עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by curdi1,

שלום לכולם, יש לי טלוויזיה ישנה עם כניסה של composite מונו - כלומר כניסה אחת לווידאו וכניסה אחת לאודיו אני מנסה להעביר סאונד לטלוויזיה הזאת מהמחשב - כאשר הכבל שלי הוא מ Pl 3.5 מ"מ ל-2 RCA (סטראו) - אני לא מצליח לשמוע בטלוויזיה באף אחד מה-rca ניסיתי גם להשתמש במעין "מאגד" שלוקח את 2 ה-RCA והופך אותם ל-RCA וגם זה לא עבד מה יכולה להיות הסיבה ? תודה רבה לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nore0,

המחשב וה-iTunes מזהים את ה-IPOD אבל השירים לא נכנסים עשיתי Uninstall ולא עזר יש הצעות ? http://img65.imageshack.us/img65/3889/itunes3fa.jpg

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש אחר אוזניות BT עבור חברה שלי. השימוש שלה הוא בעיקר מול המחשב בהאזנה להרצאות\שיעורים\מוזיקה ועם הטלפון בזמן שהיא עושה ספורט. היא לא אוהבת סגנון in-ear כי זה מכאיב לה באוזן, ומעדיפה משהו בסגנון האוזניות של האייפון שהיו לה נוחות. האם קיים פתרון טוב אלחוטי, שיעבוד כמו שצריך? אינני מכיר כלכך את התחום ולא יודע גם מה לחפש.. כמו כן אינני מציין תקציב מאחר ואינני יודע מה טווח נורמלי. אין לי בעיה עם רכישה בEBAY אם זה מוזיל את העלויות באופן דרסטי או פותח דלתות נוספות. תודה מראש, ערן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by itaim,

אז ככה.. יש לי בחדר טלוויזיה שמאחורה אלה החיבורים שיש לה: לפי מה שאני מבין יש פה חיבור AV אחד נכון? הבעיה היא של3 חורים העליונים אני מחבר את הממיר הדגיטלי ויש גם סוניפלייסטיישן שעד עכשיו לא היה מחובר ואני רוצה לחבר הבעיה היא שאם אני רוצה לשחק בסוני אני צריך מאחור לנתק את הממיר ולחבר את הסוני וככה גם עם הדיוידי אין דרך אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kfirbep,

אני מחפש אוזניות in ear בשביל הנסיעות.אני שומע בעיקר היפ הופ, פופ ,קצת רוק ,ומוזיקה אלקטרונית. אני רוצה לקנות את האוזניות מאיביי או מאמזון אז האוזניות צריכות לעלות מקסימום 100$ כדי שאני אכול לשלם גם על המשלוח עם הכסף הנותר. האוזניוות יכולות לעלות 110$ עם משלוח חינם לישראל (יש חנויות שעושות את זה בדקתי כבר) באוזניות אני מחפש נוחות ואיכות העיצוב לא כל כך חשוב אבל עדיין כמובן שאעדיף אוזניות יפות על פני ממש מכוערות.אני מעדיף אוזניות שלא צריך ללפף את החוט סביב האוזן ושלא יהיה להם את התופס הזה של האוזן (הוא בדרך כלל נמצא באוזניות שמיועדות לריצה) ובנוסף אני מעדיף שהפלאג שלהם הוא ן ולא L. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לאבא שלי יש יום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת סטריאו עם קומפקט דיסק וטייפ ושלט רחוק. הצלחנו לאסוף 700 ש"ח. מה מומלץ בטווח המחיר הזה ? האם יש גם משהו שיקרא דיסקים צרובים ? אולי אפילו MP3 ? באסים עמוקים זה לא ממש חשוב (הוא כבר לא שומע את הטווח הזה ... :'( ) חשוב שהצליל יהיה נקי עם טרבל ו MID טובים. הגזמתי עם הדרישות ? אנא עזרתכם,HF

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Shay2111,

רוצה לדעת הדגם שקניתי טוב הטלויזיה מחוברת למחשב ונועדה לשימוש במשחקים וסרטים באיכות גבוה ובאיזה פנל משתמשים פיליפס http://www.electra-service.co.il/content/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%A4%D7%A1-42-lcd-pfl4606h

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, קוראים לי סטס ואני עובד בתאטרון, אשר לאחרונה, בעזרת עובדים נוספים - הקמנו שם אולפן הקלטות. את ציוד ההקלטה יש לנו (מחשב,כרטיס קול, מיקסר, מוניטורים, רמקולי רפרנס, מיקרופונים...בקיצור כל מה שצריך), מה שחסר לנו - אלו אוזניות... בגלל שזהו אולפן חדש, ולא מוכר כ"כ, אין צורך ביותר מאוזניה או שתיים, אבל רצוי שיהיו איכותיות כמה שיותר בתקציב שלהם, אשר יתאימו גם בתור אוזנית מוניטור לנגן שנמצא בהקלטה, ואולי גם סוג של רפרנס נוסף בזמן מיקס. התקציב לאוזניה היא כ-500 שקל. השאלה היא האם יש חיה כזאת, שמספקת את הסחורה טוב מאוד ב500 ש"ח, או שאני צריך להשקיע יותר (כן, אני מוכן לחריגות, אך לא גדולות מדי, חריגה בסביבות ה50%). ובנושא אחר לגמרי - אני מחפש כרטיס קול איכותי, אשר יספק לי איכות…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yarivot26,

אני מחפש סט רמקולים 5.1 בסביבות 1000-1500 ש"ח (יש מקום לגמישות קלה). המערכת מיועדת למוסיקה, סרטים ומשחקים. אני לא אודיופיל, אני צריך משהו ששומעים טוב ושהבית ריק גם חזק המערכת תיהיה מחוברת לרסיבר. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by love-its-my-name,

קניתי את ה IRIVER ifp-995 ובטיול השנתי הורדתי את המגן הזה מסיליקון שבא עם המכשיר בגלל רטיבות קטנה ודווקא ובאותו הזמן האמפי3 היה חייב ליפול לי על הכביש... זה ביאס אותי ממש... כאילו כבר לא בא לי על האמפי בגלל השריטות... אני חייב למצוא פתרון איך להעלים קצת את הדפיקות הקטנות בפינות [לא ממש רואים את זה אבל זה ממש אוכל אותי...]. בבקשה המליצו לי על דברים. אשמח גם כן להציג לכם תמונות של הדפיקות :-\ בתודה, אבי.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD 32" חדשה לחדר, והתעניינתי בדגם המצוין בכותרת אחרי שקראתי עליו המלצות באינטרנט. יש לו את כל מה שאני צריך: SCART, HD READY, 100HZ, 3 HDMI. חיפשתי בחנויות החשמל השונות את הדגם כדי לראות איך הוא נראה במציאות אבל נאמר לי שאין להם אותו (למרות שיש אותו באתר של היבואן). התקשרתי ליבואן ("ראלקו"), בשירות לקוחות השיחה התנתקה פעמיים אחרי רבע שעה המתנה ללא מענה, בפעם השלישית שהתקשרתי פניתי אל ההנהלה כדי לנסות לבדוק אם הם מוכרים מוצרים ללקוחות פרטיים, אחרי המתנה ארוכה מישהי ענתה לי, ביקשתי ממנה לחכות לרגע על הקו והיא התחילה לצעוק שהיא לא יכולה כי יש לה מלא דברים לעשות, אמרתי לה שרק רציתי לשאול שאלה בקשר לטלויזיה אחת שלהם והיא ישר אמרה שהיא מעבירה אותי לשי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ORBIT,

מסך LCD סאנסוי 42 אינטש חיבור נוכחי למחשב ע"י חיבור VGA רגיל כדי לצפות בסרטים באיכות HD (דרך המחשב) ברור לי שזקוקים לכרטיס מסך תומך HD ובעל חיבור HDMI (או רק HD?) בכל אופן, השאלה שלי מתמקדת בהערה שמצאתי במדריך של המסך: "לא ניתן ליישם את חיבור HDMI עבור פונקציה PC" מה זה אומר? שלא ניתן לצפות באמצעות המחשב בסרטי HD? אפילו אם קיימת חומרה מתאימה כגון כרטיס מסך תומך? (כמובן יחד עם התקנת מקודדים ל-HD) ================ פרטים טכניים נוספים: מחשב: מעבד: E216 לוח אם: ABIT I-45CV INTEL i945GC זיכרון: 1 גיגה WINXP מסך טלויזיה: סאנסוי 42" HDTV HIGH DEFINITION TELEVISION רזלוציה: עד 1024*768 מצבי רזלוציה HDMI: 480P - 1080P כניסות: אנטנה: 1X DIN TYPE 1XVGA - D-SUB 15 PIN TYPE 1X HDMI 1…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מסך 37 אינץ'.. עברתי בזאפ ומצאתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 קראתי את החוות דעת (היו 6) וכולם אומרים שהמסך טוב. עכשיו רציתי לראות אם גם פה יש אנשים שממליצים על המסך הזה. ראיתי גם שהמחיר ב-dailysale ממש שווה, ושיש המון ביקורות טובות על החנות הזאת. אז אם יש אנשים שקנו משם זה יעזור שתתנו לי חוות דעת. (למרות שיש המון חוות דעת על החנות הזאת בזאפ) תודה ענקית מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Kirma,

צריך הצלצה לכבל HDMI לחבר את המחשב הטלוויזיה היא 37 אינצ' של BEKO HD ready כבל ב 100 שקל לא יעשה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Weihenstephan,

אני רוצה לקנות טלויזיה (LCD או פלזמה, עדיין לא החלטתי) לחדר שלי.. משהו בגודל 46-50 אינץ' אני הולך לחבר אליו ממיר של יס ואת המחשב שלי... רוב הסרטים אצלי הם DVDRIP ו divix למיניהם אבל אני לא שולל שימוש של BLUERAY השאלה היא כזאת.. במה שווה להשקיע כרגע? אם אני אשים סרטי fhd אני לא אהנה בהם ב- hdready?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dino,

שלום, הייתי שמח לשמוע על אוזניות איכותיות לנגן MP3, האוזניות שיש לי כרגע (ב-50ש"ח של Sanyo), לא מתפקדות במקומות שבהם יש רעש. הייתי רוצה לשמוע על אוזניות טובות שלא תהיה לי איתם בעיה גם במקומות רועשים ושיתנו איכות צליל טובה. אני לא פריק של איכות אבל אני אשמח לאוזניות קצת יותר נורמליות מאלו שיש לי כרגע. הנגן הוא מהפשוטים של Ergotech, האם האיכות ברובה קשורה באוזניות או בנגן? האם יהיה הבדל? (נ.ב, אם אפשר מחיר נורמלי , יש עוד דברים בתכנון ) תודה, מתן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שמעתי את הנגן פלאש של ידידה שלי באוזניות שלי (SONY טובות) וזה נשמע לא רע בכלל יש לה נגן פשוט DISK ON KEY של איזה חברה בשם ORTEL או משהו כזה גם פלאש של IRIVER יכול להישבר מנפילה בלי כיסוי אחריות (שמעתי על מקרים כבר) בנוסף, רוב האנשים שאני מכיר אמרו לי תקנה פלאש פשוט וזהו השאלה היא כמה כבר יותר טוב IRIVER או IAUDIO והאם זה מצדיק בשביל לשלם כפול? תודה לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מכשיר פשוט ענק!! http://yurimpark.blogspot.com/2005/09/ultimate-cowon-a2-review.html

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ofergpr,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD HD בגדול של 32 אינץ', היא מיועדת בעיקר לצפייה בyesHD. הייתי שמח אם תמליצו לי על דגמים ספציפים. אין לי תקציב מוגדר, אני פשוט רוצה טלווזיה איכותית. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן. יש לי שני מחשבים שנמצאים ברשת אלחוטית בבית. אחד מהם יושב בסלון אבל אני לא יכול לשים אותו צמוד לטלוויזיה ולכן אני צריך להריץ כבל HDMI ארוך מאד על הרצפה. אני מחפש דרך לשדר לטלוויזיה LCD באיכות FULL HD. הבנתי שיש מכשיר כזה שנקרא xtreamer אבל הוא בסביבות 750 שקל. האם יש פיתרון זול יותר? בנוסף, על אילו רמקולים 2.1 הייתם ממליצים מבחינת עלות מול איכות סאונד למחשב? תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אם ההודעה שלי אינה בפורום הנכון אנא ידעו אותי פשוט זה היה נראה לי הפורום הכי הגיוני הורדתי כמה סרטים של HD ב- 1080p . יש לי טלוויזיה בבית של philips שהיא Full HD ותומכת ברזולוציה זו כמו כן יש לי במחשב נייד hp dv5-1000us יציאת hdmi . ניסיתי לחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל hdmi אבל גם כשאני מפעיל את הסרט עם VLC הוא קטוע מאוד ומידי כמה זמן התמונה נמרחת וחוזרת לעצמה אין לי מושג מה גורם לבעייה הזו , התקנתי את הקודקדים של CCCP ושום דבר לא עוזר לי. תודה רבה נ.ב. הנה המפרט של הנייד: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01486884&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, מתבלט מאוד בין 2 טלוויזיות. LG LM671Y SAMSUNG 46ES6800 שניהן עולות פחות או יותר אותו הדבר. אני מודע להבדל בשיטת התלת מימד האקטיבית והפסיבית למרות שלא התנסיתי באף אחת מן השיטות. מישהו יכול לחוות את דעתו? לא צריך להתייחס לתלת מימד אלה לשאר התכונות של הטלוויזיות הנ"ל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

http://www.thetrue22.com/images/MadMikeQuote.jpg ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כרגע יש לי EP630 ואני לא כ"כ אוהב שזה אוזניות כפתור... אני רוצה אוזניות קשת כאלו ואני בהתלבטות. או שאקנה את הAKG ב190 ש"ח מבאג, או שאזמין את הסנהייזר ב280 ש"ח מנעה. השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בסנהייזר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by SMSM,

קיבלתי את הרמקולים היום ( הזמנתי ביום ב' ב 23:00 !!! ) , הערכה מגיעה עם כל הכבלים האפשריים - SPDIF, COAXIAL - פשוט כל מה שצריך בשביל לחבר למחשב / DVD ביתי / SONY PS2 - מקור AUDIO כלשהו ! הצליל מצויין - שליטה נפרדת על ה CENTER , על ה SURROUND ועל ה SUBWOOFER . ברירת מצבים - 2CH, 4CH, DIGITAL, DTS, והכי חשוב - PROLOGIC - כל מה שתנגנו - גם אם הוא ב 2 ערוצים - ינוגן על כל 5 הרמקולים - שווה ביותר ל MP3 ! הסאב וופר די גדול - יותר גדול מהסאב של ה 2.1 של YAMAHA שהיו לי - בערך 30X30 ס"מ, מעץ, איכותי ביותר ועושה את העבודה מצויין במשחקים וגם בסרטים ! עכשיו נשאר רק להביא את ה AUDIGY ZS לחוויה מושלמת ...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים