עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נתקלתי בבעיה מתסכלת מאוד אני קניתי לא מזמן טלוזית LCD של PHILIPS הדגם 42PFL5604H בכול פעם שאני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוזיה עם כבל HDMI הסאונד כול הזמו נשאר בלפטופ ולא עטבר לרמקולים שח הטלוזיה ??? אני ניסיתי כבר לעדכן הכול גם כרטיס קול של הלפטופ גם את התוכנה של הטלוזיה חיברתי בחיבורי HDMI שונים של הטלוזיה שום דבר לא עוזר תוכלו בבקשה לעזור לי זה ממש מעצבן ומבאס תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן, אני מחפש אוזניות חדשות לאייפוד ולמחשב, חשוב שהן יהיו קטנות וקומפקטיות ושיהיה בהם מבודד רעש. אשמח לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by h_yoav,

יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by hakimon1,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר אבל לא את המחשבים היקרים שעולים3000 וצפונה מעדיף כונן נייד שמתחבר למחשב בUSB או אלחוטי ויש לו תוכנה שאפשר לראות סרטים והכל בטלוויזיה. אם יש כונן נייד שמתחבר לרשת ואפשר לראות את התכניות של הוט ויס מה יש במשך השבוע וכו כמו המדיה סנטר של ויסטה וכן שיאפשר להקליט ולעצור וכל זה. אשמח מאוד להמלצות. חשוב מאוד שהא יקרא כתוביות בעברית כי ראיתי כמה שלא קוראים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by oDot,

שלום חבר'ס רציתי לדעת אם יש פיתרון טוב מספיק לצפייה בסרטים/משחק ברוק בנד וכאלה בחצר הבית.. בגלל שאין קירות הבנתי שלא שומעים טוב ברמקולים ממוצעים, ובגלל שיש אור אז לא רואים... מקווה שאפשר לפתור את זה. אשמח לשמוע על הפיתרון הזול ביותר שקיים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by orel13orel,

קניתי מסך SANSUI FULL HD 32 דגם :LCT32SDFT ובננוסף יש לי המסך Mag CK2255W 22" יש לי מעכרת הפעלה ווינדוס 7 ,כ.מ geforce 8600gt 1024mb pcie בנוסף יש בו יציאות: DVI ,VGA ,S-VIDEO . אני רוצה לחברת את הMAG דרף חיבור הVGA ואת הSANSUI דרך כבל DVI TO HDMI שיש לי גם. המחשב לא "קורא" את הTV דרך חיבור הHDMI ולא נותן לי לשנות את ההגדרות ב"הגדרות תצוגה" של המסך מספר2 אך הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה וכאשר אני לוחץ "החל " הוא מחזיר את ההגדרות למצב הקודם!!!!! אני יודע שהבעיה במחשב כי אני הצלחתי לחבר בין הלפטופ לTV עם HDMI TO HDMI כבל( ושם גם שמעו). מה לעשות??? תודה מראש ,אוראל.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by אלון פ,

שלום לכולם, מצאתי הזדמנות מצויינת לקנות טלווזיה איכות (PH9 של PANASONIV בגודל 42") מיד שניה. הטלווזיה היא בת שנה וחצי. ואני הולך לראות את הטלווזיה בעוד כמה ימים. על מה אני צריך להסתכל לפני הקניה? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  8. שלום אני מתכנן לחבר מחשב למגבר ישן בעל כניסות של 4 ערוצים (קוואדרופוני ) כלומר 2 אחוריים ו 2 קדמיים.בתוכנה של הלוח יש לי בקרה וכיוון על היציאות אבל אני מחפש נגן כמו המדייה פלייר (לא ממש אוהב אותה כבדה ולא נוחה) שהבקרה תיהיה על איזון ווליום יותר אינטואיטיביים.ולא רק הלוח האפור של חלונות כאשר לוחצים על איקון הרמקול בסרגל. האם יש משהו כזה ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. אני מצאתי את האוזניות Sennheiser HD280 Pro, אבל אין לי מושג אם הן טובות או לא, יש איזו המלצה?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. אני מחפש מערכת 5.1 עד 400 שקל בשביל מוסיקה,סרטים,משחקים... בקיצור הכל מהכל.. אני לא צריך משהו מטורף.. איכות סבירה ובס טוב.. חשבתי על creative inspire a500 שאפשר להשיג ב360-400

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by orel13orel,

קניתי מסך SANSUI FULL HD 32 דגם :LCT32SDFT ובננוסף יש לי המסך Mag CK2255W 22" יש לי מעכרת הפעלה ווינדוס 7 ,כ.מ geforce 8600gt 1024mb pcie בנוסף יש בו יציאות: DVI ,VGA ,S-VIDEO . אני רוצה לחברת את הMAG דרף חיבור הVGA ואת הSANSUI דרך כבל DVI TO HDMI שיש לי גם. המחשב לא "קורא" את הTV דרך חיבור הHDMI ולא נותן לי לשנות את ההגדרות ב"הגדרות תצוגה" של המסך מספר2 אך הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה וכאשר אני לוחץ "החל " הוא מחזיר את ההגדרות למצב הקודם!!!!! מה לעשות??? תודה מראש ,אוראל.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. אאני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים של : Sennheiser Sennheiser HD 201 Sennheiser HD 202 ‏Sennheiser EH 150‎ יש באמת הבדלים ביניהם? תודה מראש ה201 הכי זולים..145 ש"ח ה202 הכי יקרים 175 אני רוצה אוזניות בשביל המשחק AMERICAS ARMY ... אוזניות טובות מאוד עוזרות במשחק הזה בשביל לשמוע יותר טוב צעדים בשחק ולהבין איפה באים אויבים וכו'.. האם האוזניות הללו הן יותר מדי עבורי?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  13. Started by Bazooka_Joe,

מחפש רמקולים למחשב, מאוד מתקשה להחליט מה לקחת, קראתי כמה נושאים אבל יש דברים שסותרים אחד את השני. בינתיים אני יותר בכיוון של JBL CREATURE אני יודה אם מישהו יעזור בבחירה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by ag43,

המחשב שלי מחובר לטלוויזית 42 FHD בחיבור HDMI. כל פעם שאני מותח סרט תוכנתית כדי להוריד את הפסים מלמעלה ומלמטה הסרט מקרטע מדי פעם. ניסיתי את KLITE MEGA PACK + 64 BIT ואת SHARK CODECS + 64 BIT ולא ראיתי הבדל. מה שמשגע אותי הוא שהביצועים הם בדיוק כמו במחשב הישן שלי (פנטיום 4). אני משתמש בWINDOWS 7 64 BIT. אין הבדל בין MPC HC לWMC.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  15. http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718616# or http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696767 or http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708106

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by haim652,

תקשיבו יש לי רמקולים של Creative לא יודע איזה דגם, זה רמקולים קטנים כאלה וסאב אחד. קיצור יש לי בעיה מוזרה, שגם שאני מכבה את הרמקולים הם עובדים, גם כשהם כבויים, הדרך שלא ישמעו בהם זה רק להנמיך עד הסוף. הPOWER של הרמקולים על OFF, אבל שאני מתסכל על המנורה הקטנה הזאת היא חצי עובדת כזאת. בדקתי חיבורים הכל מחובר טוב מאורי הסאב, בחשמל, ואני לא יודע איזה לסדר את זה, זה לא בעיה בדריבר או משהו. זה בעיה מוזרה מאוד ברמקולים עצמם נראה לי. מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by finish,

קניתי COWON D2 ואני מחפש אוזניות טובות המליצות לי על הJBL 220 REFERENCE יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות סראונד ב-600 ש"ח. אני רוצה שהן תהיינה 7.1. אמנם אני לא איזה DJ, אבל אני כן שומע מוסיקה+משחק במחשב, ואני מאלה שלא מוכנים להתפשר על משהו לא איכותי. אני רוצה שהן תהיינה נוחות, ואני צריך שיהיה להן מיקרופון. עדיף לי שהן תהיינה אטומות מצלילים. רק לשם המחשה, אני כנראה אחליף אותן ברמקולים שלי, לוג'יטק X-540. לא אכפת לי באיזה מדינה החנות, גם אם החנות לא עושה shipping לארץ (אני גר גם בניו יורק, לשם כל חנות שולחת). לדעתי אלה יהיו טובות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en הן באמת כ"כ טובות? או סתם אוזניות צעצוע יקרות? תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by cobmetal,

שלום ! אני זקוק להמלצה על כרטיס טלוויזיה במחיר עד 450+- , שאני אוכל להקליט דרך ממיר של יס או הוט ולהשתמש בלוח השידורים שלהם . תודה .

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by ליאור הרוש,

יש לי מגבר של רכב בבית שהוא 2 ערוצים ויש לי גם מערכת איווה ישנה שהיא גם 2 ערוצים,אני מעונין לחבר את המגבר של הרכב למחשב/מערכת כך שיהיה לי 4 ערוצי הגברה,איך עושים כזה דבר?,יש לי לוח M אסוס P5B והכרטיס קול הואADI AD 1988A אני חושב ויש לי דריבר במחשב שניקרא SOUNDMAX

21. שלום, קניתי לא מזמן Acer Aspire 6920g מחשב נייד. נייד חזק ביותר וכולל בפנים כרטיס טלויזיה מסוג TVTuner Avermedia A309 לטענת Acer כרטיס שתומך אנאלוג ו-DVB-T עכשיו, לי אין מושג בדברים האלה... יש לי HOT וממיר THOMSON של HOT. כל מה שאני רוצה זה לראות טלויזיה במחשב. לא מבין מה אנאלוגי ומה זה DVB-T. עם המחשב בא אנטנה לחיבור, ובנוסף מחבר כזה שיש לו כניסה לכבל של הכבלים הרגיל (לא יודע מה שמו).. צירפתי תמונות. עשיתי התקנה ב-Windows Media Center אבל התוכנה לא קולטת שום ערצים. האם מישהו יכול להסביר איך אפשר להפעיל את הכרטיס שיקלוט כבלים\שידורי אנטנה\משהו אני ממש לא מבין בדברים האלה. הערה: אין תוכנה ברירת מחדל לכרטיס הזה. Acer התכוונו שנשתמש ב-Windows Media Center שכאמור מנסה לסרוק ע…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. כרגע אני משתמש בOB של GIGABYTE, וזה מחובר דרך כבל אופטי לרסיבר. ברצוני להחליף לכרטיס קול אחר, CREATIVE X-FI XTREME Audio‎, האם ארגיש בהבדלי השמע?היות וזה מחובר דרך כבל אופטי בין כו וכו. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by skycaller,

כשאני מפעיל סרטים באיכות BluRay 1080p הסרטים מקרטעים ונתקעים מדי פעם, מדי פעם הצבעים מתבלגנים ויש בלאגן \= זה ממש מפריע, אי אפשר לצפות ככה בסרט... כשאני מפעיל סרטים באיכותBluRay 720P הכל תקין.. חשוב לציין שאני מתשתמש בנגן VLC PLAYER ומשתמש בתרגום חיצוני (מתאים לגירסאת הסרט כמובן). הכרטיס מסך שלי 4870HD, מעבד Q9450 וזיכרון 4 ג'יגה. משתמש בקודק K-LITE . אשמח לתשובה שתעזור לי לתקן את הבעיה. תודה.. __________

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, האם ישנה חומרה חינמית שהיא לא TRIAL בה ניתן להמיר קבצים אלו ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by duzap,

נושא קודם על ה SPDIF לא ענו לי אבל לא נורא.. הסתדרתי בסוף קיצור: בקרוב אני מקבל את המערכת SONY-DAV DZ26, אני מתכוון לחבר אותה למחשב דרך SPDIF COAX, ול TV דרך SCART. עכשיו ב TV שלי אין יציאות SCART (מה שמפתיע אותי, כי זה טלוויזיה של טושיבה לא הכי ישנה בעולם אבל לא הכי חדישה גם..) אלא יש לה רק יציאות RGB. עכשיו השאלה שלי אם אני מביא מתאם SCART ל RGB, ויחבר לטלוויזיה אני יקבל סאונד של 5.1? או רק של 2 ערוצים...? אם אני לא יקבל סאונד היקפי, יש דרך לעשות את זה? או שרק עם הממירים החדשים זה יהיה אפשרי דרך HDMI... עוד שאלה: יש לי בממיר חיבור SPDIF אופטי, אם אני יחבר אליו כבל אופטי, אני יקבל אודיו של 5.1 100%?

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים