אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון אם יש כאן אנשים שיש להם את המערכת, אתם מרוצים? קיבלתם תמורה לכספכם? (בערך 900 שקל) איך הם מתחברים לכרטיס קול? 3 בננות או שהכל מתחבר לסאב וופר? השליטה על העוצמה נשלטת רק מתוך המחשב או שיש פאנל או משהו חיצוני? העוצמה הכללית חזקה? מספקיה כדי לשמוע סרטים כמו מטריקס ובאמת להנות מהם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהיכן ניתן לקנות כבל אודיו אופטי באורך של 5 מטרים ? מחיפוש בגוגל יש מכל מיני אתרים"וירטואלים" כאלה עם משלוח.. אני גר באיזור הקריות ואני מחפש חנות פיזית לקנות ממנה.. ב-KSP באייבורי ובאופיס דיפו מצאתי רק באורך 3 מטר.. באתר של באג גם כן לא מצאתי.. מישהו מכיר אולי מקום שניתן לקנות בו עוד היום את הכבל הנ"ל ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אחותי מאד מעונינת במערכת רמקולים למחשב שיש לה בחדר, רוב השימוש שם הוא כמובן ל-MP3 שונים והיא רוצה מערכת רמקולים סבירה שלא תעבור את ה-350 שקלים, מכיוון שבתחום הזה אני לא הכי טוב אני אשמח אם תעזרו לבחור משהו סביר במחיר זה... ובהחלט אגב לא צריך יותר מ-2.1 איכותי...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוזניות בלוטוס בין 500-800 שקל לשימוש עם איפד מיני וגלקסי 4 רצוי מהארץ משהוא שיהיה איכותי ויהיה וליום חזק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן אמפי קטן, והאוזניות (ג'נרי) שבאו איתו על הפנים... אני רוצה איזה אוזניות כפתור נורמליות שאפשר לשמוע איתם מוזיקה בסבבה...לא יותר מדי איכותיות, משהו סבבה לשעה שעתיים נסיעה... תודה..!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את הרמקולים היום ( הזמנתי ביום ב' ב 23:00 !!! ) , הערכה מגיעה עם כל הכבלים האפשריים - SPDIF, COAXIAL - פשוט כל מה שצריך בשביל לחבר למחשב / DVD ביתי / SONY PS2 - מקור AUDIO כלשהו ! הצליל מצויין - שליטה נפרדת על ה CENTER , על ה SURROUND ועל ה SUBWOOFER . ברירת מצבים - 2CH, 4CH, DIGITAL, DTS, והכי חשוב - PROLOGIC - כל מה שתנגנו - גם אם הוא ב 2 ערוצים - ינוגן על כל 5 הרמקולים - שווה ביותר ל MP3 ! הסאב וופר די גדול - יותר גדול מהסאב של ה 2.1 של YAMAHA שהיו לי - בערך 30X30 ס"מ, מעץ, איכותי ביותר ועושה את העבודה מצויין במשחקים וגם בסרטים ! עכשיו נשאר רק להביא את ה AUDIGY ZS לחוויה מושלמת ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על איזה כרטיס קול אתם ממליצים לי הפורטיסימו 2 DE או הטרהטק 512
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש 2 רמקולים לבית, 1 לחדר שינה שיתחבר לטלוויזיה והשני לסלון שגם הוא יתחבר למסך הטלוויזיה.. הראשון ילך לחדר שינה שהוא חדר של 8 מ"ר, אני מחפש משהו שיהיה טוב למשחקים ובעיקר למוסיקה, אני בעצם רוצה להחליף את הרמקולים המובנים של המסך שהוא 32". השני ילך לסלון שהוא 25 מ"ר, אני מחפש משהו לסרטים ודגש גדול על המוסיקה, כמו בחדר שינה, אני אחליף את הרמקולים המובנים של המסך שהגודל שלו הוא 42". התקציב: לחדר שינה - 500 ש"ח +- לסלון - 1000 ש"ח +- או בקיצור ששניהם יהיו בסביבות 1500 ש"ח עם אפשרות קטנה של חריגה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נגן טוב ואיכותי והאוזניות שבאו איתו נשברו אז אני רוצה אוזניות טובות ואיכותיות קטנות שנכנסות לאוזן ובריאות לאוזניים .... אני מאמין שאני מוכן להשקיעה אליהם 200 250 ש"ח עם זה כמובן שווה את הכסף שלו .............. תודה רבה לעוזריםםםםםםםםם!!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מוצא בשום מקום, בעיקר כי אין להם חורי הברגה מאחורה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלווזיה 46 אינץ ואני מתלבט בין הסמסונג D5000 שהבנתי שהיא מאוד שכיחה לבין הפיליפס דגם LED PFL6606H. מישהו רכש את הפיליפס/סמסונג ויכול להגיד לי אם הוא מרוצה? אגב, מה אתם אומרים על האמבילייט? שווה להשקיע עוד ולעלות לדגם PFL7605 שעלותה בסביבות 7K? אשמח להמלצתכם/חוות דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני עומד לפני קנייה של מחשב חדש ותכננתי להזמין איתו Xonar D2X, בידיעה שאיכותו טובה בהרבה מכרטיסי הקול המובנים בלוח אם. אתמול כשעשיתי עליו חיפושים בפורום, מצאתי במקרה את הת'ראד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464474.0 הבחור שם מתלונן שהדרייבר קורס לו פעמים רבות ובאופן כללי ממש לא יציב. המשכתי לבדיקות בפורומים בחו"ל ומצאתי תלונות רבות על תפקודו של הכרטיס, במיוחד במשחקים: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=267634 http://www.overclock.net/sound-cards-computer-audio/752207-asus-xonar-d2x-games-crashing.html ופה מדובר על "פריצת" הדרייברים כדי לשפר את יציבות הכרטיס (מה שמעיד על דרייברים גרועים): http://www.trubritarforums.com/forum/index.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עניינים חברים? יש לי שאלה על חיבור אופטי... אני אמור לקבל את הרמקולים logitech z 5500 עוד מעט ויש לי את הכרטיס הזה creative x-fi elite pro עכשיו זה הפאנל החיצוני שלי http://img.hexus.net/v2/audio/creative/x-fi/external_back.jpg השאלה שלי היא כזו איך אני מחבר את הרמקולים ביציאה אופטית לכרטיס קול שלי כאילו יש לי 2 יציאות אחת של SPDIF ואחת OPTICAL לאן אני מחבר את הרמקולים? אממ ועוד משהו אחד לכל אחת מיציאות יש גם יציאה של IN או OUT אז לאיפה אני מחבר? ממש תודה לכל העוזרים!! והינה זה הצילום של החיבורים שיש לlogitech z 5500 http://www.hardware.no/tester/lyd/logitech-x530-vs-z-5500/z5500-innganger.jpg אני פשוט מעוניין כבר לקנות כבל וגם לדעת איך לחבר את זה כבר!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאוזניות שניתן להשיג בארץ שיוכלו להוות תחרות לSUPER FI 5 PRO שהיו לי ומכרתי(כן אני עקום) היחידות שעלו לי בראש זה הSHURE E4 אבל הם המחירים בארץ מוגזמים להחריד. יש עוד הצעות למשהו באזור? אפשרי משהו קצת פחות טוב אבל עדיין ברמה גבוהה... מדובר על בערך 1000 ש"ח אפשרי קצת יותר. ולא אין לי אפשרות להזמין מחול כי אין לי אשראי וזה בעיה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מאמר נהדר, מובא לטובת כל אלה שעדיין לא קראו. בגרות טונאלית / מיכאל לנג כמי שהחל את התחביב בילדותו, עברתי לא מעט שלבים בהתפתחות התחביב והבנת האיכות שלו כמרכיב בטיב הצליל והאזנה לו. אנא הצטרפו למסע ונסו לאבחן את עצמכם בשלבים המתוארים: שלב א´: ההדבקות עלינו להבין שתמיד יש מקור שממנו אנו נדבקים בתחביב ומתחילים להתעניין ולעסוק בו. לי אישית היו שני מקורות. הראשון היה בתערוכת טכנולוגיה בשנת 1972 בגני התערוכה, הוצג מגבר A-77 של חברת REVOX יחד עם עוד כמה קיטים שהחלו לפרוח באותם ימים. ההתלהבות מהציוד ואיכותו משכו אותי להתיידד עם גיל ש. שלמד בכיתה מקבילה, ולקח את התחביב ברצינות. נקודת המוצא של גיל הייתה שעתידה של הקסטה (Compact Cassette) לעומת התקליט LP מובטח. ימי STEREO …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השימוש שלהם נועד למוסיקה סרטים ומשחקים ואת כולם אני שומע ורואה תמיד אין משהו שאני מעדיף יותר אני רק רוצה רמקולים שייתנו לי עוצמה ואיכות של קול.. התקציב שלי הוא עד 600 שקל בלחץ ממש 700 תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני כבר שנים ארוכות מחזיק ברמקולים של קליפש פרומדיה 2.1, סט מאוד מאוד חזק וטוב. לפני איזה תקופה לא מבוטלת השנאי של הסט נשרף, (יש לסט גם יציאה שרופה אבל זה לא קשור) והסט ישב אצלי הרבה זמן בבגאז של האוטו. עד שהשגתי אתמול שנאי חדש, ובהתרגשות רבה חיברתי את הקול, ואחרי חצי שעה הזעזעתי - הוופר של הסאב פשוט מתפורר! בהתחלה היה בו חור קטן, אחרי כמה דקות של מוזיקה בווליום מכובד, כל הטבעת של הוופר, פשוט התפוררה לגמרי! בקיצור, צריך להחליף וופר. זה 6.5 אינץ. ההספק של כל הסט הוא 240W. ההספק של הסאב לדעתי 140 ואט אם אני לא טועה. שתי שאלות בפיי: עד כמה מסובך להחליף אלמנט לבד? בסה"כ מדובר בהברגה של כמה ברגים, לפרק את האלמנט הישן, לשים אחד במקומו לסגור את הכל, נכון? אגב, הפלוס והמינו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... ברשותי מסך LCD של LG 32". קראתי באתר שחלק מהכרטיסים של ATI מסוגלים להוציא גם SOUND מיציאת ה DVI קניתי מתאם מDVI ל HDMI וחיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI HDMI (אני לא בטוח שהמתאם הזה ספציפית מתאים) רציתי לשאול איך אני מגדיר שהכרטיס מסך יוציא לטלויזיה SOUND?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . המלצה לרסיבר למערכת קולנוע ביתית ,המערכת מיועדת לסרטי HD וכמובן גם למשחקים , אני מחפש רסיבר באמת ברמה גבוה שיתן לי את המקסימום איכות ... אין לי בעיה להשקיע בטוב ואכותי ביותר . יש לי את הרמקולים הבאים . CANTON KARAT M-80 S-300 SUBWOOPER אשמח לעזרתכך .... תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה לחבר אליה את האייפוד כדי לשמוע את השירים דרך הרמקולים שלה.כרגע מה שיש לי בבית זה כבל aux to RCA 3x, כלומר מצד אחד חיבור לאייפוד מצד שני 3 חיבורים (אדום צהוב ולבן)תמונה: ניסיתי לחבר את האדום והלבן מאחורי המערכת סטריאו ואת החיבור AUX אל האייפוד (ככה שהחיבור הצהוב לא היה מחובר לכלום) והצלחתי לשמוע שירים אבל באיכות לא משהו היו קצת הפרעות. האם זה בגלל שהכבל הצהוב לא היה מחובר לכלום? אולי בגלל שהכבל לא מספיק איכותי? לפתרון עצמו. אולי שווה לקנות כבל שיש לו רק אדום ולבן בלי הצהוב? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי ידע ב תחום של ה טלוזיות אז אני מבקש ממכם עזרה. אני רוצה לקנות טלויזיה LCD שתיהיה 37 אינצ'. מחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 8 אלף. הטלוזיה תשמש בעיקר לשידורים ב Yes ו מדי פעם סרטי DVD לבינתיים התרשמתי מ הטלוזיה הזאת Toshiba 37C3500PG שהיא בעלת חיבור Scart הייתי רוצה לשמוע המלצות ו חוות דעת.. ו יש לי עוד שאלה למה עדיף חיבור סקארט ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מערכת של mirco lab הבעיה היא שהקונטרולר שלה הלך לאיבוד במהלך העברת דירה השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום למערכת לעבוד ללא הקונטרולר שלה או האם יש דרך לקנות איפשהו רק את הקונטרולר ? המכערכת מדגם microlab hi fi 2.1 H300 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן...מה נשמע כולם? ברצוני לרכוש MP3-CD-PLAYER ולא נגן עם זיכרון/הארד דיסק, הייתי בעל RIO 32 MB מיום יציאתו הראשון וקניתי זיכרונות ופשוט שנאתי אותו...ממש... לגבי ה IPOD מה שרובכם פה חסידיו, אינני רואה צורך ב 5GB הארד דיסק, זה פשוט לא פרקטי...להסתובב עם כזה דבר ... אין כמו לצרוב מדיות של 700 MB שלא מגבילות אותך גם לא במקום, גם לא בסגנון, גם לא בזמן העברה, ולא בכלום. ובמיוחד לא במחיר - חיילים!!!!! לכן ברצוני לקבל המלצות מכם...הסתובבתי ברוב חנויות ת"א והגעתי למסקנה שפה בארץ יש רק MPMAN שהוא ממש חרא , אני מחפש לפחות 8 דקות אנטי שוק, ובטריות נטענות ומטען פנימי, וניווט עם ספריות כמו שצריך... ואת זה לא מצאתי בארץ... המלצות למכשיר טוב אמין ומתחת ל800 שקל... תודה מראש, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-