עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by barry,

האלן אנשים אני מחפש אזניות Over - Ear וראיתי את ה V-MODA LP שהם נמצאות במבצע ב AMAZON באזור ה 99$ שנירא נחמד נכון יש דגמים חדשים יותר אבל בסהכ זה נירא לי דגם שנותן את מה שאני מחפש. בהמשך החיפוש מצאתי אותם בחנות בארץ ב 400 ש"ח בלבד. V-MODA , דיברתי עם החנות ארפל אלקטרוניקה לבדוק את המחיר הטוב כל כך, הוא אמר שאכן זה לא הדגם החדש ביותר והם ראו שנשאר להם מס' אזניות כאלו בספירת מלי ולכן המחיר הטוב נשמע לי סביר ולכן אני חושב להזמין אותם. מה דעתכם? להזמין את הדגם הזה מהחנות בארץ ב 400 ש"ח או להשקיע (כמעת כפול) ל ATM 50 מהמבצע שיש כרגע ב 777 ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gevAA,

היי קודם כל השימוש בכרטיס הקול יהיה בעיקר למשחקים ושירים! יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הללו: 1) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series PCI Express 2) Asus Xonar Essence STX Sound Card PCI-E תודה לעוזרים :]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לאבא שלי יש יום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת סטריאו עם קומפקט דיסק וטייפ ושלט רחוק. הצלחנו לאסוף 700 ש"ח. מה מומלץ בטווח המחיר הזה ? האם יש גם משהו שיקרא דיסקים צרובים ? אולי אפילו MP3 ? באסים עמוקים זה לא ממש חשוב (הוא כבר לא שומע את הטווח הזה ... :'( ) חשוב שהצליל יהיה נקי עם טרבל ו MID טובים. הגזמתי עם הדרישות ? אנא עזרתכם,HF

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. צריך המלצה לטלויזיה לשידורי HD לסלון 42''. כוללת חיבור USB.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dragon772,

אני מתלבט בין 2 הנגנים האילו אני רוצה לדעת מה ההיכויות של כל אחד ובמה כל אחד יותר טוב מהשני .. חושב לי שהנגן יהיה קטן ואיכותי תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by NosNos22,

יש לי כרטיס 5.1 במחשב וחיברתי אותו לרסיבר 5.1 (מערכת קולנוע ביתי) ויש לי חמש רמקולים (חוץ מה SABWOOFER) אני בוחר באפשרות AUTODETECT ברסיבר אבל זה מגלה שיש לי רק שני רמקולים פרונט (FRONT) וסאבוופר מחוברים וזהו האם אני צריך לבחור ידנית את מצב השמע סראונד ואם כן אז האם אני באמת אשמע סראןנד במשחקים או בסרטים דרך מחשב תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לחבר שלי יש אפשרויות כאלה שהוא מעוות את הקול שלו במיקרופון ועושה מתיחות! אני מת לעשות כאלה אפקטים אבל ב XFI שלי ב EAX יש לי רק איזה כמה אפשרויות של אפקטים למוסיקה ... מאיפה אני משיג את האפקטים המיוחדים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by guyhab,

האם מישהו יודע איך ניתן לחבר פטיפון למגבר RX5052 JVC?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dbx22,

אם למישהו יש אז אתם יכולים להגיד לי מה היה כתוב לכם על הקופסא של האוזניות? זה היה perfect ear canal fit? או blocks outside noise?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by The Ball,

אני מחפש נגן חדש שיחליף את האייפוד הישן (דור 2) ששירת אותי כראוי. רצוי לציין שאני לא מבין בדברים האלה בכלל, ומה שתמליצו לי, עליו אני אלך (צבא... : ) יש כמה דברים שאני רוצה שיהיו בנגן: 1. זמן האזנה ארוך (הכי חשוב לי). 2. שיהיה קטן וקל. 3. איכות שמיעה. 4. שיקרא את כל הפורמטים. 5. תומך ב- usb2. 6. עדיפות לצבעוני. וזהו נראה לי פחות או יותר. סידרתי את זה בסדר עדיפויות שיעזור לכם כמה שיותר. וכמובן תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Inflatable,

שלום רב, חיפשתי כאן בפורום ולא הצלחתי למצוא את התשובה שמתאימה לי, ואשמח לעזרתכם. אם פיספסתי ואני שואל סתם משהו שכבר ענו עליו, אני מתנצל, ואשמח לקבל הפניה למקום המתאים. יש לי מחשב עם יציאות סראונד רגילות (יש בכרטיס קול 6 PL-ים), נראה לי שזה הסטנדט היום, אבל בכל מקרה הנה קישור ללוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AX78&fMTYPE=Socket AM2 כמו כן יש גם יציאה אופטית TOSLINK. אני רוצה לחבר את המחשב ל-DVD/מערכת קולנוע ביתית שיש לי (SONY DAV-TZ320) בכדי לשמוע דרכו בסראונד. הבעייה היא שלפי מה שאני מבין הדרך היחידה להכניס סאונד למערכת היא דרך כבל SCART. האם יש לי דרך להוציא סאונד מהמחשב למערכת דרך כבל SCART, אם כן, איזה כבל אני צ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Adar Tzivion,

צריך עזרה בנוגע לקניית רמקולים חדשים למחשב. אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי, עקב זה שהרמקולים שלי מתחילים להיתפרק, יש לי את הסאונד סטיק 3 של הרמן קרדון, והם פשוט מתחילים להיתפרק אחרי שימוש של 4 שנים, כזה דבר אף פעם לא קרה, היה לי מערכת רמקולים של דל ששירתה אותי 10 שנים טובות חבל שלא נישארתי איתה. אני רוצה רמקולים בתצורה של 2.1 או 5.1, עדיין לא החלטתי באופן סופי, מניח שרוב הסיכויים שאבחר ב-2.1 כי השימוש העיקרי יהיה שמיעת מוזיקה מדיסקים או קבצי לוסלסס. מתכנן להשקיע ברמקולים כ-1500 שקלים, רוצה לקנות אותם בארץ, עדיף ממקום באזור תל אביב והסביבה. סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר היא מטאל (יכול להיות שזה מה שגרם לרמקולים להיתפרק) במידה וצריך מידה נוס…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. למה אומרים שאסור להשים רמקולים ליד המסך מחשב?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by OmerS,

היי, יש לי דיסק AUDIO שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת טוב מאוד, המחשב משום מה, לא קורא אותו, לאחר בירורים הבנתי שיש הגנה על הדיסק. כיצד אפשר לפרוץ אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מחפש מערכת עם מגבר פנימי באזור 600 ש"ח, אפשר לחרוג קצת. שימוש עיקרי זה סרטים ומוסיקה (ואם מישהו רוצה להתחכם ולרשום שעדיף מערכת עם מספר אחר של רמקולים לסרטים אז תחסכו ממני את הדעה שלכם). אפשר יד שניה אם המערכת איכותית (ולא נרקבת אחרי כמה שנים).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. עד עכשיו היו לי אוזניות של Micorosoft עם מיקרופון מדגם LX3000. האוזניות התקלקלו ואני רוצה לקנות חדשות ואני צריך המלצה לאוזניות עד 200 שקל. ואגב איזה חיבור עדיף? רגיל או USB?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avi909,

אני מעוניין לקנות סטרימר עם מפרט מסויים ואני מבקש את המלצתכם בנושא: שיהיה לו אפשרות לדיסק קשיח פנימי עם ממשק SATA. כניסת USB לחיבור דיסק און קי. תמיכה בכתוביות בעברית מלאה, כדי שאני אוכל רק להעביר את הסרט והכתוביות באותה ספריה והוא ידע לזהות. אפשרות לעדכוני קושחה אם צריך. אפשרות לחבור רשת אלחוטית להעברת סרטי HD אליו. יציאת אודיו דיגיטלית SPDIF. יציאת HDMI אמיתית ולא COMPOZIT. כח עיבוד חזק שידע להתמודד עם סרטים באיכות 1080P ללא תקיעות. ועם כמה שיותר קודקים מובנים שיהיה מעודכן מאד. שהקניה תתבצע בחנות בארץ או דרך אתר אבל רק מהארץ ולא מחו"ל. לגבי המחיר: עד 1500 ש"ח. תודה רבה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. לפחות 512 מגה...רצוי אפילו גיגה ומעלה. רצוי שתהיה אפשרות הוספת זיכרון. שיהיה טוב לספורט. שיהיה של חברה מוכרת. שלא יהיה יקר מדי. (שלא יהיה נגן 20 ג'יגה ב-100 ש"ח יותר...חחח)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by devek,

לא מזמן הורדתי וידאו למחשב ב3D וראיתי אותו במסך אחד מטושטש. היום ניסיתי להוריד סרט HD ב3G ולצפות במחשב ולהפתעתי קיבלתי את הסרט במסך כפול. השאלה היא מה ההבדל בין שני המקרים? המחשב שלי לא תומך ב3D בשום מצב אז אין זה שבשני מקרים שונים קיבלתי צורת שידור אחרת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%95%d7%96%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-solo2-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%98%d7%a1-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%90%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%98%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ערב טוב לכולם, לידי התגלגלו 2 רמקולים גדולים של מערכת סטריאו די ישנה של AIWA (דגם עם מגש של 3 דיסקים). מכל רמקול יוצאים שני חוטים כאשר בקצותיהם הם חשופים. ברצוני לחבר את הרמקולים למחשב האישי שלי, אך אין בו חיבור מתאים לחוטים כמו בצד האחורי של המערכת. האם הדבר אפשרי? אם כן, הכיצד, ומה דרוש לכך. תודה לעזרים 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קיבלתי שלשום את האייפוד נאנו שלי. יאי. בעצם לא יאי. את המסכת תלאות שעברתי עם הנגן העדיין הזה אני אפילו לא אנסה לכתוב פה, כי אתם תרדמו באמצע. אני אנסה בקיצור, חיברתי את האייפוד למחשב דרך ה-USB (האייטונס, ה- iPod Updater 2006-03-23, ו-QuickTime היו מותקנים. האחרון לא כל-כך רלוונטי לאייפוד), האייפוד מסתנכרן טוב עם האייטונס והמחשב. "אוקיי" אמרתי לעצמי "בוא נעדכן עם ה-Firmware האחרון", וכך עשיתי. כנראה שיש bug בעדכון הזה (לנאנו, לא יודע בקשר לנגנים האחרים של APPLE), ובמקום לעזור, העדכון הורס. אחרי העדכון המחשב והאייטונס לא זיהו את הנאנו. ניסיתי כמעט הכל אחרי העדכון (את כל המדריכים באתרים של APPLE, וידע מחשבים). לא הצליח. נכנסתי לפורומים ב-APPLE, לפורום של הנאנו. מסתבר …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם! רציתי לשאול כמה שאלות על האיפוד לידע אישי. א. האיפוד תומך בתיקיות? ב. כמה זמן לוקח לטעון את האייפוד - דרך המחשב? ג. האם מומלץ לקנות מתאם חשמלי, ואם כן- לקנות יד שניה או חדש ? ג. כמה זמן סוללה יש באמת ל30 ג'יגה (באודיו). ד. איזה אביזרים מומלצים לאיפוד? (אפילו שהמחירים ש-ו-ח-ט-י-ם!) ה. האם האייפוד אמיד, או שהוא נשרט\מקבל מכות בקלות כמו הנאנו? ה. מגן מסך- האם מומלץ לקנות? ו. לבעלי האיפוד ווידאו- אתם באמת מרוצים ממנו? או שיש לו כמה חסרונות בולטים? יש לי אייפוד ווידאו חדש 30 ג'יגה בייט בצבע שחור באריזה סגורה- ללא שימוש, שווה למכור אותו בארץ ב2000 ש"ח ולקנות ויזן M מארצות הברית? תודה רבה לכל העונים ניב

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bomsa400,

היי אני צריך רמקולים שהכי חשוב שלא יהיה בהם שנאי פנימי, אלא מגיעים עם שנאי נפרד (חיצוני). השימוש: מוסיקה, ואולי קצת סרטים. יכולים להיות 2.1 סאב וופר ואפשר גם 2.0 אם הבס שלהם מספיק טוב. תקציב: עד 400 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nadaw,

איזה אזניות יותר טובות? PX 40 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04850 או MX 500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 ומה ההבדל בינן לMX 550 חוץ מבקרת הווליום? באיזו מבין כולן יש את הבאסים הכי טובים? תודההה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.