עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by o_O,

אהלן רציתי לשאול מה אתם אומרים להשתמש בכרטיס קול אונבורד שהוא בעצם CMEDIA 5.1 או בסאונד בלסטר לייו 4.1? רציתי לשאול גם האם שניהם תומכים ב EAX? ועד איזה גירסה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by idani1983,

שלום, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית, השימוש בכרטיס יהיה ע"פ הצרכים הבאים לפי הסדר:מוזיקה סרטים ומשחקים לגבי המחיר אני לא סגור אבל בסביבות ה 500 ש"ח (המחיר לא סגור עדין אני פתוח להצעות) תודה רבה

3. Started by MDK,

היי יש לי כבר שנה בעיה עם הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP - הערוץ השמאלי הקדמי לא עובד. חיברתי את הרמקולים לOB אבל אז האחוריים לא עובדים במצב רגיל וצריך להוסיף M3D. האם לדעתכם כדאי לקנות AUDIGY SE 7.1 ב155 שקל? נ.ב. - חיפשתי בZAP הצעות אחרות ובTRADEZONE ולא מצאתי משהו יותר טוב. גם בYAD2.co.il לא מצאתי

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  4. אני צריך לקנות כרטיס קול 5.1 כדי שאני יוכל להפעיל את כל הרמקולים שברשותים עם הרסיבר החדש.. תקציב עד 500 שקל ! תודה !

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by eyal00,

שלום, קניתי היום את הSOLO 6 , רמקולים מצוינים אבל הכבל של הרמקול קצר מאוד. אני מעוניין לקנות כבל ארוך יותר (5-6 מטר) ואני צריך המלצה. יש הבדל בין כבל שהוא עובי 0.75 או 1.5 מ"מ ? יש אולי המלצה לכבל מסוים? אגב, גם הכבל שמחבר בין הרמקולים למחשב קצר יחסית. תודה

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by coldplay,

השוואה מעניינת ומושקעת של שני הנגנים. http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?3770

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by ccc,

1. האם אפשר לרוץ ולעסוק בפעילות ספורטיבית מכל סוג שהוא עם נגן מבוסס דיסק קשיח? MUVO לצורך העניין 2. מחפש נגן ב650 שקל עם אפשרות הרחבה- שיהיה איכותי ! ושיתאים במיוחד לספורט (ריצות כדורסל הכל) 256 מגה ככה עם הרחבה נראה טוב. חשבתי על הC100 SPORT של קריאטיב... לא? TNX

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  8. שלום, אני כרגע בעל LIVE 5.1... אחי רוצה את הכרטיס שלי אז אני שוקל אולי לקנות חדש... בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם יש למישהו מושג מה בידיוק הם מוכרים ? כי אין ממש דגם ספציפי... ובאתר של קראייטיב אני לא רואה AUDIGY 2 סטנדרט.. בכל מקרה האם זה יותר טוב מה SBLIVE ? האם זה שווה את ה 250 שקל ? והאם זה 24Bit או 16... בקיצור אני רוצה לדעת מה זה מחדש לי מבחינת סרטים משחקים EAX וכ'ו... אם זה מחדש בכלל... אשמח לפרטים ועזרה, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  9. יש ברשותי מגבר של פיוניור, זה הדגם: http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=338 בעת חיבור אוזניות שעם חיבור AUX ושמחוברות למתאם PL 3.5 ומשם למגבר, הרמקולים מפסיקים לעבוד ורק האוזניות עובדות, הבעיה שישנו כפתור שאמור להדליק חזרה את האוזניות שנקרא סטיראו ON, אבל שום דבר לא קורה. איך אני גורם לאוזניות AUX עם מתאם PL 3.5 לעבוד עם הרמקולים בו זמנית? צריך אולי מתאם PL אחר? עם שלושה טבעות בקצה במקום שניים כמו שיש לי כרגע? או שאין קשר?

10. הורדתי כמה שירים בפורמט MP3 מקאזזה... כן כן אני לא מתבייש. אני מוריד שירים. בכל אופן אני מנגן אותם ב WINAMP ואז יש צליל צורם ומגעיל...לפי מה שהבנתי זה אומר שהקובץ מוגן. ניסיתי להוריד גרסא אחרת של השיר וגם היא לא עובדת טוב. ניסיתי להפוך ל WAV אבל לא עזר חחח איזה קטעים. מה עושים? תודה! יניב

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by alex alex,

ה SOLO 7C שלי כבר מאוד עייפים ומזייפים עד כדי כך שניהיה לי עור ברווז מצאתי תדגם הכי חדש שלהם SOLO 19 אני לא מצליח למצוא עליהם חוות דעת\סיקור , מישהו יכול לשפוך קצת מידע עליהם?

12. Started by -iTaY-,

קניתי מערכת של LG עכשיו חבר שלי הביא לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe 7.1 ואני רוצה לשמוע 5.1 מהעמרכת אבל אין במערכת חיבור אופטי.. איך אני עוד יכול לחבר את המערכת?? יש לי במערכת INPUT אדום צהוב לבן וOUTPUT ירוק ועוד כמה צבעים לא זוכר כלכך.. בבקשה תעזרו לי אני רוצה לחבר את המערכת ושאני ישמע טוב. תודה. הגב עם ציטוט

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by liav12,

לא מזמן הביאו לי את האוזניות הנ"ל אבל הדגם Z700, מה שנמכר בארץ הוא ה V700. רציתי לדעת אם יש איזשהו הבדל? ממה שבדקתי באינטרנט ראיתי שזה אותו הדבר רק שה V נמכרות בארה"ב וה Z ביפן...זה נכון? האוזניות עצמן עלו לי 400 ש"ח, פה הן עולות בסביבות ה 650 ומעלה.. תודה.!

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by amitbl,

בעיקר מוזיקה במחשב, שלא בווליום גבוהה. אני לא אודיופיל אבל אני מוכן להשקיע מעט יותר מה"מקובל" עבור סאונד איכותי. יש לי כ.קול מובנה (Asus M2A-VA HDMI) סביר. מחפש רמקולים שיוציאו ממנו את המירב. **רצוי שיהיו שחורים, אבל לא חובה. תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by meirdor,

אז ככה,אני סטודנט ונשבר לי מהמערכת שמחוברת לי לנייד,altec lansing vs4121 עכשיו,חשבתי להשקיע משהו כמו 600-700 ש"ח במגבר יד שנייה ועוד כ 1000-2000 ש"ח ברמקולים רצפתיים,חשוב לי איכות הסאונד לא עוצמה,אין לי כל כוונה לשבור את הקירות של החדר,אל תציעו לי סאטליטים לא בא בחשבון... חשבתי על הרמקולים הנ"ל:http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ONV10F הם קצת יקרים לי....לא יודע אם הם בכלל שווים את הכסף או שהם לילדים קטנים שרק רוצים להפגיז בבאס.ויש את אלהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23667 כמובן יש את ה wharfedale diamond 8.4 ,אז מה אתם אומרים מה ייתן לי סאונד הכי מאוזן והכי טוב?שוב,אני סטודנט ואני לא יכול להרשות רמקולים בסדר גודל של 6000 ש"ח אלא גג 2000

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. רצוי גם משהו איכותי כמובן (אבל לא שיא האיכות כמובן). הייתי מעדיף גם שיהיה כמה שיותר קומפקטי.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Hazir,

קניתי אוזניות cloud 2 לפני שבועיים ונתקע לי התקע של האוזניות בתוך כבל מאריך 3.5 (החלק הזה למי שלא הבין) ממש רק החלק החיצוני, אי אפשר לראות את כל החוטים שבפנים, זאת אומרת שהכול עדין מחובר פיקס... חשבתי אולי יהיה אפשר לשבור את החלק הזה מאוזניות שקניתי ב-1$ ב-ebay ולחבר עם דבק מגע, אבל לא נראה לי שיעבוד ונשמע דיי מטומטם. אני יודע שאפשר לקנות TRRS PLUG מ-ebay, הבעיה היא שזה יכול לקחת חודש עד שזה יגיע + זה חתיכת סיפור להחליף + אין לי מלחם. יש איזשהו מעבדה \ חנות באיזור המרכז שמתעסקת עם זה? כי לא הצלחתי למצוא.

18. יש לי כרגע בסביבות ה1200 ש"ח לקניית נגן mp3. אני רוצה לקנות נגן של בסביבות ה5G, ניגון סרטים וכו' אני לא צריך. וגם יש לי את האפשרות לקנות מאתר בחו"ל (כי אני רואה שבארץ המחירים מאוד גבוהים יחסית לחו"ל). למען האמת חשבתי על הiriver של ה6G, אבל אני מכיר אתרים ששולחים את הנגן הזה לארץ. אז אם אפשר גם כתובת של אתר אמין שנותן משלוחים לארץ, זה יהיה מעולה.

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by Ramax,

1. יש למכשיר הזה תמיכה בעברית ? אני לא מדבר על התפריטים אלא על שירים שאני מעביר לנגן , הוא מראה אותם בעברית או בג'יבריש ? 2. יש אפשרות לעשות Shuffle (כמו בוינאמפ) במכשיר ? שאני אפעיל את האפשרות הזו וזה יבחר לי שיר רדנומלי מכל התיקיות ? 3. למי שיש את המכשיר , אתם מרוצים ממנו ? ממליצים לקנות אותו ?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  20. אני מחפש כרטיס קול USB או FW עד 400 ש"ח (הייעוד העיקרי הוא האזנה למוזיקה) האם יש משהו ששוה את הכסף בתחום המחירים הנ"ל או להשאר עם הOB?

21. Started by dror_gh,

שלום אני מתכנן לעשות מערכת קולנוע ביתי בחדר. אני רוצה לקנות רסביר טוב של ימאהה אני חושב על הרסיבר הזה RX-V1800 זה הקישור לרסיבר : http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=558291&CTID=5000300 מה אתם אומרים ? שווה את ההשקעה ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 2 עם סאב, למחשב בתקציב של עד 300 בערך, אם אפשר בפחות אשמח.. במחשב אחר יש לי את הLogitech x230 ואני יותר ממרוצה איתם, אשמח למשהו ברמתם, באכות שמיעתם ובאיכות הבאס שלהם.. הבנתי שהCreative A300 יכול להיות נחמד אך אני פתוח להצעות. (עולה 210 מiqpc שם אני קונה) תודה [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 18:10:32 הבנתי גם שהx240 הם אחלה..אשמח להצעות או להשוואות בין שני אלה

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by nahum8,

מה טוב יותר? הכרטיס OB שעל לוח EP43 של GIGABYTE או ה-CREATIVE שאמרתי קודם?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by eranmor,

אלה הנתונים שלה: Built-in 5.1channels amplifier Luxurious VFD display Individual CD, computer, AUX input available Magnetically shielded AC-3/DTS ready Simulated surround effect: stereo can be converted to surround Independent channel volume control: Front, surround, center and Subwoofer Self-protection of over-voltage, overload. Compatible for PC,DVD,VCD,CD,TV,etc. Output power: 20w + 10W*5 Speaker unit: Subwoofer: 5.25 " Front:/center /Rear:5*3"(full range) Frequency response: 35HZ-20KHZ Separation of Satellite: =45dB Sensitivity of Normal: 400 Packing: 2SET/CNT 700CTNS/20' Weight: 15KGS היא עולה 395 שקל.. שווה קניה?

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  25. האם 5 רמקולים קטנים 10X10 וסאב של מערכת +מגבר יכולים להשפיע על המחשב או לגרום לנזק? משהו כמו עומס ומשהו עם הכרטיס קול או משהו? או שלא צריך להיות מודאג?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.