עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אני מחפש רסיבר קולנוע ביתי שתומך בפורמטים החדשים DTS-HD ו DOLBY TRUEHD. עם כמה שיותר כניסות HDMI ויציאת PRE לחיבור מגבר סטריאו בהמשך. כאמור המחיר הוא 4000 פחות או יותר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, חיברתי את הממיר של יס למחשב, ואני משתמש במדיה סנטר של ויסטה. הורדתי את מדריך השידורים של יס. הבעיה היא שלוח השידורים מפגר בשעתיים. למשל סרט שמתחיל ב10 מופיע שהוא מתחיל ב12, ומכיוון שההקלטה מתבצעת לפי השעון של המחשב, הוא לא מקליט שום דבר כמו שצריך. יש דרך לפתור את זה חוץ מהזזת השעון במחשב שעתיים קדימה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by nimshoo,

אהלן, יש לכם המלצה לנגן דיוידי לא יקר עם כניסת USB ושידע לקרוא כתוביות בעברית בצורה טובה? שמתי לב לכך שהרבה נגנים למרות שהם מתפארים בקריאת כתוביות בעברית, בפועל לא מציגים את הכתוביות כממו שצריך - כתוביות קטנות, נחתכות וכו'.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. שלום אני מחפש רמקולים למחשב בטווח מחירים 300-400 ש"ח, 400 שקלים המחיר המקסימלי. רמקולים למחשב 2.1 (סאב ושני רמקולים) להשמעת מוזיקה באיכות גבוה, בין השאר משחקים וסרטים לא כל כך. אני מעונין ברמקולים הכי טובים מבחינת איכות צליל למוזיקה בתקציב שלי. סרקתי את האינטנרט ומצאתי שלושה דגמים שנראה לי שהם טובים. Altec Lansing VS4121, 2.1 Logitech‎ X-230 Black 2.1 PHILIPS SPA5300 - איך ה PHILIPS? שמעתי המלצות עליו, הוא טוב? יש למישהו נסיון עם הרמקולים האלה ויכול להמליץ לי אליהם? והאם ישנם רמקולים אחרים שהם טובים והם בתקציב שלי? לרקע כללי אני שומע בעיקר מוזקיה נוסטלגית של שנות ה 70,80,90, להקות כמו Santana, Pink Floyd, ועוד. יש גאנרים של רוק נוסטלגי. אשמח להצעות נוספות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by Fighter,

האם מכשירים שעושים upscale מ480P ל720P או 1080P עולים יקר מדי? איזה חברות טובות? בעיקרון אני מריץ wii עם מסך 1080P וזה קצת מציק בעין לפעמים אז חשבתי אם אפשר לעשות את זה יותר יפה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. חשבתי על CREATIVE MUSIC EXTRIM כרגע אני משתמש JULIA ESI אבל הכרטיס הנ"ל לא תומך בפנאל הקדמי ולכן מחליף.. אגב, האם קיים לוח אם בעל כרטיס קול באיכות טובה ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. ערב טוב לכולם אשמח לקבל המלצה על טלוויזיית 42" - עד 6000 ש"ח. בנוסף רציתי לשאול כמה שאלות - 1.האם בגדלים האלה עדיפה פלסמה על LCD ? (שמעתי המלצה כזאת...) 2.האם שווה לחשוב גם על HDR ולא רק על FHD ? 3.האם כדאי לקנות טלוויזיה ביחס של 16:9 או ב ratio אחר ? הטלוויזייה תשמש לצפייה בשידורים רגילים ולמשחק (PlayStation3) מן הסתם עדיף שתהיה אחריות ארוכה לטלוויזיה. *יש אפשרות שאקנה גם טלוויזיית 32 " . יש איפשהו מבצע אטרקטיבי לשתי טלוויזיות ? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by mhnuemhnue,

שלום, יש לי אוזניות נחמדות של סוני mdr-xd100 נחמדות מאוד, לאחרונה התחלתי לשמוע רק בצד ימין של האוזניות! זאת גם לא בעיה של הגדרה, כי כל פעם שהזזתי טיפה את האוזניות זה חזר להיות כרגיל, סטריאו ואז פתאום שחזרתי למחשב, אני שומע רק צד אחד אפילו אם אני מנסה להזיז... זה לא עובד, ניסיתי ללחוץ את הכבלים לתוך האוזניה, בשני הצדדים, ללחוץ את האינפוט, לסובב מכל צורה... אני מיואש, אוזניות דיי יקרות בשבילי. יש דרכים לתקן? תודה מראש

9. Started by pure perfection,

בזמן האחרון כשאני מפעיל סרט מסוים (לא בכל הסרטים ) , אין קול של הדיבור של השחקנים יש רק מוסיקה בלי הקול שלהם .. מישהו יודע איך ניתן לתפור את זה ?? יש לי קודאק K-LITE הכי חדש . תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by UnwiZ,

לחבר שלי יש בעיה - לפני כמה חודשים משום-מה המיקרופון שלו החליט לעשות בעיות, ובכל שיחה שלנו בסקייפ ובטים ספיק הצד השני (כלומר אני) שמעתי את הרעשים של המחשב שלו (קליקים, צלילים מהאקספלורר, שירים ממשחקים וכדומה...) בעוצמה פי 3 מהקול שלו, זה לא קשור לזה שהמיקרופון ליד הרמקולים שלו או משהו, כי העוצמה של המשחקים והדברים שהוא עשוה נשמיים כאילו הם נעשים במחשב שלי ואפילו ממש חזק, כאשר הקול שלו הוא דבר חלש יותר ברקע. ניסינו לחפש בהגדרות וכאלה לפתרונות אבל לא מצאנו. אולי למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב עם 2 כרטיסי מסך שבכל אחד מהם יש יציאה אחת מסוג VGA וDVI. אני מצליח לחבר את הטלוויזיה והמחשב לאותו כרטיס מסך בו זמנית. השאלה היא האם אפשר לחבר את המסך לכרטיס מסך אחד בDVI ואת הטלוויזיה לכרטיס המסך השני בDVI. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417614.0 בסה"כ רציתי אוזניות משולבות עם מיקרופון בחיבור USB ומצאתי דגם יחסית פשוט של מיקרוסופט ב 95¤. שלחתי את אבא שלי לקנות לי אותו ב KSP ולצערי הוא החליט על דעת עצמו "לקנות לי משהו יותר טוב" וחזר עם Logitech Clear Chat Pro שעולות יותר מפי 2 אני לא צריך את המוצר בשביל משחקי מחשב ו/או בשביל לשמוע מוזיקה אלא רק בשביל לנהל שיחות בסקייפ. השאלה שלי בעצם מתחלקת לשתיים. האם האוזניות האלו טובות והאם כדאי לי לשקול להשאיר אותן בכל זאת? (אם תגידו לי שזו חוויה מדהימה לשחק איתן במשחקי מחשב אולי בכל זאת אני אשקול להשאיר אותן למרות שממש לא רע לי עם הרמקולים שיש לי ומחוברים למחשב) אם יש כאן מישהו שהתנסה בהם ויכול ל…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by llivny,

אני רוצה לחבר את המחשב לרמקולים של הטלויזיה. את כבל הSPDIF חיברתי מהכרטיס מסך ללוח אם לפי הוראות שמצורפות עם הלוח אם. המחשב מחובר לטלויזיה בחיבור HDMI, עכשיו השאלה שלי האם כבל HDMI יכול להעביר סאונד כשהוא מחובר לכרטיס מסך בעזרת מתאם לDVI??? נ.ב כרטיס מסך gigabyte nvidia geforce 9800GTX+ 1GB לוח אם asus p5kpl-cm תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 32LG50FR איך הדגם הזה משיהו מכיר ? סכום עד 3000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  15. בדיקה קצרה של מחירי אוזניות שנייזר, בקילומבו(DJ SHOP) ובKSP, פערים מפתיעים וחשודים משהו. EH 150 בKSP המחיר הוא- 145 ש"ח בקילומבו המחיר הוא - 239 ש"ח PX 200 בKSP המחיר הוא - 235 ש"ח בקילומבו המחיר הוא - 420 ש"ח מה פשר ההפרשים העצומים ההלו? שאלה: ברשותי אוזניות PX 100 ישנות יחסית(לפני שנה? שנתיים?) ולאחר מספר פעמים שהפלאג שלהן נדפק(והחלפתי אותו ב"דקדה" בדיזינגוף סנטר בהצלחה רבה), לפני מספר חודשים נדמה שמשהו נדפק באוזניה השמאלית כיוון שהיא מפיקה מעין "קרחצים" מוזרים שכאלה, בעיקר בתחום התדרים הנמוך(הבאסים, במקום להישמע כבאסים, נשמעים כמו מעין סקרצ'ינג). האם יש משהו שניתן לעשות בעניין, או שהאוזניה עצמה הלכה פייפן? תודה מראש לעוזרים נ.ב אני לחלוטין מודע לכך שלא הוגים "שנייזר" א…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by אבי11,

האם ואיך ניתן ליצור הקלטה של תוכנית טלביזיה למחשב (על הדיסק הקשיח). מה החומרה והתוכנה הנדרשת לשם כך? אני מניח שאתם בקיאים בנושא - אני לא - אז אנא, הסברים בסיסיים למתחיל. תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by dragon772,

אני מתלבט בין 2 המסכים האילו, הLG עולה יותר והם בערך אותו מפרט רק ש ב LG יש כניסת USB שב SAMSUNG אין, אבל מצד שני ראיתי מלא ביקורות טובות על ה SAMSUNG. למישהו יש מושג וידע לגבי שניהם שיכול להגיד לי מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  18. Started by bengg,

חברה אני מחפש את הרמקולים Z5500 למכירה מהרשת הכי זולה שאפשר למצוא אותם .. כאילו שמחירם יהי זול יחסית או שמישהו כאן מוכר את הרמקולים האלו מוכן לקנות אותם .. ואגב זה ילך טוב עם כרטיס הקול elit pro של קריאטיב ?.. תודה רבה לכול מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  19. אהלן הייתי מועניין לקבל המלצה עבור אוזניות "גדולות" (אין לי מושג מה המינוח הנכון), כמו שאני קורא להן אוזניות בית... האוזניות ישמשו למוזיקה/משחקים/סרטים/סדרות האוזניות יחוברו לכרטיס המובנה של לוח EP43DS3L או לנייד דל E6400 (אם אני לא טועה הכרטיס של הנייד טיפלה יותר טוב אבל אני לא סגור על זה) נ.ב. זאת לא אחת מהדרישות מהאוזניות אלא סוג של התייעצות, האם קיימות אוזניות אלחוטיות סבירות במחיר? עריכה: שכחתי לציין, אין לי בעיה להזמין מחול, התקציב זהה (500 כולל משלוח ומיסים)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ccc,

מחפש אוזניות בעיצוב עורף קטנות ככל האפשר (BUDS ? ) תקציב בין 100-200 ש"ח יש איזו חנות מומלצת ברשת עם מבחר רחב לבדוק ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. רכשתי מחשב נייד עם כרטיס מסך RADEON MOBILITY HD3470 בעל יציאת HDMI כמובן. רציתי לדעת מה עליי לרכוש כדי שאוכל לנגן סוף סוף HD בטלוויזיה? כבל HDMI מן הסתם אך מאיזה אכות ואודה לכם אם תתנו לי המלצות והאם יש צורך גם בכבל אודיו מסוים? שאלה נוספת היא אם אני רואה את סרט 720P או 1080P על המחשב זה רק על חצי מסך, האם כשאני אחבר את זה לטלוויזיה זה יהיה על מסך מלא? ברשותי טלוויזיה FULLHD. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by ADIA,

ובכן, זאת לא בושה לשאול... אני מבקש המלצה לרמקולים עד 700ש"ח שהם 2.1 בלבד. שמיעה של כל סוגי המוסיקה כולל רדיו (שירים). יש למישהו ניסיון (שמיעתי בלבד בבקשה) עם לוג'יטק Z4E או דגם מקביל אחר של CREATIVE או אפילו של חברה אחרת. אשמח לתגובות. אגב, קראתי ביקורות על כמה סוגים אבל חשוב לי ניסיון של מי שיש לו.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by realmagic,

קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני לא מצליח להוציא ווליום נורמלי מהכרטיס קול שלו (נמוך מדי). הלוח אם שלי הוא Gigabyte ep43-ds3l וכרטיס קול און-בורד. התקנתי דרייברים (ויסטה 64) ועידכנתי קושחה ללוח. עוד רעיונות?

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. איך microlab FC365? http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/710.htm או שיש את MICROLAB M-960 ויש אפשרות לX530 אבל הבנתי שהכבלים קצרים ואין שלט

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. שלום ,אני רוצה לקנות רמקולים שהיו שווים את המחיר (300-350) שזה יהיה 2 רמקולים וסאב. אפשר המלצות לדגמים כלשהם ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים