עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך מגבר סטריאו/ מונו בעוצמה נמוכה האם יש מישהו שיודע איכן ניתן לקנות? עדיף מגבר דיגיטלי.. לדוגמא : http://www.tnt-audio.com/ampli/t-amp_e.html אשמח לתגובה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yarivot26,

אני מחפש סט רמקולים 5.1 בסביבות 1000-1500 ש"ח (יש מקום לגמישות קלה). המערכת מיועדת למוסיקה, סרטים ומשחקים. אני לא אודיופיל, אני צריך משהו ששומעים טוב ושהבית ריק גם חזק המערכת תיהיה מחוברת לרסיבר. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם קניתי לפני שנתיים בערך את sound blaster live value ושם בכרטיס עצמו יש לי 5 יציאות ובאתר של www.soundblaster.com מצאתי שבכרטיס live value יש רק 4 יציאות אז אני לא יודע איזה כרטיס יש לי על הדרייבר שנתנו לי אם הכרטיס רשום sound blaster live value אז איזה כרטיס יש לי משהו מוכן להגיד לי ??? ???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי כרטיס טלויזיה עם יציאה אנטנה נקבה ויש לי במחיר AV אנטנה זכר / נקבה שתי כניסות ... איזה כבל אני צריך זכר זכר או זכר נקבה כדי לחבר לממיר YES ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחפש רמקולים עבור המחשב הנייד של אשתי. כרגע יש לה רמקולים של קריאטיב שעלו באיזור ה60 שקל לפני 4 שנים (2.1 כלשהו). היא שומעת בעיקר וידאו ביוטיוב וגלגל"צ, או mp3 באיכויות אקראיות (החל מ128 קב"ש וכלה ב320 קב"ש) הרמקולים יחוברו ישירות למחשב נייד (מקבוק אייר), בלי הגברה או עיבוד. המטרה המשנית היא להעביר את הרמקולים הקיימים לסבתא שלי (שלא שומעת כ"כ טוב), כדי שתוכל להשתמש בסקייפ. התקציב הוא בערך 200 שקל, אפשר וכדאי לחסוך (לא יעשה בהם הרבה שימוש). חשבתי על ה microlab b56. מה דעתכם? הצעות חליפיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מהיכן ניתן לקנות כבל אודיו אופטי באורך של 5 מטרים ? מחיפוש בגוגל יש מכל מיני אתרים"וירטואלים" כאלה עם משלוח.. אני גר באיזור הקריות ואני מחפש חנות פיזית לקנות ממנה.. ב-KSP באייבורי ובאופיס דיפו מצאתי רק באורך 3 מטר.. באתר של באג גם כן לא מצאתי.. מישהו מכיר אולי מקום שניתן לקנות בו עוד היום את הכבל הנ"ל ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הבקשה בכותרת, מכירים כרטיס קול איכותי למחשב נייד? כמעט קניתי INDIGO שהוא מעולה וגם מקצועי אבל כרגע אין לי צורך בזה, מה שגם הוא דיי יקר (1300+-) הסיבה לכרטיס קול שהוא לא מהמחשב הנייד עצמו היא בכלל מה שהמחשב נייד נותן, יציאה פשוטה שבקושי אוזניות מחזיקה, לא רוצה מגבר זה גדול מדי, והסיבה שכמעט לקחתי את האינדיגו היא בגלל שהוא מתחבר לאיפה שהשלט מתחבר בצד השמאלי של המחשב, והוא קומפקטי ומצויין לנשיאה... מישהו מכיר עוד כרטיס בסגנון הזה? ואם לא אז משהו קטן שיהיה נוח לנשיאה וכמובן איכותי...אם המחיר עובר את ה 500 בצורה נורמלית אז גם אפשר להציע.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sos,

שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל שיהיה לו גם רדיו. (אם יש כזה דבר, אם אין אז תמליצו לי על משהו בסגנון שיש לו גם רדיו) גם כדי להעתיק MP3 לנגן צריך חיבור אינפרה אדום? כי אין לי כזה חיבור. נראה לי שיש לUSB כי אם זה כך אז אחלה. אבל חובה שיהיה רדיו והתקציב שלי עומד על מקסימום 350 שקל. אז תמליצו לי על נגן MP3 הכי טוב שאני יכול לקנות בכסף הזה, אתם יכולים גם להמליץ על נגנים שלא נמצאים בארץ כי בן דוד שלי בחו"ל ואני יבקש ממנו שם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קניתי את גירסאת ה6 גיגה לפני 4 ימים העברתי למכשיר שירים דרך הIRIVER PLUS כל הTAGIM בסדר ומעודכנים וגם הפכתי אותם והעיברית מוצגת לי בסדר גמור ..רק שיש בעיה אחרת יש לי אלבומים כפולים וכשאני נכנס לאלבום למשל "15 הדקות של אסף אמדורסקי" הוא מראה לי רק שיר אחד מתוך האלבום ולא את כולם ..כשהעברתי את השירים בהתחלה זה לא קרה זה קרה לי רק לאחר כשעה של שימוש במכשיר פתאום כל השירים שהיו באלבום נעלמו ונישאר רק שיר אחד באלבום + בBROWSER של הנגן אני רואה את כל הקבצים אך באלבום הם לא מופיעים לי + כשאני בוחר בARTIST את האפשרות לנגן את ALL אז כשזה מנגן שיר באנגלית הכל בסדר אבל כשאני לוחץ על כפתור השיר הבא והשיר הבא הוא עיברית אז השיר העיברי מתנגן אבל על המסך מוצג עדיין שם השיר הקודם ?!?!...…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מכשיר פשוט ענק!! http://yurimpark.blogspot.com/2005/09/ultimate-cowon-a2-review.html

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Grihan,

יש לי את אוזנית הUSB מדגם Gamecom 780 של Platronics. אני מרוצה מאוד מהאוזניות, אבל אני מרגיש שעוצמת הקול גבוהה מדי - אני צריך להוריד ממש את העוצמה בWindows. למשל בשיר הזה אני שומע ברור כשעוצמת הקול בYoutube על כ50% ועוצמת הקול בWindows על אפס.יש איזושהי דרך להוריד את העוצמה לרמות סבירות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by fuck off,

כמובן שעדיף פחות. ותודה לכם מראש. ;D

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי חבר שיש לו תקציב 700 שקל הוא רוצה לקנות 2.1 למחשב שלו..... על מה אתם ממליצים? והאם מישהו מכם מכיר חנות באזור ירושלים שיתן לנו לשמוע ברמקולים האלו..... יש לו כרטיס קול SM4 מובנה על לוח אם רוקלייק של אינטל.. האם כדאי לקנות כרטיס קול יותר טוב ורמקולים ב700 או רק רמקולים? וזה לשימוש עיקרי מאוד במוזיקה תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nore0,

המחשב וה-iTunes מזהים את ה-IPOD אבל השירים לא נכנסים עשיתי Uninstall ולא עזר יש הצעות ? http://img65.imageshack.us/img65/3889/itunes3fa.jpg

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש אחר אוזניות BT עבור חברה שלי. השימוש שלה הוא בעיקר מול המחשב בהאזנה להרצאות\שיעורים\מוזיקה ועם הטלפון בזמן שהיא עושה ספורט. היא לא אוהבת סגנון in-ear כי זה מכאיב לה באוזן, ומעדיפה משהו בסגנון האוזניות של האייפון שהיו לה נוחות. האם קיים פתרון טוב אלחוטי, שיעבוד כמו שצריך? אינני מכיר כלכך את התחום ולא יודע גם מה לחפש.. כמו כן אינני מציין תקציב מאחר ואינני יודע מה טווח נורמלי. אין לי בעיה עם רכישה בEBAY אם זה מוזיל את העלויות באופן דרסטי או פותח דלתות נוספות. תודה מראש, ערן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום חברים, יש לי HTPC בסלון הקטן שלי (3 על 3 בערך) מעוניין לשדרג עם מערכת סראונד חמודה ולא יקרה עם באס נעים לאוזן בוואלה שופס מציעים את ה- Logitech Z906 ב- 1800 ש"ח המחיר באתרים בינ"ל עומד על 300 $ לפני מע"מ, משלוח ומיסים (יש מיסים על זה?) אשמח לחוות דעתכם האם כדאי לקנות בארץ או להזמין מחו"ל וגם אם מישהו מכיר את המערכת או מציע חלופות באותו קנה מידה של מחיר (או זולות יותר כמובן) זה יהיה מעולה תודה לעוזרים מצ"ב הקישור למכירה ב-וואלה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DJ0B49637

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום , קניתי ביום חמישי אחרון דיסק חיצוני של חברת 500G WD Elements. מ אייבורי. קניתי כי רציתי לראות דרך ה DVD של הטלויזיה סרטים. בשלב הראשון,חיברתי למחשב הכנסתי כמה סרטים ואחרי זה לקחתי לבדוק איך עובד ב DVD ששל הטלויזיה. מה שקרה ש הDVD זיהה את הדיסק החיצוני אבל לא נתן לסייר הכוונה לדפדף בין הסרטים.לאחר שניתקתי את ה כבל מ ה DVD פתאום הוא מראה שורות של הסרטים אבל כבר מאוחר כי הכבל מנותק. מדובר על DVD של הום סנטר Luxor usb+dvd . שלב שני, חשבתי שבגלל שלא פירמטטי את הדיסק הקשיח אז הוא לא מזהה עד הסוף את הדיסק הקשיח (כי הוא כן זיהה אותו חלקי ,הוא קראה אותו עד 100% ),לכן ביצעתי פירמוט על ידי מחשב שלי קליק ימני ואז פרמוט. פתאום ה DVD לא מזהה את הדיסק הקשיח התקשרתי/הלכתי לתמיכה/מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לאבא שלי יש יום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת סטריאו עם קומפקט דיסק וטייפ ושלט רחוק. הצלחנו לאסוף 700 ש"ח. מה מומלץ בטווח המחיר הזה ? האם יש גם משהו שיקרא דיסקים צרובים ? אולי אפילו MP3 ? באסים עמוקים זה לא ממש חשוב (הוא כבר לא שומע את הטווח הזה ... :'( ) חשוב שהצליל יהיה נקי עם טרבל ו MID טובים. הגזמתי עם הדרישות ? אנא עזרתכם,HF

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD 32" חדשה לחדר, והתעניינתי בדגם המצוין בכותרת אחרי שקראתי עליו המלצות באינטרנט. יש לו את כל מה שאני צריך: SCART, HD READY, 100HZ, 3 HDMI. חיפשתי בחנויות החשמל השונות את הדגם כדי לראות איך הוא נראה במציאות אבל נאמר לי שאין להם אותו (למרות שיש אותו באתר של היבואן). התקשרתי ליבואן ("ראלקו"), בשירות לקוחות השיחה התנתקה פעמיים אחרי רבע שעה המתנה ללא מענה, בפעם השלישית שהתקשרתי פניתי אל ההנהלה כדי לנסות לבדוק אם הם מוכרים מוצרים ללקוחות פרטיים, אחרי המתנה ארוכה מישהי ענתה לי, ביקשתי ממנה לחכות לרגע על הקו והיא התחילה לצעוק שהיא לא יכולה כי יש לה מלא דברים לעשות, אמרתי לה שרק רציתי לשאול שאלה בקשר לטלויזיה אחת שלהם והיא ישר אמרה שהיא מעבירה אותי לשי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Or ei,

טוב הזמנתי מפלונטר ומפנדה (כל אחד לחוד) את הZXR-500 ושניהם אני צריך לחכות (ולחכות משהו כמו חודש חודשיים ....) אז חשבתי אולי אני אגדיל טיפה את התקציב ל איזה 1100-1200 ואקנה משהו עכשיו יש המלצות ? אני יותר מעדיף 5.1 או אם אתם מכירים חנות אחרת שיש לה את הרמקולים זמינים במלאי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by orhoter,

קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אז מקסימום תעבירו לפורום הנכון. אני חדש כאן וחבר הפנה אותי ואמר שפה אני אוכל לקבל עזרה בבעיה שלי. יש לי מחשב נייד קומפק מיני, שאני רוצה לחבר אותו לטלוויזית הCRT הישנה שלי. למחשב יש רק יציאת VGA, לכן קניתי מתאם מVGA לSVIDEO כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260520060128&ssPageName=STRK:MEWNX:IT כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה, התמונה מרצדת כל הזמן ובקושי אפשר לראות משהו. ניסיתי לשחק עם קצב הרענון של המסך, ניסיתי את כל האופציות מ60HZ עד 120HZ ועדיין התמונה לא התייצבה... אני מודה למי שיוכל לעזור לי

22. Started by dodoboy,

קניתי mp4 תומך רק סרטים MVS לא ממש הבנתי מה זה מישהו יכול להסביר לי? העם סרטים רגילים גם הם ב MVS

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, אני מניח ויודע שפותחים נושאים כאלה כל יום ואכן שוטטתי פה קצת ובדקתי נושאים דומים לשלי, אך עדיין לא הצלחתי להגיע לתשובה, הרי לכל אחד צרכים ורצונות משלו. :] אם כן, אח שלי נוסע לקונטיקט לשבועיים בסוכות, ואני רוצה שיביא לי נגן mp3. התקציב שלי, כפי שמצויין בכותרת, הוא כ-250$ עד 300$. עכשיו, מה אני רוצה בנגן ? - מקום אחסון: לא צריך יותר מדי ! יש לי סה"כ איזה 2500 שירים על המחשב... ולכן כמה ג'יגהבייט כלולים במכשיר לא כל-כך קריטי. - איכות סאונד: גבוהה, מן הסתם :] חיחי. - צבע: רצוי מאוד. להציג תמונות על הנגן הוא בהחלט פלוס שאני מוכן לחיות איתו. - וידאו: גם מאוד רצוי, ואם אפשר באיכות גבוהה. שאלה בקשר לוידאו ניתן למצוא למטה. - בטרייה: נטענת. אין לי כוח להתעסק עם הקטנו…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Overclocker,

היי אני מחפש תוכנה שתשמש תחנת רדיו לארגון השירים, השמעתם וכו'. בעיקרון הציגו לנו תוכנה מסחרית אחת, שיכולה לעבוד עם מספר ערוצים, בכל ערוץ אתה יכול לסדר רשימת השמעה בכל מיני צורות (רנדומלי, לפי סוגי שירים, מוכן מראש וכו'). אפשר בערץ אחד להשמיע ובשני לארגן רשימה אחרת כשאתה שומע אותה בערוץ נפרד (אוזניות לדוגמה). אם אתם מכירים תוכנות כאלו (יעודיות לרדיו), או אפילו תוכנות רגילות עם יכולות מתקדמות של רשימות השמעה וכו', אנא ציינו אותן פה. (עדיפות כרגע לתוכנות FREEWARE שכן זו תחנה בהתהוות ולא רוצים כרגע להוציא סכום כסף רב). לא חושב שזה משנה, אבל התחנה תשדר בהתחלה באינטרנט (STREAMING) וקיים כבר ציוד מיקסוס (מיקסר 16 ערוצים) , מיקרופונים מקצועיים ושאר ירקות. THX!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני משתמש עד היום באוזניות sennheiser cx550 לשמיעת מוסיקה בנגן שלי (cowon c2), בנסיעה ברכבת. בבית יש לי אוזניות אחרות של sennheiser, דגם HD 555. הפער בין האוזניות תמיד מכווץ לי את הלב ואת האוזניים, ותמיד הנוחות של נשיאת אוזניות תוך-אוזן מנצחת את הסרבול של אוזניות גדולות. אולי הגיע הזמן להתאמץ קצת יותר? האם יש לכם המלצה לאוזניות שיתנו שמע טוב, יהיו נוחות לנשיאה ויצדיקו את המעבר מה-cx 550? (למשל, האם אוזניות כגון px-200 טובות יותר מהאוזניות שלי היום ושוות את המעבר)? אני שומע בד"כ folk, פופ, אינדי. לא אוהב יותר מדי באסים. מבחינת תקציב - עד 500 ש"ח. רוב תודות למגיבים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים