עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by benor,

איך מפעילים את הרמקול הפנימי נגיד אני רוצה להשמיע ממנו שיר איך אני יכול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Ok אז אחד הסרטים האגדיים הגיעו אליי באיכות הכי טובה שיכולה להיות 300 FullHD 1080P & PCM 5.1 (Surround 4.6mbps) blue-ray 32.4GB הבעיה היא שאני מריץ אותו אז ישנם לאגים קטנים... לא הדבר הכי גרוע שנתקלתי בו, היו לי כבר מקרים הרבה יותר גרועים עם סרטי 1080P ב x264 . השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי להריץ את הסרט הזה חלק? כל האמצעים כשרים חוץ משדרוג חומרה, אבל פירמוט\נגנים\קודאקים שונים וכל מה שכלול בזה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by A1eX,

איזה סט לדעתכם עדיף? אשמח לחו"ד ממישהו ששמע את שני הסטים. אציין כי אני אוהב צליל איכותי, טויטר חד ובאס עמוק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מחפש מערכת רמקולים למחשב, 2.1, עם שילוב של עיצוב ויכולת בבקשה על תמליצו לי על ה atp אלא על משהו קצת יותר איכותי מבחינת שמע גם יותר חשובה לי האיכות מהעוצמה, אני לא רוצה לפוצץ את החדר אלא משהו יותר לשמוע שקט אבל טוב אין לי תקציב מוגדר, אבל שלא יעבור את ה1000 נניח (אבל יכול להיות גם ב700 לדוגמה). תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן, עד לאחרונה השתמשתי במערכת 4.1 ג'נרית שתפקדה במשך כמה שנים מצוין. את האמת, אע"פ היותה של חב' WINNER, האיכות שלה התעלתה על הרבה מערכות יקרות וטובות בהרבה ולכן גם זמן רב לא החלפתי. הבעיה היא שלאחרונה המערכת כבר מקרטעת [היא בת 10 שנים...] והגיע הזמן להחליף. עיקר השימוש שלי הוא למוזיקה, משחקים וסרטים. לכן גם אני מחפש מערכת שעומדת בעוצמות גבוהות עם סאונד טוב ובאס חזק שמסוגל להרעיד לי את החיים. אני מחפש מערכת 2.1 או 4.1, העיקר שתהיה מאוד איכותית ומסוגלת לעמוד בעוצמות מאוד גבוהות מבלי לאבד איכות. התקציב שלי הוא באזור ה-900 ש"ח. תודה לעוזרים \ ממליצים! אבקש גם קישור לדגמים שאתם ממליצים עליהם [לא בהכרח מאתר קנייה, אלא קישור למוצר עצמו שאני אראה בעיניים על מה מדובר]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. זה נגן טוב ואיכותי והאוזניות שבאו איתו נשברו אז אני רוצה אוזניות טובות ואיכותיות קטנות שנכנסות לאוזן ובריאות לאוזניים .... אני מאמין שאני מוכן להשקיעה אליהם 200 250 ש"ח עם זה כמובן שווה את הכסף שלו .............. תודה רבה לעוזריםםםםםםםםם!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by (iriver H10),

רסיבר למוזיקה באיכות הכי גבוהה עד 2000 שקל. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הי חברים, אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתי שכרגע תחובר למחשב (שם רוב עיסוקיי - שזה בעיקר מוזיקה ולעיתים גם סרטים בבלו-ריי). בעתיד מערכת זו תחובר לטלויזיה מן הסתם. אני צריך רסיבר ורמקולים. אין לי צורך בווליום מטורף או פיצ'רים שלא אשתמש בהם לעולם. כל מה שאני מבקש זה איכות צליל טובה! תקציב: 2500~ שקלים חדשים (אם עוד 500 שקלים יעשו את ההבדל אז על הכיפאק). תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות מפצל אודיו שיפצל את התקע אודיו ל2 ולחבר באחד מהם אוזניות ובשני רמקולים של מערכת? ואם כן, האם זה יפגם באיכות \ ווליום. תודה =)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שמתי לב שכשאני מכבה אור או שהמקרר בחדר אצלי מכבה את עצמו אז יש קפיצה כזו בחשמל שאני שומע ברמקולים שמחוברים למחשב. בכל מקרה גם באוזניות לפעמים אני שומע את זה דרך החיבור למגבר, האם זה יכול לפגוע באוזניות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, קניתי מלפני יותר מחצי שנה את כ.הקול- creative blaster live!24bit. לא התקנתי את הדריבר, אלא דרך ההתקנה של ה-windows, בקיצור הכול היה סבבה עד מלפני כמה שבועות שהתקנתי את המשחק החדש של rainbow 6, כי לא שמעו את הקול של היריות שלי ( שמעו הכול חוץ מהדמות שלי ), חשבתי לי שאני צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס אבל התעצלתי. היום התקנתי את המשחק chaos legion ( אני יודע שהוא ישן מאוד אבל היום הגיע אלי השלט של ה-XBOX360 ורציתי לשחק במחשב עם השלט ), בקיצור בסירטונים במשחק, אחרי כל מילה ששומעים יש מן הד כזה אחריה ( חוזר על עצמו ) ועוד הרבה פיצפוצים כאלה מציקים. באותו רגע החלטתי שנמאס לי אז התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול. בסוף ההתקנה הוא שואל אותי אם לעשות restart למחשב וב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Dagul5,

שלום חברים, אני עובד בארגון דיי גדול והבוס "הפיל" עלי למצוא לו טלוויזיה לחדר הישיבות. אצטרך להביא לו כמה אפשריות לבחירה, בכל מקרה אשמח לשמוע מה לדעתכם הכי מתאים. מטרת הטלוויזיה בגדול היא להעלות אנשים מהקצה השני של העולם בסקייפ ואין לי ממש מושג אם בשביל זה שווה ללכת על מה שנקרא SmartTV או שאפשר לחסוך, לקנות טלוויזיה רגילה ולחבר אליה לפטופ. מבחינת תקציב: אין הגבלה (אבל שווה לא להתפרע) ומבחינת גודל חשבתי להציע לו שתי אופציות בגודל 42 אינצ' ואופציה גדולה יותר סביב ה - 50 אינצ' אשמח לקבל המלצות! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מתלבט בעיקר בין שני הנ"ל - Xtreamer Prodigy ו-Playon!HD Mini2 (אחד עם מקום לכונן ושני בלי) רציתי לשאול לגבי פרמטר שלא נמצא במפרטים.. איזה מהשניים יותר נוח לשימוש מבחינת ה-GUI שלו? הסטרימר ישמש את ההורים שלי ששולטים פחות ממני בטכנולוגיה.. אופן השימוש שאני חושב עליו על מנת שתבינו את השימוש המתוכנן- לעשות במחשב שזה יקושר אליו ספריות לפי כל נושא ושיהיה אפשר למצוא ולראות בנוחות. משהו בסגנון של: D:\Streamer\Photos\Trip to Here 1 D:\Streamer\Photos\Trip to There 2 D:\Streamer\Audio\Disk 1 D:\Streamer\Audio\Disk 2 D:\Streamer\Audio\Other Songs D:\Streamer\Video\Movies\Movie 1 D:\Streamer\Video\Movies\Movie 2 D:\Streamer\Video\TV\Series 1 D:\Streamer\Video\TV\Series 2 (הערה- …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ilyadd,

רציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser MX 550 sennheiser MX 500 sennheiser MX 400 koss SPARK PLUG ולמה? או שיש אוזניות יותר טובות עד 200 שקל? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Nick1986,

מישהו יודע מיהו היבואן הרשמי שלהם ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Sven,

אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות שניתן לנייד במידת הצורך, מאד חשובה לי האטימה(גם כלפי וגם החוצה) כי כנראה אהיה בסביבה רועשת הרבה זמן. כמו כן, די חשובה לי הנוחות שכן אני נוהג להקשיב למוזיקה שעות ממושכות. אני בא מ- AT AD700 ומאד אהבתי את הסאונד שלהן, אך לפעמים היה חסר לי קצת "אומף" בבאס ואולי טיפה יותר הדגשה למיד (בעיקר במוזיקה קלאסית). אני מקשיב להרבה סגנונות אך בעיקר רוק, בלוז, ג'ז וקלאסית (לעתים גם להקות/הרכבים כמו "the prodigy" או "infected mushroom"), לאו דווקא בסדר הזה. הניגון, סביר להניח, יהיה או מיציאת אודיו של מחשב או בנגן נייד (כרגע cowon i7) ובהמשך כנראה ארכוש dac/amp נייד של fiio. בעקבות שרשור שפתחתי ב- head-fi ומה שמוצע לקניה בארץ תשומת לבי מופנת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by alex15,

אני צריך אוזניות אלחוטיות טובות התקציב 200 ל 300 . חברה טובה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ExtraSi,

מסך LG 60 LA621Y במרחק 4 מטר מהמסך ממוקם הסלון, ובמרחק 6 מטר מהמסך (קרי, 2 מטר מאחורי הסלון) יש ספרייה שחורה גדולה, בתקרה יש שתי שורות עם נורות LED המכוונים לאיזורים שונים בסלון. כאשר התמונה המוצגת חשוכה יחסית, יש השתקפות משמעותית של הספרייה במסך, כאשר הצמונה צבעונית, הכל תקין, אך בתמונות כהות ממש רואים את מה שנמצא מאחורי הסלון, האם יש מה לעשות למעט כיבוי אורות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ביצה,

שלום לכולם! אני מחפש אוזניות שיהיו טובות לספורט- ריצות ואופניים לכן אני מאמין שקשת לא יהיו נוחות, אבל מצד שני אני לא כ"כ אוהב את ה-In ear :-\ מה שאני מבקש ממכם זו עצה לאוזניות שלא יפלו מהאוזנים כל דקה (כמו כפתור בשקל תשעים) עוצמה חזקה, בס טוב, ומחיר של 150 שקל פלוס מינוס ואפשרות לקנייה מחו"ל. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב. הולך להגיע לי הטכניקה A900 ואני עכשיו אם כרטיס OB. ואני לא אוהב את זה ממש.. אני צריך כרטיס קול כמה שיותר איכותי בסביבות ה500 שקל גמיש אבל לא הרבה (50 שקל כל כיוון) הכרטיס צריך להיות חזק יחסית (האוזניות הם 40 אוהם) וגם הוא צריך להתחבר לlogitech Z560 אז הוא צריך להיות סראוונד. אני גם משחק על המחשב אבל לא ממש משנה לי השמינית פריים שכרטיס קול :למשחקים" יתן לי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Vissor,

שלום לכולם חברים יש ברשותי DAC אם מגבר פנימי מובנה!, אני מעוניין לקנות רמקולים שבאים גם כן אם מגבר פנימי מובנה! האם זאת תיהיה בעיה לחבר את הרמקולים ל DAC? (בגלל שלשנהם יש מגבר פנימי) כל הסיפור מתחבר למחשב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Walter Samuel,

איזה מהם כדאי לי לקחת? אני חייב לקבל החלטה בדקות הקרובות כי היום אבא שלי טס :\ אני צריך את הרמקולים בעיקר למשחקים ולפעמים מוזיקה. אני שומע בעיקר מוזיקה שאתם אוהבים לקרוא לה זבל - ראפ,היפ הופ וכדומה. תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by omert,

הייתי מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של בין 750 ל 1500 ש"ח עכשיו אני לא יודע האם לקנות פלאש דיסק או דיסק קשיח מבחינת מקום אני מעדיף שיהיה ג'יגה ומעלה איזה נגן כדאי לי לקנות ואיפה? האם בארץ או בארה"ב כאשר ישלחו לי אותו בדואר? מה יותר משתלם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ilanb0,

מחפש עבור חדר שינה המלצה לטלויזיה כבנדון. האם מהותי לחפש FULL HD כשאני שם לב שהרוב הוא HD READY? ובאופן כללי, אודה להמלצות.

25. Started by Linkin Park,

איזה כרטיס יותר שווה?? fortissimo 3 7.1 או digifire 7.1 והאם ה- game theater xp שווה את ההשקעה שלו עבור משתמש ביתי כמוני?? תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים