אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחיל עם זה שיש לי ניסיון עם 2 החברות המעולות האלו ושאני רק משבח אותן. אך ברגע האמת - איזה סט יחזיק יותר טוב? איזה סט שומעים צלילים יותר נקיים ואיכותיים? מה היתרונות והחסרונות ביניהם? ואני מדבר כרגע רק על סאונד, לא על ארגונומיות.. מכבד כל דעה אבל אשמח אם מי שיגיב יאמר על מה הוא מבסס את דבריו תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ולוח אם ASUS P5K-E תודה רבה ומה אם אומרים על זה? :כרטיס קול Revolution 5.1וM-Audio ב-465 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים עבור המחשב הנייד של אשתי. כרגע יש לה רמקולים של קריאטיב שעלו באיזור ה60 שקל לפני 4 שנים (2.1 כלשהו). היא שומעת בעיקר וידאו ביוטיוב וגלגל"צ, או mp3 באיכויות אקראיות (החל מ128 קב"ש וכלה ב320 קב"ש) הרמקולים יחוברו ישירות למחשב נייד (מקבוק אייר), בלי הגברה או עיבוד. המטרה המשנית היא להעביר את הרמקולים הקיימים לסבתא שלי (שלא שומעת כ"כ טוב), כדי שתוכל להשתמש בסקייפ. התקציב הוא בערך 200 שקל, אפשר וכדאי לחסוך (לא יעשה בהם הרבה שימוש). חשבתי על ה microlab b56. מה דעתכם? הצעות חליפיות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב.... מחפש המלצה לסט רמקולים למחשב 2 עבור צפייה בסרטים / מוזיקה ומשחקים... עם בס חזק, ללא צורך בשימוש בסאב. עד 100 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום! אני מעוניין לקנות טלויזיה LCD בגודל 37-40 אינץ אפשר לקבל בבקשה המלצות לדגמים? תודה רבה! ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כבר פניתי בעבר מספר פעמים לפורום עם השאלה איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה קיבלתי הדרכה וניתקלתי בבעייה. יש לי כרטיס מסך RADEON HD3650 PRO (מותקן כהלכה) וכרטיס קול ONBOARD של REALTEC (גם הוא מותקן) עכשיו את הכרטיס מסך אני מחבר לטלוויזיה דרך כבל DVI TO HDMI ורואים תמונה והכל סבבה איתה. הבעייה היא שנתנו לי פה עצה לקנות מפצל כזה- http://www.cable.co.il/images/ItemPics/560105_small.jpg (אבל עם כניסה לחיבור האוזניות) וכבל אאודיו ולחבר לטלוויזיה. עכשיו במחשב יש לי 6 יציאות אודיו (ירוקה כתומה כחולה שחורה אפורה וורודה) אני חיברתי את המפצל לירוקה ואליו חיברתי הת החוט האדום והלבן. בטלוויזיה יש לי שני מקומות בהם אוכל לחבר את האודיו אך בשניהם אין סאונד... את הוידיאו אני מח…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות לצורכי מוזיקה סרטים ומשחקים.. התקציב הוא עד 500 למרות שאם יהיה משהו שבאמת יהיה שווה אני יכול להוסיף.... איך ה SteelSeries Siberia Neckband ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה.. לשמל אם אני קונה רסיבר + 4 בוקסות ומחבר אותם לכרטיס קול שתומך ב4.1 אוכל להשתמש בכל הערוצים כאילו אני ישמע בארבעת הרמקולים כמו ב4.1?? או שזה כבר משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ואני לא שומע בסרטים 5.1 וגם בבדיקה של הדרוויר לא שומעים 5.1 לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו ביציאה האופטית זה מה שרשום באתר החברה Connectivity Line in / Microphone in (shared 1/8" mini jack) Speaker out (4x 1/8" mini jacks) Optical out (TOSLINK)* Optical in (TOSLINK) Intel HD Audio Compatible Front Panel Header (2x5pin) * Digital Out supports stereo SPDIF out and pass through of multichannel DVD sound זה אומר שהכרטיס לא תומך 5.1 ביציאה האופטית ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באוזניות Logitech שרכשתי לא מזמן ב300 ש"ח הבעיה היא שחברתי פעם אחת את האוזניות והם נקלטו והכל בסדר ואחרי כמה פעמים שנתקתי וחברתי זה הפסיק לקלוט את זה כמה נקודות חשובות שתדעו: האוזניות תקינות לחלוטין, אני החלפתי את האוזניות כבר, וזה קרה לי גם באוזניות אחרות. כל חיבורי הUSB במחשב גם הם תקינים לחלוטין ולראייה - המקלדת והעבר מחוברים דרך USB והם עובדים מצויין. זה קרה לי גם במחשב הקודם שלי עם אותן אוזניות. אני חושב (לא בטוח) שזה בעיה במערכת הפעלה שלא קולטת את האוזניות תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם EPOX 84DA+ ויש לו קרטיס קול עם תמיכה ב spdif זאת אומרת יש על הלוח חמישה פינים שמיועדים לכרטיס הרחבה פשוט שמשמש כמחזיק ליציאה עצמה הבעיה היא שאין כזה כרטיס למכירה בארץ( לפחות לא שאני יודע ) עכשיו אין לי בעיה להשיג יציאה ולהליחם אותה עם שני חוטים לפינים אבל אני לא לאיזה! (אני צריך יציאה cox, לא אופטי ) יש שם SPDIF_IN SPDIF_OUT GND NC VCC יש למישהו מושג?? בכל מיקרה אני מעדיף כזה כרטיס מוכן אם משיהו יודע איפה אפשר ליקנות כזה השני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/accessoiries.htm
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר השואה בין השנים או חוות דעת אישית... (בלי קשר לוידאו)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סריטות קטנות על פאנל הפלסטיק ועל חלק המתכתי שלו (אחרי שימוש רצוף של 8 חודש). האם מישהו ממכם יודע באיזה חומרי פוליש להשתמש לפלסטיק ומתכת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס Creative Audigy 2 Platinum ex כעבור התקנה מלאה של הדרייוורים מהאתר של קריאטיב ואתחול למחשב התבשר לי ע"י התוכנה שהיא אינה מזהה את הרכיב החיצוני (המגבר החיצוני שהגיע עם הכרטיס) כלל. לאחר בירור מעמיק הבנתי שהכבל שמתחבר מהכרטיס לרכיב החיצוני תקול והוא הגורם לבעיה. האם מישהו מכן יודע היכן אפשר לרכוש את הכבל המדובר או למי אפשר לפנות? תודה מראש. *מצורפת תמונה של הכבל* [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מניח ויודע שפותחים נושאים כאלה כל יום ואכן שוטטתי פה קצת ובדקתי נושאים דומים לשלי, אך עדיין לא הצלחתי להגיע לתשובה, הרי לכל אחד צרכים ורצונות משלו. :] אם כן, אח שלי נוסע לקונטיקט לשבועיים בסוכות, ואני רוצה שיביא לי נגן mp3. התקציב שלי, כפי שמצויין בכותרת, הוא כ-250$ עד 300$. עכשיו, מה אני רוצה בנגן ? - מקום אחסון: לא צריך יותר מדי ! יש לי סה"כ איזה 2500 שירים על המחשב... ולכן כמה ג'יגהבייט כלולים במכשיר לא כל-כך קריטי. - איכות סאונד: גבוהה, מן הסתם :] חיחי. - צבע: רצוי מאוד. להציג תמונות על הנגן הוא בהחלט פלוס שאני מוכן לחיות איתו. - וידאו: גם מאוד רצוי, ואם אפשר באיכות גבוהה. שאלה בקשר לוידאו ניתן למצוא למטה. - בטרייה: נטענת. אין לי כוח להתעסק עם הקטנו…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו הדמנות להזמין מרוסיה כמה חלקים ואני כמובן קופץ עליה כי המחירים שמה פי שניים יותר נמוכים! אני רוצה לקנות רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. המערכת הקיימת אצלי עכשיו זה Hercukes game surround dortr 2 מגברים + 4 בוקסות חזקות (הכל מהדור הישן ,שנת 86+-) עכשיו אני רוצה לקנות מערכת X.1 (כנראה אני אלך על קריאטיב) ואני לא רוצה להתאכז בהם ביחס למערכת הקיימת שלי. חשבו לי שתהיה תמיכה טובה בסרטים (DOLBY AC3 ETC.) במשחקים וכמובן במוזקיה רגילה. חשוב שהיהיו עוצמתיים,בעלי צליל עמוק ושיהיה באס טוב. האפשרות שאני חושב עליה עכשיו היא: Creative Inspire 5.1 Digital 5700 שעולה לי משהו בסביבות 300$. אם למישהו שמבין יש משהו נגד הדגם הזה או שחושב שיש משהו הרבה יותר טוב ממנו באותו גדר מחירים…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי היה מאמין שאתר מכירות פומביות ישראלי יתחיל למכור מוצרים איכותים. אבל זה קרה. olsale מוכרים פלאשים של iriver במכירה קבוצית עם אחריות לשנתיים. אני לא יודע מה אתכם, אבל אני כבר הזמנתי את ifp-795 ב-830 ש"ח כולל משלוח. http://www.olsale.co.il/olsale/Other.aspx?find_spec=iriver&freeTextSearch=1&type=1&MSCSAuth=
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין שני מסכי טלויזיה, אשמח לעזרה. המסכים הם: Philips 48PFH5509 Samsung UA48J5200 48 אינצ', את שניהם אני יכול לקנות בערך באותו מחיר (למרות שהפיליפס מתצוגה). מבחינת הסמארט, הבנתי שהסמארט של סמסונג פחות טוב מאנדרואיד, אין לי ניסיון עם אף אחד מהם, יש המלצה? קיימת יציאת PL לרמקולים (סטריאו) לצורך שמיעת מוזיקה מהנגן בטלויזיה? השימושים שלי הם צפייה ביתית די בסיסית, בנוסף לחיבור אל המחשב (מה שאני מקווה להחליף בסמארט, לא מציאותי?) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק ויש הרבה הרבה ולא יודעת לאיזה כיון ללכת : מסך מחשב או מסך טלויזיה או משולב. אני מעוניינת במסך דק שיראה את הערוצים הישראלים(1,2,33) ולצפות בסרטים או סדרות מהמחשב(כמו ערוצים באתר וואלה. או מאקו) ולצפות בצפייה ישירה מהמחשב. בדקתי את המרחק בסלון הוא:3.20 מטרים. אשמח לשמוע רעיונות.מה מתאים לי.??? תודה זהבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום התחדשתי לי בLG 32 עם כניסות HDMI. בכרטיס המסך במחשב שלי (שממנו העברתי תמונה עד היום באמצעות RCA לרסיבר של DENON) ישנה גם יציאת HDMI. אצתי לי לרכוש כבל HDMI ל-HDMI (מוזהב ב-70ש"ח), חיברתי וכלום! נאדה! "אין אות", מתרברבת לה הLG שכותבת בעברית. חיפשתי במספר פורומים ומספר רב של שרשורים, ולא הצלחתי למצוא את אופן החיבור הנכון ו/או ההגדרות שאני אמור להגדיר בCCC (מרכז השליטה של ATI במחשב). למען הסר ספק, כרגע הרסיבר לא מחובר למחשב בכל הנוגע לוידאו, ולא יוצא ממנו כלום לTV החדשה. אנא, עזרתכם, אני מתוסכל לגמרי!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת עם 5 רמקולים + סאב בחדר ובנתיים זה מחובר מהכרטיס קול הרגיל שלי למערכת וזה אומר שזה משדר רק סטראו.. אני רוצה לקנות כרטיס קול טוב עם יציאה אופטית כדי לחבר את המחשב למערכת אני מחפש משהו לא ממש יקר לא רוצה להשקיע בזה הרבה אבל זה חשוב שתהיה יציאה אופטית.. הכי נוח ככה לחבר את זה תציעו לי שמות של כרטיסים טובים ולא יקרים ואם אתם יכולים קם לינקים לאתרים שלהם ו\או מחירים כל מידע ייתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי טלוויזיה LCD HDTV ויש לה כל מיני כניסות שונות ורציתי שתדרגו לי אותם מהאיכותי ביותר לפשוט ביותר ואם אפשר הסבר קצר על כל אחד מהכניסות (אני פשוט רוצה לקנות רסיבר ודיוידי חדשים וכבלים איכותים אז חשוב לי לדעת מה אני קונה) RS232C יש 2 אחד IN ואחד OUT רשום במדריך שימוש: שקעי תקשורת טורית DVI}למחשב רשום במדריך שימוש: ממשק חוזי דיגיטלי RGB}למחשב Component1 Component2 (480i/576i S-Video AV (RCA3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל למטרת שמיעת מוסיקה בלבד, ולפני כן רק רציתי לדעת מספר דברים. האם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס המעולה הזה בהתחשב בעובדה שרוב המוסיקה שלי הוא בפורמט mp3 או wma? שנית, חיפוש קצר בזאפ העלה שרק בנעה מוכרים את הכרטיס. האם יש חנות אחרת, יותר משתלמת, שבה מוכרים אותו?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ממיר עידן+ שיודע לקרוא את כל סוגי הוידאו העיקריים כולל הסאונד...אם במקרה הוא יודע לקרוא גם מהרד דיסק אז עדיף.. מה האפשרויות שלי? יש משהו טוב ב 250-300 או שזה רק יקרים ואז אני צריך לחפש סטרימר עם יכולות DVB? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-