אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
האם הכרטיס הגרפי של ATI 4870HD יכול להוציא TRUE HD ו DTS HD מלא?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
בצורך הוא שידורי SD שידורי HD ו XBOX360 ... אני כבר חודש עם ההמלצה של ה SAMSUNG 450 שהמליצו עליו, אבל אין אותו כבר באף אחנות, הביאו דגם משופר שלו שהם רוצים עליו אלף שקל יותר..ממש לא משתלם... אני מחפש HD READY הכי מומלץ עכשיו מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות כלליות על איכות HD. אשמח להסבר תמציתי ככה בקצרה מזה בעצם ה- HD. איזה גרסאות שונות יש לזה? בשידורים (ערוצי טלויזיה) וסרטים באיכות HD? מזה בעצם HD? כמה שוקל סרט HD? רציתי לדעת אם DVD רגיל לדוגמא APEX DVX-815 קורא סרטים בפורמט HD? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי קניתי אוזניות JBL 220 ומשום מה הם הגיעו בלי מתלה לצוואר עכשיו רציתי לדעת אם מוכרים דבר כזה בנפרד ואם כן אז איפה אפשר למצוא מי שלא הבין אני מדבר על דבר כזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469313# תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מחפש מערכת רמקולים איכותית ככל הניתן למחשב, עם באס איכותי, בתקציב שמצויין למעלה. לאחי יש כבר המון זמן את ה ATP3, ואפשר להגיד שהוא ואני מאוד מאוד מרוצים ממנה מכל הבחינות - הרמקולים עצמם והבאס הפשוט מעולה משיטוט קצר ברשת הבנתי שהמערכות האלה די אוזלות בשוק, אפילו אין אותן בזאפ ככה שהמצב די גרוע... אשמח לקבל המלצות אחרות, על מערכות אחרות, שמאפיין חשוב הוא הבאס האיכותי ואם אפשר, שהרמקולים עצמם, לא יהיו מגושמים, אלא קטנים ומעוצבים משו, אבל עדיין עם עוצמה גבוהה.... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משדר איכותי למחשב שאני יכול סוף סוף להפסיק לקנות כל פעם אוזניות שנקרעות עם הזמן ולשמוע דרך הפלאפון תודה אגב אוזניות בלוטוס איכותיות אין במחיר סביר בכל זאת למישהו יש הצעה בתחום ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך המלצות בבקשה לטלוויזית LCD 32' טובה מיועדת לחדר והשימוש הוא לXBOX 360 ושידורי לווין רגילים. בהתחלה חשבתי על ה-SAMSUNG LA32A450 אבל היום עברתי ליד חנות אלקטרוניקה וסתם נכנסתי לבדוק מחירים והמוחר אמר לי שהדגם הזה כבר "פסה" ושעכשיו יש סדרה חדשה של טלוויזיות וכו' וכו' ובקיצור אני אשמח לקבל המלצות על טלוויזיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שמעתי שsennheiser טובים, אבל אני לא נעול עליהם. גם לא חייב לקנות מEBAY, אבל יש לי אפשרות אז אם זה מוזיל אפשר לקחת את זה בחשבון. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מחפש טלויזיה 32 אינטש לסלון קטן מרחק צפיה 3 מטרים. שימוש:כבלים וצפיה בסרטים. תקציב 3200-3800ש''ח. כמה דגמים שחושב עליהם: WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=716877 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728174 מה תגידו???? על מה תמליצו????????
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שאמרתי,מעוניין במערכת 2.1 במחיר של 400-500 ש"ח. המערכת תהיה מיועדת 90% לשמיעת מוזיקה-מוזיקה אלקטרונית והאוס. מלבד רק לתת דגם,אם אפשר גם לתת לי קישור,כולל חנות מומלצת באיזור דרום זה יהיה מעבר למצויין!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יום ראשון חבר שלי מזמין לי מebay אוזניות. השימושים הם לשמוע מוזיקה ומישחקים , מישחקי FPS ברשת. חשבתי על ה SteelSeries Siberia Full Size ב 290~300 שקל [ב ebay] יש משהו יותר משתלם לשימושים האלה / תקציב [עד 100 דולר] ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיברתי עם החנות 24 שאני מתכוון לקנות בה את המסך, ושאלתי על המסך: http://www.24online.co.il/products/137463 (שאותו בחרתי פה בפורום לקנות) והם הציעו לי את המסך: http://www.24online.co.il/products/141799 ב-3900 שקל. הם הסבירו לי שהמסך שהם הציעו לי יותר טוב בגלל שיש בו קצב ריענון של 60 ובמסך הראשון יש 50 וגם שפה יש ניגודיות 1:60,000 ובראשון יש 1:50,000 אז הסברתי להם שכשבחרתי את הראשון התייעצתי פה בפורום ובחרתי אותו בגלל שאמרו לי שהוא טוב לשידורי כבלים, הוא אמר לי בתגובה שהמסכים ממש זהים חוץ מזה שהמסך הזה יותר טוב ב-2 דברים (כמו שאמרתי למעלה, ניגודיות וקצת ריענון) וגם המסך הוא "המסך הירוק - "מצב חיסון באנרגיה" מפחית את צריכת החשמל עד 40%!" עכשיו השאלה שלי היא האם באמת כדאי לי …
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני הכל יש לי כמה דברים להגיד. 1. הרבה מאוד זמן לא הייתי בפורום אז אני מקווה שתעזרו לי 2. אני מצטער אם זה לא הפורום הנכון לשאלה, פשוט התלבטתי בין 3 פורומים ובסוף הלכתי על זה. אז אם זה לא המקום אני מבקש שתעבירו אותי בבקשה. ולעיניין. אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת סרט ולחתוך קטע לבחור מאיפה להתחיל לחתוך ומאיפה לסיים. אני מבקש שהתוכנה תיהיה כמה שיותר קלה לתפעול אם אפשר. תודה . נ.ב אם שכחתי לציין משהו אז רק תגידו ואוסיף.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi+2gig+amd 4200. הרצתי היום סרט bluray והתמונה קצת קירטעה. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של ati שמתאימים לכרטיס- ועדיין לא עזר. חשוב לציין שהסרט לא קפץ לגמרי- אלא בעיקר במבט מקרוב אפשר היה להבחין בקפיצות- קצת כמו במשחקי מחשב. השאלה שלי היא האם זה קשור לחומרה "חלשה" מדי בשביל להריץ את העסק או אולי בגלל ההגדרות בתפריט של ati לרזולוציה לקצב הרענון של המסך אליו מחובר המחשב (samsung a450 פלזמה) או אם יש הגדרה תוכנתית אחרת שאפשר לשנות כדי לשפר את המצב. ועוד דבר שאולי מתקשר. בבדיקת האות הנכנס ברסיבר שאליו מחובר המחשב מצויין שאל הרסיבר מגיע אות 1080p וזה גם האות היוצא. זה למרות שהטלויזיה תומכת רק ב-720p ושהרזולוציה ביציאה מהמחשב הוגדרה ל 136…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אוזניות Full Size. התקציב הוא עד 500 ש"ח (פחות או יותר). אני אשתמש בהן רק בבית/משרד ולכן ניידות לא חשובה לי. האוזניות מיועדות להאזנה כללית (בעיקר מוסיקה וסרטים), ובשלב הראשון הוא יתחברו לכרטיס קול On-Board. אני עובד בסביבה שלעיתים הופכת להיות קצת רועשת - אנשים מדברים, יש טלפונים וכו' (עוצמת הרעש בינונית, כמו שניתן לצפות מסביבה כזאת לא משהו יוצא דופן). לפעמים אני צריך להתרכז, הרעש קצת מפריע לי, ואז אני משתמש באוזניות כדי לבודד את עצמי. יחד עם זאת אני לא מצפה לאיטום או בידוד מלא, אלא אוזניות שמבודדות בצורה סבירה. הדברים שחשובים לי (לאו דווקא על פי סדר חשיבות, הם חשובים לי בערך באותה מידה): 1) איכות הצליל - אני לא אודיופיל ועדיין חסר ניסיון בתחום האודיו אי…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי lcd טושיבה (דגם לא חשוב כל כך ) בלי כניסה של s video - כן אני יודע שזה מוזר אבל זה מה שיש לי. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך של נוידיה 6600. עכשיו מה שעשיתי כדי לחבר את הטלויזיה למחשב זה בעזרת כבל s video שאותו חיברתי למחשב תמונה להמחשה: ואת הקצה השני שאמור להיכנס לתוך ה- lcd (רק שאין לי כניסת s video זוכרים? ) הכנסתי לתוך מתאם scart : ואת המתאם פשוט דחפתי לכניסת ה- scart שיש בטלויזיה! הכל עובד פיקס חוץ משרואים בלי צבע - רק שחור לבן. יש לציין כי הדריברים מעודכנים וניסתי את הכבל בטלויזיה אחרת ( לא lcd אז לא השתשתי במתאם scart ) ועובד עם צבע והכל מצוין! ייתכן שהמתאם scart לא מעביר צבע? יש חיה כזאת? אשמח לעזרה ממכם בתודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש סרטון שצילמתי בפלא אך הבעייה שרואים אותו מזווית הפוכה. יש דרך להפוך הזווית? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב דיי דל, אבל הלכו לי האוזניות הישנות ואין לי הרבה לבזבז. עכשיו יש לי בעיה בצורה של האוזן שהיא לא מסוגלת לתפוס ממש טוב את הסוג אוזניות הסטנדרטי/סטייל אייפוד ( ) ואחריי כמה צעדים של ריצה זה נופל. אז מבחינתי אוזניות כפתור רגילות הם מחוץ לתחום. אז בשביל לרוץ אני צריך או In ear או סטייל כזה - , בקיצור משהו שיחזיק ולא יפול או יזוז במהלך הריצה. תקציב של 250 ש"ח. מתכוון להזמין היום/בימים הקרובים אז בבקשה תתנו תגובות כי אני לא רוצה להתקע בלי אוזניות. לאחר קצת חפירות אני חושב שכדאי לי ללכת על ה Sennheiser CX300, Sennheiser omx70/80 דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.1%20series/M960.htm לשימוש של סרטים,משחקים ומוזיקה... הכל מהכל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מערכת רמקולים D-60V של APEX ודיוידי Pioneer DV-310. הסאב-וופר הוא אקטיבי כך שהוא משמש גם בתור רסיבר, כלומר כל חיבורי השמע עוברים דרכו. יש לו 2 כניסות סטריאו ועוד 6 כניסות RCA עבור שמיעה בדולבי דיגיטל. הבעיה היא שלדיוידי יש רק יציאה קואקסיאלית או אופטית עבור דולבי. יש לכם רעיון איך לחבר בין השניים? האם יש חיבור קואקסיאלי שמתפצל ל-6?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, איך אני יכול לחבר נגן MP3 פשוט למערכת סטריאו או לסתם רדיו-דיסק כדי לנגן משם את השירים שנמצאים על ה-MP?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי לLCD (SAMSUNG A450 ואני לא יודע איזה כבל לקנות.. הבנתי שצריך לקנות כבל HDMI עם מתאם לDVI, זה נכון? ואם אני מחבר ככה איך אני מקבל סאונד? מהרמקולים של המחשב? ועוד שאלה... כמה בערך יעלה כל העסק הזה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מישהו במקרה מכיר מגבר שהוא STANDALONE שיש לו את האופציה הזאת? או אולי כרטיס קול למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אז ככה, המטרה שלי היא לקנות רמקולים 2.1 לחדר עד סוף החודש , שיתחברו גם לטלויזיה וגם לנגן MP4 שברשותי. התקציב כ350 ש"ח. המועמדים : 1. Altec Lansing VS4121 - ניתן להשיג 372 ש"ח בIVORY 2. לוג'יטק X240 - מחיר 272 ש"ח 3. JBL CREATURE 2.1 - ניתן להשיג ב350 ש"ח בBUG (יש לי קופון של 50 ש"ח עד סוף החודש) מה הרמקולים שיפיקו לי את מרב האיכות ויתאימו לצרכים שלי ? והאם ההבדל באיכות בין הזולים ליקרים שווה את הפער ?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה 32 ולחבר אותה למחשב שזה יהיה במסך אחד .. מה אתם אומרים איזה לקחת ? איזה מסך טלויזיה יותר טוב ? אממ המסכים האלה יהיו גם מסך מחשב שלי אז .. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 SUMSUNG או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=719657 Toshiba או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728120 LG תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-