עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן יש לי שני סטים של רמקולים, סט אחד של IEM וסט שני של JBL, אף אחד מהם לא חדש במיוחד אבל הם אחלה של רמקולים, אבל אין לי מושג מה עדיף בתור הקדמיים שלי [הזוג השני פורש לכרגע - יש לי PEERLESS חדשים בתור רמקולים אחוריים] תמונות :

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני צריך רמקולים בתקציב הנ"ל החדר שלי ממש קטן בערך שתי מטר וחצי על שתי מטר הרמקולים ישמשו כנראה רק לסרטים הם יתחברו למחשב אבל אך ורק כאשר אני ירצה לצפות בסרט בשאר השימושים יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב. הדרישות: לא גדולות במיוחד עוצמה היא לא דרישה כי החדר שלי קטן רק צליל שימלא את החדר אבל שיהיה איכותי כמה שיותר חשבתי לנסות לקנות מחו"ל בעזרת חבר של אבא שעובד שם(ארה"ב) את הקילפוש יש להם דגם 2.1 אם אני לא טועה השאלה אם הוא טוב לסרטים. המלצות אחרות התקבלו בברכה אני יודע שהתקציב לא משהו אבל אני מערכת שלפחות תיתן הצדקה להשקעה הזאת ולהחלפת המערכת סטריאו שכרגע משמשת לסרטים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Super Sonic,

רכשתי מסך חדש ליפני מספר ימים,עלה לי רעיון לחבר את הYES למסך. האם יש מעבר HDMI לקבל "בננה" של הממיר איך הוא נקרא ואיפה אפשר לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר, כרגע יש לי 32. אני מחפש 42. ראיתי 2 דגמים שלדעתי היו ממש טובים: samsung ua40d6000 panasonic e30 שתיהן היו מעולות, אבל נראה לי שd6000 הראתה איכות קצת יותר טובה, ועיצוב יותר יפה. אבל בכל זאת, זאת הייתה תצוגה בחנות שהיא לא הכי אובייקטבית (הזווית שהטלוויזיה ממוקמת בה, אחת הייתה מול האורות אחת לא, כיול, המפצל שמשתמשים בו). הטלוויזיה תחובר באופן קבוע למחשב, משחקים, סרטים ועוד. אין לי שימוש בתלת מימד או בכל שאר הפונקציות של דפדפן, dlna וכד'... אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Cynicoren,

שלום, רכשתי את האוזניות ע"פ ההמלצות ואכן הסאונד טוב. אני כרגע משחק ב DIRT3 ושמתי לב שבניגוד לרמקולים, אני לא שומע את המנוע של הרכב כמעט, וכנ"ל לגבי הפרזנטורים במשחק. איך אני מכוון את האוזניות כך שאוכל לשמוע את כל הצלילים ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by UrielZ,

אני מעוניין לקנות אוזניות רציניות במחיר של עד 700 גג של הגג. ראיתי את הSONY שעולות 640 שקל ורציתי לדעת אם הם מספקות את הסחורה. האם יש לזה זיופים? פשוט ראיתי ביד 2 כמה מודעות של אוזניות חדשות מהאריזה שלא נפתחו שדורשים עליהם בין 320 ל400 שקל. האוזניות יהיו בשביל מוזיקה, ובעיקר אלקטרונית. יש לי כרטיס קול creative sound blater live, האם הוא מספיק בשביל אוזניות במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי. אני חדש פה, ולא מבין כמעט כלום בציוד אלקטרוניקה. ולכן -- כמה שאלות ברשותכם בשביל לפוגג את הבלאגן [העצום] שיש לי בראש כרגע. אני מתנצל על אורך ההודעה, אבל הסיבה נעוצה בכך שניסיתי להיות כמה שיותר אינפורמטיבי בשביל לחסוך שאלות מיותרות. (1) לאחרונה קיבלתי פטיפון, מגבר *ו* תקליטים ליום הולדת. במזל רב, ואחרי שליחת הפטיפון למעבדה, הצלחתי לחבר את הפטיפון למגבר (Marantz PM57) ואל לרמקולים של מערכת הסוני שלי (אני לא חושב שיש דגם. הם פשוט באו עם המערכת) -- והכל עובד כמו שצריך. כלומר, הפטיפון. הבעיה שלי היא שמאחר והמערכת לא מחוברת אל המגבר, אני כבר לא יכול להשתמש בנגן התקליטורים שלי. חבר אמר לי שאם אני אחבר את המערכת (המוגברת בעצמה) אל המגבר, הרמקולים שלי ישרפו והאיכות תרגיש כמו …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה שתתאים לי למשחקים עם nvidia 3d vision מה צריך לבדוק ? * 120HZ, משקפיים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי SB LIVE 5.1 ורסיבר של ימהה 5.1 בקומה למטה המחשב מחובר עם כבל SVIDEO וכבל SOUND רגיל 10 מטר שניהם (שני כבלים שחור ולבן לפט רייט, וכבל וידאו ) השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הכבל פקקט'ע הזה לכבל אופטי 10 מטר שאני אוכל לקבל 5.1 אמיתי ומלא (כרגע אני מקבל סטראו) או לפי מה שהבנתי מהשפה המקצועית אני מקבל "דמוי סרונד שהרסיבר שלי נותן מהסטראו שהוא מקבל מהכרטיס קול" האם יש בכלל כבלים אופטיים של מעל ל-3 וחצי ?? (לא מוצא בשום חנות) והאם בכלל אפשר 10 מטר או שהקול לא מגיע כמו שצריך כמו למשל בתמונה ב SVIDEO מעל 15 מטר כבר לא רואים טוב ההספק הולך ב10...מטר וגם האיכות אם בכלל יש עוד סיגנל . ? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ystyle,

אהלן, קניתי טלויזיה של טושיבה C3500, גודל 32". בטלויזיה הזו אין לפי מה שהבנתי חיבור SCART. השאלה שלי, היא אם יש פתרון לזה? אם אפשר להתקין כאבל SCART או כל פתרון אחר.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם עקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה לעולם. העברתי את המחשב לסלון כדי לפנות חדר עבורה. את המחשב חיברתי אל ה - lcd ואני מעוניין לחבר למגבר כדי שאוכל להינות מסאונד 5.1 ערוצים ברשותי לוח אם asus p5ql-em ללא יציאה אופטית או קואקסיאלית יצאות הסאונד הקיימות מפורטות בתמונה מה אני צריך לחבר כדי להנות מסאונד בחמישה ערוצים תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. צריך המלצה לכבל מאריך איכותי 3.5mm לאוזניות K518LE בסביבות 1-2מ'. לא ציפיתי שכבל שלהם קצר בטירוף. פשוט אני לא יודע איך הכבלי NONAME שמוכרים ברשתות הגדולות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Radeon38,

שלום בהמשך לדיון שהיה לי פה אני חוזר והרמקולים בידי.ובכן עד כמה שבדקתי אותם ובדקתי עליהם ברשת http://www.audiokarma.org/forums/archive/index.php/t-79388.html על מנת להחליף את האלמנטים צריך לחתוך את הכיסוי (גריל).היות ואני לא רוצה להשחית רמקול בן 20 שנה אני אשמח לעצות. הכיסוי עצמו מורכב משני חלקים חלק עליון - פלסטיק נושא עליו את הלוגו של הרמקול חלק תחתון - מעין רשת סבוכה שניראית דבוקה לרמקול ולא עם "סקוטש" בארבע הפינות. לפי מה שהבנתי בקישור המצורף..על מנת להסיר את החלק התחתון צריך ממש לחתוך אותו. אשמח לפיתרונות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Aviko,

אני מכנן לקנות את החמוד הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו סיכוי שיש לו עידכון לעבריתת?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by idani1983,

שלום , יש לי רמקולים עם 6 אום שאני מעוניין לחבר למגבר שלי שהוא 8 אום , האם ניתן לעשות זאת ? האם זה פוגע בסאנוד ויותר חשוב האם זה יפדע ברסיבר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alextomin,

מה אתם אומרים על נגן iAUDIO G3? כבר קראתי עליו ביקורת פה באתר. אני עוד מעט קונה אותו! אולי תמליצו לי על אחר? הכי חשוב לי שתהיה איכות שמע הכי טובה! תקציב 1000 שח. לא צריך 2,3,5G יכול להסתפק ה1G

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ToyMan,

לפני כחודש בערך קניתי את האוזניות ATH-AD700 בשביל משחקי מחשב הסאונד בסדר והכל אבל משהו אחד גורם לי להתחרט על הקנייה שלהם הם מאוד מאוד לא נוחות והאמת שאני סובל מכאבים איתם אני כבר לא יכול לשים אותם על הראש יותר מ10 דקות בלי להשתגע מכאבים.... הם מתלבשות לי על הראש מצוין והראש שלי בינוני לפחות לגיל (אני בן 15) הם לוחצות מאוד על הלסת שלי ועל הצוואר ולא משנה איך אני מסובב אותם ובאיזה דרך אני שם אותם זה תמיד לוחץ וגורם לכאבים אני לא יודע מה לעשות יש דרך לגרום להם פחות ללחוץ? (לפחות על הצוואר) אני לא יודע אם למתוח אותם בגלל 2 הכבלים שמעל האוזניה: איך אפשר להפסיק לסבול??.... אני לא רוצה למכור אותם!! אבל אם לא תהיה לי בררה אני כן.. וחבל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by N N C,

שלום, בבעלותי מערכת רמקולים של קריאייטיב SBS370 ששימשה אותי כבר שנתיים ואני מחפש להן תחליף... הגבול הוא 400 שקל אך כמובן שאשמח לא להתקרב אליו יותר מדי... כמובן שהדרישה היא מערכת 2.1. יש הצעות ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, קניתי אוזניות אלחוטיות לטלויזיה של חברת PHILIPS הבעיה שכדי להשתמש בהם צריך כל פעם להכניס ולהוציא את הכבל של האודיו מהטלויזה עצמה (הכניסה נמצאת מאוחרה), מה שהופך את השימוש ללא נוח. האם קיימות אוזניות שאפשר לחבר אותם פעם אחת לטלויזיה מבלי שיהיה צורך להוציא/להכניס את הכבל? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ETB,

יש לי רסיבר בן 20 שנה של Rotel RX400, יש לו 4 כניסות של רמקולים, והספק הוא 2X60. ואל הרסיבר מחוברים רמקולים בכול מיני הספקים שונים וחברות שונות, העם זה יכול לשרוף את המגבר? לאחרונה קיבלתי שני רמקולים של Sherwood, ואני רוצה לחבר אותם בנוסף לארבע הרמקולים הקיימים, אני חשבתי לחבר שני רמקולים לאותה יציאה בכול צד, יש מצב שזה יעמיס על המגבר? ושאלה אחרונה, לרסיבר מחובר המחשב ואני רוצה לחבר גם את הטלויזיה, יש מפצל כזה שיוכל לפצל שני כניסות לAUX?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. יש לי הקלטה חשובה, ושומעים בה כזה פססססס, אפשרי להוריד את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אורח גיימר
    Started by אורח גיימר,

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות תמליצו לי מהאתר הזה על אוזניות גיימינג https://www.bestbuy.com/ תודה

23. Started by rafi k,

אפשר לקבל מידע על איכות סאונד של LP?

24. מבקש המלצה על אוזניות עד 150 שקל אם _הם שוות את החריגה אפשר לעלות לכיוון ה 2 00

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by matan007,

מדובר על מערכת 5.1 של לוגיטק והיא המחליפה של ה- X530 וה- X540. מחר אני מתכנן לקנות אותה במבצע של 1+1 על לוגיטק באופיס דיפו. יוצא 350 ש"ח למערכת. האם היא טובה ומומלצת? יש למישהוא ניסיון איתה? ושאלה ממש חשובה לי היא האם ניתן לתלות את הרמקולים האחוריים על הקיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים