אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי יש אפשרות אחת של קריאיטיב 40 JUKE BOX יש עוד אפשרויות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, חיפשתי כאן בפורום ולא הצלחתי למצוא את התשובה שמתאימה לי, ואשמח לעזרתכם. אם פיספסתי ואני שואל סתם משהו שכבר ענו עליו, אני מתנצל, ואשמח לקבל הפניה למקום המתאים. יש לי מחשב עם יציאות סראונד רגילות (יש בכרטיס קול 6 PL-ים), נראה לי שזה הסטנדט היום, אבל בכל מקרה הנה קישור ללוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AX78&fMTYPE=Socket AM2 כמו כן יש גם יציאה אופטית TOSLINK. אני רוצה לחבר את המחשב ל-DVD/מערכת קולנוע ביתית שיש לי (SONY DAV-TZ320) בכדי לשמוע דרכו בסראונד. הבעייה היא שלפי מה שאני מבין הדרך היחידה להכניס סאונד למערכת היא דרך כבל SCART. האם יש לי דרך להוציא סאונד מהמחשב למערכת דרך כבל SCART, אם כן, איזה כבל אני צ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר עוד זוג רמקולים למחשב ולמתוח אותם עם חוט ארוך עד לסלון (המחשב נמצא בחדר שליד וכרגע כשאנחנו רוצים לשמוע מוזיקה בסלון פשוט מגבירים [זה קראוון]) יש לי זוג רמוקלים נוסף, השאלה היא אם יש דרך טובה לחבר עוד רמקולים חוץ מלחבר את החוטים על היציאה של הרמקולים הנוכחיים של המחשב. בנוסף אני מעוניין לשים מפסק על הרמקולים הנוספים (שהולכים לסלון) כדי שלא יעבדו תמיד אלא רק כשאני רוצה. אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי סטרימר סייד וינדר, xtreamer sidewinder, עד כה השתמשת בטלוויזיה ישנה והשתמשתי בחיבור AV של 3 פינים. לאחרונה קיבלתי טלוויזיה חדשה ונסיתי לחבר את הסטרימר אליה באמצעות כבל HDMI, לאחר חיבור ראשוני הכל עבד חלק רק הסטרימר רץ על 480p, כשהעליתי את ההגדרות ל-1080 המסך החל להיות מטושטש ושהורדתי את הרזולוציה חזרה ל-480 המסך לא הגיב עם הסטרימר. עכשיו הסטרימר נדלק ועולה מסך ראשוני אבל אני לא מגיע לMENU ואני מקבל מהטלוויזיה הודעה על NO SIGNAL, האם יש אפשרות לעשות ריסטרט למערכת במלי להיכנס ל-MENU?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש רסיבר קולנוע ביתי שתומך בפורמטים החדשים DTS-HD ו DOLBY TRUEHD. עם כמה שיותר כניסות HDMI ויציאת PRE לחיבור מגבר סטריאו בהמשך. כאמור המחיר הוא 4000 פחות או יותר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה ישנה עם כניסה של composite מונו - כלומר כניסה אחת לווידאו וכניסה אחת לאודיו אני מנסה להעביר סאונד לטלוויזיה הזאת מהמחשב - כאשר הכבל שלי הוא מ Pl 3.5 מ"מ ל-2 RCA (סטראו) - אני לא מצליח לשמוע בטלוויזיה באף אחד מה-rca ניסיתי גם להשתמש במעין "מאגד" שלוקח את 2 ה-RCA והופך אותם ל-RCA וגם זה לא עבד מה יכולה להיות הסיבה ? תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שרכשתי לפני כ4 חודשים אוזניות חדשות (AT A900) קיפלתי יפה את הHD280 ששירתו אותי נאמנה והנחתי אותן על המדף. מכיוון שהA900 עלו בכל היבט אפשרי על הHD280, החלטתי לאחרונה "לתרום" את ה280 בחינם לחבר שעדיין שומע מוזיקה עם אוזניות 100 שקל, אבל לצערי הספוגיות נשחקו משנים של שימוש. כך שהחלטתי להחליף לו אותן לספוגיות חדשות, כי ה280 במילא אינן האוזניות הכי נוחות בעולם. אני זקוק לעזרה באיתור חנות בארץ שדרכה ניתן להזמין את את הספוגיות להחלפה, ניסיתי את קילומבו בחיפה אבל בכל-פעם שהתקשרתי אליהם הם אמרו שהם נורא עסוקים, רשמו את שמי ואת המוצר שאני רוצה ואמרו שיחזרו אליי, מיותר לציין שהם לא חזרו אחרי אף-אחת מהשיחות. עזרתכם תתקבל בברכה. Cheers [br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 15:26:…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנו DVD של PIONEER DV-393..ישן אבל אני נהנה ממנו מכל רגע. וכן גם טלוויזיה של TOSHIBA 47WL66 גודלה 47 אינטץ' לחוויה אמיתית. עצם העובדה שחסכתי כסף ובא לי לבזבז אותו על משהו באמת איכותי ועמיד לשנים ארוכות, החלטתי לקנות את הסט הבא של Klipsch => VSXLX50וPioneer ובנוגע אליו אני לא סגור..צריך המלצה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597672 סאב: Klipsch RW10 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32365 מדפיים: זוג מדף Klipsch RB25 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32417 ריצפתיים: Klipsch RF62 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580585 וסנטר: Klipsch RC62 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580586 אשמח להצעות מכם...מעוניין לשמוע גם על רמקולים של JBL ביחס ל…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על איזה כרטיס קול אתם ממליצים לי הפורטיסימו 2 DE או הטרהטק 512
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן חדש שיחליף את האייפוד הישן (דור 2) ששירת אותי כראוי. רצוי לציין שאני לא מבין בדברים האלה בכלל, ומה שתמליצו לי, עליו אני אלך (צבא... : ) יש כמה דברים שאני רוצה שיהיו בנגן: 1. זמן האזנה ארוך (הכי חשוב לי). 2. שיהיה קטן וקל. 3. איכות שמיעה. 4. שיקרא את כל הפורמטים. 5. תומך ב- usb2. 6. עדיפות לצבעוני. וזהו נראה לי פחות או יותר. סידרתי את זה בסדר עדיפויות שיעזור לכם כמה שיותר. וכמובן תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן...מה נשמע כולם? ברצוני לרכוש MP3-CD-PLAYER ולא נגן עם זיכרון/הארד דיסק, הייתי בעל RIO 32 MB מיום יציאתו הראשון וקניתי זיכרונות ופשוט שנאתי אותו...ממש... לגבי ה IPOD מה שרובכם פה חסידיו, אינני רואה צורך ב 5GB הארד דיסק, זה פשוט לא פרקטי...להסתובב עם כזה דבר ... אין כמו לצרוב מדיות של 700 MB שלא מגבילות אותך גם לא במקום, גם לא בסגנון, גם לא בזמן העברה, ולא בכלום. ובמיוחד לא במחיר - חיילים!!!!! לכן ברצוני לקבל המלצות מכם...הסתובבתי ברוב חנויות ת"א והגעתי למסקנה שפה בארץ יש רק MPMAN שהוא ממש חרא , אני מחפש לפחות 8 דקות אנטי שוק, ובטריות נטענות ומטען פנימי, וניווט עם ספריות כמו שצריך... ואת זה לא מצאתי בארץ... המלצות למכשיר טוב אמין ומתחת ל800 שקל... תודה מראש, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 רמקולים וסאב וופר מתוצר LUXEON. (הדגם: EB 2.1). בנוסף לכך, יש לי את המסך IIYAMA vision master 454 "19. האם ישנה דרך לחבר את הרמקולים של המסך כך שיעבדו ביחד עם שני הרמקולים האחרים (הם מחוברים ביציאה הרגילה)? דרך אגב כרטיס הקול שלי הוא LIVE! value 5.1 . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול HERCULES GTXP 5.1 ויש לי גם טלוויזיה מונו אני רוצה לראות סרט ולשמוע ברמקולים של הטלוייזיה איך אני עושה את זה??? באיזה יציאה אני מוציא תכבל ואם איזה כבל? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז נמאס לי מה SR60I ואני רוצה להתקדם למשהו איכותי יותר הסגנונות שאני שומע הם פחות או יותר: רוק כבד, מטאל, בלוז , ג'אז חשוב לי מאוד מידים, באסים מתונים, לא כאלה שמעוותים את הקול, אך חשוב שיהיה להם עוצמה headroom , לא בקיא במושגים של העולם הזה ולא צורמים, אוי כמה שהSR60 צורמים לי בגבוהים, צריך משהו מתון יותר, מרוח יותר וכמובן תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים כרגע אני עם מערכת 2.1 של CREATIVE. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל והשימוש העיקרי שלהם יהיה למשחקים. עכשיו קראתי את הביקרות שנרשמה פה על המערכת microlab x13 וחשבתי ללכת על הדגם ה"משודרג" שלהם microlab x16. עכשיו רציתי לדעת אם למסגרת התקציב שלי יש קיום(מאחר ועבר הרבה זמן מפירסום הביקרות) מערכת משתלמת יותר? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב גמיש בין 600 ל1000 שקל צריך שיהיה חיבור למחשב (ההבנה שלי בנושא היא די בריצפה) השאלה מה עדיף... מערכת סטריאו, מערכת של 5.1 או קולנוע ביתי עם קיים משהו איכותי בכלל בתקציב הזה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות in ear בשביל הנסיעות.אני שומע בעיקר היפ הופ, פופ ,קצת רוק ,ומוזיקה אלקטרונית. אני רוצה לקנות את האוזניות מאיביי או מאמזון אז האוזניות צריכות לעלות מקסימום 100$ כדי שאני אכול לשלם גם על המשלוח עם הכסף הנותר. האוזניוות יכולות לעלות 110$ עם משלוח חינם לישראל (יש חנויות שעושות את זה בדקתי כבר) באוזניות אני מחפש נוחות ואיכות העיצוב לא כל כך חשוב אבל עדיין כמובן שאעדיף אוזניות יפות על פני ממש מכוערות.אני מעדיף אוזניות שלא צריך ללפף את החוט סביב האוזן ושלא יהיה להם את התופס הזה של האוזן (הוא בדרך כלל נמצא באוזניות שמיועדות לריצה) ובנוסף אני מעדיף שהפלאג שלהם הוא ן ולא L. תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרי לכולם היום יש אוזניות כאלו... אם לא, יש איפשהו בארץ לקנות מפצל מומלץ ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הB77 עולה 270 הFC330 עולה 320 הSOLO 2 עולה 350 איזה מהם ייתן תמורה הכי גבוהה (״סאונד פר שקל״) לבחורצ׳יק שמחפש למלא סלון קטנטן ולשמוע מוזיקה מהיוטיוב/אפל מיוזיק?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית רמקולים למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מדי פעם סרטים ומשחקים חשבתי ללכת על הסולו 6/7, כמו כולם אני מתלבט בגלל הגודל של החדר האם מישהו מכיר חנות שבה ניתן לשמוע את הרמקולים? אשמח לשמוע המלצות לרמקולים אחרים תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי דגם 721S מסך LCD ואני רוצה לחבר את הממיר YES שלי לראות טלוויזיה איך אני יכול? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לא מזמן ( ראו מפרט) והתקנתי עליו WINDOWS 7 אני משתמש בכרטיס קול שבא עם לוח האם GIGABYTES P55M-UD2 התקנתי את ה DRIVERS של כרטיס הקול ( נדמה לי REALTEK ) אבל לא רואה אופציה להגדיר מערכת 2.1 אלא רק 2 או 4 או 5.1 יש טיפים , איך להגדיר את זה נכון ? כרגע נשמע לי קצת SOUND עמום לפני כן היה ל CREATE INSPIRE 2400 שנשמעו לי יותר טוב , וזה לא נראה או יותר נכון נשמע לי הגיוני !!! שהם איכותיים יותר מ ALTEC 4121 אודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אוזניות jbl 220 ואבדו לי המתאמים לאוזניים (בינוניים וקטנים). מישהו יודע איפה ניתן לקנות אותם? חבל לי עליהם עלו 240 שקל. תודה מראש ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה ענקית עם Z5500 התחלתי לשמוע שירים , משהו כמו 20 דקות , ופתאום היה רעש של קצר כזה והרמקולים כבו .. ואני חייב לציין שהרסיבר חם מאוד . ראיתי בזאפ משהו שיש לו את אותה בעייה , אז ככה שאני לא הייחיד . רציתי לדעת אם משהו מכיר את זה ? או שיש איזה פתרון .. ד"א המערכת (Z5500) חדשה מאוד , נקנה לפני 4 ימים .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-