עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.sumajin.com/online-Smartwraps.html רעיון גאוני, גם לאוזניות כפטור שמכניסים לכיס ואז כמוציאים אותם מהכיס לוקח רבע שעה לסדר את הכבל מחדש, או לאוזניות עם כבל ארוך מדי שמפריע. השאלה היא האם אפשר למצוא את זה בארץ?

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  2. , האופציה הזו די פשוטה אבל רציתי לדעת , העם קיימת אפשרות לקנות כרטיס קול או כל דבר אחר בשביל שיהיה למחשב העתידי שאני הולך לקנות . כרטיס קול עם מיקרפון פנימי , בדיוק כמו שיש לנייד שממנו אני כותב את ההודעה הזו , מצאתי את האפשרות הזו מקלה אליי מאוד , כן אני יודע , על תמהרו להגיד מה הביג דיל בלחבר חיצוני עקרונית זה אפשרי ? PC רגיל , עם אופציה זהה לניידים של היום , מיקרפון פנימי הכוונה . תודה .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by din707b,

היי יש לי לוח אם עם כ. קול משולב התומך ב SPDIF, אבל היציאות מאחור ומלפנים הן אנאלוגיות - צבע ירוק רגיל כמו של אזניות. למישהו יש מושג איך אפשר לחבר את היציאה הדיגיטאלית למגבר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by alergic,

הכותרת אומרת הכל

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by qet1,

שלום, יש ברשותי רמקולים מדגם ATP3 של Altec Lansing מזה זמן רב ואני מאוד מרוצה מהם. רציתי לקנות למישהו רמקולים זהים כמתנה. לתדהמתי, גיליתי שלא מוכרים אותם יותר בשום מקום (למה?? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו כל-כך טובים ופופולריים....) אז רציתי לשאול, האם יש דגם כלשהו שאמור להיות "תחליף" ישיר שלהם, איזה דגם זה, האם הוא באמת באותה רמה ומה בעצם ההבדלים בינו לבין ה ATP3 הישן והטוב? אם אין כזה דגם, אז הייתי שמח אם תוכלי להמליץ לי על רמקולים 2.1 באותור סדר גודל של מחיר כמו שהיה ה ATP3 בזמנו (עד 400 ש"ח), כשהמטרה הכמעט בלעדית שלהם היא שמיעת מוסיקה מהמחשב, ולא נגיד משחקים וכאלה. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חשבתי להשתדרג קצת מהכרטיס שיש ברשותי כבר8-9 שנים (EXTIGY ), הוא עושה עבודה טובה ואני מאוד מרוצה ממנו והשילוב של הADA 880 של אלטק לנסינג. הרמקולים - בינתיים נשארים ואת הכרטיס קול הקיים אני מעביר ככל הנראה לHTPC, אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש, הן פנימי והן חיצוני..

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  7. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית של סמסונג htf350 (אם אני לא טועה). וטלווזיה של neon חדשה. המערכת הייתה מחוברת לטלוויזיה של סמסונג ועבדה חלק. העברתי אותה לטלווזויה החדשה עם אותם חיבורים הכל אותו דבר (מחוברת באמצעות hdmi) ואני לא מצליח להפיק שמע דרך המערכת אלא רק דרך רמקולים של הטלווזיה. (הרמקולים עובדים- ביצעתי בדיקה וגם שומעים מוזיקה כאשר מפעילים את אופציית הבלוטות של המערכת). כלומר כאשר אני על מצב טלווזיה רגיל (מחובר לממיר הוט) השמע הוא רק דרך רמוקלים של הטלוויזיה.. תודה רבה

8. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח, עם 3 דברים: 1) שיהיו מסביב לאוזן ולא בתוכה (לא תהיה כמעט פגיעה באוזן). 2) שהמחבר יעבור מעל הראש ולא מאחורי העורף. 3) איכות, איכות, איכות. אני צריך שהאוזניות יהיו סופר איכותיות, הכי איכותיות שאפשר. כל הדיבורים של אנשים על סאונד חם, בס רחב ומרטיט, זה צריך להיות מרגש. אני חייב שהאוזניות יהיו כמה שיותר איכותיות. זה הכל... תודה וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  9. שלום רב, ברשותי כעת מסך מחשב Samsung 19" SyncMaster 913N ומסך טלוויזיה TOSHIBA 32" 32XV550P FULLHD קניתי כבל HDMI וחיברתי את מסך הטלוויזיה דרך כניסת ה-HDMI הצדדית בטלוויזיה, למחשב ע"י מתאם DVI-HDMI. סו פאר סו גוד. אולם, לא התקבלה תמונה במסך הטלוויזיה ואילו במסך המחשב עדיין התקיימה תמונה. לכן ניתקתי הכל וחיברתי אך ורק את מסך הטלוויזיה, והנה התקבלה לה תמונה חלקה. אך כעת מסך המחשב ללא תמונה (כאילו מנותק ממחשב). לפני שקניתי את הטלוויזיה הייתי בטוח במאת האחוזים ששני המסכים הנ"ל יכולים ואמורים לעבוד ביחד ובמקביל, אך כעת אני מגלה שחלה עם הרעיון בעיה. זוהי אינה בעייה חומרתית, כל החיבורים וכל הכבלים אמינים ועובדים כראוי. כיצד אוכל לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by -Blaze-,

אני חייב אוזניות חדשות ואמא שלי בדיוק טסה לחו"ל אז אמרתי לה לבדוק בדיוטי פרי אם יש את הCX300, היא אמרה שלא ושיש את הEP635, אז אמרתי לה שתקנה, כי האיכות סאונד שלהם די זהה. ועכשיו מה אני מגלה? http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/art_ep635.jpg זה אוזניות עם חוט לתלייה על הצוואר! חשבתי שזה לא כזה נורא, אני יכול פשוט לא לתלות את זה על הצוואר ולשים את הנגן בכיס, אבל מה? החוט הזה הוא רק 60 סנטימטר!!! זה חצי מהאורך של האוזניות שיש לי עכשיו! וזה ככה בשביל שזה יוכל להיתלות על הצוואר בצורה טובה. אז חשבתי שזה אמנם נראה אידיוטי ומסריח, אבל אין ברירה ואני חייב לתלות את הפוד על הצוואר. ואז נזכרתי שלאייפוד אין חור בכלל להכנסה של החוט לתלייה על הצוואר אז כרגע האפשרות ה…

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by koko0,

אני מחפש משהו שיהיה אפשר להתקין על מחשב חלש, שיהיה רק לסרטים ויעבוד כמו שצריך עם כתוביות והכל. להתקין ווינדוס שלם בשביל זה נראה לי כבד מדי. גם xbmc שמגיע כאובונטו שלם הוא ממש כבד... יש מערכת נורמלית שמיועדת לדברים כאלה? אין לי ממש דרישות מיוחדות...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן, מדובר בתחליף לטלויזיה בחדר קטן. מרחק צפיה 2-2.5 מ' שימוש עיקרי: סרטים בDVD, לא משחקים שווה בכלל לקנות מסך מחשב על פני טלויזיה באותו גודל? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , כיום אני משתמש (וכבר קרוב ל 3 שנים) ב altec lansing im616 inmotion אחלה אוזניות רק שבא לי להחליף אותם באזניות , בטוח כבר יש טכנולוגיות יותר מתקדמות. אני רוצה בבקשה המלצה לאזניות שהם sound isolation ו in ear . תקציב , עד ה 70$ , עדיפות שיגיעו עם קייס קשיח כמו ה altec

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by hq4ever,

שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות את הבובה הזאת לסלון בדירה החדשה, הסלון הוא לא גדול (בכל זאת שכירות בת"א...) אבל המחיר של הטלוויזיה לא גדול גם כן (6000 ש"ח) האם לדעתכם ההשקעה היא ראויה ומה הן האלטרנטיבות (אם ישנן במחיר הזה). תודה על העזרה, ועל הטיפים, מקסים. ** אני גם מתלבט באופן כללי בין 32 ל 37.

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע את שני הרמקולים מה הסיבה?... ???

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by oamir1,

שלום יש לי שני מחשבים לאחד מהם חיברתי רמקולים איכותיים ממערכת סטריאו, ורציתי לחבר את המחשב השני שישמעו גם חשבתי לעשות זאת על ידי חיבור בין היציאת רמקול (הירוקה) במחשב ללא הרמקולים וכניסה (הכחולה) במחשב עם הרמקולים אבל זה לא עובד מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  17. אני צריך כרטיס סאונד איכותי. השימושים: משחקים וסרטים בעיקר!!! וגם מוזיקה. היציאות שאני צריך: יציאה אופטית + קואקסיאלית אז ככה, אני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי 1. הכבל אמור להעביר את היסנל הדיגיטלי. לכן, צריך כרטיס שיודע לקודד DD (דולבי דיגיטל) בזמן אמת. זה בעצם הדבר הכי חשוב. הרסיבר מחובר לכל שאר הרמקולים ויודע איך להסתדר אחרי שהוא מקבל את הסיגנל הדיגיטלי :. בנוסף, אני רוצה לשמוע סרואנד במשחקים. מה עושים במצב כזה ? כלומר משחקים לא שולחים תדר DD. אנשים שמחברים כל רמקול בסראונד בנפרד לכרטיס קול שלהם כן מקבלים סראונד. אז אם אני רוצה סראונד במשחקים, ובכל זאת משתמש בכבל אופטי ? איך עושים את זה? הכרטיס יתמוך ? זה בכלל אפשרי ? ודבר אחרון, ראיתי הרבה משחקים שיש אפש…

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by yair23,

אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון וראיתי שיש כמה סוגים ובכמה מחירים ... לדוגמא : Genius Microphone HS-04A HeadPhones ב90 ש"ח ולעומתו : Logitech Stereo 20 USB Headset ב250 ש"ח מה ההבדל ביניהם חוץ מהחברה ? האוזניות של לוג'יטק זה כמעט כבר כמו רמקולים ...

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  19. שלום. יש לי מערכת רמקולים של 4.1 של genius . החיבורים הם בחלק האחורי של הסאב וופר: כעיקרון אני מבין שאני אמור לחבר 2 כבלים אל המחשב- אבל במחשב יש רק שקע אחד (הירוק). כרגע חיברתי את הרמקולים רק עם כבל אחד - ויוצא שבעצם 4 הרמקולים משמשים כקדמיים בלבד. מה עליי לעשות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  20. שלום. ברשותי הציוד הבא: טלוויזיה 75 אינץ של LG דגם UA75H7000AW רסיבר ימאהה דגם NATURAL SOUND AV RECEIVER AX-V765 הרסיבר הזה מדגם ישן ללא כל יכולות אלחוטיות. אני רוצה לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים של הרסיבר ללא שימוש בכבל אופטי או HDMI. השאלה היא: האם יש איזה מתאם BLUTOOTH או משהו דומה שיכול לבצע את הדבר הזה בצורה טובה. בתודה מראש.

21. Started by kinggil,

כדאי לי?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  22. מה אתם חושבים המערכת סטריאו או 2.1 הכי טובה בתקציב של 400 שקל?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  23. שבוע שעבר הוצעה למכרז בעיתון כלכלה של ידיעות אחרונות מערכת 5.1 של sweex http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 המחיר הכי זול שהציעו זה 490 מישהו מכיר את במערכת הזאת ? זה שווה את הכסף?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by ido2309,

היי, אני מתעניין בקניית המגבר הנ"ל,יד 2 כמו שנכתב בכותרת. האם מישהו נתקל? איך המגבר עצמו? בכלל,כל דעה\רעיון יתקבלו בברכה. נ.ב. הוא הולך להתחבר למחשב.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. היי , נמאס לי לשמוע דרך הרדיו טייפ שלי , החלטתי לקנות רדיו דיסק. יש לי רמקולים אחוריים , יחסית חזקים , של Kenwood 280W והם מספיק חזקים , ככה שרמקולים כרגע אני לא צריך. יש לי תקציב של 500-600 שקל לקנות משהו. אני לא צריך את הטופ שבטופ. רדיו דיסק , שיהיה טוב , שלא יעשה בעיות , ורצוי עם הגברה חזקה... 45X4 50... אני לא הכי מבין בכל העסק הזה , אז תנו עצות לינקים הצעות... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.