עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Baruh92,

שלום כולם [= אני הולך לקנות מחשב ואני צריך איתו רמקולים, בגלל שהתקציב שלי לא גדול אז אני מוכן לשלם עד 170-180 ש"ח על רמקולים. אז איזה רמקולים עדיפים מבין אלה בכותרת? או שאולי כדי לקחת רמקולים אחרים בתקציב הזה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by IlyaN,

אז קניתי בסוף את הSB3 דרך בזק (עדיין במחיר מגוחך של 718 ש"ח) וסה"כ אני מאוד מרוצה מהקופסה הקטנה הזאת. התקנתי אותה בלי בעיות בכלל, הסטרימינג עובד ממש טוב אפילו שאני נמצא 3 חדרים מהראוטר (הבינוני) וכמעט כל מה שאני שם מתנגן חלק לגמרי (אפילו WAV) חוץ מקבצים בקצב של 3000KBPS ומעלה שראיתי שזה מוזכר בדיון המרוכז גם כן (שחבל שננעל אגב כי הייתי מעלה אותו). גם החלק של הרדיו אינרנט עובד מצויין ובשבילי זאת תוספת נהדרת לשמוע (לא בהכרח להקשיב חח) למוזיקה קלילה ונגישה.יש כמובן המון תחנות (קול ישראל LOL) ומן הסתם האיכות של רובן די ירודה אבל מצאתי מספיק של 128K ובשביל רדיו זה סבבה לגמרי... יש למישהו אגב המלצה על איזה תחנה טובה, אמביינט/ניו-אייג' במקרה? מבחינת סאונד, מהיציאות האנלוגיות דרך…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי סרט אם סאונד טוב פשוט מונמך מאוד אני רוצה להגביר את הסאונד שלו (כמו בתוכנות אודיו) בגלל שזה קובץ ווידאו אני לא יודע איך אם יש תוכנה או דרך אחרת לעשות את זה אני ישמח לדעת, תודה מראש למי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ~The_Sultan~,

שלום לכולם! אני מחפש לקנות טלוויזיה 32" לחדר שינה ומצאתי את זו: http://www.getit.co.il/Prod/61102/ אני לא מבין בטלוויזיות ומסכים, אז אולי מישהו שכן מבין יכול להסתכל על המפרט שלה ולהגיד לי איך הוא? והאם מישהו מכיר את החברה SANSUI ויכול לזרוק עליה כמה מילים? המחיר די מפחיד... הוא ממש זול - 900 ש"ח ללא משלוח. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי טלוויזיה חדשה זה עתה (LG 55' UF770Y). ובהתאם לרוח ה-Black Friday, אשמח גם להצטייד ברמקולים איכותיים לסלון. יש לי כרגע בחדר רמקולים למחשב של Microlab ומאוד מרוצה. אשמח על זוג רמקולים איכותיים (עם צלילים טובים ובאס איכותי) גם לסלון עם כל מיני אפשרויות כיוונונים ועדיפות עם שלט, הרמקולים מיועדים לסרטים ומוזיקה בעיקר. גר ליד החנויות של KSP ואייבורי אז מעדיף לקנות שם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by idani1983,

שלום , יש לי רמקולים עם 6 אום שאני מעוניין לחבר למגבר שלי שהוא 8 אום , האם ניתן לעשות זאת ? האם זה פוגע בסאנוד ויותר חשוב האם זה יפדע ברסיבר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by thebenjamin,

ניסיתי לחבר את המחשב הישן שלי עם GEFORCE 6600 דרך מתאם DVI-HDMI וכבל HDMI.. חיברתי אותו לטלוויזיה בכל HDMI אפשרי... ניסיתי 2 כבלים שונים ו3 כניסות HDMI (שבאחת מהן מצוין HDMI/DVI) ניסיתי גם לחבר אותו למסך מחשב באותה צורה. באף אחת מהצורות לא קיבלתי תמונה על המסך. מה אני עושה? איפה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by IGk,

מישהו יכול להמליץ לי על Sound Card למשחקים (FPS) עם עדיפות לטכנולוגיות החדשות ויציאה דיגטלית (כבל אופטי כדי לחבר למגבר) תקציב:+300-700

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by jitz,

What's new in this version: Voice notes (requires 3rd party microphone, sold separately) Digital photo storage (requires 3rd party photo card reader, sold separately) Enhanced On-The-Go playlist Improved playback performance Added Music Quiz game Improved backlight Improved battery meter New for Windows: support for AAC audio files, including songs purchased from the iTunes Music Store בלינק הזה: http://www.apple.com/ipod/download/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מחפש לקנות אוזניות קשת, עוד לא ברור לי אם אני מעדיף סגורות או פתוחות. השימוש העיקרי הוא במחשב, בעיקר לצורכי עריכת ווידאו, ומידי פעם משחקים ומוזיקה. הן יתחברו לכרטיס קול של הלוח אם: asrock z68 pro 3 תקציב כאמור: 250 שקל (חריגה לכיוון ה300) או 70$ במידה והמשלוח סביר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. החלטתי להפטר מהATP3 ולהחליף אותם, אז אני זקוק להמלצה לרמקולים למחשב בתקציב של כ~800 ש"ח שאפשר להגדיל אותו מעט במידה וכדאי. השימוש העיקרי הוא מוזיקה וקצת פחות גיימינג. לא מעניינים אותי גימיקים/עיצוב ושטויות אחרות, רק איכות נטו. כמו כן אני אשמח לדעת אם הכרטיס קול המובנה שלי(אם אני זוכר נכון realtek 883) הוא מספיק או שיש צורך לרכוש חדש. כרגע אני חושב על: Audioengine a2 Logitech Z-4 Logitech Z-2300 MicroLab Solo7 Altec Lansing FX4021 Creative T20 Creative T40 כמו שאתם רואים אני לא ממש ממוקד... יש המלצות? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by chenc,

שלום.. שאלה מהותית בפי: האם לכרטיס קול של המחשב, התומך בפורמטים 5.1 וDTS וכו', אפשר לחבר רמקולים ככה סתם? או האם צריך מגברוןצ'יק מסוים (למשל, כזה שבא - אולי אני לא יודע - יחד עם חבילת רמקולים כזו או אחרת)? כלומר האם אני יכול לחבר נגיד סתם שני רמקולים לחיבור הFronts ושני רמקולים אחרים לחיבור הRears ועוד אחד לסנטר ועוד אחר לסאבוופר? או שמא צריך מתאם בין כל אלו ואי אפשר ככה סתם לחבר רמקולים לכרטיס הקול? במילים אחרות האם היציאות הללו מוגברות או לא. ואם הדבר כן אפשרי - איך בדיוק ניתן לעשות זאת? הרי חיבור של הFronts הוא חיבור יחיד של סטראו - אז איך אני מחבר אליו שני רמקולים עם הכבלים שלהם? ולמה עוד צריך לשים לב - להספק, להתנגדות (אוהם)? בתודה מראש לכל העונה והעוזר .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מתלבט אילו רמקולים לבחור מהקניה הקבוצתית (solo4/5/6C), ואיך יהיה נכון למקם אותם. בעיקר קוסמים לי ה6C מבחינת המחיר, אבל האם הם "גדולים" מדי? מה בעצם החיסרון כששמים אותם במקום קטן? חדר (גודל מוערך 3X3 מטר): דברים ששייך לעשות: - להזיז את השולחן 30+ ס"מ מהפינה לכיוון הארון - להוריד את המארז מהשולחן לרצפה לרווח שבצד (באיזה צד שיהיה) - להרחיק את השולחן מהקיר ולשים מדף מאחורה ושאלה (קצת מוזרה) נוספת: המסך שלי (U2410) יכול לקבל אודיו דרך HDMI מכרטיס המסך (GTX460) ולהוציא לרמקולים, האם זה עדיף מלחבר אותם לכרטיס המובנה בלוח, או להיפך? האם האודיו שיוצא דרך HDMI מושפע מהכרטיס המובנה, או שיש לו "כרטיס קול" מובנה, ואם כן, איפה מתבצעת ההמרה (DAC), בכרטיס או במסך? אשמח לכל …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by bonfirer,

היי אני לא מכיר את עולם הסטרימרים ולכן רציתי לבקש עזרה. אני מעוניין לקנות להורים שלי סטרימר, עד 600-700 שקל. לא חובה HDMI (כי אין להם בטלויזיה) אבל עדיף כדי שאם מתישהו יעברו אז שיוכל לנגן... (ככה שזה אומר שאפשר גם דגמים קצת יותר ישנים) צריך להיות עם WIFI ועכשיו השאלה - האם סטרימרים יודעים גם בעצמם להוריד סרטים? למשל משהו כמו UTORRENT רץ על זה? או להזרים מהרשת ממקומות חינמים? בנוסף- האם הם בד"כ יכולים להתמודד עם קבצי SRT/SUB בעברית? למשל ראיתי את זה (http://ksp.co.il/?uin=14510) אבל אם אני מבין נכון הם צריכים להוריד את הסרטים בעצמם.. יש דרך לעקוף את זה? שמעתי שXBMC יודע להוריד קבצים גם בTORRENT, זה נכון? יש סטרימרים שמריצים XBMC? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Dagul5,

שלום חברים, אני עובד בארגון דיי גדול והבוס "הפיל" עלי למצוא לו טלוויזיה לחדר הישיבות. אצטרך להביא לו כמה אפשריות לבחירה, בכל מקרה אשמח לשמוע מה לדעתכם הכי מתאים. מטרת הטלוויזיה בגדול היא להעלות אנשים מהקצה השני של העולם בסקייפ ואין לי ממש מושג אם בשביל זה שווה ללכת על מה שנקרא SmartTV או שאפשר לחסוך, לקנות טלוויזיה רגילה ולחבר אליה לפטופ. מבחינת תקציב: אין הגבלה (אבל שווה לא להתפרע) ומבחינת גודל חשבתי להציע לו שתי אופציות בגודל 42 אינצ' ואופציה גדולה יותר סביב ה - 50 אינצ' אשמח לקבל המלצות! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. רמקולים למחשב אישי. הקניה תתבצע בחנות http://www.bhphotovideo.com/c/category/9581/Computer_Video.html אז בבקשה המלצות משם בלבד. התקציב גמיש אבל רק במידה וממש כדאי (להוסיף 20-40$ מקובל עלי אם מדובר בקפיצת מדרגה באיכות).

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, השתדרגתי היום מרמקולים 2.1 - creative sbs 350 ל-jbl creature 3 (מהמבצע בבאג). אני מעוניין לנצל את הקריאטיב ולהשתמש בהם כרמקולים אחוריים, שתהיה לי את האופציה לסראונד בסרטים.. השאלה שלי - איך אני יכול לעשות זאת בלי הסאבוופר, שהוא גם המגבר? האם אפשר לקנות מגבר פשוט בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by TeaTime,

יש בבעולתי את הפורטיסמו 2 ורמקוליים ג'נריים אבל חזקים למדי כאשר אני מנסה לנגן סרטים הויליום שלהם חלש מאד בניגוד לMP3 שנשמעים רגיל הבעיה גם אינה קיימת ביציאת האוזניות שם הקול חזק איפה נמצאת הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי אוזניות שלהם עדיין בתקופת האחריות, וכנראה יש לי בעיה עם החיבור אתם יודעים אם האחריות מכסה את זה? כי כתוב בפירוש שהאחריות לא מכסה בעיות בכבל, אבל מה עם החיבור? אני רוצה לדעת אם זה שווה את הטרחה של לשלוח להם אותן כי עלות המשלוח אמורה ליפול עליי מדובר בדגם CX-200 תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. רמקולים לצרכי מוזיקה (85%) וסרטים (15%) - עד 700 ש״ח, האם ה7C עדיין מומלצים כמו לפני שנתיים או שיש דגם אחר מומלץ יותר? ומה לגבי תקציב של 1000 ש״לח? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by F430,

מישהו בנה בשבילהם אתר!!! חח http://www.ns-10.net/ שומעים ממש מדהים אני חייב לציין נקי ויפה! ברור שאין מה להשוות את הרמקולים הקדמיים שהיו לפני JPW אני סתם יבזה אותם חחחחח התרשמות מהמוניטורים! לפי כל מה שקראתי עליהם ציפיתי לשמוע מוניטור נטול באסים, צורם, ב"פנים", נשמע רע וכולי וכולי .... והופתעתי לחלוטין ! הם נשמעו לי ממש ממש טוב נעימים לאוזן מפורטים, הבאסים לא דופקים אבל מרגישים אותם ושומעים אותם הרבה יותר בפירוט. כל אלבום מסחרי ששמעתי עליהם נשמע מצויין, אבל השירים שלי נשמעו גרוע עליהם .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לסלון בגודל 37'. מרבית הזמן אנחנו נראה שידורי SD, אז חשוב שהיא תוכל להראות אותם בצורה טובה. התקציב הינו עד 4.5K, ואם אפשר אז עדיף בפחות. כלומר עם יחס תועלת/עלות כמה שיותר טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by TNAfan,

כנסו ל- http://www.yesh4u.co.il/Product.asp?productid=1837 תגידו לי אם המפרט + החנות הם טובים בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dekken,

ובכן, בגלל שהכרטיס קול הקודם שהיה לי של CREATIVE כל הזמן עשה לי בעיות, והתנתק סתם כי בא לו, התקנתי חזרה את הכרטיס קול שהגיע לי עם הלוח-אם. זה הפרטים על הכרטיס: Device Properties Analog Devices AD1988B Device Description nVIDIA nForce 590 SLI (MCP55P) - High Definition Audio Controller Device Description (Windows) High Definition Audio Controller Bus Type PCI Device ID 10DE-0371 Subsystem ID 1043-81F2 Revision A2 Hardware ID PCI\VEN_10DE&DEV_0371&SUBSYS_81F21043&REV_A2 התקנתי לו את הדרייברים האלה: http://rs740tl3.rapidshare.com/files/302058220/SoundMAXAD1988B_Audio_V610X6585_Win7BY_cRyS18.zip וזה עדיין לא עובד. אני יכול לנשוף לתוך המיקרופון, ולשמוע את…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים