עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TNAfan,

כנסו ל- http://www.yesh4u.co.il/Product.asp?productid=1837 תגידו לי אם המפרט + החנות הם טובים בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. הרמקולים מקבלים חשמל מיוסבי. רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם למטען של טלפון שנותן את אותו הזרם? (לחץ כאן) מאידך חברתי אותם לספק כוח שהיה לי בבית שגם נתן את אותו המתח, והם נשרפו לי \:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הי, מקווה שזה שייך לפה. יש לי רמקולים שמחוברים כרגע למערכת (שלא קשורה לטלוויזיה). זוג הרמקולים בעלי חיבור דיי מוזר - יש שני חוטים שמתפצלים לעוד שני חוטים ואז מתחברים למערכת. זה נראה ככה: אני מעוניין לחבר את הרמקולים האלה לטלוויזיה. זה אפשרי? אם כן, כיצד? בטלוויזיה ממה שראיתי יש לי חיבור 3.5 ו אדום-לבן. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מבקש המלצה על אוזניות עד 150 שקל אם _הם שוות את החריגה אפשר לעלות לכיוון ה 2 00

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Radeon38,

שלום בהמשך לדיון שהיה לי פה אני חוזר והרמקולים בידי.ובכן עד כמה שבדקתי אותם ובדקתי עליהם ברשת http://www.audiokarma.org/forums/archive/index.php/t-79388.html על מנת להחליף את האלמנטים צריך לחתוך את הכיסוי (גריל).היות ואני לא רוצה להשחית רמקול בן 20 שנה אני אשמח לעצות. הכיסוי עצמו מורכב משני חלקים חלק עליון - פלסטיק נושא עליו את הלוגו של הרמקול חלק תחתון - מעין רשת סבוכה שניראית דבוקה לרמקול ולא עם "סקוטש" בארבע הפינות. לפי מה שהבנתי בקישור המצורף..על מנת להסיר את החלק התחתון צריך ממש לחתוך אותו. אשמח לפיתרונות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, קניתי אוזניות אלחוטיות לטלויזיה של חברת PHILIPS הבעיה שכדי להשתמש בהם צריך כל פעם להכניס ולהוציא את הכבל של האודיו מהטלויזה עצמה (הכניסה נמצאת מאוחרה), מה שהופך את השימוש ללא נוח. האם קיימות אוזניות שאפשר לחבר אותם פעם אחת לטלויזיה מבלי שיהיה צורך להוציא/להכניס את הכבל? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by evy,

היי, יש ברשותי Microlab solo 7c שרכשתי לפני כחצי שנה. שמתי לב לאחרונה שגם לאחר כיבוי הרמקול דרך השלט קיים איזשהו רעש סטטי ששומעים אותו כשמתקרבים עם האוזן לרמקול. ניסיתי להרחיק ממקורות מתח אחרים, שקע אחר וכאלה, לא עזר.. האם לדעתכם זה מצב לא תקין? מה ניתן לעשות במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ביקורת: מחפשים אוזניות מוגברות עם עיצוב יוצא דופן? ה-Mo-Fi של חברת Blue עשויות להיות בדיוק מה שאתם זקוקים לו עליתם של נגני המוסיקה הניידים הייתה בעיקר לטובה. אנו יכולים לאכסן אלפי שירים ולדפדף בין אלבומים בלחיצת אצבע פשוטה. אבל לחובבי מוסיקה רציניים זה לא מספיק, האיכות חשובה יותר מהכמות. בעיה זו נובעת כאשר מחברים זוג אוזניות ברמה גבוהה למכשיר נייד, העוצמה והאיכות יורדים משמעותית. הפתרון? לשלב מגבר נייד יחד עם הנגן והאוזניות. אם אתם כמוני אתם בטח חושבים שזה מסורבל מדיי ולשמחתנו אנחנו לא היחידים, חברת Blue חשבה עלינו בדיוק ולכן תכננה אוזניות אשר עונות בדיוק לבעיה זו. חברת Blue Microphones אשר נוסדה ב-1995 בקליפורניה, ידועה בייצור מגוון רחב של מיקרופונים איכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Snatch,

למישהו יש מושג מתי הx5 מגיע לארץ בצורה קצת יותר מסחרית חוץ מכל החנויות המחתרתיות הקטנות האלו...?! וכמה הוא יעלה פה בערך ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום :-) הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה שלי. עד עכשיו ישבה לי בחדר מערכת Aiwa ב 200 שק"ל שהביאו לי לפני כמה שנים מהדיוטי פריי עם איכות סאונד בינונית מינוס (אם להיות מנומס). אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 איכותית לחדר, במחיר שנע בין 500-600 ש"ח (כמה איכותי שניתן להשיג במחירים אלו). כמה פרטים שחשוב לי להזכיר - החדר עצמו הוא קטן וכנראה שאני ישב ליד הרמקולים (חוסר מקום). טווח המוזיקה משתנה, מ Metal ל - מוזיקה קלאסית, מאחר ואני מקשיב לרוב הגאנרים (ככה שחשוב לי צליל יפה גם בגבוהים, וגם בנמוכים). מאחר שהמערכת עצמה סיפקה סאונד די גרוע, קניתי בארה"ב אוזניות יחסית איכותיות - Ultrasone HFI-550 http://www.sweetwater.com/store/detail/HFI550/ עד עכשיו - הייתי מחבר אותם למערכת Aiwa הישנה…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח להמלצה על אוזניות טובות עד 100$ לשימוש עם אייפון 6. ארצה את האוזניות הגדולות עם הקשת. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jangao9,

כבל שרשורי דירת קבלן - צריך עזרה מהמומחים! תכנון דירת קבלן, אני רוצה להשאיר אופציה שבה לא תהיה שידה מתחת לטלויזיה ולכן אני מעוניין להעביר תשתיות למקום אחר (ממיר HDMI, רמקולים וכו') עם כבל שרשורי שבו התשתיות יעברו: - האם להעביר למגירה באי (כמו שבתמונה) או למקום פחות שימושי כמו המגירה מעל המקרר ? למרות שהיא יותר רחוקה - איזה תשתיות ממליצים לשים - שקע חשמל, טלויזיה, טלפון? - מיקום ראוטר - האם ניתן למקם בתוך מגירה? זה לא פוגע בקליטה - רמקולים לאן להעביר? לחבר לטלויזיה \ למערכת? - רמקולים מהמרפסת - אם יש לי גם במרפסת טלויזיה - לאן להעביר? - בחדרי ילדים - להעביר תשתיות למגירה נמוכה או למדף גבוה שגם פחות שימושי אבל דורש כבל ארוך יותר? - מה העלויות למ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם עקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה לעולם. העברתי את המחשב לסלון כדי לפנות חדר עבורה. את המחשב חיברתי אל ה - lcd ואני מעוניין לחבר למגבר כדי שאוכל להינות מסאונד 5.1 ערוצים ברשותי לוח אם asus p5ql-em ללא יציאה אופטית או קואקסיאלית יצאות הסאונד הקיימות מפורטות בתמונה מה אני צריך לחבר כדי להנות מסאונד בחמישה ערוצים תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום,רכשתי את הasus essence stx לפני כמה ימים,חיברתי אותו התקנתי דרייברים,ציפיתי לשינוי משמעותי מהכרטיס קול המובנה,וקיבלתי שינוי מזערי ביותר. ציפיתי ליותר. הכרטיס קול מחובר למגבר מרנץ סטריאו 2235B שמגביר זוג מדפיים של קף. אני שומע רק קבצים באיכות 320KBS,והשאר FLAC.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by achiya1,

הסאב אצלי כאילו מזייף ואני שומע צלילים שלא אמורים להיות בשירים שאני מכיר ויודע איך הם נשמעים ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה? זה פאק ברמקולים או בהגדרות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by boogala,

זה נשמע בטח דבילי, אבל אני מחפש דרך לשים את השיר של "MIGHTY MOUSE" כל פעם שהמחשב שלי פועל. הבעיה היא שאני משיג אותו רק בMP3. איך הופכים אותו לWAV? תודה היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dekken,

ובכן, בגלל שהכרטיס קול הקודם שהיה לי של CREATIVE כל הזמן עשה לי בעיות, והתנתק סתם כי בא לו, התקנתי חזרה את הכרטיס קול שהגיע לי עם הלוח-אם. זה הפרטים על הכרטיס: Device Properties Analog Devices AD1988B Device Description nVIDIA nForce 590 SLI (MCP55P) - High Definition Audio Controller Device Description (Windows) High Definition Audio Controller Bus Type PCI Device ID 10DE-0371 Subsystem ID 1043-81F2 Revision A2 Hardware ID PCI\VEN_10DE&DEV_0371&SUBSYS_81F21043&REV_A2 התקנתי לו את הדרייברים האלה: http://rs740tl3.rapidshare.com/files/302058220/SoundMAXAD1988B_Audio_V610X6585_Win7BY_cRyS18.zip וזה עדיין לא עובד. אני יכול לנשוף לתוך המיקרופון, ולשמוע את…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ntiyft,

אני מעוניין לרכוש דיסקמן שישמש אותי באימונים בחדר כושר. אין לי מושג ירוק אילו דגמים מתאימים מבחינת בולמי זעזועים, מנשאים מתאימים - או רצועות תליה על הגוף - וכמובן איכות ואמינות, וגם אין לי מושג איך ואיפה אפשר לברר זאת. אולי זה המקום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by 0xIDE,

היי, לאחרונה היה לי את הX230 של לוג'יטק (כבר לא, העברתי אותם למחשב אחר), מאוד נהנתי מהם ועכשיו אני מחפש רמקולים טובים ודיי פשוטים. אני מתלבט בין LS, X210, Z323 עד כמה טובים הLS אם בכלל? עושה רושם שהX210 כי מניסיון עם הX230 הם היו איכותיים מספיק ואולי אפילו חזקים מדיי אבל שמתי לב שההפרש בין הX210 לZ323 הוא רק כ50 ש"ח. מה אתם אומרים? תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. היי. אני חדש פה, ולא מבין כמעט כלום בציוד אלקטרוניקה. ולכן -- כמה שאלות ברשותכם בשביל לפוגג את הבלאגן [העצום] שיש לי בראש כרגע. אני מתנצל על אורך ההודעה, אבל הסיבה נעוצה בכך שניסיתי להיות כמה שיותר אינפורמטיבי בשביל לחסוך שאלות מיותרות. (1) לאחרונה קיבלתי פטיפון, מגבר *ו* תקליטים ליום הולדת. במזל רב, ואחרי שליחת הפטיפון למעבדה, הצלחתי לחבר את הפטיפון למגבר (Marantz PM57) ואל לרמקולים של מערכת הסוני שלי (אני לא חושב שיש דגם. הם פשוט באו עם המערכת) -- והכל עובד כמו שצריך. כלומר, הפטיפון. הבעיה שלי היא שמאחר והמערכת לא מחוברת אל המגבר, אני כבר לא יכול להשתמש בנגן התקליטורים שלי. חבר אמר לי שאם אני אחבר את המערכת (המוגברת בעצמה) אל המגבר, הרמקולים שלי ישרפו והאיכות תרגיש כמו …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Pavlik,

שלום, בהנחה שאקנה את ה- SOLO 7 מהקניה הקבוצתית שמתארגנת פה, כרטיס קול שאינו מובנה בלוח האם, ייתן שיפור כלשהו? עיקר השימוש של הרמקולים הוא מוזיקה, לפעמים סרט. קראתי פה על משתמשים שיש להם משהו שנקרא "DAC". מה זה נותן לי בשילוב עם אותם רמקולים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SoD,

מה אתם אומרים הכי משתלם לקנות מבחינת המחיר והאיכות? הלוגי'טק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_157&products_id=2001 או הקריאטיב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=606 תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eli308,

יש לי מסך טלויזיה שמחובר כבר המון זמן למחשב באמצעות כבל VGA משני הצדדים. יעל המחשב אני משתמש בכרטיס מסך onboard וכל פעם אני מחליף בין הכבל של ה LCD לבין הכבל של הטלוזיה. באחת מהפעמים האחרונות כשחיברתי את הכבל של הטלויזיה המסך נדלק לשניה וישר הפך לשחור. ומאז בכל פעם שאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב התמוה מוצגת לשניה וישר לאחר מכן מסך שחור. כשאני מחבר בחזרה את הכבל של המסך LCD של המחשב, אני רואה שהרזולוציה מאוד מאוד גבוהה, ואז כעבור שניה הוא מגדיר את הרזולויצה מחדש לצפייה מיטבית. כמו שזה נראה בזמן חיבור מסך הטלויזיה, הווינדוס בוחר אוטומטית רזולוציה מאוד מאוד גבוהה, מעבר לטווח של הטלויזיה ולכן אני מקבל מסך שחור. מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום על לוח האם שלי כ.קול מובנה 5.1 .אני מעוניין לשדרג למשהו איכותי יותר-6.1. האם היציאות/כניסות שבלוח אם תפסקנה לעבוד כשארכיב כרטיס נפרד? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים