עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 2011,

שלום אני מחפש זרוע ל SAMSUNG LA32C530 אשמח להמלצות עם אפשר קישורים לדגמים שכדאי לקנות שאני לא יקנה סתם דגם ויבוא המתקין ויגיד לי שהזרוע לא מתאימה לדוגמא הזרוע הזאת מתאימה http://expresshatkanot.coi.co.il/זרוע-דו-מפרקית-במחיר-של-159-שח!!.htm וחוץ מזה עוד המלצות תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. ערב טוב לכולם, לידי התגלגלו 2 רמקולים גדולים של מערכת סטריאו די ישנה של AIWA (דגם עם מגש של 3 דיסקים). מכל רמקול יוצאים שני חוטים כאשר בקצותיהם הם חשופים. ברצוני לחבר את הרמקולים למחשב האישי שלי, אך אין בו חיבור מתאים לחוטים כמו בצד האחורי של המערכת. האם הדבר אפשרי? אם כן, הכיצד, ומה דרוש לכך. תודה לעזרים 8)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by coolmeen,

שלום יש לי שני רמקולים גדולים עם חיבור קוקסיאלי או איך שקוראים לזה החיבור שהוא לא חיבור של כבל רגיל, שניהם מחוברים למערכת סטריאו, כיצד אני יכול לחברם למחשב? יש לי כרטיס קול onboard של nf7 5.1

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by OmerS,

היי, יש לי דיסק AUDIO שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת טוב מאוד, המחשב משום מה, לא קורא אותו, לאחר בירורים הבנתי שיש הגנה על הדיסק. כיצד אפשר לפרוץ אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by benor,

מה מביניהם יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אוזניות בלוטוס בין 500-800 שקל לשימוש עם איפד מיני וגלקסי 4 רצוי מהארץ משהוא שיהיה איכותי ויהיה וליום חזק

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by NosNos22,

יש לי כרטיס 5.1 במחשב וחיברתי אותו לרסיבר 5.1 (מערכת קולנוע ביתי) ויש לי חמש רמקולים (חוץ מה SABWOOFER) אני בוחר באפשרות AUTODETECT ברסיבר אבל זה מגלה שיש לי רק שני רמקולים פרונט (FRONT) וסאבוופר מחוברים וזהו האם אני צריך לבחור ידנית את מצב השמע סראונד ואם כן אז האם אני באמת אשמע סראןנד במשחקים או בסרטים דרך מחשב תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by love-its-my-name,

קניתי את ה IRIVER ifp-995 ובטיול השנתי הורדתי את המגן הזה מסיליקון שבא עם המכשיר בגלל רטיבות קטנה ודווקא ובאותו הזמן האמפי3 היה חייב ליפול לי על הכביש... זה ביאס אותי ממש... כאילו כבר לא בא לי על האמפי בגלל השריטות... אני חייב למצוא פתרון איך להעלים קצת את הדפיקות הקטנות בפינות [לא ממש רואים את זה אבל זה ממש אוכל אותי...]. בבקשה המליצו לי על דברים. אשמח גם כן להציג לכם תמונות של הדפיקות :-\ בתודה, אבי.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 104952,

אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלויזיה , היציאה היחידה שיש לי מהלפטופ היא יציאת VGA. חיפשתי בגוגל והתוצאות נראות לי לא אמינות כל כך , האם יש סיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם . יש לי רסיבר RX-5032V אני מעוניין לחבר אותה למחשב ולטלוויזיה אין לי מושג איך לעשות את זה אני ישמח אם תדריכו אותי או שתתנו לי מדריך למחשב ולטלויזיה יש את כל היציאות הדרושות . הרמקולים פשוטים אך אני לא צריך יותר מזה רמקולים של PILOT . אשמח על כל עזרה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, ברשותי כרטיס הקול Creative Audigy 4 SE. קניתי אותו בזמנו דיי בגרושים (אני חושב ש 240 שקלים) ב KSP. בסך הכל- אחלה כרטיס. עם זאת, בזמן האחרון נמאס לי מהצרות שהוא עושה עם VISTA. הדרייבים של קריאייטיב פשוט מחורבנים. כמו כן, אני חושד בכך שהוא גורם לי בעיות יציבות. בכל מקרה, אני מעוניין ברכישה של כרטיס קול, אך אחד לא יקר. אני לא אתחיל לשלם עכשיו מאות שקלים על X-FI וכו' כאשר בשורה התחתונה, אני בקושי אשמע שיפור מבחינת האיכות. במסגרת החיפושים שלי נתקלתי בכרטיס הבא: Audiotrak Maya 5.1 MK-II POS. הכרטיס נמכר ב 44$, כולל משלוח, ב EBAY. לינק: http://audiotrak.co.kr/kr/product/Emayapos.php אני מכיר את AUDIOTRAK טובה ואיכותית ולכן הכרטיס נראה לי "מציאה". הבעיה היא שלא מצאתי ביקור…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by marosa,

היי לכולם, במסגרת החיפושים אחרי נגן בעל איכות קול מעולה, אני מחפש אנשים שיצא להם לשמוע את הIAUDIO6 או כל מישהו שמבין.. הדבר המרכזי שחשוב לי הוא איכות סאונד נטו.. הבנתי שהIAUDIO6 לא מאכזב בתחום הזה ומאד אהבתי את הגודל הקטן שלו ואת הפיצ'רים שבו.. אשמח לשמוע דעות בעד או נגד, שוב אני אדגיש שהכי חשוב זה איכות הסאונד..

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ואני ארחיב: הכבל מיועד לחיבור בין TV ל-DVD. ב-DVD יציאת RCA סטנדרטית (3 בננות: צהוב לבן אדום), וב-TV כניסת S.video לתמונה + שתי בננות (לבן+אדום) לאודיו. כל זה בכבל אחד כמובן (שהקצוות שלו לפי הפירוט הנ"ל). יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by leoleo,

שלום, מתעניין ברכישת רמקולים למחשב שיחליפו creative inspire 2400 2.1 . תקציב - עד 300 ש"ח - שימוש: לסרטים ומוזיקה. התחלתי לבחון אפשרויות חדשות של creative 2.1 ואיכשהו השתכנעתי שגם 2.0 יספיקו כגון microlab b-77 . יצא שהגעתי לקרוא על creative T-15, שהוא גם bluetooth וכאן יש לי פער - האם רמקולים bluetooth יעבדו עם PC ?האם אני צריך מתאם שישדר מה-PC? אם השימוש שלי הוא רק בחיבור ישיר ל-PC האם עדיין רלוונטי לי לרכוש רמקולים שהם גם bluetooth ? האם איכות השמע של רמקולים bluetooth מחיבור חוטים של הרמקולים למחשב? האם היתרונות היחידים של רמקולים bluetooth זה פחות כבלים ואפשרות לנגן הטל"ס? אשמח לכל התייחסות

15. Started by udi80,

ש לי כרטיס טלוויזיה של חברה hauppauge אם אפשר לחברה אוותו לממיר של אולטרה שאני מחברה לhd אם מפצל יש טלוויזיה במחשב אולטרה אם יש קופסה שיכולה לפטור את בעיה זאת הוא שיש חסימה בממיר אולטרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://www.klipsch.com/gmx/ מעניין עם יגיעו לארץ ואם כן באיזה מחיר ? אם אני לא טועה בחול הם עולים 300 דולר...או משהו כזה בכל אופן... מישהו ראה עליהם ביקורת ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! יש לי איפוד וידאו ואני לא ממש מרוצה מהאוזניות והייתי רוצה המלצה על אוזניות טובות. התקציב הוא עד 200 שקל....יש אפשרות לקניה בחול אבל עדיף בארץ. יש לי כרגע Sony MDR-J10\20 והם אוזניות חסרות באס! אני רוצה משהו שדבר ראשון יהיה איכותי ושיספק באס מעולה.... אני לא אוהב אוזניות כפתור, אוזניות in-ear או אוזניות בצורה של הסוני שלי זה הצורה שאני רוצה, מעדיף יותר את הצורה של הסוני בגלל הונוחת. מחכה להמלצות, ושוב , דגש על הבאס הטוב. החנות צריכה להיות באיזור המרכז תודה ניב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, ברשותי 2 רמקולים וסאב וופר מתוצר LUXEON. (הדגם: EB 2.1). בנוסף לכך, יש לי את המסך IIYAMA vision master 454 "19. האם ישנה דרך לחבר את הרמקולים של המסך כך שיעבדו ביחד עם שני הרמקולים האחרים (הם מחוברים ביציאה הרגילה)? דרך אגב כרטיס הקול שלי הוא LIVE! value 5.1 . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מעוניין לדעת מהם פורמטי הסאונד הנפוצים ביותר בימינו שרסיברים חדשים צריכים לתמוך בהם. אם מישהו יכול בנוסף לפנות אותי לאתר שבו יש הסברים לגבי הפורמטים, עד רבה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by no nick,

אוקיי.. בכל הדיונים שאני רואה פה בין השניים אומרים שהאייפוד חרא והאייריבר טוב בגלל הפיצ'רים. אז אחת ולתמיד אולי תוכלו לענות לי (מהשוואה שאתם ערכתם) מי מהשניים יותר טוב מבחינת אודיו נטו בלי פיצ'רים, בטרייה וכו' הipod mini או הiriver h10? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Shay2111,

רוצה לדעת הדגם שקניתי טוב הטלויזיה מחוברת למחשב ונועדה לשימוש במשחקים וסרטים באיכות גבוה ובאיזה פנל משתמשים פיליפס http://www.electra-service.co.il/content/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%A4%D7%A1-42-lcd-pfl4606h

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני לא אודיופיל וממש מקווה לא להיות..אבל כן חשובה לי איכות.. אני מחפש משהו שיוכל לדחוף טיפה יותר את האוזניות שלי קדימה + קבלת איכות גבוהה יותר לSOLO6 (לא להישען על הלוח) מישהו מכם מכיר את הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=18129&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מה שלא הצלחתי להבין זה כמות ההספק של המגבר לטובת האוזניות.. בעבר הייתי מחבר את האוזניות לרסיבר של ימאהה והיה לי באס נורא עשיר,כרגע הם מחוברות ל microlab fc530 ואני מבואס גם מהרמקולים וגם מהאוזניות. לכן אני מתכוון עכשיו לקנות את ה solo6 וכרטיס טוב שייתן לי מענה לשניהם. האם יש לכם רעיונות יותר טובים?...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כרגע יש לי EP630 ואני לא כ"כ אוהב שזה אוזניות כפתור... אני רוצה אוזניות קשת כאלו ואני בהתלבטות. או שאקנה את הAKG ב190 ש"ח מבאג, או שאזמין את הסנהייזר ב280 ש"ח מנעה. השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בסנהייזר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בשביל מה לי לקנות אותו אם אין לו תמיכה בעברית איזה באסה זה .. ושתבינו אני מת לקנות את הנגן הזה .. יום רביעי נכנס לי כסף אני הולך לקנות אותו .. איזה באסה שאין לו עברית .. יצא מתישהו ? אין לו בכלל תמיכה יעני לא הבנתי ? או חלקית .. למה בחנות אמרו לי יש תמיכה חלקית לא מלאה כרגע ..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. צריך המלצה לטלויזיה לשידורי HD לסלון 42''. כוללת חיבור USB.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים