עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Radeon38,

שלום בהמשך לדיון שהיה לי פה אני חוזר והרמקולים בידי.ובכן עד כמה שבדקתי אותם ובדקתי עליהם ברשת http://www.audiokarma.org/forums/archive/index.php/t-79388.html על מנת להחליף את האלמנטים צריך לחתוך את הכיסוי (גריל).היות ואני לא רוצה להשחית רמקול בן 20 שנה אני אשמח לעצות. הכיסוי עצמו מורכב משני חלקים חלק עליון - פלסטיק נושא עליו את הלוגו של הרמקול חלק תחתון - מעין רשת סבוכה שניראית דבוקה לרמקול ולא עם "סקוטש" בארבע הפינות. לפי מה שהבנתי בקישור המצורף..על מנת להסיר את החלק התחתון צריך ממש לחתוך אותו. אשמח לפיתרונות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 3d7,

לגבי התמונה, אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD עם כבל S-Video מיציאת S-Video לכניסת S-Video. איך אני מעביר אודיו, אם אני רוצה להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה? האם יש מתאם מיציאת SPDIF קואקסיאלית בכרטיס קול לכניסת Component או RCA בטלוויזיה? מה השיטה הכי טובה (מבחינת איכות) להעברת סאונד מהמחשב לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ozba77,

שלום, יש לי מדיה סנטר בסלון שמחובר לטלויזיה בחיבור VGA. בכרטיס מסך הגדרתי את הטלויזיה כ- Extended desktop ואז אני גורר לשם את הסרט. הטלויזה מוגדרת על רזולוציה של 1920X1080 כלומר FULL HD ואני גם רואה סרטים ברזולוציה הזו האם העובדה שחיברתי את הטלויזיה בכבל VGA משפיעה על האיכות? האם כבל HDMI ישנה משהו? כשאני מחבר כבל HDMI (בנוסף ל-VGA) אני לא רואה כלום (כרטיס מסך של ATI).

4. זה נכון שאם חוסמים את החור של האויר מאחורי הרמקול, בהנחה שכל שאר הרמקול אטום לגמרי, זה ישפר את איכות הצלילי. כי ברגע שהאויר לא יוצא החוצה נוצא לחץ של אויר כל פעם שהרמקול זז קדימה ואחורה (לחץ של דחיסה לחץ של שאיבה לחץ של דחיסה לחץ...) הלחץ משמש כקפיץ שתמיד מחזיר את הרמקול למקומו המקורי באמצע וכך נוצר צליל מדויק יותר, אבל כתוצא מכך הרמקול צריך הגברה חזקה יותר כדאי להזיז את הרכיבים ( בגלל הלחץ) ולכן הווליום ירד. דבר נוסף שזה עושה זה מנטרל את הצליל הנוסף שהרמקול יוצר, כשהוא זז קדימה הוא "מעיף" סאונד קדימה וכשהוא זז אחורה הוא "מעיף" סאונד אחורה, כשהרמקול אטום לכניסה ויציאה של אוויר הוא לא יכל "להעיף" סאונד לאחור ואז נוצר רק צליל אחד ולא שנים, ואני מניח שזה יותר טוב. נשמע לי מא…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום. מחשב נייח, שאליו מחוברת מערכת קולנוע ביתית. הבעיה: אני על המחשב 10 שעות ביום. רק בסופי שבוע אני באמת משתמש במערכת (בזמן צפייה בסרטים). כאשר אני רואה ווידאו ביו-טיוב, או ב ynet, אין לי שום צורך בכל המערכת הזאת, והיא לבטח מבזבזת המון חשמל בהיותה דלוקה כל השעות הללו. לכן, אני מחפש רמקולים סופר פשוטים (כמו של לפטופ), שצורכים מינימום חשמל (ללא חיבור לחשמל - אם יש דבר כזה). הם ישמשו אותי ב 99 אחוז מהזמן (בעיקר אני שומע הרצאות ווקליות, ולא מוזיקה). המלצה? המון תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by lover323,

www.lamir.co.il מה אתם אומרים על המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שמתי לב שכשאני מכבה אור או שהמקרר בחדר אצלי מכבה את עצמו אז יש קפיצה כזו בחשמל שאני שומע ברמקולים שמחוברים למחשב. בכל מקרה גם באוזניות לפעמים אני שומע את זה דרך החיבור למגבר, האם זה יכול לפגוע באוזניות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אני צריך נגן MP3 solid state בעיקר לספורט (אופניים/הליכה/ריצה/מכון כושר), מראש אני פוסל נגנים מבוססי CD למניהם שכן גם עם 120 ש' הם יקפצו לבסוף (והרי אני לא ארוץ 2 דקות בלבד). נגני הרדיסק מפתים מאוד, ויתכן אף שהאיכותיים ביניהם לא יקפצו (כמו ה iPod) אולם אני חושש לחיי המוצר (שהרי ההרדיסק ללא ספק ימות, ומוקדם מן המאוחר). חשבתי על DMB Plus של MPIO (קישור). הוא מקביל בתכונותיו לנומד-2 של קריאטיב רק זול ממנו בהרבה, כולל מקודד MP3 (בניגוד לנומד שרק מקליט בווייב) ומכיל כפול זיכרון (128MB מול 64MB). דבר אחר (בלי קשר) שמפריע לי ב iPod הוא חיסרון של רדיו, אולם עם 1,000 שירים לבחירתי אני בספק אם ארגיש זאת. למישהו יש אותו? באותו טווח מחיר יש הצעות טובות יותר? מה דעתכם עליו?…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rafi k,

אפשר לקבל מידע על איכות סאונד של LP?

10. מבקש המלצה על אוזניות עד 150 שקל אם _הם שוות את החריגה אפשר לעלות לכיוון ה 2 00

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום :-) הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה שלי. עד עכשיו ישבה לי בחדר מערכת Aiwa ב 200 שק"ל שהביאו לי לפני כמה שנים מהדיוטי פריי עם איכות סאונד בינונית מינוס (אם להיות מנומס). אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 איכותית לחדר, במחיר שנע בין 500-600 ש"ח (כמה איכותי שניתן להשיג במחירים אלו). כמה פרטים שחשוב לי להזכיר - החדר עצמו הוא קטן וכנראה שאני ישב ליד הרמקולים (חוסר מקום). טווח המוזיקה משתנה, מ Metal ל - מוזיקה קלאסית, מאחר ואני מקשיב לרוב הגאנרים (ככה שחשוב לי צליל יפה גם בגבוהים, וגם בנמוכים). מאחר שהמערכת עצמה סיפקה סאונד די גרוע, קניתי בארה"ב אוזניות יחסית איכותיות - Ultrasone HFI-550 http://www.sweetwater.com/store/detail/HFI550/ עד עכשיו - הייתי מחבר אותם למערכת Aiwa הישנה…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by alex15,

אני צריך אוזניות אלחוטיות טובות התקציב 200 ל 300 . חברה טובה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מחפש מקום לקנות רמקולים כאלה בינונים גדולים ישנים ואולי רסיבירים ישנים בזול מישהו מכיר חניות בדרום תל אביב או משהו לא יודע יש לי 2 רמקולים דיי חזקים ישנים ואני עוד שניים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש ברשותי מחשב משובח למדי (Q9300, כ.מסך מעולה FX3500) שמשמש אותי בעיקר לעריכה דרך firewire על פרמייר. בנוסף, אני מחזיק אוסף ענק של קלטות וידאו שחייבות לעבור המרה לDVD לפני שיתכלו אל תהום הנשייה. האם שווה לרכוש לשם כך כ. טלוויזיה שייתן לי עוד כמה פיצ'ריםשיאפשרו לי להפוך את המחשב למדיה סנטר (על אילו תוכנות אתם ממליצים) או שאפשר ועדיף להסתפק במתאם מהסוג הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDnewmidm20csof, ולשמור את ההוצאה על מדיה סנטר משובח יותר לאח"כ? תודה רבה לעונים..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם ! לפני כחודש קנית טלויזית LCD לחדר. הLCD של סמסונג מדגם A330 . חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל DVI (מהמחשב) ל HDMI (ל LCD), אורך הכבל כ 5 מטר. עכשיו כאשר אני מעביר את התמונה הכל עובד מצויין , חוץ מסרטים , ולא משנה באיזה איכות. אני פשוט רואה תמונה שחורה ורק שומע את הקול של הסרט. מול זה כאשר אני רואה סרטים און ליין מאיזה אתר הכל עובד כרגיל. הכרטיס הגרפי של ד"א הוא Radeon 9600 XT . עוד חשוב לציין שכאשר העברתי את התמונה של המחשב לטלויזיה הקודמת שלי ( 21 אינץ רגילה) זה אף פעם לא עשה לי בעיה דומה . האם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה ? בתודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by evy,

היי, יש ברשותי Microlab solo 7c שרכשתי לפני כחצי שנה. שמתי לב לאחרונה שגם לאחר כיבוי הרמקול דרך השלט קיים איזשהו רעש סטטי ששומעים אותו כשמתקרבים עם האוזן לרמקול. ניסיתי להרחיק ממקורות מתח אחרים, שקע אחר וכאלה, לא עזר.. האם לדעתכם זה מצב לא תקין? מה ניתן לעשות במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by smclof,

מצאתי 3 סטים שמתאימים בערך לתקציב שלי.. מה הכי עדיף לקחת? 1) http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HEM426&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 2) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734172 3) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734595 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי. אני חדש פה, ולא מבין כמעט כלום בציוד אלקטרוניקה. ולכן -- כמה שאלות ברשותכם בשביל לפוגג את הבלאגן [העצום] שיש לי בראש כרגע. אני מתנצל על אורך ההודעה, אבל הסיבה נעוצה בכך שניסיתי להיות כמה שיותר אינפורמטיבי בשביל לחסוך שאלות מיותרות. (1) לאחרונה קיבלתי פטיפון, מגבר *ו* תקליטים ליום הולדת. במזל רב, ואחרי שליחת הפטיפון למעבדה, הצלחתי לחבר את הפטיפון למגבר (Marantz PM57) ואל לרמקולים של מערכת הסוני שלי (אני לא חושב שיש דגם. הם פשוט באו עם המערכת) -- והכל עובד כמו שצריך. כלומר, הפטיפון. הבעיה שלי היא שמאחר והמערכת לא מחוברת אל המגבר, אני כבר לא יכול להשתמש בנגן התקליטורים שלי. חבר אמר לי שאם אני אחבר את המערכת (המוגברת בעצמה) אל המגבר, הרמקולים שלי ישרפו והאיכות תרגיש כמו …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, השתדרגתי היום מרמקולים 2.1 - creative sbs 350 ל-jbl creature 3 (מהמבצע בבאג). אני מעוניין לנצל את הקריאטיב ולהשתמש בהם כרמקולים אחוריים, שתהיה לי את האופציה לסראונד בסרטים.. השאלה שלי - איך אני יכול לעשות זאת בלי הסאבוופר, שהוא גם המגבר? האם אפשר לקנות מגבר פשוט בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: כשאני מוציא בכרטיס קול בחיבור הקואקס שלו שמע של 5 ערוצים כמו דולבי או DTS אל הרסיבר שלי, הכל עובד יפה בסרטים אבל במשחקים יש רק סטריאו. אפילו בבדיקה של הרמקולים בתוכנה מראה שהוא מנגן את השמע ברמקול אבל אין כלום רק בימין ושמאל יש שמע. חשוב לציין שמדובר ב windows xp. זה כרטיס קול מובנה של realtek בלוח של גיגה בייט p43-ds3. נסיתי לחפש הגדרות אבל אין הרבה. מה שהכי מעצבן זה שבויסטה וגם ב windows7 אין בעיה כזאת, אני פשוט מגדיר את היציאה הדיגיטלית כברירת מחדל ויש לי שמע דולבי במשחקים. יש הגדרה כזאת גם ב XP? יש למישהו פתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה שתתאים לי למשחקים עם nvidia 3d vision מה צריך לבדוק ? * 120HZ, משקפיים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב. אני ממש מבולבל. יש לי רמקולים 5.1 של חברת Toshiba. בנוסף, רסיבר של חברת Sherwood. הבעיה: בתמונה ניתן לראות שלא ברור לי איך מחברים את הרמקולים (בעיקר אני מדבר על הסאב-וופר), לרסיבר. הסאב-וופר בעל חיבור חוטי (כאשר קצוות החוטים חשופים), אך ברסיבר אין מקום לסאב שכזה, אלא לסאב שהינו עם קצה "כבלי". (קשה להסביר, נא ראו תמונה). אשמח אם תגידו לי איך גורמים לכל העסק הזה לעבוד. מודה לכם מאוד על העזרה, וחג שמח. הרמקולים:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Baruh92,

שלום כולם [= אני הולך לקנות מחשב ואני צריך איתו רמקולים, בגלל שהתקציב שלי לא גדול אז אני מוכן לשלם עד 170-180 ש"ח על רמקולים. אז איזה רמקולים עדיפים מבין אלה בכותרת? או שאולי כדי לקחת רמקולים אחרים בתקציב הזה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by (iriver H10),

רסיבר למוזיקה באיכות הכי גבוהה עד 2000 שקל. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ביקורת: מחפשים אוזניות מוגברות עם עיצוב יוצא דופן? ה-Mo-Fi של חברת Blue עשויות להיות בדיוק מה שאתם זקוקים לו עליתם של נגני המוסיקה הניידים הייתה בעיקר לטובה. אנו יכולים לאכסן אלפי שירים ולדפדף בין אלבומים בלחיצת אצבע פשוטה. אבל לחובבי מוסיקה רציניים זה לא מספיק, האיכות חשובה יותר מהכמות. בעיה זו נובעת כאשר מחברים זוג אוזניות ברמה גבוהה למכשיר נייד, העוצמה והאיכות יורדים משמעותית. הפתרון? לשלב מגבר נייד יחד עם הנגן והאוזניות. אם אתם כמוני אתם בטח חושבים שזה מסורבל מדיי ולשמחתנו אנחנו לא היחידים, חברת Blue חשבה עלינו בדיוק ולכן תכננה אוזניות אשר עונות בדיוק לבעיה זו. חברת Blue Microphones אשר נוסדה ב-1995 בקליפורניה, ידועה בייצור מגוון רחב של מיקרופונים איכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.