אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות עד 300 ש"ח. ראיתי שיש ב- KSP כל מיני אוזניות של Rapoo. גם דגמים שעובדיםע עם משדר שמתחבר לחיבור 3.5 מ"מ וגם כאלו שעובדים עם Bluetooth. רציתי לדעת האם מתוך הדגמים הללו יש אחד שיותר מומלץ מהאחר? להלן הדגמים שהסתכלתי עליהם בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Sandisk הוציאו נגן MP3 חדש בשם Sansa e100: http://www.sandisk.com/retail/sansa.asp בסך הכל הוא נראה כמו שיפור ל-DAP (הנגן הקודם), שניסו לגרום לו להיראות יותר כמו ה-IPOD ושאר הנגנים מבוססי ה-HD. בנוסף, יש לי שיפור אחד גדול - יש לו חריץ הרחבה של SD עד 2GB. בהשוואה לנגן הקודם, נראה שיש להם אותן יכולות פחות או יותר (משום מה לנגן הזה לא טרחו להוסיף יכולת הקלטה). הנגן הזה רחב פי 2 מהקודם (אבל יותר דק), וגם טיפה יותר כבד. נראה שעשו שיפור משמעותי בממשק שלו. מבחינת מחיר הם כמעט זהים (החדש יקר באיזה 100-150 ש"ח מהקודם, אבל סביר להניח שהמחיר ירד). מה שכן, אני לא בטוח שהוא תומך בעדכוני firmware (לא מצאתי עדויות לכך בשום מקום...) אקיצר, אם מישהו מתכנן לקנות את הנגן של Sandisk, כדאי ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה מי שיכול לעזור לי איתו שיוסיף אותי באיסיקיו:290126937 או במסנג'ר:yosia007@hotmail.co.il
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אוזניות OV750A של OVANN ב 30 ש"ח. עכשיו.. אני מרוצה מהם עד הגג (בעה"ר), אוזניות טובות, עשויות מחומר חזק במיוחד, איכות הקול היא ממש טובה, בערך כמו הרמקולים שלי (ואני לא צריך יותר מזה). אבל אני רוצה חוות דעת בכל זאת ממי שקנה אותה אולי, איך הם? יסתדרו יפה? (מקווה שלא ישברו.. הם נראות די חזקות).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני שנתיים בערך את sound blaster live value ושם בכרטיס עצמו יש לי 5 יציאות ובאתר של www.soundblaster.com מצאתי שבכרטיס live value יש רק 4 יציאות אז אני לא יודע איזה כרטיס יש לי על הדרייבר שנתנו לי אם הכרטיס רשום sound blaster live value אז איזה כרטיס יש לי משהו מוכן להגיד לי ??? ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש את האוזניות הכי הכי משתלמות . איכותיות . מקצועיות . טובות למשחק הרשת קאונטר סטרייק. תקציב - עד 200 שח עם חריגה קטנה קטנה אבל עדיף בלי . מחכה להצעות ת למי שיש משהו להגיד מנסיון אישי אז שיגיד זה יעזור מאוד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להתקין מקרן + מסך שירד מהתקרה (יש לי תקרה מונמכת) אשמח להמלצות בעיקר לענייני המסך החשמלי שאני חייב שיירד מתוך התקרה התקציב שלי לכל הסיפור הוא כ- 5-6K כולל המסך החשמלי איזה מקרן/איזה מסך שוב המרחק הוא כ- 3 מ' (כן אני יודע שזה לא הרבה ... זה מה יש רוצים לראות כדורגל בגדול...) תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלנו טלויזיה פלזמה 42" ישנה ודלה בחיבורים יש: RCA, קומפוננט, VGA - מכל אחד יש חיבור אחד בלבד ב-WDTV יש: RCA, HDMI הממיר יס מחובר בינתיים ל-RCA זה אומר שאם אני רוצה את ה-WDTV אני צריך להחליף השאלה שלי היא כזו: האם כבל פשוט(ראיתי שיש ממירים אקטיביים) HDMI לקומפוננט יעבוד ? אני מניח שאם כן זו האופציה האיכותית ביותר אם לא - האם HDMI-VGA יעבוד ? ואם כן האם זה בכלל עדיף על RCA ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עבור חבר DVD קורא DIVX עם כניסה ל-USB ותמיכה בכתוביות בעברית. לאחר חיפוש התמקדתי בשני דגמים שנראו לי מתאימים: Pioneer DV320 ו-LG DV482. אני מתקשה למצוא את ההבדלים ביניהם. הם נראים דומים מאוד, אך ה-PIONEER עולה כ-100 ש"ח יוצר ואני תוהה מדוע. אשמח אם תשפכו אור על הנושא. כמו כן, אני מבין שלשני המכשירים אין עדכוני קושחה (פרט לעדכון הרשמי ל-Pioneer DV320, שמטפל למיטב הבנתי בגודל הכתוביות בלבד). אם זה חסרון? האם המכשירים מגיעים "מושלמים" או שיש צורך בעדכון, רק שזה טרם נכתב ע"י אף אחד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי היה מחובר בכבל קואקסיאלי מכרטיס הקול המובנה בלוח למגבר ובסרטים שמעו סראונד בלי בעיה. שמתי לב, שכשהממיר של הכבלים והמחשב מחוברים פיזית לטלויזיה אז הרמקולים משמיעים זימזום. חשבתי לפתור את הבעיה ע"י חיבור בכבל אופטי שלא מעביר הפרעות חשמליות שכאלה. היה לי כרטיס קול ישן של הרקולס: fortissimo 2, שיש בו יציאה אופטית. חיברתי, התקנתי וניגנתי. שמעו רק סטריאו, לא משנה כמה אני משחק בהגדרות של AC3FILTER. למישהו יש עוד רעיון לנסות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את ה IRIVER ifp-995 ובטיול השנתי הורדתי את המגן הזה מסיליקון שבא עם המכשיר בגלל רטיבות קטנה ודווקא ובאותו הזמן האמפי3 היה חייב ליפול לי על הכביש... זה ביאס אותי ממש... כאילו כבר לא בא לי על האמפי בגלל השריטות... אני חייב למצוא פתרון איך להעלים קצת את הדפיקות הקטנות בפינות [לא ממש רואים את זה אבל זה ממש אוכל אותי...]. בבקשה המליצו לי על דברים. אשמח גם כן להציג לכם תמונות של הדפיקות :-\ בתודה, אבי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אי פוד מיני והוא די התקלקל לי (עושה ריסטים כל הזמן )ואני לא יודע אם אני רוצה לשלוח אותו לתיקון... ואין לי מושג איך לפרק את הדבר הזה!!! אין ברגים אין חריצים אין כלום???? ולא אני לא הולך להשתמש בפטיש חמש.... אודה למי שיעזור לי חחחח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 27 אינצ' ללא רמקולים ואני מחפש רמקולים בעיקר למטרה של צפיה בסרטים ומוסיקה (בשאר הזמן אני עם אוזניות) פספתי בגלל סיבות אישיות את המכירה הקבוצתית של הרמקולים מסדרת ה-SOLO, ואשמח לשמוע דעות על מספר אפשרויות שראיתי. התקציב הוא כ-400 שח אבל רצוי לחסוך, והשימוש הצפוי יהיה בעיקר סרטים/סדרות ומדי פעם מוסיקה. בנוסף שלט אלחוטי הוא יתרון שלא ארצה לוותר עליו. האופציה ראשונה שחשבתי היא מערכת 5.1 כמו אחת מאלו : divoom x-force h1 שעולים כ-440 שח Microlab M-500 5.1 שעולים כ-420 שח. MicroLab M-860 5.1 שעולים כ-400 שח אופציה שניה מערכת 2.1 מאלו - MicroLab M-880 שעולים כ-260 שח, זולים בהרבה - אבל ללא שלט Microlab X13 2.1 שעולים 444 שח או שעדיף עדיין ללכת על ה-SOLO 4C ב-428 שח נ.ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתעניין ברכישת סט 5.1 חדש, בהתלבטות ראשונית בעיקר בין הדגם הנ"ל, לבין Bose acoustimas 10(לפני שמיעה), רציתי לשאול כאן אם יש לכם ניסיון או היכרות עם הסטים/חברות הנ"ל, מה נראה לכם מומלץ יותר, ובכללי כמה שיותר חוות דעת .. klipsch סביבות 4500ש"ח Bose סביבות 5800-600ש"ח רסיבר AVR135 של Harman-Kardon. מצרף 2 קישורים לסטים שתראו במה מדובר, באתר זאפ http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=31839 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=5484 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אז זאת הבעיה: מחקתי את כל השירים שהיו עליו.. ובאתי להעביר הכל מחדש.. כולל תוספות מה שקורה זה שהנגן נתקע אחרי כמות מסויימת של שירים שהועברו! לא מספר מדוייק.. ניסיתי להעביר עם הIP עם הWMP ובD&D... לברווזר.. לא משתנה! הכל נתקע בכל אחד מהם!! אחרי כמה זמן של העברה הוא מציג לי את ההודעה הזאת: נו..? אז מה לעשות? תודהה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה כמו שכתבתי המלצה למערכת סראונד למחשב שלי (מפרט בצד) כרגע יש לי כרטיס קול onboard עם תמיכה ב7.1 אבל אני פתוח גם להצעות לגבי הוספת כרטיס קול אם באמת יש צורך.(אני מאמין שיש צורך ) השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים (ככה שהסראונד מאוד מאוד חשוב לי) יש לי תקציב של עד 2000 בערך .. אבל זה לא אומר שאם יש משהו מעולה ב900 אני לא אקח . (ואם יש משהו ממש מעולה ב2500 אני אוכל לחרוג) אני מחפש משהו שיעשה המון רעש וישמע נקי קיבלתי המלצה מחבר על הCreative Inspire T7900 ... תכננתי ללכת על זה (900 שקל) אבל אני באמת לא מבין שום דבר בנושא והייתי מעדיף לקבל המלצה מאנשים שמבינים בנושא . תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום התקנתי את הכרטיס טלויזיה winfast tv2000 xp global של leadtek וחיברתי עליו ממיר של הוט דרך שלושת החיבורים צהוב אדום ולבן (RCA נראה לי ) הכול עבד טוב אבל כיצאתי מהתוכנה ונכנסתי שוב כל התמונה ירוקה ורק אחרי שעושים ריסט למחשב זה מסתדר אבל אם שוב יוצאים מהתוכנה ונכנסים עוד פעם התמונה ירוקה איך אפשר לסדר את זה ? התוכנה שבעזרתה אני מפעיל את הממיר היא WinFast PVR2 המסך שיש לי זה samsung sync master 226bw וגם שזה עובד טוב התמונה הולכת קצת למטה ואני לא מצליח לסדר את זה הנה תמונה של איך שזה נראה ושימו לב שהתמונה הולכת למטה http://img402.imageshack.us/my.php?image=image02251458cvbscs1.jpg אני חייב שתעזרו לי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש למחשב מוזיקה וגיימינג לא מחפש אוזניות מיועדות לגיימיניג יותר דגש על מוזיקה (מיקרופון אני מביא בנפרד) עד 300 שקל בנתיים אני ננעלתי על ה AKG K92 גם אמזון תופס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה בדיוק האיתרונות של הH340 על ה140? חוץ ממסך ציבעוני (ה340 לא יכול להציג סרטים אז למה צבעוני לעזאזל?) מי יותר טוב בבטריה ואיכות סאוונד ונוחות וכל הדברים שרק אפשר לחשוב עלהם? מה השיפורים הרציניים בין ה140 ל340?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה : ברשותי טלויזיה LCD T Toshiba 32AV550T מערכת קולנוע ביתי (רק רמקולים) 5.1 - 4 היקפי סאב וסנטר... המחשב שאני מחבר זה המחשב שבפרטים... הכ. מסך הינו HD4850, לוח אם- GA EP43-DS3L אני רוצה לחבר את המערכת למחשב כך שאני ינצל את מלא היכולת שלה.. כרגע המערכת מחוברת למחשב עם בננה (לבן-אדום) כך שאני שומע בכל הרמקולים אבל בעצם אני שומע סטריאו (נכון?). יש דרך שבה אני יכול לחבר את המחשב למערכת ואת המערכת לטלויזיה ולקבל חווית שמיעה אמיתית של 5.1 ללא קניית רסיבר (אין מקום וגם שיקולי תקציב :-\) ? אולי הפתרון הוא להוסיף למחשב כרטיס קול.. ? אפשר גם לקבל חוות דעת על הטלויזיה ? אני יודע שהיא לא בטופ של טלויזיות ה 32'' אבל לצרכים שלי (צפיה בסרטים עד איכות HD בחדר שהמרחק עד הט…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנתונים: 50/100 watt 2 way 38-30000 hz bass reflex 4-8 ohm 90 DB Art . No. 144101 מחיר :800 שקל. שימושים: מוזיקה בעיקר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש חדש בקיובייס יש לי PC ואני עובד עם SX3 יש לי 4 גיגה זיכרון ופנטיום 4 3GHZ התוכנה עובדת לי מצויין,רק בעיה עם הקול שיש רעשים כאשר אני עובד בתוכנה ומריץ דוגמאות או מנגן במקלדת בהקלטה או בלייב,כל זה אולי בגלל שהכרטיס כרגע ONBORD אני משתמשים עם כלים ליצרת מוזיקה אלקטרונית. אני רוצה כרטיס קול להתחלה שימנע את הרעשים שיש לי מהכרטיס קול הנוכחי,ובעתיד אשתדרג. הסכום הוא עד 1000 שח בקירוב. מעבר לזה זה כבר יהיה מוגזם אני חושב. חבל לי לקנות כרטיס באלפי שקלים לפני שאתמקצע טוטאלית בתוכנה עצמה ויעישר תידע עם הזמן!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור הblack friday החלטתי לקנות אוזניות at m50 ,כ.ק ורמקולים. השימושים רוק ולפעמים מזרחית
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנה טובה! אני מעוניין לשדרג את איכות הסטריאו במחשב ולצורך כך חושב על שדרוג כרטיס קול ל-Xonar d2x כשהשימוש העיקרי של הכרטיס יהיה למוסיקה. בנוסף לכך, אני מתכוון לחבר אותו למערכת הסטריאו שיושבת בסלון. רציתי לדעת שלושה דברים: 1. האם יש אלטרנטיבות נוספות מעבר לו ול-Auzentech 2. ה-d2x יושב על ה-PCI-E אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין ה-d2. מה אכפת לי שה-d2 יושב על ה-PCI? 3. ספק 450W שמנוצל על ידי כרטיס מסך HD4850 יספיק גם ל-d2? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יציאת ה Headphones Jack בטלוויזיה שלי מרעישה, ולצערי היא לא מגיעה עם Analog Out. הפיתרון היקר יהיה להשיג DAC עם אפשרות לשלוט על הווליום. הפיתרון הזול שאליו אני מכוון זה לחבר את האוזניות ישירות לחיבור RCA של ה Playstation 3, אבל אז כמובן אני צריך הגברה. חשבתי להזמין Fiio E6 מאחר והוא יחסית זול (30$), אבל המשלוח יקח כמה שבועות ואני צריך אותו די בדחיפות. האם ניתן לרכוש Fiio E6 בארץ איפשהו או אולי לקנות מגבר אוזניות זול אחר בארץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-