודע מה קורה איתי בזמן האחרון עם ציוד אודיו, הפעם מדובר במתנה, או שאם הם יהיו עד כדי כך טובות אני יאמר fucket וישמור אותן לעצמי (למרות שקניתי לפני כמה ימים אוזניות בלוטות' ואני לא ממש אודיופיל), בכל מקרה - מדובר במישהו שידע להעריך איכות, וידע לזהות גם משהו זול. לפי מה שאני מבין הדגם הרגיל נמכר באמאזון באיזור ה-1300 דולר. העניין שאין יותר מידי זמן להחליט.. המטרה - הנאה נטו, סאונד "כיפי", פחות מוניטורי מדוייק או FLAT או איך שקוראים לזה. הוא שומע פינק פלויד, לד זפלין, דיפ פרפל, קצת תיפוף. זה בערך הסיפור.. לפני שנשאל על הגברה וכ', צריך לקבל החלטה: לקנות או לא לקנות... זאת השאלה.....?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by nisimm,

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים בשם Morro 220 מישהו מכיר? ועוד שאלה אם יש לי נגיד 4 רמקולים למחשב ו2 חיבורים לקול אני יכול לחבר את ארבעתם למפצל ואת המפצל למחשב ואז יהיה בכולם את אותו הקול או בדרך אחרת- מחבר מסך עם רמקולים בחיבור HDMI וגם רמקולים לחיבור הקול-אז זה יהיה אותו הקול?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  8. שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 לאבא שלי שמיועד בעיקר לשימוש בזמן ספורט (ריצה). אבא שלי צריך נגן שיש בו לפחות 2 ג'יגה זיכרון פנימי (הוא רץ בחוף הים ולכן עדיף מכשיר שמבוסס על זיכרון פנימי) חייב שיהיה בו רדיו מובנה (רצוי מאוד שהקליטה של הרדיו תהיה טובה) שיהיה בעל תצוגה דיגיטלית ברורה. שיהיה נוח לנשיאה (אם צריך לקנות מנשא או רצועה ליד אז זה בסדר) ושיהיה קל לשימוש. פשוט לשימוש ולהעברת שירים מהמחשב. תקציב 300 ש"ח (+/-) *נק' חשובה: אני מחפש רק נגן MP3 לא MP4 או משהו כזה , נטו השמעת שירים) אם חסר משהו , תרשמו אני יענה.... בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  9. טוב זה מה שקבלתי גם קבלתי רדיו אבל לא חברתי חברתי את זה ככה שני הרמקולים מהמגבר ישירות ואת "הסאב" חברתי "+" אחד לרמקול ימין וגם ככה את ה"-" חברתי "+" שני לרמקול שמאל וגם ככה את ה"-" קודם כל איך המערכת הזאת? מה החיבור האופטימלי? משומה שאני מחבר את זה למחשב אני שומע בצורה מוזרה מעין צליל עצום כזה אני חושב שהכבל דפוק מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  10. אהלן חברים, צריך את עזרתכם בחיפוש אוזניות In Ear (שמיעת מוזיקה דרך האייפון) ומומלץ גם עם מיקרופון שאוכל לדבר דרכו .... היה לי את הSennheiser CX300 בלי המיקרופון, אך אוזניות באיכות מעולה - אם יש משהו ברמה של האוזניות הנ''ל + מיקרופון אשמח להמלצה. עד 150 ש''ח , תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Uniden25,

יש בארץ חנות שמוכרת SoftPads ?(לגראדו SR-80)

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  12. שלום, יש לי מערכת רמקולים שמתחברת לסאב עם RCA.. אני רוצה להעביר כבלים בתוך הקיר כך שיתחברו לרמקול ולסאב רציתי לדעת איזה סוג כבל מתאים להיות בתוך קיר ואם אני צריך כבל עם מחברים או כבל רגיל שאני מוסיף לו מחברים בסוף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1335&products_id=9455 האם זו מערכת העדיפה על פני ה-ATP3? הסט כולל שלט והעיצוב נראה טוב יותר לטעמי והאם השקעת כסף במערכת של I-Trigue תניב הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. אני רוצה לקנות רמקולים+רסיבר לסרטים ולXBOX360, התקציב שלי הוא בסביבות ה800 אבל אם יש משהו ממש שווה ב1000 נגיד אז אפשר. חשבתי על זאת : http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=930&mId=1&cId=23&sId=21 שהיא ממש זולה,וקראתי עליה מאנשים שהיא טובה יחסית. רציתי לשאול גם איך המערכת בסגנון של מה שהבאתי(ALL IN ONE כאלה) ביחס לX540 של לוג'יטק שהם רמקולים למחשב? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by dani688933,

בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 עם ההבדל הוא משמעותי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  16. היא משגעת אותי כל היום שזה מה שהיא רוצה. תמליצו לי בבקשה מה לקנות=]

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by ShayGTi,

עוד לא נתקלתי במשחק מחשב שמוציא אות סאונד דיגיטלי של סראונד DD או DTS, מדוע זה? בעידן גיימינג כל כך מתקדם אני מתפלא שזה לא הסטנדרט או שלפחות תהיה איזשהי אפשרות כזאת... הבנתי שאפשר לקבל סראונד אנלוגי, אבל הרבה יותר פשוט לחבר כבל אחד שיעביר 5.1 או 7.1 ערוצים בצורה דיגיטלית ואיכותית... אז, האם יש משחקים שמוציאים אות דיגיטלי? האם זה הולך להכנס בעתיד?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום יש לי טלוויזיה חדשה Samsung LA32A450 LCDו32ואינטש, זוהי טלווזיה בעלת רזולוצית HDTV READY720P ולא 1080P . יש לי מחשב נייד , של LENOVO , ללא יציאת DVI או HDMI , ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים וסדרות וגם לעבודה שוטפת ( במקום להסתכל על המסך של הנייד). למחשב הנייד יש שתי יציאות איתן אני יכול לחבר אותו למסך החדש: VGA ו SVIDEO המרחק של המחשב הנייד מהמסך הוא כ 5 מטר , כל שאשתמש בכבל של 5 מטר או 6 מטר. הייתי רוצה את חוות דעתכם מה הדרך הטובה והאיכותית ביותר לחבר את המחשב הנייד למסך החדש כדי לקבל איכות תמונה מקסימלית . חשבתי על האפשרויות הבאות: 1) לחבר מהVGA של הנייד לחיבור VGA של המסך כלומר לאורך כל הדרך כבל VGA 2) לחבר כבל VGA מהמחשב הנייד, ואז להשתמש במתאם…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by dr.dre,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים בטווח מחירים של 400-500 שקל. עכשיו ביררתי על הרמקול הזה :Altec Lansing ATP3. תמונה: וראיתי שהם דיי טובים. עכשיו אני רוצה לדעת עם למישהו יש את הרמקולים האלה והוא יכול להגיד לי איך הם, או שיש חברה אחרת שיותר טובה מהם בטווח המחירים שציינתי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by YAc,

שלום אני צריך המלצה כמה שיותר מהר על טלוויזית LCD שנעה בין ה4 עד ל4 וחצי אלף עדיפות שיהיה 37" אבל אם אין מספיק בתקציב אז אפשר להסתפק ב32" תודה רבה.. ואם מישהו יוכל לתת לי את המס' שלו שאוכל לדבר איתי דרך החנות זה יהיה עוד יותר מצוין, תודה מראש ענקית!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. באחת המערכות עריכה שלי,עובדים גם בין היתר על סאונד. יש לי זוג מוניטורים מעץ,עם וופר 6 אינץ, אני רוצה לחבר למחשב בתקציב נמוך וסביר. חשבתי לקנות רסיבר משומש, אבל נראה לי שרק הגודל שלו על השולחן יהיה מעצבן. יצא לי לראות את אלה, יוצא 80 שקל עם משלוח- http://cgi.ebay.com/Lepai-TA2020-Class-T-Amp-Mini-Stereo-Amplifier-20WX2-/170568329334?pt=Car_Amplifiers&hash=item27b6aa2876 או זה: http://cgi.ebay.com/LEPAI-Audio-Amplifier-200W-200W-Hi-Fi-Stereo-Car-AMP-/190466762724?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c58b427e4 שלא הצלחתי למצוא הבדלים חוץ מהגודל. נראה לכם מסוגל לדחוף זוג רמקולים מוניטוריים ?

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. אהלן אהלן השתדרגתי במערכת חדשה של ALTEC LANSING FX6201 (200 דולר בדיוטי פרי, מחיר מציאה לדעתי!) ובכרטיס קול מעולה M-audiou revolution הכרטיס קול בא עם המון דיסקים ואפשרויות, אך לצערי אני לא כל כך מבין בהם. האם צריך להגדיר כל מיני הגדרות כדי שהרמקולים יוציאו את הרמקולים מעצמם? הרמקולים סה"כ עובדים והסאונד מעולה, אך עם כל התוכנות והאפשרויות שקיבלתי, אני מרגיש שאני מפספספ איזה משהו ששילמתי עבורו... אשמח לשמוע אם יש דברים שצריך לעשות כדי למקסם את ההנאה מהרמקולים והכרטיס קול

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by spinchicken,

לפעמים קורה לי שכשאני משמיע קובץ קול הכרטיס מוסיף כמה דגימות של שקט, משהו כמו 14 עד 20 מילישניות לקובץ, איך אפשר להימנע מזה? הבעייה שלי היא שזה גורם לחוסר סינכרון ולכן מבחינתי עדיף כבר שיחתוך את הדגימות שבמקומם הוא הכניס אפסים. אני משתמש בכרטיס די איכותי - M-audio delta audiophile

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by amitbl,

חייב לשתף אתכם: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34760 תהיתי אם מדובר בחיקוי או בדבר האמיתי, אבל הזמנתי בכל זאת כי זה בסה"כ 12 דולר. מקסימום הוצאתי 40 שקל על אוזניות לא משהו... קיבלתי ביום שישי האחרון והתחלתי לבחון... על סמך זה: http://detail.china.alibaba.com/buyer/offerdetail/494818373.html עושה רושם שהמוצר שנשלח אליי הוא אכן אוזניות מקוריות. אני חייב לציין שב10 דקות הראשונות שהקשבתי לאוזניות האלה (במחשב עם כרטיס קול מובנה מלפני 4 שנים) לא הייתי בטוח כ"כ שמדובר בדבר האמיתי בגלל טווחים קטנטנים שהיו מעט צורמים לעיתים, אבל מאוד מהר האוזניות "נפתחו" והצליל נשמע חם, מדוייק, ונעים להפליא. לאחר כשעתיים חיברתי אותם למחשב החדש שלי, גם הוא עם כרטיס קול מובנה אבל חדש וטוב…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by LiranT,

משום מה הכרטיס קול שלי לא עובד נכנסתי למנהל התקנים הוא מופיע לי שם בעיגול הצהוב הזה ניסיתי להוריד אתו לוהתקין שוב וגם לעזכן ושום דבר לא פועל ככה זה רשום במנהל התקנים misrosoft UAA bus driver for high difinition audio בבקשה חייב עזרה תודה לכל העונים/קוראים.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.