עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by agent007,

שלום אני מחפש אוזניות למוזיקה ואני רוצה את ההכי טובות שאפשר וכסף לא משנה. חשבתי על beats solo 3 אשמח לדעת אם יש יותר טובות ללא קשר למחיר

2. כף יהיה black friday בבאג... ולכן אני רוצה לקנות אוזניות (black friday זה מנהג באמריקה שקצת לפני הקריסמס יש הרבה הנחות ודברים בחינים, הם לא אומרים מתי זה עד ממש לפני... לפי מה שהבנתי יהיה הנחות של איזה 30 אחוז, ו1+1 למניהם) הינה הטופס- תקציב : 600 שקל ככה (כי בבלאק פירדאי יהיה 1+1 או הנחות די גדולות לפי מה ששמעתי ולי יש איזה 400) חריגה : עדיף ממש שלא יד ראשונה/שנייה : ראשונה ורק מבאג! (כי יש הרבה מאוד מבצאים, וגם ביטוח של שנתיים) חברה מועדפת : אני די אוהב AKG, אבל יהנה לנסות דברים חדשים סוג מוזיקה : רוק, מוזיקה אירית, קלאסית, יפנית (סוג של גיטרה חח), כינור אני אוהב, היפהוף שימוש : מוזיקה, ללכת איתם באוטובוס, רחוב (פחות בבית אבל גם), ו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ad!17,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. חשוב : 1)אוזניות כפתור לבנות 2)מחיר עד 80 שקל 3)באזור ת"א. תודה עדי.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by nissimtr,

היי... בקיצור הסיפור הוא כזה האוזניות + BT שלי ששכחתי בכיס של בגד מצאו את דרכן למכונת כביסה ושמתי לב לכך רק אחרי מס' שעות שהבגד היה תלוי לייבוש... מדובר באוזניות in ear - sennheiser CX400 ובנוסף דיבורית JABRA BT3030 עצות?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. קניתי לפני כמה זמן את הנגן הנ''ל, ואני מתלבטת עם כדי לקנות אוזניות חדשות, ועם כדאי אז על איזה ללכת? בחרתי את ה 2 הדגמים האלו: Creative EP630 ו KOSS SPARK PLUG, איך האוזניות האלה? ואיך הם בהשוואה לאוזניות שבאות עם הנגן שלי? שווה להשקיע ברכישה של אחת האוזניות האלו?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by 12131,

טוב חברים המליצו לי על האוזניות של דר.דריי: http://beatsbydre.com/products/showproducts.aspx?startBanner=1 כמה שאלות: 1. איזה דגם שלהן מומלץ? 2. איך הן בהשוואה לאזניות אחרות באותו מחיר? 3. למישהו יצא להזמין אותן מDX? זה באמת אותה איכות?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות, שאפשר להסתובב איתם ברחוב, בשביל הנגן X5. לא אוזניות כפתור!!! הן עושות לי בעיות עם האוזניים (מנסיון של שנתיים עם כאלה). תקציב לא גבוהה כל כך, נגיד עד 400 ש"ח ואם יש סיכוי למחיר נמוך יותר בשביל אוזניות איכותיות אז סבבה. בנוגע לאוזניות של הנגן עצמו, העברתי כמה אלבומי MP3 לנגן והתחלתי להקשיב להם עם האוזניות שלו. האיכות הייתה ממש מגעילה, ואם אני מגביר את עוצמת הקול מעל ל-25 אני מתחיל לשמוע פיצוצים צורמים (אני משער שזה אמור להיות הבאס או מה שזה לא יהיה!). ליתר ביטחון, כדי לוודא שהבעיה באמת באוזניות עצמן, עשיתי בעצמי RIP, לאלבום מקורי שיש לי, לפורמט FLAC. גם איתו לא היה שיפור גדול! בנוסף, חיברתי את ה-SR60 שלי לנגן, והבעיה של הקול נפתרה. אז הבעי…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. היי, יש לי נגן של פיליפס, והאוזניות שלו נדפקו. (שומעים רק באזוניה הימנית). עברתי היום בסניף של באג, וראיתי שהמחירים נעים בין 100 ל1000, וכצפוי, מנסים למכור לי בכמה שיותר יקר, גם אם אין הצדקה לכך. גם 100 ש''י זה נראה לי מוגזם, אז יכול להיות שיקר לקנות בבאג? אצטרך את המלצותיכם כדי לקנות אוזניות חדשות

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  9. באחת מהאוזניות לא שומעים פתחתי ניסיתי לסדר ולא הסתדר:\ אני צריך עכשיו אוזניות חדשות התקציב הוא 100 שקל שיהיו איכותיות ונוחות זה לנסיעות ארוכות יש הרבה רעש באוטובוס: ) תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by alienchickenpie,

ממש התרשמתי מהאוזניות של זלמן, הן באמת שוות את זה? בהנחה שהן שוות ואני קונה אותן- הולך להיות לי לוח אם עם כרטיס קול שתומך בקול 6 ערוצים. אני בדקתי בביקורות וראיתי שיש לאותו לוח אם חיבור Line In אחד, חיבור מקרופון אחד וחיבור רמקול/אוזניות אחד. האוזניות האלה דורשות 3 חיבורי קול (אחורי, מרכזי וקדמי), מה אפשר לעשות בנידון?

11. Started by Chymes,

הזמנתי אוזניות Ultimate Ears ב-180$. האוזניות האלה נמכרות במחיר של E4C, אך מגיעות עם מפרט כמעט זהה כמו ל SHURE E5C. אם רק הייתי יכול לתאר לכם את הסאונד... חלומי! זה כאילו שהזמר שר בראשי! לאיפה אפשר להעלות תמונות?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  12. חברה האוזניות שלי הגיעו Sennheiser HD595 KOSS KSC75 ה595 מיועדים למחשב שלי ה75 מיועדים לD2 עכשיו אני רק צריך המלצה לכרטיס קול נורמלי שלא יהיה יקר מדי, תהיו הגיוניים תחשבו תקציב של חייל תמונות בשבת או שישי

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by jhracham,

מישהו מצליח לשים אותם באוזן כמו שצריך בצורה שהם לא יזוזו / יצאו מהאוזן?? כי אם כן תסבירו לי איך אני לא מצליח לתקוע אותם כמו שצריך באוזן הבנתי למה הכבל של אחת האוזניות ארוך יותר(מעבירים אותו מאחורי הצוואר) אבל איך תוקעים אותם באוזן בצורה אפקטיבית?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  14. פתאום... מה נראה לכם מקור הבעיה (יכול להיות טלטולים או שזה טיפה נרטב)? ואיך פותרים אותה? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בקרוב אצלכם, האח המבוגר, אך זול ומכיל פחות אופציות של ה IAUDIO X5: ותודה ל http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1921 בלינק יש תמונה של המכשיר החדש.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. האחים שלי שיחקו לי במחשב ואני שומע מוזיקה מעומעמת כזאת כמו הד.איך אני מסדר את זה

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  17. יש לי iaudio X5L כשמונה חודשים (עם אחריות לשנה). לפני כחודש וחצי הבאתי אותה לחנות כי הייתה בעיה בשמיעה (הייתי שומע רק באוזן אחת). מילא העובדה שחזרו אלי הרבה אחרי "21 ימי עבודה" כמו שכתוב, אבל אומרים לי שאני חייב לשלם על התיקון "הספציפי הזה" כי זה "תיקון מיוחד שלא מכוסה ע"י האחריות". למה שאני אשלם על תיקון שאמור להיות מכוסה ע"י האחריות?? אשמח לדעת אם זה פשוט חוסר מזל בצד שלי או אם לעוד אנשים היו בעיות אם האחריות ו/או המכשיר. למרות שהמכשיר עצמו מעולה, לא שווה לי להחזיק אותו אם האחריות שווה לקליפת השום!

• 17 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by eladbu,

איאודיו F1 חדש יצא לשוק בעיצוב ק-ט-ל-נ-י וכדרך איאודיו לא רק הקנקן יפה אלה גם מה שבתוכו 22 שעות עבודה BBE MP3E ועוד כמה סוכריות http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/f1/

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. לאור התרבות הפוסטים על האייפוד בתרד של המפגש בפורום כללי אני פותח תרד זה בו אפשר לדון בכל מה שקשור לאייפוד - גם (ובעיקר) לנושאים הטכנים , תוכלו לכתוב כאן כל מה שרציתם וככל העולה על רוחכם... תוכלו גם לשאול שאלות - ושלושת המוסקטרים של האייפוד בפורום (מקווה שיצתרפו עוד בקרוב...) ישמחו לענות. תודה. (נב. ולכל המבקרים שחדשים לעולם האודיו תיזכרו שהוא שונה לגמריי מעולם החומרה ומצורכי עולם החומרה , ההתיחחסות היא שונה ומאוד סוביקטיבית והצרכים לא ממש נמדדים בכמויות ובמספרים בניגוד לעולם החומרה, והשילוב בין עולם חומרת המחשבים לעולם האודיו אכן יוצר קצת בלבול בהתחלה).

• 61 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם, מקווה שמישהו יוכל לעזור. האייפוד שלי, 4G, הפסיק לעבוד. יום בהיר אחד, כאשר אני בא להדליק אותו, אני רואה אותו מתחיל להדלק, כלומר את הסמל של אפל, ואז סמל של תיקיה עם סימן קריאה. בום, האייפוד נכבה. ניסיתי להדליק אותו כמה פעמים ואותו הדבר קרה. ניסיתי לחברו למחשב בכדי לפרמט אותו, ואחרי דקה בערך שהוא היה מחובר למחשב, מבלי ש-iPod Updater זיהה אותו, הופיע מסך כחול. ידע אמרו לי שבלי תעודת קנייה (האייפוד נקנה בחו"ל) אי אפשר לעשות כלום. למרות שיש לי את הקופסא המקורית. מה לעזאזל אני אמור לעשות עכשיו? לקנות אייפוד חדש? אפשר איכשהו לתקן אותו? אפל העולמית תעזור לי יותר? ואיך פונים אליהם? לא מצאתי אימייל באתר. תודה :'(

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by m.s.u,

ניסיתי להטעין אותו בפעם הראשונה והוא פשוט נתקע לי עם המנורה דולקת והכל!!! פשוט נתקע ולא מגיב למקשים!!!! מה עושים??!!! תודה מראש!! :-\ :-\ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by idan1836,

הגיע אלי האייפוד פוטו 30 ג'יגה, עכשיו חיברתי אותו למחשב והיה רשום לא לנתק את הכבל.. כיביתי את המחשב והוצאתי את הכבל לאחר שההודעה של הלא לנתק נעלמה. עכשיו שמדליקים את המכשיר יש את התפוח של אפל ואז אחריו מופיע אייקון של תיקיה עם סימן קריאה.. והמכשיר נכבה. מה עושים ? שאני מחבר אותו לחשמל בקיר, אז הוא לא אומר לי כלום שהוא נטען או משהו אחר אבל אם מחברים אותו למחשב עם הUSB הוא שוב אומר תהודעה של הלא לנתק ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום. אז מה עושים ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לפני כמה שעות הפלתי את האייפוד שלי (שלפני כן היה תקין לחלוטין) ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי פרצוף עצוב כזה....כאילו הוא מת או משהו...אין לי מושג מה זה אומר....מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יפסיק לעשות פרצופים????? :nixweiss: ???

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  24. אם זה אירופאי כנראה סוף סוף אני הולך לקנות אותו במחיר דיי נוח של 1260 שקל

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by jeyjey,

iriver ifp795 הורדתי לו עידכון 1.29 גרסא אמריקאית נוצרו שתי בעיות: 1. העברית הפכה לג'יבריש, שזה פחות מפריע לי 2. ברוב השירים (85%) המכשיר מתכבה אחרי 5-6 שניות של ניגון השיר ניסיתי להוריד גם את הגרסא האירופאית, לא עזר מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.