אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי inspire 5300 ונשבר לי הvolume controller לדעתי היבואן יכול לעזור לי אם למישהו יש רעיון אחר מאיפה אני משיג controller חדש אני פתוח להצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! וואי כמה זמן לא הייתי פה! אני צריך לקנות רמקולים חדשים,הSBS370 שלי הלכו לעולמם,תיקון עולה 100 ש"ח ואינו משתלם,מכיוון שרמקולים מדגם SBS370 חדשים עם אחריות לשנה עולים 150 ש"ח. אני חשבתי שבגלל שאני טס לחו"ל אני אקנה GT5051 בדיוטי פרי. עכשיו יש לי כרטיס קול של קרייאטיב 5.1 לייב SE שלא יוחלף. אני מעדיף מערכת 5.1,אבל אם צריך להתפשר,אז אני אקח 4.1 או 2.1 חובה: סאב וופר חזק ואיכותי רמקולים עם צליל טוב עד 5.1 לא קרייאטיב!! עם שלט אלחוטי או נגיעה לפחות שנת אחריות אבל מעדיף 2 שנות אחריות ומעלה,מה שלוגיטק כן נותנים. עכשיו מה ההמלצה שלכם בשבילי? אני מעדיף להוציא כמה שאפשר יותר טוב בכמה שפחות כסף! נכון ב100 ש"ח לא שווה לתקן SBS370? תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו יודע את המספר של פוליפון?{יבואן של iAudio}. אני חייב בדחיפות את המספר שלהם וכבר חרשתי את כל האינטרנט. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש באמת כזה הבדל משמעותי בין הכרטיס ON BOARD שיש לי ב ABIT 3RD EYE (כרטיס של 6 ערוצים) ובין ה 1.5 שיש לי בארון (AUDIGY 2 24 BIT). האם ההבדלים מתבטאים באיכות השמיעה, או גם בהעמסה על המערכת?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מבחינת סאונד, איזה נגן טוב יותר? ד"א, אני מחפש נגן שידגיש את הבאסים.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בלוח המובנה יציאה אופטית ודיגיטלית שווה להשקיע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הינה הדרישות שיש לי מהנגן mp4 : שיהיה נגן איכותי,שלא מתקלקל מהר. חובה שיקרא את בוידאו : קבצי avi . ובאודיו: mp3 . (כמובן שנוספים יתקבלו בברכה,אבל הנ"ל הכרחיים.) תקציב : 650 שקלים פחות או יותר. שיהיה של חברה אמינה,ולקנייה מאתר אמין. תודה מראש לעוזרים,אני מעריך עזרה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בטווח מחירים של 1000-1500 שקל (עם אפשרות לחריגות עד 2000, מעדיף שלא). בעיקר בשביל מוזיקה (מכל הסגנונות - מטאל, טרנסים וכו'). הבנתי שהכי טוב לקנות רמקולים שמכילים sub מובנה בתוכם. תוכלו להמליץ לי מה לקנות? של איזו חברה, איזה נתונים אני מחפש בשביל איכות סאונד טובה? איזה סוג רמקולים - רצפתיים, מדף, או סוג אחר? אין לי מגבר, וכמו כן השולחן שלי ממוקם יחסית קרוב לקיר, כך שאם אני קונה רמקולים רצפתיים אחד מהם יהיה בין השולחן לקיר, בפינה של החדר. השאלה אם זה בסדר והקיר לא יפריע לאיכות הסאונד? שאלה נוספת - איפה מומלץ לחפש? ב-zap? או yad2? או בחנויות ספציפיות? אמרו לי שרמקולים בד"כ כמעט ולא מתקלקלים אז אין טעם להוציא הרבה כסף על רמקולים חדש…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלויזיה של טושיבה C3500, גודל 32". בטלויזיה הזו אין לפי מה שהבנתי חיבור SCART. השאלה שלי, היא אם יש פתרון לזה? אם אפשר להתקין כאבל SCART או כל פתרון אחר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלוויזית FULL HD ואני מחבר את הלאפטופ בכבל VGA ואת הDVD בכבל HD אבל אני לא יודע איפה עדיף לראות סרטים... מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם בינתיים, כרטיס הקול שלי מחובר לסוג של קטסטרופה שכנראה לא תישאר שם זמן רב. איני יודעת מה יחליפה וסביר שאחפש משהו בעלות יחסית נמוכה ושייתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף (כאשר יקרה, מקווה שתעזרו לי בנושא). כרגע, אני משדרגת את ה- HTPC שלי וכמובן בין השאר הקדשתי תשומת לב לענייני כרטיס הקול. הבטתי על מספר לוחות (בעיקר מבוססי צ'פים מסדרת 790, 890 של AMD) בהם כרטיסי קול מובנים (ALC889, ALC892 שהבנתי שלפחות לשם התחלה אמורים לספק איכות מספיק טובה גם כאשר ארכוש מערכת. ראיתי שלחלק מהלוחות, בנוסף ליציאות הסאונד האנלוגיות, יציאת coaxial s/pdif וגם יציאת /optical s/pdif , ולחלקם רק יציאה אופטית. לכל הלוחות יש כמובן יציאות HDMI אולם איני יודעת אם יציאת ה- HDMI גם מחוברת לכרטיס …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אייזה Burn in מתאים לאוזניות האלו כלומר כמה זמן על אייזה עוצמה ואיך הם בכללי? ובכמה הם יותר טובות מה srh 240?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים .. לאחרונה רכשתי טלויזיה FHD 37 אינץ ועכשיו אני רוצה לקנות גם נגן סרטים טוב שיאפשר לי לראות ריפים 1080P בצורה חלקה ובלי בעיות... לפי מה שראיתי בזאפ רק 3 דגמים מתאימים לתקציב שלי .. POPCORN A200 XTREAMER ונגן של WD ... לפי מה שקראתי באינטרנט חשבתי לקנות את ה POPCORN ... מה דעתכם בנושא?? מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מקומות שאפשר למצוא בהם את הרמקולים ATP5 במחיר יותר זול מברגיל? בדר"כ הם עולים בסביבות ה-1200 ש"ח אך הבנתי שאם אפשר לקנות ישירות מהיבואן, המחיר יורד. ולפעמים משמעותית. אתם יודעים אולי מי היבואנים ומאיפה אפשר לקנות? אני קונה אותם בטוח, גם ב-1200 שקל, אבל אם אפשר ביותר זול, למה לא.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי הקלטה חשובה, ושומעים בה כזה פססססס, אפשרי להוריד את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במשך ימים רבים אני מתלבט בין שני פלאשים - הראשון תוצרת iriver והשני תוצרת sandisk. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1101&scat=221&tcat=33 - פלש של iriver http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1585&scat=221&tcat=33 - פלש של sandisk בהתחלה רציתי לרכוש את הפלש של אירייב בנפח 1GB , אבל באג וארקדיה טוענים שיותר אין את הפלאש בארץ. לאחר מאמצים רבים באג הצליחו לאתר אירייב בנפח 256 מגה בסניף נידח והציעו לי אותו במחיר 760 ש"ח. אבל הם גם הציעו לי נגן פלאש של sandisk בנפח ג'יגה במחיר 900 ש"ח. אירייב נגן איכותי יותר, אבל אני חושש שהנפח הקטן לא יספיק לצרכי. ובגלל זה אני מתלבט על השאלה "מה יותר כדאי?" נפח ומחיר או איכות? מה אתם חושבים? איזה נגן עדיף לקחת?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי אוזניות מדגם mdr-x300 תוצרת sony יש לי בעיה עם ה כבל שלהם ואני רוצה להחליף אותו (במידת האפשר לכבל כמו המקורי של סוני שהוא מצופה בד או משהו בסגנון) רציתי לשאול כמה דברים יש למישהו מושג איך פותחים את האוזניות האלה?! איפה לקנות כבל ופלאג ברשת?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, קיבלתי היום מארה"ב מערכת סאונד 100% קריאייטיב: AUDIGY 2 PLATENIUM CREATIVE INSPIRE 6.1 את האודיג'י היתקנתי והכל טוב ויפה והכל עובד אבל יש לי בעיה קטנה בחיבור החשמל של הרמקולים, ואני מפרט: בגלל שהרמקולים מארה"ב הם עובדים במתח של 120V, והמתח בארץ הוא 240V, אני צריך למצוא מעביר.... אם הרמקולים קיבלתי מן טרנספוטר די גדול (וכבד) שרשום עליו: Input: 120V ~ 60 hz 1000 mA Output: 13.5V ~ 5A עכשיו, איזה מעביר אני צריך לקנות בשביל שזה יעבוד ללא בעיות (ורצוי שגם לא ישרוף את הרמקולים)? אני צריך מעביר מ240 ל120 רגיל? או משהו מיוחד? האם ה1000MA (זה די הרבה...) מצריך מעביר מיוחד? קיצר מה אני צריך לקנות ואיפה? (יש בהום סנטר???) בתודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך אוזניות לשמיעת מוסיקה HIP-HOP וראפ למחשב, לפי המוסיקה אני צריך לשמוע את הבסים... אני מעדיף אוזניות שלא נכנסות לאוזן כי אני שומע בערך שלוש שעות או יותר.. זהו נראה לי אני מקווה שתעזרו לי. תודה לכולם ואשמח אם תגידו לי אם שכחתי משהו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש להורים שלי LCD שעזרתי להם לרכוש לפני חצי שנה מדגם סמסונג LA32C530 סוף הדרך של מסך לפי דעתי, וגם עלה להם אז 1600 שקל. היום חיפשתי אותו ומצאתי רק במחיר של 2000 ש"ח, איך יכול להיות שעלה המחיר? אפשר להשיג את המסך הזה בזול יותר או מסך עם נתונים דומים בפחות כסף? חשוב שיהיה עם FULL HD, כניסת USB , ואפשר גם מקלט DVB-T
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לכבל מאריך איכותי 3.5mm לאוזניות K518LE בסביבות 1-2מ'. לא ציפיתי שכבל שלהם קצר בטירוף. פשוט אני לא יודע איך הכבלי NONAME שמוכרים ברשתות הגדולות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בתור אחד שנכנס לעולם הזה לפני לא הרבה זמן יש כל מיני מושגים שאני לא כלכך מבין כשאנשים מדברים על כל מיני אלמנטים בשיר האם יש למישהו איזה מילון או משהו בסגנון לדברים הללו ? כמו כן אפ פעם לא הבנתי איך להתעסק עם האקולייזר יש שם כל מיני תדרים על HZ ... יש מקום שמלמד איך להתעסק עם זה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ! אבא שלי מצא את הדגם הנ"ל http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11215 ב200$ .. רציתי להתייעץ אמכם אם בתווח המחיר ! הסט שווה קניה .. תודה מראש !
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מודם של הוט שמחובר לקו באמצעות כבל COAX הבעיה היא שהכבל שהם שמו לי קצר לי מידי ואני לא יכול לשים את המודם איפה שאני רוצה אני רוצה להזמין כבל חדש מאיביי, השאלה שלי היא אם כל הכבלים האלה אותו דבר והאם כל כבל כזה יעבוד לי? למשל זה: http://www.ebay.com/itm/15FT-RG59-COAX-COAXIAL-WHITE-CABLE-TV-RG-59-HDTV-F-TYP-/290564828394?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a7036cea (מצטער אם זה לא הפרום המתאים תמחוק)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-