אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות עבור חבר DVD קורא DIVX עם כניסה ל-USB ותמיכה בכתוביות בעברית. לאחר חיפוש התמקדתי בשני דגמים שנראו לי מתאימים: Pioneer DV320 ו-LG DV482. אני מתקשה למצוא את ההבדלים ביניהם. הם נראים דומים מאוד, אך ה-PIONEER עולה כ-100 ש"ח יוצר ואני תוהה מדוע. אשמח אם תשפכו אור על הנושא. כמו כן, אני מבין שלשני המכשירים אין עדכוני קושחה (פרט לעדכון הרשמי ל-Pioneer DV320, שמטפל למיטב הבנתי בגודל הכתוביות בלבד). אם זה חסרון? האם המכשירים מגיעים "מושלמים" או שיש צורך בעדכון, רק שזה טרם נכתב ע"י אף אחד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה בדיוק האיתרונות של הH340 על ה140? חוץ ממסך ציבעוני (ה340 לא יכול להציג סרטים אז למה צבעוני לעזאזל?) מי יותר טוב בבטריה ואיכות סאוונד ונוחות וכל הדברים שרק אפשר לחשוב עלהם? מה השיפורים הרציניים בין ה140 ל340?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה שתואם ל-Windows 7?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך סט במחיר נמוך למחשב. ראיתי את הB73 של מיקרולב, רמקולים 2.0 חמודים, עשוים מעץ, שאני אוהב - מעדיף על סטאלטים וסאב. גם ההספק שלהם סביר בסה"כ. משהו מכיר? משהו שמע? בסה"כ המחיר מעולה.. (200 שקלים) אם למשהו יש תובנות על הסט הזה, אשמחו לשמוע - כי אני מזמין אותו היום עוד לפני הצהריים... האם יש משהו עדיף בהרבה בטווח המחירים הקרוב ? http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=210
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי X5L יש כבר קשוחה רישמית בעברית? אם יש אפשר לינק ופירוט איך מתקינים תודה לעוזרים .
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקיצור, אני צריך LED ב8000 שח, אפשרות חריגה של 500 רק אם שווה את זה, ללא SMART או תלת-מימד, ויכולת קריאת MKV מהארדיסק. בעיקר לצפייה בסרטי FULL HD. חדשות וכו' זה זניח. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4839%2c4840&db4091=1403303&db750770=750772&db1418467=1418471%2c1418470&db4140=170330&pageinfo=2 יש פה בערך 20 דגמים עד 8500. איזה הכי כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבתי פה כבר לפני כמה ימים אבל לא קיבלתי תשובה סופית אני מחפש רמקולים בתקציב 300-500 שקל השימוש העיקרי: מוזיקה הרבה המליצו לי על הX540 של לוג'יטק (כולל פה בפורום) הם נראים ממש טובים וגם על הX530 עוד רמקולים שציינו פה הם הקרייצ'יר ואני אשמח לעוד פרטים לגביהם.. בכלל אם יהיו עוד המלצות זה יהיה מצוין אני פתוח גם ל2.1 וגם ל5.1 לא לשכוח שהרמקולים חייבים לתת איכות מוזיקה טובה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אני יודע שבטח פתחו כבר מיליון ת'רדים דומים , אבל לצערי אין לי את הזמן (ככה זה שהצבא גוזל לך את כל הזמן ) לקרוא את כל הת'רדים הקודמים ואת כל הביקורות שיש באתר בשביל להחליט בעצמי ומבלי לפתוח ת'רד חדש אז ככה , כאמור , התחלתי לקרוא כאן כל מיני ביקורות וגיליתי שהIpod שזה המכשיר היחידי שהכרתי הטא לאו דווקא הכי טוב והתחלתי להסתבך קצת. יש כאן כל כך הרבה אינפורמציה והתחלתי ככה להתשגע , אז אם תוכלו פשוט ללת לי המלצה לנגן האולטימטיבי בשבילי אני אשמח . מה שאני צריך זה נגן MP3 שמכיל 5 ג'יגה שפשוט ישמיע מוזיקה באיכות טובה , לא צריך תמונות וסירטונים (כמובן שאם המכשיר טוב והוא כולל גם את הפיצ'רים האלה אז אין בעיה , אבל אני לא מעוניין סתם לשלם בשביל פיצ'ר שאני לא אשתמש בו) , עם זמ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים שמטרתם היא לשרת אותי לשימוש מלא במחשב. יכול להיות שאוותר על הרמקולים לשימוש גיימינג, אך אני עדיין שוקל זאת. אני נוטה לכיוון 5.1, אבל לפי מה שהבנתי אין שום מערכת שתביא לי ביצועים טובים במחיר הזה. לכן, אבקש המלצות למערכת 2.1, מפני שאיני מבין בנושא הזה כלל וכלל :-X . אם 300 ש"ח נחשב לתקציב דליל מדיי, הרגישו חופשי להמליץ על מערכות יקרות יותר (לא להגזים, כן?). נ.ב. האם המערכת SBS A520 5.1 שווה משהו? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ! האם הרמקולים של חברת F&D - FENDAׁ מומלצים? אלו הדגמים שמבחינת נתונים, ומראה, נראים טובים .... A310 http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=fenda-A310&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=166&aff=Zap〈=he A521 http://www.pc-4u.co.il/2840 אשמח לשמוע חוות דעת.. בתודה, תומר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איפה אפשר להשיג את הכרטיס הזה בארץ? ומה המחירים שלו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני לא מחפש ממש סרטימר מכיוון שאני לי כוונה להזרים סרטים מהמחשב\באופן אלחוטי בכלל, אני מחפש מכשיר שיאפשר לי סה"כ לחבר כונן נייד בחיבור USB. יש לי כבר בבית DVD בעל יציאת USB - אך תמיד יש איתו בעיות. החל מקריאת מספר קטן מאוד של פורמטים, הוא לא מציג כתוביות כראוי ובעיות אחרות שונות ומשונות. חייב שתהיה תמיכה טובה ונוחה לכתוביות בעברית, קריאה רחבה של פורמטי וידיאו הנפוצים, חיבור HDMI ותמונה איכותית (יחובר ל-LCD 42") ואם אפשר שהוא יריץ MKV - מה טוב (אבל לא חובה) ואם אפשר שיהיה זול יחסית (אפשרי גם לקנות דרך אמזון על מנת לחסוך עליות) אם יש לכם המלצה על מוצר טוב שעונה לדרישות - אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כבל ADAPTOR כזה שאני מחבר את החיבור מהאוזנייה אליו וממנו למחשב הקטע שאתמול בטעות דרחצתי עליו( ממש בולט) והוא התעקם מעט, הקטע שהוא עובד והכל בסדר אבל אני עדיין חושש יכל לקרות שהסאונד ייהרס דרכו או בעיות מסויימות שיכולות לנבוע מזה? הכוונה לחפץ הזה: ועוד משהו, במידה ואני רוצה לקנות כבל חדש לאוזניות HD598, והכבל כמובן לא מקורי מהחברה יכל לקרות שייפגע איכות הסאונד או משהו כזה? זה מה שאני רוצה: http://www.ebay.com/itm/Replacement-Audio-upgrade-Cable-For-Sennheiser-HD595-HD598-HD558-HD518-Headphone-/261255113290?var=&hash=item3cd404aa4a:m:meHWIO8WsQSK1TQ-NbTMPQw 1. בגלל שהכבל הסטוק נורא ארוך 2. בגלל העיקום שציינתי מקודם …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ולחבר שלי ריב מה הוא המדיה הכי איכותית, הוא אומר שזה ה DAT וונילה הוא אומר שזה הכי אייכותי ומזה יש את הצליל הכי טוב אני אומר שזה דיסקים וdvd audio הרבה יותר איכותי מה אתם אומרים? ובאולפני מוזיקה משתמשים במחשבים כדי ליצור שירים (מאחסנים אותם על ההרדסיק)? או הופכים אותם לסלילים כמו של הסרטים...? הוא אומר סלילים אני אומר שומרים אותם על ההרדיסק תיקנתי את השגיעות שהיו לי לא הבנתי איך בכלל הבנתם אותי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך הרמקולים האלה: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.1%20series/M960.htm לשימוש של סרטים,משחקים ומוזיקה... הכל מהכל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי מדיון קודם לעשות לבד אבל זה נראה ואמרו לי שיהיה די מסורבל ומסובך למתחיל. אז חיפשתי קצת ומצאתי שיש קיטים שנותנים לך את הכל מוכן ורק צריכים לחבר ולהלחים. (נשמע פשוט) באיביי כמובן יש הרבה פריטים כאלו. השאלה שלי כמו בכותרת גם האם הם טובים? (כמובן יחסית למחיר שבין 20-50 דולר) ואם התנסיתם ואתם יכולים להמליץ אז בבקשה. http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=amplifier+DIY+KIT
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני ואחי רוצים לקנות דגם לחדר שינה שהמרחק מהימטה לטלוזיה מטר וחצי התקציב עד 8 אלף שח גג עדיפות ל6 אבל עם זה שווה אפשר לחרוג השמשוים היו אך ורק HD 1.בלורי 2.אקס בוקס חשוב שהטלוזיה תהיה הכי דקה ומעוצבת שאפשר וכמבון גם טובה באיכות שלה אלו הדגמים אנחנו מטלבטים מגודל 40 עד 50 הינה הם: 1.סוני EX500 2.סמסונג C650 3.שארפ LE700 4.LG LE5500 5.LG LD650 6.46PFL8605 זה הטלוזיה שהכי הרשימה אותי היא תלת מימיד 7.סמסנוג C550 8.LG PK550 אלו הטלוזיות שאני מיתלבט בנהים מי הכי טובה לתקציב שלי מחכה לתשובה תודה מתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום HWzone, לאחרונה הרכבתי מחשב עבור הטלויזיה בבית שישמש כHTPC. התקנתי עליו וינדאוס 7 לאחר שעדכנתי אותו והתקנתי את כול הדרייברים הנחוצים חיברתי אותו לטלויזיה בצורה הבאה : 8500GT>DVI to HDMI cable>TV לאחר שחיברתי את המחשב העברתי לערוץ המיועד וראיתי את התצוגה כראוי עברתי להגדרת האודיו. עכשיו מתחילות הבעיות, קניתי כבל ייעודי של 3.5mm ל RCA (אדום ולבן) חיברתי את ה3.5 ליציאה הירוקה האחורית בלוח ואת שני ה"בננות" חיברתי לכניסה המיועדת מאחורי הטלויזיה (הקפדתי על חיבור לערוץ הנכון במקרה הזה הוא 4) והתחלתי לבדוק את הסאונד במחשב,בלי הרבה בעיות שמעתי את הסאונד מהספיקרים של הטלויזיה והכול היה סבבה,למחרת אני מדליק את המחשב ופתאום *פוף* אין אודיו ואין נעליים. התסכלתי בcontrol pan…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ואני לא שומע בסרטים 5.1 וגם בבדיקה של הדרוויר לא שומעים 5.1 לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו ביציאה האופטית זה מה שרשום באתר החברה Connectivity Line in / Microphone in (shared 1/8" mini jack) Speaker out (4x 1/8" mini jacks) Optical out (TOSLINK)* Optical in (TOSLINK) Intel HD Audio Compatible Front Panel Header (2x5pin) * Digital Out supports stereo SPDIF out and pass through of multichannel DVD sound זה אומר שהכרטיס לא תומך 5.1 ביציאה האופטית ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במטרה לשפר את איכות המקור שלי (עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה) חשבתי על קניית כרטיס קול, וראיתי בhead-fi מגברים+DAC במכשיר אחד שאפשר לחבר אותם לusb של המחשב (למרות שיש כאלה ניידים) לדוגמא: Ibasso D1 אני חושב שיש עוד אבל אני לא ממש זוכר עכשיו. וחשבתי אולי לקנות אחד כזה ולחבר אותו למחשב במקום לקנות כרטיס קול, זה רעיון טוב? ועוד דבר שאני רוצה להיות בו בטוח, הAMP+DAC לוקח את האות\קול כשהו לא מוגבר ומשתמש במגבר שיש בתוכו? וככה אני יקבל איכות סאונד טובה למרות הכרטיס קול המובנה? והאוזניות שאני משתמש בהן הם ה MS1 של Alessandro.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפי כשנה קניתי נגן MP3 512MB הייתי די מרוצה מימנו אבל אחרי שקרת לו תאונה קטנה כשהו לא היה אצלי הוא די מרוסק... מישהו יכול להמליץ לי על נגן לפחות 1GB אין צורך בלהציג תמונות ואין צורך בוידיאו.... התקציב בין 250-350 צריך שיהיה כולל רדיו+יכולת הקלטה+ומחיר טוב תודה רבה מראש לכול העוזרים...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני מברר מחירים של נגנים כדי לרכוש בארה"ב (מישהו מביא לי) עכשיו בעקרון התקציב הוא 150$-200$ וחשבתי על ה CREATIVE ZEN MIRCO שהמחיר שלו לפי מה שראיתי בכל מיני מקומות הוא 175$ ( הh-10 לא עושה לי את זה והתוספת על המסך הצבעוני לא שווה ) אבל כשחיפשתי גם מחירים ב newegg מצאתי את הנגן הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855102127 NOMAD Jukebox Zen Xtra 30gb 205$ , עכשיו לא ראיתי שום נגן אחר שמשתווה לנפח הזה במחיר הזה ואני בטוח שיש כאן איזה קאטצ' , כיאילו למה הוא לא כל כך פופולרי אם הוא מציע נפח כזה באותו טווח מחירים של נגנים שמציעים 4-5 ו -6 ג'יגה? משהו כאן מוזר לי.. אולי מישהו יכול להאיר את פני בעיניין?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת עם 5 רמקולים + סאב בחדר ובנתיים זה מחובר מהכרטיס קול הרגיל שלי למערכת וזה אומר שזה משדר רק סטראו.. אני רוצה לקנות כרטיס קול טוב עם יציאה אופטית כדי לחבר את המחשב למערכת אני מחפש משהו לא ממש יקר לא רוצה להשקיע בזה הרבה אבל זה חשוב שתהיה יציאה אופטית.. הכי נוח ככה לחבר את זה תציעו לי שמות של כרטיסים טובים ולא יקרים ואם אתם יכולים קם לינקים לאתרים שלהם ו\או מחירים כל מידע ייתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך הדגם הזה Microlab M-940 2.1 חשוב לי רדיו ושלט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-