עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רמקולים למחשב אישי. הקניה תתבצע בחנות http://www.bhphotovideo.com/c/category/9581/Computer_Video.html אז בבקשה המלצות משם בלבד. התקציב גמיש אבל רק במידה וממש כדאי (להוסיף 20-40$ מקובל עלי אם מדובר בקפיצת מדרגה באיכות).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר, כרגע יש לי 32. אני מחפש 42. ראיתי 2 דגמים שלדעתי היו ממש טובים: samsung ua40d6000 panasonic e30 שתיהן היו מעולות, אבל נראה לי שd6000 הראתה איכות קצת יותר טובה, ועיצוב יותר יפה. אבל בכל זאת, זאת הייתה תצוגה בחנות שהיא לא הכי אובייקטבית (הזווית שהטלוויזיה ממוקמת בה, אחת הייתה מול האורות אחת לא, כיול, המפצל שמשתמשים בו). הטלוויזיה תחובר באופן קבוע למחשב, משחקים, סרטים ועוד. אין לי שימוש בתלת מימד או בכל שאר הפונקציות של דפדפן, dlna וכד'... אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. רציתי לדעת, איזה רמקולים אני צריך לשטח פתוח עד 100 איש, הקרנת משחקי כדורגל על מסך ענק. המליצו לי על רמקולים 10 אינץ' מוגברים, השאלה, אם אני בכלל יכול לחבר אותם לממיר רגיל של יס, או שאני חייב מגבר בשביל זה, ואז לקנות רמקולים רגילים, עוד שאלה, זה אם יש סיבה לללכת על חברות גדולות כמו JBL, PROTECH, או על בינוניות, כי בסה"כ אני הולך לשדר משחקי כדורגל,?? תודה מראש, רועי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. מתוך כוונה לנסות להתחיל דיון מעניין בפורום שאינו דן בהמלצה על רמקולים או רסיבר כזה או אחר. במסעי האיטי והחסכני לוולהלה האודיופילית הפרטית שלי, התגלגלו לידי (לפני שנים מספר) באופן זמני ערימה גדולה של תקליטים שלטובתם רכשתי פטיפון ישן של רוטל (דגם RP-500 האלמוני יחסית - מונע רצועה וחצי אוטומטי), מאז התקליטים חזרו לבעליהם וגם הפטיפון הלך לאחסון. עם מסע השדרוגים האחרון - קבלת הרסיבר ורכישת הרמקולים של אומגה (דגם L7), החלטתי להשיב לרשותי את הפטיפון, זה זכה במחט חדשה, כיוונון כמקובל ורגליות חדשות (שהרכבתי מדיסקיות שעם היושבות על סורבוטן) - כעת אני נהנה ממגוון תקליטים שרכשתי בפרוטות ביד שניה ובכוונתי בהחלט להרחיב את האוסף בהדרגה. במהלך מאמצי לסדר את הפטיפון שלי שוטטתי ברחבי הרשת …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LynxIL,

שלום רב, אשמח אם תעזרו לי, אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון של ההורים שלי מדובר במרחק של באיזור 3.5 - 4 מטר, אין צורך בתלת-מימד אבל אשמח לסמארט, בנוסף אני רוצה לעשות לו סטרימינג של וידאו אולי אפילו לחבר אותו למחשב ל XBMC בעבר הציעו לי את E550 התקציב הוא עד 6000 מישהו יכול להמליץ לי על טלויזיה טובה? או שה-E550 עדיין מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן. יש לי שני מחשבים שנמצאים ברשת אלחוטית בבית. אחד מהם יושב בסלון אבל אני לא יכול לשים אותו צמוד לטלוויזיה ולכן אני צריך להריץ כבל HDMI ארוך מאד על הרצפה. אני מחפש דרך לשדר לטלוויזיה LCD באיכות FULL HD. הבנתי שיש מכשיר כזה שנקרא xtreamer אבל הוא בסביבות 750 שקל. האם יש פיתרון זול יותר? בנוסף, על אילו רמקולים 2.1 הייתם ממליצים מבחינת עלות מול איכות סאונד למחשב? תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by LOOSE,

