אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני צריך רמקולים ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני הבנתי שיש לי כרטיס מובנה 8.0 או 7.1 מה ההבדל זה לא אותו דבר 7 רמקולים וסאב? אז אני רוצה את כול הרמקולים אולי אפיילו אם סנטר אחורי חשוב לי שהיא תיהיה אכותית ואולי אפיילו אם מגבר קטן שבא בנוי במערכת אם יש דבר כזה בכלל 2000 שקל +,- תודה והמרחק בן החיבור למחשב למערכת הוא 20 מטר אז לא תיהיה בעיה ? אני יוד שאופטי אני לא יכול וקוקסל אבל לא תיהיה לי בעיה אם RCA
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש ללא כרטיס קול, הכרטיס מובנה על הלוח אם. הלוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 ברשותי בחדר מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק, סוג דיי מוזר אבל אחלה רמקולים עם סאב וופר. לאחר שהתקנתי את הדרייברים של לוח האם, אני לא מצליח להגדיר שכל חמשת הרמקולים יעבדו. כרגע רק 4 עובדים (אחד לא) והסאב גם כן לא עובד. בנוסף לכך, בתוכנת הסאונד שמגיעה עם הדרייברים, אין לי כחח אופציה ל-5.1, רק 4.1 או 6.1 וכו'. יש תוכנה שאפשר לשלוט על זה? מה עושים בנידון? המון תודה! מקווה שמדובר בפורום הנכון
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הם ברמה של האלטק לנסינג FX6021? ושמתי לב שיש אותם בדיוטי פרי... מישהו יודע כמה הם עולים שם?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות האלה, אתה מכירים מקום לקנות אותו בארץ?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי כרטיס X-FI XTREME MUSIC להתקין את הדיסק שקיבלתי או עדיף מהאתר שלהם?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חשבתי על ה-PX-100 של סנהייזר רק שאני לא מוצא אותם. ראוי לציין שאני נמצא בניו יורק וחוזר לארץ ביום שלישי. אם מישהו מוצא חנות אונליין\פיסית באזור אני אשמח. אם יש הצעה אחרת אני מוכן להקשיב. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שיתאים ל רמקולים aztech 5.1 יש עליו ביקורת באתר ועים יש בטרייד זון אז יותר סבבה לא יותר מידיי 250 ככה
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לאחר בדיקה התברר לי שניתן להגדיר כאיכותיים רק את אותם הנגנים המבוססים על דיסק קשיח מתוצרת מפעלים ידועים כמו archos (av500) , cown iaudio (a2), iriver וכיוצא בזה אני מחפש את הנגן\מקליט האולטימטיבי אולם כול הנגנים שיצא לי ליבדוק (iriver hd340, iaudio cown x5l) איכזבו אותי מהסיבות הבאות: 1.הם לא מקליטים באיכות מספקת (30fps ,640x480 אות וידיאו אודיו אנלוגי ניכנס לקובץ avi בפורמט xvid/divx) 2. כולם ללא יוצא מהכלל דורשים המרה מוקדמת כולשהיא , וזה לא מקובל עליי , גם אם ההמרה לוקחת רק 5 דקות לסרט. אני מחפש נגן כזה שכול מה שאני אצטרך לעשות כדי לנגן אותו זה לקחת סרט xvid/divx במחשב ופשוט להעתיק אותו לדיסק הקשיח של הנגן ולילחוץ על play אם אתם מכירים נגן כזה ויודעים ש…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הכרטיס קול חדש לחלוטין קיבלתי אותו מתנה ואין לי מה לעשות איתו , אני מבקש עליו סכום של 800 ש"ח .... שווה כל שקל ואין אותו עדיין בארץ ... כמובן שיש אחריות וקבלה מקוריים
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום קהילת אודיו בעזרת השם בקרוב אני קונה את הנגן i-audio u3 2gb (בבקשה לא להגיד שבמחיר הזה יש נאנו 4GB ועוד תגובות לא רלונטיות). כרגע יש לי בMP3 במחשב 2.7GB , אם אני אקודד לOGG הכול יצא פחות מ2GB? מה ההבדל באיכות בין הפורמטים? האם תיהיה פגיעה מסויימת באיכות? מישהו יכול אולי להסביר לי יותר לעומק (אם יש למישהו שמבין סבלנות, אני בן אדם מתעניין). אגב, אם אתם כבר תותחים, כתוב שהנגן תומך בMPEG4, יש לי קליפ אחד שאני רוצה לקודד למפאג 4, אבל כתוב אמפג 4 SP, לא הבנתי מה הפירוש של SP , האם יש הבדל? אבל בעיקרון זה לא קריטי מקסימום לא יעבור אני אוריד מקודד אחר, יותר חשוב לי הקטא עם הOGG כי יש מצב שאני לא אקנה את הנגן אם ככה. נ.ב מישהו יודע אם יש לנגן תמיכה בעברית הפוכה או ג'י…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני יודע שעניין הJBL מול הATP מיצה את עצמו ללא מסקנה אבל יש מישו ששמע את הAltec Lansing VS4121 ויודע איך הם? יחסית לATP בעיקר. למרות שזה אותו דגם בשיפורים קלים, קראתי שהוא משום מה פחות טוב מה ATP, הבאס השתפר אבל יש בעיות אחרות במקום או משו כזה אם לשניהם אותו מחיר אז חשבתי שהחדש יותר עדיף אבל אשמח להמלצות מנסיון תודה
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם : gigabyte 7zmm http://www.gigabyte.com.tw/products/7zmm.htm ובו : Creative CT5880 PCI sound chip (4 channel) אני מחפש תוכנה עבור הנ"ל שתדע לעשות Mixer ולוח שמאפשר שליטה ושנוי של קובצי Midi . ב CD של לוח האם אין תוכנות כאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הינה הלכו לי עוד אוזניות, הכלבים שלי לעסו לי את הכבל וקיצר הלכו לי הזלמן 5.1 שקניתי ליפני איזה 3\4 חודשים. אני צריך אוזניות בעיקר למוזיקה, נכון שאין משהו איכותי בסכום הזה פשוט אני כבר מרוב קניות של אוזניות כבר לא הולך להשקיע בזה ממש.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, אחרי שקיבלתי עזרה בבחירת אוזניות למשחקים החלטתי גם לקנות אוזניות נפרדות למוסיקה וסרטים ב-300$ [75% מוסיקה] כאשר המוסיקה אותה אני שומע היא מוסיקה קלאסית ברובה. הסדר הוא כזה: פסנתר=>סימפוניות=>הרכבים קטנים. כמוכן האוזניות ישמשו לסרטים. חשוב לי סאונד ניטרלי ומקיף בעל צליל במה רחב ומדויק, כאשר הדגש הוא על המיד והטרבל הנקיים והברורים ללא באס מכה ומעצבן . האוזניות יחוברו לכרטיס קול ASUS XONAR D2 או לנגון COWON D2 או לרסיבר בסלון. אם יהיה צורך אמיתי וממשי במגבר אוזניות, הן יהיו מחוברות למגבר אוזניות. אני אוהב לקבל צליל שקרוב למקור אם חמימות קלילה ולא יותר. אני אוהב לשמוע 180 מעלות כאשר אני מקשיב לתזמורת גדולה ואף להיות בעל יכולת למקם כל כלי לפי השמיעה. האם יכו…
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חשבתי על הדגם הזה AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HX ממה שהבנתי הוא דגם מחודש של AVerMedia AVerTV Hybrid Volar ??? ? מה ההבדל בין הדגם הזה? ТВ-тюнер AVerTV Hybrid Volar HX - Windows 7 TV Starter Kit אשמח לשמוע עוד המלצות
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
עזרה בבקשה ברשותי כרטיס קול קריאטיב לייב פלאטינום 5.1 בכרטיס יציאה אופטית , שמסיבה בלתי מובנת אני לא מצליח להפעילה אני משתמש בווינדואוז אקס פי אם למישהו יש מידע כל שהו אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך המלצה לLCD לסלון בגודל 32 . אבל אני צריך צריך את הטלויזיה מהאתר הזה. http://www.bestbuy.co.il/map.aspx?FolderID=53 בגלל שאנחנו קונים אותה בצקים אז הטלויזיה צריכה להיות רק מהאתר הזה . כי יש בעיר שלי סניף של BEST BUY ואנחנו קונים משם . אני לא מבין בכלל בLCD ככה שאין לי דרישות מיוחדות . מה שכן אם אפשר שהטלויזיה תתמוך בHD . הטלויזיה תיהיה רק בסלון ותתחבר לממיר של הוט ולDVD .(אני לא מתכוון לחבר אותה למחשב .) אם אפשר אז תמליצו על כמה טלויזיות, למקרה שאחת תיהיה חסרה להם במלאי . ועוד משהו , איך החנות עצמה ? למקרה שאני יצטרך לממש את האחריות . מישהו קנה משם ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בעקרון זה נגן לרכב אבל מביני עניין בנגנים יעזרו גם כאן בעקרון העניין הוא כזה אני מעוניין לשדרג נגן דיסקים לרכב מבחינת העניין הכספי אני מוכן להשקיע עד 1200 שקל, שואף עד 900 שקל לגבי החברה די נסגרתי על PIONEER לדעתי מעלים מחיר על השם של החברה אבל זה שווה את זה בינתיים לפי מה שחיפשתי התלהבתי מן הDEH-P4800MP שלהם במחיר של 800 שקל ברכב יש לי 2 רמקולים 9*6 של PIONEER בעלי 250 W ועוד 4 טוויטרים קטנים מחפש מכשיר שימשוך אותם בלי מגבר לדעתי הhttp://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069880_291048449_tab=D,00.html?compName=PNA_V3_ProductDetailsComponent יעשה את העבודה המלצות?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אשמח למידע בנושא. מהו HTPC? איך עובד כל העניין, אשמח לחומר בנושא אך בקצרה איזה סיכום על-מנת להבין במה מדובר. מהו MediaCenter? איך עובד כל העניין? איזה מחשב נדרש? וכרטיס מסך? ומהו בעצם Xtreamer? אם הבנתי נכון מדובר במכשיר שמחובר ל- TV שתומך ב-HD ואפשר לשדר אליו סרטים, תמונות ומוזיקה באינטרנט אלחוטי (WIFI) ע"י הראוטר הביתי? איך אפשרי הדבר? באיזה מהירות זה עובד? זה לא מקרטע? האם זה תלוי ברשת הפנימית הביתית או הקו אינטרנטי? אשמח למידע בנושא... תודה רבה וערב נפלא
-
- 54 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
היי, יש לנו בבית את המיני מחשב הזה, על הנייר הוא אחלה של דבר. במציאות, פשוט לא. התקנתי עליו WIN7 ושמתי לו דיסק קשיח נורמלי, אבל שאני מנסה לנגן קובץ MKV עם bitrate גבוה - אללה ירחמו. דוגמה "הנוקמים" ב-1080P, קובץ MKV גדול של 16GB, מגמגם בכל נגן- VLC, CMP, XBMC באופן בלתי נסבל. "סוכני ש.י.ל.ד" ב-720P, קובץ MKV של 800MB (פרק 40 דקות) מגמגם מאוד ב-VLC, ב-CMP עובד, אבל רואים שה-FPS נמוך ויש דרופים. ממה זה נגרם? דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך (ION) וזה לא מחשב כל כך חלש (4GB ראם, מעבד ATOM כפול ליבה עם HT וכרטיס נפרד של נבידיה ION) וברשת הביקורות מהללות איך הוא מריץ קבצים של 50GB בלוריי ללא קושי, ו-1080P@60FPS כמו גדול!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בוקר טוב וחג פורים שמח לכולם יש ברשותי את הכרטיס כשנה כמעט ואין לי שימוש בו בכלל , פעם הייתי שומע מוזיקה ומשחק במשחקים היום הוא פשוט מבוזבז אצלי . הכרטיס עולה היום 590 ש"ח ב K.S.P , עדיין באחריות מעוניין לקבל 400 ש"ח עליו , כולל אריזה כחדש !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
קניתי סטריאו .VSX-323 מדיוטי פרי ואני מחפש רמקולים לקולנוע ביתי 2 קדמי 1 סנטר 1סאב ו 2 אחור גודל חדר 5X5 רוצה רמקולים תלויים בעיקר לסרטים ולספורט
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אמא שלי טסה מחר והיא עוברת בדיוטיפרי מן הסתם... יש לנו קנגו עם רדיו טייפ דיי מעפן אבל זה מספיק כי אני מחבר אליו דיסקמן או X5L דרך קלטת כזאת... אבל יש לנו חרא של רמקולים... רציתי לדעת אם אפשר להשיג מהדיוטיפרי או ממקום אחר רמקולים טובים עד 100$ ואם יהיה עם רדיוטייפ\דיסק מה טוב... לא צריך באסים מטורפים ודברים כאלה...סתם רמקולים שיהיה סאונד נקי וחם ושיהיה אפשר לשמוע בו דברים איכותיים יש משהו נורמלי בכלל שאפשר להשיג במחיר הזה? כי יש לי אפשרות אחרת של לקנות אוזניות לX5L (אני עם אוזניות סטוק) ולהשאר עם הרמקולים שיש לי עכשיו באוטו (שזה דיי מבאס) תודה..
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-