אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מחפש רדיו דיסק לרכב במחיר של כ 500-700 ש"ח עם חיבורי AUX ו USB. הדבר העיקרי שחשוב לי בו הוא שהסאונד יהיה איכותי ומפורט עד כמה שאפשר. כמו כן, אני מניח שתהיה לי אפשרות לדבר בטלפון תוך כדי ששומעים את הצד השני דרך הרמקולים של הרכב, נכון? כמו כן, אני לא יודע אם זה משנה אבל פשוט אציין שהרדיו דיסק הוא לאודי A3 שנת 2000. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכם! לפני כמה זמן קנינו מערכת קולנוע בייתית לסלון שלנו, המערכת היא מערכת של פנסוניק 5.1 ערוצים באמת אחלה מערכת.. עכשיו המערכת פועלת בעצם כמו DVD שאפשר להכניס דסקים ולראות סרטים, הבעיה היא עכשיו שאני רוצה לחבר את המערכת למחשב ולהפעיל דרך המחשב מוזיקה לראות סרטים ומשחקי מחשב וכו הבעיה היא שאין כל כך הרבה אפשרויות כניסה לאודיו במערכת הכניסות הם AUX שלא כל כך מקובל אני מאוד רוצה את החוויה של ה5.1 כניסת HDMI שגם לא כל כך עוזרת כי זה רק יצאת ווידיו לטלוויזיה וכניסה אופטית שנראלי שהיא הכי מקובלת כרגע הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך להשתמש בה.. הבנתי שאני יכול לקנות כרטיס קול למחשב עם יציאה אופטית ולהתחבר השאלה אם הכבל אופטי מסוגל להעביר סראונד 5.1? …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם מישהו מכיר השואה בין השנים או חוות דעת אישית... (בלי קשר לוידאו)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתשמש תחנת רדיו לארגון השירים, השמעתם וכו'. בעיקרון הציגו לנו תוכנה מסחרית אחת, שיכולה לעבוד עם מספר ערוצים, בכל ערוץ אתה יכול לסדר רשימת השמעה בכל מיני צורות (רנדומלי, לפי סוגי שירים, מוכן מראש וכו'). אפשר בערץ אחד להשמיע ובשני לארגן רשימה אחרת כשאתה שומע אותה בערוץ נפרד (אוזניות לדוגמה). אם אתם מכירים תוכנות כאלו (יעודיות לרדיו), או אפילו תוכנות רגילות עם יכולות מתקדמות של רשימות השמעה וכו', אנא ציינו אותן פה. (עדיפות כרגע לתוכנות FREEWARE שכן זו תחנה בהתהוות ולא רוצים כרגע להוציא סכום כסף רב). לא חושב שזה משנה, אבל התחנה תשדר בהתחלה באינטרנט (STREAMING) וקיים כבר ציוד מיקסוס (מיקסר 16 ערוצים) , מיקרופונים מקצועיים ושאר ירקות. THX!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי אנשים יש לי וופר אני מתכוון שיש לי את רק את החלק שעושה בומים עכשיו אני צריך קופסא (אגב יש לי גם חלק שדומה לקרוסאובר יעזור לי ?) יעזור לי מאוד אם תתנו לי לינקים איך לבנות את המפלצת הזאת (ADS 12 אינטש' 150 WATT RMS ! ) תכנונים , לינקים ושאר ירקות רק יעזור בתודה רבה INFERNO
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם את המערכת הזאת בפעולה? או מצא אולי ביקורת או השוואה על המערכת? והאם זה נכון שהעובדה שהמערכת היא THX APPROVED בהחלט אומר שהיא מערכת חזקה ואיכותית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשבקולנוע ביתי HTPC השאלה שלי היא כזהות מה התפקיד של הכרטטיס טלויזיה ואם הוא חייב להיות במערכת קולנוע ביתי? ואם יש דרך אחרת חוץ מכרטיס טלויזיה לחבר את הטלויזיה ואם כן איך? ואם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך או כרטיס קל במערכת HTPC!?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT שמחובר אליו DVI לDVI למסך המחשב ו DVI לHDMI לLCD מדגם LG 37LC53 עכשיו הבעיה היא שאני מנסה לשנות רק את הרזולוציה של ה LCD הרזולוציה של המסך משתנה גם איך אני משנה רק את הרזולוציה של ה LCD עוד דבר אני רוצה שיראו בשני המסכים אותו דבר לא רק להרחיב את השולחן העבודה תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אחרי שנועצתי איתם ובתגובות של זאפ הלכתי לפעול ולבדוק ולשמוע בחנויות... אני מגדיר את עצמי כאודיופיל ויש לי מערכת 8 רמקולים בחדר אחר רצינית.. הרמקולים האלו הם עבור חדר המחשב ומהווים רמקולים משניים. הייתי בחנויות : מחסני חשמל , ביג בוקס, באג , וKSP חיפה. שמעתי את הרמקולים בחנויות : ביג בוקס, באג ומחסני חשמל . אז ככה, אם כל הכבוד לשם של JBL דגם ה CREATURE 2.1 נבדק ישירות מול ה ATP3 בחנות ביג בוקס ומחסני חשמל מאיזור תל חנן נשר ליד חיפה... הATP3 אכלו את ה JBL לארוחת בוקר ועוד ביקשו עוד... הצליל של JBL קצת מתכתי , פלסטיקי , ולא טבעי , אין מספיק עוצמה ולא ארחיב עוד עליהם... קישר ATP3 לקח בסיבוב ובגדול ובהפרש גדול לדעתי. הלכתי לביג בוקס, ושמעתי שוב את ה JBL מול ה ATP…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי את ה SAMSUNG R81B אני רוצה לכוון אותה שתשלוט גם על הDVD שלי שהדגם שלו זה : DV-525 ושתלוט גם על הממיר (דרך הכיוון של STB) של YES3100 שיש לי. אני לא מצליח למצוא את הקוד של המכשירים הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! רציתי לשאול האם קיים מפצל מציאה אחת של אודיו(בצבע ירוק) ל2 יציאות.? כי יש לי גם אוזניות וגם רמקולים, ואני רוצה לחבר את שניהם מאחורה. ושני החיבורים של שניהם בצבע ירוק. מישהו יודע אם קיים מפצל כזה? ואשמח לחנות באיזור רמת גן, ותל אביב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני עובד אל לפטופ lenovo t400. היו לי בעיות של יציבות של הסאונד ולכן רכשתי כרטיס קול usb - creative דגם - sound blaster play. השאלה שלי היא האם נחוץ או מומלץ לנטרל את כרטיס הקול המובנה של המחשב (conexant 20561), לפני שאני מתקין את הכרטיס החדש, או שפשוט להתקין אותו בנוסף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 2209wa עם כניסת vga פנויה וממיר הוט טומסון דגם dci5211hot לממיר יש יציאת scrat ויציאת CVBS מה האפשרויות העומדות לפני אם אני רוצה לחבר את הממיר למסך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לאוזניות גיימינג איכותית בתקציב של עד 500 שקלים. רצוי משהו שלא יצלה לי את האוזניים תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מחשב נייח, שאליו מחוברת מערכת קולנוע ביתית. הבעיה: אני על המחשב 10 שעות ביום. רק בסופי שבוע אני באמת משתמש במערכת (בזמן צפייה בסרטים). כאשר אני רואה ווידאו ביו-טיוב, או ב ynet, אין לי שום צורך בכל המערכת הזאת, והיא לבטח מבזבזת המון חשמל בהיותה דלוקה כל השעות הללו. לכן, אני מחפש רמקולים סופר פשוטים (כמו של לפטופ), שצורכים מינימום חשמל (ללא חיבור לחשמל - אם יש דבר כזה). הם ישמשו אותי ב 99 אחוז מהזמן (בעיקר אני שומע הרצאות ווקליות, ולא מוזיקה). המלצה? המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מבין במסכים אבל שני חברים המליצו לי על הדגמים האילו, אני גם עדיין לא סגור על גודל, 40 או 46. מרחק צפייה בין 2.5 ל3 מטר בחדר מואר. הבנתי שהD6510 ישן יותר מהES6200 אבל החדש בהכרח יותר טוב? תקציב עד 6 אלף. אם יש המלצות אחרות על דגמים אחרים אשמח לשמוע. בבקשה תעזרו לי אני תקוע כבר חצי שנה עם PS3 וטושיבה 34 ישנה עם מקלט אטומי מאחורה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הדגם הזה Microlab M-940 2.1 חשוב לי רדיו ושלט.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט את הסאונד שנשמע במחשב (כלומר: מה שמועבר לרמקולים/אוזניות). חיפוש בגוגל הניב תוכנות הקלטה "רגילות" שמקליטת מהמיקרופון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחותי יש את הmicrolab solo7c היא שאלה אותי מה אפשר לעשות... היא אומרת שיש מהם זימזום כניראה כמו רעש סטטי... מה זה יכול להיות... היא אומרת שגם שהרמקולים לא מחוברים למחשב יש את זה.. הרמקולים חדשים..אצלה בקושי חודש.. אני קראתי פה וראיתי אצל הרבה אנשים שזה רעש אדמה מההרקה או משהו כזה היה רשום פה אצל אנשים שיש רעש.. מה זה יכול להיות? תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם הייתם צריכים לבחור בין yamaha rxv450 לבין harman-kardon avr-135 מה הייתם בוחרים ? אומנם ה AVR-135 הוא רק 40WX6 אבל נאמר לי בפורום שלכל חברה יש את הטריקים שלה וגם במגבר הזה הווליום יפיל אותי .... ומכאן שוב לשאלה , תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אםפ זה קשור לפה, אבל בגלל הנגן שיש לו שכלכך טוב זה די מתאים לפה. אז מה דעתכם עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם וחשבתי לקנות כרטיס קול חדש. השימוש העיקרי הוא סרטים ומוזיקה רציתי לקבל המלצות לכרטיסים של 5.1 לפחות. המחירים הם 180-350 (בשום אופן לא יותר מזה) אשמח לקבל המלצות. בנוסף יש לי שמות של מספר דגמים אבל אני לא יודע מה הכי טוב, ומה ההבדלים, אם מישהו יוכל להגיד לי זה יעזור מאוד. Live 7.1 24Bit Creative CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY VALUE AUDIGY SE 7.1 24-bit תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את ה IRIVER ifp-995 ובטיול השנתי הורדתי את המגן הזה מסיליקון שבא עם המכשיר בגלל רטיבות קטנה ודווקא ובאותו הזמן האמפי3 היה חייב ליפול לי על הכביש... זה ביאס אותי ממש... כאילו כבר לא בא לי על האמפי בגלל השריטות... אני חייב למצוא פתרון איך להעלים קצת את הדפיקות הקטנות בפינות [לא ממש רואים את זה אבל זה ממש אוכל אותי...]. בבקשה המליצו לי על דברים. אשמח גם כן להציג לכם תמונות של הדפיקות :-\ בתודה, אבי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי פרטים על מצב העיניינים של זה, הבנתי שהם בשלב די מתקדם עם זה והכי חשוב מבחינתי האם זה יתמוך בעיברית
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-