אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים. לאחרונה קיבלתי הצעה מהחברה ממנה רציתי לרכוש את רוב חלקי המחשב, ביניהם ה-X-240, לרכוש דווקא את ה-Z-2300. ההפרש בין 2 המערכות עומד על 650 ש"ח. המערכת תתחבר לכרטיס הקול SupremeFX X-Fi ותשמש אך ורק לשמיעת מוסיקה, כדוגמאת רוק ומטאל. הייתי שמח לדעת מה דעתכם בנושא. האם כדאי לי להוסיף את ההפרש או שאוותר מכיוון שהבדל האיכות לא יהיה קריטי? קראתי המון ביקורות מדהימות על ה-Z-2300.. תודה רבה מראש, לילה טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
בכותרת בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
שלום אנחנו רוצים לקנות טלויזית 42 ראינו את שתי אלו: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7691093 השני: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7696609 כמו שרשום במפרט של הטלויזיות הראשון בא עם רזולצית 1080p ואילו השני בא עם 720p שניהם בגודל 42 אינצ שאלתי: אם אני רואה סרט ברזולצית full hd 1080p האם אני ארגיש בהבדל בין הטלויזיות? האם זה הבדל ניכר ששוה את המחיר? לגבי השאר כמו 720p ושידורי טלויזיה רגילים האם יהיה הבדל? תודה
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ישלי מערכת פצצה של איווה רציתי לדעת אם אני מוסיף עוד רמקול זה יוריד עוצמה או איכות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שלפעמים במשחקים, כשיש הרבה דיבורים ואפקטים קוליים אני מקבל "פיקים" (כמו גיצים כאלו..) מעצבנים כאלו בסאונד או אפילו ממש לאגים ותקיעות קטנות כשמדובר בקטע מלא מוזיקה דיבורים ושאר אפקטים (חלקם קוליים וחלקם ויזואליים).. האם העיבוד של הסאונד כרגע, כשאין לי כרטיס קול בכלל אלא REALTEC ON-BOARD , מתבצע על ידי המעבד הראשי שלי, הCPU ? ואם כן, האם הוספת כרטיס קול תוריד את עיבוד הצליל מהCPU ותעביר את העיבוד לכרטיס קול ובעצם תוריד עומס מהמעבד שלי, אולי אפילו תתרום עוד כמה FPS'ים או זרימה חלקה יותר, ללא הגיצים האלה במשחק ? אם אכן זה נכון וזה עוזר, אשמח לקבל המלצה לכרטיס קול פשוט ונחמד שייתן צליל טוב. (כבר פזלתי לכיוון ה CREATIVE AUDIGY SE 7.1 ב220 ש"ח) תודה
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעצתכם בעניין הבא: אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בקרוב, ומתלבט אם כדאי לקנות גם כרטיס קול. כיום אני מחבר את הרמקולים b&w mm-1 דרך כבל USB. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15458 האיכות של הרמקולים מאוד טובה. הדבר היחיד הוא, שבתור חובב מוזיקה תמיד הייתי שמח להגביר את האיכות/ווליום "עוד קצת". האם לדעתכם קנייה של כרטיס כמו essence stx או הממשיך שלו תשפר את האיכות/עוצמת ההגברה? אני מתלבט, כי אפשר לחבר את הרמקולים רק דרך USB (ואז הכרטיס קול לא רלוונטי, אם אני לא טועה), או דרך כבל 3.5 מ"מ - ולא ברור לי אם אפשר באמת לנצל את הכרטיס בחיבור שכזה. תודה ושבוע טוב. ליאור.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדרך כלל שאני שומע מוזיקה (ואני מתכוון שומע ולא סתם מדליק כדי שיהיה משהו ברקע) אני מוריד את הגרילים. ובאמת שמתי לב שיש סאונד שונה טיפה , ובמיוחד שמתי לב לזה ב Inspire שלי : האם זה באמת משנה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו שאני מכיר את זה והוא ביקש שאני יגיד אם זה ג'נרי או לא... תודה לעונים...
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם זה אפשרי ומעשי להחליף מארז של זוג רמקולים למחשב באחד אחר כל זאת מבלי לפגוע באיכות השמע? האם מארז הרמקולים מתוכנן בקפידה או שכל מארז אחר יעשה את אותה העבודה (בהנחה שהמארז האחר הוא איכותי באותה המידה)? ביקורות ורק ביקורות
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הטלוויזה שלי מאד טובה לדעתי יש חדות טובה וצבעים יפים אבל רציתי לדעת אם היא נחשבת טובה. היא עלתה לי 3000 ש''ח והיא הכי שטוחה שאפשר.. הדגם הוא: 29SZ5SH אני כמעט בטוח שזה זה... אם אפשר תביאו לי מפרט על הטלוויזיה הזאת כאילו את הפרטים וכל זה.. ושיהיה גם תמונה שאני יוכל להיות בטוח שזה הדגם
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן. יש לי טלוויזית סמסונג 40 אינץ עם חיבור HDMI. מדי פעם כשראיתי סרטים או שיחקתי במשחקי וידאו, נעלמה התצוגה לשניה. חשבתי אולי זה כבל הHDMI. הבעיה התחילה להופיע בתדירות רבה יותר, ושמתי לב שזו טלוויזיה לאחר שחיברתי קונסולת PS4, והיא כל הזמן מצפצפת כשחיבור HDMI לא משדר באופן קבוע. היא ממשיכה לצפצף אפילו כשהטלוויזיה על מצב STANDBY - ורק אחרי שאני מוציא אותה מהחשמל (את הטלוויזיה) - קונסולת הPS4 נרגע. עשיתי 1+1: את התמונה הנעלמת כשהשתמשתי בטלוויזיה עם מחשב (וגם קונסולות דור קודם) ועכשיו גם הPS4 כשהיא מצפצפת כשמחוברת לטלוויזיה זו (עם מסך מחשב זה לא קורה) אז לשאלה שלי עד שאני יוצר קשר עם היבואן: האם יש סיכוי שטלוויזיה, דרך חיבור HDMI, עלולה לגרום נזק למכשיר? או שאין שום חשש וא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן ריכשה של ATP3 בימים הקרובים ועד עכשיו היו מחוברים למחשב שלי רק רמקולים שהם 2.0 והכרטיס קול שלי הוא מובנה. המחשב די ישן אתם יכולים לראות בצד את המפרט ואת הלוח ולפי זה לדעת קצת אבל בכול זאת הנה תמונה של הדרייבר שמותקן אולי לפי זה אפשר לדעת. תמונה: אני חייב תשובות תודה אם יש לכם שאלות תשאלו!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי לוח KT4AV של MSI עם AC97 של REALTEK 5.1 OB ויש לי מהמחשב הישן SB PCI 128 איזה מן הכרטיסים יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH בחיבור אנלוגי מהקיר לכרטיס (כלומר ללא ממיר) האם הכרטיס יקבל גם AUDIO ולא רק VIDEO? האם יש אפשרות להשתמש בחיבורים שלו בו זמנית? כלומר להחליף ביניהם דך התוכנה או שצריך בכרטיסים כאלו לנתק ידנית?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנן לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? הסרטים כבר מקודדים ב 720p ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם,צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Gigabyte z68Xp-UD4 ואני חושב לקנות Audio-Technica ATH-M50. רציתי לדעת אם הכרטיס קול המובנה טוב מספיק בשביל האוזניות או שעדיף להשקיע עוד קצת בכרטיס קול/DAC/מגבר אוזניות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה וניגון דיוידי, פחות משחקים. עריכה של קול מדי פעם אבל מש לא הרבה... האם הכרטיס קול הזה שווה? http://www.digit-life.com/articles2/esi-julia/ ועוד לינק : http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=1&id=58 עכשיו אני מחבר את הכרטיס דרך היציאה האופטית לרסיבר האם זה היציאה הכי איכותית? ובתמונות של הכרטיס רואים מתכת שמכסה את היציאה האם זה מגן או שזה אומר שהיציאה לא קיימת? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאר מדובר ביציאה דיגיטלית? לדוגמא לחבר פוטיסימו3 לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית או לחבר GTXP לאותו רסיבר דרך היציאה הדיגיטלית. האם יהיה הבדל בסאונד? כי הרי במצב שמוצאים את הסאונד בצורה דיגיטלית, הוא לא עובר שום פיענוח או שינוי בכרטיס עצמו ופשוט יוצא ממנו אל הרסיבר (או כל דבר אחר..) ??? ??? מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח Abit IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול 6 ערוצים. האם לדעתכם הכרטיס קול הזה מספיק או שעדיף להוסיף כרטיס קול נוסף?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הי אני רוצה לקנות לוח אם GIGABYTE GA-7VAXP-A ULTRA אני לא בטוח עם הוא תומך ביציאה דיגיטלית AC-3 ועוד משהו משהו יודע עם לכרטיס הקול שלית מסוג 128 LIVE .VALUE) -CREATIVE ) יש תמיכה ליציאת AC-3? יש לו יציאה דיגיטלית אבל הרסיבר מזהה רק PCM ו PRO LOGIC ואין לו רמקולים אחורים סבסראונד..
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
נתחיל מזה שאני די חדש בעסק של הסראונד והשטויות. יש לי רסיבר ימאה 6.1 תומך דולבי דיגטל כמובן. רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם לרסיבר דרך חיבור אופטי/קואקסיאלי ולקבל דולבי דיגטל בסרטים שקודדו ב-AC3. בנוסף יש לכם אתרים עם דמואים של דולבי להריץ על המערכת לבדוק אותה? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בטיפשותי הכנסתי את הדונגל ל USB של מחשב ישן שמריץ XP SP3 רציתי לבדוק אם עובד דרך המחשב הזה כשהכנסתי את הדונגל ל USB המחשב לא זיהה כלום גם לאחר התקנת דרייברים אח"כ שהחזרתי את הדונגל למחשב השני המחשב לא מזהה את הדונגל וגם לא מזוהה שום כניסה דרך ה USB וזה עבד על המחשב הזה ! כנראה הדונגל נשרף איכשהו או נדפק בגלל המחשב השני אז הלך המכשיר או יש אפשרות לתקן? נ.ב בדקתי אותו גם ב 2 מחשבים אחרים ואין שום תגובה עליו
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1163558