עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Emin,

שלום, אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שיש לי כיום לFULL HD LED. התקציב שיש לי הוא 4-4.5. קראתי הרבה על הטלוויזיות וראיתי בעיינים שלי את הפיליפס החדשות PFL סדרה 7 ורואים בהם פשוט מדהים HD. האם יש המלצות נוספות בטווח המחירים הנל שיכולות להתאים לטווח המחירים, והאם בכלל כדאי ללכת על LCD? דא אני מעדיף להתרחק מפלזמה כי יש לי בחדר חלון די גדול. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Dagul5,

שלום חברים, אני עובד בארגון דיי גדול והבוס "הפיל" עלי למצוא לו טלוויזיה לחדר הישיבות. אצטרך להביא לו כמה אפשריות לבחירה, בכל מקרה אשמח לשמוע מה לדעתכם הכי מתאים. מטרת הטלוויזיה בגדול היא להעלות אנשים מהקצה השני של העולם בסקייפ ואין לי ממש מושג אם בשביל זה שווה ללכת על מה שנקרא SmartTV או שאפשר לחסוך, לקנות טלוויזיה רגילה ולחבר אליה לפטופ. מבחינת תקציב: אין הגבלה (אבל שווה לא להתפרע) ומבחינת גודל חשבתי להציע לו שתי אופציות בגודל 42 אינצ' ואופציה גדולה יותר סביב ה - 50 אינצ' אשמח לקבל המלצות! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by alextomin,

מה אתם אומרים על נגן iAUDIO G3? כבר קראתי עליו ביקורת פה באתר. אני עוד מעט קונה אותו! אולי תמליצו לי על אחר? הכי חשוב לי שתהיה איכות שמע הכי טובה! תקציב 1000 שח. לא צריך 2,3,5G יכול להסתפק ה1G

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yonik,

עד שקניתי את הכרטיס התברר לי שכל ארבעת הממרים שלי הם בעלי יציאת rca בלבד האם עלי להחליף ממיר? זה לא יכול לעבוד פשוט עם היציאות האלו? הבנתי שצריך יציאת סקארט לs video או שלפחות s video על הממיר? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Walter Samuel,

איזה מהם כדאי לי לקחת? אני חייב לקבל החלטה בדקות הקרובות כי היום אבא שלי טס :\ אני צריך את הרמקולים בעיקר למשחקים ולפעמים מוזיקה. אני שומע בעיקר מוזיקה שאתם אוהבים לקרוא לה זבל - ראפ,היפ הופ וכדומה. תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן אנשים, במסגרת קנייה נכנסתי לויכוח עם מוכר בחנות שטען שאני לא יכול לצפות בסרט שהורדתי מהאינטרנט שהוא FHD מלא ושוקל 40GB אם אין לי ממיר מיוחד (שעולה כ 700 שח) . אני אמרתי שאין דבר כזה ומחשב מסוגל לבצע את מה שהממיר מבצע בעזרת תוכנה תואמת ... כמובן שהמוכר לא הצליח להסביר לי מה יש בממיר המיוחד הזה שאין במחשב ביתי רגיל (כנראה יש שם איזה כישוף מיוחד). עכשיו, למרות שאני דיי חלוד כבר בתחום המחשבים המתחדש, לא זכור לי שיש צורך בממיר במידה ויש לך מחשב מספיק חזק שיכול להקרין HD בעזרת קודקים מתאימים או כל תוכנה אחרת... בשורה התחתונה אני שואל - האם המוכר צודק ולא ניתן ליראות סרט FHD באמת כ FHD אם אין לך ממיר ? או שזה בולשיט ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. חברים שלום! ראיתי בזאפ הרבה מערכות שמע 5.1 משולבות DVD עם מגבר סביב המחיר הזה 1500 ש"ח רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף והאם זה מביא ביצוע סביר, מערכת לדוגמא: http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=595&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he סה"כ אני לא פריק של סאונד אבל גם לא רוצה משהוא שלא מספק שמע סביר.... :s05: אה כן המערכת תחובר לסטרימר של אקסטרימר אם זה משנה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ag43,

קניתי בזמנו במכירה הקבוצתית של הפורום רמקולי MICROLAB SOLO 6C והשתמשתי בהם עד עכשיו בלי בעיות מיוחדות. חיברתי אותם למחשב הנייד שלי וכשהזזתי אותו שמעתי רעש מהרמקולים כמו של בעיית מגעים ומאז הרמקול הימני מוציא צליל מעוות. השמאלי עובד בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה והאם אפשר לתקן אותה לבד? אם לא- איפה ניתן לטפל בהם? עדכון: עכשיו הרמקול מרעיש מאוד כשמדליקים אותו (אפילו כשהוא לא מחובר) ואי אפשר להשתמש בו כלל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, משהו יכול להמליץ על אוזניה איכותית במחיר סביר? מחפש אוזניה שתתן מענה גם לשמיעת מוסיקה וסרטים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/550.htm נתונים דיי מרשימים למחיר כזה....אבל אני לא מוצא ביקורת עליהם ביכלל....מה אתה חושבים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by x-boy_24,

קניתי רמקולים של לוגיטק x220 וכשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז יש באסים חזקים מהסאב וופר וכשאני מוריד את העומה של הבסים עדין מרגישים אותם די חזק והשכנים משגעים אותי אז השאלה שלי אם יש איזשהו תוכנה למחשב שאפשר בעזרתה להוריד את הבסים של הרמקולים תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Vissor,

שלום לכולם חברים יש ברשותי DAC אם מגבר פנימי מובנה!, אני מעוניין לקנות רמקולים שבאים גם כן אם מגבר פנימי מובנה! האם זאת תיהיה בעיה לחבר את הרמקולים ל DAC? (בגלל שלשנהם יש מגבר פנימי) כל הסיפור מתחבר למחשב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Doni Mendel,

היי חברים, הגעתי למסכנה סופית שאני קונה מכשיר NAS. אני לא רוצה להשקיע בו יותר מ1500 שקל, לכל הפחות, הדגם שאותו אני חושב לקנות, הוא LenovoEMC/iomega ix4-300d, מפרט: https://lenovo-eu-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/32544, המחיר משתנה בחנות לחנות, אבל הכי זול זה 1300 שקל, למכשיר יש את כל תכונות שאני צריך, הכי חשובה לי צריכת החשמל. יש עליו 3 שנות אחריות בנוסף לכל. בעניין דיסקים, אני לא סגור על דגם, יצרן זה בטוח רק Seagate, מבחינת נפח, ילך על 4X2TB ומערך RAID5, הבנתי שעדיף כמה שפחות פלטות בדיסק, אבל נראה שWD ו Seagate, מייצרות גם 2 וגם 3 פלטות, אבל לא ברור האם הם באמת יותר אמינים מ 3 פלטות. הבנתי גם שחייב לקנות UPS, בזמנו בדקתי את הנושא, והבנתי שעדיף, לא פחות מ1000VA,…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. רמקולים לצרכי מוזיקה (85%) וסרטים (15%) - עד 700 ש״ח, האם ה7C עדיין מומלצים כמו לפני שנתיים או שיש דגם אחר מומלץ יותר? ומה לגבי תקציב של 1000 ש״לח? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות אוזניות קשת טובות ואיכותיות ועמידות. מכעט לכל סוגי המוזיקה בעיקר מוזיקה רועשת. בגלל שאני בצבא אני מחפש בעיקר אוזניות חזקות ועמידות. משהו בסגנון של Beats אבל זול יותר. לא משנה לי החברה והשם אבל שיהיו אמינות וטובות למחיר של עד 400 שח. חשוב לציין שגם אני רוצה שיהיו אטומות מרעשים חיצוניים והאוזניות יחוברו לאייפון ולרסיבר שלי. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by darky00,

אני מעוניין לרכוש בארץ את הLogitech Z-5500 ..האם יש לרכוש באזור ה2000 ש"ח? ראיתי הודעה של Jay K שרשם בה שהרמקולים נרכשו באזור ה1900 ש"ח..מישהו יודע על חנויות שכאלה?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. נראה לי שזה הפורום הכי מתאים לשאול את זה, אם זה לפורום אחר אז תגידו בבקשה. בכל מקרה זה הבעיה שלי: המיקרופון של האזוניות שלי תמיד עושות רעשים, זה קרה כבר ב 2 דגמים. אני מניח שהבעיה קשורה בכרטיס קול בעיתי. חשבתי לקנות אחד חדש ופשוט שיעשה את העבודה. יש לי 3 אופציות : 1. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2947 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874 .2 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 .3 אז מה ההבדלים ביניהם? מה הכי מומלץ מכל אלה? יש משהו אולי אחר שיותר מומלץ? תודה לעוזרים, שרון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Linkin Park,

איזה כרטיס יותר שווה?? fortissimo 3 7.1 או digifire 7.1 והאם ה- game theater xp שווה את ההשקעה שלו עבור משתמש ביתי כמוני?? תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אף פעם לא התנסיתי עם מערכות 5.1 למחשב...ככה שאני לא ממש בטוח אם אני יצטרך להגדיר כל מיני דברים או לא... מערכת הרמקולים שלי היא Logitech x-530 וכרטיס הקול 7.1 מובנה על הלוח DFI LanParty Ultra-D. 1. איך אוכל לקבל מהמערכת שלי את הסאונד האופטימלי במוסיקה/משחקים/סרטים?? הדבר היחיד שאני יודע זה שבשביל להינות מסאונד היקפי בסרטים עליי להתקין AC3FILTER... :'( 2. האם שווה לקנות כרטיס קול נפרד איכותי עבור מערכת רמקולים שכזאת?? ובהנחה שהצליל שיתקבל יהיה איכותי יותר במקרה כזה, האם יש לכרטיס קול הנוסף יתרונות נוספים?? 3. האם כשאנגן הופעת DVD שמקודדת בDTS...אשמע DTS א-מ-י-ת-י או איזה הדמייה?? (או שבעצם יכול להיות שזה מתקשר לשאלה 2 על הכרטיס קול... ). תודה רבה, אשמח להסבר מקיף וממצה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by n3b,

יש מבצע בעולם הקולנוע על הדגם הנ"ל SHARP תוצרת יפן, 42 אינצ' FULL HD ב4590 ש"ח המחיר נראה מעולה, אבל קצת חשוד, ואחרי שחיפשתי בגוגל קצת פרטים על הטלויזיה הנ"ל לא מצאתי שום מידע חיובי או שלילי מישהו יודע מה הקאץ'? קישור למכירה http://www.cinemaworld-online.co.il/products.php?id=83

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קודם כל, שמחתי לראות שיש פורום עברי עם אנשים שמבינים בתחום ואודיופילים כמו שצריך! בקיצור, אחרי שקניתי כרטיס קול (Line 6 UX2) להקלטות החלטתי שזה לא ריאלי לעבוד עם האוזניות ב50 שקל שלי(כולל מיקרופון עוד!) וזה הזמן להשתדרג! (במיוחד לרגל המאורע החשוב שקורה בעשירי לחודש הנוכחי - כניסתה של המשכורת) אז.... תקציב: בעקרון בסביבות ה300 שקל, מעדיף פחות(250 ככה יהיה לי נוח מאוד) אבל יכול גם יותר אם משהו חדשני ופורץ גבולות מחכה לי ב50 שקלים יותר דרישות: האוזניות האלה מיועדות להיות מולטי-טאלנט. גיימינג, מוזיקה, הקלטות, הכל! מה שצריך! הדבר היחידי שאני כנראה לא אעשה זה לנייד אותם, כי אני רוצה אוזניות גדולות ונוחות, וזה לא בא ביד אחת עם ניידות (אולי אני אקנה גם איזה אין-איר נחמדות לאייפון…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by bonfirer,

היי אני לא מכיר את עולם הסטרימרים ולכן רציתי לבקש עזרה. אני מעוניין לקנות להורים שלי סטרימר, עד 600-700 שקל. לא חובה HDMI (כי אין להם בטלויזיה) אבל עדיף כדי שאם מתישהו יעברו אז שיוכל לנגן... (ככה שזה אומר שאפשר גם דגמים קצת יותר ישנים) צריך להיות עם WIFI ועכשיו השאלה - האם סטרימרים יודעים גם בעצמם להוריד סרטים? למשל משהו כמו UTORRENT רץ על זה? או להזרים מהרשת ממקומות חינמים? בנוסף- האם הם בד"כ יכולים להתמודד עם קבצי SRT/SUB בעברית? למשל ראיתי את זה (http://ksp.co.il/?uin=14510) אבל אם אני מבין נכון הם צריכים להוריד את הסרטים בעצמם.. יש דרך לעקוף את זה? שמעתי שXBMC יודע להוריד קבצים גם בTORRENT, זה נכון? יש סטרימרים שמריצים XBMC? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי טלוויזיה חדשה זה עתה (LG 55' UF770Y). ובהתאם לרוח ה-Black Friday, אשמח גם להצטייד ברמקולים איכותיים לסלון. יש לי כרגע בחדר רמקולים למחשב של Microlab ומאוד מרוצה. אשמח על זוג רמקולים איכותיים (עם צלילים טובים ובאס איכותי) גם לסלון עם כל מיני אפשרויות כיוונונים ועדיפות עם שלט, הרמקולים מיועדים לסרטים ומוזיקה בעיקר. גר ליד החנויות של KSP ואייבורי אז מעדיף לקנות שם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכם פורום יקר, אנחנו מעוניינים לקנות לסלון טלוויזיה בגודל שינוע בין 46-50 אינצ' עבור הסלון, עם עדיפות ל-46/47 אך יש כ"כ הרבה מבחר ומעט מדי ביקורות לדגמים שניתן למצוא בארץ (לפחות ממה שאני ניסיתי למצוא) ולכן אני זקוק לעזרה מאנשים עם נסיון בתחום. התקציב הוא עד אזור ה-6 אלף, וניתן לחרוג מעט. תלת-מימד בכלל לא חובה - ובמידה וזה יוזיל את העלות משמעותית נעדיף כמובן ללא תלת מימד. ברוב הגדול של הזמן נשתמש בטלוויזיה לצפייה בשידורים של הוט עם ממיר hd, בשאר הזמן נצפה בסרטי HD. פיצ'רים נחמדים כמו חיבור לרשת ושימוש בטלוייזיה כסטרימר יכולים בהחלט לעזור, השאלה היא, היישום של היכולות האלה בטלוויזיה טובות או שעדיף כבר לקנות נגן בנפרד ולחבר לטלוויזיה? (יש כאלה שעולים בסביבות ה-400 שקל ו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nahum8,

כרגע אני עם הOB. לוח אם P55 UD3L

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.