אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם ככה קוראים להן- אוזניות שנכנסות לאוזן. עד עכשיו הייתי אוזניות של sennheiser שקיבלתי עם הiRiver H200 הוותיק שלי. האיכות שלהן הייתה לא רעה בכלל, אבל לא מספיק טובה. מה גם שלא היה איטום בכלל- רעשים מבחוץ הסתננו פנימה בלי שום בעיה. אז אני מחפש משהו יותר טוב, שכן רוב הזמן אני עם האוזניות האלה בתוך האוזן. משהו איכותי, שיחזיק מעמד, ושיאטום כמה שיותר (עד כמה שזה אפשרי באוזניות כפתור). אם גם יש המלצות מאיפה לקנות כל דגם, זה יהיה מעולה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. לגבי המחיר, אני גמיש אם זה שווה את זה. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ושיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. את הכרטיס אני קונה בחול. השימוש שלי מתחלק : סרטים - 50% מוזיקה - 40% משחקים - 10% המליצו לי על Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio או Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro כדאי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי קניתי microlab x16 חדש דנדש. חיברתי והכל, והפעלתי כל מיני שירים. עכשיו הסאב לא מדגיש מספיק את גיטרת הבאס, או הבאס המלודי. גם כשאני מעלה את רמת הבאס למקסימום (6) הוא לא מודגש כמו שהייתי רוצה. אבל הוא מדגיש יתר על מידה את התוף באס (בום בום בום בום !!) גם כשאני מוריד את רמת הבאס למינימום (-6) ברמקולים, עדיין שומעים את ההדגשה של התוף באס. אי אפשר לשמוע ככה מוזיקה, זה עושה כאב ראש גם בווליום נמוך. מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות בירושלים לקנות אחרי חשיבה מרובה רסיבר ורמקולים. רק דבר אחד לפני שאני מתחיל קניתי מחנות ליאור מירושלים בקניון מלחה אחרי שמאוד התאכזבתי מהשרות של החנויות באיזור המוכר אלברט היה פשוט מקצוען ממדרגה ראשונה ואני חייב לציין שכשהלכתי לשם לפני שבוע לא ציפיתי לזה בכלל והוא היה מעל ומעבר ורק בגללו חזרתי לשם לקנות. אז התלבטתי בין Yamaha RX-V567 ל Harman Kardon AVR260. לאחר שמיעה של כמה דקות על אותו רמקולים את שניהם זה היה ברור שאני לוקח את הYamaha (עלה 2900). הרמקולים שקניתי הם שני סטים של Polkaudio מדפיים מסוג R150 לקדימה ואחורה. סנטר Wharfedale Diamond 9.CS (מתצוגה). וסאב קניתי את Dreamsub של Pure Acustic (חדר קטן) הרמקולים עלו לי 1100 כל זוג של R150 ו700 הסאב. סה"…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן..... אני לא ממש מבין בפרטים של אוזניות ורציתי לשאול כמה וואט אמורים להיות אוזניות ממוצעות+ אבל אני לא מתכוון על הסגורות המפלצתיות אלא על קטנות רגילות...
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין באוזניות איכותיות ונוחות לשעות האזנה ארוכות של מוזיקה (בעיקר רוק קלאסי, ורוק על סוגיו אך שומע גם דברים נוספים) חשוב לי שלאוזניות יהיה ריפוד ספוגי וולבד כזה, ולא ריפוד עור שגורם להזעה. אני לא מחפש אוזניה אוטמת שתעשה כאבי אוזניים, אני רוצה OPEN BACK שירגיש אווירירי לשעות רבות של האזנה. יש לי 100$ גיפט קארד באמאזון ככה שאני יכול להוסיף גג עוד 100 דולר אם זה ממש שווה את זה. אין לי מגבר רציני (FIIO E5) ככה שאני רוצה אזוניות שלא דורשות מגבר, וחשוב לי שיהיה כיף לשמוע איתם מוזיקה, שיהיה חד מדוייק. כיום יש לי INEAR של HIFIMAN RE0 ואני ממש ממש מרוצה מהן, למרות שהבאס טיפה חלש הן מאוד מדוייקות, אשמח למשהו איכותי, יש לי גם אוזניות BEATS BY DRE סטודיו והן פשוט זוועה (…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בשעה טובה ומוצלחת החלטתי בדעה מוצקת וחזקה לקנות פטיפון ולהתחיל אוסף תקליטים משלי (קלאב טראנס אפליפטינג ופרוגרסיב אם זה מעניין אותכם). לאחר כמה ימים של חפירות והצקות לכמה אנשים החלטתי כי הפטיפון שאני רוצה לקנות הינו ה-Numark TT 200. כן כן, פטיפון לדי ג'יים, אך עדיין שימושי מאוד לבית. שקלתי את הנושא של קניית פטיפון ישן, אבל החלטתי כי אינו רוצה להסתכן עם המנוע Belt Drive הישן ואני מעדיף את ה-Direct Drive, במיוחד אחרי ששמעתי רק דברים טובים על הדגם הזה ועל שאר אחיו למשפחת Numark. הפטיפון עולה בין 800 ל-1300 ש"ח עד כמה שידוע לי, אני עדיין לא בטוח לגבי הקטע הזה.. אני אחזור אליכם עם תשובות בהקדם אפשרי. אוקי, לאחר שהחלטתי איזה פטיפון אני רוצה, אני אציב בפניכם את התק…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר כמעט 8 חודשים שאני מחפש פטיפון יד שניה על מנת שסוף סוף אוכל לשמוע את התקליטים של פעם בשביל הנוסטלגיה. כמובן שאני לא מחפש משהו מקצועי כמו של תקליטנים אבל אני מחפש משהו סביר שישמיע את התקליטים באיכות מכובדת. מגבר ישן של מרנץ' יש לי (מותאם לפטיפון עם יציאת PHONO) תקליטים יש, רק נשאר להשיג פטיפון. אני מוכן להשקיע תשלום סביר בשביל משהו איכותי אבל אין לי מושג בכלל בסוגי פטיפון ובאיכותם.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מערכת 2.1 פעם ראשונה שאני "שומע" עליה... למישהו יש ניסיון איתה\ חוות דעת "מקצועית"? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=152063 מהאתר של באג על המערכת:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב עד לפני מספר ימים היה לי חיבור לטלויזיה של YES ובעזרת השלט של YES היה לי אפשרות להגביה ולהנמיך את הווליום של המערכת קולנוע ביתי היום יש לי HOT ואין אני מצליח, אני צריך שני שלטים אחד לטלויזיה לתחנות.והווליום במצב מינימום. והשני של המערכת לשנות את הווליום כיצד אפשר לחבר את הטלויזיה למערכת הקול עם שלט אחד בלבד של HOT בתודה אביחי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בצער רב וביגון קודר הלך לי השלט של המגבר מדגם eltax avr-250. שמעו, נראה לי בחיים לא הייתי מדוכא ככה, לאבד שלט של מגבר זה משהו קשה מאוד, במיוחד שהכפתור המסתובב שלו של הווליום, רק מגביר ולא מנמיך (אלא אם משחקים בזה דקות ארוכות). חפרתי אולי 5 שעות בגוגל לנסות למצוא את הקוד של המגבר הזה כדי שאוכל לפחות להתאים לו שלט אחר, אבל שום דבר! מצאתי בחו"ל שלטים חלופיים אבל ב-50 יורו ובלי משלוח לארץ. אני מתחנן, אם למישהו יש ב-מ-ק-ר-ה מגבר כזה עם שלט שעובד, בבקשה שיגיד לי, אפשר לעשות התאמה בין שלטים עם שלט אוניברסלי. אם יש אפשרות להתאים למגבר הזה שלט אוניברסלי, ללא השלט המקורי, וללא הקוד..בבקשה תגידו לי איך ואיזה שלטים תומכים בזה. אם יש לכם כל פתרון יצירתי אחר- אנא מכם שתפו אותי. ת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג/נסיון עם הממיר APEX STB-266? יקר/אמין/יש תחליפים יותר טובים? http://he.wikipedia.org/wiki/DTT
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס Creative Audigy 2 Platinum ex כעבור התקנה מלאה של הדרייוורים מהאתר של קריאטיב ואתחול למחשב התבשר לי ע"י התוכנה שהיא אינה מזהה את הרכיב החיצוני (המגבר החיצוני שהגיע עם הכרטיס) כלל. לאחר בירור מעמיק הבנתי שהכבל שמתחבר מהכרטיס לרכיב החיצוני תקול והוא הגורם לבעיה. האם מישהו מכן יודע היכן אפשר לרכוש את הכבל המדובר או למי אפשר לפנות? תודה מראש. *מצורפת תמונה של הכבל* [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות שאני מאוד אוהב את האוזניות שלי, אני מתגעגע לנפח שהיה לרמקולים. האם הלוג'יטק שבכותרת שווים את תוספת המחיר, או אולי יש לכם דגם שלישי להציע? מעוניין במערכת 2.1 חדשה בתודה מראש, אורן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי הרבה פעמים כשאומרים 7.1 ו5.1 וכל המשהו נקודה אחד האלה נראה לי זה קשור אולי סתם למספר הרמקולים רק אנלא סגור על זה ואני רוצה לדוואות.. ויש איזה מילה שעכשיו קלטתי באיזה אשכול של מישהו פה - "אונבורד", מה זה בדיוק? תודהה =]
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הליין החדש של סנהייזר? שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
רציתי להבין באמת מה קורה אם הכרטיסים של creative. הX-FI היה מאוד מוצלך בXP אבל בVISTA הוא נחל מפלה קשה מאוד ביגלל דריברים גרואים ותמיחה גרואה מהחברה. מישהוא יודע מה קורה איתם (creative) הם יוציאו משהוא נורמלי לWIN7 או לא? עריכה: עכשיו ראיתי שיש להם את PCI Express X-Fi Titanium שהוא אמור לתת תשובה לשאלה שלי אבל אני לו בטוח שהוא מה שהתכוונתי. מישהוא יודעה מה הם מתכננים לעתיד?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות ברמת Entry-level, כאלו שאני אוכל להנות מהם, אך אין זה אומר שהתקציב שלי עומד על 100 שקלים. אם להגדיר את זה כך אלו יהיו האוזניות האיכותיות הראשנות שלי, תמיד השתמשתי באיזה חרא של TEAC. התקציב עומד על עד 500 שקל. האוזניות ככל הניראה יחוברו לiPod Classic ופורמט המוזיקה יהיה ALAC [apple lossless audio codec]a. האוזניות שכיוונתי אליהם היו Grado SR80 והם עומדות בתקציב בידיוק. אשמח לשמוע דעה מקצועית שכן הידע שלי בנושא לא גדול במיוחד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה אמור להיות המכיר לאוזניות של Sennheizer דגם HD595 בהונג קונק אחרי שהוא מיובא לפה לארץ? אחרי מע"מ ואחרי מיסים ואחרי משלוח ואחרי הכל הכל הכל? או לפחות מה אמור להיות המחיר שלהם שמה? פשוט חיפשתי ולא מצאתי אז יכול להיות שאני לא יודע לחפש תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש מגבר למתחילים יד שניה וההתלבטות שלי היא או האיבנז או ההארטקה שניהם יד שניה... אני מנגן קצת FUNK PUNK מטאל רוק וכל מיני כאלא... (אתם יודעים... slipknot redhotchillpapers greenday וכל מיני להקות... מגוון..) חשוב לי הריברב והדיסטורשן... איזה מהם לקחת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות את ALTEC LANSING MX5021 , אבל בכל החנויות באיזור שלי (קריות וחיפה) לא היה להם אותם במלאי ומסתבר שהספק לא מביא אותם יותר לארץ. מה דעתכם על ALTEC LANSING FX4021? יש לכם המלצה לרמקולים? הרמקולים הם בעיקר למשחקים (וגם לסרטים, אבל זה פחות חשוב לי). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה מעצבנת - פתאום אין סאונד באתרים באינטרנט כגון יוטיוב,פליקס וכל אלה.. כבר בדקתי בגוגל כל מיני פתרונות- עדכנתי דייבר כרטיס קול, הורדתי חבילות מקודדים, כזה שמתקן (FIX), התקנתי אדוב פלאשר פלייר 10 , אך הבעיה עדיין לא נפתרה. מה לעשות?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה אתם הייתם קונים? Audio Technica ATH-AD700 Open-air Dynamic Audiophile Headphones Audio Technica ATH-A700 Headphones Sennheiser HD595 Dynamic High Grade Performance Premiere Headphones Sennheiser HD555 Professional Headphones with Sound Channeling Sennheiser HD448 Closed Circumaural Hi-Fi Headphone http://www.amazon.com/Technica-ATH-AD700-Open-air-Audiophile-Headphones/dp/B000CMS0XU http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-A700-Audio-Technica-Headphones/dp/B000E9VKUQ http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-280-Pro-Headphones/dp/B000065BPB/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1291797089&sr=1-3 http://www.amazon.com/Sennheiser-HD448-Closed-Circumaural-Headphone/d…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה 32 ולחבר אותה למחשב שזה יהיה במסך אחד .. מה אתם אומרים איזה לקחת ? איזה מסך טלויזיה יותר טוב ? אממ המסכים האלה יהיו גם מסך מחשב שלי אז .. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 SUMSUNG או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=719657 Toshiba או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728120 LG תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות LCD 47 אינץ'. יש הבדלים גדולים מאוד במחיר בין לכאלו עם 8ms כאלו עם 4ms . מה משמעותו של פרמטר זה ? האם באמת משמעותי ? האם יש הבדל נראה לעין ומורגש בין כאלו עם 8 לכאלו עם 4 ? כאדם שמחבר את המחשב לטלוויזיה - עד כמה זה חשוב לי בידיעה שאני רק צופה בה בסרטים (ולא משחק עליה). כל ההתלבטות היא בגלל 2 מסכים אלו: טלוויזיה 1 טלוויזיה 2 בנוסף, לא רשום באף אחת מהן מה תדר התצוגה. האם זה נתון שאינו רלוונטי ב LCD ? ורק אם בא לכם לראות- מה דעתכם על ה TV הבאה במחיר של 4000 ש"ח: מקרן אחורי תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-