אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אמממ...בוא נגיד שזה יהיה הת'רד האחרון שבוא אני אטריד אותם (או לפחות אשתדל שזה יהיה האחרון...) . בקיצר, שני שאלות : 1. האם קבצי MP3 יכולים למצות את הפוטנציאל של רמקולים (ה-Z560) ? אני מתכוון האם אתה צריך קבצים באיכות יותר גבוהה (WAV) על מנת שישמעו את הכי טוב שיש לרמקול להציע ? 2. שמעתי על זה כשאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית אז איכות הסאונד של הרמקולים משתפרת , לא ? מישהו מוכן להסיר קצת על זה ואם אכן כאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית איכות הסאונד משתפרת באודיגי 2 (BULK) יש את היציאה הזו ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס קול הענק הזה הינו מתצורת ISA, נבנה בשנת 95, פירקתי אותו ממחשב פנטיום 3 ולא האמנתי כמה גדול הוא! (מה זה הטירוף הזה?) הכרטיס קול הכי גדול שראיתי אי פעם. אפילו יש עליו כרטיסי זיכרון ישנים (SIMM). למישהו יש פרטים עליו? מה שימושים שלו? למה הוא כל כך גדול? (בשנת 95 היו כרטיסי קול גם יותר קטנים..) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של בערך 500-700 שקלים, לא יותר. עד עכשיו עצרתי על שני דגמים, האחד יותר זול -SR80 של גראדו (אבל מומלץ בכל מקום), והשני קצת יותר יקר - AKG 240s (SR125 קצת פחות מומלצות, לפי מה שהבנתי). אני צריך אותן כמעט אך ורק לשמיעת מוסיקה בבית, לא בחוץ. המוסיקה שאני שומע היא בעיקר מוסיקה ישנה, בהרבה מאוד מקרים בהקלטות ישנות ולא מושלמות. מדי פעם אני גם נאלץ לעסוק קצת בשחזור ועריכה של צליל. אני מבקש דעה בנושא הבחירה בין שני הדגמים האלה, ואולי המלצות על דגמים מקבילים במחיר דומה. אשמח מאוד לקבל את דעתו של אנטולי בעניין. אשמח גם לדעת היכן אפשר להשיג את ה 240s במחיר טוב, כי עד כמה שאני יודע הן כן מיובאות לארץ והתמחור שלהן בסדר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי dvd מקליט של LG כשאני מקליט איתו על דיסק dvd-r/dvd-rw התוכניות המוקלטות לא נראות כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן במחשב ניסיתי להשתמש בתוכנות ריפ אבל לא עוזר מפני שהקבצים לא ניראים במחשב. יש למישהו רעיון איך להעביר למחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ראשית כל אני מצהיר שאינני אודיופיל וסביר להניח שרמת ההבחנה שלי נמוכה בהרבה מזו של חובבי אודיו מושבעים. בעקרון עד כה השתמשתי כבר שנים בזוג רמקולים סבירים בהחלט של Yamaha והייתי מרוצה למדיי. לאחרונה הרמקולים דועכים ואני שם לב לפגיעה באיכות הקול ולכן אני מניח שזמנם מתקרב לקיצו ולכן אני מעוניין למצוא תחלופה אשר אולי תספק קצת יותר ממה שהרמקולים הללו סיפקו עד כה. מדובר בחדר לא גדול במיוחד ורמקולים שמיועדים כרגע לחיבור לכרטיס קול אשר מובנה בלוח-אם Asus A8N-SLI, אני בספק שאני אחליף את כרטיס הקול שלי מאחר ואני מסופק שישנם כרטיסים בטווח המחירים אשר אני הייתי מוכן להשקיע שיתנו שיפור איכות משמעותי מספיק אשר יצדיק את ההשקעה ולכן לעת עתה מדובר ברמקולים לצורך שימוש עם הכרטיס המובנ…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים באזור ה 200-300 שקל,אפשר לחרוג קצת אם יש איזה הבדל משמעותי באיכות. כרגע אני מתלבט בין LOGITECH Z323 ל MICROLAB M880 אך אשמח לשמוע הצעות אחרות. הרמקולים הם למשחקים סרטים ומוזיקה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב (מפרט בצד) שאשמח לחבר לטלויזית הHD החדשה שלי... רשום לי כמובן שהכרטיס מסך שלי תומך בHD רק שלא קיבלתי איתו שום כבל מיוחד כדי לחבר. לכרטיס מסך יש DVI VGA S-VIDEO וקיבלתי איתו רק כבל S-VIDEO.. שאני מאמין שהוא לא מתאים כדי לשדר HD, איזה כבל אני צריך לקנות כדי לשדר דרך הכרטיס מסך HD? ומאיפה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מערכת 2.1\2.0 שתתן איכות גבוהה מה-ATP 3 באופן מורגש ? בעיקר למוזיקה ולסרטים. אם לא, ומכיוון שה-ATP3 לא נמכרים יותר איך ה-Altec Lansing VS4621 - 2.1 בהשוואה אליהם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות תאריך השחרור מצהל הקרב ובא וההחלטה לשפץ ולעצב את החדר שלי,החלטתי לרכוש מסך טלוויזיה לחדר. לפי קריאה קצרה של כמה ביקורות באניטרנט הכיוון שלי הוא lg 42"60fr מסידרת scarlet . מהביקורות ראיתי שזה מסך FULL HD ולפי מה שהבנתי זה מיותר וגם מוריד באיכות התמונה בשידורים רגילים. המסך ישמש לצפיה בהוט (רוב הזמן) ,צפיה התבכנים מהמחשב בתקוה גם לתכני HD. מרחק הצפיה יהיה או 2.5 או 3.5 עוד לא הוחלט איפה להציב אותו. אז על מה אתם ממליצים חוץ מהמסך הנ"ל? ועוד שאלה, איך המסך יתפקד בשימוש שוטף בתור מסך מחשב ולא רק צפיה בסרטים(משחקים/אינטרנט) ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע ביתי בלי סאבוופר ראיתי האינטרנט את הגב שלו וראיתי כול מיני חיבורים אני לא רוצה ביקורות על הסאב פשוט אני לא יודע מה זה בחיבורים האלה (4 אדומים 4 שחורים) הוא משמש כמגבר? http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&biw=1163&bih=628&tbm=isch&tbnid=IcgpvW8FcTEXQM:&imgrefurl=http://www.buzzillions.com/reviews/cerwin-vega-ve-28s-series-150-watt-8-powered-subwoofer-reviews&docid=pqNtU10Mr4w4cM&imgurl=http://www.bz1-img.com/images_customers/01/34/126321_11838_full.jpg&w=1024&h=682&ei=Xj-VUPqWBofusgb084DADg&zoom=1&iact=rc&dur=1&sig=107715072085522104220&page=1&tbnh=177&tbnw=276&…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי טלויזית פלזמה של LG 50 אינץ' היא בעלת כניסת USB שלא תומכת בפורמט MKV, אלא רק ב AVI,DIVX וכאלה. השאלה שלי היא, אם אני ממיר סרט BLURAY ששוקל 12 ג'יגה בפורמט MKV לפורמט AVI האם זה יפגע באיכות של הסרט? הכל כדי שהטלויזיה תדע לקרא את הסרט באיכות HD
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משתמש באוזניות של seneshizer דגם HD201, פרט לעובדה שהן נורא עדינות והפלסטיקה שלהן מאד עדינה, הן עובדות מעולה ואני הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם ביחס לטווח המחיר. מהיום, ערוץ אחד באוזניות הפסיק לעבוד, ויוצא שאני שומע רק מערוץ אחד. ניסיתי לבדוק את האיזון במחשב ובווינאמפ, הכל עובד כשורה ואין בעיה מיוחדת שם. לכן, תהיתי אולי מדובר בבעיה בכרטיס הקול, בדקתי את האוזניות במחשב של אחי ושם גם כן, מופיעה אותה תקלה, מה שכניראה מעיד על בעיה באוזניות. השאלה, כיצד יכול להיות שפתאום ערוץ אחד באוזניות מפסיק לעבוד? ואם אין אפשרות לסדר את זה איכשהו, אשמח לקבל המלצה על אוזניות באותו טווח מחירים של ה-HD201 ובאותה איכות שמע. רק שהן יהיו מעט יותר מסיביות, ולא עשויים מפלסטיקה עדינ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ותודה שנכנסתם. יש לי (למשפחה) אפשרות לקנות מערכת קולנוע ביתית מתוך 3 אפשרויות.. אנחנו רוצים לעשות את הקנייה הטובה ביותר לנו, אם בכלל. כמובן שאם נגיע (בעזרתכם) למסקנה שהמכשירים לא שווים את הכסף, או שאפשר להשיג דברים טובים יותר בסכום שהפרשו קטן בהרבה יותר, לא נקנה את מה שמאפשרים לנו.. הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המכשירים, שיתאימו לשילוב של סרטים ואודיו. אודיו (מוזיקה) זה פחות חשוב, אם כי אני אשמח לשמוע טוב את השירים כשאני אשמיע אותם.. הסלון שלנו הוא 7 מטר על 4 מטר. לא כל כך גדול, אבל גם לא פיצי.. אני גם הייתי שמח אם תגידו לי אם המערכות שוות את המחיר שמוצע לי עליהן (חלק מהאפשרויות של "שי לפסח" מהעבודה של אבא שלי). מערכת ראשונה: נגן dvd טושיבה מדגם SD-296…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על Sound Card למשחקים (FPS) עם עדיפות לטכנולוגיות החדשות ויציאה דיגטלית (כבל אופטי כדי לחבר למגבר) תקציב:+300-700
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז יש לי Ihp 120, וחוץ מיכולת הניווט בין הקבצים הזוועתית שלו אני מרוצה, ומחכה שבאפריל (אמן סלע) ייצא האפגרייד ויהיה לנו עברית (שפה יפה) במכשיר. אני ממש ממש רוצה לחבר את המכשיר לכל מקום (אוטו, אוטו שני, סטריאו של חברים וכ') והפתרון האידיאלי הוא משדר FM. לא כ"כ אכפת לי איזה סוג וכ'... סוללת 9 V או 2 AA או 2 AAA, 4 תדרים או דיגיטלי... רצוי שיהיה קטן. למישהו יש מושג איפה משיגים בארץ? אין לי כוח לחכות למשלוחים מחו"ל שוב!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אני משתמש במערכת קולונע ביתי בעקרון, אבל יש לי כמה בעיות. 1. יש לי בעיה בקטע של הTV SOUND השקע האדום של הממיר לא עובד - ושני השקעים של האדום לבן בטלויזיה מבוטלים ע'י הממיר (נראה לי) אז אני מחבר את הטלויזיה דרך חיבור PL לRCA כאילו אני משתמש ביצאת אוזניות, וזה דופק לי את כל הקטע של ProLogic2 אני יכול לשמוע (נורמלי) רק בAll Channel Stereo (בDVD ובCD ובמחשב זה לא קורה לי הדברים האלו) אז... דרך איזה חיבור אני צריך לחבר? או להחליף ממיר? (מה עם חיבור 21 פינים? הוא ל Audio? 2. למה אני לא יכול להפעיל DTS ו Dolby Digital בסרטי DVD? אני צריך איזשהו כבל מיוחד לחבר ליציאת אודיו דיגיטלית? (אולי בגלל זה זה לא עובד) או שפשוט הסרט שראיתי לא מקודד? (DVD של מאטריקס הראשון צרוב מטיוו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... אני מאוד חזק בקטע של מוסיקה לכן אני מחפש שילוב אולטימטיבי של כרטיס קול ואוזניות שיצרו איכות קול ברמה גבוהה. אני אפרט לאיזה סוג של איכות אני מתכוון- זה חשוב. חשוב לי שהצליל יהיה חד ב-100% כך שכל צליל ישמע. אתם יודעים... באוזניות וכרטיס קול פשוטים אפשר לשמוע אפקטים ברקע אבל הם נורא חלשים שאם לא מודעים אליהם לרוב לא שמים לב אליהם. אני מחפש משהו איכותי ממש, בקיצור. בנוגע לבאס- אני לא חובב איכות באס אבל זה הכרחי כשיהיה איזה באס בסיסי, העיקר שלא יתפוס מקום מוגזם מדי באיכות הצליל ויעלים מהאוזן תדרים אחרים בצליל. אני כרגע עובד עם כרטיס קול און בורד ואוזניות EH150 של סנסהייזר. תקציב לכרטיס קול- 500 ש"ח, תקציב לאוזניות- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אבל אם יש מה שאני מחפש בדי…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש שלהם נועד למוסיקה סרטים ומשחקים ואת כולם אני שומע ורואה תמיד אין משהו שאני מעדיף יותר אני רק רוצה רמקולים שייתנו לי עוצמה ואיכות של קול.. התקציב שלי הוא עד 600 שקל בלחץ ממש 700 תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תעזרו לי, אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון של ההורים שלי מדובר במרחק של באיזור 3.5 - 4 מטר, אין צורך בתלת-מימד אבל אשמח לסמארט, בנוסף אני רוצה לעשות לו סטרימינג של וידאו אולי אפילו לחבר אותו למחשב ל XBMC בעבר הציעו לי את E550 התקציב הוא עד 6000 מישהו יכול להמליץ לי על טלויזיה טובה? או שה-E550 עדיין מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה הזיוף טוב ? כי המחירים הם מצחיקים אני חושב שKSP מוכרים CX300 מזוייפות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055 מה פשר המכירים הזולים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות שיכולות לעשות דיסטורשן לגיטרה שמחוברת למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בארה"ב לשימוש עם נגן MP3, עדיפות לIn Ear, אבל יש לי שאלה: האם יש הבדל משמעותי באיכות הצליל בטווח מחירים הזה בין אוזניות In-Ear לסגורות? ואם הסגורות יותר איכותיות תנו גם המלצה לסגורות (אבל קומפקטיות) בטווח הזה. תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הנני מחפש אוזניות in ear בתקציב 300 שח האוזניות יחברו ל iphone חשוב לי איכות שמע טובה חשבתי על Sennheiser CX300 II http://ksp.co.il/?uin=20823 או AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שהפונקצייה העיקרית שלהם זה שהם חוסמים רעש אני מאזין בעיקר בבית, השאלה אם הם שווים את הכסף? הבנתי שהם נוחים ונראים טוב שזה גם חשוב אם לא אותלם על מה תמליצו? אני מוכן לשים עד 3,000 ש"ח שאלה 2: איך הם בהשוואה לרמקולים מאוד יקרים? האם מאוזניות אני יוכל לקבל אותה איכות כמו שאני מצפה מרמקול ב-20K? (רק בעוצמה נמוכה יותר) (ואני יודע שקצת הגזמתי עם המחיר) שאלה 3: למה בחו"ל הם עולים 300 דולר ובארץ כ-2500 ש"ח??? שאלה 4: האם לקנות מגבר אוזניות? (אם כן איזה) או שגלאקסי 2/איפון יעשו את העבודה? (לא לשים בחתימה) ואני מקווה שלא הפלתי אותכם עם אוזניות במחיר כזה לחבר לאיפון, אבל אני לא מבין בנושא וצריך לדעת את התשובה בתודה, ביבו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר הייתי מחבר את האוזניות לרסיבר ימאהה RXV 520 ואהבתי את הירידה לנמוכים הבאס היה הדוק ומעולה לטעמי . כיום אני מחבר את האוזניות לכרטיס קול Asus Xonar Essence STX ועדיין חסר לי קצת באס כמו שהיה לי בעבר עם הרסיבר.. http://www.ebay.com/itm/NEW-ABB-CMoy-headphone-amplifier-with-Adjustable-Bass-Boost-ABB-DC-input-/251241570620?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7f2a213c חשבתי לקנות את זה... האם שווה את ההשקעה ? האם זה יכול להרוס לי את איכות השמיעה בצורה אחרת ? למישהו יש פתרונות אחרים ...?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-