עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gabriel,

במידה ויש לי כרטיס קול שיכול לעבד לפחות 96kHz/24bit איך אני יכול לשמוע על המחשב דיסקים של DVD-Audio? אני יודע שרוב תוכנות הדי.וי.די הפופולאריות לא תומכות בתקן הזה (למשל PowerDVD), ואני לא יודע אם זה בגלל החומרה הנוכחית שלי (SB-LIVE) או בגלל שאין תמיכה בתוכנה עצמה. האם יש תוכנה שיודעת לנגן DVD-Audio? (אני בינתיים שמעתי ש-SoundBlaster Audigy2 בא עם תוכנה שיודעת לנגן את הפורמט הזה)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום קיבלנו טלויזיה פלזמה 42" ישנה ודלה בחיבורים יש: RCA, קומפוננט, VGA - מכל אחד יש חיבור אחד בלבד ב-WDTV יש: RCA, HDMI הממיר יס מחובר בינתיים ל-RCA זה אומר שאם אני רוצה את ה-WDTV אני צריך להחליף השאלה שלי היא כזו: האם כבל פשוט(ראיתי שיש ממירים אקטיביים) HDMI לקומפוננט יעבוד ? אני מניח שאם כן זו האופציה האיכותית ביותר אם לא - האם HDMI-VGA יעבוד ? ואם כן האם זה בכלל עדיף על RCA ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי כרטיס קול HERCULES GTXP 5.1 ויש לי גם טלוויזיה מונו אני רוצה לראות סרט ולשמוע ברמקולים של הטלוייזיה איך אני עושה את זה??? באיזה יציאה אני מוציא תכבל ואם איזה כבל? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by guyhab,

האם מישהו יודע איך ניתן לחבר פטיפון למגבר RX5052 JVC?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eln4,

מה דעתכם על הדגם הזה: vsonic gr02 ? קישור לebay: http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR02-ProII-Silver-Cable-Flagship-Edition-Low-Frequency-IEM-Earphone-/380376622782?pt=US_Headphones&hash=item589036a6be כמה זה יותר טוב מדגם אחר של החברה הזאת: gr99? קישור לebay: http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR99-Luxury-Edition-Inner-Ear-HiFi-Stereo-Audio-Earphones-/380417498074?pt=US_Headphones&hash=item5892a65bda אני שומע כמעט ורק רוק ומטאל, וחשוב לי גם איטום טוב (אבל לא צריך ממש טוב) עוד שאלה למי שמכיר את החברה, במקרה שהאוזניות מתקלקלות, יש אחריות של החברה? אם כן לאיפה אני אמור לשלוח? אגב אני אשמח לקבל גם המלצות על אוזניות אחרות באיכות ומחיר (באיזור 120-150 ש"ח) דומים במיוחד לחברו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי אורגנית ישנה וכרטיס קול audigy 2 איך אני יכול לחבר אותה בלי מידי?? אם בכלל....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by curdi1,

שלום לכולם, יש לי טלוויזיה ישנה עם כניסה של composite מונו - כלומר כניסה אחת לווידאו וכניסה אחת לאודיו אני מנסה להעביר סאונד לטלוויזיה הזאת מהמחשב - כאשר הכבל שלי הוא מ Pl 3.5 מ"מ ל-2 RCA (סטראו) - אני לא מצליח לשמוע בטלוויזיה באף אחד מה-rca ניסיתי גם להשתמש במעין "מאגד" שלוקח את 2 ה-RCA והופך אותם ל-RCA וגם זה לא עבד מה יכולה להיות הסיבה ? תודה רבה לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

אנחנו בדיוק מחפשים טלוויזיה חדשה לסלון 37/42 ונחתה על מפנתי הצעת הגרופון הבאה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02023190/8739184?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_212&a=2022 כדאי? שווה? מבחינת מחיר זה נראה לא רע בכלל, אך מה האיכות של הטלוויזיה וכד'? החסרונות שאני רואה(כביכול) הם: מסך פלזמה(הייתי בטוח שכבר לא מייצרים אותם בכלל, עם כל הLED וכד') אחריות לשנה בלבד(למרות שבחיפוש בZAP לא מצאתי מקום שמציע את הטלוויזיה עם אחריות ארוכה יותר) כפי שאמרתי הטלוויזיה תהיה לסלון, מחוברת לממיר HOT, בעתיד אולי HOT HD אבל כנראה שממש לא בזמן הקרוב, מדי פעם יחובר אליה מחשב לצורך ניגון סרטים וכד' - אבל באופן כללי היא לא תהיה מחוברת למחשב אז אין פה את הקטע ש"אסור" פלזמה כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by liran2003,

האם חיבור אוזניות(פשוטות, CX300) בכבל מאריך מהכ. קול, פוגע באיכות השמע?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by avi909,

אני מעוניין לקנות סטרימר עם מפרט מסויים ואני מבקש את המלצתכם בנושא: שיהיה לו אפשרות לדיסק קשיח פנימי עם ממשק SATA. כניסת USB לחיבור דיסק און קי. תמיכה בכתוביות בעברית מלאה, כדי שאני אוכל רק להעביר את הסרט והכתוביות באותה ספריה והוא ידע לזהות. אפשרות לעדכוני קושחה אם צריך. אפשרות לחבור רשת אלחוטית להעברת סרטי HD אליו. יציאת אודיו דיגיטלית SPDIF. יציאת HDMI אמיתית ולא COMPOZIT. כח עיבוד חזק שידע להתמודד עם סרטים באיכות 1080P ללא תקיעות. ועם כמה שיותר קודקים מובנים שיהיה מעודכן מאד. שהקניה תתבצע בחנות בארץ או דרך אתר אבל רק מהארץ ולא מחו"ל. לגבי המחיר: עד 1500 ש"ח. תודה רבה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות עד 300 ש"ח. ראיתי שיש ב- KSP כל מיני אוזניות של Rapoo. גם דגמים שעובדיםע עם משדר שמתחבר לחיבור 3.5 מ"מ וגם כאלו שעובדים עם Bluetooth. רציתי לדעת האם מתוך הדגמים הללו יש אחד שיותר מומלץ מהאחר? להלן הדגמים שהסתכלתי עליהם בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by שניצל,

Sandisk הוציאו נגן MP3 חדש בשם Sansa e100: http://www.sandisk.com/retail/sansa.asp בסך הכל הוא נראה כמו שיפור ל-DAP (הנגן הקודם), שניסו לגרום לו להיראות יותר כמו ה-IPOD ושאר הנגנים מבוססי ה-HD. בנוסף, יש לי שיפור אחד גדול - יש לו חריץ הרחבה של SD עד 2GB. בהשוואה לנגן הקודם, נראה שיש להם אותן יכולות פחות או יותר (משום מה לנגן הזה לא טרחו להוסיף יכולת הקלטה). הנגן הזה רחב פי 2 מהקודם (אבל יותר דק), וגם טיפה יותר כבד. נראה שעשו שיפור משמעותי בממשק שלו. מבחינת מחיר הם כמעט זהים (החדש יקר באיזה 100-150 ש"ח מהקודם, אבל סביר להניח שהמחיר ירד). מה שכן, אני לא בטוח שהוא תומך בעדכוני firmware (לא מצאתי עדויות לכך בשום מקום...) אקיצר, אם מישהו מתכנן לקנות את הנגן של Sandisk, כדאי ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by o07,

אהלן, אני מחפש לקנות פדים לאוזן של האוזניות Denon DH-7000. היכן ניתן לקנות? לא משנה אם זה הרגילות או משהו יותר מתקדם, עדיף פדים מעור. פשוט הפדים שלי ממש מלוכלכים ובצד אחד הוא קצת נקרע. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by NosNos22,

יש לי כרטיס 5.1 במחשב וחיברתי אותו לרסיבר 5.1 (מערכת קולנוע ביתי) ויש לי חמש רמקולים (חוץ מה SABWOOFER) אני בוחר באפשרות AUTODETECT ברסיבר אבל זה מגלה שיש לי רק שני רמקולים פרונט (FRONT) וסאבוופר מחוברים וזהו האם אני צריך לבחור ידנית את מצב השמע סראונד ואם כן אז האם אני באמת אשמע סראןנד במשחקים או בסרטים דרך מחשב תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום! כפי שאתם יודעים/לא יודעים המיקרולאב הם רמקולים אקטיביים משמע יש להם מגבר מובנה, שאלתי היא האם אני יכול לחבר אליהם באופן כלשהו סאבוופר מוגבר אחר או שזה יצור בעיה? המטרה היא לחבר להם פשוט סאבוופר (במקרה שלי מצאתי רק אחד עם מגבר בפנים) בדרך כזו שהמגבר של המיקרולאב ישלוט על שניהם (רמקולים+סאב)? אני מקווה שהנקודה ברורה ואשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by thebenjamin,

איך הרמקולים האלה: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.1%20series/M960.htm לשימוש של סרטים,משחקים ומוזיקה... הכל מהכל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום HWzone, לאחרונה הרכבתי מחשב עבור הטלויזיה בבית שישמש כHTPC. התקנתי עליו וינדאוס 7 לאחר שעדכנתי אותו והתקנתי את כול הדרייברים הנחוצים חיברתי אותו לטלויזיה בצורה הבאה : 8500GT>DVI to HDMI cable>TV לאחר שחיברתי את המחשב העברתי לערוץ המיועד וראיתי את התצוגה כראוי עברתי להגדרת האודיו. עכשיו מתחילות הבעיות, קניתי כבל ייעודי של 3.5mm ל RCA (אדום ולבן) חיברתי את ה3.5 ליציאה הירוקה האחורית בלוח ואת שני ה"בננות" חיברתי לכניסה המיועדת מאחורי הטלויזיה (הקפדתי על חיבור לערוץ הנכון במקרה הזה הוא 4) והתחלתי לבדוק את הסאונד במחשב,בלי הרבה בעיות שמעתי את הסאונד מהספיקרים של הטלויזיה והכול היה סבבה,למחרת אני מדליק את המחשב ופתאום *פוף* אין אודיו ואין נעליים. התסכלתי בcontrol pan…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oricooli,

אני מתכוון לקנות עבור חבר DVD קורא DIVX עם כניסה ל-USB ותמיכה בכתוביות בעברית. לאחר חיפוש התמקדתי בשני דגמים שנראו לי מתאימים: Pioneer DV320 ו-LG DV482. אני מתקשה למצוא את ההבדלים ביניהם. הם נראים דומים מאוד, אך ה-PIONEER עולה כ-100 ש"ח יוצר ואני תוהה מדוע. אשמח אם תשפכו אור על הנושא. כמו כן, אני מבין שלשני המכשירים אין עדכוני קושחה (פרט לעדכון הרשמי ל-Pioneer DV320, שמטפל למיטב הבנתי בגודל הכתוביות בלבד). אם זה חסרון? האם המכשירים מגיעים "מושלמים" או שיש צורך בעדכון, רק שזה טרם נכתב ע"י אף אחד? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by CyberBot,

שימוש למחשב מוזיקה וגיימינג לא מחפש אוזניות מיועדות לגיימיניג יותר דגש על מוזיקה (מיקרופון אני מביא בנפרד) עד 300 שקל בנתיים אני ננעלתי על ה AKG K92 גם אמזון תופס

20. Started by Jeka90,

שלום אני מתלבט בין 3 מערכות 2.1: Logitech Z2300 Logitech Z4 Logitech Z3 הרמקולים מיועדים לטלויזיה בסלון ולא למחשב. מה ההבדל בין Z4 ל- Z3? ההספקים שלהם אותו הדבר... והאם שווה להשקיע עוד קצת וללכת על Z2300 או שזה מיותר? תודה! עריכה: אחרי הביקורת שקראתי כאן באתר, אני מוסיף למשוואה גם את X-13 של מיקרולאב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש את ה-Megaworks 510D של Creative, אני מאוד רוצה לקנות אותם, אבל אני לא מוצא שום אתר בארץ, שמוכר אותם. מישהו יכול לעזור לי? חיפשתי ב-פלונטר, פנדה, pchardware, excellnet, simpletech... בבקשה תעזרו לי! תודה. נ.ב. אני לא יודע אם זה מותר לרשום כאלה הודעות, אבל אני אקח את הסיכון, זה בסדר אם תנעלו את ההודעה אם היא מפרה את החוקים.. (למרות שלא נראה לי....)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Gal&Gal,

אני רוצה לחקור קצת בנושא כבלים להעברת אודיו. המטרה שלי היא לקנות כבל Tini Q G ל 1/4. אשמח אם תשתתפו וביחד נאסוף מידע שישפוך אור בנושא, אני מחפש הסברים על ההשפעה של הכבל על האודיו מהמקור ליעד , אני מדבר על : אורך - החומר ממנו עשוי - ציפוי המחבר - סוג הציפוי (כבל מצופה או מחבר מצופה) - האם יש לו איזו הגנה מהפרעות - חומרים : נחושת כסף זהב ניקל. אני פשוט נתקל בכלמני הבטחות ופרסומים ואני מאוד רוצה להבין למה ואיך זה עובד או מחושב. מה שידוע לכם מנסיון או ידע קודם או קישורים טובים שתמצאו זה יהיה נהדר תודה ושבוע טוב לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by com,

אני צריך סט במחיר נמוך למחשב. ראיתי את הB73 של מיקרולב, רמקולים 2.0 חמודים, עשוים מעץ, שאני אוהב - מעדיף על סטאלטים וסאב. גם ההספק שלהם סביר בסה"כ. משהו מכיר? משהו שמע? בסה"כ המחיר מעולה.. (200 שקלים) אם למשהו יש תובנות על הסט הזה, אשמחו לשמוע - כי אני מזמין אותו היום עוד לפני הצהריים... האם יש משהו עדיף בהרבה בטווח המחירים הקרוב ? http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=210

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by roncohe4,

היי יש המלצה? תקציב עד 300 שח נגיד.... אם יש משהו משמעותי יותר טוב אני מוכן לגרד עוד קצת. חשוב שתהיה בזה דיבורית, רצוי מאוד שתעבוד עם אייפון! אם אין דיבורית, אז אולי פתח לחיבור של הכבל ואז אני אקנה כבל עם דיבורית בנפרד. לא אלה שדוחפים לאוזניים לא גדולות מידי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by CaRTeR,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש את ה רמקולים הנ"ל יאמאהא tss 10 עכשיו זה מוצר חדש חדש שהגיע רק לפני שבועיים לארץ !!! איין אותו עוד כמעט בשום אתר או מקום ואני לא מוצא אותו. בבקשה עזרה במציאתו כל מידע יעזור ואם אפשר הצעת מחיר גם זה יהיה מעולה בתודה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים