אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום בעבר היו לי cx300 עד שנקרע להם הכבל. הן היו אוזניות מצוינות. אח"כ קניתי את הReference 220וJBL ואני בכלל לא מרוצה מהם. אני מחפש את הנפח בשיר את הבאס הזה והJBL אולי נותן צליל נקי יותר אבל בכל שאר הדברים הcx לא רואה אותו עכשיו בכלל הפסקתי לשמוע שירים בנגן בגלל האוזניות האלה וחשבתי לקנות את הcx500. השאלה היא אם זה שדרוג רציני מ cx300 ויורגש הבדל. אגב הJBL למכירה במחיר הזוי למעוניינים הזוי שווה כסף לסיגריות יאללה ביי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, שמחתי לראות שיש פורום עברי עם אנשים שמבינים בתחום ואודיופילים כמו שצריך! בקיצור, אחרי שקניתי כרטיס קול (Line 6 UX2) להקלטות החלטתי שזה לא ריאלי לעבוד עם האוזניות ב50 שקל שלי(כולל מיקרופון עוד!) וזה הזמן להשתדרג! (במיוחד לרגל המאורע החשוב שקורה בעשירי לחודש הנוכחי - כניסתה של המשכורת) אז.... תקציב: בעקרון בסביבות ה300 שקל, מעדיף פחות(250 ככה יהיה לי נוח מאוד) אבל יכול גם יותר אם משהו חדשני ופורץ גבולות מחכה לי ב50 שקלים יותר דרישות: האוזניות האלה מיועדות להיות מולטי-טאלנט. גיימינג, מוזיקה, הקלטות, הכל! מה שצריך! הדבר היחידי שאני כנראה לא אעשה זה לנייד אותם, כי אני רוצה אוזניות גדולות ונוחות, וזה לא בא ביד אחת עם ניידות (אולי אני אקנה גם איזה אין-איר נחמדות לאייפון…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה דגמים, EMU 0404 ESI JULI קריאטייב AUDIGY 2SZ, או SB X FI 0550 המטרה היא כרטיס איכותי, מיועד לאודיו בעיקר עבור פרוייקט מחשב ברכב הדרישות הם, (בין חומרתיות, בין דרך תוכנה כגון ASIO ) להוציא דרך הכרטיס 4 ערוצים, בסטריאו ( צמד קדמי וצמד אחורי) הJULI מגיע כבר עם חיבורי RCA עבור המגברים - שזהו יתרון מבחינתי, את ההזמנה אני מבצע בלאו הכי דרך איביי, ולכן המחיר לא כ"כ משחק (אם צריך אני אתפשר על משומש עבור כרטיס שיענה על הדרישות) דרישה נוספת - הממשק חייב להיות PCI בכדי להתאים ללוח, כל אפשרות נוספת של חיתוכים למיניהם תתקבל בברכה. תודה רבה אלי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות מפצל אודיו שיפצל את התקע אודיו ל2 ולחבר באחד מהם אוזניות ובשני רמקולים של מערכת? ואם כן, האם זה יפגם באיכות \ ווליום. תודה =)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודשיים אוזניות, בדיעבד מתברר שרכשתי בטעות את הדגם שמתאים למכשירי אפל ולכן מקשי הווליום לא עובדים לי. האוזניות: Sennheiser Momentum in-ear המכשיר: LG G2 האם קיים מתאם שיחליף את המיקום של החיבור ויתן לי תאימות לאנדרואיד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. לא כ"כ ידעתי לאן לשייך את זה.. שנית, אני מחפשת כרטיס טלוויזיה טוב, שיכול להקליט באיכות טובה, בסביבות 200~450 ש"ח. אני מעדיפה שלא כרטיס טלוויזיה סתם יקר, אלה הדבר הכי הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות המחיר הזה. הכרטיס כמובן לווינדוס 7, הולך להתחבר לממיר YES. תודה רבה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אבל זה נראה לי הכי מתאים רכשתי DVD לרכב ורציתי לדעת איך אני יוכל לצרוב קליפים אבל שיהיו באיכות של DVD יש לי קליפים במחשב ולפי מה שהבנתי אפשר לצרוב אותם רק בפורמט שלהם VCD וכו' יש איזהשהיא דרך לצרוב אותם באיכות יותר גבוהה תודה עידן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... אני מאוד חזק בקטע של מוסיקה לכן אני מחפש שילוב אולטימטיבי של כרטיס קול ואוזניות שיצרו איכות קול ברמה גבוהה. אני אפרט לאיזה סוג של איכות אני מתכוון- זה חשוב. חשוב לי שהצליל יהיה חד ב-100% כך שכל צליל ישמע. אתם יודעים... באוזניות וכרטיס קול פשוטים אפשר לשמוע אפקטים ברקע אבל הם נורא חלשים שאם לא מודעים אליהם לרוב לא שמים לב אליהם. אני מחפש משהו איכותי ממש, בקיצור. בנוגע לבאס- אני לא חובב איכות באס אבל זה הכרחי כשיהיה איזה באס בסיסי, העיקר שלא יתפוס מקום מוגזם מדי באיכות הצליל ויעלים מהאוזן תדרים אחרים בצליל. אני כרגע עובד עם כרטיס קול און בורד ואוזניות EH150 של סנסהייזר. תקציב לכרטיס קול- 500 ש"ח, תקציב לאוזניות- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אבל אם יש מה שאני מחפש בדי…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש רמקולים (או אפילו - רמקול בודד), לחבר למחשב הנייד שלי כדי לשמוע מוזיקה בצורה יותר הגיונית. אני גר בדירת סטודנט, ומעדיף להימנע מסידור ה 2.1 (שגם מייצר מלא חוטים). האם יש אופציה לרמקול בודד? במידה ולא, איזה רמקולים (ואני מניח שעדיין קיימים בעולם רמקולים שמכילים קומפלט גם את יחידת ההגברה וגם את הסאב) מומלצים במחיר סביר (בכל זאת סטודנט)? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות קשת טובות ואיכותיות ועמידות. מכעט לכל סוגי המוזיקה בעיקר מוזיקה רועשת. בגלל שאני בצבא אני מחפש בעיקר אוזניות חזקות ועמידות. משהו בסגנון של Beats אבל זול יותר. לא משנה לי החברה והשם אבל שיהיו אמינות וטובות למחיר של עד 400 שח. חשוב לציין שגם אני רוצה שיהיו אטומות מרעשים חיצוניים והאוזניות יחוברו לאייפון ולרסיבר שלי. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני הזמנתי את ה Logitech x530 ורציתי לדעת איפה המקום הטוב ביותר לשים את הסאב הנה תמונה של החדר: פה הסאב הישן לשים גם את החדש שם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מדגם hp pavilion dv6680 עם כרטיס מסך 8400GS עם יציאת HDMI ככה שמבחינת חיבור לטלויזית LCD אני מסודר הבעיה היא שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד לרסיבר בצורה דיגיטאלית כמו שאני מחבר אותו עם מחשב נייח זאת אומרת: דרך חיבור איכותי כדוגמת אופטי או RCA קואקסיאלי. מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ויכול להמליץ על דרך חיבור אופטימלית לאיכות דיגיטאלית?? במחשב יש 3 יציאות : 1 מיקרופון ו 2 יציאות לאוזניות אבל בהגדרות של כרטיס הקול יש אפשרות לבחור בין speakers לבין digital audio device (spdif זה המפרט של המחשב: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-80637300-80851537.html
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות שיכולות לעשות דיסטורשן לגיטרה שמחוברת למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום! ראיתי בזאפ הרבה מערכות שמע 5.1 משולבות DVD עם מגבר סביב המחיר הזה 1500 ש"ח רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף והאם זה מביא ביצוע סביר, מערכת לדוגמא: http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=595&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he סה"כ אני לא פריק של סאונד אבל גם לא רוצה משהוא שלא מספק שמע סביר.... :s05: אה כן המערכת תחובר לסטרימר של אקסטרימר אם זה משנה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יכול להמליץ על אוזניה איכותית במחיר סביר? מחפש אוזניה שתתן מענה גם לשמיעת מוסיקה וסרטים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נוסע לארה"ב ויש לי 100 דולר... יש נגן נחמד בתקציב הזה? אני שומע בעיקר רוק(אירוסמית,גאנס אנד רוסס...). בעצם יש סיכוי שאני יכול לגייס מאח שלי עוד 100 דולר, אז מה האפשרויות שלי בטווח: 100-200 דולר בארה"ב (אם אוזניות יותר טובות ממה שמקבלים זה הכרחי/נכנס בתקציב, אז תכניסו בתוך התקציב). עם עדיפות ל- 100 דולר. יש נגנים טובים? אני לא רוצה משהו ג'נרי ואם רק זה מה שאפשר אז אני מעדיף כבר לא לקנות. איכות הסאונד חשובה לי אבל אני לא אודיופיל או קרוב לזה... אני רוצה מן הסתם כמה שיותר מקום, אבל לא פחות מג'יגה. תודה למי שיעזור.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר רמקולים בתצורת 2.1 (X230 של לוגיטק) לנגן דיוידי שיש ברשותי (DV300 פיוניר). עכשיו לפני שהרמקולים יגיעו רציתי לדעת אם תהיה לי אפשרות לחבר אותם ישירות לנגן ללא צורך ברסיבר או גורם מקשר כלשהו ועדיין להנות באופן מלא מהסאונד שהם מספקים. לא יודע איך הולכים החיבורים ברמקולים אבל החיבורים שיש לי בנגן הם כאלה: http://img184.imageshack.us/img184/203/72913841rt3.png מצטער על האיכות זה גוגל צילם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מחפש משהו בסיסי מאוד עם סאונד סביר פלוס לחדר מאוד (!) קטן. משהו כמו זוג רמקולים או 2.1 יספיק בהחלט. לא זקוק לעוצמות גבוהות ומשתמש בעיקר למשחקים וקצת מוזי'קה. התקציב הוא 200 - 400 ש"ח עם חריגה קטנה. להמלצתכם אודה. תומר. EDIT : אההה, ועדיפות למערכת כמה שיותר קטנה (הזכרתי כבר שהחדר מאוד קטן ? )
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... התקציב הוא 350 עם אפשרות לחריגה של מקסימום 30 ש"ח. מעוניין בנגן שיהיה איכותי, וייתן את התמורה המלאה לכסף, שלא יעשה בעיות בקריאת צרובים, ושיהיה לו אנטי שוק סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שומע יותר מידי מוזיקה אבל לא מסגנון מסוים. מחפש סאונד איכותי ומחיר זול ככל שאפשר עם באס לא חזק אבל גם לא זניח. כל זאת בתקציב של עד כ800 ש"ח, למרות שאם בתוספת של עד 150 ש"ח אוכל לקבל שדרוג משמעותי אוכל להתגמש. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שח Creative Live 5.1 oem -220 שח S.B LIVE 5.1 -275
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם..לפני שבוע הלכה לעולמה מערכת הסטריאו שהייתה לי של חברת סוני הוותיקה שהייתה מחוברת למחשב.. האיכות שהיו שומעים בה הייתה מצויינת במוסיקה ודי טובה בסרטים למרות היותה סטריאו ולא סראונד.. עכשיו נשארו לי שני רמקולים טובים וגדולים אשר היו מחוברים בצורה הכי פשוטה-"אדום ושחור" ללא כל פין (מישהו מבין למה אני מתכוון..?) עכשיו התלבטות שלי היא בין קניית רסיבר סטריאו/סראונד עד 1000 שח (איך חברות מומלצות בכלל ואיך Sherwood, JVC בפרט בתקציב הדל..) או מערכת מיני סטריאו כדוגמת Philips FWM185 או SONY MHCEC55/68 או חברות אחרות בתקציב הנ"ל.. השימושים הם 50%-50% בין מוסיקה לסרטים ומשחקים כאשר יש נטייה קלה למוסיקה. סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה![br]פורסם בתאריך: 5.10.2…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות טלוויזיה בסכום של עד 3500-4000 שקל אשמח להמלצה לטלוויזיה הכי איכותית לתקציב הזה העדפה לחברת סמסונג וLG, ומה מומלץ לבדוק לפני קניה בכללי אשמח להסבר והמלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוענין לרכוש אוזניות IN-EAR אבל אני לא יודע איזה מבינהם טוב יותר אתם יכולים להמליץ לי על כמה אוזניות טובות ואם אלו שפה מומלצות?תודה http://zap.co.il/model.asp?model_id=401958 http://zap.co.il/model.asp?model_id=372399 http://zap.co.il/model.asp?model_id=472643 http://zap.co.il/model.asp?model_id=465086 זהו אלו הם האוזניות שאחד מהם רציתי לקנות אבל לפני הקינה בחרתי להתיעץ איתכם ,מה טוב יותר? ועוד דבר יש הבדל משמעותי בין האוזניותו EP635וCreative לבין EP630 ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוקל לקנות את ה- Logitech z-5500 כשיחזרו למלאי בארץ, ומחפש כרטיס קול בכ-500 ש"ח שיהיה בעל יציאה אופטית ושיתמוך ב- Dolby digital Live (האם תמיכה ב-DTS CONNECT מוסיפה משהו?). מן הסתם הכרטיס קול יעבור גם למחשבים הבאים, על כן מצפה שיצאו עבורו דרייברים גם לחלונות 7. מה מבין הכרטיסים עדיף, האם יש כרטיס אחר עדיף בתקציב זה, או האם שווה בכלל לחרוג לתקציב אחר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-