עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הנני מעוניין לקנות מסך LCD Full HD 40'-42 ומתלבט בין סדרת ה Bravia של SONY לבין סדרת ה Scarlet של LG. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. כרגע י שלי JULIA ESI מחליף כיון שחסרה תמיכה לחיבור הפנל הקדמי . מחפש כרטיס סביר חשבתי על CREATIVE MUSIC EXTRIM חשוב שההגברה שלו (לאזניות) תהיה סבירה. האם ASUS DX עדיף על ה-CREATIVE?? מישהו מכיר לוח אם עם כקטיס קול מובנה איכותי? אשמח לעזרתכם

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by approx,

התקנתי את הAC3 פילטר איזה חמש פעמים מחדש וגם הגדרתי אותו שיוצאי ביציאה האופטית וכלום לא שומעים כלום מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  4. עד היום לא יכולתי לסבול את פובאר בשל הסאונד הנחות (לדעתי) של התוכנה מול וינאמפ. עד שנתקלתי בדיון הזה בהד פיי http://www.head-fi.org/forums/f46/attn-foobar2000-users-crossfeed-plugin-headsup-110665/ מדובר על crossfeed חיצוני שלא מוטמע בתוכנה. הפלאגין משפר פלאים את הסאונד של התוכנה ועוקף את וינאמפ, מה שגרם לי לבסוף לעבור היום לפובאר. השינוי המורגש ביותר הוא מיקום הכלים (אימג'ינג) והמרווח ביניהם לעומת וינאמפ. וינאמפ כרגע נשמע לי מעט חנוק בהשוואה. במערכת כמו שלי שבנויה לאנליטיות ופירוט יש כאן התגלות מבחינתי, לכן יכול להיות שבמערכות פחות טובות הפלאגין יהיה פחות מורגש, אבל שווה לנסות!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by hezi508,

שלום לכולם אני מחפש רמקולים שניתן לחבר אליהם מיקרופון כנראה סוג של הארכה לכניסה מאחורי המחשב נראה לי שזה קיים ברמקולים של ALTEC LANSING דגם VS2421 תודה מראש חזי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ferrarious,

אני רוכש מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה פיליפס 8404 ואני מתלבט מה לעשות בקשר לאופן שמיעת התוכן. השימוש יהיה משחקים וצפיה בתוכן HD. אין לי אפשרות לרכוש מערכת קולנוע ביתית כיוון שבני הבית האחרים, בדרך כלל תמיד יש מישהו בבית, לא מאפשרים שימוש ברמקולים לכן כיום כאשר אני משחק או צופה בסרטים וסדרות אני משתמש באוזניות HD555 של סנהייזר המחוברות למערכת סטריאו המחוברת לכרטיס קול Creative SB live. עכשיו השאלה היא מה כדאי לי לעשות לאחר רכישת המחשב החדש: 1.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול על הלוח אם ואליה את האוזניות 2.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול נפרד ( אם כן אז איזה כרטיס כדאי לקנות ) ואליה את האוזניות 3.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול על הלוח אם 4.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס ה…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by yotam77,

שלום, קניתי מערת של Panasonic SC-AK770 ואני לא מוצא דרך לחבר אותה למחשב. האם אפשר בכלל לחבר למחשב? תודה יותם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by edenbd,

כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש LCD לחדר. אני מעריך שצריך לא יותר מ 26 אינץ', החדר שלי לא גדול. חשוב שתתמוך ב HD, כי אני מתכוון לחבר אותה למחשב ולראות ממנה תכני HD - 720p. המלצות יתקבלו בברכה. עוד שאלה אגב, לא יהיו בעיות בעזרת כרטיס 8600GT לצפות על ה LCD ב HD? עכשיו אני רואה HD על ה LCD של המחשב 19 אינץ' ועובד מעולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

10. כבר הייתי דיי סגור על Z5500 אבל אני לא בטוח... בנוסף, חשבתי על ה-Microlab H600. מה אתם אומרים? בבקשה תעזרו לי... אני ממש נואש. כבר הרבה זמן אני מחפש תשובה ואני לא מוצא. עריכה: למה אף אחד לא עונה?... לאף אחד אין מערכת טובה להציע בתקציב הזה?...

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by raw-e,

אז ככה יש לי טלוויזיה HDREADY של SHARP וכרטיס מסך 9600GT חיברתי כבל DVI-HDMI מהמחשב למסך. והמסך נותן לי רק אותות של HD כלומר רק 720P וכ"ו ולא מוכן לתת לי אותות רגילים כמו 1280-720. בעקבות כך התמונה לא ממש חלקה וממש קשה לראות את האותיות כראוי ולא משנה מה גודל הפונט שלהם. לא משנה כמה שיחקתי עם הגדרות המסך והכרטיס מסך כלום לא עושה את העבודה. בבקשה עזרה דחופה. אני מוכן לשלם אם תצליחו

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מתנה זוג רמקולים בתקציב שנע בסביבות ה-400 ש"ח. לי עצמי יש רמקולים של לוגיטק מלפני 5 שנים ככה (סט של 4.1) שנשמעים לי אחלה, אבל תמיד מדברים על האיכות של Altec. הסתכלתי על כמה דגמים, והכי קרץ לי בנתיים Altec Lansing VS4121 - 2.1 מישהו מכיר ויודע איך הם נשמעים? האם יש בחירות טובות יותר בתקציב שכזה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  13. אני מחפש לקנות רמקולים באיזור 200-300 ש"ח שיתחברו למחשב וישמשו למוזיקה, סרטים וכאלה.. (לא משחקים, בשביל זה יש לי אזניות). אני לא מחפש משהו מטורף, לא הולך להשתמש בזה יורת מדי ככה רק מדי פעם, אבל אם אני קונה חשוב לי לקנות משהו סבבה ולא סתם. דרך אגב אני לא מחפש סאב או משהו רק שני רמקולים פשוטים. אז אפשר המלצות..

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. שלום לכולם אני רוצה מערכת סראונד שתתאים לי בעיקר לצפייה בסרטים ולמוזיקה. ההתלבטות שלי היא בין שני המערכות הללו, אני יודע שה G500 עם 310 RMS וה G51 עם 160 RMS . יש הבדל באיכות השמע בין שני המערכות האלו? או בעוצמת הווליום? יש לי חדר יחסית קטן ואני בהתלבטות בין המערכות הללו. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by Alex89,

מה המחיר (המינימלי) לרסיבר סביר? כמה בערך יעלה להחליף בסאב של X-540 כניסת RCA אחת?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by niv251,

היום לקחתי את הרמקולים שלי (ATP3) לתיקון אצל קרט בגדר אחריות. הם אמרו לי שאני לא אקבל את ATP3 אלה דגם אחר. רציתי לדעת אולי מישהו יתנסה ויודע איזה דגם אני אמור לקבל, האם הוא יותר טוב או פחות טוב מהATP3. תודה.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  17. הגיע הזמן לקנות אוזיות חדשות ואני ממש מטלבט, אני ישתמש בהם בעיקר לGaming אבל גם למוזיקה ודברים אחרים

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  18. הATP הישנים שלי כבר לא מספקים. חשבתי לעבור לסוניק גיר, שמעתי שהם מאוד טובים בתחום עכשיו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=715989 הנתונים יותר טובים מהATP3 שיש לי כרגע, ויש להם מיד שפונה כלפי המאזין ולא כלפי השולחן כמו בATP3. או שאולי חשבתי לעבור ל5.1 של לוג'יטק. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מה דעתכם? אני לא מבין גדול בתחום ה5.1, האם אני צריך כרטיס חדש? (יש לי כרטיס קול! רגיל מובנה) האם כל סרט שאני רואה יקבל תחושב סראונד, או רק אלה שאני מוריד ב5.1? ואיך זה בא לידי ביטוי בשירים... אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  19. נתקלתי בבעיה בה הרמקול השמאלי מפסיק לעבוד מפעם לפעם ויש צורך לשחק עם הקונקטורים. זכור לי שמישהו נתקל פעם בבעיה כזו, אשמח לדעת אם ניתן לתקן זאת ואם מישהו הצליח (האם לרוב הבעיה בקונקטור על הכבל או זה שבסאב, מה המק"ט של הקונקטור וכו'). כמו כן, במידה ולא אצליח לתקן, אשמח לתחליף ראוי עד 500 ש"ח. יש לציין שאין לי צורך במשהו איכותי יותר מה-ATP3, לכן אעדיף מחיר זול ככל הניתן. תודה.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  20. עשיתי סוג של פירמוט לכל הקודקים, ועכשיו אין לי סראונד. נראה לי שהסאונד סתם משוכפל בכל הרמקולים, בכל מקרה נדמה לי שזה לא נשמע כמו שצריך. יש לי Z-5500 ו- Xtreme Music, ב- Audio Console אני על Entertainment ועל 5.1, אז לא נראה לי שזה העניין. אני חושב שזה משהו עם ה- AC3 Filter, ניסיתי לשחק שם בהגדרות אבל לא עזר... לא נגעתי בזה מאז הסטאפ הראשוני, מישהו זוכר אולי?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

אני רוצה LCD ''37 רוב השימושים יהיו לPS3 וסרטי DIVX\DVD תקציב עד 5 אלף שקל . מה שכן אני לא יודע אם צריך FHD .

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  22. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני שיש לי בו מבחר יפה של סדרות וסרטים. אני רוצה ליצור VOD ביתי כך שמכל הטלוויזיות בבית יוכלו לגשת אל הכונן ולצפות בתוכן שלו. הרעיון הוא שיוכלו להשתמש בתכנים שעל הכונן באמצעות תוכנה כמו BOXEE או XBMC. השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך בשביל לגרום לזה לקרות. אני אתחיל ממה שאני יודע ואני אשמח להכוונה בנושא מחברי הפורום: ברור לי שאם אני רוצה שכל אחד מחברי הבית יוכל לצפות בסרט/וידאו שונה בו זמנית, ליד כל טלוויזיה אני צריך מחשב. אני תוהה אם אין דרך זולה יותר מלרכוש מחשב לכל טלוויזיה. אם כל הסיפור של לצפות בתכנים שונים יתברר לי כיקר מדי אולי אעשה את זה בהדרגה ובשלב הראשון כולם יצפו במה שמשודר באותו רגע מהמחשב המרכזי. במידה וזה המקרה, אני תוהה איך אני …

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  23. אני יודע שפתחתי ת'רד דומה בעבר אבל תוכניות השתנו.... בכל אופן, התקציב הוא 1500 שקל. יש דגש על איכות הרמקולים עם דגש גדול אף יותר על איכות הסאבוופר. אם כך, שימושים - משחקים, מוזיקה וסרטים באיכות גבוהה. שוב, דגש על באס איכותי. חשבתי על T7900 של CREATIVE אבל אני לא בטוח כבר... שכן יש גם את G51 של LOGITECH... ההחלטה היא לא אז או זה, אלו הם רק אפשרויות שהצלחתי למצוא. בקיצור, על מה אתם ממליצים? תודה רבה למגיבים!!! עריכה: אולי כדאי לי פשוט לחסוך ל-Z5500 וזהו?... עריכה 2: למה אף אחד לא עונה?... אם מישהו התנסה באחת מהמערכות שצויינו, בבקשה אמור אם אתה ממליץ או לא....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני ממש ממש לא מבין בנושא ואשמח אם מישהו יעזור לי, אז ככה: 1.כל כרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של טלוויזיה? או חלק רק עריכה ודברים כאלה? 2.איזה ערוצים נכללים? 3.איזה חומרה צריך בשביל לחבר כ.ט.? צריך מתאמים מיוחדים? 4.מה הכרטיס הכי זול? 5.נגיד ויש לי מחשב סביר. איזה דברים אני צריך לעשות כדי לצפות בטלוויזיה (חוץ מקניית הכרטיס כמובן) 6. איזה חיבור יש בדרך כלל לכ.ט.? 7.הכרטיס בא עם תוכנה ? 8.צריך להיות מחוברים לספק כלשהו כמו הוט או יס? סליחה על כל השאלות אני פשוט בור בנושא הזה...... :s05: ??? תודה רבה למי שיענה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים