עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם. חיברתי את המחשב שלי למסך LCD עם כבל HDMI. המסך: LG 32" 1920X1080 הכרטיס מסך: ATI Radeon X1200 עם דרייבר מעודכן מאתמול. רזולוצית המחשב מכוונת ל- 1920X1080 ב-50 הרץ. יחס הטלוויזיה מכוון ל- 16X9 ועדיין נשארים לי שוליים בצדדים, למעלה ולמטה. אני צריך לעשות זום במסך כאילו למלא את החלק העליון והתחתון אבל עדיין נשארים לי שוליים בצדדים. אמנם לא שוליים גדולים אבל בכל זאת למה אם הרזולוציה של המחשב תואמת את המסך, אני לא מקבל תמונה שנפרסת על הכל? אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. נו.. מה שבנושא אה, וגם מחיר, אם יש, יעזור מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by uziliv,

שלום. אני עובד אל לפטופ lenovo t400. היו לי בעיות של יציבות של הסאונד ולכן רכשתי כרטיס קול usb - creative דגם - sound blaster play. השאלה שלי היא האם נחוץ או מומלץ לנטרל את כרטיס הקול המובנה של המחשב (conexant 20561), לפני שאני מתקין את הכרטיס החדש, או שפשוט להתקין אותו בנוסף?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by itaysk,

אני רוצה לחבר את המחשב ואת הטלויזיה לרסיבר שלי. הבעייה היא שברסיבר יש רק כניסה אחת אז אני רוצה לבנות כמו קופסת מיתוג כזאת שתתחבר מצד אחד לרסיבר ומצד שני למחשב ולטלויזיה ותחליף ביניהם עם כפתור\מתג. יש למישהו מושג איך? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by matteo,

אז נמאס לי מה SR60I ואני רוצה להתקדם למשהו איכותי יותר הסגנונות שאני שומע הם פחות או יותר: רוק כבד, מטאל, בלוז , ג'אז חשוב לי מאוד מידים, באסים מתונים, לא כאלה שמעוותים את הקול, אך חשוב שיהיה להם עוצמה headroom , לא בקיא במושגים של העולם הזה ולא צורמים, אוי כמה שהSR60 צורמים לי בגבוהים, צריך משהו מתון יותר, מרוח יותר וכמובן תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kirma,

צריך הצלצה לכבל HDMI לחבר את המחשב הטלוויזיה היא 37 אינצ' של BEKO HD ready כבל ב 100 שקל לא יעשה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Or ei,

טוב הזמנתי מפלונטר ומפנדה (כל אחד לחוד) את הZXR-500 ושניהם אני צריך לחכות (ולחכות משהו כמו חודש חודשיים ....) אז חשבתי אולי אני אגדיל טיפה את התקציב ל איזה 1100-1200 ואקנה משהו עכשיו יש המלצות ? אני יותר מעדיף 5.1 או אם אתם מכירים חנות אחרת שיש לה את הרמקולים זמינים במלאי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הרי לכולם היום יש אוזניות כאלו... אם לא, יש איפשהו בארץ לקנות מפצל מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by overload,

תגידו לי כשאני משמיע דיסק בCDROM במחשב כשהאוזניות מחוברת ליציאה שלו האיכות שבה אני שומע קשורה לכרטיס הקול או שזה רק עיניין של איכות CD ROM ? ועוד שאלה: יכל ליהיות שהאיכות סאונד בצורב של SONY שקורא במהירות 40X תיהיה גבוה מאיכותסאונד של MTRP CD ROM שקורא ב מהירות 56X ? (בהנחה שאני מחבר את האוזניות לכוננים) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by CZSDF,

שלום יש לי טלויזיה לא תומכת ב DTS AUDIO הטלויזיה תומכת קבצי MKV אבל אני לא שומע את הקול איך אפשר לתקן את זה צריך רסיבר או שאפשר דרך תוכנה ? החיבור הוא דרך ה USB של הטלויזיה עם DISC ON KEY תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אני צריכה המלצה לאוזניות שיכולות להחזיק צליל באס, אבל לא צריכות להיות מקצועיות. זה בעיקר לשימוש ביתי (חיבור למגבר של גיטרה באס ולנגן בלי להפריע לשכנים). תקציב כמה שיותר נמוך

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך דריבר לכרטיס קול שלי SIS 7012 וכל מה שאני מוצא לא מתקין לי .למה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ori-silver,

ברשותי הכרטיס emu1212m,התקנתי אותו היום לאחר פירמוט של המחשב,והרצתי בדיקה לפי המדיך של אנטולי לתוכנה rmaa,ואני מקבל בתוצאה PROBLEM: The input level is low. Try to increase recording or playback levels in your mixer ובמדידות מופיע לי 90.3 dB ,הכרטיס מוגדר בדיפולט,הנה תמונה של ההגדרות בפאטצ מיקס,בנוסף ב-session settings היציאה והכניסה האנלוגית נמצאים על +4. למה אני מקבל תוצאות כאלו???

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Blue Eyes,

שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם וחשבתי לקנות כרטיס קול חדש. השימוש העיקרי הוא סרטים ומוזיקה רציתי לקבל המלצות לכרטיסים של 5.1 לפחות. המחירים הם 180-350 (בשום אופן לא יותר מזה) אשמח לקבל המלצות. בנוסף יש לי שמות של מספר דגמים אבל אני לא יודע מה הכי טוב, ומה ההבדלים, אם מישהו יוכל להגיד לי זה יעזור מאוד. Live 7.1 24Bit Creative CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY VALUE AUDIGY SE 7.1 24-bit תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ziv124,

הכוונה בלהגביר בהגדרות או משו לא בשיפור, בקיצור יש לי את המערכת avr 390 של דנון עם רמקולים שלהם, עכשיו שאני יושב במרכז החדר שומעים טוב אבל שאני ליד המחשב ( בערך 2 מטר ממרכז החדר) אני פחות מרגיש את ה"סראונד" יש דרך להגברת הרמקולים האחוריים בלבד לא משתנה אם זה דרך המחשב או דרך הגדרות המערכת..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. רכשתי מחשב חדש לא מזמן ( ראו מפרט) והתקנתי עליו WINDOWS 7 אני משתמש בכרטיס קול שבא עם לוח האם GIGABYTES P55M-UD2 התקנתי את ה DRIVERS של כרטיס הקול ( נדמה לי REALTEK ) אבל לא רואה אופציה להגדיר מערכת 2.1 אלא רק 2 או 4 או 5.1 יש טיפים , איך להגדיר את זה נכון ? כרגע נשמע לי קצת SOUND עמום לפני כן היה ל CREATE INSPIRE 2400 שנשמעו לי יותר טוב , וזה לא נראה או יותר נכון נשמע לי הגיוני !!! שהם איכותיים יותר מ ALTEC 4121 אודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, אשמח לעזרתכם בקניית צמד רמקולים ללא סאבוופר (2 בעגה המקצועית ), בתקציב של סביבות 300 ש"ח (ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה). רצוי שיהיו יחסית קומפקטיים. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by XTZ-Mike,

שלום רב אני מחפש לקנות נגן DVD עד 300 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה בעל כניסת USB (רצוי קידמית) (האם יש כאלה שיכולים לקרוא מכונן שהוא NTFS ולא FAT32?) עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית בפורמטים שונים (כמו SRT או SUB) תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום יש לי רמקולים SoundSticks 2.1 של Harman-Kardon הם מונחים בערך במרחק מטר ממני ואני לא שומע על ווליום גבוה אבל פשוט מרגישים כאילו מישהו לקח מברג ודף לי לתוך האוזניים כבר בהתחלה היו כאבים והתעלמתי מהם ועכשיו זה ממשיך גם שאני לא מול המחשב וזה נעשה כבר בלתי נסבל מה אני יכול לעשות? חסכתי הרבה זמן לרמקולים האלה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by עiמריקi,

אהלן חברים, אני צריך כרטיס קול שישמש אותי לצרכי מוזיקה וגיימינג (יותר מוזיקה מאשר גיימינג). יש ברשותי רמקולי סראונד בתצורת 5.1, כעת הם מתחברים מאחורה, והמיקרופון מתחבר מקדימה מפאת חוסר חיבורים. אשמח לכרטיס קול שאוכל לחברו ישירות לכרטיס הקול ולא בקידמת המארז. התקציב שלי לא מוגדר, אבל עדיף לא לעבור את ה300-350. אפשר מכל חנות חוץ מאייבורי.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by aradgonen,

שלום! אני מתלבט איזה רמקולים לקנות לאייפוד שלי... אני מתלבט בין ה- GEAR4 STREET PARTY BLU ל- IHOME IH10. אתם תוכלו להגיד לאיזה מהם יש ווליום ואיכות שמיעה טובה יותר וכמובן איזה מהם יותר איכותי? תודה מראש, ארד גונן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי אוזניות jbl 220 ואבדו לי המתאמים לאוזניים (בינוניים וקטנים). מישהו יודע איפה ניתן לקנות אותם? חבל לי עליהם עלו 240 שקל. תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shimronfio,

היי יש לי סטרימר סייד וינדר, xtreamer sidewinder, עד כה השתמשת בטלוויזיה ישנה והשתמשתי בחיבור AV של 3 פינים. לאחרונה קיבלתי טלוויזיה חדשה ונסיתי לחבר את הסטרימר אליה באמצעות כבל HDMI, לאחר חיבור ראשוני הכל עבד חלק רק הסטרימר רץ על 480p, כשהעליתי את ההגדרות ל-1080 המסך החל להיות מטושטש ושהורדתי את הרזולוציה חזרה ל-480 המסך לא הגיב עם הסטרימר. עכשיו הסטרימר נדלק ועולה מסך ראשוני אבל אני לא מגיע לMENU ואני מקבל מהטלוויזיה הודעה על NO SIGNAL, האם יש אפשרות לעשות ריסטרט למערכת במלי להיכנס ל-MENU?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי חבר'ה, הרצתי חיפוש בפורום אבל לא באמת מצאתי משהו שעוזר לי. אז התקלקלו לי האוזניות ואני מחפש חדשות. דגשם עיקריים- סאונד, נוחות באוזן, סוללה וכמובן שעמיד בזיעה וכיוצ"ב. תקציב- עד 300 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kuBBia,

שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית רמקולים למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מדי פעם סרטים ומשחקים חשבתי ללכת על הסולו 6/7, כמו כולם אני מתלבט בגלל הגודל של החדר האם מישהו מכיר חנות שבה ניתן לשמוע את הרמקולים? אשמח לשמוע המלצות לרמקולים אחרים תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.