אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אז נמאס לי מה SR60I ואני רוצה להתקדם למשהו איכותי יותר הסגנונות שאני שומע הם פחות או יותר: רוק כבד, מטאל, בלוז , ג'אז חשוב לי מאוד מידים, באסים מתונים, לא כאלה שמעוותים את הקול, אך חשוב שיהיה להם עוצמה headroom , לא בקיא במושגים של העולם הזה ולא צורמים, אוי כמה שהSR60 צורמים לי בגבוהים, צריך משהו מתון יותר, מרוח יותר וכמובן תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב גמיש בין 600 ל1000 שקל צריך שיהיה חיבור למחשב (ההבנה שלי בנושא היא די בריצפה) השאלה מה עדיף... מערכת סטריאו, מערכת של 5.1 או קולנוע ביתי עם קיים משהו איכותי בכלל בתקציב הזה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברים שלנו יש חדר קולנוע מדהים. יש שם מחשב לקונוע ביתי מקרן ספות רמקולים מכל כיוון ועוד כל מיני דברים מטורפים שאני ממש לא זוכר, ואני לא סתם אומרים מטורפים. בקיצור הבן אדם שלו זה שייך שאל אותי קצת על HDMI 1.3. עכשיו, מכיוון שאין לי מושג בנושא תהיתי אם תוכלו לעזור לי. כל פיסת מידע (עדיפות לעברית אבל אין בעיה עם אנגלית) תועיל, אני מעונין לדעת לגבי כרטיסי מסך תומכים ממולצים, כרטיסי קול, מה צריך נדרש כדי בשביל זה, כרטיס אם מיוחד או משהו. כל דבר שאפשר לדעת יהיה מועיל המון המון תודה מראש :]]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך כרטיס קול שישמש אותי לצרכי מוזיקה וגיימינג (יותר מוזיקה מאשר גיימינג). יש ברשותי רמקולי סראונד בתצורת 5.1, כעת הם מתחברים מאחורה, והמיקרופון מתחבר מקדימה מפאת חוסר חיבורים. אשמח לכרטיס קול שאוכל לחברו ישירות לכרטיס הקול ולא בקידמת המארז. התקציב שלי לא מוגדר, אבל עדיף לא לעבור את ה300-350. אפשר מכל חנות חוץ מאייבורי.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מוצא בשום מקום, בעיקר כי אין להם חורי הברגה מאחורה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש זרוע ל SAMSUNG LA32C530 אשמח להמלצות עם אפשר קישורים לדגמים שכדאי לקנות שאני לא יקנה סתם דגם ויבוא המתקין ויגיד לי שהזרוע לא מתאימה לדוגמא הזרוע הזאת מתאימה http://expresshatkanot.coi.co.il/זרוע-דו-מפרקית-במחיר-של-159-שח!!.htm וחוץ מזה עוד המלצות תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן...מה נשמע כולם? ברצוני לרכוש MP3-CD-PLAYER ולא נגן עם זיכרון/הארד דיסק, הייתי בעל RIO 32 MB מיום יציאתו הראשון וקניתי זיכרונות ופשוט שנאתי אותו...ממש... לגבי ה IPOD מה שרובכם פה חסידיו, אינני רואה צורך ב 5GB הארד דיסק, זה פשוט לא פרקטי...להסתובב עם כזה דבר ... אין כמו לצרוב מדיות של 700 MB שלא מגבילות אותך גם לא במקום, גם לא בסגנון, גם לא בזמן העברה, ולא בכלום. ובמיוחד לא במחיר - חיילים!!!!! לכן ברצוני לקבל המלצות מכם...הסתובבתי ברוב חנויות ת"א והגעתי למסקנה שפה בארץ יש רק MPMAN שהוא ממש חרא , אני מחפש לפחות 8 דקות אנטי שוק, ובטריות נטענות ומטען פנימי, וניווט עם ספריות כמו שצריך... ואת זה לא מצאתי בארץ... המלצות למכשיר טוב אמין ומתחת ל800 שקל... תודה מראש, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר שיש לו תקציב 700 שקל הוא רוצה לקנות 2.1 למחשב שלו..... על מה אתם ממליצים? והאם מישהו מכם מכיר חנות באזור ירושלים שיתן לנו לשמוע ברמקולים האלו..... יש לו כרטיס קול SM4 מובנה על לוח אם רוקלייק של אינטל.. האם כדאי לקנות כרטיס קול יותר טוב ורמקולים ב700 או רק רמקולים? וזה לשימוש עיקרי מאוד במוזיקה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים: Winner HN680H 4000W 5.1 Speakers ודגם יקר יותר: Winner HN680E 5000W 5.1 Speakers איך הם? בבקשה לא להגיד גרועים, על הפנים וכו.. בבקשה להסביר כמו: תדרים נמוכים, רעשים וכו... שתדעו אני לא מאותם אנשים שחייבים את הרמקולים הכי-הכי שיש. בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם הייתם צריכים לבחור בין yamaha rxv450 לבין harman-kardon avr-135 מה הייתם בוחרים ? אומנם ה AVR-135 הוא רק 40WX6 אבל נאמר לי בפורום שלכל חברה יש את הטריקים שלה וגם במגבר הזה הווליום יפיל אותי .... ומכאן שוב לשאלה , תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן אמפי קטן, והאוזניות (ג'נרי) שבאו איתו על הפנים... אני רוצה איזה אוזניות כפתור נורמליות שאפשר לשמוע איתם מוזיקה בסבבה...לא יותר מדי איכותיות, משהו סבבה לשעה שעתיים נסיעה... תודה..!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את ה IRIVER ifp-995 ובטיול השנתי הורדתי את המגן הזה מסיליקון שבא עם המכשיר בגלל רטיבות קטנה ודווקא ובאותו הזמן האמפי3 היה חייב ליפול לי על הכביש... זה ביאס אותי ממש... כאילו כבר לא בא לי על האמפי בגלל השריטות... אני חייב למצוא פתרון איך להעלים קצת את הדפיקות הקטנות בפינות [לא ממש רואים את זה אבל זה ממש אוכל אותי...]. בבקשה המליצו לי על דברים. אשמח גם כן להציג לכם תמונות של הדפיקות :-\ בתודה, אבי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני כבר שנים ארוכות מחזיק ברמקולים של קליפש פרומדיה 2.1, סט מאוד מאוד חזק וטוב. לפני איזה תקופה לא מבוטלת השנאי של הסט נשרף, (יש לסט גם יציאה שרופה אבל זה לא קשור) והסט ישב אצלי הרבה זמן בבגאז של האוטו. עד שהשגתי אתמול שנאי חדש, ובהתרגשות רבה חיברתי את הקול, ואחרי חצי שעה הזעזעתי - הוופר של הסאב פשוט מתפורר! בהתחלה היה בו חור קטן, אחרי כמה דקות של מוזיקה בווליום מכובד, כל הטבעת של הוופר, פשוט התפוררה לגמרי! בקיצור, צריך להחליף וופר. זה 6.5 אינץ. ההספק של כל הסט הוא 240W. ההספק של הסאב לדעתי 140 ואט אם אני לא טועה. שתי שאלות בפיי: עד כמה מסובך להחליף אלמנט לבד? בסה"כ מדובר בהברגה של כמה ברגים, לפרק את האלמנט הישן, לשים אחד במקומו לסגור את הכל, נכון? אגב, הפלוס והמינו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע למעוני הסנסה היום:(הגיע תוך 5 ימים מיום ההזמנה) האריזה מכילה:אוזניות מסוג EarBuds,כבל USB מקוצר,דיסק תוכנה,מדריך מהיר,רצועת יד+נרתיק ניילון,סוללת AAA וכמובן הסנסא עצמו,ועוד כל מיני שמונצ'עס... הנגן בעל משקל מאוד מזערי וגודל קומפקטי יחסית: הנגן ליד הטלפון שלי(העגלתי,חייב לציין): הנגן ליד תעודת זהות: האוזניות:תמונה של האוזניות החשות איכותיות,כאופייני לEarbuds,מגיעות עם במספר גדלים: האוזניות:האוזניות פשוט מזעזעות וצורמות בגבוהים,במידים הן פשוט לא משהו הצליל מאוד אבל מאוד לא טבעי ואם יש משהו טוב לומר עליהם זה דווקא הבאס כן כן הבאס שלהן מאוד נחמד די נמוך ומודגש(כנראה בגלל האיטום).והנוחות:פשוט לא אהבתי,ההרגשה היא כאילו חונקים אותך מהאוזניים וגם הן גורמות…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי ידע ב תחום של ה טלוזיות אז אני מבקש ממכם עזרה. אני רוצה לקנות טלויזיה LCD שתיהיה 37 אינצ'. מחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 8 אלף. הטלוזיה תשמש בעיקר לשידורים ב Yes ו מדי פעם סרטי DVD לבינתיים התרשמתי מ הטלוזיה הזאת Toshiba 37C3500PG שהיא בעלת חיבור Scart הייתי רוצה לשמוע המלצות ו חוות דעת.. ו יש לי עוד שאלה למה עדיף חיבור סקארט ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, במסגרת החיפושים אחרי נגן בעל איכות קול מעולה, אני מחפש אנשים שיצא להם לשמוע את הIAUDIO6 או כל מישהו שמבין.. הדבר המרכזי שחשוב לי הוא איכות סאונד נטו.. הבנתי שהIAUDIO6 לא מאכזב בתחום הזה ומאד אהבתי את הגודל הקטן שלו ואת הפיצ'רים שבו.. אשמח לשמוע דעות בעד או נגד, שוב אני אדגיש שהכי חשוב זה איכות הסאונד..
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עניינים חברים? יש לי שאלה על חיבור אופטי... אני אמור לקבל את הרמקולים logitech z 5500 עוד מעט ויש לי את הכרטיס הזה creative x-fi elite pro עכשיו זה הפאנל החיצוני שלי http://img.hexus.net/v2/audio/creative/x-fi/external_back.jpg השאלה שלי היא כזו איך אני מחבר את הרמקולים ביציאה אופטית לכרטיס קול שלי כאילו יש לי 2 יציאות אחת של SPDIF ואחת OPTICAL לאן אני מחבר את הרמקולים? אממ ועוד משהו אחד לכל אחת מיציאות יש גם יציאה של IN או OUT אז לאיפה אני מחבר? ממש תודה לכל העוזרים!! והינה זה הצילום של החיבורים שיש לlogitech z 5500 http://www.hardware.no/tester/lyd/logitech-x530-vs-z-5500/z5500-innganger.jpg אני פשוט מעוניין כבר לקנות כבל וגם לדעת איך לחבר את זה כבר!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זה ייתן זריקת מרץ למתחרות. לכתבה ב YNET: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/979/395.html
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מחפש המלצה למערכת סטריאו שעולה עד 1,500 ש"ח. מה אתם אומרים, פיוניר XEM26, כדאי ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק AUDIO שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת טוב מאוד, המחשב משום מה, לא קורא אותו, לאחר בירורים הבנתי שיש הגנה על הדיסק. כיצד אפשר לפרוץ אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גודל 32 והמחיר הוא בערך 1700-1800... מצאתי את זו: http://www.21.tv/p-92783/LED_32_Full_HD טלוויזית FHD LED סך הכל פרטים טובים אבל החברה הפריע לי כי קראתי עליה שהיא הייתה טובה בעבר וכרגע מוגדרת כחברת מדבקה. השימוש העיקרי שלה יהיה לחיבור למחשב סרטים\משחקים בHD וגם בהמשך ממיר בעזרת ה'. אני יותר מאשמח לעזרה, שבת שלום. *הערה-אין לי בעיה עם זה שלא רואים בה כמו בLG או סמסונג לדוגמא, אני לא רוצה צבעים מרוחים אני לא רוצה תקלות ואני רוצה איכות סאונד ותמונה טובים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב ואת הטלויזיה לרסיבר שלי. הבעייה היא שברסיבר יש רק כניסה אחת אז אני רוצה לבנות כמו קופסת מיתוג כזאת שתתחבר מצד אחד לרסיבר ומצד שני למחשב ולטלויזיה ותחליף ביניהם עם כפתור\מתג. יש למישהו מושג איך? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רוצה לדעת הדגם שקניתי טוב הטלויזיה מחוברת למחשב ונועדה לשימוש במשחקים וסרטים באיכות גבוה ובאיזה פנל משתמשים פיליפס http://www.electra-service.co.il/content/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%A4%D7%A1-42-lcd-pfl4606h
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל מה לי לקנות אותו אם אין לו תמיכה בעברית איזה באסה זה .. ושתבינו אני מת לקנות את הנגן הזה .. יום רביעי נכנס לי כסף אני הולך לקנות אותו .. איזה באסה שאין לו עברית .. יצא מתישהו ? אין לו בכלל תמיכה יעני לא הבנתי ? או חלקית .. למה בחנות אמרו לי יש תמיכה חלקית לא מלאה כרגע ..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-