עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Morphine,

שלום, אני מחפש נגן טוב לריצה. לא הסנסה קליפ של סנדיסק. אני בטוח שיש נגנים טובים יותר בשוק. הייתי הולך על האייפוד אבל מעצבן אותי להעביר שירים דרך אייטונס אז אם יש נגן עם איכות דומה זה יהיה טוב. כמובן שלנגן הזה אני אקנה אוזניות איכותיות בנפרד (אלא אם כן האוזניות שבאות איתו יהיו מספיק טובות).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD 32" חדשה לחדר, והתעניינתי בדגם המצוין בכותרת אחרי שקראתי עליו המלצות באינטרנט. יש לו את כל מה שאני צריך: SCART, HD READY, 100HZ, 3 HDMI. חיפשתי בחנויות החשמל השונות את הדגם כדי לראות איך הוא נראה במציאות אבל נאמר לי שאין להם אותו (למרות שיש אותו באתר של היבואן). התקשרתי ליבואן ("ראלקו"), בשירות לקוחות השיחה התנתקה פעמיים אחרי רבע שעה המתנה ללא מענה, בפעם השלישית שהתקשרתי פניתי אל ההנהלה כדי לנסות לבדוק אם הם מוכרים מוצרים ללקוחות פרטיים, אחרי המתנה ארוכה מישהי ענתה לי, ביקשתי ממנה לחכות לרגע על הקו והיא התחילה לצעוק שהיא לא יכולה כי יש לה מלא דברים לעשות, אמרתי לה שרק רציתי לשאול שאלה בקשר לטלויזיה אחת שלהם והיא ישר אמרה שהיא מעבירה אותי לשי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by בלה,

אני נוסע לארה"ב ויש לי 100 דולר... יש נגן נחמד בתקציב הזה? אני שומע בעיקר רוק(אירוסמית,גאנס אנד רוסס...). בעצם יש סיכוי שאני יכול לגייס מאח שלי עוד 100 דולר, אז מה האפשרויות שלי בטווח: 100-200 דולר בארה"ב (אם אוזניות יותר טובות ממה שמקבלים זה הכרחי/נכנס בתקציב, אז תכניסו בתוך התקציב). עם עדיפות ל- 100 דולר. יש נגנים טובים? אני לא רוצה משהו ג'נרי ואם רק זה מה שאפשר אז אני מעדיף כבר לא לקנות. איכות הסאונד חשובה לי אבל אני לא אודיופיל או קרוב לזה... אני רוצה מן הסתם כמה שיותר מקום, אבל לא פחות מג'יגה. תודה למי שיעזור.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מחפש מערכת רמקולים למחשב, 2.1, עם שילוב של עיצוב ויכולת בבקשה על תמליצו לי על ה atp אלא על משהו קצת יותר איכותי מבחינת שמע גם יותר חשובה לי האיכות מהעוצמה, אני לא רוצה לפוצץ את החדר אלא משהו יותר לשמוע שקט אבל טוב אין לי תקציב מוגדר, אבל שלא יעבור את ה1000 נניח (אבל יכול להיות גם ב700 לדוגמה). תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by IlyaN,

אז קניתי בסוף את הSB3 דרך בזק (עדיין במחיר מגוחך של 718 ש"ח) וסה"כ אני מאוד מרוצה מהקופסה הקטנה הזאת. התקנתי אותה בלי בעיות בכלל, הסטרימינג עובד ממש טוב אפילו שאני נמצא 3 חדרים מהראוטר (הבינוני) וכמעט כל מה שאני שם מתנגן חלק לגמרי (אפילו WAV) חוץ מקבצים בקצב של 3000KBPS ומעלה שראיתי שזה מוזכר בדיון המרוכז גם כן (שחבל שננעל אגב כי הייתי מעלה אותו). גם החלק של הרדיו אינרנט עובד מצויין ובשבילי זאת תוספת נהדרת לשמוע (לא בהכרח להקשיב חח) למוזיקה קלילה ונגישה.יש כמובן המון תחנות (קול ישראל LOL) ומן הסתם האיכות של רובן די ירודה אבל מצאתי מספיק של 128K ובשביל רדיו זה סבבה לגמרי... יש למישהו אגב המלצה על איזה תחנה טובה, אמביינט/ניו-אייג' במקרה? מבחינת סאונד, מהיציאות האנלוגיות דרך…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מחפש לקנות אזניות אל חוטיות עם מיקרופון בתקציב של עד 500 ש"ח איפה ניתן לקנות אזניות כאלה ואיזה דגם הכי מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yarivot26,

אני מחפש סט רמקולים 5.1 בסביבות 1000-1500 ש"ח (יש מקום לגמישות קלה). המערכת מיועדת למוסיקה, סרטים ומשחקים. אני לא אודיופיל, אני צריך משהו ששומעים טוב ושהבית ריק גם חזק המערכת תיהיה מחוברת לרסיבר. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Altec Lansing MX5021 black 2.1 ו M-Audio Revolutions 5.1 מה אתם אומריםם ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי. אני חדש פה, ולא מבין כמעט כלום בציוד אלקטרוניקה. ולכן -- כמה שאלות ברשותכם בשביל לפוגג את הבלאגן [העצום] שיש לי בראש כרגע. אני מתנצל על אורך ההודעה, אבל הסיבה נעוצה בכך שניסיתי להיות כמה שיותר אינפורמטיבי בשביל לחסוך שאלות מיותרות. (1) לאחרונה קיבלתי פטיפון, מגבר *ו* תקליטים ליום הולדת. במזל רב, ואחרי שליחת הפטיפון למעבדה, הצלחתי לחבר את הפטיפון למגבר (Marantz PM57) ואל לרמקולים של מערכת הסוני שלי (אני לא חושב שיש דגם. הם פשוט באו עם המערכת) -- והכל עובד כמו שצריך. כלומר, הפטיפון. הבעיה שלי היא שמאחר והמערכת לא מחוברת אל המגבר, אני כבר לא יכול להשתמש בנגן התקליטורים שלי. חבר אמר לי שאם אני אחבר את המערכת (המוגברת בעצמה) אל המגבר, הרמקולים שלי ישרפו והאיכות תרגיש כמו …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by bibo1221,

הבנתי שהפונקצייה העיקרית שלהם זה שהם חוסמים רעש אני מאזין בעיקר בבית, השאלה אם הם שווים את הכסף? הבנתי שהם נוחים ונראים טוב שזה גם חשוב אם לא אותלם על מה תמליצו? אני מוכן לשים עד 3,000 ש"ח שאלה 2: איך הם בהשוואה לרמקולים מאוד יקרים? האם מאוזניות אני יוכל לקבל אותה איכות כמו שאני מצפה מרמקול ב-20K? (רק בעוצמה נמוכה יותר) (ואני יודע שקצת הגזמתי עם המחיר) שאלה 3: למה בחו"ל הם עולים 300 דולר ובארץ כ-2500 ש"ח??? שאלה 4: האם לקנות מגבר אוזניות? (אם כן איזה) או שגלאקסי 2/איפון יעשו את העבודה? (לא לשים בחתימה) ואני מקווה שלא הפלתי אותכם עם אוזניות במחיר כזה לחבר לאיפון, אבל אני לא מבין בנושא וצריך לדעת את התשובה בתודה, ביבו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, מחפש המלצה לכ. טלביזיה פנימי, כלומר שיכול להחבר לממיר יס או הוט ( או ישירות לנקודה בקיר בלי ממיר ) , ובנוסף בעל יכולת לקלוט שידורי DVB-T ישראליים. ( תמיד טוב שיש את האופציה ) אין צורך ביכולת הקלטה כלשהיא. הכרטיס לא יהיה בשום שלב חלק ממערכת windows media center תקציב - אני מניח עד 500 שלקים + \ - , עדיף כמה שפחות. היכ חשוב : בעל דרייבר נורמלי, כן... כזה שאשכרה עובד, גם ב WIN 7 , ואם אפשר שיגיע עם תוכנה נורמלית. עדיף אחד כזה שמגיע עם אנטנה כבר מהקופסא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by hshahar,

אני מחפש את האפשרות הזולה ביותר לסטרימר או HTPC להריץ סרטים, לגיבוי ולהורדת טורנטים. הדרישות העיקריות הן שאני אוכל להכניס פנימה דיסק קשיח 3.5'' (אני מעוניין לשים 2TB לכן השטח הגדול.). גישה באחד הפרוטוקולים FTP/SMB/NFS או כל תחליף ששכחתי. יכולת להוריד טורנט בצורה נוכה, רצוי שליטה כל שהיא מהמחשב (הבנתי שזה קיים ברוב הלקוחות.). ושיריץ סרטים טוב - כלומר שלא יתחיל לקרטע ב 1080p כשהמצלמה זזה או עושה זום. תמיחה בעברית (גם שמות קבצים וספריות וגם כתוביות כמובן.) ברור לי שכמעט כל HTPC יענה על הדרישות, אבל אולי יש חלופה זולה יותר בעולם הסרטמרים? תודה מראש, שחר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש אחר אוזניות BT עבור חברה שלי. השימוש שלה הוא בעיקר מול המחשב בהאזנה להרצאות\שיעורים\מוזיקה ועם הטלפון בזמן שהיא עושה ספורט. היא לא אוהבת סגנון in-ear כי זה מכאיב לה באוזן, ומעדיפה משהו בסגנון האוזניות של האייפון שהיו לה נוחות. האם קיים פתרון טוב אלחוטי, שיעבוד כמו שצריך? אינני מכיר כלכך את התחום ולא יודע גם מה לחפש.. כמו כן אינני מציין תקציב מאחר ואינני יודע מה טווח נורמלי. אין לי בעיה עם רכישה בEBAY אם זה מוזיל את העלויות באופן דרסטי או פותח דלתות נוספות. תודה מראש, ערן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור! כאשר אני מחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל HDML, הסאונד ממשיך לבקוע מהמחשב ולא מרמקולי הטלווזיה. כאשר אני הופך את התקן הקול שלי ללא זמין (דרך מנהל התקנים), ואז עושה ריסט, זה מסתדר ואני שומע מהטלווזיה. כמובן שאם אני רוצה להחזיר את הסאונד למחשב, אני צריך שוב להפוך אותו לזמין ושוב לעשות ריסט. אני מאמין שלא זאת אמורה להיות הדרך להעביר את הסאונד מהמחשב לטלווזיה ובחזרה.. כיצד אפשר אם כך לשלוט במכשיר שמוציא את הסאונד? מערכת הפעלה: XP. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם . יש לי רסיבר RX-5032V אני מעוניין לחבר אותה למחשב ולטלוויזיה אין לי מושג איך לעשות את זה אני ישמח אם תדריכו אותי או שתתנו לי מדריך למחשב ולטלויזיה יש את כל היציאות הדרושות . הרמקולים פשוטים אך אני לא צריך יותר מזה רמקולים של PILOT . אשמח על כל עזרה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי מחפש רמקולים למחשב משהו עוצמתי עם סאב ו5 רמקולים. כמו שציינתי התקציב הוא 500 ש''ח.אגב איך לדעתכם fenda חברה של רמקולים,הייתם ממליצים? אשמח לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kadanie5,

אוזניות תקציב 100 שח חריגה 20 שח שימוש: ספורט, ריצות סוג מוזיקה: Electro / house סוג: In ear

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אני מתלבט בין מספר אוזניות שניתן לקנות אותם בחול בערך ב700 ש"ח ופחות. השימוש בהן הוא השתקת רעשים מבחוץ Noise Cancelling. Monster Inspiration Active Noise Canceling Over-Ear Headphones 1 JVC HANC250 Circumaural Noise Cancelling Headphone HA-NC250 2 מה עדיף לNoice Cancelling? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by road_runner,

אז יש לי Ihp 120, וחוץ מיכולת הניווט בין הקבצים הזוועתית שלו אני מרוצה, ומחכה שבאפריל (אמן סלע) ייצא האפגרייד ויהיה לנו עברית (שפה יפה) במכשיר. אני ממש ממש רוצה לחבר את המכשיר לכל מקום (אוטו, אוטו שני, סטריאו של חברים וכ') והפתרון האידיאלי הוא משדר FM. לא כ"כ אכפת לי איזה סוג וכ'... סוללת 9 V או 2 AA או 2 AAA, 4 תדרים או דיגיטלי... רצוי שיהיה קטן. למישהו יש מושג איפה משיגים בארץ? אין לי כוח לחכות למשלוחים מחו"ל שוב!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני צריך נגן MP3 solid state בעיקר לספורט (אופניים/הליכה/ריצה/מכון כושר), מראש אני פוסל נגנים מבוססי CD למניהם שכן גם עם 120 ש' הם יקפצו לבסוף (והרי אני לא ארוץ 2 דקות בלבד). נגני הרדיסק מפתים מאוד, ויתכן אף שהאיכותיים ביניהם לא יקפצו (כמו ה iPod) אולם אני חושש לחיי המוצר (שהרי ההרדיסק ללא ספק ימות, ומוקדם מן המאוחר). חשבתי על DMB Plus של MPIO (קישור). הוא מקביל בתכונותיו לנומד-2 של קריאטיב רק זול ממנו בהרבה, כולל מקודד MP3 (בניגוד לנומד שרק מקליט בווייב) ומכיל כפול זיכרון (128MB מול 64MB). דבר אחר (בלי קשר) שמפריע לי ב iPod הוא חיסרון של רדיו, אולם עם 1,000 שירים לבחירתי אני בספק אם ארגיש זאת. למישהו יש אותו? באותו טווח מחיר יש הצעות טובות יותר? מה דעתכם עליו?…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, מה שלומכם? קניתי לפני כ-6חודשים את המגבר harman kardon AVR1500 ואני עכשיו רוצה לקנות רמקולים ריצפתיים בתקציב ה-3000 ש"ח, רציתי לדעת בכלל אם המגבר שלי הוא טוב? ורציתי לדעת איך חברת הרמקולים CANTON??? תודה על העזרה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by frodo,

חלק מהכרטיסי קול,על האריזה יש כמו פנל כזה חיצוני למרות שלא רשום שזה כרטיס חיצוני. מה זה בדיוק? מה זה נותן ומה ההבדל בין כרטיס חיצוני לפנימי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Atlon-Xp,

אני יודע שיש על זה דיון רק שיש לי שאלה באיזה מכשירים יתמוך העברית?.... ואיך אני משיג כזה דבר ... תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בתור אחד שנכנס לעולם הזה לפני לא הרבה זמן יש כל מיני מושגים שאני לא כלכך מבין כשאנשים מדברים על כל מיני אלמנטים בשיר האם יש למישהו איזה מילון או משהו בסגנון לדברים הללו ? כמו כן אפ פעם לא הבנתי איך להתעסק עם האקולייזר יש שם כל מיני תדרים על HZ ... יש מקום שמלמד איך להתעסק עם זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by uriby,

שלום האם משהו מכיר נגן DVD במחיר סביר (מספר מאות שקלים) שיכול לנגן סרטים מקודדים ב-H.264? אני רוצה להעביר את כל הסרטים שלי ושל הבנות שלי לדיסק קשיח או להעתיק כל פעם מספר סרטים ל-DOK של 4-8G כדי להפסיק להתעסק עם התקליטורים. שמירה של קבצי ה-DVD עצמם לוקחת המון מקום ואני רוצה לקודד אותם. איכות קידוד טוב של סרט ב-DivX דורש כ-1.5G לסרט ממוצע (לפי קריטריון איכות 55% של StaxRip למשל). בקידוד DivX לגודל CD רואים ארטיפקטים גדולים, במיוחד במשטחים חלקים או במעברים (בן אדם על רקע שמיים למשל). מהניסיונות שלי קידוד מקביל ע"י x264 לאותו גודל נותן איכות מעולה, אבל לא מצאתי נגן סביר שינגן אותם חוץ מנגני HD ב-6000 ש"ח. הסרטים עצמם ברזולוציה של DVD רגיל ולא HD כך שאיני זקוק לנגן HD-DVD או…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים