עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ORBIT,

מסך LCD סאנסוי 42 אינטש חיבור נוכחי למחשב ע"י חיבור VGA רגיל כדי לצפות בסרטים באיכות HD (דרך המחשב) ברור לי שזקוקים לכרטיס מסך תומך HD ובעל חיבור HDMI (או רק HD?) בכל אופן, השאלה שלי מתמקדת בהערה שמצאתי במדריך של המסך: "לא ניתן ליישם את חיבור HDMI עבור פונקציה PC" מה זה אומר? שלא ניתן לצפות באמצעות המחשב בסרטי HD? אפילו אם קיימת חומרה מתאימה כגון כרטיס מסך תומך? (כמובן יחד עם התקנת מקודדים ל-HD) ================ פרטים טכניים נוספים: מחשב: מעבד: E216 לוח אם: ABIT I-45CV INTEL i945GC זיכרון: 1 גיגה WINXP מסך טלויזיה: סאנסוי 42" HDTV HIGH DEFINITION TELEVISION רזלוציה: עד 1024*768 מצבי רזלוציה HDMI: 480P - 1080P כניסות: אנטנה: 1X DIN TYPE 1XVGA - D-SUB 15 PIN TYPE 1X HDMI 1…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם . המלצה לרסיבר למערכת קולנוע ביתית ,המערכת מיועדת לסרטי HD וכמובן גם למשחקים , אני מחפש רסיבר באמת ברמה גבוה שיתן לי את המקסימום איכות ... אין לי בעיה להשקיע בטוב ואכותי ביותר . יש לי את הרמקולים הבאים . CANTON KARAT M-80 S-300 SUBWOOPER אשמח לעזרתכך .... תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מצאתי שמוכרים את הרמקולים הללו היום במחיר נמוך בכ-100 שקל מהמחיר הזול ביותר בארץ ובנוסף המשלוח חינם (בפנדס זה עוד 50-70 שח) יוצא זול בכ-10 אחוז מכל מהמקום הכי זול בארץ עד היום למי שמחיפש, זה אחלה מחיר http://www.catchit.co.il/smallfish_info.php?products_id=205

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כמו שאמרתי יש לי נגן חדש (מיני) והתקנתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה אם למשל רציתי להעביר 4 אלבומים של עמיר בניון בתוך תיקייה אחת עם השם שלו וכל אלבום יופיע תחת השם שלו (למשל "שלכת") אז הכל הופיע ביחד מבולגן והיו גם שירים שלא הופיע כלום מסך ריק אבל אפשר לדפדף שם ולנגן שירים. ואת השמות של התיקיות הפכתי לאנגלית ובכל זאת זה מופיע בג'יבריש או לא מופיע כלום אבל אפשר לנגן... מה עושים איך עובדים עם התוכנה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, יש לי נגן אמפי קטן, והאוזניות (ג'נרי) שבאו איתו על הפנים... אני רוצה איזה אוזניות כפתור נורמליות שאפשר לשמוע איתם מוזיקה בסבבה...לא יותר מדי איכותיות, משהו סבבה לשעה שעתיים נסיעה... תודה..!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by CobraBoy,

אני מוענין לרכוש אוזניות IN-EAR אבל אני לא יודע איזה מבינהם טוב יותר אתם יכולים להמליץ לי על כמה אוזניות טובות ואם אלו שפה מומלצות?תודה http://zap.co.il/model.asp?model_id=401958 http://zap.co.il/model.asp?model_id=372399 http://zap.co.il/model.asp?model_id=472643 http://zap.co.il/model.asp?model_id=465086 זהו אלו הם האוזניות שאחד מהם רציתי לקנות אבל לפני הקינה בחרתי להתיעץ איתכם ,מה טוב יותר? ועוד דבר יש הבדל משמעותי בין האוזניותו EP635וCreative לבין EP630 ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום... ברשותי מסך LCD של LG 32". קראתי באתר שחלק מהכרטיסים של ATI מסוגלים להוציא גם SOUND מיציאת ה DVI קניתי מתאם מDVI ל HDMI וחיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI HDMI (אני לא בטוח שהמתאם הזה ספציפית מתאים) רציתי לשאול איך אני מגדיר שהכרטיס מסך יוציא לטלויזיה SOUND?? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הרי לכולם היום יש אוזניות כאלו... אם לא, יש איפשהו בארץ לקנות מפצל מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Zippy,

ברשותי רמקולים חדשים Altec Lansing VS4121 ונתקלתי בשני בעיות: 1) ברמקול עצמו יש גם כפתורי הנמכה והגברה של הטרבל והבס וכשאני מנמיך את הבס אז הסב משמיע מן רעש כזה די חזק. 2) הרמקולים עצמם משמיעים מן רעש לבן כזה, גם כשהווליום שלהם על הכי נמוך וככל שאני מסובב ומגביר את הווליום הרעש מתגבר. לפעמים הם אפילו משמיעים תקתוקים כאלו.. השאלה האם זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש טלווזיה 46 אינץ ואני מתלבט בין הסמסונג D5000 שהבנתי שהיא מאוד שכיחה לבין הפיליפס דגם LED PFL6606H. מישהו רכש את הפיליפס/סמסונג ויכול להגיד לי אם הוא מרוצה? אגב, מה אתם אומרים על האמבילייט? שווה להשקיע עוד ולעלות לדגם PFL7605 שעלותה בסביבות 7K? אשמח להמלצתכם/חוות דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Arik.G,

סתם רציתי לשתף אתכם , אולי יש כאלה שזה יעניין אותם אבל הם לא מסתכנים בלפרק. הדקודר: והסב , בנוי בצורה מעניינת מאוד כשהרכיב החיצוני הוא פסיבי ואין לו מגנט:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ziv124,

הכוונה בלהגביר בהגדרות או משו לא בשיפור, בקיצור יש לי את המערכת avr 390 של דנון עם רמקולים שלהם, עכשיו שאני יושב במרכז החדר שומעים טוב אבל שאני ליד המחשב ( בערך 2 מטר ממרכז החדר) אני פחות מרגיש את ה"סראונד" יש דרך להגברת הרמקולים האחוריים בלבד לא משתנה אם זה דרך המחשב או דרך הגדרות המערכת..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בזמנו הטכנאי חיבר את הממיר לחיבורים שבצד הטלווזיה, וזה נראה לא יפה. רציתי להעביר את החיבורים לאחורי הטלווזיה איפה שיש את רוב החיבורים (מאחורה). הבעיה היא שאני לא יודע לאן. (אני מדבר רק על חיבורי ה"בננה"- צהוב,לבן,אדום). דגם הטלווזיה הוא 37WL66, של חברת TOSHIBA. טלוויזיה מצוינת דרך אגב. תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shloosh,

אני מחפש המלצה לאוזניות שניתן להשיג בארץ שיוכלו להוות תחרות לSUPER FI 5 PRO שהיו לי ומכרתי(כן אני עקום) היחידות שעלו לי בראש זה הSHURE E4 אבל הם המחירים בארץ מוגזמים להחריד. יש עוד הצעות למשהו באזור? אפשרי משהו קצת פחות טוב אבל עדיין ברמה גבוהה... מדובר על בערך 1000 ש"ח אפשרי קצת יותר. ולא אין לי אפשרות להזמין מחול כי אין לי אשראי וזה בעיה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by GLP,

שלום, יש מחשב נייד עם יציאת VGA וכרטיס מובנה של אינטל 4500HD, כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה הוא מאפשר לי להגדיר רזולוציה מקסימלית של 1300X700 (לא זוכר בדיוק את הערך המדויק). איך אני גורם לו לשדר ב 1900X1200? הטלויזיה עצמה תומכת כמובן.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by curdi1,

ערב טוב, מה ההבדל ביכולות בין - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8059&perur=4 לבין - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974&perur=4 (ההבדל במחיר הוא כ-200 ש"ח) תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by show_biz,

קיבלתי את game theater XP 7.1 של Hercules - המחשב זיהה אותו לאחר כמה ניסיונות - אך עדיין אני לא שומע כלום ?????? עשיתי disable לכרטיס המובנה בלוח והורדתי דרייבר מהאתר של הרקולס - מישהו נתקל בבעיה - אנא עיזרו לי - תודה!!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לפחות 512 מגה...רצוי אפילו גיגה ומעלה. רצוי שתהיה אפשרות הוספת זיכרון. שיהיה טוב לספורט. שיהיה של חברה מוכרת. שלא יהיה יקר מדי. (שלא יהיה נגן 20 ג'יגה ב-100 ש"ח יותר...חחח)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by עiמריקi,

אהלן חברים, אני צריך כרטיס קול שישמש אותי לצרכי מוזיקה וגיימינג (יותר מוזיקה מאשר גיימינג). יש ברשותי רמקולי סראונד בתצורת 5.1, כעת הם מתחברים מאחורה, והמיקרופון מתחבר מקדימה מפאת חוסר חיבורים. אשמח לכרטיס קול שאוכל לחברו ישירות לכרטיס הקול ולא בקידמת המארז. התקציב שלי לא מוגדר, אבל עדיף לא לעבור את ה300-350. אפשר מכל חנות חוץ מאייבורי.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בעבר השתמשתי בנגן COWON עם אוזניות Sennheiser CX500 (הכולל בקר עוצמת קול). השימוש הוא להליכה וריצה על חוף הים. לאחר שימוש כשנה בהגיע הקיץ, האוזניות החלו לזייף, מעת לעת הסאונד נשמע רק באוזניה אחת ובקר עוצמת הקול החל להרעיש תוך כדי שימוש בו ולא תפקד טוב. לפני כמה חודשים זכיתי בהגרלת מנויי מפעל הפיס ב Ipod Touch 8GB. לאחר שבועיים קניתי את האוזניות המשופרות של Apple עבור Ipod Touch הכוללות בקר עוצמת קול (Volume Control) ומגעים לקידום שירים קדימה ואחורה. לאחר שימוש כחודש האוזניות הפסיקו לתפקד באופן תקין. ניגון השירים הופסק לאחר פעילות של 40 דקות כאילו לחצתי על ה PAUSE באוזניות. לחיצה חוזרת על ה PAUSE או שלא עשתה דבר או שקידמה את השירים קדימה אחורה כאילו שלחצתי על ה PAUSE לחיצה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Sharon189,

שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת יש לי בעיה במגבר KENWOOD KR-V888D הבעיה התחילה לפני שנה בערך כך שאחרי שמיעה ממושכת הרסיבר נופל בהגברתו ז"א שאין הגברה , על מנת לשמוע את המוזיקה צריך להציב עוצמה מקסימלית במד העוצמה ולמרות זאת שומעים חלש. ניסתי לחבר רמקולים אחרים ושום שינוי, את הרמקולים הנוכחים חיברתי למגבר אחר והכל עובד כשורה. רמקולים מקוצרים? גם בדקת.י ממש שום כיוון אין לי פה. אז אשמח לעזרה. תודה שרון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לעזרה אודה: אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה ורציתי לדעת לגבי צפייה בקובץ ע"י חיבור disc on key לטלוויזיה : האם קימת אפשרות של ישור הכתוביות לימין? התיקיה מכילה את קובץ הסרט וקובץ srt של כתוביות בעברית. בדקתי אתמול בטלוויזיה Sk8500 lg והכתוביות בעברית מופיעות אך מיושרות לשמאל... לא מצאתי דרך לסדר. האם יש דגמי טלוויזיות שמיישרות קבצי srt בעברית לימין? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tiktoka,

יש לי רמקוליםן של logitech 5.1 , יש לי אותם כשנתיים +. עכשיו שחזרתי מהבית אחרי הצבא שמתי לב שאחד מהם פשוט מת , שאני מנסה להגדיר את הרמקולים ארבע מתוך 5 עובדים טוב ואילו השני משמיע באס בנוסף לבאס. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, החלטתי לקנות אוזניות גיימינג חדשות ואני מתלבט בין כמה אוזניות. 1. Razer Kraken Pro 2. Logitech G230 3.Siberia V2 Frozen-Edition (טווח המחירים הוא בין 300-400 ש"ח) אתם מוזמנים להמליץ על אוזניות אחרות גם כן. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Kfir,

אני חושב על להשקיע במערכת רמקולים למחשב, אמורים להתחבר לכרטיס LIVE 5.1 ובהתלבטות עם להשקיע במערכת ממוצעת שעולה 3000 שקלים (מגבר AC3 + 5 רמקולים) או כבר לקחת רמקולי דסקטופ שמתחברים לכ.קול - אבל אכותיים כמובן,5 או 6 רמקולים, שבמחיר של עד 2500 שקל אפשר למצא ממש אכותיים (כמו CREATIVE 5550). יש למישהו נסיון או המלצות בעניין של הסאונד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים