עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dimashk,

יש לי סריטות קטנות על פאנל הפלסטיק ועל חלק המתכתי שלו (אחרי שימוש רצוף של 8 חודש). האם מישהו ממכם יודע באיזה חומרי פוליש להשתמש לפלסטיק ומתכת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום יצאה גרסה חדשה של ה FIRMWARE לאייריבר H300 אם מישהו בבקשה יכול לתת לי את העידכון עם עברית.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אוקי אני חושב שזה ישפר את איכות השמיעה ,אבל אני חושב שלא כדאי להתעסק בפנים הרמקול.! וגם אין לי מושג איך לעשות זאת.! HELP ME :lsvader:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by prexus,

יש לי הזדמנות לקנות את ה GTXP יד שניה בסביבות ב350 ש"ח. איך הכרטיס? מבחינת איכות צליל. ואיך המחיר? טוב? בסדר? רע? עריכה: אני קונה את הכרטיסהזה כדי להשתמש בו לאוזניות ולמערכת 5.1 - YAMAHA TSS 10. עדיף לי לתת לרסיבר של YAMAHA לבצע את הקידוד או לכרטיס? זה בכלל יהיה שימושי לקנות אותו אם הוא יתחבר בצורה דיגיטלית למערכת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eranmor,

שבוע טוב לכולם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות חדשות למחשב. האוזניות כמובן צריכות להיות סטריאופוניות או אפילו עם צליל סראונד אז אם למישהו יש המלצה לאוזניות אלחוטיות באיכות טובה (לא משהו אודיופילי) בבקשה שיכתוב אגב, יש אוזניות אלחוטיות שמתחברות לUSB דרך בלוטות' או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by elidotan,

היי לכולם ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט 7vrxp והוא בא עם כרטיס קול מובנה creative 128 מאחור ישנן שלוש כניסות/יציאות[ spk line in mic האם אני יכול לשנות את יעוד היציאות ולהשתמש בכרטיס לזוג רמקולים נוסף. היינו האם הוא תומך ביותר משני רמקולים? תודה עלי דותן. :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הנתונים: 50/100 watt 2 way 38-30000 hz bass reflex 4-8 ohm 90 DB Art . No. 144101 מחיר :800 שקל. שימושים: מוזיקה בעיקר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yoavsh,

אתמול, בשעה טובה, קניתי מגבר של DENON, אם זכרוניאינו מטעני, דגם AVR 1406. אני מחפש סט של רמקולים (קדמיים, אחוריים, סנטר וגם סאב), לא סטלייטים (כי יש לי סלון גדול מאוד). לצערי התקציב מוגבל, בואו נאמר משהו כמו 6000 ש"ח, כולל או לא כולל הסאב... יש למישהו המלצות בעניין? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by elad-r,

כשאני מקרב את האוזניים לרמקולים אני שומע כל מיני רעשים חלשים ומעצבנים.... גם בווליום חלש שומעים אותם, אבל ככל שאני מגביר שומעים אותם יותר חזק ובערך בחצי מהלוויום אני שומע אותם כבר בלי להתקרב ממש לרמקולים יש את הרעשים האלה רק ב-2 הרמקולים הקדמיים זה לא הכבל שמתחבר למחשב או הכרטיס קול כי גם כשהמערכת מנותקת מהמחשב שומעים את הרעשים..... יש לכם מושג מה אני יכול לעשות?... ??? תודה מראש ד"א אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות על הרמקולים האלה פשוט אני לא מבין בזה כלום ואין לי עוד את מי לשאול.......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Michael^_^,

היי אני מעוניין לקנות נגן משהו שיצא בסביבות ה1000 ש"ח,בטייואן (= מחירים זולים?) בבקשה תעזרו לי מחר אני צריך להגיד מה אני מעוניין לקנות... חשבתי על מיני דיסק של שארפ, או של סוני או משהו בסגנון או אולי מובו או מיני אייפוד... פליז עזרה.... תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי אנשים ! אני מקליט סרטי DIVX לקלטות וידיאו. הבעיה שרוב סרטי DIVX עוצמת הקול שלהם מאוד חלשה, בטלויזיה זה חיסרון גדול כי כשרואים את הסרט דרך קלטת הוידיאו הקול יוצא מהטלויזיה ממש חלש וכשמגבירים אותו אז יש רעש נורא חזק של "שקט" וזה ממש מפריע לאיכות הצפייה. יש למישהו פיתרון נוח פשוט ומהיר להגברת הקול של סרטי DIVX ? איני מעוניין לצרוב אותם כסרטי DVD אלא רק כקלטות וידיאו, אם למישהו יש פיתרון פשוט אני ממש אשמח לשמוע !!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by springkatz,

שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות השבוע, השימושים העיקריים הם גיימינג (לא אונליין), קצת מוזיקה וקצת סרטים. התקציב לא ממש מוגדר אבל 500 נראה לי סביר. בהתחלה חשבתי על G35 או megalodon, אבל ממה שקראתי היתרון של הסראונד שלהם על פני אוזניות כמו HD555 או AD700 הוא לא מאוד משמעותי, ומכיוון שאין לי צורך במיקרופון חשבתי על ללכת על אוזניות סטריאו, בעיקר התרשמתי מהביקורות על ath ad700. אני מתכנן לחבר אותם , כרגע לפחות, לכרטיס קול המובנה בלוח אם, ייתכן ובהמשך אוסיף כרטיס קול עצמאי. האם באמת אוזניות סטריאו יהיו עדיפות על פני אוזניות יעודיות למשחקים? וגם MEGALODON מגיעות עם כרטיס קול, והשאלה היא האם זה מאוד משמעותי לחבר אוזניות כמו AD700 למובנה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. בוקר טוב לצוות הפורום מספר אחת בארץ, אשמח לקבל המלצה ע"פ הכותרת, התקציב כמעט ואינו גמיש, אני סטודנט בחיפה והמטרה היא להוציא את המקסימום מהסכום הכתוב מלאה ללא חריגות העולות על 50 ש"ח. אני פתוח לאופציה של תצוגה או יד 2 במידה והתקציב אינו מספיק כדי לענות על כלל הדרישות הטכניות מהמסך. כמו שציינתי אני מעוניין שתהייה לי אפשרות לחבר את המחשב ישירות למסך לצפייה של סרטים ובכלל לעבודה בשולחן העבודה באיכות בינונית כמו של מסך מחשב סטנדרטי. רוב הסרטים שבהם אצפה הם באיכות רגילה, לעתים רחוקות אני צופה בסרטים ברזולצייה של 720P ובשאר המקרים מדובר בסרטים מקודדים בנפח של 700MB לסרט. אני אשמח אם תהייה כניסת USB כדי שאוכל פשוט לחבר DOK ולצפות בסרטים, בנוסף אשמח אם תהייה אפשרות צפייה בשידורים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום למומחים, חיברתי ממיר HD של HOT למוניטור של המחשב עם מתאם HDMI ל-DVI הבעיה היא שברגע שאני מדליק את הממיר מתקבלת הודעה על המוניטור Out Of Range אני מניח שהגדרות התצוגה של הממיר לא תואמות למוניטור. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה בממיר ללא הצלחה.... רועי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pasha314,

הי, אני מחפש דרך לנגן קבצים של סרטים ב-HD על הטלויזיה. אני רוצה להיות מסוגל לנגן קובץ MKV ללא הצורך לצרוב אותו על DVD. אין לי תקציב לקנות HTPC. הבנתי שאפשר לנגן mkv ע"י שימוש ב-Western Digital WDAVN00. האם יש מישהו שיש לו מכשיר כזה ויכול לכתוב כמה מילים על האיכות שלו? האם יש הצעות אחרות? תודה. PS ראיתי את הסקירה באתר. אני פשוט מחפש מישהו שיש לו את המכשיר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. כבר פניתי בעבר מספר פעמים לפורום עם השאלה איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה קיבלתי הדרכה וניתקלתי בבעייה. יש לי כרטיס מסך RADEON HD3650 PRO (מותקן כהלכה) וכרטיס קול ONBOARD של REALTEC (גם הוא מותקן) עכשיו את הכרטיס מסך אני מחבר לטלוויזיה דרך כבל DVI TO HDMI ורואים תמונה והכל סבבה איתה. הבעייה היא שנתנו לי פה עצה לקנות מפצל כזה- http://www.cable.co.il/images/ItemPics/560105_small.jpg (אבל עם כניסה לחיבור האוזניות) וכבל אאודיו ולחבר לטלוויזיה. עכשיו במחשב יש לי 6 יציאות אודיו (ירוקה כתומה כחולה שחורה אפורה וורודה) אני חיברתי את המפצל לירוקה ואליו חיברתי הת החוט האדום והלבן. בטלוויזיה יש לי שני מקומות בהם אוכל לחבר את האודיו אך בשניהם אין סאונד... את הוידיאו אני מח…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by approx,

שלום יש לי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ואני לא שומע בסרטים 5.1 וגם בבדיקה של הדרוויר לא שומעים 5.1 לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו ביציאה האופטית זה מה שרשום באתר החברה Connectivity Line in / Microphone in (shared 1/8" mini jack) Speaker out (4x 1/8" mini jacks) Optical out (TOSLINK)* Optical in (TOSLINK) Intel HD Audio Compatible Front Panel Header (2x5pin) * Digital Out supports stereo SPDIF out and pass through of multichannel DVD sound זה אומר שהכרטיס לא תומך 5.1 ביציאה האופטית ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by matizami,

אני רוצה לחבר מחשב עם כ.מסך GEFORCE 660GT ולוח אם GIGABYTE K8NF-9 וכ.סאונד מובנה לסמסונג LA450 ורסיבר דנון AVR-1306. חיברתי בעזרת VGA וראו אחלה. האם כדאי לקנות ממיר DVI TO HDMI וככה גם לקבל סאונד? או להשאיר את החיבור הנוכחי ולחבר סאונד דרך יציאת SPDIF עם כבל קואקסיאלי?( אני רוצה לשמוע בדולבי דיגיטל)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yonik,

עד שקניתי את הכרטיס התברר לי שכל ארבעת הממרים שלי הם בעלי יציאת rca בלבד האם עלי להחליף ממיר? זה לא יכול לעבוד פשוט עם היציאות האלו? הבנתי שצריך יציאת סקארט לs video או שלפחות s video על הממיר? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by giloman,

1. כשאני מריץ סרטים עם הcoreavc עם תמיכת cuda מופעלת על ה8800GT שלי העומס מהמעבד באמת יורד אבל אין לי את הicon של הcuda או של הAVC (כשאני מריץ סרט אין אייקון של coreavc למרות שהוא הקודאק היחיד שמותקן - אין FFDSHOW) גם בMPC וגם בmedia player רגיל האם זה תקין ? 2. 9400GT תומך בcuda אבל לפי הרשימה באתר של coreavc רק 9500 נתמך (אפילו ש9400 זה 9500 מסורס שיידרים) אז 9400GT אמור להריץ cuda בלי בעיה עם coreavc נכון ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש את ה-Megaworks 510D של Creative, אני מאוד רוצה לקנות אותם, אבל אני לא מוצא שום אתר בארץ, שמוכר אותם. מישהו יכול לעזור לי? חיפשתי ב-פלונטר, פנדה, pchardware, excellnet, simpletech... בבקשה תעזרו לי! תודה. נ.ב. אני לא יודע אם זה מותר לרשום כאלה הודעות, אבל אני אקח את הסיכון, זה בסדר אם תנעלו את ההודעה אם היא מפרה את החוקים.. (למרות שלא נראה לי....)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם קניתי לפני שנתיים בערך את sound blaster live value ושם בכרטיס עצמו יש לי 5 יציאות ובאתר של www.soundblaster.com מצאתי שבכרטיס live value יש רק 4 יציאות אז אני לא יודע איזה כרטיס יש לי על הדרייבר שנתנו לי אם הכרטיס רשום sound blaster live value אז איזה כרטיס יש לי משהו מוכן להגיד לי ??? ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

יש לי בעיה, אני משתמש בשני גויסטיקים שמתחברים דרך יציאת גיים-פלי ישנה. עכשיו בלוח החדש שלי, IS7-E אין יציאה כזאת על הלוח (יש יציאות אופטיות במקום), השאלה עם אני יכול לחבר את הSB-LIVE4.1 שלי לPCI, ולהשתמש בו רק בשביל היציאה של הגויסטיק? (ולחבר את הרמקולים ללוח M)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה שהם יהיו איכותיים תנסו להציע את הכי איכותיים במחיר הזה... תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים