עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eity,

שלום רציתי לקבל הצעות למערכת קולנוע ביתית בסביבות 2000 שקל לא צריך DVD כבר יש לי אחד תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  2. שלום חברים, קניתי כבל MIDI TO USB בכדי לחבר את הקלידים שלי כמקלדת שליטה בקיובייס ,הקלידים הם yamaha psr-275 , זה פשוט לא מזהה, או שאני לא עושה משהו נכון, אם למישהו יש מושג מה צריך לעשות אני אשמח לקבל עזרה, אני כבר נואש, אם יש איזה דרייבר שצריך להתקין אני אשמח לקבל קישור, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. אני רוצה לקנות אבל אין לי מושג מה. איזה חברות מומלצות? על מה צריך לשים דגש?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. חיפשתי לא קצת רמקולים למחשב, אבל המחירים מאוד גבוהים יש כאלו שהם עוצמתיים ולא איכותיים, או איכותיים ולא עוצמתיים, וכאלה שהם גם וגם, אבל הם עולים יקר מדי. בקיצור, הגעתי למסקנה לפחות ככה אני חושב שעדיף וכדאי לי כבר לקנות מערכת סטריאו איכותית ועוצמתית אם כבר להשקיע, אז להשקיע את זה על משהו טוב. מצאתי את המערכת הזו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=593380 של פנסוניק דגם SCAK350 התקציב שלי הוא עד 1000 שקל, אם תמצאו מערכת / רמקולים יותר טובים ואיכותיים, אשמח לשמוע, וגם לשמוע דעות על המערכת הזו. תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  5. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, יש ברשותי ממיר של HOT עם חבילת HD שברצוני לחבר למסך מחשב. מה האופציות המומלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. מה עדיף ? LCD או פלזמה בגדלים 32 ו 42 כולם FHD כולןם יחוברו לממיר YES רגיל (לא תומך HD)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רכשתי כרטיס טלווזיה Leadtek TV2100 ואני מעוניין לחבר אותו לממיר HOT. הבעיה היא שלכרטיס יש רק כניסת composite אחת (מצ"ב תמונה) ועוד 2 כניסות PL audio in ו audio out. האם עלי לקנות כבל RCA בעל שתי יציאות ובאמצעותו לחבר את הוידאו לממיר באמצעות כניסת ה Composite ובשביל הסאונד לחבר מתאם PL ל composite ואז לחבר ל LINE IN? כמו כן, האם עלי לחבר כבל כלשהו מכרטיס המסך לכרטיס הקול(המובנה)? כיוון שלא קיבלתי שום כבל נוסף עם הכרטיס. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by liorwohl,

שלום, מאז שקניתי את טלוויזיה lcd לחדר וראיתי כמה סרטים עם הרמקולים 2.1 האהובים שלי הבנתי שלסרטים הרמקולים האלה לא מספיקים. גם אין להם שלט (אז צריך לקום כדי להחליש/להגביר) וגם 2 רמקולים זה פשוט לא מתאים לסרטים.. אז אני מחפש סט 5.1 שיש לו שלט אלחוטי, המקסימום שאני יוציא על זה זה 1000₪, אבל עדיף שיהיה בסביבות ה650₪, שכמובן יישמעו טוב יחסית. חשוב שיהיה כמה כניסות אודיו כי אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה גם למחשב עצמו (עם ה3 תקעים pl או עם spdif) וגם לממיר של yes בסטריאו אנלוגי רגיל. ראיתי כל מני סטים של microlab שבאים עם שלט, אבל אני לא ממש רוצה לקנות סט מחברה לא מוכרת שרוב הסיכויים שזה זבל סיני שמוכרים רק בארץ, אלא אם כן תגידו לי שזה לא ככה. אז נתקלתי ברמקולים האלו: Genius SW…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by smadar,

אני מעוניינת לקנות Lcd 47 אינצ מה הכי מומלצת? קיבלתי המלצות כל פיליפס 8404 או lg47lh50 תשמש בעיקר לצפייה בסרטים ובשידורי כבלים. עד 10000 בערך

10. האם אני מאבד תמונה מלמעלה ולמטה או שהתמונה נכנסת כולה במסך?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by raw-e,

היה לי את הוויסטה ושידרגתי לווינדוס 7 ופתאום אין לי יותר די טי אס... הדולבי דיגיטל הרגיל פועל אבל כשאני שם סרט HD בDTS אני מקבל סאונד רגיל במקום דיגיטלי...... האם מישהו נתקל בזה? עזרה בבקשה כבר ניסיתי הכל. (התקנתי דרייברים חדשים לREALTEK והורדתי את כל הקודאקים והתקנתי מחדש. ושיחקתי עם כל ההגדרות גם של הREALTEK גם של AC3 פילטר אפילו של המגבר שלי וכלום לא עוזר...

12. Started by eity,

שלום ראיתי את המערכת הזאת ורציתי לדעת חוות דעת עליה והציעו לי אותה ב2400 האם זה מחיר משתלם?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by WarMachine,

אהלן אנשים, אני מתכוון לרכוש מסך LCD 32 בימים הקרובים. מסך זה ישמש אותי בעיקר לשידורי ספורט (SD), סרטי HD שיוזרמו מהלפטופ וחיבור של PS3. מרחק הצפייה יעמוד על 2 מטר בערך ולכן 32 זהו גודל אידיאלי לדעתי. לאחר סקירה קצרה של דגמים שונים ומחירים שונים צמצמתי את הבחירה שלי לשלושה דגמים: Sony KDL 32S5600 Samsung LA32B530 LG 32LH70YR כל הדגמים מציעים בערך את אותם פיצ'רים, כולם תומכים בFHD ובערך בסביבות אותם מחירים, השאלה כאן היא באיזה מהם כדאי לבחור מכיוון שכולם באים מחברה טובה עם הרבה המלצות. אשמח אם מישהו יאיר את עיניי.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. קניתי בבאג אוזניות JBL Reference 220, אוזניות IN EAR. ואבד לי אחד המתאמים של הסיליקון. באג ה-@#%#$% האלה לא מחזיקים מתאמים חלופיים במלאי... מה אני עושה? יש איפשהו אפשרות להשיג את זה איפשהו?

• 5 תגובות
    • 9.5k צפיות
  15. Started by jehoket,

איך הרמקולים האלו ביחס למחיר שלהם http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&bcid=6&pcid=19&pid=59

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by emilio07,

שלום חבר'ה, אני כרגע עושה שיפוצים בחדר שלי ואני רוצה לקנות רמקולים חדשים. יש לציין שאני חובב מוסיקה גדול ומאוד חשובה לי איכות השמיעה. אני יודע שהייתם ממליצים ללכת על משהו יותר יקר, אבל מה לעשות שיש לי תקציב. אבקש מכם המלצה על דגם טוב. אני מאוד רוצה 5.1, אבל לא מעט אמרו לי שעדיף 2.1. רציתי גם, אם תוכלו, להסביר לי בקצרה מה היתרונות של כל אחד מהם. ועוד משהו קטן, ראיתי רמקולים 2.1 של harman kadron , השקופים, רציתי לדעת האם הם שווים את המחיר כי הם תפסו אותי בענק במראה שלהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by wilder,

טוב אני לא יודע מה ליקנות מערכת קולנע ביתית או רמקולים אני חשבתי על המערכת קולנוע הזאות: http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=636&ProductID=15979&VariantID=15980 שאותה אני יכול ליקנות השבוע או שלחכות עד לlogitech Z5500

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  18. שלום ההייתי רוצה לדעת מהו המסך LCD 42" לצפייה בסלון הכי טוב(חברה) שקיים היום בשוק ? אני מבין שיש הרבה מאוד דגמים, ואז נניח SAMUNS בX דגם שלו יותר טוב מחברה אחרת שבדגם אחר שוב יותר טובה ( כמובן גם העלות משתנה) אבל רציתי לדעת ללא קשר לעלות של מסך, מה היא החברה הכי טובה היום שמציגה את החדות וכל האלמנטים שצריך בשביל להביא את הביצועים למקסימום? (שוב, ללא שום קשר לעלות) זה נכון שפילפס הכי טובה? * אם דנו על זה מספר פעמים, אשמח ותפנו אותי לנושאים האלה לפני שאתם נועלים. או תגידו לי מה לכתוב בחיפוש, כי הסתכלתי בFAQ ולא ראיתי משהו.. תודה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by DorSHTN,

אני מחפש אוזניות אוזניות עד 100 שקל, אפשר המלצות? המליצו לי על זה- http://cgi.ebay.com/GENUINE-JBL-Reference-220-Reference220-Headphones-Black_W0QQitemZ250493113477QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a528d9485&_trksid=p3286.c0.m14 דרך אגב, אני מנגן בתופים בממ"ד קטן ואטום. האם אוזניות IN EAR יכולות להוריד את עוצמת התופים ולא לפגוע באיכות?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  20. צריך רמקולים 5.1 בסביבות ה450 שקלים בערך שישמשו אותי למוסיקה, סרטים ומשחקים... חשבתי על: Logitec X530 או Microlab M960

21. נגיד שיש לי באוטו את המערכת הכי טובה שאפשר לקנות היום.. באיכות של אולפן הקלטות אז אם אני מחבר דיסק קשיח לפאנל (דרך USB) ומשמיע דרכו את השירים, האיכות היא פחות טובה (אפילו במידה זעומה) מאשר להשמיע את השירים דרך דיסקים אופטיים רגילים? ומדובר במצב שגם בדיסק קשיח וגם בדיסק האופטי יש אותם קבצים בדיוק, והם באותה איכות. (איכות FLAC לצורך הדוגמא)

22. כל הXONAR האלה, מההכי טוב להכי פחות משתלם ניסיתי לבדוק והתבלבלתי לגמרי, מה זה כמה דגמים יש להם?! ותגידו, לא היה להם במקרה כרטיס שהדרייברים שלו מביאים תוכנה לשינוי הקול כדי לעשות צחוקים בצ'אט? קראתי עכשיו גם ביקורת על DX2 בגורו 3D כתוב שטכנולוגיה שלהם מדווחת שהכרטיס תומך עד EAX5 למרות שבפועל הוא לא ובגלל זה לא יוצא מזה שום דבר אז מה הקטע?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  23. אני מתכוון בעצם שאני רוצה לעשות סטירמינג מהמחשב שלי (מפרט בצד ) לפנטיום 4 -3000 1 גיגה זיכרון כרטיס מסך 6600GT אני לא צריך שהפנטיום 4 יקודד או משהו אלה רק אם אפשרי להעביר דרכו סרטים בFHD ? כרטיס רשת אלחוטי יש אם מישהו שואל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DarkLloth,

אחד משני אלו או מערכת אחרת ? ההפרש הוא 200 ש"ח לטובת ה X540 , האם הם באמת שווים את זה ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by idan1836,

שלום לכולם, אני מחפש LCD "37 עד 4000 שקל, מאחר ובפעם האחרונה הצעתם לי את הסמסונג LA37A450 והייתי מרוצה מהבחירה אז חזרתי לחוות דעת נוספת. ההמלצות מדברות על Sony/LG בזמן האחרון ופחות על טושיבה והמתחרות (או שאני טועה?) מישהו יכול להמליץ על טלוויזיה טובה (מנסיון!) בתקציב הזה כולל יציאות HD כמובן ושגודל נקודה יהיה מזערי ככל שניתן? כמובן שלקחתי בחשבון שאפשר למתוח מעט את התקציב על גבול הטעם הטוב כדי לבחור במשהו טוב יותר. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים