עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הורדתי כמה וכמה דרייברים וזה פתח לי את האפשרות שבוחרים 2 מסכים אבל זה פשוט לא מזהה. החיבור תקין בוודאות, השתמשתי בו בקביעות עד אתמול ב WIN XP. דגם כרטיס המסך gainward bliss 7600gt pcx והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by Jabradb1,

שלום לכולם! אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, העניין הוא כזה, חבר שלי צריך לקבל יונדאי I10 מהעבודה והבנתי שחברת הליסינג הורידה את המערכת BUILT-IN של יונדאי והכניסה מערכת רגילה במקום. הוא לא יודע מהי המערכת הזו אבל חשבתי שבטח כדאי לו לשדרג אותה. המערכת המשודרגת שהציעו לו היא קנווד 4044 USB. מה אתם אומרים על המערכת הזו? האם אפשר לחבר אליה IPOD? מהי הדרך הטובה והזולה מבחינת עלות/תועלת לחבר IPOD לרכב? תודה לכולם!!!

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  3. יש לי מערכת Z5500 וכשאני מנגן סרטים עם dolby digital דרך המחשב, הווליום נורא נמוך ואני ממש צריך לגביר המון בשביל לשמוע משהו. זה לא ככה דרך הממיר של יאס שאני רואה נשיונל גאורפיק לדוגמא (שם הסאונד הוא דיגטלי). בסאונד אנלוגי הווליום גם נשמע כמו שצריך. אני עם ווינדוס ויסטה ומשתמש בKMPLAYER שיחקתי עם ההגדרות של ה ac3 (העליתי את הווליום המרכזי, שיחקתי עם הגדרות מוכנות מראש וכו') אבל זה לא עוזר אולי אני מפספס משהו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. שלום, אני מחפש אוזניות - בעיקר למשחקים. אני מעדיף אוזניות "מסיביות" שמחסות את כל האוזניים (לא יודע איך לקרוא להם...). התקציב הוא עד 300 ש"ח, אשמח לעזרה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by alondor,

אני מעוניין לקנות רסיבר ורמקולים סאטאלייטים (+סאב כמובן) עבור קולנוע ביתי. התקציב הוא 3000-4000 ש"ח. בשלב ראשון הייתי רוצה לדעת על אילו חברות כדאי להסתכל ולשמוע ואם אפשר גם דגמים מומלצים שלהן.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by ofcourse,

היי אני מחפש רמקולים ניידים עדיפות בחיבור USB ללא חשמל, שנותנים ביצועים סבירים. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by CocainHore,

עריכה - כנראה זו בעיה שמצריכה אחריות אני יחליף אותם עוד השבוע 60 צפיות ואף אחד לא הגיב... תודה בכל זאת לא משנה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by n_aviv1,

באיזה קובץ וידאו לעשות את זה? AVI/MPG ? אני צריך את זה לתמונות של בת מצווה וזה היום בערב אז זה מאוד דחוף (אני יודע אני לא אמור לכתוב את זה אבל אני חייב את זה להיום) אני לא יכול לדחות את זה. אני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות את זה... איזה רזולוציה הכי מתאימה? אני צריך שזה יהיה בנפח סביר ושזה יתאים לכל מחשב כי אני לא יודע על איזה מחשב ועל איזה מקרן זה יוקרן... רזולוציה של 1280*720 ב AVI בערך 3 דקות יצא לי בערך 15GB!!! אני מפחד להוריד מדי ברזולוציה כדי שזה לא יהיה באיכות לא טובה. מצלמה של 2 מגה פיקסל מצלמת FULL HD אז זה לא נראה לי רזולוציה גבוהה מדי אבל מסתבר ש2 מגה פיקסל זה מאוד כבד... אני מקווה שזה הפורום המתאים

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. היי, מה אתם אומרים על Panasonic TH-L37S10? http://www.hdzone.co.il/product.asp?productid=217 אני מתכוון לחבר אותה למחשב בעיקר לצפיה בסרטים וכו'. שווה?

10. Started by סטלוס,

זקוק למרעכת אודיו למחשב נייד ,באיכות טובה כדי להנות ממוזיקה וצפייה בסרטים בעיקר. תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. שלום כולם! עכשיו שהטלוויזיה הישנה שלי התחילה להראות סמני גסיסה הגיעה הזמן סוף סוף להשתדרג לטלוויזיה דקה הבעיה היא שאין לי שמץ מי נגד מי ועכשיו שמסכי LED נכנסו לשוק ומה עדיף פלאזמה או LCD וכל סיפור הHD אז אני אסכם את זה בקצרה, 4K נראה לי תקציב יפה ונחמד למסך איכותי אם צריך אני אוסיף אבל לא הולך להתפרע יותר מידי מה השימושים שלי? שידורי הוט רגילים, חיבור מזדמן של המחשב למסך כדי לצפות בסרטים ואולי בעתיד הקרוב XBOX אני אשמח למעט פירוט על כל המלצה ע'מ שאני אדע קצת מה אני הולך לרכוש בתודה מראש, לירן

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  12. עדיף כמובן כמה שפחות , מחפש יחס עלות / ביצועים מקסימלי , תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אחר"צ טובים מצאתי בסלוני 2 רמקולים מדפיים ורסיבר(הכל די ישן..) גיגלתי את שמם ולא מצאתי כלום. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. על הרמקולים: Peerless Model: RX-1000 120 watts R.S.M Sensitivity 92 db 8 ohm speakers made in Denemark. אגב, חיפשתי גם ביוטיוב ומצאתי את אחיהם הגדול ככל הנראה, הRX-1000PRO, אך הם רצפתיים.. הרסיבר: Pioneer SX-255R אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי עד כמה טוב הציוד שברשותי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by eART,

Sorry for the English, I hope it ain't too much of a trouble. I am looking for IEM Headphones to go with my Cowon D2, the budget is up to 300 Shekels. The main use is during sports, so they need to have replaceable rubbers size so they will fit in well. I thought about the JBL Reference 220, and about a few models of AKG, but I could use your help. Thank you in advance guys, sorry again for the English. Have a great week.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  15. רציתי להבין באמת מה קורה אם הכרטיסים של creative. הX-FI היה מאוד מוצלך בXP אבל בVISTA הוא נחל מפלה קשה מאוד ביגלל דריברים גרואים ותמיחה גרואה מהחברה. מישהוא יודע מה קורה איתם (creative) הם יוציאו משהוא נורמלי לWIN7 או לא? עריכה: עכשיו ראיתי שיש להם את PCI Express X-Fi Titanium שהוא אמור לתת תשובה לשאלה שלי אבל אני לו בטוח שהוא מה שהתכוונתי. מישהוא יודעה מה הם מתכננים לעתיד?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by alex.turovsky,

ראיתי את הלוח החדש של ASUS: http://hwzone.co.il/news/1251986499/9624 כעת יש לי לוח אחר אבל אני מחובר ב HTPC דרך כבל אופטי לרסיבר. אני זוכר שמישהו אמר לי פעם שאם אני משתמש ביציאה האופטית, אז זה ממילא בכל לוח אם אותו דבר ואין טעם לשדרג לעולם. האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי טלוויזית LCD בחדר, אשר מחוברת ישירות לכרטיס מסך במחשב(NVIDIA 7600GT), דרך כבל HDMI-DVI. במסך המחשב שלי, שגם הוא מסך LCD, ישנם לא מעט פיקסלים שרופים, ואני מודע לכך. אך ישנה תופעה מתמשכת שפשוט מוציאה אותי מהכלים - בכל צפייה בוידאו כלשהו, סרט, סרטון וכו', על גבי מסך הטלוויזיה שבחדרי, מופיעים בדיוק אותם פיקסלים שרופים הנמצאים על מסך המחשב, ובאיזשהו אופן "פלאי", מועתקים לי גם למסך הטלוויזיה. יש לציין שלאחר בדיקה שלי, מסך הטלוויזיה נקי מפיקסלים שרופים, והם מופיעים אך ורק כאשר הטלוויזיה מתקשרת עם הכרטיס מסך והמחשב.(לאחר הפעלת אופציית הCLONE דרך הדרייבר של הכרטיס מסך). אשמח לקבל הסבר ודרך אפשרית לפתירת תופעה מעיקה זו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Dmoney,

היי אנשים! יש לי ממיר דיגיטלי של יס בבית ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל לצפות בטלויזיה. אין לי צרכים מיוחדים כמו עריכת וידאו או משהו כזה, זה בסדר אפילו אם לא תהיה יכולת הקלטה. רק צריך לראות טלויזיה. האם הרכיב הבא יעזור לי...? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330357002756&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.com%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dp4033.m38.l1313%26_nkw%3D330357002756%2B%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1&_rdc=1

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי את הכרטיס טלויזיה videomate h900f שתי שאלות שאני ישמח לעזרה ממכם: הבעיה הראשונה: חיברתי את ממיר היס שלי לכרטיס טלויזיה דרך חיבור scart(21 פינים) ל svideo והוא מראה לי את התמונה בשחור לבן באיכות גרועה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות בנוגע לזה? הבעיה השניה: כאשר אני חיברתי את הממיר דרך rca יש תמונה ציבעונית אך אין סאונד למרות שחיברתי את הכבל: external audio patch cable.. איך אפשר לפתור את זה? אני משתמש windows 7 64 bit 4gb ram AMD phenom2 כרטיס קול מובנה realtek HD תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. Started by User_Name,

שלום לכולם! ברשותי XBOX360. הוצאתי מהמחסן את הרסיבר/דיוידי מעלה האבק, Graetz DVR-5000, אליו מחוברים כמובן חמישה רמקולים וסאבוופר (לא מי יודע מה איכותיים, בסך הכל זה מסוג מערכות הקולנוע שקונים בחתיכה אחת ב2500 שקל). הXBOX מחובר לLCD בכבל Component HD, מאחר ויש בו כניסה לכבל אופטי. חיברתי את הXBOX לרסיבר בכבל אופטי (TOSLINK), ושמתי אותו על AUX. אבל בכל זאת המערכת לא עובדת עם הXBOX. לא בתפריט ולא בסרטים ומשחקים, למרות שהגדרתי בAUDIO על Dolby Digital 5.1. איך אני פותר את הבעיה? אודה להתייחסותכם ועזרתכם האדיבה...

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by blue_wolf,

שלום לכם , יש לי בעיה שלא נתקלתי בה בעבר .. יש לי מחשב NEO 3 865PE MSI התקנתי את הדריבר ALC850 AC97 (כרטיס קול ) התקנתי מקודדים KLITE FULL ניסיתי את הנגנים VLC, BSPLAYER, MEDIAPLAYER 10 אך יש לי בעיה שאני לא בטוח עם זאת בעית תוכנה או חומרה כאשר אני מנגן שיר אני שומע אותו מעוות או כמו זכוכוית שנשברות ואילו בדריבר עצמו כאשר אני מבצע טסט לסאונד אני שומע היטב את הצלילים בסטריאו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. שלום יש לי בבית מספר מחשבים ואני משתף כמובן את המדיה שלי.. הבעיה היא כזו באחד המחשבים אשר יושב בסלון עם VMC! ברגע שאני נכנס לספרית הוידאו שלי ישנם תיקיות אשר בשימוש ויש שלא.. ניסיתי לבטל את התיקיות שאני לא רוצה בעזרת האשף של הVMC וגם דרך המדיה פליר למי שיודע! אך ללא הצלחה.. יש דרך שאני יכול לגרום לVMC לא להציג אותם? תודה רבה לעונים..

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. היי, הטלוויזיה היא 34". 1. שמתי לב שהתמונה שאני רואה במסך היא zoomed in, למשל בערוץ הספורט אז יש את השורה למטה שרצה ומביאה דיווחים/עדכונים אז בדרך כלל אני בקושי יכול לקרוא מה כתוב, אני רואה איזה חצי שורה וכשאני צופה בערוץ הספורט במקומות אחרים (לא אצלי בבית) אז רואים מצוין. דוגמה נוספת לבעיה היא שהסמלים של הערוצים בפינות העליונות יותר מידי קרובים לקצה. הסתכלתי באפשרויות ולא מצאתי משהו שיכול לעזור לי. 2. יש לי ממיר של HOT ונגיד אני צופה בערוץ מסוים ואני מסתכל מה יש בערוץ אחר בלי לעבור ערוץ, אז אם אני "רץ" על תחנות אחרון אז זה ממש איטי ואצל חברים/אנשים אחרים זה רץ ממש מהר, תוך כמה שניות מגיעים מערוץ ביפ למשל לערוץ הספורט ואצלי ייקח איזה דקה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מערכת 2.0 / 2.1 (שישלימו ל 4.0 / 4.1 עם שני אחוריים שכבר קיימים) בתקציב של 700 ש"ח. אני שומע בעיקר טראנס פסיכודלי ומטאל. נקודה שחשוב להבהיר: עצם העובדה שאני שומע טראנס לא אומרת שהבאס מעל הכל, הפירוט, הדיוק ושאר המרכיבים לא פחות, ואף יותר חשובים מאשר הבאס. חשוב לי מערכת שתספק צליל איכותי ומדויק בפחות דגש על עוצמה ו"באסים בומיים" (ע"ע Z5500). אני חשבתי על Microlab PRO 2 / Solo 6c. מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 56 תגובות
    • 11.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים