עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Hapasan,

אני שוקל לקנות את הטלויזיה הנ"ל ב-4800 ש"ח כולל הובלה והתקנה. מצאתי ביקורת אחת בלבד ברשת על הטלויזיה ואת הדגם באתר של סוני. הטלויזיה עצמה נראית טובה לעין, אבל אני מחפש חוות דעת של מישהו שיש לו אותה. אם הטלויזיה הזו לא מומלצת, אשמח לקבל המלצה לטלויזיה אחרת בגודל 40"-42". נראה לי שאני מעדיף את סוני, ממה שראיתי בחנות - איכות התמונה טובה יותר בטלויזיות שלהם. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מחפש אזניות לריצה בתקציב של עד 300 שקלים מחפש איכות טובה ושלא יזוזו באוזן או יפלו במהלך פעילות אני נוטה לכיוון sennheiser adidas mx 680i

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Guy30,

אוזניות שנראות לי אבל אני צריך עזרה ביעוץ.. Bose In Ear Sennheiser CX55 Sennheiser CX380 Shure SE102 תקציב עד 300 שקל.. אלו האפשרויות שהכי נראות לי עד עכשיו. אני מחפש באס הדוק וחזק. בעיקר להאוסים, היפ הופ, טרנסים וכ'ו.. ולנסיעות באוטובוסים / רכבות בזמן הצבא.. מתכנן לשלב את האוזניות יחד עם sandisk sansa clip plus. מה דעתכם ? ומה תוכלו להמליץ לי, אם לא ממה שבחרתי ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by thedarkman,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים טובים למוזיקה תקציב:1300 שקל שימוש:רק למוזיקה כרטיס קול: אני אציין את הלוח אם שלי gigabyte ep45-ds3l בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה רמקולים טובים ואיכותיים למוזיקת אלקטרו/האוס 2.אני רוצה שיהיה ווליום גבוה מאוד 3.אם אפשר שיהיו לרמקולים כבלים ארוכים כי אולי אני אתלה אותם על הקיר 4.לגבי מספר הרמקולים מה הכי עדיף רק למוזיקה 2.1 או 5.1 תגידו לי אתם מה הכי מומלץ בקיצור אני רוצה את הרמקולים הכי משתלמים וטובים שאפשר להביא בתקציב הזה למוזיקה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tkjbi,

אני מחפש רמקולים למחשב השימושים שלי בהם 45% מוזיקה 45% סרטים 10% משחקים חשבתי על Z2300 מה דעתכם איזה אתם ממליצים לי ? (אני משתמש בכרטיס קול מובנה)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, מחפש המלצה לכ. טלביזיה פנימי, כלומר שיכול להחבר לממיר יס או הוט ( או ישירות לנקודה בקיר בלי ממיר ) , ובנוסף בעל יכולת לקלוט שידורי DVB-T ישראליים. ( תמיד טוב שיש את האופציה ) אין צורך ביכולת הקלטה כלשהיא. הכרטיס לא יהיה בשום שלב חלק ממערכת windows media center תקציב - אני מניח עד 500 שלקים + \ - , עדיף כמה שפחות. היכ חשוב : בעל דרייבר נורמלי, כן... כזה שאשכרה עובד, גם ב WIN 7 , ואם אפשר שיגיע עם תוכנה נורמלית. עדיף אחד כזה שמגיע עם אנטנה כבר מהקופסא.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by YARONGT,

אני מחפש אוזניות לפלאפון in ear עד 200-250 אני לא רוצה לקנות שטויות אז אזדקק לעזרתכם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10987 http://ksp.co.il/?uin=20651 http://ksp.co.il/?uin=12540# משהו מאלה שווה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by legocar,

היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה, בעיקר כדי להקליט תוכניות שונות שמשודרות. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז רציתי לשאול- את הכרטיס טלויזיה אני מחבר לממיר או לשקע טלויזיה שבקיר? אם זה לשקע בקיר, אז אפשר לקלוט דרך המחשב בדיוק כמו שאני רואה בממיר של יס? ומה ההבדלים בין כרטיסי הטלויזיה השונים? האם משהו בסביבות ה200 שקל יספיק, או שכדאי להשקיע יותר? על מה אתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המתאם אמור להעביר לי חומר על קלטות וידאו למחשב בפורמט DVD MPEG וכו. מכשיר הוידאו די ישן ויש לו רק יציאת 21 פינים. חיברתי אליו את VIDEO ורואים תמונה. ביציאת האודיו שלו אני לא מצליח לקבל אות מהמחשב. אציין שאני יכול לשמוע אם אני מחבר את היציאות אודיו ישירות למגבר שלי (לליין TAPE למשל). איך אני מצליח להקליט גם תמונה וגם קול ? המתאם נראה כמעט כך: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDSV3200ELIGHT כרטיס הקול שברשותי בעל יציאת גיטרה+מיקרופון+ אודיו למגבר. זה הכרטיס: http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי יש לי אופציה לרכוש אוזניות Zalman ZM-RS6F 5.1 בכ100ש"ח כולל משלוח. האם האוזניות הללו שוות? השימוש הוא למשחקים\סרטים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני מחפש רמקולים בעיקר למשחקים אך גם למוזיקה. 5.1 אני חושב לא בא בחשבון כי מבחינת המיקום שלהם ובכלל המקום בחדר שלי לא הולך כ"כ טוב אז 2.1 נראה הכי טוב(גם תקציב אולי?). כמו שאמרתי התקציב עד 350 אגב - לתקציבים האלה כרטיס קול OB יעשה את העבודה אני מאמין, כן ? הלוח אם הוא K8NF-9 של Gigabyte תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קילבתי לפני כמה ימים את הטלויזיה, ואני רואה שהתמונה נורא מרוחה וקשה לראות מונדיאל (ממש רואים את השובל של הכדור) החלפתי מאותו דגם של 40" ושם זה לא היה. הטלוייזיה מחוברת HDMI לHOT HD ך 1080I 50HZ. מישהו מכיר את התופעה? http://www.cinemaworld.co.il/?CategoryID=395&ArticleID=1537 תודה רבה! תמיר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kdani,

ראיתי את ה-Z10, נראה לי מתאים, אבל בלי נסיון בתחום יש המלצות (מחפש 4 ערוצים - 2 מיקרופונים + 2 מקורות + כניסה למחשב) ? משהו מכיר, יכול לתת חוות דעת על המוצר, או על מוצרים מקבילים ? תודה

14. Started by itaim,

אז ככה.. יש לי בחדר טלוויזיה שמאחורה אלה החיבורים שיש לה: לפי מה שאני מבין יש פה חיבור AV אחד נכון? הבעיה היא של3 חורים העליונים אני מחבר את הממיר הדגיטלי ויש גם סוניפלייסטיישן שעד עכשיו לא היה מחובר ואני רוצה לחבר הבעיה היא שאם אני רוצה לשחק בסוני אני צריך מאחור לנתק את הממיר ולחבר את הסוני וככה גם עם הדיוידי אין דרך אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yonik,

עד שקניתי את הכרטיס התברר לי שכל ארבעת הממרים שלי הם בעלי יציאת rca בלבד האם עלי להחליף ממיר? זה לא יכול לעבוד פשוט עם היציאות האלו? הבנתי שצריך יציאת סקארט לs video או שלפחות s video על הממיר? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן לחברי הפורום, אתחיל מנתונים יבשים; בחדרי יש לי מגבר מדגם AIWA AV-D58, מחשב בעל לוח מסוג GIGABYTE-EP43-DS3L וכרטיס מסך מסוג SAPPHIRE 4850 בעל 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO. ברשותי ארבעה רמקולים טובים הפועלים כיום ביחד. בנוסף יש ברשותי צג מחשב LCD בגודל 19 אינצ' (לא רחב). בנוסף, יש בחדרי ממיר של חברת יס, לא מקליט ולא HD. נעבור להמלצה; אני מעוניין לקנות מסך טלויזיה בגודל של 37 אינצ' (ולא יותר מכיוון שהיא נכנסת לנישה). מרחק הצפייה שלי הוא 5 מטרים. על הטלויזיה להיות בעלת קצב ריענון של 5ms ומטה מכיוון שאני מתכנן לשחק משחקי מחשב על מסך הטלויזיה. כמובן שאני מכוון עבור המחיר הזול ביותר ועבור הטלוויזיה הטובה ביותר. אם להיות ספציפיים, אני מעוניין להוציא עד 3,400 שקלים ולא מעבר. אי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ilyadd,

רציתי לשאול איך אני מחליף את המערכת בH10 מאמריקאית לאירופאית? והאם יש בזה סיכון? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מחפש לשדרג את האודיו שלי במחשב עם רמקולים חדשים. רמקולים "רגילים" למחשב לא באים בחשבון. אני מחפש איכות אודיופונית אמיתית, לא קופסאות פלסטיק.. יש שתי אופציות: 1. רמקולי מוניטור "אולפניים" דוגמת ה M-Audio BX5a Delux או AudioEngine A5 שעולים כ 2000 ש"ח וכוללים כבר הגברה פנימית. 2. רמקולי מדף כגון KEF C1 או Wharfedale 10.0 (או כל דגם אחר אף רציני יותר - רק שיהיה לו מקום על השולחן שלי) עם מגבר בסיסי (בזה ממש אין לי מושג) מה דעתכם? אשמח לעצות איפה להתחיל. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tomerico,

אחראי כמה ניסיונות כושלים וחמש דקות שלמות המתנה בקו קיבלתי את שם הדגם של המכשיר mp3 שמעריב לנוער "נותנים" אם אתה עושה מנוי השם הוא: galaxy 2525 מה זה? זה טוב? ???

20. אני צריך מגבר סטריאו/ מונו בעוצמה נמוכה האם יש מישהו שיודע איכן ניתן לקנות? עדיף מגבר דיגיטלי.. לדוגמא : http://www.tnt-audio.com/ampli/t-amp_e.html אשמח לתגובה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Dark Respect,

יש לי מערכת בת 30 שנה עם זוג רמקולים איכותיים של KEF בכל רמקול יש טוויטר שלא פועל אחד פעל לפעמים כן ולפעמים לא עד ללפני כמה חודשים אתם חושבים שאפשרי לתקן\להחליף אותם? כמה יקחו לי על דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אוקיי, אני משתמש במערכת קולונע ביתי בעקרון, אבל יש לי כמה בעיות. 1. יש לי בעיה בקטע של הTV SOUND השקע האדום של הממיר לא עובד - ושני השקעים של האדום לבן בטלויזיה מבוטלים ע'י הממיר (נראה לי) אז אני מחבר את הטלויזיה דרך חיבור PL לRCA כאילו אני משתמש ביצאת אוזניות, וזה דופק לי את כל הקטע של ProLogic2 אני יכול לשמוע (נורמלי) רק בAll Channel Stereo (בDVD ובCD ובמחשב זה לא קורה לי הדברים האלו) אז... דרך איזה חיבור אני צריך לחבר? או להחליף ממיר? (מה עם חיבור 21 פינים? הוא ל Audio? 2. למה אני לא יכול להפעיל DTS ו Dolby Digital בסרטי DVD? אני צריך איזשהו כבל מיוחד לחבר ליציאת אודיו דיגיטלית? (אולי בגלל זה זה לא עובד) או שפשוט הסרט שראיתי לא מקודד? (DVD של מאטריקס הראשון צרוב מטיוו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אמממ...בוא נגיד שזה יהיה הת'רד האחרון שבוא אני אטריד אותם (או לפחות אשתדל שזה יהיה האחרון...) . בקיצר, שני שאלות : 1. האם קבצי MP3 יכולים למצות את הפוטנציאל של רמקולים (ה-Z560) ? אני מתכוון האם אתה צריך קבצים באיכות יותר גבוהה (WAV) על מנת שישמעו את הכי טוב שיש לרמקול להציע ? 2. שמעתי על זה כשאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית אז איכות הסאונד של הרמקולים משתפרת , לא ? מישהו מוכן להסיר קצת על זה ואם אכן כאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית איכות הסאונד משתפרת באודיגי 2 (BULK) יש את היציאה הזו ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. רציתי לשאול כמה שאלות: 1 - מבחינת קרינה? איך הייתם מדרגים ביחס אחד לשני led,lcd ופלזמה 2 - איך הדגם שרשמתי בכותרת? למישהו יש ניסיון אישי איתו? 3 - כמה זה משנה אם האחריות היא של קבוצת חי (יבואן רשמי) או של יבואן אחר? 4 - יש דגם אחר מומלץ בטווח מחירים הזה? (עד 5,000) בתודה, רועי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום האיפוד שלי נפל המון פעמים ולבסוף הכלב שלי הפיל אותו ורץ איתו בכול הבית והמסך לא נדלק אני יכול לשמוע מוזיק ויש אור פשוט אין כלום על המסך ואני לא יודע מה כדי לעשות האם יש חנות שיכולה לתקן את האיפוד חנות בנתניה הוא שאני צריך לשלוח אותו לידע והם לשלוח זה עולה כסף והם זה בטוח יגיע אליהם ואין ואיך אני יקבל אותו גם בדואר

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.