עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב, ברשותי כעת מסך מחשב Samsung 19" SyncMaster 913N ומסך טלוויזיה TOSHIBA 32" 32XV550P FULLHD קניתי כבל HDMI וחיברתי את מסך הטלוויזיה דרך כניסת ה-HDMI הצדדית בטלוויזיה, למחשב ע"י מתאם DVI-HDMI. סו פאר סו גוד. אולם, לא התקבלה תמונה במסך הטלוויזיה ואילו במסך המחשב עדיין התקיימה תמונה. לכן ניתקתי הכל וחיברתי אך ורק את מסך הטלוויזיה, והנה התקבלה לה תמונה חלקה. אך כעת מסך המחשב ללא תמונה (כאילו מנותק ממחשב). לפני שקניתי את הטלוויזיה הייתי בטוח במאת האחוזים ששני המסכים הנ"ל יכולים ואמורים לעבוד ביחד ובמקביל, אך כעת אני מגלה שחלה עם הרעיון בעיה. זוהי אינה בעייה חומרתית, כל החיבורים וכל הכבלים אמינים ועובדים כראוי. כיצד אוכל לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by Syrex,

שלום לכולם ראיתי את המסך הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8665 מה שמשך אותי זה האופציה של ה USB האם זה נגן לכל דבר ? האם יש משהו במחיר דומה שכולל את האופציה הנ"ל? האם יש המלצות אחרות טובות יותר ? תודה מראש יום טוב.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by avih1994,

שלום קניתי את הרמקולים vs2421 של al ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לסוני 3 ואין לי מושג איזה כבל/מתאם אני צריך לקנות בשביל לחבר את זה תודה לעוזרים אבירם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by r1sk,

חיברתי את מסך הטלוויזיה שלי לממיר ה-yes שברשותי ע"י כבל SCART. ניגשתי להגדרות ה-SCART בממשק של yes ובחרתי RGB שלפי מה שהבנתי, הוא בעל האיכות והחדות הטובות ביותר. כעת אני מקבל תמונה רגילה, כלומר רואים את התמונה אך עם גוון כחול ברקע. וכאשר אני מחבר דרך COMPOSITE אני רואה תמונה רגילה בעלת כל הצבעים. הטלוויזיה הינה TOSHIBA 32XV550P. תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by dudu2683,

שלום קניתי ממיר וידאו USB שמתחבר למכשיר הוידאו שלי ולמחשב וככה בעצם אני ממיר את הקלטות וידאו שלי... יש לי בעיה אני משתמש עם התוכנה ulead video studio 8 ושם יש לי אפשרות לאיזה פורמט אני רוצה ללכוד את הוידאו שאני בוחר DVD אז נוצר לי קובץ MPEG שאני בא לצרוב אותו ב NERO אז NERO מאלצת אותי לבחור מצב UDF (שאין לי מושג מה זה אומר) בגלל שהקובץ גדול מ 2G .בכל אופן שאני שם את הדיסק בנגן DVD שלי הוא קופץ באמצע הסרט מישהו מכיר את התופעה? לאיזה פורמט בכלל כדאי להמיר?? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. אני חדשה פה - שיטוטים בפורום הזה לימדו אותי הרבה. עדיין לא מצאתי (או לא הבנתי ...) מה עדיף מבחינת איכות צפיה והקלטה: לחבר את הוידאו לטלויזיה או לממיר ? הטלויזיה: חדישה ובה כל האפשרויות החיבור. הממיר: של YES ובו SCART אחד התפוס על ידי הטלויזיה. וחיבורי קומפוזיט (לבן-אדום-צהוב) . בוידאו : יציאת SCART , כניסת אודיו אחת (לבן), כניסת וידאו אחת (צהוב) יציאת אודיו אחת (לבן) , יציאת וידאו אחת (צהוב). וגם יציאת RF כמובן. עכשיו הוידאו מחובר לממיר עם כבל קומפוזיט וגם מחובר כבל RF מהיצאה בוידאו אל הטלויזיה. אין בעיות - אך האם בחיבורים אחרים יהיה שיפור באיכות ? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  7. יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 ערוצים 5 רמקולים + סב וופר יש לי עוד סאב וופר גדול מאוד אני יקנה לו מגבר אבל אני צריך איך שהוא לחבר אותו כרמקול למערכת קולנוע ביתית

• 26 תגובות
    • 8k צפיות
  8. Started by ultraircraft,

שלום ברצוני לקנות כרטיס קול יחסית איכותי סביבות ה500-600 שקל רצוי שיהיה 7.1 מכיוון שאני רוצה לקנות את הלןג'יטק X-540 ולחבר את המערכת של קנווד שיש לי עכשיו ומה שאני מצפה מהכרטיס שיהיה באיכות טובה מאוד ויתן לי באסים עצבניים =] כמובן שאין לי מושג בכלל בשוק כרטיסי הקול ולכן אני פונה לעזרה שלכם על איזה חברה ללכת וכ'ו תודה רבה לעוזרים... ונ.ב יש לי בעיה קטנה אין לי מושג ממה היא כאשר אני מפרמט לWINDOWS 7 יש לי בעיה עם השמע בXP אצלי הכול יפה ומושלם עובדים לי גם הרמקולים 5.1 וגם המערכת ביחד כאילו חיברתי אותם 7.1 בצורה ממש יפה באסים והכול אבל כאשר אני מפרמט ל WIN7 משום מה המערכת לא עובדת יותר ואין לי באסים ברמקולים של 5.1 כאילו הסאב לא עובד והעוצמה ממש חלשה ואין לי מושג מזה יש לכם…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה זה זמן רב! החיבור המיועד הוא בעזרת כבל של 10 מטרים של DVI-DVI, ומתאם DVI-VGA (זה מה שיש...). בכל מקרה, הטלוויזיה פשוט לא מקבלת אות! במחשב אני רואה שמחוברת הטלוויזיה (יש שני מסכים) אבל אף משחק עם הרזולוציה לא גרם לזה שהאות יתקבל. הדבר היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא שהכבל פשוט ארוך מדי ויש הנחתת אות עד כדי כך שלא מגיע אות לטלווזיה, האם זה ייתכן? תודה!

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by yonatanR,

שלום רב לכולם! ברשותי מערכת רמקולים 5.1 T6060 של CREATIVE, ומספר נגני מוזיקה, בניהם, IPOD TOUCH דור 1 ו-IPOD NANO, שאלתי היא, האם אפשר לחבר אחד מהנגנים הנ"ל או כול נגן אחר, ישירות למערכת(ללא מחשב בניהם), כך שישמעו בכול הרמקולים, בין אם ב-5.1 או בסטריאו*2. המון תודה לעונים ולעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kalda01,

לפני כחודשיים קניתי מסך LCD גודל 32 דגם LX800 תוצרת פנסוניק שמתי לב שבתחתית המסך גם בצד ימין וגם בצד שמאל בערך 7 ס"מ מהפינה, יש כמו חצי עיגול שתמיד מואר שמים לזה לב כשהתמונה שחורה לגמרי בחלק התחתון. האם המסך פגום??

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  12. קראתי שכדי לחבר אודיו של מחשב לטלוויזיה צריך לחבר את הכרטיס מסך אל היציאת spdif של הלוח אם, ואז לחבר מתאם hdmi על היציאת dvi, ולחבר את זה לטלוויזיה עם כבל hdmi. אז את הspdif בלוח אם יש, dvi בכרטיס מסך יש, יש hdmi בטלוויזיה, וכבל ומתאם אפשר לקנות. אבל הבעייה היא שבכרטיס מסך- Inno3D GeForce 9600GT Accelero L1 (שאני מאוד לא אוהב), חסכו (בין השאר) בחיבור הזה של הspdif... מה אני עושה עכשיו? ניסיתי קודם כל לחבר פשוט מפצל על היצאת 3.5mm של הלוח אם ולחבר צד אחד לרמקולים של המחשב וצד שני אל הטלוויזיה, אז בטלוויזיה זה עובד טוב אבל במחשב משום-מה אני מקבל את הסאונד במונו (רק רמקול אחד), אם אני מחליף בין השקעים של הטלווזיה והמחשב על המתאם אז אני מקבל מונו מהרמקול השני אז כרגע …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by qwerty1987,

שוקל לקנות את ה- Logitech z-5500 כשיחזרו למלאי בארץ, ומחפש כרטיס קול בכ-500 ש"ח שיהיה בעל יציאה אופטית ושיתמוך ב- Dolby digital Live (האם תמיכה ב-DTS CONNECT מוסיפה משהו?). מן הסתם הכרטיס קול יעבור גם למחשבים הבאים, על כן מצפה שיצאו עבורו דרייברים גם לחלונות 7. מה מבין הכרטיסים עדיף, האם יש כרטיס אחר עדיף בתקציב זה, או האם שווה בכלל לחרוג לתקציב אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. x-240 של לוג'יטק, קרובים למסך טי220 של סאמסונג ומחשב נייד מקבוק. יש ליהרגשה שהם גורמים לתצוגה להיות פחות נקייה וחדה, יש מצב ? או שהיום הכל ממוגן נגד זה? תודה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by es88,

קניתי כ.מסך HD4770. שאר המפרט: C2D6320, ASUS P5B, 4GB DDR2 מחובר לטלוויזיה 42 LCD טושיבה, בעזרת כבל HDMI. Windows Xp32 התקנתי דריבר חדש לכ.מסך, ועדכנתי דריבר ל-HDMI. אחרי שעדכנתי את שניהם, שאני מעלה את המחשב, הוא אומר שהוא מזהה כל פעם חומרה חדשה שזה ה- Microsoft UAA bus driver for high defnision ועוד איזה חומרה של PCI. בקיצור מראה כל פעם על חומרה חדשה. יש סאונד במחשב, שירים, סרטים, (ורק ה-HDMI מחובר לא איזה רמקולים דרך הלוח-אם) , שהווינדוס עולה יש איזה דפקה מסויימת ששומעים רק את הסוף של הצליל (הפתיח) וגם כשיוצאים אותו קטע. מחקתי ועדכנתי גם את הדריבר של הכרטיס קול של הלוח אם, ושוב חזרתי על הפעולות, חיפשתי את הדריבר של מייקרוספט הזה שהוא מחפש, אבל עדיין קופצת אותה בעיה. ב-…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by QQQ,

מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר טוב בארץ והוא נראה לי מתאים לצרכים שלי. http://www.comprousa.com/en/product/m3f/m3f.html רשום שיש תמיכה בPAL אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם ממיר יס. מישהו יודע אם האיכות שתתקבל תהיה טובה יחסית עם הכרטיס הזה? (מבחינת וידאו ואודיו, על ממיר יס סטנדרטי דרך COMPOSITE) תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by Gil28,

חשבתי על ה-PX-100 של סנהייזר רק שאני לא מוצא אותם. ראוי לציין שאני נמצא בניו יורק וחוזר לארץ ביום שלישי. אם מישהו מוצא חנות אונליין\פיסית באזור אני אשמח. אם יש הצעה אחרת אני מוכן להקשיב. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן, הטלוויזיה שלנו בסלון הלכה... החזיקה איזה 10 שנים מאוד ישנה האמת שאבא שלי פשוט רואה הרבה... הייתה 34 אינץ' אם אני לא טועה ולא מזיז ממש להורים שלי היה להחליף אותה אבל עכשיו הם יהיו חייבים ... ;D אוקיי כמו שרשמתי בנושא אני מחפש 42 עד 46 אינץ' בטווח מחירים בין 4 ל 5 אלף גג שבגג חריגה ל 5200 . אני מעדיף טלוויזיה שתתמוך ב FULL HD אם אבא שלי ירצה לפתוח את זה מתישהו ביאס או משהו, ומה שחשוב לי שתהיה טלוויזיה עם תמונה חדה סאונד טוב ואיכותית ואמינה בכללי, מצטער אם זה נשמע קצת פלצני אני לא מבין בזה ממש. ואם זה עוזר המרחק של הספה הכי רחוקה שלנו מהמיקום של הטלוויזה בסלון זה 4.4 מטר, והכי קרוב משהו כמו 2 מטר. אשמח לתגובות, תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  19. לעמדת מחשב שאני לא מריץ בה סרטים או שומע בה מוזיקה בדר"כ, בעיקר לסרטונים ביוטיוב, מידי פעם קצת שירים (לעיתים רחוקות). - חשוב שזה יהיה 2.0 כי אין לי מקום לסאב. - חשוב שהם יהיו רמקולים שחורים ויראו סביר. - חשוב שהסאונד יהיה סביר בסיסי למוזיקה, לא צליל זול של רמקולי בית-ספר. טווח מחיר אני לא מציין כי אין לי מחיר מדוייק שאני חושב עליו אבל מהדרישות הנמוכות שלי אתם מבינים לבד שאין לי שום כוונה להשקיע מאות שקלים. ה-LS11 ממש זולים אבל מהתמונות נראים סביר ולא מצאתי הרבה ביקורות שממש קוטלות אותם אשמח לשמוע אם מישהו מכם כבר ראה\שמע אותם ויכול לתת חוות דעת על העיצוב\הסאונד שלהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. שלום אנשים טובים, ברשותי מחשב עם כ. מסך ATI X1800XT ואני מועניין לחבר אותו לטלוויזית LCD 32' LG אצלי בחדר. יש לי את הכבל הצהוב שמתחבר מהמחשב לטלוויזיה (יש לי גם את הכבלים של הסאונד אבל אני מעדיף להתעסק עם זה אח"כ, קודם תמונה) ואחרי שעה של משחק בממשק של הATI אצלי במחשב, אמרתי נואש.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא ולהסביר לי מה עליי לעשות על מנת לחבר ביניהם ... תודה מראש, חיים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, ראשית אציין שקראתי את הסטיקי בנושא, אבל לא מצאתי בו תשובה לשאלה. בכוונתי לקנות את המחשב הנייד הבא: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3945119-4005381.html אני רוצה להשתמש בנייד לצורך צפייה בסרטי FHD. למחשב זה יש יציאת HDMI ויציאת VGA, אבל אין לו יציאת SPDIF. יש לי טלוויזית LCD 1080P, אשר יש לה 3 כניסות HDMI. בנוסף, יש לי רסיבר עם כניסה קואקסיאלית וכניסה אופטית לאודיו של 5.1. 1. איך אפשר לפצל את יציאת ה-HDMI כך שאוכל לחבר את הוידאו לטלוויזיה ואת האודיו (5.1) לרסיבר? 2. בטלוויזיה רשום על אחת מכניסות ה-HDMI שהיא בעצם HDMI/DVI ומיועדת לחיבור למחשב שמוציא DVI. האם זה רלוונטי לגביי? פשוט בסטיקי רשום שאמורה להיות כניסת HDMI יעוד…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by imons,

ברצוני להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. אני רוצה להוסיף לו כרטיס טלוויזיה (עם תמיכה ב - DVB) ורציתי לשאול האם ניתן לשלוט בעזרת השלט שבא יחד עם כרטיסי הטלוויזיה גם על כל מערכת המדיה סנטר (הפעלת סרטים, קבצים, מוזיקה וכו) או שאני שצריך להוסיף לו עוד שלט (כמו imon ודומיהם)?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. זה מיועד ל GAMING

24. Started by oded6188,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 שווה את המחיר? בשום מקום לא מצאתי את היחס ניגודיות.....

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  25. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שיתחבר למקרן ולרסיבר בסלון, מטרות המחשב הן: הצגת סרטים ואינטרנט בלבד. שאלתי היא כזאת, מהם המרכיבים הכי חשובים (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך/קול וכו') שיש לשים עליהם דגש ובהם להשקיע יותר? שבת שלום...

• 4 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים