עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Amit BL,

הקיצר אני רוצה אוזניות In ear/כפתור לצבא וזה... אני בעיקר רואה סדרות וסרטים, מדי פעם מוזיקה וריצות, אין לי הגבלה, רק חשוב שיהיו נוחות כי יש לי beats של ליידי גאגא והם פשוט זוועה מבחינת נוחיות, אגב אם מדובר באטמים, שיהיה כמה שיותר מבחר כי ככל הנראה יש לי תעלות אוזן בעייתיות

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  2. ניסיתי לבדוק בהגדרות צלילים של WINDOWS XP זה מכוון על סטריאו..... מה אפשר לבדוק? יש לציין שהשמאלי הוא המרכזי זה שיש בו את הצלחנים להגברה והכל, והימיני (ששומעים בו) איך בו כלום רק חוט שמתחבר לשמאלי.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. Started by redead,

הכלבה הרסה לגמרי לגמרי את השלט אין ממנו כמעט זכר... איפה לכל הרוחות אני יכול למצוא עכשיו שלט מתאים לרסיבר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Shlomi116,

אוקיי.. אז הכרטיס קול על הלוח נדפק לי.. המחבר נדפק, שומעים רק בצד אחד ולא עוזר לשחק איתו.. ניסיתי להחליף כמה אוזניות, הבעיה במחבר. וזה לא עניין עם הווינדוס, מאז פרמטתי 17 פעמים... אז גנבתי לאחותי את הכרטיס. יש לה !Sound Blaster Live (הסימן קריאה זה חלק מהשם שלו ) בקיצור, יש לי מערכת 5 רמקולים +באס. הבעיה שפעם שהוצאתי את החוט אודיו מהמערת שהיא היתה מחוברת ב2 רמקולים, לא יצא אז הוצאתי בכוח וגם המחבר שבתוך המערכת נשבר יצא לי עם הברזל והייתי בטוח שהוצאתי חלק מהחוט אז הבאתי פלייר והוצאתי לגמרי ואז הבנתי שזה לא חלק מהחוט ואגב שברתי את אחד הרמקולים והוא לא עובד אז אני מוותר על האמצעי. קיצר לפני שנדפק הכרטיס קול על הלוח, חיברתי אותה לשלושת היציאות שיש ללוח והגדרתי על 5.1 רמקולי…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  5. Started by LaSagna,

אני בקרוב קונה מסך LCD 32 ואני מתלבט בין כמה טלויזיות אז אני צריך עזרה איזה עדיף לקחת (אם יש מסך אחר מומלץ אז אשמח אם תשתפו אותי. תקציב עד 3800): 32LG30R http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=888 Hitachi L32A01 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 Toshiba 32AV500 http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=4211 תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

ברשותי הטלויזיה הנ"ל, שמגיעה עם כניסת USB. כמו כן, ברשותי כמה הרדיסקים של 2.5 בהם אני משתמש לפעמים לצפייה בתוכן דרך ה טלויזיה. לאחרונה התחדשתי בכונן חיצוני 3.5", שמחובר לקייס חיצוני של Rosewill. בעת חיבור ה 3.5", הטלויזיה מודיעה שאינה יכולה לקרוא אותו ושאירעה שגיאה. הכונן בנפח 1TB, ומבדיקה במדריך הטלויזיה היא תומכת עד גדלים כאלה. הוא בעל מחיצה בודדת, פורמט NTFS. וידאתי שרק הכבל USB מחובר לקייס ולא הכבל SATA (יוצר בעיות כששני הכבלים מחוברים בו זמנית). האם מישהו נתקל בתופעה דומה? מכיר פתרון? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מייקרולאב השיקה שני דגמים חדשים לשוק הביניים , בעלי כניסות דיגיטליות TOSLINK ו- COAX עד היום היה לנו את Z5500 ,היורש Z906 ואף H600D שתמכו בטכנולוגיה הזאת , אך בשביל להשיג אותם היה צריך להכניס את היד עמוק לכיס גולת הכותרת הוא הדגם M-1910 בעל 5.1 ערוצים http://www.microlab.com/?r=51systemen&st=full&id=649 המחיר באמזון עומד על 164 דולרים. לצערי עדיין לא ראיתי אותם למכירה בארץ, נותר רק לקוות שבמידה והוא אכן יגיע יתמחרו אותו במחיר סביר. כמו כן, לא מצאתי ביקורות באנגלית על הדגם הנ"ל.. רק כמה ברוסית.. ועם התרגום העילג של גוגל התגובות נראות בסדר) ובאופן לא מפתיע הסרטון היחיד ביוטיוב גם ברוסית last but not least בצל מסתתר לו הדגם השני, שדווקא כן זכה לעלות ארצה …

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  8. אני מתלבט אילו רמקולים לבחור מהקניה הקבוצתית (solo4/5/6C), ואיך יהיה נכון למקם אותם. בעיקר קוסמים לי ה6C מבחינת המחיר, אבל האם הם "גדולים" מדי? מה בעצם החיסרון כששמים אותם במקום קטן? חדר (גודל מוערך 3X3 מטר): דברים ששייך לעשות: - להזיז את השולחן 30+ ס"מ מהפינה לכיוון הארון - להוריד את המארז מהשולחן לרצפה לרווח שבצד (באיזה צד שיהיה) - להרחיק את השולחן מהקיר ולשים מדף מאחורה ושאלה (קצת מוזרה) נוספת: המסך שלי (U2410) יכול לקבל אודיו דרך HDMI מכרטיס המסך (GTX460) ולהוציא לרמקולים, האם זה עדיף מלחבר אותם לכרטיס המובנה בלוח, או להיפך? האם האודיו שיוצא דרך HDMI מושפע מהכרטיס המובנה, או שיש לו "כרטיס קול" מובנה, ואם כן, איפה מתבצעת ההמרה (DAC), בכרטיס או במסך? אשמח לכל …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by parker8,

איך האוזניות האלה: http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F010E174-A360-4007-9D18-2B4357D477B6} אני מחפש לנגן שיהיו טובות ונוחות.... תקציב:200 ש"ח שמעתי ש-KOSS חברה טובה איזה אוזניות יש להם? תודה לעוזרים מראש

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Yair Tz,

שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by muam,

היי, אבא שלי נמצא בניו יורק כרגע, והוא יכול להביא כרטיס קול בזול משם. השאלה שלי היא: איזה כרטיס קול חיצוני הוא הכי מומלץ וכדאי? כמובן שלא במחירים מופרזים כמו RME ב-1500$...

12. הווליום שיוצא מהמחשב. חיפשתי בהודעות של הפורום, המון, לא מצאתי שום דבר שעולה על דרישותי. יש לכם תוכנה כזאת? אני אשמח לקבלה את השם שלה או/ו קישור. אפילו אם זה מנמיך ת'איכות, אני צריך את זה אך ורק למקרים ספציפים. בתודה מראש, גבריאל.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ofir_16,

אהלן יש לי תקציב של עד 300 שקל לקניית כרטיס קול, בתקציב זה ראיתי שיש לי שתי אפשרויות: אחד זה הקריאייטיב לייב 5.1 והשני זה ההרקולס פורטסימו. עכשיו רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לאיזה כרטיס לקחת. לא משנה לי כרגע תמיכה בסראונד וכל זה כי המחשב מחובר למערכת מיני והשימוש היחידי הוא בשמיעת שירים (סטריאו) או משחקים. מה אומר ה- 5.1 בכרטיס קול של קריאטייב, האם בהרקולס אין תמיכה כזאת (למרות שלא משנה לי כרגע אולי אני ארצה בהמשך)? הכי חשוב זה שהכרטיס יוציא סטריאו איכותי כלומר שאני אוכל לשמוע מוסיקה בצורה הטובה ביותר. נ.ב מישהו כרגע גם המליץ לי על genius 5.1 live שעולה רק 130 שקל, האם הוא אופציה טובה כשמדברים על איכות סאונד?

• 29 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by The-Devil,

כמו שהכותרת מרמזת אני משחק CS ובלילה זה מפריע לפעמים לאבא אז אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קניתי כבר 2 זוגות והן נשברו לי אז אני רוצ לקנות איכותי ככול האפשר (במחיר סביר) תודה. :

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב.. רמקולים אלו ישמשו למוסיקה, סרטים וכו... אני מעוניין במשהוא טוב בתקציב 300-400 שח , וקראתי את ההודעות האחרות בפורום זה .. וגם בזאפ ואני מתלבט בין הדגמים הבאים שגם אתם מוזמנים להציע עוד דגמים... חשוב לי להדגיש שאני רוצה רק 2.1 כי כבר יש לי בחדר אחר מערכת רצינית 5.1 שמחוברת למחשב... אז אלו האפשרויות : 1 : ATP3וAltec Lansing 330 שח 2 4121וAltec Lansing 330 שח 3 : CREATURE 2.1וJBL 400 שח הבדל המחיר לא משחק אצלי תפקיד וגם אין לי בעיה של מקום לסאב... שוב אודה לכם גם על המלצה על דגמים אחרים ... ועדיף המלצות על אחד הדגמים שציינתי , בתודה מראש Highlander

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by 888,

איזה נגן כדאי לי ליקנות? iriver או IPOD ?

• 98 תגובות
    • 8.8k צפיות
  17. אני בעקרון צריך רמקולים טובים ולא אלה שבנויים במחשב נייד לשמיעת מוזיקה תוך כדי עבודה, גלישה באינטרנט וכו' שתנגן ברקע לא בקול רם ושאוכל להתרקז. כן לפעמים אני שם מוזיקה בווליום גבוה אבל לרוב אני לא. אני מעוניין בדגמים אלה: BXR1220 BXR1221 Octane 7 VS4621 אין הרבה מקום לסבוופר על השולחן עבודה שלי. האם לBXR עם סבוופר שווה לשלם פי שתיים יותר? לא יודע איפה אני אשים אותו דווקה, וגם אין לי שקע פנוייה לעוד כבל חשמל... OCTANE 7 הרבה יותר טוב משניים קודמים אבל סבוופר שלו יותר גדול ובטוח שלא יהיה לי מקום בשבילו על השולחן. תודה.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by bluemail,

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו ואם יש המלצות על 1 יותר טוב http://web.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469100

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by chnon,

חשבתי לקנות את הMicrolab 6C ואני רואה שהם נעלמו לגמרי מזאפ או מכל אתר מחשבים אחר, כנ"ל גם שאר הסדרות הHIGH שלהם. מישהו יודע למה והיכן בכל זאת ניתן לרכוש?

20. Started by רויטל1,

קנינו מקרן קול LG שיש לו 2 יציאות אופטיות וחיבור AUDIO IN. כרגע אנחנו יכולים לחבר אותו רק לממיר ע"י סיב אופטי. בטלויזיה אין לנו סיב אופטי. רכשנו כבל שבצד אחד 2 RCA ובצד השני אוזניה. ניסינו לחבר ביניהם אבל הקול לא יוצא מהטלויזיה. מה ניתן לעשות?

• 28 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. Started by lover323,

יש לי חדר קטן 3.5X3.5 ויש לי שולחן פינתי שבפינה נמצא המסך של המחשב. איך אני צריך למקם את הרמקולים(5.1)? ============ X=מסך X|| || || || || ============

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מה הההבדל בין מוניטורים לרמקולים ? והאם מונטורים צריכים מגבר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

טובים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Aloha! אני כרגע בתהליכי מעבר שכן אחותי עברה לדירה משלה(הגיע הזמן בגילה). לצערי הצבא לפניי וכסף לדירה בזמן הצבא לא יהיה לי ולכן אני נשאר בביתי החם עד (לפחות) לאחר הצבא, באסה לי. לכן, המעבר הוא... מעבר חדר! לכבוד המאורע המרגש אני החלטתי להשתדרג ולשדרג את חווית ה... שהות בחדר שלי. צעד ראשון - טלוויזיה מגניבה! כרגע, בחדרי הישן ישנה טלוויזיה ענתיקה ענתיקה של SONY שנתנו לי סבי וסבתי היקרים. מדובר בטלוויזיה משנות השישים לערך שלא ברור לי איך לעזאזל הצליחו לחבר אליה ממיר דיגטלי, אבל הי... מי אני שאשפוט? אז ככה, אילו התעללויות הטלוויזיה תעבור?: מרחק הצפייה הוא בערך 2.5-3 מטרים. זווית הצפייה הינה קבועה בקודש והיא "שב מול המסך!" (הטלווזייה מול המיטה, והצפייה תהיה... מן המיטה). הטלווז…

• 49 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by nirk16,

שלום לכולם, התקנתי לאחרונה XP SP2 לאחר פירמוט , התקנתי את כל הדרייברים כולל את הדרייבר של הקול , במנהל ההתקנים הכל מותקן ואין אף סימן צהוב , התקנתי את ה-sound driver הרלוונטי ללוח אם שלי - msi 865pe ובדקתי פיזית את החיבורים של הרמקולים והכל מחובר היטב , בנוסף הפעלתי את ה-winamp והשירים שם רצים אבל שוב.... אין סאונד...... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד!!!!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.