עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם יש דרך להוסיף כניסה דיגיטלית (אופטית) לכרטיס הקול שלי? כמה עולה ומאיפה אוכל לקנות, אם כן? תודה מראש, ניר.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום רב קניתי מחשב Acer L100 ונאמר לי שאני יכול להוציא משקע הרמקולים (שהוא שקע אנולגי לכל דבר) אות דיגיטלי האם זה נכון הדבר ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  3. שלום לכולם ! יש לי כבל כזה: קישור עכשיו, נכון שברמקולים של מערכת מיני אפשר לחתוך באמצע ולחבר כבל חשמל פשוט ? אז השאלה שלי: האם אפשרי לעשות את אותו דבר גם כאן ? או שאי אפשר ? (לפחות באופן פשוט) תודה רבה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. יש לי סאבוופר ושני רמקולים שמחוברים אליו של COMION והם מחוברים אל היציאה האחורית של הכרטיס קול המובנה של הלוח.......ויש לי עוד יציאה קדמית איפה שהUSB הקידמי שמחוברת גם היא לכרטיס קול .......השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאה הקדמית עוד סאבוופר ושני רמקולים ושהם יעבדו באותו הספק ?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  5. יש לי דגם 721S מסך LCD ואני רוצה לחבר את הממיר YES שלי לראות טלוויזיה איך אני יכול? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לפי מה שהבנתי היציאה האופטית היא טובה יותר.... האם אני יכול לחבר את האינספייר 4.1 שלי ליציאה כזאת. (החיבור האופטי קיים בלוח)

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. יש לי בלוח אם כרטיס קול מובנה של 8.1 ערוצים ככה רשום פה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321&ModelName=GA-965P-S3 עכשיו ראיתי בחנות כבל כזה http://213.8.106.75/pics/1/7/2/6/14476271b.gif האם כזה אני צריך לקנות?

8. יש לי מערכת של itt 5.1 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=br5020s&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=HE החיבור של המערכת מצד אחד הוא http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20728 הזכר וצד שני 6 חיבורים לdvd איך אני יכול לחבר אותו למחשב והאם ישמוע 5.1 במחשב ???

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. כפי שאמרתי יש לי סט של קראייטיב אינספייר 4.1 4400 עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה.אפשרי? אם כן איך?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני לא מדבר על מגבר של גיטרה תודה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  11. האם אני יכול לחבר דרך חיבור S/PDIF את הרמקולים שלי t6060 creative? איך? אני רואה את החיבור במחשב שלי אבל לא מוצא אותו ברמקולים...

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  12. האם אני יכול לחבר שתי מערכות סטריאו למחשב? זאת אומרת שתי חיבורי line in, האם יש איזה כרטיס קול שתומך בזה או משהו בסגנון?

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  13. יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא מרוצה ממנו ואמרו לי שהwin-tv-pvr-150mce נותן את האיכות הכי גבוהה שכרטיס יכול...זה נכון?ואם אני יחבר את אותו המסך(שברזולוציית 1920x1200) בכבל ישירות אני יקבל איכות צפייה יותר גבוהה נכון?אם אני מחבר מסך מחשב(נדבר כרגע על שלי t240) לטלויזיה אני יקבל את אותה איכות כמו מסך טלויזיה רגיל?או שבגלל הרזולוציה הגבוהה זה יהיה מפוקסל?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. אם כן, איך אני מחבר אותו ובכלל אם אני יכול לחבר לכל מחשב? יש לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים שבעזרת דרייבר שלו אני ממיר אותו ל 5.1 (או משהוא בסיגנון) הבעיה היא שאז אין לי מקום למיקרופון...חשבתי אולי אני יכול לחבר פנל קידמי וזה יפתור לי את הבעיה. אם לא אולי יש לכם פיתרון אחר (חוץ מלקנות כרטיס קול חדש...!!!)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי מערכת סטריאו של פיוניר עם רמקולים איכותיים ואני רוצה לקנות גם רמקולים למערכת קולנוע ביתית אבל התקציב שלי לא מאפשר שלי לקנות משהו יקר. אז עלה לי רעיון לקחת את הרמקולים של המערכת ולקנות רק רצפתיים וסנטר,אבל אני צריך לדעת אם הם מתאימים (מבחינת חיבורים).... הרעיון הכללי הוא לקנות רסיבר ואליו לחבר 5 רמקולים- 2 רצפתיים, 1 סנטר ועוד שניים מדפיים. או לחלופין לקנות מתאם SPDIF יש לי חיבור כזה בלוח אם- במקום הרסיבר אם זה לא יגרע מהאיכות של השמע) הנה הרסיבר שכנראה יהיה לי: http://walla.zap.co.il/model.asp?model_id=36432 *אני לא רוצה לדעת מחירים או משהו כזה אז לא צריך להוסיף תקציב לכותרת.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן, אני יכול לשמור ב IPOD הגדרות אקולייזר כמו מתוך ה ituns כמו למשל?: http://www.hardwareoc.hu/kepek/ktamas/ips/eq.jpg

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by gggil,

יש לי מסך 42" והייתי רוצה לדעת אם אני יכול עם המחשב שלי להריץ FULLHD שיחובר דרך מתאם DVI TO HD ויש לי כבר כבל HD. המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3.0GHZ@3.24GHZ ספק 520W ג'נרי כרטיס מסך 9500GT לוח אם ABIT IG80 אז אם אני יחבר ת'מחשב לטלויזיה אני יוכל לראות FULL HD?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by KF,

היי, אני צופה בסרטים באיכות HDMI בסלון דרך המחשב. יש לי בסלון מערכת 5.1 די ישנה לפני 8 שנים בערך (כשהמערכות קולונוע ביתי רק הגיעו לשוק). אם אקנה כרטיס קול למחשב (בסביבות 500-600) אני אקבל סאונד טוב יותר ? אני מתכוון לחבר את הסאונד דרך כבל אופטי. תודה

19. Started by izhak_ba,

שלום, יש ברשותי מערכת רמקולים 5.1 של קריאייטיב, מחוברת לסאבוופר שמשמש כמגבר אקטיבי ובתורו מתחבר לכרטיס קול במחשב (כלומר אין רסיבר). המחשב מחובר לטלוויזיה בכבל HDMI בנוסף, יש לי סאונדבר די פשוט של LG עם חיבור אופטי לטלוויזיה. אז כשאני רואה סרטים דרך המחשב האודיו יוצא דרך ה-5.1 של קריאייטיב, וכשאני רואה דרך הטלוויזיה בלבד האודיו דרך הסאונדבר. השאלה אם בתצורה כזו אפיק משהו מרסיבר, מלבד חיבור הסאונדבר לרסיבר כך שהוא יצטרף למערכת ה-5.1 וכשאלה כללית יותר, לא ברור לי למה צריך כל כך רסיבר כשיש מגברים אקטיביים במחירים הגיוניים (למשל מערכת 5.1 עולה כ-800 שח כולל הרמקולים וכוללת מגבר, למה לשלם 1000+++ רק על הרסיבר?) תודה!@ *דגם הקריאייטיב ה…

20. לפי מה שכתוב הוא מתפקד ממש עם כל מה שצריך, איפה ההבדל בינו לבין כרטיס טלויזיה ? http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog_Digital+PVR/PCTV+Hybrid+Pro+Stick+%28320e%29.htm

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  21. ערב טוב למומחי הסאונד יש לי שאלה קטנה האם אפשר לגרום לצליל היקפי לדוגמא בתנית שמע שהיא לא נותנת תמיכה ב 5.1 לדוגמא MP3 אני יודע שזה לא אידיאל לשמוע משהו שלא קודד עבור 5.1 ב5.1 אבל בכול זאות אני מעונין לנסות. ניסתי פלאג אין DTS [זה היה השם שלו בערך] הוא היה עבור windows media player הוא לא הצליח לבצע איזה שהוא שינוי . אשמח ליודעים בדבר להאיר את עיני ערב טוב ומקסים.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. דרך WINAMP (או כל תוכנה אחרת) ??? אולי יש תוסף מיוחד??? הכוונה כאן לשירים רגילים שהורדו מהרשת. כמובן שיש לי יציאה אופטית בכרטיס

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שאלה פשוטה, ואני מניח שגם התשובה אליה פשוטה: על הסטלייטים של ה- Inspire 6600 מורכבים מגנים, המסננים אבק ולכלוכים אחרים. המגנים האלו מאוד מכערים את הסטלייטחם, ורצית לדעת אם אפשר להוריד אותם (זה גם ישפר את חווית השמיעה, לפי מה שהבנתי). פעם, פתחתי ת'רד ובו שאלתי שאלה דומה, רק על הסאב. אנשים עזרו לי, והכל הלך מצוין. אנא, אנשים שבבעלותם המערכת (או כל מערכת Inspire אחרת, הן בנויות באותה שיטה) - עזרו לי. תודה מראש, רועי

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  24. יש לי סרט עם סאונד DTS ואני רוצה לראות אותו גם בלתי מערכת התומכת בפורמט. האם יש אפשרות להמיר את הסאונד?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.