עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by netanel1234,

שלום, יש לי DVD אם רסיבר ביחד כאילו מחובר ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כבל מהמחשב לDVD לכניסה AUX האם זה ניתן ויעבוד? צד אחד מתחבר כאילו במקום הרמקולים של המחשב ואז הכבל מתפצל לשניים ל אדום ולבן לAUX! תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. איזה שיטה דיגיטלית יותר טובה לחיבור DVD לרסיבר? ע"י כבל אופטי או כבל קואקסלי ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, החלטתי לקנות טלויזיה חדשה. מעוניין בטלויזיה בגודל 37" וברזולוציה FHD. התקציב הוא 3,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד. אני מתכנן לחבר את הטלויזיה לשני מקורות: למחשב - באמצעות כבל HDMI לממיר HOT HD - באמצעות כבל HDMI השימושים שאני אעשה בטלויזיה הם: 1. ניגון סרטים מהמחשב ברזולוציות SD, 720P, 1080P. 2. משחקים דרך המחשב (יש לי GAMEPAD אלחוטי) 3. צפיה בשידורי HOT באמצעות הממיר שמוזכר למעלה. מאוד חשוב לי הנושאים הבאים: 1. מכיוון שאני הולך לשחק במשחקים אז שלא יהיו מריחות או השהיות. 2. דיוק ואיכות צבעים. 3. זויות צפיה גדולות. תודה רבה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Black Knight,

אני מנסה להפעיל סרטים מסוימים, אשר במדיה פלייר פועלים עם קול ויש תמונה אבל אין שם אפשרות לשים כתוביות. ניסיתי בVLC Player, יש קול ותמונה אבל הכתוביות לא פועלות. אותו דבר בBSPlayer. בMV2Player אין קול בכלל. מה הסיבה לזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ekroni,

הזמנתי מאייבי את האוזניות steelseries siberia v2 והם לא בקופסא המקורית הם מגיעות בשקית של siberia וזה זול יותר מכיוון שאין את הכרטיס קול וכבל מאריך ועכשיו אני שם לב שהתיאור של המוצר לא תואם לתיאור המקורי זה מאייבי Sensitivity: 94dB±3dB Frequency response range : 18-19,000Hz Maximum input power: 40mw Impedance: 40ohm±15% microphone sensitivity:32±3dB microphone the Frequency response range:10-23,000Hz Quality: about 100g working voltage:4.5V ובאתר המקורי יש נתונים אחרים אבל לפי השם באיביי זה מקורי והבנתי שאסור למכור באייבי זיופים עם שם של מקורי אז איך אני אדע אם המוצר מזויף או מקורי ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by FastJack,

מעוניין לקנות סטרימר לניגון סרטי 720/1080P. אין צורך ברשת אלחוטית/קווית, BR, 3D, וכו. רק רוצה לחבר HD נייד ולנגן סרטים עם כתוביות בעברית. תקציב עד 500 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. מה דעתכם על Xtreamer SideWinder? 300 ש"ח בKSP.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי לכולם. אני מחפש משהו בסיסי מאוד עם סאונד סביר פלוס לחדר מאוד (!) קטן. משהו כמו זוג רמקולים או 2.1 יספיק בהחלט. לא זקוק לעוצמות גבוהות ומשתמש בעיקר למשחקים וקצת מוזי'קה. התקציב הוא 200 - 400 ש"ח עם חריגה קטנה. להמלצתכם אודה. תומר. EDIT : אההה, ועדיפות למערכת כמה שיותר קטנה (הזכרתי כבר שהחדר מאוד קטן ? )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by steelmanx,

אי מעוניין לקנות נגן ואוזניות דרישות: נגן: 16GB זיכרון מינמום תמיגה בFLAC אוזיות:מיעודות למוזיקה בלבד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ToyMan,

רציתי לשאול כמה דברים על ה Audio Technica A900x א)מה ההתרשמות הכללית מהאוזניות? שמעתי עליהם הרבה דברים טובים.. אבל מישהו ניסה אותם? יעבדו טוב עם רוק ושירים עם באסים? ב)יעבדו טוב עם כרטיס קול מובנה של Realtek? יתנו סאונד מספק ממנו? ג)איך הם יעבדו עם הכרטיס קול: Asus Xonar D1, יש AMP מומלץ בשבילהם במחיר שפוי? במידה והם צורכות AMP, השיפור יהיה ממש גדול או שיהיו הבדלים לא ענקיים בין ה Asus Xonar לAMP? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Godmoney,

נאבדו לי האוזניות שקיבלתי עם ה A2 (ואני יודע שהרבה כאלו יתפלאו בכלל איך השתמשתי בהן עד עכשיו...) ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אני רוצה לקנות אוזניות כפתור, מאחר שאוזניות שמכסות את כל האוזניים ואוזניות in-ear נראות לא מתאימות לי מבחינת נוחות ועצם זה שאת רוב השמיעה אני עושה בעבודה ובשירותים. יש לכם המלצות לאוזניות כפתור טובות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מבקש עזרה במציאת DRIVER לנגן MP3: לפני כשבועיים קניתי במכירה קבוצתית של WALLA SHOPS נגן MPS של חב' Ergotech. ניסיתי לחבר את הנגן למחשב בכניסת ה- USB בכדי להתקין אותו - התהליך של זיהוי חומרה חדשה התחיל בצורה תקינה אבל נעצר כאשר התבקשתי ל- driver בשם: ACTDISK.SYS לא מצאתי את הדריבר בדיסק ההתקנה שקיבלתי וגם לא במחשב. אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 2000 PRO. אני לא יודע מה הדגם של הנגן - לא כתוב עליו, אגב הוא עדיין מפורסם ב- WALLA SHOPS במכירה קבוצתית במחיר 330 ש"ח כולל משלוח מישהו יודע היכן ניתן למצוא דריבר מתאים???? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אף פעם לא התנסיתי עם מערכות 5.1 למחשב...ככה שאני לא ממש בטוח אם אני יצטרך להגדיר כל מיני דברים או לא... מערכת הרמקולים שלי היא Logitech x-530 וכרטיס הקול 7.1 מובנה על הלוח DFI LanParty Ultra-D. 1. איך אוכל לקבל מהמערכת שלי את הסאונד האופטימלי במוסיקה/משחקים/סרטים?? הדבר היחיד שאני יודע זה שבשביל להינות מסאונד היקפי בסרטים עליי להתקין AC3FILTER... :'( 2. האם שווה לקנות כרטיס קול נפרד איכותי עבור מערכת רמקולים שכזאת?? ובהנחה שהצליל שיתקבל יהיה איכותי יותר במקרה כזה, האם יש לכרטיס קול הנוסף יתרונות נוספים?? 3. האם כשאנגן הופעת DVD שמקודדת בDTS...אשמע DTS א-מ-י-ת-י או איזה הדמייה?? (או שבעצם יכול להיות שזה מתקשר לשאלה 2 על הכרטיס קול... ). תודה רבה, אשמח להסבר מקיף וממצה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אבא שלי נותן לי 400 שקל ויש לי עוד 100 שקל. אני אוציא 150 שקל על שטויות, וישארו לי 350 שקל לקנות נגן MP3. עכשיו השאלה היא אם יש שם חנות שמוכרת דיסקמן/נגן MP3 טוב, מחברה טובה עד 350 ש"ח? אני מעדיף לא לקנות מחנויות ברשת, כי כולם רחוקות ממני ואין לי כסף למשלוח או בכלל וויזה לשלם. אז לקנות מאילת (שבמקרה אני הולך לשם) יהיה הכי נוח.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by domuzy,

יש לי XP על מחשב בן 4, שמחובר לרסיבר דנון עם כניסה אופטית ושיודע להוציא סאונד ל7 רמקולים. הצורך שלי זה לסרטים (ולא משחקים). האם עדיף את הXONAR D1 של ASUS (קישור: http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=6p3ZFmkwzIKPTYLk) או שאולי מספיק קריאיטיב PCI Express X-Fi Xtreme Audio (קישור: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand) ? אה, ויש לי על לוח האם סלוט של PCI X1 (הקצר)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. רציתי לדעת, איזה רמקולים אני צריך לשטח פתוח עד 100 איש, הקרנת משחקי כדורגל על מסך ענק. המליצו לי על רמקולים 10 אינץ' מוגברים, השאלה, אם אני בכלל יכול לחבר אותם לממיר רגיל של יס, או שאני חייב מגבר בשביל זה, ואז לקנות רמקולים רגילים, עוד שאלה, זה אם יש סיבה לללכת על חברות גדולות כמו JBL, PROTECH, או על בינוניות, כי בסה"כ אני הולך לשדר משחקי כדורגל,?? תודה מראש, רועי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shakedd,

קניתי מערכת קולנוע ביתי בלי סאבוופר ראיתי האינטרנט את הגב שלו וראיתי כול מיני חיבורים אני לא רוצה ביקורות על הסאב פשוט אני לא יודע מה זה בחיבורים האלה (4 אדומים 4 שחורים) הוא משמש כמגבר? http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&biw=1163&bih=628&tbm=isch&tbnid=IcgpvW8FcTEXQM:&imgrefurl=http://www.buzzillions.com/reviews/cerwin-vega-ve-28s-series-150-watt-8-powered-subwoofer-reviews&docid=pqNtU10Mr4w4cM&imgurl=http://www.bz1-img.com/images_customers/01/34/126321_11838_full.jpg&w=1024&h=682&ei=Xj-VUPqWBofusgb084DADg&zoom=1&iact=rc&dur=1&sig=107715072085522104220&page=1&tbnh=177&tbnw=276&…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kdani,

ראיתי את ה-Z10, נראה לי מתאים, אבל בלי נסיון בתחום יש המלצות (מחפש 4 ערוצים - 2 מיקרופונים + 2 מקורות + כניסה למחשב) ? משהו מכיר, יכול לתת חוות דעת על המוצר, או על מוצרים מקבילים ? תודה

18. אהלן פורום אני חייב עזרה . :'( יש לי מערכת של שארפ רגילה עם רמקולים גדולים ואני רוצה עכשיו לחבר את הרמקולים האלו (עם חיבורי הנחושת) למחשב . איך בבקשה אני יכול לעשות זאת?? ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Blue Eyes,

שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם וחשבתי לקנות כרטיס קול חדש. השימוש העיקרי הוא סרטים ומוזיקה רציתי לקבל המלצות לכרטיסים של 5.1 לפחות. המחירים הם 180-350 (בשום אופן לא יותר מזה) אשמח לקבל המלצות. בנוסף יש לי שמות של מספר דגמים אבל אני לא יודע מה הכי טוב, ומה ההבדלים, אם מישהו יוכל להגיד לי זה יעזור מאוד. Live 7.1 24Bit Creative CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY VALUE AUDIGY SE 7.1 24-bit תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maxth,

שלום הנני מחפש אוזניות in ear בתקציב 300 שח האוזניות יחברו ל iphone חשוב לי איכות שמע טובה חשבתי על Sennheiser CX300 II http://ksp.co.il/?uin=20823 או AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by NGNG,

יש לי ממיר HOT HD ואני מחבר אותו בעזרת כבל HDMI-DVI למסך מחשב שלי ACER X233, אבל זה כותב לי format not supported ניסיתי לשחק עם ההגדרות תצוגה של הממיר אבל זה לא עזר, יש לי מישהו מושג מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור! כאשר אני מחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל HDML, הסאונד ממשיך לבקוע מהמחשב ולא מרמקולי הטלווזיה. כאשר אני הופך את התקן הקול שלי ללא זמין (דרך מנהל התקנים), ואז עושה ריסט, זה מסתדר ואני שומע מהטלווזיה. כמובן שאם אני רוצה להחזיר את הסאונד למחשב, אני צריך שוב להפוך אותו לזמין ושוב לעשות ריסט. אני מאמין שלא זאת אמורה להיות הדרך להעביר את הסאונד מהמחשב לטלווזיה ובחזרה.. כיצד אפשר אם כך לשלוט במכשיר שמוציא את הסאונד? מערכת הפעלה: XP. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by parker,

אהלן כולם, לפני שבועיים ביקשתי כאן בפורום המלצות לאוזניות בתקציב של כ-500 שקל, ובין השאר הוצעו לי HD555 וה SR80. לאחרונה חבר שלי השיג זוג של SR125 ואין לו כלום לעשות איתן, אז הוא מוכן למכור לי אותן ב-400 שקל. האוזניות חדשות לגמרי וסגורות בקופסא. רציתי לדעת איך הן משתוות לאוזניות האחרות שהוצעו לי D: תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, מחפש המלצה לכ. טלביזיה פנימי, כלומר שיכול להחבר לממיר יס או הוט ( או ישירות לנקודה בקיר בלי ממיר ) , ובנוסף בעל יכולת לקלוט שידורי DVB-T ישראליים. ( תמיד טוב שיש את האופציה ) אין צורך ביכולת הקלטה כלשהיא. הכרטיס לא יהיה בשום שלב חלק ממערכת windows media center תקציב - אני מניח עד 500 שלקים + \ - , עדיף כמה שפחות. היכ חשוב : בעל דרייבר נורמלי, כן... כזה שאשכרה עובד, גם ב WIN 7 , ואם אפשר שיגיע עם תוכנה נורמלית. עדיף אחד כזה שמגיע עם אנטנה כבר מהקופסא.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן אנשים, במסגרת קנייה נכנסתי לויכוח עם מוכר בחנות שטען שאני לא יכול לצפות בסרט שהורדתי מהאינטרנט שהוא FHD מלא ושוקל 40GB אם אין לי ממיר מיוחד (שעולה כ 700 שח) . אני אמרתי שאין דבר כזה ומחשב מסוגל לבצע את מה שהממיר מבצע בעזרת תוכנה תואמת ... כמובן שהמוכר לא הצליח להסביר לי מה יש בממיר המיוחד הזה שאין במחשב ביתי רגיל (כנראה יש שם איזה כישוף מיוחד). עכשיו, למרות שאני דיי חלוד כבר בתחום המחשבים המתחדש, לא זכור לי שיש צורך בממיר במידה ויש לך מחשב מספיק חזק שיכול להקרין HD בעזרת קודקים מתאימים או כל תוכנה אחרת... בשורה התחתונה אני שואל - האם המוכר צודק ולא ניתן ליראות סרט FHD באמת כ FHD אם אין לך ממיר ? או שזה בולשיט ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים