אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איך לרכוש מערכת סטריאו משומשת - עם דגש על מערכות וינטאג' בטרם קריאת מאמר זה, הייתי ממליץ לקרוא את המאמר הקודם שלי, מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי. במאמר הבא אני עושה שימוש במספר מושגים ומתבסס על הבנה מינימאלית שלחדשים בתחום ייתכן ותהייה חסרה חלקית. קריאה של מאמרי הקודם תיישר קו ותאפשר הבנה מלאה ומיקסום התפוקה ממאמר זה. וינטאג'? נתחיל מהשאלה הראשונה תמיד. מהי בכלל מערכת וינטאג'. ובכן. מערכות וינטאג' נבדלות מאחיותהן, שהן מערכות "משומשות" בלבד עקב גילן המופלג. מערכות וינטאג' אפשר להגדיר ציוד מתקופה רחבה מאוד. עם זאת, השימוש שלנו יהיה פחות או יותר מתחילת-אמצע שנות ה-70 עד אמצע שנות ה-80 (עם חריגות קלות לפה או לשם). היחוד של המערכות האילו אל מול מערכות חדשות/משומשות אח…
-
- 6 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פשוט בגלל שאני רוצה לדעת אם להשאיר את כרטיס הקול אצלי או לתת אוו לאח שלי שיש לו איזה כרטיס דרעק, ודרך אגב הרילטק בא עם יציאה אופטית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלוזית LCD לחדר שלי בתקציב של כאלפיים שקלים. כמובן שחשוב לי איכות תמונה טובה וסאונד סביר. הייתי נעול על LG 32LH20R LCD 32 , אבל לאחרונה הבחנתי שאין אפשרות לחברה למחשב וזה קצת הרתיע אותי. כרגע אני לא מתכוון לחבר את הטלוזיה למחשב, אבל זאת יכולה להיות אופציה טובה בעתיד. ד.א לתקציב שלי נכנסת רק טלוזית HD Ready. תודה על העצות
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים חדשים למחשב בסביבות ה450 שקל שיהיו 2/2.1 (אין לי מושג מה עדיף) ראיתי מלא מבצעי על microlab והבנתי שהרמקולים שלהם להיט אז אני ישמח לקבל המלצה על איזה רמקולים טובים לחדר שימושים לסרטים בעיקר וקצת גיימניג
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא יודע איזה אבל יש לי תיאור וגם כמה רעיונות. אני צריך שהאוזניות יהיו Closed כאילו שיהיה את הספוג הזה מסביב לאוזן כמו באוזניות מקצועיות אבל שלא יהיה יותר מדי גדולות ומסורבלות כאילו שאני יוכל להסתובב איתם ברחוב בלי להיות מגוחך :. והכי הכי חשוב שיהיה להם צליל טוב. יש לי כמה רעיונות: 1. sennheiser PX-200 http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/px200.htm 2. sennheiser HD-212 PRO http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/212.htm אז דבר ראשון מה אתם חושבים על האוזניות האלה ודבר שני אם הם לא נראות לכם אז תציעו לי דברים אחרים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש אפשרות אחת של קריאיטיב 40 JUKE BOX יש עוד אפשרויות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש אוזניות הכי טובות שאפשר בתקציב שלי, השימושים הוא נטו מוזיקת טראנס. חשוב מאוד שיהיה באס עמוק כמה שאפשר, ולא פחות חשוב דרוש בקר עוצמה, האוזניות יתחברו לאייפון 3GS ולכן דרושה גם התאמה ביניהם. האם קיימים בשוק אוזניות כאלו ? עם קיימים כאלו אבל במחיר קצת גבוה יותר לא להתבייש בבקשה להמליץ אליהם. תודה רבה לכל העוזרים. מצאתי כמה אפשרויות מעניינות מה דעתכם ? 1- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8290 המחיר לדעתי דיי טוב ודיי ברור לי שאלו איכותיות מאוד. 2- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1273 אלו נראים לי מאוד מקצועיים, הרי זה אוזניות לDJ. 3- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1272 אלו הם הגרסה הישנה יותר אבל גם נראים לי מאו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך אטר טוב של מחירים למגברים לרכב אנה עיזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב נראה לי כי יציאת subout ברסיבר שלי לא תקינה..בדקתי את הסאב ואת הכבל והכל נראה תקין ברצוני לחבר את הסב בדרך אחרת ..אשמח לעזרה בחיבור ? מצורף תמונות פאנל אחורי של הרסיבר ושל הסאב המון תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מתכוון כאשר אני מחבר טלוויזיה ב-TV-OUT למחשב אבל במקום שאת הסאונד אני אשמע ברמקולים של המחשב אני רוצה בטלוויזיה לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב דרך הטלוויזיה הבנתי שצריך איזה כבל מפוצל מצד אחד של זכרים לא? יש לציין שאני משתמש בכרטיס קול audigy 5.1 בעל 5 חיבורים בכרטיס קול
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי קול אחד OB של GYGA-BITE והשני של SB LIVE בכרטיס של LIVE מחוברים רמקולים 5.1 ובגלל זה אני לא מצליח להכניס את השקע של(line in) שנמצא בינהם כי השקע גדול אז אני רוצה לשים את זה בשקע של OB ולשמוע ברמקולים. האם זה אפשרי ? כי מה שיוצא לי זה שאני שומע אותם באוזניות של OB תודה
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לראות את הסרטים שאני מוריד במחשב דרך מסך הטלוויזיה שלי בסלון. הטלוויזיה היא סמסונג 37" HD READY עם כניסות HDMI ו-S-VIDEO בין היתר. ברשותי PS3(אין לי DVD רגיל) המחובר לטלוויזיה. המחשב Q6600 2.4ghz כרטיס מסך geforce 8800gt לוח אם GA-P35-DS3P האם יש דרך לצרוב את הסרטים ולראות אותם דרך ה-PS3? אולי אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה? האם האיכות של הסרט תיפגם בטלויזיה? אשמח לקבל קישור למדריך בנושא.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שמתי לב שלא מזמן יצא הSansa m. החלטתי שאני אלך על הSandisk Sansa, כנראה ה512MB, ושמתי לב שלסדרת הe יש אפשרות הרחבה ולסדרת m אין. מבחינה טכנית ממה ששמתי לב הנגנים זהים. יש לm איזשהו יתרון? המחיר של e ו-m באותו גודל זהה. ככה שנראה לי שהרבה יותר עדיף ללכת על הSansa e, לא? במיוחד אם אני הולך על ה512MB. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
PHILIPS FULL HD מחוברת דרך מגבר לכ. מסך ATI 5850. כבל HDMI כמובן. משום מה, למרות שהמחשב יושב על רזולוציה 1920 על 1080 בטלוויזיה יש מסגרת של 1-2 ס"מ, כלומר אני לא רואה תמונה מלאה אלא כאילו תמונה קטנה יותר. הקטע המוזר הוא שלמגבר מחובר מחשב מדיה סנטר שמחובר באותה צורה ודרך כ.מסך ONBOARD והטלוויזיה מראה תמונה מלאה בלי מסגרת. ה עדכנתי את הדרייברים, שיניתי סוגים של HDMI אפילו התקנתי וינדוס מחדש ועדיין זה ממשיך לקרות. למה זה קורה?? הצעות, השערות ופתרונות יתקבלו בברכה! מחשב I5 חדש עם 4 גיגה זיכרון וספק חדש 500W.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו פה שמע אותם? לא סתם האזין להם בחנות ממש שמע הם שווים את המחיר ? יש משהו יותר טוב עד 950 שקל בלי חריגה ? השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה http://zap.co.il/model.asp?model_id=152063
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני שוקל לקנות Xtreamer + HD External. ואז עלה במוחי מחשבה, האם במחיר הזה אצליח לבנות מחשב HTPC? ראשית מבעלי הניסיון, מה כדאי? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות על כל אחד. Xtremaer עולה בסביבות ה- 790 ש"ח. HD External - עולה בסביבות ה- 500 ש"ח. סה"כ 1290 ש"ח. כמה יעלה מחשב HTPC למשתמש ביתי ממוצע. להריץ סרטי HD 1080p, מוזיקה, גלישה באינטרנט ב- LCD, צפייה בסרטונים Youtube וכו'. איך ה- HTPC מתחבר לטלויזיה? הוא מקבל AV משלו (כמו שיש לממיר ולDVD?)? האם אפשר להקליט ב- HTPC תוכניות שמשודרות בממיר? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לאוזניות, עד 100 ש"ח, למוזיקה ומשחקים. אם אפשר אני רוצה שיהיה אפשר לקנות אותם באזור הרצליה. תודה לעוזרים! אלון
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי כולם , קניתי את הרמקולים האלה שלי של לוגיטק Z680(חמישה רמקולים +מגבר)לפני שנתיים והם פעלו מצויין עד לפני שבוע . אני בדקתי את החיבורים של החוטים עם הרמקולים למגבר הכל תקין אבל כל פעם שאני מחליף את הפיוז למגבר הוא נשרף לי. אני מחפש מקום שקרוב לבית שמתמחה בתיקון של רמקולים כאלה , אני גר בצפון ת"א באזור רמת אביב . אני אשמח לכל עזרה ,תודה . דור.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי זה מערכת של 5.1 2 רמקולים קידמיים גדולים אחד סנטר ו2 אחוריים ב2 הקידמיים שומעים מצויןן וחזק ב3 אחרים האחוריים והסנטר שומעים אבל לא כולכך חזק והבאס לא כולכך מורגש ואני מציין שבעבר שזה היה מחובר לטלויזיה היה שומעים אותם ממש חזק במחשב עם מוגדרים בתור 5.1 ומערכת סראונד עכשיו קיצרתי את הכבלים כמה שאפשר ועדיין לא שומעים חזק במיוחד עכשיו אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה אני ישמח בתודה יוני.
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי טלוויזה 32" מהדגם הנדון. טלוויזיה נהדרת - רק שהתקלקלה לי רואים את המסך מאוד כהה ושום ניסיון לתקן זאת על ידי שינוי של הפרמטרים של הבהירות, הנגודיות ואחרים לא עזר... מי שמכיר את הטלוויזיה יודע שהיא מאוד כבדה וביקור טכנאי + העברה לישפאר, בהנחה שהוא לא יצליח לסדר את הטלוויזיה, תעלה 390ש"ח - בלי לתקן בכלל.... האם למישהו יש רעיון מה התקלקל בטלוויזיה ? והאם בכלל היא ברת תיקון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי איי פוד (מרוצה עד הגג -חוץ מכמה דברים) כבר חודש, והאוזניות שלו נחמדות, אבל אני זקוק למשהו יותר רציני.. מכיוון שאין לי שום מושג או ידע בבחירת אוזניות, אני צריך את עזרתכם. התקציב נע בין 50$-100$, (אפשר לחרוג), והגעתי לשני סוגים שיכולים להתאים לי: הראשון הוא IN EAR, מצאתי את הדגם הזה של סוני, הרבה המליצו עליו, אבל אמרו שלא ניתן לשמוע איתם הרבה זמן כי זה כואב/מציק.. http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home;jsessionid=CMh7Rw1fb2!1668865055?O=productlist&A=details&Q=&sku=367723&is=REG השני שחשבתי עליו הוא הדגם הזה, אהבתי את העיצוב והכל אבל הדאגה שלי היא הם ענקיות (ואני לא רוצה להסתובב עם בונגילות בראש) והכבל ארוך מידי (3 מ') http://w…
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב סלוני שכולל כונן בלו-ריי. אני הולך להפעיל סרטים רק מהכונן ולא מההרד-דיסק - זה צורב גם. השאלה היא כזו האם צריך כרטיס מסך תומך HD או שמספיק לוח אם בעל יציאת HD למשל : M3A78 ASUS?? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, חשבתי על לקנות אזניות מתנה לחבר שאוהב לשמוע מוזיקה, ואני ממש לא מבין בתחום. אני חושב על אזניות קטנות בעלות של בערך עד 200 ש"ח. אשמח להמלצות, הארות. התקציב גמיש ואשמח ליחס מחיר איכות טוב. תודה. עריכה: מדובר על אזניות לנגן נייד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מכשיר איכותי(עד כמה שאפשר) עד 800ש"ח כמובן עם כל הפונקציות של dvd רגיל + קריאת קבצי divx באיכות עברתי על מה שקיים ויש הרבה שהם בתחום המחירים אבל אין לי ממש מושג מה לבחור... תודה לממליצים.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-