עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן אנשים. אני עומד לפני קנייה של מחשב חדש ותכננתי להזמין איתו Xonar D2X, בידיעה שאיכותו טובה בהרבה מכרטיסי הקול המובנים בלוח אם. אתמול כשעשיתי עליו חיפושים בפורום, מצאתי במקרה את הת'ראד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464474.0 הבחור שם מתלונן שהדרייבר קורס לו פעמים רבות ובאופן כללי ממש לא יציב. המשכתי לבדיקות בפורומים בחו"ל ומצאתי תלונות רבות על תפקודו של הכרטיס, במיוחד במשחקים: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=267634 http://www.overclock.net/sound-cards-computer-audio/752207-asus-xonar-d2x-games-crashing.html ופה מדובר על "פריצת" הדרייברים כדי לשפר את יציבות הכרטיס (מה שמעיד על דרייברים גרועים): http://www.trubritarforums.com/forum/index.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nivz123456,

שלום אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר 32 אינץ' חשוב לי מאוד הקטע של האיכות והרזולוציה משום שאני משחק בxbox360 שהרזולוציה שם זה1080P אמרו לי שבטלויזיות בגודל הזה זה לא משנה אם הטלויזיה FULL HD או HD READY האם זה נכון? אני מתכוון ליהיות קרוב לטלויזיה בערך מטר - מטר וחצי שתיים מקסימום (עוד לא החלטתי איפה אשים אותתה) אני צריך בעיקרון 2+חיבורי HDMI ואחד לפחות של ממיר רגיל של הוט שהוא לא HD בעקרון התקציב שלי הוא 1400-1500 שח אך אני מוכן להוסיף עוד 200-300 בשביל איכות המליצו על הטלויזיה LG 32LD460 היא טובה? ובבקשה תביאו לי המלצות לטלויזיות טובות בתקציב הזה לדרישות שלי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nisimm,

אני מחפש כבל של HDMI שיכול להתחבר לRCA זכר או משהו שיכול לחבר ביניהם אם אין של HDMI אז עדיף RCA לVGA או DVI ועוד שאלה איכות וידאו של HDMI שווה לאיכות של DVI?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Guy30,

אוזניות שנראות לי אבל אני צריך עזרה ביעוץ.. Bose In Ear Sennheiser CX55 Sennheiser CX380 Shure SE102 תקציב עד 300 שקל.. אלו האפשרויות שהכי נראות לי עד עכשיו. אני מחפש באס הדוק וחזק. בעיקר להאוסים, היפ הופ, טרנסים וכ'ו.. ולנסיעות באוטובוסים / רכבות בזמן הצבא.. מתכנן לשלב את האוזניות יחד עם sandisk sansa clip plus. מה דעתכם ? ומה תוכלו להמליץ לי, אם לא ממה שבחרתי ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך מגבר סטריאו/ מונו בעוצמה נמוכה האם יש מישהו שיודע איכן ניתן לקנות? עדיף מגבר דיגיטלי.. לדוגמא : http://www.tnt-audio.com/ampli/t-amp_e.html אשמח לתגובה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אממ אז ככה אני רוצה לקנות iAudio X5 בארה"ב אז ככה האם זה יכול משהו?? יש סוג של בעיית קידוד או משהו? ואם אפשר לפתור את זה בעזרת תוכנה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אוקיי, אני משתמש במערכת קולונע ביתי בעקרון, אבל יש לי כמה בעיות. 1. יש לי בעיה בקטע של הTV SOUND השקע האדום של הממיר לא עובד - ושני השקעים של האדום לבן בטלויזיה מבוטלים ע'י הממיר (נראה לי) אז אני מחבר את הטלויזיה דרך חיבור PL לRCA כאילו אני משתמש ביצאת אוזניות, וזה דופק לי את כל הקטע של ProLogic2 אני יכול לשמוע (נורמלי) רק בAll Channel Stereo (בDVD ובCD ובמחשב זה לא קורה לי הדברים האלו) אז... דרך איזה חיבור אני צריך לחבר? או להחליף ממיר? (מה עם חיבור 21 פינים? הוא ל Audio? 2. למה אני לא יכול להפעיל DTS ו Dolby Digital בסרטי DVD? אני צריך איזשהו כבל מיוחד לחבר ליציאת אודיו דיגיטלית? (אולי בגלל זה זה לא עובד) או שפשוט הסרט שראיתי לא מקודד? (DVD של מאטריקס הראשון צרוב מטיוו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by voyager,

יש לי dvd מקליט של LG כשאני מקליט איתו על דיסק dvd-r/dvd-rw התוכניות המוקלטות לא נראות כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן במחשב ניסיתי להשתמש בתוכנות ריפ אבל לא עוזר מפני שהקבצים לא ניראים במחשב. יש למישהו רעיון איך להעביר למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. רציתי לשאול כמה שאלות: 1 - מבחינת קרינה? איך הייתם מדרגים ביחס אחד לשני led,lcd ופלזמה 2 - איך הדגם שרשמתי בכותרת? למישהו יש ניסיון אישי איתו? 3 - כמה זה משנה אם האחריות היא של קבוצת חי (יבואן רשמי) או של יבואן אחר? 4 - יש דגם אחר מומלץ בטווח מחירים הזה? (עד 5,000) בתודה, רועי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן אנשים, במסגרת קנייה נכנסתי לויכוח עם מוכר בחנות שטען שאני לא יכול לצפות בסרט שהורדתי מהאינטרנט שהוא FHD מלא ושוקל 40GB אם אין לי ממיר מיוחד (שעולה כ 700 שח) . אני אמרתי שאין דבר כזה ומחשב מסוגל לבצע את מה שהממיר מבצע בעזרת תוכנה תואמת ... כמובן שהמוכר לא הצליח להסביר לי מה יש בממיר המיוחד הזה שאין במחשב ביתי רגיל (כנראה יש שם איזה כישוף מיוחד). עכשיו, למרות שאני דיי חלוד כבר בתחום המחשבים המתחדש, לא זכור לי שיש צורך בממיר במידה ויש לך מחשב מספיק חזק שיכול להקרין HD בעזרת קודקים מתאימים או כל תוכנה אחרת... בשורה התחתונה אני שואל - האם המוכר צודק ולא ניתן ליראות סרט FHD באמת כ FHD אם אין לך ממיר ? או שזה בולשיט ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Michael-K,

שלום לכולם! אין לי ידע ב תחום של ה טלוזיות אז אני מבקש ממכם עזרה. אני רוצה לקנות טלויזיה LCD שתיהיה 37 אינצ'. מחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 8 אלף. הטלוזיה תשמש בעיקר לשידורים ב Yes ו מדי פעם סרטי DVD לבינתיים התרשמתי מ הטלוזיה הזאת Toshiba 37C3500PG שהיא בעלת חיבור Scart הייתי רוצה לשמוע המלצות ו חוות דעת.. ו יש לי עוד שאלה למה עדיף חיבור סקארט ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. היי יש לי אופציה לרכוש אוזניות Zalman ZM-RS6F 5.1 בכ100ש"ח כולל משלוח. האם האוזניות הללו שוות? השימוש הוא למשחקים\סרטים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קניתי מערכת עם רסיבר ועם 5.1 רמקולים עכשיו יש לי עוד 2 רמקולים של סתם מערכת סטראו רגילה שוכבים בצד חשבתי לחבר את שניהם בתור עוד שני סנטרים עכשיו יש לי ככה מחוברים רמקולים: ימין סנטר שמאל אחורי ימין אחורי שמאל וכולם בגובה התקרה חשבתי להוסיף את הרמקולים ליד הסנטר אבל בגובה הרצפה מה אתם אומרים.. זה יוסיף או סתם יהרוס.. או שפשוט לא ירגישו את זה? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מחיפוש שעשיתי באתר ראיתי שההמלצה העיקרית היא על K414P ו-K26P של AKG. מכיוון שעבר זמן מאז שהודעות אלה נכתבו, ומכיוון שקשה להשיג אותן בארץ (או שהמחיר עלה) החלטתי לשאול שוב. האם מישהו מכיר המלצה אחרת לאוזניות בקריטריונים הנ"ל? (קשת, עד 150) ואם לא, האם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת את האוזניות שהזכרתי במחירים סבירים? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מצד אחד המליצו לי לקנות את ה AKG K518 אבל מאוד קשה להשיג אותם בארץ. את האוזניות K430 ראיתי ואני באמת לא יודע מה לחשוב עליהם. אני מחפש אוזניות לנגן עם איכות שמע טובה סגורות on ear וחשבתי ששני הדגמים האלה הכי מתאימים בתקציב שלי. מה דעתכם? הייתי שמח אם תעזרו, כרגע אני בלי אוזיות (נקרעות בתקרית מצערת) ואני לא רוצה לקפוץ לקניה לא נכונה. אשמח לקבל עזרה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by or,

איזה נגן יותר טוב: http://www.archos.com/uk/products/product_jbplayers.html http://www.archos.com/uk/products/product_jbrecorders.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by danielzy,

יש לי רמקולים G51 של לוג'יטק ואני מחבר אותם ללוח Gigabyte EX38 ומשום מה לא שומעים ברמקולים האחוריים, לא שאני עושה את הבדיקה בתוכנה של Realtek ולא בסרטים... יש לי Realtek HD Audio drivers...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מחפש אזניות לריצה בתקציב של עד 300 שקלים מחפש איכות טובה ושלא יזוזו באוזן או יפלו במהלך פעילות אני נוטה לכיוון sennheiser adidas mx 680i

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחפש כרטיס טלוויזיה, לא משנה כרגע החיבור. מתכוון להזמין מחו"ל. כרגע יש לי hauppauge colossus שמחובר לממיר של יס ואני פשוט משתגע מהדיליי בין לחיצה על השלט עד שרואים שזה בוצע. מחפש כרטיס ללא דיליי או דיליי כמה שיותר נמוך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האופציות שלי מאמזון הם: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium ב 89.24$ ASUS Xonar DX 7.1 ב 80.71$ Auzentech X-Fi Bravura 7.1 ב 133.49$ כרגע ה$ הוא 3.5790 ש"ח ואני צריך שהוא יהיה טוב ואיכותי גם למשחקים גם למוזיקה וגם לסרטים על מה אתם ממליצים ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by puNani,

מישהו שמע פעם את המערכת הזאת בפעולה? או מצא אולי ביקורת או השוואה על המערכת? והאם זה נכון שהעובדה שהמערכת היא THX APPROVED בהחלט אומר שהיא מערכת חזקה ואיכותית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kaisman12,

כתבתי פה כבר לפני כמה ימים אבל לא קיבלתי תשובה סופית אני מחפש רמקולים בתקציב 300-500 שקל השימוש העיקרי: מוזיקה הרבה המליצו לי על הX540 של לוג'יטק (כולל פה בפורום) הם נראים ממש טובים וגם על הX530 עוד רמקולים שציינו פה הם הקרייצ'יר ואני אשמח לעוד פרטים לגביהם.. בכלל אם יהיו עוד המלצות זה יהיה מצוין אני פתוח גם ל2.1 וגם ל5.1 לא לשכוח שהרמקולים חייבים לתת איכות מוזיקה טובה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DisinfectedDuck,

יש לי ATP3 של אלטק לנסינג, מה המיקום האופטימלי שלהם על השולחן?? איזה מרחק ממני ואחד מהשני, ולאן להטות אותם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dragon772,

אני מתלבט בין 2 הנגנים האילו אני רוצה לדעת מה ההיכויות של כל אחד ובמה כל אחד יותר טוב מהשני .. חושב לי שהנגן יהיה קטן ואיכותי תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Or ei,

טוב הזמנתי מפלונטר ומפנדה (כל אחד לחוד) את הZXR-500 ושניהם אני צריך לחכות (ולחכות משהו כמו חודש חודשיים ....) אז חשבתי אולי אני אגדיל טיפה את התקציב ל איזה 1100-1200 ואקנה משהו עכשיו יש המלצות ? אני יותר מעדיף 5.1 או אם אתם מכירים חנות אחרת שיש לה את הרמקולים זמינים במלאי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים