עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by black colt,

שלום לכולם לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אבל זה נראה לי הכי מתאים רכשתי DVD לרכב ורציתי לדעת איך אני יוכל לצרוב קליפים אבל שיהיו באיכות של DVD יש לי קליפים במחשב ולפי מה שהבנתי אפשר לצרוב אותם רק בפורמט שלהם VCD וכו' יש איזהשהיא דרך לצרוב אותם באיכות יותר גבוהה תודה עידן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מבקש המלצה על אוזניות עד 150 שקל אם _הם שוות את החריגה אפשר לעלות לכיוון ה 2 00

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, השתדרגתי היום מרמקולים 2.1 - creative sbs 350 ל-jbl creature 3 (מהמבצע בבאג). אני מעוניין לנצל את הקריאטיב ולהשתמש בהם כרמקולים אחוריים, שתהיה לי את האופציה לסראונד בסרטים.. השאלה שלי - איך אני יכול לעשות זאת בלי הסאבוופר, שהוא גם המגבר? האם אפשר לקנות מגבר פשוט בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shloosh,

בן דוד עכשיו בניו יורק יכול להביא איזה נגן שאני רוצה. תקציב:280$ גגגגגגגג הקטע שאני לא רוצה להוציא את הכל... בא לי גם איזה אוזניות טובות או משהו אחר! איך הזן מיקרו? מה התכונות שלו? מה לגבי השימוש כדיסק קשיח נייד,איך מתבצעת העברת השירים? כי הצורה החיצונית שלו ממש ממש אהבתי אותה,ראיתי אחד שחור בבאג והוא ממש קטן ויפההההההה בטח תציעו לי את הקארבון אבל הוא פשוט די מכוער לפי דעתי... ויש גם את ה-h10 שעולה בדיוק 280$. בכל אופן אני עדיין מתלבט אם לקנות בכלל נגן, לא נראה שאני אשתמש בו כ"כ הרבה, אני אקח אחד לבצפר לא נראה לי שהוא יחזור חי

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום רב. אני ממש מבולבל. יש לי רמקולים 5.1 של חברת Toshiba. בנוסף, רסיבר של חברת Sherwood. הבעיה: בתמונה ניתן לראות שלא ברור לי איך מחברים את הרמקולים (בעיקר אני מדבר על הסאב-וופר), לרסיבר. הסאב-וופר בעל חיבור חוטי (כאשר קצוות החוטים חשופים), אך ברסיבר אין מקום לסאב שכזה, אלא לסאב שהינו עם קצה "כבלי". (קשה להסביר, נא ראו תמונה). אשמח אם תגידו לי איך גורמים לכל העסק הזה לעבוד. מודה לכם מאוד על העזרה, וחג שמח. הרמקולים:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי שלום לכולם..לפני שבוע הלכה לעולמה מערכת הסטריאו שהייתה לי של חברת סוני הוותיקה שהייתה מחוברת למחשב.. האיכות שהיו שומעים בה הייתה מצויינת במוסיקה ודי טובה בסרטים למרות היותה סטריאו ולא סראונד.. עכשיו נשארו לי שני רמקולים טובים וגדולים אשר היו מחוברים בצורה הכי פשוטה-"אדום ושחור" ללא כל פין (מישהו מבין למה אני מתכוון..?) עכשיו התלבטות שלי היא בין קניית רסיבר סטריאו/סראונד עד 1000 שח (איך חברות מומלצות בכלל ואיך Sherwood,‎ JVC בפרט בתקציב הדל..) או מערכת מיני סטריאו כדוגמת Philips ‎ FWM185 או SONY MHCEC55/68‎ או חברות אחרות בתקציב הנ"ל.. השימושים הם 50%-50% בין מוסיקה לסרטים ומשחקים כאשר יש נטייה קלה למוסיקה. סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה![br]פורסם בתאריך: 5.10.2…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ClassMulder,

אני יכול לקנות כל אחד מהם במחיר דומה של כ-2550 ש"ח. באיזה מהם כדאי יותר לבחור, ומדוע? ולא רק לפי איזה מהם הוא דגם חדש יותר.. צריך פרמטרים יותר מדויקים. אני הולך כנראה לצוות אותם עם רמקולים של WHARFEDALE - CRYSTAL אשמח לדעות המלצות והארות. תודה.

8. Started by alexrta,

בבקשה תעזרו לי ותגידו איך אפשר לראות קבצים שהסיומת שלהם היא M2V ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by haimamazavs,

שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפה. התחברתי לסטינג וקיבלתי את הסטרימר, הבעיה היא שהוא לא מתחבר דרך הsound bar. כשאני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה אז הכל בסדר והכל עובד אבל כשאני מתחבר דרך הsound bar אז יש תמונה שחורה, אני שם לב שזה מזהה שמשהו מחובר אבל אין תמונה. יש איזה פתרון לזה? תודה וים טוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש ברשותי אורגנית CASIO CTK 411 שיש לה אפשרות לחיבור כבל מידי,עכשיו השאלה,אני יכול לחבר אותה למחשב בעזרת כבל USB MIDI,ולהשתמש בה בתוכנות כמו Finale וSibelius? ואם כן,מישהוא יכול להביא לי המלצה לחנות במרכז(פתח תקווה),שמוכרת כזה כבל(MIDI-USB) בזול?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן חבר'ה סוף סוף התחלתי לעבוד לקראת סיום הלימודים ובשעה טובה אני ואישתי יכולים לקנות לדירת חדר שלנו בקיבוץ טלווזית LCD חדשה השימושים: צפיה בחברים, לונדון וקשרנבאום, והרבה תוכן HD שאני מיבא מהמחשב (כולל משחקים) לכן הרזולוזציה חשובה לי מאוד ו ה LCD יותר קורץ לי (אין עדיין באמת טלווזיות פלזמה במחיר שפועים ב רזולוציות גבוהות נכון?) התקציב דל יחסית שנע בין 4K-3K עם עדיפות לנמוך בין השניים אני ראיתי את הדמגים הבאים LA40C530 סמוסונג PN42C430 Toshiba 42CV600 Panasonic THL42S10 LCD אם יש לכם הצעות יותר טובות כמובן שאשמח לשמוע תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sausage,

היי, אני מחפש אוזניות כדי שאני אוכל לנגן מוסיקה דרך האוזניות ולתופף. הדרישות הם: 1. אטימה מעולה! שיהיו גם סוג של אטמים. 2. שאני אוכל לשמוע חזק ובלי מגבר לאוזניות 3. תקע לנגן Creative zen (בננה קטנה?) 4. כ-500 ש"ח. מוכרים בחנות כלי נגינה את האוזניות האלה: http://www.kley-zemer-netanya.co.il/product.asp?pID=579&cID=161 אני משער שיהיו לכם הצעות נוספות....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום. מחשב נייח, שאליו מחוברת מערכת קולנוע ביתית. הבעיה: אני על המחשב 10 שעות ביום. רק בסופי שבוע אני באמת משתמש במערכת (בזמן צפייה בסרטים). כאשר אני רואה ווידאו ביו-טיוב, או ב ynet, אין לי שום צורך בכל המערכת הזאת, והיא לבטח מבזבזת המון חשמל בהיותה דלוקה כל השעות הללו. לכן, אני מחפש רמקולים סופר פשוטים (כמו של לפטופ), שצורכים מינימום חשמל (ללא חיבור לחשמל - אם יש דבר כזה). הם ישמשו אותי ב 99 אחוז מהזמן (בעיקר אני שומע הרצאות ווקליות, ולא מוזיקה). המלצה? המון תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by evy,

היי, יש ברשותי Microlab solo 7c שרכשתי לפני כחצי שנה. שמתי לב לאחרונה שגם לאחר כיבוי הרמקול דרך השלט קיים איזשהו רעש סטטי ששומעים אותו כשמתקרבים עם האוזן לרמקול. ניסיתי להרחיק ממקורות מתח אחרים, שקע אחר וכאלה, לא עזר.. האם לדעתכם זה מצב לא תקין? מה ניתן לעשות במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כבר שבוע שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול החדש שלי... HERCULES GAMESERUND FORTISSINO 3, 7.1 אבל משום מה אני ניתקל בבעיה להתקין אותו על ה XP, אני מקבל הודעה שהווינדוס מזהה, מתקין, אבל יש פתאום הודעה שהכרטיס כניראה לא יעבוד כיוון שיש בעיה עם תהליך ההתקנה.... אני ממש נואש!!! אנא עזרתכם!!! ניסיתי להוריד את הדריוורים של הכרטיס הישן (לא מובנה על הלוח אם) אבל אני לא מצליח, לא דרך הדוויס מנג'ר ולא דרך הקונטרול פאנל. נישאר לי בדוויס מנג'ר סימן שאלה שאני לא יכול לעשות לו UNINSTUL.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום גולשים יקרים שלי בימים אלו אנחנו מתארגנים לקראת ראונדאפ של כמה כרטיסי קול למחשב, וכאן אתם נכנסים לתמונה! היינו רוצים לדעת אילו כרטיסי קול מענינים אותכם כך שנדע להכניס אותם לראונדאפ ונעשה השוואה אקטואלית... אז שוט, כולנו אוזן... ;D

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by rafi k,

אפשר לקבל מידע על איכות סאונד של LP?

18. Started by kadanie5,

אוזניות תקציב 100 שח חריגה 20 שח שימוש: ספורט, ריצות סוג מוזיקה: Electro / house סוג: In ear

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. היי. אני חדש פה, ולא מבין כמעט כלום בציוד אלקטרוניקה. ולכן -- כמה שאלות ברשותכם בשביל לפוגג את הבלאגן [העצום] שיש לי בראש כרגע. אני מתנצל על אורך ההודעה, אבל הסיבה נעוצה בכך שניסיתי להיות כמה שיותר אינפורמטיבי בשביל לחסוך שאלות מיותרות. (1) לאחרונה קיבלתי פטיפון, מגבר *ו* תקליטים ליום הולדת. במזל רב, ואחרי שליחת הפטיפון למעבדה, הצלחתי לחבר את הפטיפון למגבר (Marantz PM57) ואל לרמקולים של מערכת הסוני שלי (אני לא חושב שיש דגם. הם פשוט באו עם המערכת) -- והכל עובד כמו שצריך. כלומר, הפטיפון. הבעיה שלי היא שמאחר והמערכת לא מחוברת אל המגבר, אני כבר לא יכול להשתמש בנגן התקליטורים שלי. חבר אמר לי שאם אני אחבר את המערכת (המוגברת בעצמה) אל המגבר, הרמקולים שלי ישרפו והאיכות תרגיש כמו …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zapa,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות כפתור בערך ב 350-400 ש"ח הייתי מעדיף לא יותר אבל אם יש משהו ממש שווה אז אני פתוח להצעות, in-ear יכולות לבוא בחשבון אבל אף פעם לא ניסיתי, כך שאני לא יודע אם יהיו לי נוחות... כרגע יש לי sennheiser px200 שאני לא הכי מרוצה מהם, חסר לי משהו בעומק של הצליל, שמעתי שצריך לפתוח אותן.. מישהו יודע מה זה אומר והאם זה נכון? בכל מקרה השימושים יהיו בעיקר שמיעת מוזיקה מהמחשב, מנגן H340 של iRiver או בריצה/הליכה עם הסלולרי - אז חשוב שיהיו נוחות, שירים באיכות גבוהה יחסית, לא Lossless אבל 192-320 לרוב, בסגנון של רוק מלודי/כבד, טראנס/האוס וקלאסי... תודה רבה על העזרה וחג שמח...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם עקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה לעולם. העברתי את המחשב לסלון כדי לפנות חדר עבורה. את המחשב חיברתי אל ה - lcd ואני מעוניין לחבר למגבר כדי שאוכל להינות מסאונד 5.1 ערוצים ברשותי לוח אם asus p5ql-em ללא יציאה אופטית או קואקסיאלית יצאות הסאונד הקיימות מפורטות בתמונה מה אני צריך לחבר כדי להנות מסאונד בחמישה ערוצים תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות מפצל אודיו שיפצל את התקע אודיו ל2 ולחבר באחד מהם אוזניות ובשני רמקולים של מערכת? ואם כן, האם זה יפגם באיכות \ ווליום. תודה =)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר, כרגע יש לי 32. אני מחפש 42. ראיתי 2 דגמים שלדעתי היו ממש טובים: samsung ua40d6000 panasonic e30 שתיהן היו מעולות, אבל נראה לי שd6000 הראתה איכות קצת יותר טובה, ועיצוב יותר יפה. אבל בכל זאת, זאת הייתה תצוגה בחנות שהיא לא הכי אובייקטבית (הזווית שהטלוויזיה ממוקמת בה, אחת הייתה מול האורות אחת לא, כיול, המפצל שמשתמשים בו). הטלוויזיה תחובר באופן קבוע למחשב, משחקים, סרטים ועוד. אין לי שימוש בתלת מימד או בכל שאר הפונקציות של דפדפן, dlna וכד'... אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by singera,

זוכרים את הת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57170.0 אז לפני חודש הכלפתי את הJVC5022 למפלצת הנ"ל והנה המפרט המלא שלה: רסיבר: rx-v1500 DVD: LG DVD-3351P רמקולים:PARADIGM CINEMA 70 + SUB 8" וידאו: פיליפס 6 ראשים סטריאו VR610 ממיר: HOT אנאלוגי מקלדת IR + עכבר בתוכה אוזניות אלחוטיות: סנהייזר RS4 אל-פסק: ADVICE A900 נמצא מת בגבעתיים ליד הבית הוחלפו בו מצברים + פיוז ומאז הוא מגן על המערכת שאר האל פסק קניתי בקומבינה הם מסוג advice ecom 700VA הנה התמונות http://photos.walla.co.il/singera1

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.