עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eitangabay,

שלום, לאחר קניית HTPC אבקש המלצות על התוכנות אותם יש להתקין. ה-HTCP שלי מיועד רק לתכני FHD ואני מעוניין להשתמש ב-Media Center. האם להתקין Vista או 7? 64 או 32? מהם הקודקים המינימלים שאותם מומלץ להתקין? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by danielzy,

היי, יש אפשרות לחבר אוזניות 5.1 + רמקולים 5.1 ביחד לכרטיס קול בלי שתרד איכות השמע ? אין לי ממש בעייה להחליף כשאני רוצה, הרמקולים משמשים אותי לסרטים וסדרות בלבד... והאוזניות לכל השאר. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Titanium PCI-E

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gmpc,

שלום לכולם, שאלה שאני מקווה הקשורה לפורום הנ"ל: ברשותי כ.מסך 4850HD בעל יציאת VGA, DVI , HDMI: VGA מחובר למסך המחשב. כאשר אני מחבר כבל HDMI ל LCD כל הסאונד של המחשב יוצא לטלויזיה, שזה לא קע יחד עם זאת במידה ואני מעוניין לגלוש בטלויזיה לצורך העניין ולשמוע מוסיקה במחשב - המצב בעייתי. האם ניתן איכשהוא לקנפג שהסאונד יצא מהרמקולים של המחשב במקום מהטלויזיה כאשר ה HDMI מחובר? האם עליי להשתמש ביציאת DVI במקום ה HDMI לצורך כך? תודה רבה מראש.. אלעד.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. אני משדרג כל הזמן את המערכות עריכה שלי, וכרגע יש לי 2 מחשבים "זרוקים" בצד ללא שימוש מלפני כ 3 שנים- אבל מאוד חזקים לתקופה ההיא- לוח אסוס P5GDC DELUX , כרטיס מסך ATI X800, ו 2 גיגה זיכרון. אני רוצה לעשות מהם HTPC. אני צריך המלצה למארז, שיוכל להכיל את הלוח אם הזה וכרטיס מסך סטנדרטי כמו שלי. חשוב- שיהיה הכי נמוך שניתן ולא גדול, ושיראה נורמלי, ובמחיר הנמוך שניתן. אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי אחרי פירמוט , ויש לו סט רמקולים 5.1 של קריאטיב(אם אני זוכר נכון) אבל כשהוא מנגן מוזיקה הוא שומע רק מ2 רמקולים. לפני הפירמוט הוא שמע מכל החמש. ניסיתי לשחק קצת ב FFDSHOW וב SOUNDMAX אך כלום לא הועיל לי. שום תוכנה , לא מדיה פלייר ולא ווינאמפ, לא ניגשים להשתמש ב FFDSHOW כאשר הם מנגנים מוזיקה. מה הפתרון ? תודה רבה נ.ב חשוב שזה ינגן ב5 רמקולים דרך הוינאמפ. נ.ב 2 אם זה עוזר אז הלוח אם שלו זה ASUS P5B והכרטיס קול הוא מובנה והרמקולים הם CREATIVE INSPIRE T6100 הקבצים המנוגנים הם MP3 ולמרות שהם לא מוקלטים ב5 ערוצים לפני הפירמוט הוא יכל לשמוע אותם ב5 ערוצים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ariel Style,

השימוש העיקרי של הטלוויזיה הוא XBOX 360 וכבלים פה ושם [יס].. דברו איתי :]

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by Kurt,

יש לי קצת זמן פנוי ולכן בחרתי לכתוב פה בפורום, משהו שמצריך הרבה מאמץ בשבילי מפאת הקושי להתנסח. אל תיהיו קשים איתי, זאת פיסת הטקסט הראשונה וכנראה האחרונה שאני יכתוב בסדר גודל כזה. המטרה שלי היא נטו להעשיר את הידע של המשתמשים בפורום כהכרת תודה על השנים הרבות שבהם הם העשירו את שלי. בחרתי תחום שהוא שנוי במחלוקת בכדי להראות את הצדדים השונים בעניין ואולי לעורר פה דיון, שזה תמיד דבר טוב. נניח שהייתם מגישים כוס יין או משקה קל לחבר ומבקשים ממנו לטעום ולחוות דעה על המשקה. תשובה סבירה תיהיה "טעים", "מגעיל", "לא משהו". ואם החבר היה עונה: "אני לא יכול להגיד לך אם המשקה טעים או לא מבלי לדעת קודם מי ייצר אותו, מה הוא מכיל, וכמה הוא עולה." כנראה שהייתם נשארים חסרי מילים. בתחום האוד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן, רכשתי טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530 ואני מתקשה לחבר אותה למחשב שלי יחד עם מסך LCD19 של LG. ברשותי READON 4350 עם דרייברים מעודכנים. Ctalyst מזהה את שני הצגים ואפילו מזהה שמדובר בטלווזיה של סמסונג. אני עובד על ווינדוס ויסטה. בהגדרות תצוגה ויסטה מזהה שחיברתי שני צגים ברזולוציות שונות ועשיתי הרחבת שולחן עבודה לטלווזיה. כשאני עושה ריסטרט אני מקבל תצוגה הן בטלווזיה והן במסך 19 של הביוס, אבל איך שווינדוס עולה הטלווזיה מאבדת אות ורק המסך 19 עובד ניסיתי לשנות הגדרות בלי סוף רזולוציות.. לא מצליח לפתור הבעיה, אנא עזרו תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by nadav275,

שלום. ברשותי נגן cowon iaudio i7. מבקש המלצה לרמקולים מוגברים או לתחנת עגינה לחיבור הנגן כשאני בבית. תודה. נדב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SagroN,

שלום לכולם. השבוע פירמטתי את המחשב. התקנתי את הקודק שהיה לי במחשב הישן שהוא K-Lite codec full - כמובן שאת הגירסא הכי חדשה. עכשיו שומעים ממש ממש חלש בסרט שהוא MKV - HD, בסרטי DVD רגילים שומעים סבבה וכמו שצריך. מה שהיו שומעים ברמקולים לפני הפירמוט בחצי מעוצמת הווליום לדוגמא(X-530- מערכת Surround 5.1) עכשיו שומעים כאילו זה על מקסימום מהווליום - ואני לא מגזים! אם לא יותר. שומעים על מקסימום מהווליום ממש חלש, אני רואה סרט ואני שומע את האנשים כאילו זו עוצמה חלשה, מה שלפני הפירמוט שמעו כמו שצריך - חזק. אבל אם לדוגמא משתמש מתחבר למסנג'ר ויש את הצליל, אז הוא מקפיץ אותי מרוב שזה חזק. כך שבסרט שומעים ממש חלש - משהו בקודק כנראה, ובמחשב עצמו כמו שצריך. עכשיו אני מבקש פתרון יעיל שלא יור…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by mj23,

היי יש לי כרגע כרטיס טלויזיה מעפן תמיכה של רזולוציה 640-480 ויש לי מסך של סמסונג 24 HDMI אז רציתי לקנות כרטיס טלויזיה שיתמוך ברזולוציה הגבוהה(יש לי ממיר יס מחובר למחשב) פשוט אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה יש לי תקציב של 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות והצעות תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by abarbotel,

מה אני צריך כדי לראות סרטים מהמחשב ולשמוע אותם במערכת קולנוע ביתית? איזה כבלים איזה כרטיס איזה הגדרות

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  13. אז בינתיים אני מתלבט בין CX500Sennheiser או Reference 220JBL אז מה עדיף? יתרונות וחסרונות של כל אחד מהמכשירים.. או אם יש לכם אוזניות טובות בתקציב הזה פחות או יותר גם טוב..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by motorishta,

ערב טוב ושבת שלום. ברצוני להכין לבד כבל אופטי, האם יש אפשרות כזאת? אם כן איכן ניתן להשיג סיבים אופטיים וסופיות? מישהו נתקל במדריך במידה וניתן לבצע זאת לבד? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. ???? אני לא אשים אותם ממש צמודים, יהיה ביניהם מרחק של 11 ס"מ האם יש בזה סיכון?.. tnx

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by roeegr,

הי מישהו מכיר את המערכת הנ"ל ויכול להלל / לפסול אותה? למישהו יש אותה ויכול לתת חוות דעת? היא עולה 3000 ש"ח, בדיוק בתקציב שלי לרסיבר + רמקולים (אם למישהו יש הצעה טובה יותר במחיר הזה אני גם אשמח לשמוע). תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. שלום שלום, אני מחפש רמקולים למחשב נייד. חשוב לי שיהיו פחות מ-500 ש"ח. בנוסף, אני מאד אוהב שיש באס נפרד ועוצמתי. השימוש המרכזי מן הסתם הוא למוזיקה (ופחות לסרטים). יש למישהו הצעה ספציפית?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. אני מחפש את האוזניות הכי איכותיות שאפשר להביא במחיר הזה אני מחפש אוזניות חוטיות (לא אלחוטיות) אני מחפש שאפשר יהיה להחליף חלקים לאוזניה (ספוגיות,כבל) במקרה של פאשלה שלי או קרע בחוט אני שומע בעיקר מוזיקת רוק, בס נורא חשוב לי,ונורא חשוב לי ביטול רעשי סביבה.. יש למישהו המלצה למשהו חם? כמו כן אני לא הולך להשתמש במגבר.. אני הולך לחבר את זה לmp3 שלי או למחשב. חשוב גם שיהיו נוחות גם

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. יש ברשותי אורגנית CASIO CTK 411 שיש לה אפשרות לחיבור כבל מידי,עכשיו השאלה,אני יכול לחבר אותה למחשב בעזרת כבל USB MIDI,ולהשתמש בה בתוכנות כמו Finale וSibelius? ואם כן,מישהוא יכול להביא לי המלצה לחנות במרכז(פתח תקווה),שמוכרת כזה כבל(MIDI-USB) בזול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gman18,

אני רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=53 אני רוצה בעיקר להקליט שירים שקטים. השאלה היא האם זה מספיק כדי להקליט ממיקרופון/גיטרה/בס באיכות טובה בלי רחשים או שאני חייב פריאמפ?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  21. Started by KusHniR,

אהלן :] אח שלי הגדול עכשיו בארה"ב והאוזניות שיש לי עכשיו (משו מצ'וקמק של קראייטיב) עושות לי בעיות (בעיה עם החיבור, צריך לשחק איתו כדי לשמוע בשתי האוזניות במקביל). קיצר אני רוצה לנצל את שאח שלי שם ולהביא אוזניות טובות במחיר ששווה להשקיע. הדרישה העיקרית שלי שיהיה אפשרי לרוץ עם זה.. (לזה אני עושה שימוש בנגן בעיקר) , אבל גם למצב שאני יכול לשמוע בשכיבה. בנוסף אני אשמח לכמה הצעות כדי שאם הוא יכנס לחנות הוא לא יסתבך או משו שלא יהיה רק דגם אחד ספציפי. בתודה מראש KusHniR

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  22. אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350. את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG. כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש (בעיקר שימוש בתוכן גרפי - תמונות, משחקים) התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כלומר הם אוזניות אוטומות לרעש?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. שלום, האם המסך הבא שווה קנייה: SD-3202FH של חברת DANTAX. זה מסך 32" שאמור לתת רזולוציית FHD. תודה מראש. עריכה: הנה לינק http://www.elkol.co.il/?CategoryID=361&ArticleID=1489

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by ddjjsegev,

שלום רב, ברשותי מסך LG W2261VP שתומך ב FULL HD ברגע שאני רואה סרטים או סדרות באיכות 720P, MKV וכאלה יש לי מין ריצוד על המסך כמו פסים דקיקים כאלה שקשה להבחין בהם האם זה בעיה במסך\ האם זה סתם CODECK תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים