עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן אני לא מחפש ממש סרטימר מכיוון שאני לי כוונה להזרים סרטים מהמחשב\באופן אלחוטי בכלל, אני מחפש מכשיר שיאפשר לי סה"כ לחבר כונן נייד בחיבור USB. יש לי כבר בבית DVD בעל יציאת USB - אך תמיד יש איתו בעיות. החל מקריאת מספר קטן מאוד של פורמטים, הוא לא מציג כתוביות כראוי ובעיות אחרות שונות ומשונות. חייב שתהיה תמיכה טובה ונוחה לכתוביות בעברית, קריאה רחבה של פורמטי וידיאו הנפוצים, חיבור HDMI ותמונה איכותית (יחובר ל-LCD 42") ואם אפשר שהוא יריץ MKV - מה טוב (אבל לא חובה) ואם אפשר שיהיה זול יחסית (אפשרי גם לקנות דרך אמזון על מנת לחסוך עליות) אם יש לכם המלצה על מוצר טוב שעונה לדרישות - אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Burned,

אני מחבר את הטלוויזיה למחשב עם כבל HDMI למסך SAMSUNG "32 ברזולוציה 1366*768 אבל הצלחתי להגדיר את הרזולוציה במחשב רק ל 1280*720, והאיכות לא ממש טובה :-X איך אפשר להגדיר את הרזולוציה שתתאים לרזולוציה הטבעית של המסך? כרטיס מסך 8500GT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם! אני מתעניין על טלוויזיה לחדר השינה דרישות: *עד 6000 ש"ח *'40' אינץ' *חיבור למחשב אזור קניה-אירופה אין לי מושג ירוק בנושא אז אני ממש תלוי בייעוץ שלכם תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Mister Hai,

http://www.akg.com/personal/K_414_P,pcatid,6,pid,61,_psmand,1.html מחירם הוא 172 שקלים חדשים בבאג. אני רוצה להשתמש בהם לנגן נייד (D2) ביומיום בנסיעות וכאלה.. ממליצים לי עליהם ? איך היחס עלות/ביצועים שלהם ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MiniMizer,

לאחר כמה שנים של שימוש ברמקולים של מערכת סטריאו ישנה משהו, החלטתי שנמאס לי - אני רוצה צליל הקפי עם סאבוופר נורמלי, אבל במחיר סביר. עומד לרשותי תקציב של כ 950 שקל (עם מתיחות קלות למעלה ולמטה [כמובן שעדיף כמה שיותר למטה]) ושלושה סטים של 5.1 שנראים בעיני סבירים (שלושתם חלשי עוצמה, וזה מספיק לי - אני מעדיף לא להשאר חירש ולא לשלם קנסות לאגודה לתרבות הדיור, אבל מצד שני חשוב לי להרגיש את הסאבוופר): Creative Inspire 5300 Logitech Z-640 VideoLogic ZXR-500 שלושתם עולים בערך אותו הדבר ושלושתם עונים על הצרכים שלי, אם כי בשלושתם מצאתי מספר חסרונות, נלך לפי הסדר: Creative Inspire 5300 - סאבוופר חלש מדי (18W) יחסית והספק כללי נמוך (הנמוך מבין השלושה - 48W), צליל לא הכי טוב (עפ"י ב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. ראיתי עד עכשיו 3 נגנים שתפסו לי את העין, iaudio 6 - 4gb creative zen microphoto - 8gb iriver h10 - 6gb מאפיינים לפי סדר עדיפויות: כמה שיותר נפח בכמה שפחות גודל ;D איכות סאונד. זמן סוללה גדול כמה שיותר. צג איכותי (צבעוני) וגדול עד כמה שאפשר. זיכרון פלאש לא יזיק אך לא חובה. מה הייתם לוקחים מה 3 שנמצאים למעלה? ויש עוד איזה נגן שכדאי להוסיף לתחרות?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני מחפש מסך טלוויזיה עם ממיר פנימי dvb-s. הגודל הוא 32 והתקציב הוא עד 2,000. בעיקר לצפייה בתכני SD. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אני מחפש המלצה כמו שכתבתי המלצה למערכת סראונד למחשב שלי (מפרט בצד) כרגע יש לי כרטיס קול onboard עם תמיכה ב7.1 אבל אני פתוח גם להצעות לגבי הוספת כרטיס קול אם באמת יש צורך.(אני מאמין שיש צורך ) השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים (ככה שהסראונד מאוד מאוד חשוב לי) יש לי תקציב של עד 2000 בערך .. אבל זה לא אומר שאם יש משהו מעולה ב900 אני לא אקח . (ואם יש משהו ממש מעולה ב2500 אני אוכל לחרוג) אני מחפש משהו שיעשה המון רעש וישמע נקי קיבלתי המלצה מחבר על הCreative Inspire T7900 ... תכננתי ללכת על זה (900 שקל) אבל אני באמת לא מבין שום דבר בנושא והייתי מעדיף לקבל המלצה מאנשים שמבינים בנושא . תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום קיבלנו טלויזיה פלזמה 42" ישנה ודלה בחיבורים יש: RCA, קומפוננט, VGA - מכל אחד יש חיבור אחד בלבד ב-WDTV יש: RCA, HDMI הממיר יס מחובר בינתיים ל-RCA זה אומר שאם אני רוצה את ה-WDTV אני צריך להחליף השאלה שלי היא כזו: האם כבל פשוט(ראיתי שיש ממירים אקטיביים) HDMI לקומפוננט יעבוד ? אני מניח שאם כן זו האופציה האיכותית ביותר אם לא - האם HDMI-VGA יעבוד ? ואם כן האם זה בכלל עדיף על RCA ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by fuck off,

כמובן שעדיף פחות. ותודה לכם מראש. ;D

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Jeka90,

שלום אני מתלבט בין 3 מערכות 2.1: Logitech Z2300 Logitech Z4 Logitech Z3 הרמקולים מיועדים לטלויזיה בסלון ולא למחשב. מה ההבדל בין Z4 ל- Z3? ההספקים שלהם אותו הדבר... והאם שווה להשקיע עוד קצת וללכת על Z2300 או שזה מיותר? תודה! עריכה: אחרי הביקורת שקראתי כאן באתר, אני מוסיף למשוואה גם את X-13 של מיקרולאב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. ברגע זה אני משתמש ב-Eacan A-600X (רמקולים מצויינים אבל 2.1). אני רוצה לעבור ל-5.1 עם סראונד נורמלי. התקציב שלי הוא עד 700 שקל. אני אשמח לעצות , תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי לא מזמן נתקלתי בשיר תותחי שהבנתי שהוא שיתוף פעולה בין Bizkit, Godsmack, ו Disturbed ... השיר נקרא Blood In My Eyes , מין ראפ מטאל מעולה כמו שאני אוהב. בשום מקום עדיין לא מצאתי את מילות השיר. מבקש את עזרתכם האדיבה. (שימו לב - יש שיר באותו שם של בוב דילן, אין קשר בין המילים בכלל!!) תודה HF

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by -ox-,

לאחרונה אני מברר מחירים של נגנים כדי לרכוש בארה"ב (מישהו מביא לי) עכשיו בעקרון התקציב הוא 150$-200$ וחשבתי על ה CREATIVE ZEN MIRCO שהמחיר שלו לפי מה שראיתי בכל מיני מקומות הוא 175$ ( הh-10 לא עושה לי את זה והתוספת על המסך הצבעוני לא שווה ) אבל כשחיפשתי גם מחירים ב newegg מצאתי את הנגן הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855102127 NOMAD Jukebox Zen Xtra 30gb 205$ , עכשיו לא ראיתי שום נגן אחר שמשתווה לנפח הזה במחיר הזה ואני בטוח שיש כאן איזה קאטצ' , כיאילו למה הוא לא כל כך פופולרי אם הוא מציע נפח כזה באותו טווח מחירים של נגנים שמציעים 4-5 ו -6 ג'יגה? משהו כאן מוזר לי.. אולי מישהו יכול להאיר את פני בעיניין?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by roncohe4,

היי יש המלצה? תקציב עד 300 שח נגיד.... אם יש משהו משמעותי יותר טוב אני מוכן לגרד עוד קצת. חשוב שתהיה בזה דיבורית, רצוי מאוד שתעבוד עם אייפון! אם אין דיבורית, אז אולי פתח לחיבור של הכבל ואז אני אקנה כבל עם דיבורית בנפרד. לא אלה שדוחפים לאוזניים לא גדולות מידי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Alfies,

קניתי אוזניות Sennheiser HD 555, אוזניות מאולות! אני שומע אותם דרך מדגבר סטראו או מחשב. כשאני שומע מוזיקה דרך מגבר סטראו אני מקבל צליל מטורף, פשוט מפסוט אוזניות. במחשב איכות יורדת, לא פלא כי יש לי כרטיס קול של לוח אם. אני ששוקל לקנות נגן MP3 נראה לי אלך על IRIVER או IAUDIO. האם ההגברה שלהם מספיקה בשביל האוזניות האלה או שעדיף לי לקנות מגבר AIRHEAD? עד כמה שווה וטוב המגבר הזה וגם אם יתאים לי למחשב או שאני צריך לקנות קרטיס קל חדש? ואיפה בארץ אפשר לרכוש אותם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by יהודי,

בס"ד אני מחפש רמקולים פשוטים למחשב שלא יהיו יקרים מידי אך מצד שני שיחזיקו מעמד ולא כמו שיש רמקולים זולים ביותר שמקבלים אותם עם המחשב ומהר מאוד יש בהם רעשים והם יוצאים כבר מכלל שימוש אני מחפש משהו בין זה לבין זה כלומר לא רמקולים 2.1 כי הם בדרך כלל יקרים אך שיהיו עם שמיעה טובה ויחזיקו מעמד איזו חברה מומלץ? קריאטיב או לוג'יטאק יהיה טוב? חיפשתי בכמה אתרים אבל אני לא יודע עד כמה זה טוב ויחזיק לי מעמד יש מצב למצוא רמקולים שהם לא 2.1 ויש עליהם אחריות לפחות שנה? תודה רבה ה' יברך אתכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכם חבר'ה, השאלה בכותרת. החלטתי ליצור קצת מוזיקה עם האורגן, בכדי להפיג קצת את השעמום מידי כמה שבועות שאני חוזר הביתה מהצבא. יש כרטיס כזה, MIDI לחיבור האורגן למחשב ותוכנה שתאפשר לי לשחק עם אפקטים. מהו המחיר שאצטרך להשקיע בכרטיס שכזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by XCG120,

ברצוני לקנות טלוויזיה בסכום של עד 3500-4000 שקל אשמח להמלצה לטלוויזיה הכי איכותית לתקציב הזה העדפה לחברת סמסונג וLG, ומה מומלץ לבדוק לפני קניה בכללי אשמח להסבר והמלצה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אמא שלי החליטה לקנות טלויזיה חדשה, מכיוון שכרגע מבחינת תמורה למחיר המקרן האחורי הכי משתלם, אומנם טכנולוגיה אחת אחורה אבל אין לנו בעיה של מקום, ומבחינה כספית עדיף ללכת על המקרן האחורי. המחירים דיי זולים, התקציב הוא עד 8000 ש"ח, גמיש, אומנם המטרה היא כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. רציתי לדעת איזה פרמטרים ואיזה נתונים עליי לבדוק לפני שאני רוכש טלויזיה כזו, כי דודים שלי קנו טלוזיה 43 אינץ' והאיכות על הפנים, אפילו עם ממיר דיגיטלי רואים עם נקודות ושלג, התמונה לא חדה לא נקייה, ממש לא אהבתי, וכדי לא לעשות את הטעות הזאת אני חייב לדעת בוודאות שאני קונה מסך עם איכות תמונה נקייה, חדה ומסך איכותי שנוכל להנות ממנו הרבה זמן. מחכה לשמוע ממכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי אי פוד מיני והוא די התקלקל לי (עושה ריסטים כל הזמן )ואני לא יודע אם אני רוצה לשלוח אותו לתיקון... ואין לי מושג איך לפרק את הדבר הזה!!! אין ברגים אין חריצים אין כלום???? ולא אני לא הולך להשתמש בפטיש חמש.... אודה למי שיעזור לי חחחח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מסך 27 אינצ' ללא רמקולים ואני מחפש רמקולים בעיקר למטרה של צפיה בסרטים ומוסיקה (בשאר הזמן אני עם אוזניות) פספתי בגלל סיבות אישיות את המכירה הקבוצתית של הרמקולים מסדרת ה-SOLO, ואשמח לשמוע דעות על מספר אפשרויות שראיתי. התקציב הוא כ-400 שח אבל רצוי לחסוך, והשימוש הצפוי יהיה בעיקר סרטים/סדרות ומדי פעם מוסיקה. בנוסף שלט אלחוטי הוא יתרון שלא ארצה לוותר עליו. האופציה ראשונה שחשבתי היא מערכת 5.1 כמו אחת מאלו : divoom x-force h1 שעולים כ-440 שח Microlab M-500 5.1 שעולים כ-420 שח. MicroLab M-860 5.1 שעולים כ-400 שח אופציה שניה מערכת 2.1 מאלו - MicroLab M-880 שעולים כ-260 שח, זולים בהרבה - אבל ללא שלט Microlab X13 2.1 שעולים 444 שח או שעדיף עדיין ללכת על ה-SOLO 4C ב-428 שח נ.ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zilkanir,

שלום רב, הנני מתעניין ברכישת סט 5.1 חדש, בהתלבטות ראשונית בעיקר בין הדגם הנ"ל, לבין Bose acoustimas 10(לפני שמיעה), רציתי לשאול כאן אם יש לכם ניסיון או היכרות עם הסטים/חברות הנ"ל, מה נראה לכם מומלץ יותר, ובכללי כמה שיותר חוות דעת .. klipsch סביבות 4500ש"ח Bose סביבות 5800-600ש"ח רסיבר AVR135 של Harman-Kardon. מצרף 2 קישורים לסטים שתראו במה מדובר, באתר זאפ http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=31839 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=5484 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by huber,

שלום חברים. אני לא אודיופיל, להיפך, אבל אפילו אני מרגיש שהאוזניות שמגיעות עם הנגנים/פלאפונים הי די זבל. אני זקוק לאוזניות IE סבירות לשמיעת מוזיקה. היו לי עד לאחרונה אוזניות מסוג MEElectronics M21 והייתי די מרוצה מהם, מחפש משהו דומה. המטרה היא למצוא כמה שיותר VALUE FOR MONEY ואנני מחפש להשקיע מאות שקלים - התקציב הוא כ 100 עד מקסימום 200 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי אורגנית ישנה וכרטיס קול audigy 2 איך אני יכול לחבר אותה בלי מידי?? אם בכלל....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.