אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום יש סרטון שצילמתי בפלא אך הבעייה שרואים אותו מזווית הפוכה. יש דרך להפוך הזווית? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שמעתי שsennheiser טובים, אבל אני לא נעול עליהם. גם לא חייב לקנות מEBAY, אבל יש לי אפשרות אז אם זה מוזיל אפשר לקחת את זה בחשבון. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות כלליות על איכות HD. אשמח להסבר תמציתי ככה בקצרה מזה בעצם ה- HD. איזה גרסאות שונות יש לזה? בשידורים (ערוצי טלויזיה) וסרטים באיכות HD? מזה בעצם HD? כמה שוקל סרט HD? רציתי לדעת אם DVD רגיל לדוגמא APEX DVX-815 קורא סרטים בפורמט HD? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למחשב יש יציאת S video ו יציאת VGA[15 pin] לטלויזיה יש כניסת RCI [צהוב שחור אדום] עכשיו איזה עליי לקנות s video -rci או VGA -RCI ? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי lcd טושיבה (דגם לא חשוב כל כך ) בלי כניסה של s video - כן אני יודע שזה מוזר אבל זה מה שיש לי. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך של נוידיה 6600. עכשיו מה שעשיתי כדי לחבר את הטלויזיה למחשב זה בעזרת כבל s video שאותו חיברתי למחשב תמונה להמחשה: ואת הקצה השני שאמור להיכנס לתוך ה- lcd (רק שאין לי כניסת s video זוכרים? ) הכנסתי לתוך מתאם scart : ואת המתאם פשוט דחפתי לכניסת ה- scart שיש בטלויזיה! הכל עובד פיקס חוץ משרואים בלי צבע - רק שחור לבן. יש לציין כי הדריברים מעודכנים וניסתי את הכבל בטלויזיה אחרת ( לא lcd אז לא השתשתי במתאם scart ) ועובד עם צבע והכל מצוין! ייתכן שהמתאם scart לא מעביר צבע? יש חיה כזאת? אשמח לעזרה ממכם בתודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני הכל יש לי כמה דברים להגיד. 1. הרבה מאוד זמן לא הייתי בפורום אז אני מקווה שתעזרו לי 2. אני מצטער אם זה לא הפורום הנכון לשאלה, פשוט התלבטתי בין 3 פורומים ובסוף הלכתי על זה. אז אם זה לא המקום אני מבקש שתעבירו אותי בבקשה. ולעיניין. אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת סרט ולחתוך קטע לבחור מאיפה להתחיל לחתוך ומאיפה לסיים. אני מבקש שהתוכנה תיהיה כמה שיותר קלה לתפעול אם אפשר. תודה . נ.ב אם שכחתי לציין משהו אז רק תגידו ואוסיף.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מישהו במקרה מכיר מגבר שהוא STANDALONE שיש לו את האופציה הזאת? או אולי כרטיס קול למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, איך אני יכול לחבר נגן MP3 פשוט למערכת סטריאו או לסתם רדיו-דיסק כדי לנגן משם את השירים שנמצאים על ה-MP?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש טלויזיה 32 אינטש לסלון קטן מרחק צפיה 3 מטרים. שימוש:כבלים וצפיה בסרטים. תקציב 3200-3800ש''ח. כמה דגמים שחושב עליהם: WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=716877 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728174 מה תגידו???? על מה תמליצו????????
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנני מעוניין לקנות מסך LCD Full HD 40'-42 ומתלבט בין סדרת ה Bravia של SONY לבין סדרת ה Scarlet של LG. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש LCD לחדר. אני מעריך שצריך לא יותר מ 26 אינץ', החדר שלי לא גדול. חשוב שתתמוך ב HD, כי אני מתכוון לחבר אותה למחשב ולראות ממנה תכני HD - 720p. המלצות יתקבלו בברכה. עוד שאלה אגב, לא יהיו בעיות בעזרת כרטיס 8600GT לצפות על ה LCD ב HD? עכשיו אני רואה HD על ה LCD של המחשב 19 אינץ' ועובד מעולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אנשים מבינים פה במסכים אז אולי יש לזה הסבר... הטלויזיה שלי מחוברת למחשב.. וסרטים רואים חלק מאוד.. יש לי בעייה עם הכתב, אם הכתב קטן אז לא מבינים כלום.. רק אם הוא מספיק גדול אז אפשר לקורא. זה לא רק לגבי הכתב זה בכללי לגבי עצמים קטנים.. גם שאני משחק וצופה במסך הטלויזיה אני צריך לאמץ את העניים כאשר במסך של המחשב הכל כרגיל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככה, המטרה שלי היא לקנות רמקולים 2.1 לחדר עד סוף החודש , שיתחברו גם לטלויזיה וגם לנגן MP4 שברשותי. התקציב כ350 ש"ח. המועמדים : 1. Altec Lansing VS4121 - ניתן להשיג 372 ש"ח בIVORY 2. לוג'יטק X240 - מחיר 272 ש"ח 3. JBL CREATURE 2.1 - ניתן להשיג ב350 ש"ח בBUG (יש לי קופון של 50 ש"ח עד סוף החודש) מה הרמקולים שיפיקו לי את מרב האיכות ויתאימו לצרכים שלי ? והאם ההבדל באיכות בין הזולים ליקרים שווה את הפער ?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה פיליפס 8404 ואני מתלבט מה לעשות בקשר לאופן שמיעת התוכן. השימוש יהיה משחקים וצפיה בתוכן HD. אין לי אפשרות לרכוש מערכת קולנוע ביתית כיוון שבני הבית האחרים, בדרך כלל תמיד יש מישהו בבית, לא מאפשרים שימוש ברמקולים לכן כיום כאשר אני משחק או צופה בסרטים וסדרות אני משתמש באוזניות HD555 של סנהייזר המחוברות למערכת סטריאו המחוברת לכרטיס קול Creative SB live. עכשיו השאלה היא מה כדאי לי לעשות לאחר רכישת המחשב החדש: 1.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול על הלוח אם ואליה את האוזניות 2.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול נפרד ( אם כן אז איזה כרטיס כדאי לקנות ) ואליה את האוזניות 3.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול על הלוח אם 4.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס ה…
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לבעלי ידע בתחום מבקש לשמוע המלצות לזוג רמקוליים איכותיים לשמיעת מוזיקה . סרטים . וכד' - בעתיד מעוניין לחבר אותם למגבר חיצוני ומערכת סטראופונית .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום לא יכולתי לסבול את פובאר בשל הסאונד הנחות (לדעתי) של התוכנה מול וינאמפ. עד שנתקלתי בדיון הזה בהד פיי http://www.head-fi.org/forums/f46/attn-foobar2000-users-crossfeed-plugin-headsup-110665/ מדובר על crossfeed חיצוני שלא מוטמע בתוכנה. הפלאגין משפר פלאים את הסאונד של התוכנה ועוקף את וינאמפ, מה שגרם לי לבסוף לעבור היום לפובאר. השינוי המורגש ביותר הוא מיקום הכלים (אימג'ינג) והמרווח ביניהם לעומת וינאמפ. וינאמפ כרגע נשמע לי מעט חנוק בהשוואה. במערכת כמו שלי שבנויה לאנליטיות ופירוט יש כאן התגלות מבחינתי, לכן יכול להיות שבמערכות פחות טובות הפלאגין יהיה פחות מורגש, אבל שווה לנסות!
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
התקנתי את הAC3 פילטר איזה חמש פעמים מחדש וגם הגדרתי אותו שיוצאי ביציאה האופטית וכלום לא שומעים כלום מה אפשר לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כבר הייתי דיי סגור על Z5500 אבל אני לא בטוח... בנוסף, חשבתי על ה-Microlab H600. מה אתם אומרים? בבקשה תעזרו לי... אני ממש נואש. כבר הרבה זמן אני מחפש תשובה ואני לא מוצא. עריכה: למה אף אחד לא עונה?... לאף אחד אין מערכת טובה להציע בתקציב הזה?...
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה 32 ולחבר אותה למחשב שזה יהיה במסך אחד .. מה אתם אומרים איזה לקחת ? איזה מסך טלויזיה יותר טוב ? אממ המסכים האלה יהיו גם מסך מחשב שלי אז .. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 SUMSUNG או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=719657 Toshiba או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728120 LG תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המחיר (המינימלי) לרסיבר סביר? כמה בערך יעלה להחליף בסאב של X-540 כניסת RCA אחת?
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אז ככה יש לי טלוויזיה HDREADY של SHARP וכרטיס מסך 9600GT חיברתי כבל DVI-HDMI מהמחשב למסך. והמסך נותן לי רק אותות של HD כלומר רק 720P וכ"ו ולא מוכן לתת לי אותות רגילים כמו 1280-720. בעקבות כך התמונה לא ממש חלקה וממש קשה לראות את האותיות כראוי ולא משנה מה גודל הפונט שלהם. לא משנה כמה שיחקתי עם הגדרות המסך והכרטיס מסך כלום לא עושה את העבודה. בבקשה עזרה דחופה. אני מוכן לשלם אם תצליחו
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מערכת רמקולים D-60V של APEX ודיוידי Pioneer DV-310. הסאב-וופר הוא אקטיבי כך שהוא משמש גם בתור רסיבר, כלומר כל חיבורי השמע עוברים דרכו. יש לו 2 כניסות סטריאו ועוד 6 כניסות RCA עבור שמיעה בדולבי דיגיטל. הבעיה היא שלדיוידי יש רק יציאה קואקסיאלית או אופטית עבור דולבי. יש לכם רעיון איך לחבר בין השניים? האם יש חיבור קואקסיאלי שמתפצל ל-6?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הATP הישנים שלי כבר לא מספקים. חשבתי לעבור לסוניק גיר, שמעתי שהם מאוד טובים בתחום עכשיו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=715989 הנתונים יותר טובים מהATP3 שיש לי כרגע, ויש להם מיד שפונה כלפי המאזין ולא כלפי השולחן כמו בATP3. או שאולי חשבתי לעבור ל5.1 של לוג'יטק. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מה דעתכם? אני לא מבין גדול בתחום ה5.1, האם אני צריך כרטיס חדש? (יש לי כרטיס קול! רגיל מובנה) האם כל סרט שאני רואה יקבל תחושב סראונד, או רק אלה שאני מוריד ב5.1? ואיך זה בא לידי ביטוי בשירים... אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-