אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לאוזניות עד 150 ש"ח לשימוש שמיעת מוזיקה בפלאפון SGS2. מה שחשוב לי: איכות טובה, באסים סבבה לא מטורפים, שיהיו עמידים ושיתאימו טוב לפלאפון SGS2. חשבתי על אחד הדגמים האלה: www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-headphone&modelsid=731921,595963,401055,595835
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צלם חובב, מתמצא בטכנולוגיות והיצע מסכי המחשב אבל פחות בהיצע מסכי הטלויזיה. בכל אופן מבקש את עזרתכם בהמלצה למסך טלויזיה גדול לסלון. למיטב הבנתי טכנולוגיית הפלסמה עדיין מובילה ביכולת הצגת עומק הצבעים. תקנו אותי אם אני טועה. להלן הנתונים והאילוצים: מרחק צפייה 4-6 מטר. תקציב סדר גודל של 10K. הטלויזיה תחובר למחשב בסלון. הסלון מואר יחסית, כך שאם הטלויזיה מוצבת על קצה המחוג של שעה 12:00, אז יש פתח כניסה למרפסת ב-03:00 וחלון ב-06:00. כיוון הצפיה הוא מ- 06:00 ומ- 09:00 . מרבית התוכן שיוצג: slideshow של תמונות משפחתיות (תוכן גבוה מ HD), סדרות מהאינטרנט (ככה"נ תוכן SD), שידורים מקוונים (תוכן SD גם כן). הכי חשוב לי זו איכות תמונה ב 2D!! - ניגודיות סטאטית של 1:1000 או יותר.…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן קול (זול ככל האפשר) שתומך ב Dolby atmos, עם רמקולים אחוריים בשביל סראונד אמיתי ככל האפשר. רציתי גם שיהיה לו כיול אוטומטי, קישוריות וייפי וחיבור לספוטיפיי.. חיפשתי באמזון מקרני קול שנשלחים לארץ ולא מצאתי המון אפשרויות. LG S80QR עומד בכל הדרישות שלי, אבל ראיתי בהמון ביקורות שה dolby atmos שלו לא מרשים. בקיצור, אשמח להמלצה על מקרן קול 😊
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב.. רמקולים אלו ישמשו למוסיקה, סרטים וכו... אני מעוניין במשהוא טוב בתקציב 300-400 שח , וקראתי את ההודעות האחרות בפורום זה .. וגם בזאפ ואני מתלבט בין הדגמים הבאים שגם אתם מוזמנים להציע עוד דגמים... חשוב לי להדגיש שאני רוצה רק 2.1 כי כבר יש לי בחדר אחר מערכת רצינית 5.1 שמחוברת למחשב... אז אלו האפשרויות : 1 : ATP3וAltec Lansing 330 שח 2 4121וAltec Lansing 330 שח 3 : CREATURE 2.1וJBL 400 שח הבדל המחיר לא משחק אצלי תפקיד וגם אין לי בעיה של מקום לסאב... שוב אודה לכם גם על המלצה על דגמים אחרים ... ועדיף המלצות על אחד הדגמים שציינתי , בתודה מראש Highlander
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש רמקולים ללפטופ, התקציב 350 ש"ח. יש רמקולים מומלצים בתקציב הנ"ל? מוסיקה, סדרות, סרטים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, ליום הולדתי הוריי הסכימו לקנות לי רמקולים איכותיים למחשב, בתנאי שאני אבחר אותם. לאחר מחקר מעמיק בין כל האתרים צמצמתי את האפשרויות ל2: Logitech Z2300 Harman-Kardon SoundSticks אשמח לכל המלצה (גם לרמקולים נוספים), חוות דעת, או טיעון מנומק
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מבאג או אופיס דיפו. תודה. - יש את אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5683&perur=4 - Logitech X-210 באופיס דיפו גם נמצאים באותו מחיר. -יש את אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6505&perur=4 - Logitech LS21 עולים סה"כ 200 ש" ח. - http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000v47K0jJhGPD5VjBulUF06H1:12bbi68k5?id=450904&pr=QJ5&N=2 - סט רמקולים 2.1 Creative®, Inspire 2500 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000v47K0jJhGPD5VjBulUF06H1:12bbi68k5?id=4021804&pr=QJ5&N=2 - סט רמקולים Divoom ® revo-3 2.1ch אלו ממש עניינו אותי, השאלה אם מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קראתי המון ביקורות והשוואות ויצאתי מאד מבולבלת. אז מקווה שיהיו פה המלצות שיסייעו לי. מחפשת אוזניות איכותיות tws, עם שמע לא פחות ממעולה וחזק(!). עד היום השתמשתי באוזניות של סנהייזר ומארשל (מספר דגמים) און/אובר איר. מבינה שלא אקבל את אותה התמורה אבל אשמח שיהיה קרוב. מחפשת אוזניות שיהיו נוחות באוזן עם זמן סוללה טוב. איך הן נראות לא כ"כ מעניין אותי, התקציב לא מהווה פאקטור, ולכן חשוב לי שיהיו עמידות לאורך זמן (מעדיפה להוציא פעם אחת על משהו טוב מאשר כמה פעמים על משהו בינוני). לא צריכה חוסם רעש אקטיבי. איכות שמע בשיחות טלפון טובה ואפשרות לענות מהאוזניות, מעבר לזה הפיצ'רים פחות חשובים לי. בקצרה מחפשת: איכות, נוחות ויעילות. אשמח לסיוע, תודה :)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה רמקולים וכרטיס כל ואני מתחיל קצת לחקור את הנושא, אז אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי מה המושגים הללו אומרים ואם יוכל שיוסיף מושגים משלעצמו. המושגים : WAT - RMS - KHZ או משהו כזה bit - satalite speakers sub WaveOut DirectSound EAX ועוד כמה שאני אוסיף. ולפי מה קובעים את האיכות של הרמקולים\כ. קול ? (אני מדבר על הנתונים שעל הנייר ולא לפי השמיעה שזה די ברור) *רעיון, אולי האדמינים יעשו את התראד הזה\או יעשו חדש דביק ויוסיפו מושגים בהדרגה ככה תהיה לנו פה ספריה קטנה ואיכותית ואנשים לא ישאלו את אותן השאלות שוב ושוב...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תחליף מעט יותר "זול" ובאיכות לא פחות טובה מה Bose QC35. נתקלתי בהרבה ביקורות טובות על שני דגמים: Sennheiser HD 4.50 BTNC Plantronics Backbeat Pro 2 את שניהם ניתן לרכוש באזור ה 700 ש"ח באילת. אשמח לשמוע חוות דעת על האזניות הנ"ל תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שוקל כבר זמן מה להרכיב ברכב (לאנסר 05) סט רמקולים ויש לי כמה שאלות אבל קודם כל התכנון הכללי: רמקולים לרכב Morel PULSE 6 שתיים לקדימה ושתיים לאחורה בערך כ1000 שקלים ומתלבט עדיין לגבי המגבר לשני המגברים אותו RMS אבל מקסימום W שונה ולכן לא כל כך סגור איזה Mac Audio Z4200 בסביבות ה750 שקל או JBL GTO1004 בסביבות ה1000 שקל המחירים נלקחו מזאפ בלי העדפה מסויימת לחנות ועכשיו לשאלות : 1) לא הבנתי כל כך את העניין שהאלטרנטור נותן חשמל כאשר המנוע עובד ועניין הקבל (לא כל כך יודע מה הוא עושה), האם זה משנה למגבר חזק בעוצמה של 600W או 1500W, ולכן אם אבחר אחד מהם יכול להיות שאצטרך להחליף קבל/אלטרנטור או אפילו מצבר? 2) הרמקולים המדוברים קיבלו הרבה תגובות חיוביות אך יש תמורה …
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
רכשתי את האוזניות שלי מניו יורק (דרך דודה שלי) לפני בערך שנה (לא סגור אם יותר או פחות משנה) והאוזנייה השמאלית לא עובדת. אני מחפש מעבדת תיקונים באיזור נס ציונה (ראשון לציון/רחובות גם עוזר) יש עדיפות לאיזורים האלה כי מדובר בחייל קרבי שלא חוזר יותר מדי הביתה וצריך לסגור עניינים בסופש קצר. מחיר משוער לדרך שכזה יעזור לי גם.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי בקשה מאוד מוזרה, אני צריך שתציעו לי דרך זולה לשמוע מוזיקה MP3 עם רמקולים בעוצמה לא אישית בלי לזלול לגמרי בטריות. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אולי היתי מוצא את זה בחיפוש, או שזה שפתחתי במקום הלא נכון, או שזה מתחת לאף שלי. אז מצטער אבל ממש אין לי זמן לחפש אני צריך תוכנה שכשאני אחבר את הנייד לTV, אוכל לשנות את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה. מדובר בLG LCD HDREADY. עם רזולוציה של 1366x768 אם אני לא טועה תודה אנשים D: נ.ב. אם הדבר אינו אפשרי, לאיזה רזולוציה "רגילה" כדאי לכוון את המחשב? במטרה להציג סרטי 720 כמובן
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מבקש המלצה לנגן MP3 שיהיה 1GB ושיהיה אפשרות שיתמוך בעברית(עדיף ממהתחלה אבל גם אם יש איזה Frimwire אז לא כזה אכפת לי אבל עדיף שיבוא כבר עם עברית) תקציב: 700 אפשרות לחריגה אבל לא מטורפת
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה טלוויזיה 22-24 לחדר שינה לא גדול. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. חשוב איכות תמונה, עדיף חיבורים כמו SCART ו-HDMI, רמקולים טובים (אם לא עדיף אפשרות לחיבור רמקולים חיצוניים), חברה טובה. ישנה אפשרות למסך טלוייזיה שהוא גם מחשב. אשמח לקבל עצות והמלצות. המטרה היא תקציב נמוך לטלוויזיה\מסך מחשב לא גדולה לחדר לא גדול עם איכות צפיה ושמיעה טובה כלל במסגרת התקציב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע הקלטות למחשב של VOCAL (מישהו ששר) + אורגן או גיטרה ברקע. יש לי כיום מיקרופון ב 20 שקל של Muller M-007 שמצליח להקליט בצורה טובה רק את הצלילים הגבוהים. הבנתי שכדי לשפר את איכות ההקלטה צריך כ.ק שעולה איזה 800 שקל + מיקרופון איכותי. אני כרגע מחליט לא לקנות כ.ק חדש אלא רק לשפר את המיקרופון. משהו עד 200 ש''ח. לא אכפת לי איך הוא ייראה העיקר שיקליט איכותי. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית עד 1500 ש"ח לחיבור למחשב\טלוויזיה משמש בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים כרגע זאתי על הכוונת שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744480 אחד הדברים הכי חשובים לי זה באסס חזק וטוב, ושמיעת סראונד טובה וכמובן איכות צליל וכו'... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*מרחק צפייה : 2.5 -3 *גודל באינצ'ים : 46-47 [אם יש אפשרות ליותר מה טוב] * תקציב: 5000 [חריגה עד 100 שקלים] *מה חשוב לי בטלוויזיה : *איכות טובה בשידורי SD [השימוש העיקרי ,בינתיים -הטלוויזיה מיועדת לטווח הארוך] FULL HD באופן כללי ישנה עדיפות לחדות צפייה [sd\hd] מאשר פיצ'רים כאלה או אחרים [למרות שאני אשמח ל USB] אשמח לעזרתכם !
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אני מעוניינת להקליט תוכניות מהטלויזיה (לווין ייס) למחשב, היה לי כרטיס די "מעאפן" שמהר מאוד נהרס. טווח המחירים נע בין 200-250 שח. שביצוע ההקלטה יהיה טוב ולא כמו טלויזיה עם אנטנה (כמו בימים ההם). כמו-כן, איזו תוכנה כדאי להשתמש עם הכרטיס? הבנתי כי אני לא חייבת להשתמש עם התוכנה שבאה עם הכרטיס, אם כך הדבר על מה אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מערכת סטריאו במחיר של עד 700 ש"ח עם חיבורים כאלה כמה שיותר יותר טוב. אין לי בעיה לחרוג מעט מן התקציב אם זה יאפשר לקנות משהו שהוא כמה רמות מעל השאר.(100-130 ש"ח) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
┬אני קונה בקרוב את הרמקולים X540 והחוטים לא יספיקו,אם מישהו יוכל להביא לי קישור לקניית כבל RCA במחיר סביר באורך של בערך 3-5 מטר אני אשמח וגם לא כ"כ הבנתי איך זה הולך ....צריך גם כבל וגם מתאם? או שמספיק הכבל?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני צריך מדריך להרכבה ..אין לי את החוברת ואני מסתבך עם החוטים..בחיבור בין הTV לרסיבר ולDVD דגם הרסיבר: RX5042 של JVC מספר ערוצים: 5.1 ערוצים פרטים: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=34107 או http://www.jr.com/jvc/pe/JVC_RX5060/ -------------------------- תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-