עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lover323,

היום סוף סוף קיבלתי את הAZTECH AMS 5.1 שלי חיברתי את כל הרמקולים לסאב חיברתי אותו לחשמל חיברתי את המכשיר של הבקרה וכלוםםם על פי מה שהבנתי ברגע שאני מחבר את זה לחשמל אמורה להדלק נורה כלשהי על מכשיר בקרה אבל הדבר לא קרה אני מנסה להפעיל אותו בעזרת שלט אבל הוא לא מגיב מה לעשות??? אגב כשאני מרעיד את מכשיר בקרה אני שומע שמשהו שם זז בפנים ככה זה אצל כולם או שזאות היא הבעיה שלי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 47,

1) מי היבואנית הרשמית של creative? 2) ואם אפשר לממש אחריות על המוצרים שלהם בארץ, אם כן אז איפה? 3) והאם יש אחריות על מוצרי bulk של החברה?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by dbx22,

שלום אני מנגן בגיטרה חשמלית דרך מכשיר אפקטים שנקרא POD XT. אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו לי בשביל שאני יחבר אותם לכניסת האוזניות במכשיר האפקטים. חשבתי על הסנהייזר 202,201,457 מה אתם אומרים עליהם? יש הצעות נוספות לאוזניות בתחום המחירים שלהם? עריכה: שכחתי לציין שהן ישמשו אותי כמובן גם לשמיעת מוסיקה, בעיקר מטאל.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  4. האם ניתן לכבות את ההארד דיסק כששומעים רדיו דרך האינטרנט על ידי WINAMP ? אני מדבר על מצב שזאת הפעולה היחידה שאני עושה עם המחשב ושבה אני מכבה את המסך ומעניין אותי אם אפשר לכבות את ההארד דיסק?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by GRiM,

אני מחפש נגן MP3 איכותי ולא יקר יחסית שיתן לי נפח מכובד, איכות סאונד ונוחות בשימוש. התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח, חשבתי על כמה נגנים נחמדים שראיתי: iriver H-10 5GB - אחלה נגן, ככה שמעתי SanDisk Sansa 1G E140 - נראה לי מצויין ועולה רק 680 ש"ח Diasonic DHD-1000 2GB - נראה מאוד מגניב ומושלם

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  6. חברים יקרים אני מבקש את עזרתכם בקניית טלויזיה חדשה לסלון בגודל 42 אינצ והאם תוכלו לציין אילו דברים חשוב לשים לב אליהם לפני שקונים טלויזיה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ilyadd,

האפשריות שלי הם: IRIVER H10 20GB http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_20gb_gray.aspx או Archos Gimini XS202 http://www.archos.com/products/music/gmini_xs_202/tech_specs.html?country=global〈=en זה בגלל הגודל של המכשיר(זה הנגן הקטן ביותר שמבוסס על דיסק קשיח 20 גיגה) הוא בגודל של נגן פלאש תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  8. לפני כמה חודשים קניתי את האוזניות האלה ואני מאוד מרוצה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300849.0 לא ידעתי איפה לשים את זה, אבל חשבתי שזה המקום המתאים ביותר כי הכי סביר שיהיו פה אנשים שנתקלו בבעיה... הפלסטיק של הקשת, מעל הרמקול השמאלי, בחלק הפנימי ("אחורה") התחיל להיסדק בצורה משמעותית. ממש בתחילת הקשת ליד הרמקול ממש. אני אצרף תמונה כשאני אגיע הביתה. קרה למישהו משהו דומה? יש המלצות לגבי איך לטפל בדברים כאלה? משה.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by artyom,

ערב טוב לכולם יש לי סאב שיש בו מגבר ויציאות לעוד 5 רמקולים (של מערכת קולנוע ביתית, לא יודע של איזה חברה). והאינפוט שלו זה כבר D-SUB 15 פינים. חיפשתי בזאפ ובדיל אקסטרים מתאם לRCA ולא מצאתי כלום, גם לא לTRS... אשמח אם תפנו אותי מקום שמוכר מתאם כזה וכמה שיותר בזול (חיילים). תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by aybby,

שלום. אני מעונין לקנות דיסקמן MP ומחפש המלצות על איכות שמיעה ועל אמינות המכשיר מבחינת חברות ודגמים. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בדיסקמן מעין זה. תודה ,AYBBY

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by JaguArrrr,

היי, עברתי על 6 הדפים האחרונים ולא מצאתי בדיוק את מה שאני צריך. הבנתי ש ATP3 מעולים למוזיקה השאלה שלי אם לא עדיף ללכת על ה Altec AVS500 מכיוון שעיקר השימוש הוא למשחקים. גם ה logitech x-220 נראים לא רעים, למישהו יש נסיון איתם? הם יותר קרובים לתקציב שלי... אז מה עדיף (למשחקים בעיקר) ATP3 , AVS500, X-220 או כל דבר אחר שיש לכם להציע. ועוד דבר, יש לי את ה SB Live! value , האם חלק מהרמקולים האלה מצריכים הגברה או חיבור מיוחד שהכרטיס לא מספק? תודה.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  12. המגבר... roksan kandy mkIII רמקולים: avance omaga 503 מעוניין בכרטיס קול איכותי שישרת ברמה את הנ"ל , בסטיראו , אין צורך בסראונד

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  13. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5180 נדלקתי עליהם רצח הם מה זה יפות וגם נראות טובות מה אתם אומרים? יש המצלות אחרות? יותר טובות\זולות\משתלמות\יפות?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by subarel,

יש איזה יחס מומלץ בין גודל הטלויזה למרחק שאני יושב בו? שמעתי ממישהו שמסכים של 32 אינטצ' המרחק האידיאלי זה 3 מטר, נכון, לא נכון?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  15. היי קניתי טל' סמסונג 32 FHD ואיתו רכשתי גם כבל מDVI לHDMI (מחובר לכרטיס 9600GT) כשחיברתי בבית ראיתי שרואים ממש גרוע, גם הכתב לא ברור וגם התמונה יוצאת מחוץ למסך (לא מכויילת) ניסיתי לשנות הגדרות גם במסך וגם בהגדרות של כרטיס המסך (NV) אך שום דבר לא שיפר את המצב... התייאשתי לבסוף וחיברתי כבל VGA רגיל ורואים מעולה, הכל ברור ווכמו שצריך, הקטע שגם הקבל לא עלה לי זול אז חבל לי שלא להשתמש בו וגם יש לי הרבה יותר אפשרויות במסך בחיבור מזה (מבחינת כיוון עומק השחור וכו') השאלה מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורי DVI ןחיבור S-VIDEO עכשיו הבנתי שעם הS-VIDEO עדיף לא לחבר כי זה איכות נמוכה ולא שווה, עם הDVI אני יחבר, עכשיו לחבר את זה לHDMI או ל RCA? לא הצלחתי למצוא איך אני בודק אם הכרטיס מסך שלי משדר HD אז מה עדיף לקנות? ויש לי בטלוויזיה גם מאחורה חיבור RGB )PC( אז אולי עדיף עם זה? אני פשוט הולך מחר לקנות את הכבל ולא יודע איזה צריך

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  17. טוב אז ככה אני מחפש כבר הרבה זמן את הנגן האופטימלי לצרכים שלי, אני מתכנן לטוס עוד כמה חודשים לטיול באוסטרליה/ניו זילנד ואני רוצה נגן לטיול. אחרי הרבה בדיקות הגעתי לשני מועמדים, ה- iaudio X5 וה- GMINI 400. ברשותי מצלמה דיגיטלית CANON S400 והאני רוצה אפשרות להעביר את התמונות למכשיר (זה יהיה שימושי בטיול), אני יודע גם שה- X5 לא עובד עם המצלמות של קנון, אבל אפשר לקנות את הקורא כרטיסים הפשוט ולחבר אליו וככה להשתמש ב- USBOTG. בכל אופן, חבר שלי נמצא כרגע בלוס אנג'לס והמחירים שהוא מצא לי הם: 1. GMINI400= 379$ 2. X5= 320$ וכן אני מכיר את כל עניין האחריות שכשאני קונה בחול אז אין לי אחריות וכו אבל השימוש של המכשיר יהיה בחול במילא ואז גם אם יקרה משהו למכשיר לא תעזור לי שום אחריות.. ע…

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by ביז'ו המוס,

שלום. הייתי אתמול (26\7\2004) בפיוז ושמעתי שמה כמה מגברים. 1 שמאוד אהבתי שהוא דקווה רסיבר סראוונד שנקרא Nakamichi AV-8. אני רוצה את הדעה שלכם מה אתם אומרים על המגבר הזה גם לסטריאו,סראוונד. אני יכול לקנות את המגבר הזה ב1600 שקל. הוא שווה את ההשקעה?

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  19. צריך שהכרטיס ייעבוד טוב על vista 64 bit. כיום יש לי כרטיס של FlyTv ואין לי סאונד על המערכת. תודה למי שייעזור

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  20. אני רציתי לקנות את כרטיס הקול AUDIOTRAK PRODIGY 7.1 אבל אצל היבואן אמרו שהוא לא במלאי ובכלל יש בעיות עם חברת AUDIOTRAK אז אני לא יודע איפה לקנות אותו (בכל המקומות שאפשר היה פעם הוא כבר לא ממש נמצא), ובעיקר אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו - עוד יפסיקו לייבא בכלל את החברה הזו לארץ ואחרי זה לך תדע איפה לקבל שירות ומה לעשות אם משהו יתקלקל. האם מישהו יכול לעזור לי? איפה למצוא והאם כדאי לקנות לאור הבעיות? אני צריך אותו בעיקר לשמיעה של מוסיקה והקלטה (לא מקצועית). חשבתי על כרטיסים אחרים כמו REVOLUTION 7.1 אבל הוא נראה פחות טוב וב REVIEWS הוא מקבל הערכות נמוכות יותר. את AUDIGY אני לא רוצה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  21. הייתי אמור לקבל את זן touch לפני שבוע שבועיים אבל אני יקבל אותו רק בפסח עוד שבוע מארצות הברית עכשיו רציתי לדעת האם עדיין הוא הנגן שהכי שווה קנייה ב220 דולר טופ ,האם יצא משהו חדש שעדיף לקנות או שיש נגן שהוא פשוט יותר טוב? תודה רבה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by noambaum,

שלום לכולם! רציתי לשאול למה יש הבדל במחיר לטובת ה-XMOD, לעומת ה-X-FI MUSIC הרי ה-XMOD עדיף כי אפשר לחבר אותו להכל. הנה לינק : http://us.creative.com/shop/shopcategory.asp?category=209& XMOD-80$ X-FI MUSIC 100$

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by anatoli,

אהלן שוב, החלטתי לנצל את היום עד תום, בבוקר ישבתי על הקייס של ה-Sigma11 שלי, אחרי כן החלטתי לשבת על ה-Pimeta שהוא הלקוח הראשון של הספק. למי שלא מכיר, מדובר על פרויקט דיי ישן. יש לו כבר מחליף, ה-Pimeta 2, אבל אני אהבתי את הגרסא הראשונה בפעמיים שבדקתי אותה, והייתה לי אפשרות להשיג את ה-PCB בחינם. אז אם כבר יש PCB, בוא נבנה אותו כל הסיפור כולל הכל הסתכם בסביבות ה-400 שקלים לחלקים. זה כולל גם קייס (אבל לא כולל ספק כח). בקצרה, מדובר על מגבר דיי בסיסי מבחינת החלקים שבו, אך דחוס יחסית לגודלו. יש לו הגברה של 3 ערוצים (גם האדמה היא אקטיבית). יש לו מפצל TLE2426 על הלוח בכדי ליצור אדמה וירטואלית מספק עם מתח בודד. ההגברה לכל ערוץ מתבצעת בשבב OPAMP ומשם דרך Buffer שתפקידו להיות מסוג…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מה שכתוב למעלה, בעיקר למשחקים וסרטים. אין תקציב מוגדר אפשר גם להתגמש, כמובן שכמה שפחות יותר טוב אבל שיהיה איכות טובה.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  25. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שכאשר אני צופה בסרטים במחשב ובסרט יש קטע פעולה עמוס באפקטים קוליים אז הרמקולים פשוט נחנקים, יש הרגשה כאילו הרמקולים בולעים את הצלילים ונוצר מצב שיש הרבה רעש של צלילים לא מובנים כמו כן הסאב במקום לתת אפקט של פיצוץ הוא עושה רעש לא מובן ומרעיד את כל הקירות. הבעייה עצמה מתרחשת גם ב-X-13 של MICROLAB וגם ב-4121 של ALTEC. הבעייה היא רק בחיבור למחשב, כשהרמקולים מחוברים ל-XBOX/PS3 אז הם מתפקדים מצויין. התוכנה שאני משתמש בלצפייה בסרטים היא MPC:HC עם קודקים של COREAVC וAC3. אשמח לעזרה עם הבעייה, ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.