עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ביצה,

שלום לכולם! אני מחפש אוזניות שיהיו טובות לספורט- ריצות ואופניים לכן אני מאמין שקשת לא יהיו נוחות, אבל מצד שני אני לא כ"כ אוהב את ה-In ear :-\ מה שאני מבקש ממכם זו עצה לאוזניות שלא יפלו מהאוזנים כל דקה (כמו כפתור בשקל תשעים) עוצמה חזקה, בס טוב, ומחיר של 150 שקל פלוס מינוס ואפשרות לקנייה מחו"ל. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by icebreak,

http://click.linksynergy.com/fs-bin/click?id=4NWncA3Pu/c&offerid=63348.434051557&type=10&subid= 85$ במלאי מוגבל מאוד, לזמן מוגבל.. בהתחשב שהמחיר שלהם בד"כ הוא 125-150$ במקומות אחרים, ולזה שהאוזניות נחשבות למעולות, לנגני מוזיקה בלי מגבר נייד, נראה לי דיל מצויין למי שמספיק לקנות... ותודה ל לDAPREVIEW...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שומע יותר מידי מוזיקה אבל לא מסגנון מסוים. מחפש סאונד איכותי ומחיר זול ככל שאפשר עם באס לא חזק אבל גם לא זניח. כל זאת בתקציב של עד כ800 ש"ח, למרות שאם בתוספת של עד 150 ש"ח אוכל לקבל שדרוג משמעותי אוכל להתגמש. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Walter Samuel,

איזה מהם כדאי לי לקחת? אני חייב לקבל החלטה בדקות הקרובות כי היום אבא שלי טס :\ אני צריך את הרמקולים בעיקר למשחקים ולפעמים מוזיקה. אני שומע בעיקר מוזיקה שאתם אוהבים לקרוא לה זבל - ראפ,היפ הופ וכדומה. תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ArielElia95,

שלום, יש לי את האוזניות Shock One כרגע. ראיתי שיש בבאג מבצע על SS Siberia V2 בגרסת USB (כלומר 7.1 וירטואלי) ב-350 ש"ח. השימושים שלי הם 90% גיימינג (אולי אפילו יותר), סקייפ יחד עם המשחקים, והשאר זה דברים שונים, עבודה משרדית. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. האם כדאי לי למכור את ה-Shock One ולקנות Siberia V2 USB? 2. במידה וכן, בכמה למכור את ה-Shock One? הן במצב של ממש כמו חדש, אריזה מקורית, כל האביזרים והדברים. 3. מה דעתכם על ה-Siberia V2 לשימושים שציינתי (בעיקר משחקים)? משתלם ב-350 ש"ח? אם יש לכם הערות נוספות אני אשמח לקבל. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by IRIVERMAN,

ניסיתי למצוא את פיסת האינפורמציה הזו ולא הצלחתי ??? ??? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mz237,

t6060 או 5100...שניהם קריאטיב...מה כדאי יותר? חשובים הבאסים האיכות שלהם!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מישהו מכיר אולי את כל ההבדלים בין פורמטים של וידאו כמו BRRIP, R5 מה ההבדל בין קידוד DIVX ל-H264 וכו' או יכול להפנות למדריך שמסביר את ההבדלים ביניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. רמקולים לצרכי מוזיקה (85%) וסרטים (15%) - עד 700 ש״ח, האם ה7C עדיין מומלצים כמו לפני שנתיים או שיש דגם אחר מומלץ יותר? ומה לגבי תקציב של 1000 ש״לח? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by omert,

הייתי מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של בין 750 ל 1500 ש"ח עכשיו אני לא יודע האם לקנות פלאש דיסק או דיסק קשיח מבחינת מקום אני מעדיף שיהיה ג'יגה ומעלה איזה נגן כדאי לי לקנות ואיפה? האם בארץ או בארה"ב כאשר ישלחו לי אותו בדואר? מה יותר משתלם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. נראה לי שזה הפורום הכי מתאים לשאול את זה, אם זה לפורום אחר אז תגידו בבקשה. בכל מקרה זה הבעיה שלי: המיקרופון של האזוניות שלי תמיד עושות רעשים, זה קרה כבר ב 2 דגמים. אני מניח שהבעיה קשורה בכרטיס קול בעיתי. חשבתי לקנות אחד חדש ופשוט שיעשה את העבודה. יש לי 3 אופציות : 1. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2947 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874 .2 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 .3 אז מה ההבדלים ביניהם? מה הכי מומלץ מכל אלה? יש משהו אולי אחר שיותר מומלץ? תודה לעוזרים, שרון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Men7a,

שלום , אני רוצה לחבר בערך 12 רמקולים לבקר שליטה אחד , שייתן לי אפשרות להנמיך ולהגביר את הרמקולים בנפרד כלומר , כל 2 זה ערוץ אחד , שאפשר להגביר ולהנמיך ללא קשר לווליום של הערוצים האחרים כל מה שאני מוצא ברשת זה מיקסרים של DJ'S ואני לא צריך משהו מיוחד , רק ווליום וזהו. תודה רבה על העזרה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Chymes,

במשך ימים רבים אני מתלבט בין שני פלאשים - הראשון תוצרת iriver והשני תוצרת sandisk. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1101&scat=221&tcat=33 - פלש של iriver http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1585&scat=221&tcat=33 - פלש של sandisk בהתחלה רציתי לרכוש את הפלש של אירייב בנפח 1GB , אבל באג וארקדיה טוענים שיותר אין את הפלאש בארץ. לאחר מאמצים רבים באג הצליחו לאתר אירייב בנפח 256 מגה בסניף נידח והציעו לי אותו במחיר 760 ש"ח. אבל הם גם הציעו לי נגן פלאש של sandisk בנפח ג'יגה במחיר 900 ש"ח. אירייב נגן איכותי יותר, אבל אני חושש שהנפח הקטן לא יספיק לצרכי. ובגלל זה אני מתלבט על השאלה "מה יותר כדאי?" נפח ומחיר או איכות? מה אתם חושבים? איזה נגן עדיף לקחת?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by J0n1,

התחדשתי בShure SE102 יש טעם לעשות להם burn in? ואם כן, כיצד עושים את זה בצורה אפקטיבית? ובנוסף, יש השפעה של גודל הגומי על איכות הצליל? כי גם הקטן וגם הבינוני מתאימים לי, אבל אני לא יודע במה לבחור. ובעיה אחרונה, כאשר אני מחבר את האוזניות לשלט של הX540, אני שומע רעש רקע חזק, גם כאשר שומעים מוסיקה, איך אפשר לפתור את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי אוזניות Koss Porta pro, חוט שמחובר לאחת האוזניות נקרע. מה אפשר לעשות? אני מניח שזה לא במסגרת האחריות.. יש דרך לתקן את זה? ואם כן - איך? אם אי אפשר אני קונה אוזניות חדשות זהות, הן מעולות.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Emin,

שלום, אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שיש לי כיום לFULL HD LED. התקציב שיש לי הוא 4-4.5. קראתי הרבה על הטלוויזיות וראיתי בעיינים שלי את הפיליפס החדשות PFL סדרה 7 ורואים בהם פשוט מדהים HD. האם יש המלצות נוספות בטווח המחירים הנל שיכולות להתאים לטווח המחירים, והאם בכלל כדאי ללכת על LCD? דא אני מעדיף להתרחק מפלזמה כי יש לי בחדר חלון די גדול. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ilyadd,

רציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser MX 550 sennheiser MX 500 sennheiser MX 400 koss SPARK PLUG ולמה? או שיש אוזניות יותר טובות עד 200 שקל? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by בלה,

אני נוסע לארה"ב ויש לי 100 דולר... יש נגן נחמד בתקציב הזה? אני שומע בעיקר רוק(אירוסמית,גאנס אנד רוסס...). בעצם יש סיכוי שאני יכול לגייס מאח שלי עוד 100 דולר, אז מה האפשרויות שלי בטווח: 100-200 דולר בארה"ב (אם אוזניות יותר טובות ממה שמקבלים זה הכרחי/נכנס בתקציב, אז תכניסו בתוך התקציב). עם עדיפות ל- 100 דולר. יש נגנים טובים? אני לא רוצה משהו ג'נרי ואם רק זה מה שאפשר אז אני מעדיף כבר לא לקנות. איכות הסאונד חשובה לי אבל אני לא אודיופיל או קרוב לזה... אני רוצה מן הסתם כמה שיותר מקום, אבל לא פחות מג'יגה. תודה למי שיעזור.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by benor,

איך מפעילים את הרמקול הפנימי נגיד אני רוצה להשמיע ממנו שיר איך אני יכול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Doni Mendel,

היי חברים, הגעתי למסכנה סופית שאני קונה מכשיר NAS. אני לא רוצה להשקיע בו יותר מ1500 שקל, לכל הפחות, הדגם שאותו אני חושב לקנות, הוא LenovoEMC/iomega ix4-300d, מפרט: https://lenovo-eu-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/32544, המחיר משתנה בחנות לחנות, אבל הכי זול זה 1300 שקל, למכשיר יש את כל תכונות שאני צריך, הכי חשובה לי צריכת החשמל. יש עליו 3 שנות אחריות בנוסף לכל. בעניין דיסקים, אני לא סגור על דגם, יצרן זה בטוח רק Seagate, מבחינת נפח, ילך על 4X2TB ומערך RAID5, הבנתי שעדיף כמה שפחות פלטות בדיסק, אבל נראה שWD ו Seagate, מייצרות גם 2 וגם 3 פלטות, אבל לא ברור האם הם באמת יותר אמינים מ 3 פלטות. הבנתי גם שחייב לקנות UPS, בזמנו בדקתי את הנושא, והבנתי שעדיף, לא פחות מ1000VA,…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by asaf172,

שלום יש לי את הרמקולים logitech z323 כאשר אני מדליק את הרמקולים או מגביר/ מנמיך את הווליום ישנו קול מעצבן מהרמקול השני זה קורה רק באותן שניות שאני מדליק או משנה את הווליום. אם אני לא נוגע ברמקולים אז הכל בסדר והבעיה נעלמת. וכמו שאמרתי, זה קורה רק באותו הרמקול שאין בו את כפתור השליטה על הווליום. הצעות כלשהן? תודה אסף

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. דוד שלי הביא זוג ריצפתיים מארה"ב... ואין לו מה לעשות איתם.. הוא רוצה למכור לי אותם.. החברה נחשבת לטובה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

יש לי טלוויזית FULL HD ואני מחבר את הלאפטופ בכבל VGA ואת הDVD בכבל HD אבל אני לא יודע איפה עדיף לראות סרטים... מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MoMo-P,

שלומלום לכולם... יש לי בעיה קצת שונה.. אני רוצה לראות בטלוויזיה שלי גם את מה שמציג המחשב וגם את מה שמציג ממיר הכבלים. הכוונה היא לא לראות במקביל כמובן.. אני מתכוון שאת שני המקורות שלי (המחשב והממיר) אני מחבר עם חיבור SV, אבל בטלוויזיה שלי יש רק כניסה אחת של SV.. הטלוויזיה היא רגילה (קופסא) ואין לה חיבורים נוספים כמו PC, אז תהיתי אם קיים חיבור כזה שיכול לקלוט שני SV לאחד, זאת אומרת שאני לא אצטרך כל פעם להחליף בין הכבלים.. בגילי זה כבר לא קל להוזיז כל יום את הטלוויזיה ולהחליף בין החיבורים.. פשוט מפצל שיוכל לזהות אות ולהמיר לי לבד את מקור הפלט... תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים