עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אנשים, בעבר הייתי משתמש ב-dbPowerAmp, אבל עם הזמן היא הלכה והתנפחה, ואני לא אוהב את כמות המידע שהיא דוחפת לקבצים (מעבר עם הסמן על קובץ מציג חלון ענק של מידע). אני צריך תוכנה כלשהי שתעשה המרה מ-FLAC אל MP3 (לשימוש נייד). אני צריך תוכנה שתוכל להמיר לי כמות גדולה של קבצים, שנמצאים בתיקיות שונות (לפי אלבומים). חשוב לי שזה ייצור העתק לכל קובץ ב-mp3 באותה התיקייה, כך שהכל יישאר מסודר בתיקיות, עם שם קובץ זהה. מישהו מכיר תוכנה כזו (כמובן שעדיף חינמית)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Wizard Of Oz,

מישהו מכיר תוכנות שיכולות לעשות דיסטורשן לגיטרה שמחוברת למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lior the only,

אז ככה לפני כשבוע קניתי את ה z-2300 של logitech הרמקולים בסדר מבחינת איכות ועוצמה אבל יש משהו שמטריד אותי אני לא יודע עם זאת בעיה או לא אבל ברגע שאני מעלה למקסימום ווליום למשך שעה שעה וחצי הרמקולים מתחממים ויש ריח של שרוף ואין שום בעיה בקול שיוצא עכשיו אני לא יודע עם זה בגלל שזה חדש או בגלל שהעוצמה חזקה מדי כי זה מרעיד לי את כל הבית אבל אני רוצה לדעת עם הם יכולים להישרף או שלא עם למישהו יש מושג על זה בבקשה שיעזור ויגיד לי עם יכול להיגרם נזק כל שהוא תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מה דעתכם על הכבלים שמציעים בTMS? על איזה מהם אתם ממליצים? http://tms.co.il/cat/75/607:620

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אבא של כרגע בארצות הברית וביקשתי ממנו שיביא לי נגן מבין ה3 הבאים: איאודיו A2 קריאטיב זן ויז'ן ואולימפוס בסוף קנו לי את האולימפוס, הכי זול מבין שלושתם. מה בגנן? 20 ג'יגה זכרון. מצלמה דיגיטלית של 1.3 מגה פיקסל אם חיישן CCD איכותי מסך VGA 3.7 אינץ - המסך הוא מסך מגע! תמיכה בתמונות יכולת ליצור קליפים המשולבים מוזיקה ותמונות. חסרונות: אין תמיכה בווידאו, אבל במקום זה מקבלים מצלמה. מה באריזה: נגן אוזניות מטען חשמלי תחנת עגינה כוללת בערכה! שלט לאוזניות נרתיק כאבל לחיבור לטלוויזיה דיסק וחוברת הפעלה תמונות של האולימפוס : http://www.dannychoo.com/blogimg/mr500i_2.jpg http://www.obchodni-dum.cz/file.phtml/48412/MR-500i_dokovaci_stanice.JPG אני אולי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, מה שלומכם? קניתי לפני כ-6חודשים את המגבר harman kardon AVR1500 ואני עכשיו רוצה לקנות רמקולים ריצפתיים בתקציב ה-3000 ש"ח, רציתי לדעת בכלל אם המגבר שלי הוא טוב? ורציתי לדעת איך חברת הרמקולים CANTON??? תודה על העזרה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shakedd,

קניתי מערכת קולנוע ביתי בלי סאבוופר ראיתי האינטרנט את הגב שלו וראיתי כול מיני חיבורים אני לא רוצה ביקורות על הסאב פשוט אני לא יודע מה זה בחיבורים האלה (4 אדומים 4 שחורים) הוא משמש כמגבר? http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&biw=1163&bih=628&tbm=isch&tbnid=IcgpvW8FcTEXQM:&imgrefurl=http://www.buzzillions.com/reviews/cerwin-vega-ve-28s-series-150-watt-8-powered-subwoofer-reviews&docid=pqNtU10Mr4w4cM&imgurl=http://www.bz1-img.com/images_customers/01/34/126321_11838_full.jpg&w=1024&h=682&ei=Xj-VUPqWBofusgb084DADg&zoom=1&iact=rc&dur=1&sig=107715072085522104220&page=1&tbnh=177&tbnw=276&…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by elgard,

מהם הרמקולים הכי טובים בתקציב של 300 ש"ח? יש לי Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec אז תתחשבו בזה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכם ותודה שנכנסתם. יש לי (למשפחה) אפשרות לקנות מערכת קולנוע ביתית מתוך 3 אפשרויות.. אנחנו רוצים לעשות את הקנייה הטובה ביותר לנו, אם בכלל. כמובן שאם נגיע (בעזרתכם) למסקנה שהמכשירים לא שווים את הכסף, או שאפשר להשיג דברים טובים יותר בסכום שהפרשו קטן בהרבה יותר, לא נקנה את מה שמאפשרים לנו.. הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המכשירים, שיתאימו לשילוב של סרטים ואודיו. אודיו (מוזיקה) זה פחות חשוב, אם כי אני אשמח לשמוע טוב את השירים כשאני אשמיע אותם.. הסלון שלנו הוא 7 מטר על 4 מטר. לא כל כך גדול, אבל גם לא פיצי.. אני גם הייתי שמח אם תגידו לי אם המערכות שוות את המחיר שמוצע לי עליהן (חלק מהאפשרויות של "שי לפסח" מהעבודה של אבא שלי). מערכת ראשונה: נגן dvd טושיבה מדגם SD-296…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מחפש לשדרג את האודיו שלי במחשב עם רמקולים חדשים. רמקולים "רגילים" למחשב לא באים בחשבון. אני מחפש איכות אודיופונית אמיתית, לא קופסאות פלסטיק.. יש שתי אופציות: 1. רמקולי מוניטור "אולפניים" דוגמת ה M-Audio BX5a Delux או AudioEngine A5 שעולים כ 2000 ש"ח וכוללים כבר הגברה פנימית. 2. רמקולי מדף כגון KEF C1 או Wharfedale 10.0 (או כל דגם אחר אף רציני יותר - רק שיהיה לו מקום על השולחן שלי) עם מגבר בסיסי (בזה ממש אין לי מושג) מה דעתכם? אשמח לעצות איפה להתחיל. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by amitrotem,

שלום אני מעוניין לרכוש מחר טלוויזיה חדשה. חשוב לי שתיהיה HD 1920*1080 סדר גודל תקציב של 3500 +/- המסך מחובר למחשב לצורך משחקים וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין טלוויזיה U20 LCD 1:20000DCR 42 PANASONIC שעולה 3200 ש"ח לבין LG LD465 (הסדרה הזאת ומעלה) סדר גודל מחיר 3500 ש"ח (מאוד אהבתי את הפנסוניק) היא שווה משהו? יש המלצות אחרות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by thedarkman,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים טובים למוזיקה תקציב:1300 שקל שימוש:רק למוזיקה כרטיס קול: אני אציין את הלוח אם שלי gigabyte ep45-ds3l בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה רמקולים טובים ואיכותיים למוזיקת אלקטרו/האוס 2.אני רוצה שיהיה ווליום גבוה מאוד 3.אם אפשר שיהיו לרמקולים כבלים ארוכים כי אולי אני אתלה אותם על הקיר 4.לגבי מספר הרמקולים מה הכי עדיף רק למוזיקה 2.1 או 5.1 תגידו לי אתם מה הכי מומלץ בקיצור אני רוצה את הרמקולים הכי משתלמים וטובים שאפשר להביא בתקציב הזה למוזיקה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DUDEnamE,

עד כמה הזיוף טוב ? כי המחירים הם מצחיקים אני חושב שKSP מוכרים CX300 מזוייפות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055 מה פשר המכירים הזולים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי כ.טלויזיה (ראו במפרט מחשב), ואני רוצה לדעת אם אני יכול להקליט איתו Gameplay של משחק. כמו תוכנת Fraps ועוד תוכנות הקלטה למיניהן, רק שהפעם עם חומרה... אם זה אפשרי, אני אודה אם תגידו/תראו איך בדיוק. תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dino,

שלום, הייתי שמח לשמוע על אוזניות איכותיות לנגן MP3, האוזניות שיש לי כרגע (ב-50ש"ח של Sanyo), לא מתפקדות במקומות שבהם יש רעש. הייתי רוצה לשמוע על אוזניות טובות שלא תהיה לי איתם בעיה גם במקומות רועשים ושיתנו איכות צליל טובה. אני לא פריק של איכות אבל אני אשמח לאוזניות קצת יותר נורמליות מאלו שיש לי כרגע. הנגן הוא מהפשוטים של Ergotech, האם האיכות ברובה קשורה באוזניות או בנגן? האם יהיה הבדל? (נ.ב, אם אפשר מחיר נורמלי , יש עוד דברים בתכנון ) תודה, מתן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הבקשה בכותרת, מכירים כרטיס קול איכותי למחשב נייד? כמעט קניתי INDIGO שהוא מעולה וגם מקצועי אבל כרגע אין לי צורך בזה, מה שגם הוא דיי יקר (1300+-) הסיבה לכרטיס קול שהוא לא מהמחשב הנייד עצמו היא בכלל מה שהמחשב נייד נותן, יציאה פשוטה שבקושי אוזניות מחזיקה, לא רוצה מגבר זה גדול מדי, והסיבה שכמעט לקחתי את האינדיגו היא בגלל שהוא מתחבר לאיפה שהשלט מתחבר בצד השמאלי של המחשב, והוא קומפקטי ומצויין לנשיאה... מישהו מכיר עוד כרטיס בסגנון הזה? ואם לא אז משהו קטן שיהיה נוח לנשיאה וכמובן איכותי...אם המחיר עובר את ה 500 בצורה נורמלית אז גם אפשר להציע.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gili1972,

מחפש נואשות הורדת עברית לאייריבר, כזאת ש"תתלבש" לי גם על המכשיר. ישלי iriver e 30 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי יש לי עד תחילת חודש הבא לבחור: נגן 60GB, רמקולים נידים קטנים, ואוזניות טובות. את הכל מביאים לי מארהב ככה שאין הגבלה על מוצרים שיש או אין בארץ.. א ככה: נגן- יש רק 2 שידוע לי עליהם הראשון הוא האיפוד G5 והשני הוא הGigabeat S שניהם ב60GB. אני לא יודע איזה לבחור משניהם כי לכל אחד יש את הפלוסים שלו.. לאיפוד זמן סוללה ארוך של 23 שעות ולGigabeat רק 12 שעות ולאיפוד יש אולי מליון ואחד מוצרים נלווים והוא תומך בעברית. בניגוד לזה לGigabeat יש USB HOST והוא מגיע כבר עם כל מה שצריך איתו (חוץ מכיסוי) והאמת אני לא יודע הרבה עליו. שניהם חייבים לפי ידיעתי בתוכנה מעצבנת ולא תומכים בD&D.. האיפוד באיטונז והGigabeat בWMP. מה דעתכם על הנגנים ומה הבחירה הנכונה כי אני ממש בבעיה שאני לא יוד…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kdani,

ראיתי את ה-Z10, נראה לי מתאים, אבל בלי נסיון בתחום יש המלצות (מחפש 4 ערוצים - 2 מיקרופונים + 2 מקורות + כניסה למחשב) ? משהו מכיר, יכול לתת חוות דעת על המוצר, או על מוצרים מקבילים ? תודה

20. Started by Weihenstephan,

יש ברשותי טלויזית פלזמה של LG 50 אינץ' היא בעלת כניסת USB שלא תומכת בפורמט MKV, אלא רק ב AVI,DIVX וכאלה. השאלה שלי היא, אם אני ממיר סרט BLURAY ששוקל 12 ג'יגה בפורמט MKV לפורמט AVI האם זה יפגע באיכות של הסרט? הכל כדי שהטלויזיה תדע לקרא את הסרט באיכות HD

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי לכולם. אני מחפש משהו בסיסי מאוד עם סאונד סביר פלוס לחדר מאוד (!) קטן. משהו כמו זוג רמקולים או 2.1 יספיק בהחלט. לא זקוק לעוצמות גבוהות ומשתמש בעיקר למשחקים וקצת מוזי'קה. התקציב הוא 200 - 400 ש"ח עם חריגה קטנה. להמלצתכם אודה. תומר. EDIT : אההה, ועדיפות למערכת כמה שיותר קטנה (הזכרתי כבר שהחדר מאוד קטן ? )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני הרבה פעמים מעביר סרט מהמחשב לדיסק עם תרגום וכשאני בא לראות בדיוידי אני לא יכול לראות את הסרט/ים.... מה אפשר לעשות יש איזו תוכנה אולי שיכולה לסנכרן את התרגום או משו כזה...??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nisimm,

אני מחפש כבל של HDMI שיכול להתחבר לRCA זכר או משהו שיכול לחבר ביניהם אם אין של HDMI אז עדיף RCA לVGA או DVI ועוד שאלה איכות וידאו של HDMI שווה לאיכות של DVI?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אוקיי, אני משתמש במערכת קולונע ביתי בעקרון, אבל יש לי כמה בעיות. 1. יש לי בעיה בקטע של הTV SOUND השקע האדום של הממיר לא עובד - ושני השקעים של האדום לבן בטלויזיה מבוטלים ע'י הממיר (נראה לי) אז אני מחבר את הטלויזיה דרך חיבור PL לRCA כאילו אני משתמש ביצאת אוזניות, וזה דופק לי את כל הקטע של ProLogic2 אני יכול לשמוע (נורמלי) רק בAll Channel Stereo (בDVD ובCD ובמחשב זה לא קורה לי הדברים האלו) אז... דרך איזה חיבור אני צריך לחבר? או להחליף ממיר? (מה עם חיבור 21 פינים? הוא ל Audio? 2. למה אני לא יכול להפעיל DTS ו Dolby Digital בסרטי DVD? אני צריך איזשהו כבל מיוחד לחבר ליציאת אודיו דיגיטלית? (אולי בגלל זה זה לא עובד) או שפשוט הסרט שראיתי לא מקודד? (DVD של מאטריקס הראשון צרוב מטיוו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by rubberDucky,

כמו שהכותרת מציינת אני צריך המלצות לשתי טלויזיות, שתיהן LCD. אחת בגודל של 37 אינץ' עד 7000 ש"ח. שניה בגודל 26 אינץ' עד 4000 ש"ח. אז תנו בבקשה המלצות לטלויזיה ובכללי גם איזה חברות טלויזיה מובילות עכשיו יש. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.