אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי אי פוד מיני והוא די התקלקל לי (עושה ריסטים כל הזמן )ואני לא יודע אם אני רוצה לשלוח אותו לתיקון... ואין לי מושג איך לפרק את הדבר הזה!!! אין ברגים אין חריצים אין כלום???? ולא אני לא הולך להשתמש בפטיש חמש.... אודה למי שיעזור לי חחחח
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה ענקית עם Z5500 התחלתי לשמוע שירים , משהו כמו 20 דקות , ופתאום היה רעש של קצר כזה והרמקולים כבו .. ואני חייב לציין שהרסיבר חם מאוד . ראיתי בזאפ משהו שיש לו את אותה בעייה , אז ככה שאני לא הייחיד . רציתי לדעת אם משהו מכיר את זה ? או שיש איזה פתרון .. ד"א המערכת (Z5500) חדשה מאוד , נקנה לפני 4 ימים .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזייה והייתי רוצה לקבל מכם המלצות, הדברים שחשוב לי בכרטיס: * כרטיס חיצוני. * חיבור לממיר. * תמיכה ב-HD, אמנם כרגע אין לי ממיר HD, אבל בעתיד וודאי יהיה... * תמיכה ברזולוצייה גבוהה (1920X1200) וצפייה במסך רחב (המסך שלי הוא 2408WFP של Dell). * חיבור לפלייסטיישן. * שלט, אני מאמין שזה סטנדרט בכל הכרטיסים, אבל חשוב לציין את זה. * שיהיה אפשר לפתוח חלון צפייה קטן ולהמשיך לעבוד על המחשב. תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מסך LCD HD READY של LG. דגם: FLATRON W2053TQ עכשיו הוא מחובר למחשב שלי דרך כרטיס מסך של RADEON דגם:HD4650 עכשין למסך יש 2 כניסות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [DVI] בכרטיס מסך יש 3 יציאות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [HDMI]+[DVI] עכשיו זה ברור שהאנלוגי הוא בעל האיכות הכי ירודה. השאלה שלי היא האם להישאר עם החיבור DVI ----DVI או לקנות מתאם HDMI--DVI? מה יהיה יותר איכותי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות לצורכי מוזיקה סרטים ומשחקים.. התקציב הוא עד 500 למרות שאם יהיה משהו שבאמת יהיה שווה אני יכול להוסיף.... איך ה SteelSeries Siberia Neckband ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, פתחתי קודם אשכול על אוזניות ב-100 דולר, אבל יש זמן עד שאוכל לקבל את האוזניות מארה"ב. אז בינתיים רציתי לקנות את ה Sennheiser CX300II. ראיתי בזאפ שיש ב-130 בE-BUY וב DIRECT-LINE, ובכל חנות אחרת עולה לפחות 220. קראתי שיש גם הרבה זיופים לדגם הזה. למישהו יש מידע אם המחיר הזול יכול להיות מזויף או משהו כזה? תודה! (אשמח להמלצות לאוזניות עד 150 שקל בארץ, אם יש לכם איזה משהו שאתם מכירים)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני עומד על ה- Soundcore Truly-Wireless Earbuds, Liberty Lite by Anker אשמח לביקורת והמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, חיפשתי כאן בפורום ולא הצלחתי למצוא את התשובה שמתאימה לי, ואשמח לעזרתכם. אם פיספסתי ואני שואל סתם משהו שכבר ענו עליו, אני מתנצל, ואשמח לקבל הפניה למקום המתאים. יש לי מחשב עם יציאות סראונד רגילות (יש בכרטיס קול 6 PL-ים), נראה לי שזה הסטנדט היום, אבל בכל מקרה הנה קישור ללוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AX78&fMTYPE=Socket AM2 כמו כן יש גם יציאה אופטית TOSLINK. אני רוצה לחבר את המחשב ל-DVD/מערכת קולנוע ביתית שיש לי (SONY DAV-TZ320) בכדי לשמוע דרכו בסראונד. הבעייה היא שלפי מה שאני מבין הדרך היחידה להכניס סאונד למערכת היא דרך כבל SCART. האם יש לי דרך להוציא סאונד מהמחשב למערכת דרך כבל SCART, אם כן, איזה כבל אני צ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך רמקולים שהכי חשוב שלא יהיה בהם שנאי פנימי, אלא מגיעים עם שנאי נפרד (חיצוני). השימוש: מוסיקה, ואולי קצת סרטים. יכולים להיות 2.1 סאב וופר ואפשר גם 2.0 אם הבס שלהם מספיק טוב. תקציב: עד 400 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית רמקולים למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מדי פעם סרטים ומשחקים חשבתי ללכת על הסולו 6/7, כמו כולם אני מתלבט בגלל הגודל של החדר האם מישהו מכיר חנות שבה ניתן לשמוע את הרמקולים? אשמח לשמוע המלצות לרמקולים אחרים תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם בקניית צמד רמקולים ללא סאבוופר (2 בעגה המקצועית ), בתקציב של סביבות 300 ש"ח (ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה). רצוי שיהיו יחסית קומפקטיים. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מי החברה שמייצרת ל APPLE את האוזניות שמגיעות עם המכשיר ?(IPOD)? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יציאת ה Headphones Jack בטלוויזיה שלי מרעישה, ולצערי היא לא מגיעה עם Analog Out. הפיתרון היקר יהיה להשיג DAC עם אפשרות לשלוט על הווליום. הפיתרון הזול שאליו אני מכוון זה לחבר את האוזניות ישירות לחיבור RCA של ה Playstation 3, אבל אז כמובן אני צריך הגברה. חשבתי להזמין Fiio E6 מאחר והוא יחסית זול (30$), אבל המשלוח יקח כמה שבועות ואני צריך אותו די בדחיפות. האם ניתן לרכוש Fiio E6 בארץ איפשהו או אולי לקנות מגבר אוזניות זול אחר בארץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים שמטרתם היא לשרת אותי לשימוש מלא במחשב. יכול להיות שאוותר על הרמקולים לשימוש גיימינג, אך אני עדיין שוקל זאת. אני נוטה לכיוון 5.1, אבל לפי מה שהבנתי אין שום מערכת שתביא לי ביצועים טובים במחיר הזה. לכן, אבקש המלצות למערכת 2.1, מפני שאיני מבין בנושא הזה כלל וכלל :-X . אם 300 ש"ח נחשב לתקציב דליל מדיי, הרגישו חופשי להמליץ על מערכות יקרות יותר (לא להגזים, כן?). נ.ב. האם המערכת SBS A520 5.1 שווה משהו? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש מגבר למתחילים יד שניה וההתלבטות שלי היא או האיבנז או ההארטקה שניהם יד שניה... אני מנגן קצת FUNK PUNK מטאל רוק וכל מיני כאלא... (אתם יודעים... slipknot redhotchillpapers greenday וכל מיני להקות... מגוון..) חשוב לי הריברב והדיסטורשן... איזה מהם לקחת?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך ניתן לחבר פטיפון למגבר RX5052 JVC?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש כזה דבר להמיר MP3 ל3gpp יש לי מכשיר שעובד רק עם קבצי AMR או 3gpp הAMR נשמע זוועה, נראה לי שה3gpp יעבוד יותר טוב אודה למי שיעזור לי בזה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה לא תומכת ב DTS AUDIO הטלויזיה תומכת קבצי MKV אבל אני לא שומע את הקול איך אפשר לתקן את זה צריך רסיבר או שאפשר דרך תוכנה ? החיבור הוא דרך ה USB של הטלויזיה עם DISC ON KEY תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין כמה טלוויזיות חשוב לי מאד האיכות תמונה וגם איכות השמע 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775812 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 3) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא והסברים לגבי כל אחד , תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל פרטים על הDVD הזה, היות ואוכל להשיגו במחיר זול, הוא תומך בHDMI וקורא הן מUSB והן מכרטיסי זיכרון. לא מצאתי סקירות שלא ברשת, בכלל אם רושמים את השם והדגם מקבלים רק אתרים ישראלים. מישהו התנסה בו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אורגנית ישנה וכרטיס קול audigy 2 איך אני יכול לחבר אותה בלי מידי?? אם בכלל....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 סוגי אוזניות(הם בעיקרון לדיג'י אבל גם למחשב) הסוגים הם: AKG K181DJ וה-SHURE SRH 750 DJ מי מהן יותר טובה מתחינת,התנגדות,טווח תדרים,לחץ אקוסטי וכל אלו בתודה רבה לכול העוזרים דור
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. כשאני מריץ סרטים עם הcoreavc עם תמיכת cuda מופעלת על ה8800GT שלי העומס מהמעבד באמת יורד אבל אין לי את הicon של הcuda או של הAVC (כשאני מריץ סרט אין אייקון של coreavc למרות שהוא הקודאק היחיד שמותקן - אין FFDSHOW) גם בMPC וגם בmedia player רגיל האם זה תקין ? 2. 9400GT תומך בcuda אבל לפי הרשימה באתר של coreavc רק 9500 נתמך (אפילו ש9400 זה 9500 מסורס שיידרים) אז 9400GT אמור להריץ cuda בלי בעיה עם coreavc נכון ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב 300-450 לא יותר ולא פחות.. שימושים: מוזיקה, כללי. יחוברו למחשב ואולי גם לרסיבר בעתיד. חשבתי על Microlab solo 3c ו solo 4c, שנייהם עולים אותו דבר. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה בדיוק האיתרונות של הH340 על ה140? חוץ ממסך ציבעוני (ה340 לא יכול להציג סרטים אז למה צבעוני לעזאזל?) מי יותר טוב בבטריה ואיכות סאוונד ונוחות וכל הדברים שרק אפשר לחשוב עלהם? מה השיפורים הרציניים בין ה140 ל340?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-