אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לקנות אזניות עד 300 שח. אני רוצה שהן תהינה אטומות מרעשי סביבה, לא נמוכות, ולא כפתוריות (!). קראתי נראלי את כל התגובות בזאפ, ועד שמצאתי משו שעומד בדרישות, אמרו שהאזניים מתחממות ומזיעות מידי בקיץ שלנו. עדיפות רצינית לחברות Sennheiser ו Creative. מי שיוכל לעזור (עדיף מניסיון אישי) אני אודה לו. השימוש הוא למוזיקה מנגן (רוק מטאל אקוסטי וכיוב) לא מצאתי משו מתאים, אם אתם מוצאים לא חייב לבזבז לי את כל הכסף תודה רבה אפשר (ורצוי) להגיב לי למייל.. eden@faqil.com
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שמעתי שיש 2 קטגוריות ושאחרונה מיועדת לשימוש יותר מקצועי כלומר ל1080, 3D וכו' שבעתיד יוכל לחסוך וגם ימנע מצורך רכישת כבל זה כאשר טכנולוגיה תתקדם. לא יודע מה המחיר של כבל זה, אבל שווה לקנות עכשיו או להסתפק עם קטגוריה 1 בנתיים? גם עדיף 1.3 או 1.4? אני שמעתי שההבדל הוא אפשרות חיבור רשת מקומית אבל אני לא מכיר כרטיסי רשת בעלות יציאה של HDMI.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה חדשה לחדר ולפי מה שראיתי בחנויות ולפי טלויזיה שיש כבר בבית FHD זה מיותר ולא טוב אפילו כי שידורים של הוט רואים בו על הפנים וזה מיותר בגלל שזה יקר יותר בניגוד לLCD עם רזולוציה רגילה וHDMI הציעו לי על הטלויזיה Philips 3403 37" מה דעתכם עליה? התקציב הוא עד 6000 ש"ח עכשיו בנוגע למערכת קולנוע אני צריך מערכת קולנוע שתשמש אותי לטלויזיה למחשב(מוזיקה!!! וסרטים) ולאקסבוקס התקציב הוא 4000 ש"ח(אני לא מבין בזה..) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש משהו חובבני אם עדיפות ליד ראשונה ( למרות שבהנתי שאין לי ממש מה לחפש שם ) גם יד שנייה במצב טוב יהיה בסדר. אני מחפש משהוא די פשוט אני לא הולך להופיע במועדונים בתל אביב או משהו כזה רק אירועים קטנים ( עד 70 איש ) ואולי לעשות כסף מהצד ככה. ראיתי את זה: http://www.netoneto.co.il/pl_product~CDJ240~19~63.htm נראה שהוא עונה על הצרכים שלי אני רק לא רוצה להתחיל לרוץ ממעבדה למעבדה ולחפש מחירים במקרה של תקלות. ( הבנתי שזה רגיש אצל קונרולים זולים ). ואני יודע ש"זול זה יקר". למבד זה אני מתקוון גם לערוך שירים שאני וחברים שלי כותבים. אני לא מתקוון לזרוק על זה מעל 2000 שח, (אני יודע שזה מוריד את רוב האפציות). ושוב אני לא רוצה משהו שימות לי אחרי שנה אלה שיחזיק שנתיים שלוש ככה. תודה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות איכותיות עם צליל נקי ובאס איכותי. מיני או In-Ear. עדיף In-Ear בגלל שאני רוצה להשים את האוזניות גם בקסדה כדי לשמוע באמצע הנסיעה. אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז עדיף שלא. אפשרות לחרוג מהתקציב במעט אם זה באמת שווה את זה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן דיסקים שיכול לנגן דיסקים עם MP3 לרכב. לא רוצה דיסקמן אלא רדיו דיסק לרכב. בדקתי את ההצעות באתרי המכירות הפומביות אבל כל הזולים הם מתוצרת חברות שלא ממש קיימות (לפחות לפי חיפוש ב-GOOGLE). אני לא רוצה להשתולל במחיר ככה שמערכות באלפי שקלים לא באות בחשבון. מה שכן אם יש למישהו המלצה על דגם שאפשר להשיג במחיר טוב בארץ (או בחו"ל) אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
Azalia link controller integrated in Intel® ICH6R chipset. 8-channel audio codec CMI9880L. - Compliant with Azalia 1.0 Spec. - Supports Multi-Streaming function. - Supports Universal Audio Jack (only Front Audio Jack). לא יותר מ600 ש"ח תודה...
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בזמן שחיפשצי משהו ברשת מצאתי איזה פסיכופט אחד שצילם את החדר שלו, הסתכלתי בכמה תמונות ואז ראיתי את הדבר הבא, חשבתי שזה סתם קישוט לשולחן אבל אז שמתי לב ללוגו שם של HARAM KARDON הבנתי שזה רמקולים, אבל איזה רמקולים אילו !? העיצוב מדהים ! http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0434.JPG.html http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0432.JPG.html
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נפלה לי הספוגית של אוזניה שמאל של האוזניות Sennheiser px100. מאיזה חנות ניתן לקנות ספוגית לאוזניות px100? אם יש רשת/חנות באיזור הדרום, מומלץ .
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי הצלחתי בכשרון רב לסתום את אחת האוזניות שלי שהן מדגם סנהייזר CX300 חדרה לשם קצת ג'יפה ולא שמתי לב ככה שכרגע כמעט ולא שומעים באותה אוזניה. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את המצב? אם לא, חשבתי להשתדרג טיפה. יש המלצות? אני חובב סנהייזר. האוזניות משמשות בעיקר לפעילות ספורטיבית שזה הליכות/ריצות/חדר כושר, ומדי פעם בנסיעה. הCX300 היו מצויינות פרט לשימוש בזמן ריצה - שאז הן נהגו לקפוץ החוצה מדי פעם. האם נראה לכם שאני צריך להשאר עם הליין "הקלאסי" (CX300,CX400, CX55....) או לעבור לליין "הספורטיבי"? האם ישנם הבדלים בסאונד בין 2 הקטגוריות? והאם בכלל יהיה הבדל מורגש בין נגיד CX300 ל-CX500? המחיר של ה500 יותר מכפול וכל מה שמופיע במפרט זה שהן מגיעות ל2 הרץ פחות בנמוכים ו1000 יותר ב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחיפוש קל ברשת, לא נתקלתי ביותר מדי חנויות שמוכרות IAUDIO בארץ (חוץ מ- TOP100.CO.IL) הרוב מוכרות SANDISK, IRIVER ו CREATIVE
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, לאבי אוסף תקליטים שכבר שנים יושב וצובר אבק. עלה לי הרעיון לנצל את הפטיפון שלנו, שגם יושב וצובר אבק, כדי להעביר את הספרייה המרשימה הזו למחשב. חיפשתי קצת באינטרנט ואפילו נתקלתי בשרשור שהיה פה לפניי שנתיים, אך עדיין נשארתי עם מספר שאלות: כל המדריכים שמצאתי עד כה מדברים על חיבור כבל ה-RCA של הפטיפון, באופן זה או אחר, לכניסת המיקרופון שבמחשב. בעצם, מדובר על הקלטה של האודיו מהתקליט באמצעות תוכנה זו או אחרת (Audacity הוא השם שעלה הכי הרבה). אני תוהה אם יש אפשרות להשתמש בחיבור הפטיפון למחשב כאופצית האזנה (ולא רק הקלטה). כלומר, שחיבור הפטיפון יהיה כמו חיבור של כונן דיסקים, לצורך העניין. האם אפשר לחבר פטיפון למחשב, לשים תקליט ובעצם להאזין לו במדייה פלייר? לא הבנתי מה הצורך ב…
-
- 6 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום אני יודע שהיה כבר כזה תארד והוא הצליח לא רע והרבה מאוד אנשים התחדשו מאז אז תפרסמו את הדברים שלכם שקשורים לאוודיו ולא ידעתי איזה כותרת להשים אז כתבתי את מה שהיה בפעם שעברה
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחרונה אני שומע לא מעט רעשי רקע, וזה די מעצבן בסרטים, רציתי לשאול האם מגבר אוזניות מסוגל לסנן את רעשי הרקע האלה (וכמובן, להוסיף ל-SR60 שלי אפשרות לכוון את הווליום שלא דרך הדרייבר של כרטיס הקול), ואם כן, אז האם יש מגבר קטן, קומפקטי, בתקציב של עד 500 שקל, שלא יהרוס את איכות הצליל, וכמובן, שישתלב טוב עם ה-GRADO PRESTIEGE SR60 שיש לי כרגע? (עדיף כזה שיתחבר ליציאת ה-SPDIF שעל לוח האם שלי, כי כרטיס הקול לא משהו, וכמובן, יקבל את חיבור ה-PL 3.5 זכר של האוזניות).
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כמה ימים את הIaudio U2 ברשת באג והתאכזבתי לגלות שהוא אינו בא עם מטען שמתחבר לרשת החשמל. ברצוני לדעת האם מישהו רכש מטען לנגן הזה (כמו שאני הבנתי לא ניתן למצוא את המטען של החברה בארץ) אפילו מטען ג'נרי. אני אשמח לקבל מידע על עוד מיגוון אביזרים שניקנו לנגן ו/או לסידרה, איפה ניתן להשיג? וכמה עלה? (כגון רצועה לזרוע, מטען וכו'...) תודה רבה, עמית
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים תקציב עד 800 שקל, חדר של 25 מטר ככה שאין יותר מדי מקום. יש ברשותי מחשב g750jh שיש לו וamplifer מובנה אם זה עוזר בבחירת הרמקולים. מה דעתכם למשל על ה solo6c? לעזרתכם אודה, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האוזניות הגיעו אליי אתמול לאחר שחיפשתי אוזניות IN-EAR וביקורות מצוינות שקראתי עליהן. רכשתי אותן לפני שאני קונה נגן מוזיקה וניסיתי אותן בינתיים עם המחשב הנייד דרך נגן ה-WMP ובאיזה נגן זול וישן של IAUDIO (עם תאורה כחולה). האיכות סאונד באופן כללי טובה אך לא מרשימה במיוחד גם לאחר כיוון ה-EQ. השאלות שלי הן: האם שני הכלים שבהן ניסיתי את האוזניות הן מדד לאיכות שמע שניתן להוציא מהן? והאם כשאני אחבר אותן לנגן שאני מתכוון לקנות הלא הוא ה-D2, שלו לפי הבנתי איכות סאונד מעולה עם AMP חזק במיוחד אני אקבל את התוצאות הרצויות משמע איכות סאונד מעבר לטובה ואף מעולה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שיש איזה אפשרות כלשהי להוסיף ל-H140 תמיכה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הימרתי על הביקורות הטובות שקראתי כאן על Altec Lansing ATP3, 2.1, קניתי ואני נהנה מכל רגע. בתקציב הזה (340 ש"ח) קשה לי להאמין שיש משהו טוב יותר. לחובבי הצליל הגבוה והמדוייק - חובה לשמוע אותם לפני שאתם קונים משהו אחר. שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, לאור המלצות הרבות שקראתי בדפים ישנים בפורום, אני חושב למתוח קצת את התקציב המקורי שייעדתי לנושא, ולרכוש את ה-ATP3. הרמקולים יחוברו למחשב, והשימוש המרכזי שלהם יהיה לשמיעת מוסיקה. יש לי מספר שאלות ואשמח אם תתייחסו אליהן לפני שאבצע את הקנייה: 1. האם גם היום, לדעתכם, ה-ATP3 הם הטובים ביותר בטווח המחירים שלהם (עד 400 ש"ח)? 2. אני לא מצליח למצוא אותם באתר של Altec Lansing. האם ייצורם הופסק? 3. יש לי כרטיס קול פשוט, on board (לוח של ASUS). האם יש צורך בכרטיס טוב יותר כדי להנות מהרמקולים או שדי בכרטיס זה? 4. האם ניתן למקום את הסאב בצמוד למארז המחשב (על הרצפה), או שהרעידות עלולות לפגוע במחשב? 5. האם ניתן למקם בצמוד לסאב את תקעי החשמל השונים של המחשב (כולל שנאים למינ…
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בכרטיס קול שלי audigy יש מצב אקולייזר שנקרא ROCK ומאז שגיליתי אותו אני לא מוכן להיפרד ממנו. בדרך כלל לא חיבבתי EQ אבל התוצאה שהEQ במחשב + ברסיבר נותנת מדהימה... אפילו שמרגישים קצת בסאונד שזה קצת OVER... ברסיבר זה בעיקר תוספת באס וטון, ועוד משהו שנקרא AFD... בכל מקרה, האקולייזר במחשב הוא פרמטרי, ובגלל זה קצת קשה לי לשכפל את התוצאה שהוא נותן על EQ אחרים... מצורפת תמונה... אודה למי שיכול להסביר לי איך העקומה נראת פחות או יותר. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים.. יש לי את כרטיס הקול המובנה של Realtek משום מה שאני נכנס להגדרות שלו, אין לי אופציה להגדיר רמקולים... מספר של רמקולים וכו' כמו בתמונה בלינק : http://www.vistax64.com/attachments/sound-audio/9114d1230900158-realtek-digital-out-rca-only-2-channel-sound-rca-digital-into-reciever-realtekhdaudiocontrol.jpg כל מה שיש לי זה Digital input / Digital output בחלק העליון של הדף, ובכרטיסיות למטה יש לי Soundeffects ו Default format מישהו יודע למה זה ככה? המחשב מחובר בכבל אופטי למגבר.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי. יש לי נגן מוזיקה פשוט ואני שומע בו בעיקר פסקולים מסרטים (שאם אני לא טועה זה נחשב למוסיקה בעל המון פרטים קטנים, כמו מוסיקה קלאסית). האם כדאי לי להוריד מוסיקה לנגן ב-MP3 או ב-WAV? חשוב לציין שיש לי אוזניות די טובות של JBL ויש לי מספיק מקום אחסון בנגן. תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-