אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של asus חדש יחסית עם יציאות לדולבי כרגע חיברתי לחיבור של הסטריאו את המעררכת סטריאו שלי האם אפשר לחבר רמקולים רגילים של מחשב לחיבור של נגיד ה -REAR והם יתפקדו כרמקולים אחוריים?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אוקיי תודה. למה כל פעם שאני פותח ת'רד אז לא רואים אותו כאילו הוא לא נוצר בכלל ?!?! בפורום של מפרטי מחשב ומעבדים לוחות וזכרונות. למהההההההההההההה?????????????
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הרמקולים הם של קריאטיב שכוללים מגבר בתוך הסאב האם אפשר לחבר אותם ואם כן, אז איך (לרמקולים יש יציאה של שלשה חוטים ) תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת ATP3, שהיא מערכת 2.1 ערוצים (אני בטוח שאתם יודעים את זה ). יש בירשותי גם רמקולים של קריאטיב שהם לא בשימוש, ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם שהם ייפעלו בתור רמקולים אחוררים ותיווצר לי מערכת 4.1 ערוצים? אם כן, מה צריך לעשות? אם לא, אז...באסה ;D
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל המבינים ! שלום ! יש לי 2 זוגות רמקולים - זוג פשוט ("רמקולי מולטימדיה...") וזוג קצת יותר טוב ,קצת ישן,וגם הוא לא ברמות הגבוהות. יש לי עם הלוח אם ABIT AN8 ULTRA כרטיס קול מובנה של 7.1- אז יש יציאות. השאלה היא האם ניתן לחבר אותם ליצירת מערכת היקפית של 4 רמקולים (מערכת קוודרופונית) נגיד לחבר זוג אחד ליציאת הLINE OUT הרגילה ואת הזוג השני ליציאת הסראונד או הREAR. ז"א ניסיתי והזוג שחובר לLINE OUT פעל והזוג השני לא- אבל האם זה אמור להיות אפשרי ? ואם כן איך אפשר לגרום לזה לעבוד??? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כמו WIN' media player ? אם כן, האם יש עוד תוכנות ממומלצות ? ואיך עושים את זה בהן...? תודה. aaaaaa32
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
ז"א אם אני לוקח כמה סרטים בפורמט S/VCD עם סיומת MPG וצורב אותם על דיסק של DVD 4.7G האם הנגן הביתי ינגן אותם בלי בעייה?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
???? אני לא אשים אותם ממש צמודים, יהיה ביניהם מרחק של 11 ס"מ האם יש בזה סיכון?.. tnx
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה בנוסף אני מחפש אתר שמוכר בטרייה לאייפוד דור 3 עם תווך שימוש ל 12 שעות תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אם פותחים את הרמקול הראשי אפשר לנתק ממנו את הסאב?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי האם אפשר לצרוב על דיסק קבצי MIDI אך שיהיה אפשר לשמוע אותם בכוננים תודה מראש :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי כ.מסך של ati עם hdmi. הוא מחובר לטלוויזיה LCD, הטלוויזיה מקבל גם את האודיו והכל תקין. כאשר הטלוויזיה מוגדרת כמסך העיקרי אז האודיו מגיע לשם - האם ישנה אפשרות לקבל במקביל את האודיו דרך כרטיס הקול, ובכך בעצם לשאר הרמקולים שברשותי? תודה נדב
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי את כל ההבדלים בין פורמטים של וידאו כמו BRRIP, R5 מה ההבדל בין קידוד DIVX ל-H264 וכו' או יכול להפנות למדריך שמסביר את ההבדלים ביניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת עם אפשר לראוות וידאו ועם כן אז איך????????????? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום! יש לי גריל כזה מבד שחור שהוא ספג אבק ואני רוצה לדעת אם אפשר לדחוף אותו למכונת כביסה?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לשים תמונה שהעתקתי לנגן מהמחשב, כתמונת רקע כשהמוסיקה מתנגנת? איך? תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלויזיה חדשה עם רמקולים מובנים מאוד גרועים יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה (חיבור וידאו בלבד) עם רמקולים 2.1 ATP3 וכרטיס קול AUDIGY 2 VALUE עם LINE IN ויציאות לרמקולים קדמיים אחוריים ועוד אני רוצה לחבר את הממיר של היס ל LINE IN של הכרטיס קול שלי, ושהוא ישלח את הקול הזה ל"אחוריים=רמקולים 2.0 פשוטים שאקנה" יציאה כתומה את הסאונד הרגיל של המחשב שלי אני רוצה שימשיך לשלוח ל"קדמיים=ATP3" יציאה ירוקה וכשאבחר לראות סרט מהמחשב או מהטלויזיה אוכל שזה יפעל ב4.1 וינצל את כל הרמקולים. זה ה"חלום" השאלה אם זה אפשרי? אם כן איך מגדירים? תודה רבה מראש לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי TEAC X20 למי שמכיר (http://213.8.106.75/pics/9/7/6/2/12372679b.gif) ואין להם את העיגול הזה שממנו יש אפשרות שליטה על עוצמת הבאס מהסאב... אז השאלה שלי היא האם יש דרך (אולי תוכנה או משהו..) שאני יוכל לשלוט על העוצמה של הסאב? (אם אני מנתק את הכבל שלו אני לא שומע כלום מכל הרמקולים..) תודה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם אפשר לשמוע מוסיקה משני סידירומים ולא רק מסידירום אחד באותו מחשב (לא באותו זמן)
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים Logitech LS11 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=714441 בימים האחרונים הם קצת מזייפים עוצמת הקול הולכת ופוחתת וכרגע אם אני מפעילה משהו אפשר לשמוע צליל רק במקסימום עוצמה שמכוונת וגם זה לא תמיד כשאני מחברת אוזניות שומעים טוב ולכן אני יודעת שהבעייה היא לא בכרטיס קול האם יש דרך לתקן רמקולים ? ( אני מניחה שהתשובה היא לא ) המחשב שלי יושב בסלון ומשמש לצפייה בסרטים וסדרות כרטיס המסך הוא realtek high definition audio אשמח להמלצה לרמקולים חלופיים. סכום להשקעה - עד 500 ש"ח נראה לי סביר. אפשר קצת מעל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
זה דגם די ישן של פולק אודיו. יש לו שני דרייברים בכל צד (הוא לא "יורה" קדימה), והוא מיועד לשמש כרמקול סראונד על קירות. האם אתם חושבים שאפשר או אפילו רצוי להשתמש בהם כרמקולי אטמוס במערכת 5.1.2? שם הם יהוו את ה-2 בסוף שמיועדים לאפקטים בגובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי שני רמקולים רצפתיים של bose די ישנים. הבעייה עם הרמקולים הללו היא שהקופסאות שלהם נורא גדולות. רציתי לדעת האם זה אפשרי לבנות לרמקולים עצמם קופסאות קטנות יותר (או צורה מעט שונה, שתתאים), או שצורת התיבה המקורית, היא בהתאם לנתוני הרמקולים וכל שינוי רק יגרע. תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת הכניסת מיק שלי לא עובד בכרטיס ONBOARD. חשבתי להתקין כרטיס קול ישן שיש לי LIVE128 של קריאטיב.. כרטיס פשוט אבל עושה את העבודה...חשבתי להשתמש בו רק לכניסת מיקרפון האם אפשרי הדבר?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן, נזכרתי שיש לי מערכת סטריאו ישנה של Sony. אני רוצה לדעת האם אפשרי לחבר את הרמקולים שלה לטלויזיה שלי והאם זה בכלל כדאי. זה הרמקולים (הכבל הוא שחור אדום חשוף) זה החיבורים של הטלויזיה (Samsung LCD 530C) תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו ניסה לרוץ עם IAudio X5L? האם זה יזיק להרד דיסק או שהוא שהזעוים מריצה חלשים מדי בשביל להזיק לו?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-