עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תודה הכוונה mp3 Variable Bit Rate

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by Lev-UFO-Child,

:s05:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yosi yosef,

אני שואל אם יש קבל אופטי מפוצל הכוונה מיציאה אחת לשתיים או שלוש יציאות ואים יש אשמח לדעת איפה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  4. Started by matan007,

להבנתי אם השימוש שלי הוא מוזיקה בלבד, עדיף לי מבחינת איכות ומחיר dac על פני כ.קול. במידה וההנחה שלי נכונה (אם לא תסבירו) מבקש לקבל המלצה לdac מתאים עד 200 שקל. כאמור עבור מוזיקה, ייתחבר לרמקולים SOLO7C. כרגע עם כ.קול מובנה בלוח אם. אך במידה והבדל האיכות מינורי, נא להאיר את עיניי.. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by ToM.v,

אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב.. אני צריך המלצה מאנשים שמבינים בזה... אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב ובאיכות מקסימלית.. עד 700 ש"ח.. תודה מראש... תום!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by german103,

שמתי עין על Microlab Solo 4c. לדעתי 6c יהיו אוברקיל לחדר 4X3 הז'אנר הוא אלקטרונית - טראנס, אמביאנט. עריכה: Microlab FC330 - יתכן ועדיפה? למרות שזולה יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם יש לי מערכת 5.1 ערוצים של לוגיטק דגם Z506 שמחוברת ומפועלת כהלכה דרך הכרטיס קול שבלוח האם. קניתי היום אוזניות של רייזר מדגם קרקן פרו נאון שחיברתי לחיבורים במארז שלי. אני רוצה להפעיל את שני מקורות הפאונד בן הזמנית אבל אני לא מצליח.. או שהוא מפעיל את המערכת החיצונית או את האוזניות או אף אחד מהם ואני צריך לנתק ולחבר את מה שאני רוצה שאפעל. אשמח אם מישהו יוכל להגיד איך להגדיר את התוכנה של האודיו במחשב נכנונה כדי ששני מקורות הסאונד יופעלו. נ.ב יש לי וינדוס 8.1 אם זה משנה... ויש לי גם מפצל אודיו אם צריך לחבר את שניהם לאותו הפורט תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by roei88,

יש לי cambrige soundworks 2.1 (הרמקולים של ה2.1 הישנים של קריאייטיב), והחוטים של הרמקולים נקרעו אז עכשיו נשאר רק הסאבוופר. החיבור של הרמקולים הוא החיבור הישן הזה שכל רמקול מתחבר עם שתי חוטים. אפשר לקנות מאיזה מקום רמקולים לויניים חדשים לחיבור כזה? ואם אני קונה רמקולים רגילים וחותך את החוטים לפני הסוף ומחבר אותם ככה זה יעבוד? ועוד משהו השלט החוטי (שאפשר להגביה ולהנמיך) גם נקרע, אפשר לקנות כזה חדש מאיפשהו? תודה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by Titan777,

שמתי לב מן הסתם שהצליל משתנה אבל מה זה בעצם עושה?

• 7 תגובות
    • 9.5k צפיות
  10. היי לכולם, אני די חדש פה, בעל ידע אפסי באלקטרוניקה. רציתי לבנות בשעות הפנאי מארז מעץ שיכלול: 1) מגבר 40W 2) שני רמקולים 15W X 2 3) בקרת ווליום 4) כניסת RCA 5) מתג הפעלה וכיבוי את המארז מעץ אני רוצה לתכנן ולבנות לבד, משהו יפה בסגנון רטרו, שנות ה-50. בגלל שהידע שלי באלקטרוניקה אפסי, רציתי לקנות את אחד מהמגברים המוכנים לקיטים, שנמכרים באיביי. אחרי קריאה מרובה, הבנתי שמגבר מסוג LM1875 הוא בדיוק המגבר שאני צריך ומצאתי את הקיט הבא: "On auction is a very musical integrated power amplifier using NE5532 at the pre-amplifier stage and LM1875 at the power amplifier stage. While the topology is quite a standard, every component is carefully selected in this integrated amplifier. For …

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. האם ההבדל משמעותי ומה אפשר לעשות בנידון? בנוסף יש לי סרטים מקוריים מארהב שאני רוצה להמיר לPAL האם יש צורך לעשות זאת או שכל מכשירי הדיוידי היום יכולים לקרוא NTSC והאם יש הבדלי איכות בין השיטות?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. בזמן האחרון חזרתי לשחק במשחקי רשת תחרותיים ומפריע לי רעשים סטטיים באוזניות האלחוטיות (RS 130, לא כזה גרוע הרעש אבל הם גם ישנות אז אמרתי יאללה נחליף בא לי איזה מתנה נחמדה) ובא לי אוזניות חוטיות קצת יוקרתיות. עכשיו ראיתי אחלה ביקורות על האוזניות של SteelSeries כגון: http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_Siberia_v2_White-16087.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 אבל בתאכלס, אין דבר כזה אוזניות גיימינג, זה נשמע כמו איזה תווית ששמו על האוזניות כדי למכור יותר. מה אתם אומרים, כדאי לקנות אוזניות מחברה נורמלית לאוזניות או שהאוזניות האלה יכולות באמת להיות טובות? עריכה: עוד שאלה, שווה לקנות אוזניות עם כרטיס קול מובנה כמו אלה: http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_Siberia_V2_USB_Black-…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום! קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, עם לוח אם Gigabyte P55-USB3 שעליו יש כרטיס קול מובנה. למחשב יש חיבור אוזניות קדמי (בנוסף לאחורי). אני מחבר לאחורי את המערכת סטריאו ולקדמי את האוזניות. הבעיה היא שכאשר האוזניות מחוברות מקדימה הסאונד לחיבור האחורי לא עובר, והייתי רוצה אותם בו-זמנית. בהגדרות של הדרייבר נראה שבחרתי באפשרות הנכונה: http://i29.tinypic.com/2vweiyb.png אך הסאונד עדיין לא עובר בשניהם יחד. אני משתמש ב- Windows 7 64bit. אני יודע שאני יכול להשתמש במפצל אוזניות ולהשתמש באחד החיבורים, אבל מאוד הייתי מעדיף שלא. תודה רבה מראש! איתי.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by nimrods,

שלום לכולם..? אז ככה יש לי בבית בסלון lcd 42" ובלילה שאנחנו (משהוא מהמשפחה) מכבים אותה אז לאחר כמה דקות היא מתחילה לעשות קליקים כאליו וזה לא רק lcd זה גם בטלוויזה של אחותי בחדר ולפעמים במקרן שלי חחח למה זה קורה..? ;D תודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. OK אז ככה החלטתי להתחדש בסט רמקולים חדשים כדי להעשיר את חווית השימוש במחשב רק שאני לא החלטתי איזה רמקולים לקחת ....אז אני פונה לקהל כדי לשמוע דעות בעד ונגד....רק בבקשה על תרשמו משהו בסגנון "יש לי אותם ושומעים בהם פיצוץ..." אני יודע ששני הסטים טובים ושומעים "פיצוץ" בשניהם, קיצור מקווה שהבנתם את הפואנטה.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  16. שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה על כרטיסי טלוויזיה.. אני מתכנן לקנות מסך - SAMSUNG 2333SW, ואליו לחבר את המחשב, וכן את הממיר של YES. למסך הזה אין רמקולים מובנים, ולכן רציתי לדעת איך אפשר לחבר רמקולים חיצוניים כך שיפעלו גם למחשב וגם לטלוויזיה בעזרת כרטיס טלוויזיה + קבלים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  17. מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי. אני כרגע עם הכרטיס שקיבלתי עם הלוח אם Supream FX X-Fi והוא עובד לא רע. המערכת שמחוברת לי למחשב היא Logitech x5500. יש לי יציאה אופטית ואני רוצה להמשיך להשתמש בה. בגדול אני אשתמש בכרטיס לסרטים, מוזיקה ומשחקים. אין צורך ביכולות עריכה. המלצות? יש טעם בשדרוג, האם אשמע הבדל? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Holy,

אבא שלי חזר עכשיו מחול עם 2 נגנים של 4GB כל אחד ב-25 דולר (ברור היה שמשהו פה לא בסדר אבל זה כסף קטן) הנגן נראה ככה וכתוב עליו SONY התחלתי להעביר אליו שירים וכל פעם הוא התחרפן לי. אחרי כמה שעות של עצבים החלטתי לפתוח אותו ולגלות מה יש בפנים בפנים אני מגלה 2 ציפים Actions ATJ2085W Hynix HY27UH081G2M אחרי חיפוש קצר בגוגל אני מוצא שהראשון זה המעבד שלו והשני זה פלאש של פאקינג 128MB!!! אחרי עוד קצת חיפושים מצאתי פורום שלם על הרמאויות האלה ואיך לגרום לנגן לזהות רק 128 מגה ככה שלפחות הוא יפעל כמו שצריך בקיצור סינים זונות צריך לארוז את כולם ולהטיס אותם לסין

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום לאור זה שהרמקולים שלי התחילו לצרום לי בכל מיני סיטואציות, ולאור מבצעי סוף השנה החלטתי לפנק את המחשב שלי ברמקולים חדשים של עד 250 ש"ח נראה לי שזה סביר, יש לי כיום פיליפס SPA 1302/10 וסה"כ עשו את העבודה כמה וכמה שנים טובות,אשמח להמלצה לרמקולים למשתמש ביתי שרוצה לשמוע טוב ואיכותי אבל לא לקרוע את הכיס תודה רבה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by gabbay,

האם כבר יש תמיכה בעברית ( לא הפוכה )? :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  21. רכשתי אתמול זוג אוזניות cx 300 מקלימבו יבואן רשמי שנייזר ..המחיר 288 בחנות ממש טיפשי מוכרים את זה באתר שלהם ב 259 אבל לעזעזל אני לא יתן כרטיס אשראי . קיבלתי אחריות , ושנתיים אחריות מהיבואן הרשמי , כך שאין צורך לבדוק עם הם מזויפות בכלל מקורי להפליא קיבלתי אותם באותה חבילה שמראים בטרד כאן לגביי זה שהם מזוייפות יש תמונות בעמוד הראשון . מקבילים איתם מתאמים לאוזניים ושום אריזה , החנות יצאה בטענה שזה עולה להם 80 שקל רק ליבא אירזה וזה טיפשי תחשבו עם הראש עם הוא יצירתי נצלתם . אני משתמש בגדול הכי קטן של ההאתאמה . אלה האוזניות הראשונות שרכשתי בחיים שלי לעצמי ...חיברתי אותם לאייפוד 80 גגה וידיאו . נהנה מהתוצאה . לגביי האוזניות היו טענות שהם מרעישות שמזיזים את הכבל לא נתקלתי בבעיה …

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by ShakedB,

אני מעוניין לקנות מארה"ב רמקולים למחשב. שימושים: משחקים מוזיקה וסרטים. תקציב משהו כמו 200$ לא כולל משלוח. הערות נוספות אפשרות לקנייה מארה"ב, רמקולים אחוריים אלחוטיים. חשבתי על הZ5500 (האחוריים אלחוטיים?) אבל זה לא יותר מידי בשביל חדר 4X3? וכל כמה זמן מחליפים בטריות לרמקולים בערך?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  23. אז ככה כרטיס מסך אני יודע בוודאות שאני צריך, השאלה איזה יספיק לי כדי להריץ סרטי FULL HD? ואם יש עוד משהו שאני אצטרך? אולי זיכרון? בכללי יש ליPS3 ואני קונה שבוע הבאה LCD, את הA650. ועכשיו הבעיה היחידה היא שאין לי כח לפצל סרטים למקטעים של 4 גיגה בגלל מגבלת הFAT של הPS3 אז יש מצב שאני ארצה להSTREAM מהמחשב לPS3 השאלה אם המחשב שלי יצליח לעשות אתזה? או שבעזרת כרטיס מסך אני יוכל לשדר כבר ישירות מהמחשב בעזרת HDMI.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. יש לי נגן DVD של Grundig GDIVX120... אני צרילך עדכון גריסה כדי שיתמוך לי ביותר קבצים של תרגום עברי.. בבקשה...תודה לכל מי שעוזר.. Www.grundig.co.il - לא מצאתי באתר שלהם..

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by Or ei,

חבר שלי רוצה לקנות זוג קומפקטים (פיונירים?) מיקסר CASE וכל מה שנלווה (למזוודה) תקציב בערך 3000 לכל קומפקט המלצת בבקשה

• 8 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.