עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by inbalr87,

צהריים טובים, לחבר שלי יש יום הולדת והוא מת לאוזניות חדשות. אנחנו מתלבטים בין 3 דגמים שונים: Razer Carcharias Razer Megalodon Logitech G35 השאלה היא: איזה סוג הכי מומלץ לדעתכם. רוב העיסוקים שלו זה למוזיקה / משחקים. חבר אמר לי רק קארקארייאס, מה אתם חושבים? בתודה, ענבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי עכשיו הדמנות להזמין מרוסיה כמה חלקים ואני כמובן קופץ עליה כי המחירים שמה פי שניים יותר נמוכים! אני רוצה לקנות רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. המערכת הקיימת אצלי עכשיו זה Hercukes game surround dortr 2 מגברים + 4 בוקסות חזקות (הכל מהדור הישן ,שנת 86+-) עכשיו אני רוצה לקנות מערכת X.1 (כנראה אני אלך על קריאטיב) ואני לא רוצה להתאכז בהם ביחס למערכת הקיימת שלי. חשבו לי שתהיה תמיכה טובה בסרטים (DOLBY AC3 ETC.) במשחקים וכמובן במוזקיה רגילה. חשוב שהיהיו עוצמתיים,בעלי צליל עמוק ושיהיה באס טוב. האפשרות שאני חושב עליה עכשיו היא: Creative Inspire 5.1 Digital 5700 שעולה לי משהו בסביבות 300$. אם למישהו שמבין יש משהו נגד הדגם הזה או שחושב שיש משהו הרבה יותר טוב ממנו באותו גדר מחירים…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב אני ואחי רוצים לקנות דגם לחדר שינה שהמרחק מהימטה לטלוזיה מטר וחצי התקציב עד 8 אלף שח גג עדיפות ל6 אבל עם זה שווה אפשר לחרוג השמשוים היו אך ורק HD 1.בלורי 2.אקס בוקס חשוב שהטלוזיה תהיה הכי דקה ומעוצבת שאפשר וכמבון גם טובה באיכות שלה אלו הדגמים אנחנו מטלבטים מגודל 40 עד 50 הינה הם: 1.סוני EX500 2.סמסונג C650 3.שארפ LE700 4.LG LE5500 5.LG LD650 6.46PFL8605 זה הטלוזיה שהכי הרשימה אותי היא תלת מימיד 7.סמסנוג C550 8.LG PK550 אלו הטלוזיות שאני מיתלבט בנהים מי הכי טובה לתקציב שלי מחכה לתשובה תודה מתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ערב טוב, אני מחפש אוזניות לגיימינג, לא הארד קור ולא משחקים תחרותיים פשוט אוזניות נוחות ועם סאונד כמה שיותר טוב בהתאם למחיר, מיקרופון לא חובה. התקציב המקסימלי הוא 400 ש"ח למרות שאני אחרי נסיעה של חודש לארה"ב ומעדיף לבזבז כמה שפחות אז אם יש משהו שהוא לא הכי מתקדם אבל מאוד שווה תמורת 300 ש"ח אני אעדיף. תודה! שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום היום התקנתי את הכרטיס טלויזיה winfast tv2000 xp global של leadtek וחיברתי עליו ממיר של הוט דרך שלושת החיבורים צהוב אדום ולבן (RCA נראה לי ) הכול עבד טוב אבל כיצאתי מהתוכנה ונכנסתי שוב כל התמונה ירוקה ורק אחרי שעושים ריסט למחשב זה מסתדר אבל אם שוב יוצאים מהתוכנה ונכנסים עוד פעם התמונה ירוקה איך אפשר לסדר את זה ? התוכנה שבעזרתה אני מפעיל את הממיר היא WinFast PVR2 המסך שיש לי זה samsung sync master 226bw וגם שזה עובד טוב התמונה הולכת קצת למטה ואני לא מצליח לסדר את זה הנה תמונה של איך שזה נראה ושימו לב שהתמונה הולכת למטה http://img402.imageshack.us/my.php?image=image02251458cvbscs1.jpg אני חייב שתעזרו לי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gm446,

שלום רב, אני מתלבט בין שני מסכי טלויזיה, אשמח לעזרה. המסכים הם: Philips 48PFH5509 Samsung UA48J5200 48 אינצ', את שניהם אני יכול לקנות בערך באותו מחיר (למרות שהפיליפס מתצוגה). מבחינת הסמארט, הבנתי שהסמארט של סמסונג פחות טוב מאנדרואיד, אין לי ניסיון עם אף אחד מהם, יש המלצה? קיימת יציאת PL לרמקולים (סטריאו) לצורך שמיעת מוזיקה מהנגן בטלויזיה? השימושים שלי הם צפייה ביתית די בסיסית, בנוסף לחיבור אל המחשב (מה שאני מקווה להחליף בסמארט, לא מציאותי?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Marko,

After sitting two days and reading reviews on different 2.1 speaker systems, I've chosen the Altec's 621 system. But before I go and buy it I would like to know if you heard anything bad about this system. This system is only for music and not for surround. I know that Klipsh promedia 2.1 are the best but I don't have that kind amount of money. tnx as usual. Altec Lansing 621 2.1 Speaker System Review

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by -ox-,

לאחרונה אני מברר מחירים של נגנים כדי לרכוש בארה"ב (מישהו מביא לי) עכשיו בעקרון התקציב הוא 150$-200$ וחשבתי על ה CREATIVE ZEN MIRCO שהמחיר שלו לפי מה שראיתי בכל מיני מקומות הוא 175$ ( הh-10 לא עושה לי את זה והתוספת על המסך הצבעוני לא שווה ) אבל כשחיפשתי גם מחירים ב newegg מצאתי את הנגן הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855102127 NOMAD Jukebox Zen Xtra 30gb 205$ , עכשיו לא ראיתי שום נגן אחר שמשתווה לנפח הזה במחיר הזה ואני בטוח שיש כאן איזה קאטצ' , כיאילו למה הוא לא כל כך פופולרי אם הוא מציע נפח כזה באותו טווח מחירים של נגנים שמציעים 4-5 ו -6 ג'יגה? משהו כאן מוזר לי.. אולי מישהו יכול להאיר את פני בעיניין?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by PrefaceAlumni,

היי, אני רוצה להזמין אוזניות מאנגליה ב60 פאונד בערך, מה המכס שיש עליהן? תודה רבה אורי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BarM,

שלום, קניתי את הLS21 של לוג'יטק ב75 שקל. קנייה טובה או לקבל זיכוי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PJ,

אהלן , אני יודע שבטח פתחו כבר מיליון ת'רדים דומים , אבל לצערי אין לי את הזמן (ככה זה שהצבא גוזל לך את כל הזמן ) לקרוא את כל הת'רדים הקודמים ואת כל הביקורות שיש באתר בשביל להחליט בעצמי ומבלי לפתוח ת'רד חדש אז ככה , כאמור , התחלתי לקרוא כאן כל מיני ביקורות וגיליתי שהIpod שזה המכשיר היחידי שהכרתי הטא לאו דווקא הכי טוב והתחלתי להסתבך קצת. יש כאן כל כך הרבה אינפורמציה והתחלתי ככה להתשגע , אז אם תוכלו פשוט ללת לי המלצה לנגן האולטימטיבי בשבילי אני אשמח . מה שאני צריך זה נגן MP3 שמכיל 5 ג'יגה שפשוט ישמיע מוזיקה באיכות טובה , לא צריך תמונות וסירטונים (כמובן שאם המכשיר טוב והוא כולל גם את הפיצ'רים האלה אז אין בעיה , אבל אני לא מעוניין סתם לשלם בשביל פיצ'ר שאני לא אשתמש בו) , עם זמ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אם למישהו יש מדריך למשתמש/הוראות הפעלה של הרסיבר הישן הזה אשמח לדעת (ברשת ניתן להשיג את ה-SERVICE MANUAL שזה משהו אחר), תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shadam,

שלום, אני לא ממש מבין במסכים אבל שני חברים המליצו לי על הדגמים האילו, אני גם עדיין לא סגור על גודל, 40 או 46. מרחק צפייה בין 2.5 ל3 מטר בחדר מואר. הבנתי שהD6510 ישן יותר מהES6200 אבל החדש בהכרח יותר טוב? תקציב עד 6 אלף. אם יש המלצות אחרות על דגמים אחרים אשמח לשמוע. בבקשה תעזרו לי אני תקוע כבר חצי שנה עם PS3 וטושיבה 34 ישנה עם מקלט אטומי מאחורה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

יש לי בעיה, אני משתמש בשני גויסטיקים שמתחברים דרך יציאת גיים-פלי ישנה. עכשיו בלוח החדש שלי, IS7-E אין יציאה כזאת על הלוח (יש יציאות אופטיות במקום), השאלה עם אני יכול לחבר את הSB-LIVE4.1 שלי לPCI, ולהשתמש בו רק בשביל היציאה של הגויסטיק? (ולחבר את הרמקולים ללוח M)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אמא שלי החליטה לקנות טלויזיה חדשה, מכיוון שכרגע מבחינת תמורה למחיר המקרן האחורי הכי משתלם, אומנם טכנולוגיה אחת אחורה אבל אין לנו בעיה של מקום, ומבחינה כספית עדיף ללכת על המקרן האחורי. המחירים דיי זולים, התקציב הוא עד 8000 ש"ח, גמיש, אומנם המטרה היא כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. רציתי לדעת איזה פרמטרים ואיזה נתונים עליי לבדוק לפני שאני רוכש טלויזיה כזו, כי דודים שלי קנו טלוזיה 43 אינץ' והאיכות על הפנים, אפילו עם ממיר דיגיטלי רואים עם נקודות ושלג, התמונה לא חדה לא נקייה, ממש לא אהבתי, וכדי לא לעשות את הטעות הזאת אני חייב לדעת בוודאות שאני קונה מסך עם איכות תמונה נקייה, חדה ומסך איכותי שנוכל להנות ממנו הרבה זמן. מחכה לשמוע ממכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dimashk,

יש לי סריטות קטנות על פאנל הפלסטיק ועל חלק המתכתי שלו (אחרי שימוש רצוף של 8 חודש). האם מישהו ממכם יודע באיזה חומרי פוליש להשתמש לפלסטיק ומתכת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Overkiller,

ברשותי כרטיס Creative Audigy 2 Platinum ex כעבור התקנה מלאה של הדרייוורים מהאתר של קריאטיב ואתחול למחשב התבשר לי ע"י התוכנה שהיא אינה מזהה את הרכיב החיצוני (המגבר החיצוני שהגיע עם הכרטיס) כלל. לאחר בירור מעמיק הבנתי שהכבל שמתחבר מהכרטיס לרכיב החיצוני תקול והוא הגורם לבעיה. האם מישהו מכן יודע היכן אפשר לרכוש את הכבל המדובר או למי אפשר לפנות? תודה מראש. *מצורפת תמונה של הכבל* [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by LittleNicky,

אהלן, אני רוצה לקנות בימים הקרובים אוזניות למחשב הנייד ולגלקסי 2, חשוב לי שיהיו all-rounder כאלה כי אני רוצה להשתמש בהן גם למוזיקה, סרטים\סדרות ומשחקים. מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך (כמו אורך של סרט לדוגמה), שיהיה סאונד איכותי וברור ואם יש אפשרות שיהיו מתקפלות כדי שיהיה יותר קל להסתובב איתן. בינתיים המליצו לי על http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9480 איך הן לפי דעתכם? יכולות להתאים לי? אם לא אז בבקשה להציע לי משהו אחר, תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שבת שלום! אני מעוניין לקנות טלויזיה LCD בגודל 37-40 אינץ אפשר לקבל בבקשה המלצות לדגמים? תודה רבה! ליאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by huber,

שלום חברים. אני לא אודיופיל, להיפך, אבל אפילו אני מרגיש שהאוזניות שמגיעות עם הנגנים/פלאפונים הי די זבל. אני זקוק לאוזניות IE סבירות לשמיעת מוזיקה. היו לי עד לאחרונה אוזניות מסוג MEElectronics M21 והייתי די מרוצה מהם, מחפש משהו דומה. המטרה היא למצוא כמה שיותר VALUE FOR MONEY ואנני מחפש להשקיע מאות שקלים - התקציב הוא כ 100 עד מקסימום 200 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Linkin Park,

מה דעתכם על המערכת 4.1 הזאת? שווה את ה-1100 ש"ח??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ran8,

שלום.. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות לצורכי מוזיקה סרטים ומשחקים.. התקציב הוא עד 500 למרות שאם יהיה משהו שבאמת יהיה שווה אני יכול להוסיף.... איך ה SteelSeries Siberia Neckband ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אני מחפש המלצה כמו שכתבתי המלצה למערכת סראונד למחשב שלי (מפרט בצד) כרגע יש לי כרטיס קול onboard עם תמיכה ב7.1 אבל אני פתוח גם להצעות לגבי הוספת כרטיס קול אם באמת יש צורך.(אני מאמין שיש צורך ) השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים (ככה שהסראונד מאוד מאוד חשוב לי) יש לי תקציב של עד 2000 בערך .. אבל זה לא אומר שאם יש משהו מעולה ב900 אני לא אקח . (ואם יש משהו ממש מעולה ב2500 אני אוכל לחרוג) אני מחפש משהו שיעשה המון רעש וישמע נקי קיבלתי המלצה מחבר על הCreative Inspire T7900 ... תכננתי ללכת על זה (900 שקל) אבל אני באמת לא מבין שום דבר בנושא והייתי מעדיף לקבל המלצה מאנשים שמבינים בנושא . תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מדיי פעם, מתחשק דיון מהנה ולא משהו עם מטרה מובהקת של לעזור למישהו. בתור דיון פתיח, נראה מה יש לאנשים לספר, מה המערכת המרשימה ביותר ששמעתם איי פעם? אוזניות, רמקולים, סטריאו, סראונד, עוצמה, איכות, מה שעולה לכם בראש, תרגישו חופשי. המערכת המרשימה ביותר שאני שמעתי הייתה מגבר VAC (לא זוכר את הדגם) שמחובר לזוג רמקולים VSA VR-4JR. מערכת מדהימה, אומנם לא זולה בכלל (5-6 ספרות בשקלים) אבל בהחלט לא היקרה ביותר ששמעתי, עם זאת, המרשימה ביותר ששמעתי. היא פשוט הוציאה בצורה מדהימה כל דבר ששמתי, קלאסית, רוק, ג'אז, הכל. כל זה, בעוצמה מספקת מבלי להתאמץ, ועם במה, פירוט, דיוק, מהירות, פאנצ'יות, ופשוט כל מה שאפשר לחפש במערכת. שמעתי גם מערכות שהיו טובות יותר בחלק מהדברים, אבל באופן כללי זוהי לל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לעזרה אודה: אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה ורציתי לדעת לגבי צפייה בקובץ ע"י חיבור disc on key לטלוויזיה : האם קימת אפשרות של ישור הכתוביות לימין? התיקיה מכילה את קובץ הסרט וקובץ srt של כתוביות בעברית. בדקתי אתמול בטלוויזיה Sk8500 lg והכתוביות בעברית מופיעות אך מיושרות לשמאל... לא מצאתי דרך לסדר. האם יש דגמי טלוויזיות שמיישרות קבצי srt בעברית לימין? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים