אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם DVD יכול "לשרוט" דיסק? ומה גורם לDVD להקפיץ דיסקים פתאום והאם יש פתרון? אני מקווה שזה המקום לשאול ???
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם! אם ברשותי DVD שיכול להריץ קבצי DIVX, האם יש אפשרות שהוא גם מריץ קבצי XVID? אם לא, האם אני חייב להמיר את הקבצים או שיש דרך אחרת לגרום לזה לפעול? תודה!
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אם אני קונה DVD בארצות הברית הוא יעבדו בארץ רגיל? (כי אמרו לי שאם אני קונה וידאו אז צריך לכוון ומשהו ומשהו)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... זה איפשהו בין זה, לגאדג'טים לאמצעי איחסון ככל הנראה. מחשב ה-HTPC הישן (מאוד) שלי קרס לאחרונה ואני מחפש פתרון ביניים זמני וזול ככל האפשר לצפיה בתכני DIVX/DVD בטלויזיית CRT רגילה - לא מעבר לזה. עלה הרעיון לקנות נגן DVD קורא DIVX עם כניסת USB ולחבר אליו את ה-WD MYBOOK 500G שלי שמכיל את ספריית סרטי הילדים הענפה שלי כדי שבנותי יוכלו להמשיך להנות מדורה, פו הדוב ושאר דמויות מצויירות - עד להחייאת ה-HTPC שלי. 1. יש לזה סיכוי לעבוד? 2. אם לא, מה המלצותיכם? 2. האם יש המלצה לדגם מסויים? גם הפשוטים שמוכרים בסופר ב-150 ש"ח יצלחו למשימה (לפחות לכמה חודשים)? 3. למישהו יש ניסיון עם משהו דומה? תודה מראש, גונן.
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ואם לא, האם ניתן להמיר את הMKV(720P) לקובץ AVI אך באיכות זהה?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי סרט על המחשב HDTV 720P, אם אני יחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל DVI לDVI האם אני יראה בטלוויזיה ,שתומכת HD כמובן, בHD? הכרטיס מסך שלי לא תומך HD אני חושב : יש לי PX7600GT תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי איפשהו שמפעילים את זה זה מאט את הפריימים במשחק..זה נכון??
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לא מזמן לוח חדש מסוג ASUS A8N-E שתומך ב - Realtek ALC850, 8-channel CODEC - Audio Sensing and Enumeration Technology - Coaxial/Optical S/PDIF out ports on back I/O כרגע על הלוח הישן היה לי כרטיס קול של FORTISSIMO 3. במה כדאי לי להשתמש? בכרטיס החיצוני או במובנה? מה טוב יותר כדי לחבר למגבר ולשמוע דרך ה 5.1 רמקולים שיש לי בבית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=37907 אלו הם הרקמולים המדוברים , אני אם כרטיס קול מובנה , האם הוא ינצל את הרמקולים במלואם ? ( עוצמה איכות וכל השאר ) תודה ותעבירו לאודיו אם זה יותר מתאים לשם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לנגן את הקבצים של 5.1 (ל MEDIA PLAYER 9) מהאתר של מיקרוסופט (http://download.microsoft.com/download/winmediatech40/Utility/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/6channel.exe) האם GTXP תומך איכשהו ב-DECODING של DD5.1 כי אני רק שומע מהרמקולים הקדמיים את הקבצים הללו (מהקובץ 6CHANNEL.EXE אני רק שומע רעש) עוד קבצי דוגמא פה http://windowsmedia.com/9series/DemoCenter/AudioQuality.asp?page=6&lookup=AudioQuality
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
עד היום ראיתי סרטים דרך הדיסק קשיח חיצוני שאותו הייתי מחבר לכניסת ה USB לאחרונה שקע הUSB ניזוק חיפשתי שקע כזה בכל דרום ת"א אך לשווא שמתי לב שבטלויזיה יש עוד 2 כניסות HDMI השאלה שלי אם אני קונה מעביר מ HDMI ל USB FEMALE האם אני אוכל לשוב לראות סרטים דרך הדיסק קשיח
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי לפניי שיהיו כאן כמה שישתגעו עלי, לא היה לי שמץ איזה פורום יותר מתאים. נניח ואקנה מחשב HTPC עם כרטיס עם DUAL DVI (שני כניסות) אוכל לחבר אליו מסך נוסך ונניח יתפקד גם כמחשב HTPC אשר ישב בסלון וגם כמחשב ביתי רגיל אשר יהיה מחובר אליו טלווזיה כלשהי נניח טלוויזית LCD שתתמוך בHD ומסך 17" LCD רגיל של מחשבים מקלדת ועכבר וכו' ויעשה אתשתי הפעולות של שימוש ביתי וHTPC?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
כלומר, אם אני אחבר אליו מערכת סראונד של מחשב, הוא יספק לי תוצאות טובות לסאונג מהטלוויזיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מערכת הכוללת : מחשב מגבר ימהה rxv592 ישן טלויזיה LCD ממיר של HOT . התקנתי XP Windows Media Center וכעת אני מעוניין להוסיף IR BLASTER ושלט , כך שאוכל לשלוט על כל המכשירים מהשלט בלבד. לגבי הממיר אני מניח שאין בעיה כי זאת תצורה מקובלת . מה לגבי המגבר ? האם אפשר ללמד את ה IR BLASTER קודים של מכשירים אחרים ? האם ה IR BLASTER יוכל לשלוט גם על הטלויזיה ? (טלויזיה LG ) . האם אפשר לתכנת מאקרו כך שלחיצה אחת בשלט יתבצעו סידרת פעולות של מספר מכשירים ? תודה אהרון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה, ארז
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
רגע לפני הקנייה. בדקתי באתר של M-Audio את רשימת הדרייברים ולא מצאתי דרייבר לויסטה 64 ביט, רק ל32 ביט. מישהו יודע האם הדרייבר הזה תומך גם בויסטה 64?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
רמקולים לצרכי מוזיקה (85%) וסרטים (15%) - עד 700 ש״ח, האם ה7C עדיין מומלצים כמו לפני שנתיים או שיש דגם אחר מומלץ יותר? ומה לגבי תקציב של 1000 ש״לח? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם Philips 40PFL8605H תומכת כתוביות בעברית? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שעלום לכם אנשים חביבים, הנני מגיע מגיימר :ם אז, קניתי לי Creative 5200 5.1 הרכבתי ועובדים רק הסאב ו-2 רמקולים, ה-Rear. יש לי את הכרטיס קול המעפן הנ"ל, הוא תומך ב-5.1? או מה הבעיה פה >: תודה מראש, אביב.
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לחדר זולה יחסית האם SAMSUNG - MAX-ZS720 היא מערכת טובה?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול Creative SB live E400 ומערכת רמקולים של creative ה pc works שזה 4 רמקולים + סאב , השאלה שלי היא האם זה נותן לי surround ? היות ולא הרגשתי עדיין ממש surround עד עכשיו ... ואיפה אני יכול לבדוק ממש אם יש לי surround ? האם בסרטים ב DVDrip יש surround ? נ.ב עוד שאלה קטנה האם זה נקרא 4.1 בהגדרות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ואת מי הייתם מעדיפים, אותם או את Altec Lansing VS242?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב עם כרטיס מסך 8600 GT ולחבר דרך DVI אחד מגבר ק"ב דרך DVI שני מסך מחשב ודרך SVIDEO טלויזיה .שאלתי היא האם כול החיבורים יכולים לעבוד במקביל כאשר אני מעוניין לשלוט על המחשב בעזרת שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי! למישהו יש WD TV MINI והצליח להריץ דרכו סרטים בפורמט DVD, כלומר, להעתיק סרט DVD לספרייה, ולהריץ על הסטרימר הנ"ל? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-