שלום, ברשותי Harman Kardon Soundsticks III שמשמש אותי בעיקר למשחקים וקצת מוזיקה. האם אני יפיק תועלת ברכישת כרטיס קול? במידה וכן אשמח להמלצות מאתרים כמו https://www.overclockers.co.uk/ או http://www.amazon.co.uk/ תקציב של עד 50£ במידה ובאמת שווה את זה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה דעתכם על המוצר הבא: Pen Drive Plus MP3 המוצר כולל: 1. Disk On Key 128MB 2. MP3 Player את המוצר הזה אני משווק אז רציתי לשאול אם כדאי לנסות לבדוק אותו איך הוא להלן תמונות: http://www.pendrivemp3.com/packing.jpg בברכה ליאור

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dino,

שלום, הייתי שמח לשמוע על אוזניות איכותיות לנגן MP3, האוזניות שיש לי כרגע (ב-50ש"ח של Sanyo), לא מתפקדות במקומות שבהם יש רעש. הייתי רוצה לשמוע על אוזניות טובות שלא תהיה לי איתם בעיה גם במקומות רועשים ושיתנו איכות צליל טובה. אני לא פריק של איכות אבל אני אשמח לאוזניות קצת יותר נורמליות מאלו שיש לי כרגע. הנגן הוא מהפשוטים של Ergotech, האם האיכות ברובה קשורה באוזניות או בנגן? האם יהיה הבדל? (נ.ב, אם אפשר מחיר נורמלי , יש עוד דברים בתכנון ) תודה, מתן.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שמעתי את הנגן פלאש של ידידה שלי באוזניות שלי (SONY טובות) וזה נשמע לא רע בכלל יש לה נגן פשוט DISK ON KEY של איזה חברה בשם ORTEL או משהו כזה גם פלאש של IRIVER יכול להישבר מנפילה בלי כיסוי אחריות (שמעתי על מקרים כבר) בנוסף, רוב האנשים שאני מכיר אמרו לי תקנה פלאש פשוט וזהו השאלה היא כמה כבר יותר טוב IRIVER או IAUDIO והאם זה מצדיק בשביל לשלם כפול? תודה לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rubberDucky,

כמו שהכותרת מציינת אני צריך המלצות לשתי טלויזיות, שתיהן LCD. אחת בגודל של 37 אינץ' עד 7000 ש"ח. שניה בגודל 26 אינץ' עד 4000 ש"ח. אז תנו בבקשה המלצות לטלויזיה ובכללי גם איזה חברות טלויזיה מובילות עכשיו יש. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום :-) הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה שלי. עד עכשיו ישבה לי בחדר מערכת Aiwa ב 200 שק"ל שהביאו לי לפני כמה שנים מהדיוטי פריי עם איכות סאונד בינונית מינוס (אם להיות מנומס). אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 איכותית לחדר, במחיר שנע בין 500-600 ש"ח (כמה איכותי שניתן להשיג במחירים אלו). כמה פרטים שחשוב לי להזכיר - החדר עצמו הוא קטן וכנראה שאני ישב ליד הרמקולים (חוסר מקום). טווח המוזיקה משתנה, מ Metal ל - מוזיקה קלאסית, מאחר ואני מקשיב לרוב הגאנרים (ככה שחשוב לי צליל יפה גם בגבוהים, וגם בנמוכים). מאחר שהמערכת עצמה סיפקה סאונד די גרוע, קניתי בארה"ב אוזניות יחסית איכותיות - Ultrasone HFI-550 http://www.sweetwater.com/store/detail/HFI550/ עד עכשיו - הייתי מחבר אותם למערכת Aiwa הישנה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. רכשתי לפני כחודשיים אוזניות, בדיעבד מתברר שרכשתי בטעות את הדגם שמתאים למכשירי אפל ולכן מקשי הווליום לא עובדים לי. האוזניות: Sennheiser Momentum in-ear המכשיר: LG G2 האם קיים מתאם שיחליף את המיקום של החיבור ויתן לי תאימות לאנדרואיד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קילבתי לפני כמה ימים את הטלויזיה, ואני רואה שהתמונה נורא מרוחה וקשה לראות מונדיאל (ממש רואים את השובל של הכדור) החלפתי מאותו דגם של 40" ושם זה לא היה. הטלוייזיה מחוברת HDMI לHOT HD ך 1080I 50HZ. מישהו מכיר את התופעה? http://www.cinemaworld.co.il/?CategoryID=395&ArticleID=1537 תודה רבה! תמיר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Hapasan,

אני שוקל לקנות את הטלויזיה הנ"ל ב-4800 ש"ח כולל הובלה והתקנה. מצאתי ביקורת אחת בלבד ברשת על הטלויזיה ואת הדגם באתר של סוני. הטלויזיה עצמה נראית טובה לעין, אבל אני מחפש חוות דעת של מישהו שיש לו אותה. אם הטלויזיה הזו לא מומלצת, אשמח לקבל המלצה לטלויזיה אחרת בגודל 40"-42". נראה לי שאני מעדיף את סוני, ממה שראיתי בחנות - איכות התמונה טובה יותר בטלויזיות שלהם. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הבקשה בכותרת, מכירים כרטיס קול איכותי למחשב נייד? כמעט קניתי INDIGO שהוא מעולה וגם מקצועי אבל כרגע אין לי צורך בזה, מה שגם הוא דיי יקר (1300+-) הסיבה לכרטיס קול שהוא לא מהמחשב הנייד עצמו היא בכלל מה שהמחשב נייד נותן, יציאה פשוטה שבקושי אוזניות מחזיקה, לא רוצה מגבר זה גדול מדי, והסיבה שכמעט לקחתי את האינדיגו היא בגלל שהוא מתחבר לאיפה שהשלט מתחבר בצד השמאלי של המחשב, והוא קומפקטי ומצויין לנשיאה... מישהו מכיר עוד כרטיס בסגנון הזה? ואם לא אז משהו קטן שיהיה נוח לנשיאה וכמובן איכותי...אם המחיר עובר את ה 500 בצורה נורמלית אז גם אפשר להציע.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MoRtZkInG,

היי, יש לי מחשב מדיה עם Windows 7 עליו, וממנו אני מריץ Windows Media Center. אני זוכר שבהשקה בארץ מיקרוסופט השיקו גם "אתרים" מותאמים לטלוויזיה, עם גרסאות לרזולוציה נמוכה ולצפיה ממרחק. הנה, זה מה שמצאתי: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx מממ, איך אני נכנס לאתרים האלו מהמדיה סנטר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amitrotem,

שלום אני מעוניין לרכוש מחר טלוויזיה חדשה. חשוב לי שתיהיה HD 1920*1080 סדר גודל תקציב של 3500 +/- המסך מחובר למחשב לצורך משחקים וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין טלוויזיה U20 LCD 1:20000DCR 42 PANASONIC שעולה 3200 ש"ח לבין LG LD465 (הסדרה הזאת ומעלה) סדר גודל מחיר 3500 ש"ח (מאוד אהבתי את הפנסוניק) היא שווה משהו? יש המלצות אחרות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי יש לי בעיה שכשאני מנגן סרט בכל איכות, ועם כל נגן, יש קריעה בחלק האמצעי של המסך, כאילו שאין סנכרון והחלק העליון זז קצת לפני החלק התחתון, זה קורה גם במסך מחשב וגם במסך טלוויזיה, ניסיתי גם ב HDMI וגם ב DVI וללא הועיל... זה ממש מציק ובסרטים מהירים זה נראה גרוע מאוד... פתרון ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ClassMulder,

אני יכול לקנות כל אחד מהם במחיר דומה של כ-2550 ש"ח. באיזה מהם כדאי יותר לבחור, ומדוע? ולא רק לפי איזה מהם הוא דגם חדש יותר.. צריך פרמטרים יותר מדויקים. אני הולך כנראה לצוות אותם עם רמקולים של WHARFEDALE - CRYSTAL אשמח לדעות המלצות והארות. תודה.

21. Started by olmert,

שלום חברים יקרים אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב. אני בעיקר שומע טראנסים וחשוב לי שהסאב יהיה טוב. תקציב באזור ה500 שקל +- מעדיף - יש לכם איזה דגם שאתם מכירים? הבנתי שההרמן קרדון סתם יקרים ועכשיו הם גם ווירלס שזה בכלל מיותר.. הצעות כלשהן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. היי לכולם. אני מחפש משהו בסיסי מאוד עם סאונד סביר פלוס לחדר מאוד (!) קטן. משהו כמו זוג רמקולים או 2.1 יספיק בהחלט. לא זקוק לעוצמות גבוהות ומשתמש בעיקר למשחקים וקצת מוזי'קה. התקציב הוא 200 - 400 ש"ח עם חריגה קטנה. להמלצתכם אודה. תומר. EDIT : אההה, ועדיפות למערכת כמה שיותר קטנה (הזכרתי כבר שהחדר מאוד קטן ? )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אנשים, בעבר הייתי משתמש ב-dbPowerAmp, אבל עם הזמן היא הלכה והתנפחה, ואני לא אוהב את כמות המידע שהיא דוחפת לקבצים (מעבר עם הסמן על קובץ מציג חלון ענק של מידע). אני צריך תוכנה כלשהי שתעשה המרה מ-FLAC אל MP3 (לשימוש נייד). אני צריך תוכנה שתוכל להמיר לי כמות גדולה של קבצים, שנמצאים בתיקיות שונות (לפי אלבומים). חשוב לי שזה ייצור העתק לכל קובץ ב-mp3 באותה התיקייה, כך שהכל יישאר מסודר בתיקיות, עם שם קובץ זהה. מישהו מכיר תוכנה כזו (כמובן שעדיף חינמית)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by parker,

אהלן כולם, לפני שבועיים ביקשתי כאן בפורום המלצות לאוזניות בתקציב של כ-500 שקל, ובין השאר הוצעו לי HD555 וה SR80. לאחרונה חבר שלי השיג זוג של SR125 ואין לו כלום לעשות איתן, אז הוא מוכן למכור לי אותן ב-400 שקל. האוזניות חדשות לגמרי וסגורות בקופסא. רציתי לדעת איך הן משתוות לאוזניות האחרות שהוצעו לי D: תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן לחברי הפורום, אתחיל מנתונים יבשים; בחדרי יש לי מגבר מדגם AIWA AV-D58, מחשב בעל לוח מסוג GIGABYTE-EP43-DS3L וכרטיס מסך מסוג SAPPHIRE 4850 בעל 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO. ברשותי ארבעה רמקולים טובים הפועלים כיום ביחד. בנוסף יש ברשותי צג מחשב LCD בגודל 19 אינצ' (לא רחב). בנוסף, יש בחדרי ממיר של חברת יס, לא מקליט ולא HD. נעבור להמלצה; אני מעוניין לקנות מסך טלויזיה בגודל של 37 אינצ' (ולא יותר מכיוון שהיא נכנסת לנישה). מרחק הצפייה שלי הוא 5 מטרים. על הטלויזיה להיות בעלת קצב ריענון של 5ms ומטה מכיוון שאני מתכנן לשחק משחקי מחשב על מסך הטלויזיה. כמובן שאני מכוון עבור המחיר הזול ביותר ועבור הטלוויזיה הטובה ביותר. אם להיות ספציפיים, אני מעוניין להוציא עד 3,400 שקלים ולא מעבר. אי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים