עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yosiqqq,

בבקשה מי שיכול לעזור לי איתו שיוסיף אותי באיסיקיו:290126937 או במסנג'ר:yosia007@hotmail.co.il

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. צריך המלצה לטלויזיה לשידורי HD לסלון 42''. כוללת חיבור USB.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Aviad6,

לאבא שלי לא מצאתי מקום יותר מתאים תודה לעוזרים ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by show_biz,

קיבלתי את game theater XP 7.1 של Hercules - המחשב זיהה אותו לאחר כמה ניסיונות - אך עדיין אני לא שומע כלום ?????? עשיתי disable לכרטיס המובנה בלוח והורדתי דרייבר מהאתר של הרקולס - מישהו נתקל בבעיה - אנא עיזרו לי - תודה!!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם קניתי לפני שנתיים בערך את sound blaster live value ושם בכרטיס עצמו יש לי 5 יציאות ובאתר של www.soundblaster.com מצאתי שבכרטיס live value יש רק 4 יציאות אז אני לא יודע איזה כרטיס יש לי על הדרייבר שנתנו לי אם הכרטיס רשום sound blaster live value אז איזה כרטיס יש לי משהו מוכן להגיד לי ??? ???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מחפש אוזניות עד הטווח של 1000 ש"ח הדבר החשוב הוא שאני רוצה, שזו תיהיה השקעה לטווח ארוך לכן, יש צורך בכך שכשאוזניות כמו אוזניות, נהרסות כי הכבל שלהן נדפק יהיה אפשר פשוט להחליף אותו. השימושים של האוזניות שאני מחפש הם בעיקר לגיימינג שאכל לשמוע בסראונד. ושיהיו לפחות סבירות בסרטים. לגבי מוזיקה זה פחות מפריע לי.. אוזניות הברקודה של RAZER כאן נשמעו הכי טובות אבל נראה שהכבל שלהן נכנס לתוך האוזניה ולכן ברגע שהוא נהרס יש צורך להחליף הכל. זה נכון? או שיש אופציה אחרת, אם כן הן בהחלט נשמעות מושלמות בשבילי. לעומת זאת הPROGAMER שהחליפו את Medusa הן לא כל כך טובות בסראונד לפי הסיקור שכתבתם כאן אבל להן יש את האפשרות פשוט להחליף את הכבל PL ברגע שהוא נהרס. אפשר לקבל עצה לגבי אוזניות טו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Kirma,

צריך הצלצה לכבל HDMI לחבר את המחשב הטלוויזיה היא 37 אינצ' של BEKO HD ready כבל ב 100 שקל לא יעשה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by overload,

תגידו לי כשאני משמיע דיסק בCDROM במחשב כשהאוזניות מחוברת ליציאה שלו האיכות שבה אני שומע קשורה לכרטיס הקול או שזה רק עיניין של איכות CD ROM ? ועוד שאלה: יכל ליהיות שהאיכות סאונד בצורב של SONY שקורא במהירות 40X תיהיה גבוה מאיכותסאונד של MTRP CD ROM שקורא ב מהירות 56X ? (בהנחה שאני מחבר את האוזניות לכוננים) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rafi1212,

חברה יש לי בעיה ענקית עם Z5500 התחלתי לשמוע שירים , משהו כמו 20 דקות , ופתאום היה רעש של קצר כזה והרמקולים כבו .. ואני חייב לציין שהרסיבר חם מאוד . ראיתי בזאפ משהו שיש לו את אותה בעייה , אז ככה שאני לא הייחיד . רציתי לדעת אם משהו מכיר את זה ? או שיש איזה פתרון .. ד"א המערכת (Z5500) חדשה מאוד , נקנה לפני 4 ימים .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים כרגע אני עם מערכת 2.1 של CREATIVE. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל והשימוש העיקרי שלהם יהיה למשחקים. עכשיו קראתי את הביקרות שנרשמה פה על המערכת microlab x13 וחשבתי ללכת על הדגם ה"משודרג" שלהם microlab x16. עכשיו רציתי לדעת אם למסגרת התקציב שלי יש קיום(מאחר ועבר הרבה זמן מפירסום הביקרות) מערכת משתלמת יותר? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Bose,

אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי עד 1500 שח ואם היא ממש שווה את זה הוא מוכן להתגמש עד 2000 שח, במקרה הצורך אפשר לוותר על DVD מכיוון שכבר יש לו. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מתלבט בין שתי האוזניות הבאות: Philips Digital SHD9000 Sennheiser Wireless RS160 Around-Ear השימוש באוזנות יהיה בעיקר לשמוע תוכניות בטלויזיה, אם כי גם לעיתים לא תכופות לשמוע מוזיקה. הייתי רוצה לדעת מה מומלץ יותר. אם יש למישהוא המלצות לאוזניות אחרות במחיר של עד 1000 ש"ח, אז אני ישמח לשמוע על כך גם כן. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, אם ההודעה שלי אינה בפורום הנכון אנא ידעו אותי פשוט זה היה נראה לי הפורום הכי הגיוני הורדתי כמה סרטים של HD ב- 1080p . יש לי טלוויזיה בבית של philips שהיא Full HD ותומכת ברזולוציה זו כמו כן יש לי במחשב נייד hp dv5-1000us יציאת hdmi . ניסיתי לחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל hdmi אבל גם כשאני מפעיל את הסרט עם VLC הוא קטוע מאוד ומידי כמה זמן התמונה נמרחת וחוזרת לעצמה אין לי מושג מה גורם לבעייה הזו , התקנתי את הקודקדים של CCCP ושום דבר לא עוזר לי. תודה רבה נ.ב. הנה המפרט של הנייד: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01486884&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by uziliv,

שלום. אני עובד אל לפטופ lenovo t400. היו לי בעיות של יציבות של הסאונד ולכן רכשתי כרטיס קול usb - creative דגם - sound blaster play. השאלה שלי היא האם נחוץ או מומלץ לנטרל את כרטיס הקול המובנה של המחשב (conexant 20561), לפני שאני מתקין את הכרטיס החדש, או שפשוט להתקין אותו בנוסף?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gevAA,

היי קודם כל השימוש בכרטיס הקול יהיה בעיקר למשחקים ושירים! יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הללו: 1) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series PCI Express 2) Asus Xonar Essence STX Sound Card PCI-E תודה לעוזרים :]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Kfir,

אני חושב על להשקיע במערכת רמקולים למחשב, אמורים להתחבר לכרטיס LIVE 5.1 ובהתלבטות עם להשקיע במערכת ממוצעת שעולה 3000 שקלים (מגבר AC3 + 5 רמקולים) או כבר לקחת רמקולי דסקטופ שמתחברים לכ.קול - אבל אכותיים כמובן,5 או 6 רמקולים, שבמחיר של עד 2500 שקל אפשר למצא ממש אכותיים (כמו CREATIVE 5550). יש למישהו נסיון או המלצות בעניין של הסאונד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by אמיר יצחקי,

http://www.thetrue22.com/images/MadMikeQuote.jpg ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by curdi1,

ערב טוב, מה ההבדל ביכולות בין - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8059&perur=4 לבין - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974&perur=4 (ההבדל במחיר הוא כ-200 ש"ח) תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DAVIDD,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=342933 עלה 1790 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=374890 עלה 1590 :'(

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לפחות 512 מגה...רצוי אפילו גיגה ומעלה. רצוי שתהיה אפשרות הוספת זיכרון. שיהיה טוב לספורט. שיהיה של חברה מוכרת. שלא יהיה יקר מדי. (שלא יהיה נגן 20 ג'יגה ב-100 ש"ח יותר...חחח)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לחבר שלי יש אפשרויות כאלה שהוא מעוות את הקול שלו במיקרופון ועושה מתיחות! אני מת לעשות כאלה אפקטים אבל ב XFI שלי ב EAX יש לי רק איזה כמה אפשרויות של אפקטים למוסיקה ... מאיפה אני משיג את האפקטים המיוחדים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הרי לכולם היום יש אוזניות כאלו... אם לא, יש איפשהו בארץ לקנות מפצל מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dbx22,

אם למישהו יש אז אתם יכולים להגיד לי מה היה כתוב לכם על הקופסא של האוזניות? זה היה perfect ear canal fit? או blocks outside noise?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לחדר קטן של ילד בן 17 מרחק הצפיה: 3 מטרים תוכן: שידורי לווין YES לא ב-HD כמו כן, אני צריך שזאת תהיה טלוויזיה שאפשר לתלות על הקיר. תודה...!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by LockOn,

היי, אני מעוניין במערכת טובה ואיכותית למחשב. בעיקר למשחקים עם סצנות קרב ומלחמה ושירים.. התקציב הוא משהו כמו 300 ש"ח. הDivoom XForce I 2.1 קצת משכה לי את העיניים האם מישהו יכול להמליץ עליה? איך היא? יש למישהו המלצות אחרות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים