עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. דוד שלי כרגע בארה"ב והוא חוזר שבוע הבא ואם אני רוצה את הנגן אני חייב להחזיר לו תשובה , ועכשיו. אז בבקשה אם אתם יכולים תענו לי זה דחוף

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  2. שלום, אני מבקש המלצה על כרטיס טלוויזיה שיעבוד ב-100% עם Windows 7. ראיתי כל מיני כרטיסים מומלצים באופן כללי, אבל על אף אחד מהם לא הבנתי האם יש תמיכה מלאה ב-7, או עובד בתנאים מסויימים. ספציפית מצא חן בעיני הכרטיס Gigabyte Gigabyte GT-P8000 (כי יש לו גם יכולת לקלוט את השידורים הדיגיטליים, בנוסף לחיבור לממיר) - מישהו יודע האם הוא תומך ב-Windows 7 (ראיתי שיש דרייברים באתר ל-7), והאם התוכנה שלו תומכת ב-7? http://www.gigabyte-usa.com/Products/TVCard/Products_Spec.aspx?ProductID=2757 בתודה מראש, רון.

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by zuzu89,

היי, לפי מה שהבנתי הIRIVER יותר טוב מהIPOD . עכשיו אני ראיתי 2 דגמים של 20 גיגה . דגם ראשון H120 . דגם שני H320 עכשיו ראיתי שלא מוכרים יותר את הH120 באתר של IRIVER . והאם הH320 מגיע עם שלט או בלי ? אם הוא מגיע בלי שלט אז איפה אפשר לקנות את הH120 (חנות אמינה שלא עושה בעיות , חנות בארה"ב) אם הוא כן מגיע עם שלט אז איפה אפשר לקנות אותו ? תודה .

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by pringles,

logitech z2300 או altec lansing mx5021 בעיקר למוזיקה וחשוב מאוד שהצליל יהיה נקי ומופרד וקיצר שזאת תיהיה חוויה לנגן שיר........... תודה!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  5. שלום רב, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז אני מנסה כאן.... קיבלתי מחבר טלויזיה מסוגITT-NOKIA 6330 IDEAL COLOR PS עם חיבור scart-16 פינים מאחורה. אני מנסה לראות די וי די או לחבר את המחשב לטלויזיה אבל לא מצליח לראות כלום. העברתי לערוץ av,חיברתי את הכבל המתאם חיברתי את היציאה הצהובה לוידאו...וכלום...גם עם המחשב וגם עם הדיוידי. אני רואה רק מסך אפור. עם המחשב ניסיתי את כל סוגי השידור של pal וntcs.)או משהו כזה... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by seffico,

הי, רצתי לשאול האם ניתן להגדיר במחשב שמיעה של מוזיקה בכל הרמקולים. כל הסט פועל אצלי, אבל באינטרנט ובשירים ריגילים הוא נותן רק סטריאו ורק בסרטים וכאלה הוא נותן 5.1 יש אפשרות להפעלת כל הסט גם שסתם אני שומע שיר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Dark Respect,

כשאני מסובב ברסיבר שמחובר למחשב את הכפתור עד הסוף ימינה, שומעים את המוזיקה רק ברמקול שמאל. כשאני מסובב את אותו כפתור עד הסוף שמאלה שומעים את המוזיקה רק ברמקול שמאל. אבל בווינאמפ כשאני עושה Balance לצד ימין, הוא משמיע לי ברמקול שמאל, ואותו דבר, Balance לצד שמאל משמיע לי את המוזיקה בצד ימין מישהו יודע ממה זה נובע?

8. Started by FatalClaw,

אני חדש בנושא ואני לא ממש מבין בו. אני מתלבט בין:Sennheiser HD 600 Audio-Technica ATH-M50 Monster Beats by Dr. Dre Studio מישהו מכיר\ממליץ\ממליץ על אחד יותר טוב\יש לו אחד כזה? אוזניות ב300$ פלוס מינוס עם איכות סאונד הכי טובה בתקציב.

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  9. שלום!! היום קניתי המערכת T5900 ויש לי בעיה!! אני לא שומע בסנטר וברמקולים האחוריים באסה!!! יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE 24BIT חדש.. שתומך עד 7.1 נכנסתי ל SPEAKERS SETTINGS ובחרתי ב 5.1 לחצתי על NOISE והכל תקין אני שומע בכולן... כלומר כל החיבורים תקינים 1000% ולפי הצבעים רק בבדיקה יש קול בכל רמקולים.. בוינדוז וכששומע שירים למשל אין קול חוץ מהסאב והקדמיים.... מה הבעיה?! מה אעשה?! HELP!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אם אפשר שיהיה MP4 או פורמט אחר של סרטים אבל זה בכלל לא חובה אבל שיהיה בצבע אם אפשר תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. אהלן. יש לי תוכנת הקלטה מהמחשב והתחלתי לדבר והיא הקליטה אותי, ואז הבנתי שיש לי מיקרופון פנימי במחשב. (לא היה מחובר מיקרופון). ואז שינתי משהו בהגדרות והוא כבר לא מקליט... מישהו יכול לעזור לי להחזיר אותו? יש לי Windows 7 ומחשב Dell Studio XPS 1640. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ROTEMan,

אני רוצה לקנות אוזניות. האם תחום התדרים 20-20,000 הוא נמוך?.. וכמה זה חשוב ומשפיע על איכות הסאונד שלהן..האם יש קשר ישיר בין תחום התדרים לאיכות הסאונד? תודה מראש רותם!

13. Started by Shlomi Shabtay,

יש לי JBL SB450 ששבק חיים! אין לי אותו הרבה זמן ניסתי להחליף את הכבל חשמל שיחקתי עם זה לוחץ על ההדלקה ולא נדלק! פשוט לא מגיב בהדלקה שלו מישהו נתקל בבעיה כזאת?

14. יש לי כרטיס קול משולב על הלוח אם ... עכשיו יש דרך כלשהי לחבר בין הרסיבר למחשב...ככה שישמעו בדולבי?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  15. שלום! יש לי נגן h10, אני נהנה ממנו מאוד אבל הנפח איחסון עומד להיגמר במיזה ואני ארצה למכור אותו, איזה מחיר עלי לדרוש? קניתי אותו באוגוסט אבל הנגן שיש לי כרגע הוא נגן חלופי (חדש שקיבלתי אחרי שהקודם התקלקל), יש לי את האוזניות המקוריות, כריות-הריפוד שלהן עדיין בשקית ולא עברו שימוש מעולם והאריזה המקורית (כולל החוברות באנגלית ובעברית) עדיין בידיי. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by j,

ראיתי שיצאו כמה דגמים - חלקם מחליפים את הצורך ב5 רמוקלים.. האם מישהו שמע או מכיר?? בראשם עומד הדגם הזה: http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=companion5_multimedia_index האם שווה את המחיר הנורא יקר?!?!

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by K0sTa,

תגידו מה ההבדל בין כל כרטיסי הקול ? התחל מהכי זולים ועד הכי יקר

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. שלום יש לי מערכת רמקולים למחשב 5.1 של creative דגם sbs 560 יש לי בעיה ששומעים ממש טוב מהרמקולים הקדמיים מהסנטר ומהסאב אך מהרמקולים האחוריים שומעים נורא חלש יחסית, האם יש דרך להגדיר איזה עוצמה תיהיה לכל רמקול ביחס לאחרים? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  19. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. יש לי H340 (אייריבר) והורדתי את הFIRMWARE עם העברית ההפוכה איך אני מוחק אותו?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490802 הן יותר טובות מהPMX-200? אני כעקרון מחפש עוד זוג אוזניות בנוסף לAKG K26P אבל אני אקנה אותן בחו"K עוד שבוע אני טס... את הדגם הזה אני יכול להשיג בכ50 דולר Sennheiser OMX90 תאכלס הן שוות אולי עדיף זוג של פורטה פרו ב45 דולר? או PMX-200 ב60 דולר? *חשוב לציין שזה יהיה נוח לריצה

22. Started by anton2022,

אני צריך המלצה לרמקולים למחשב ב1200 שקל בעיקרון אני צריך אותם רק בישביל לשמוע מוזיקה ושהיו מאוד חזקים

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by yarin153,

CX500 R.I.P שנה אחרי שCX300 הלכו להם לעולמם .. אני ממש אוהב את האוזניות של סנהייזר מקבלים איכות שמיעה טובה ובאסים מודגשים לחובבי הרוק והמטאל כמוני .. עכשיו כשהאוזניות נדפקו אני רוצה להתקדם למשהו יותר טוב מאוזניות של 200 שקל לאוזניות של עד 800 שקל אבל חשוב נורא שיהיה באס. לפני שקניתי את הCX500 קניתי shure se102 בהמלצת פורום שלא נאמר את שמו ודי התאכזבתי. אומנם צלילם נקיים ואיכות טובה אבל אין כמעט באס בכלל והעוצמה הייתה חלשה ולא נהניתי כלכך (אולי כי אני כבר חירש מהעוצמה של הCX500 ) בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למצוא אוזניות שאני יאהב שאני יוכל להגיד עליהם שהם משמעותית טובות יותר מהCX500 (שוב באס מודגש זה קריטי) ... חשוב לציין שאני לא מבין גדול כלכך אבל מאוד מאוד מאוד אוהב את …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by srulikg,

חיברתי את המחשב לטלוויזיית LED FULL HD בחיבור HDMI. הכל עבד טוב במשך כמה חודשים ועכשיו כשאני רואה את המחשב במסך הטלוויזיה מופיע פס מאוזן דק לאורך כל החלק העליון של הטלוויזיה. בחיבור של הממיר של yes זה בסדר וניסיתי גם לחבר לחריץ אחר, וזה לא עזר. זאת בעיה בכבל? בטלוויזיה? - - - תגובה אוחדה: - - - על איזה כבל אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Oranili,

יש לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 ויש לי בעיה כאשר אני מפעיל שירים .. לא שומע את הבאס בשיר ... אני שומע אותו גרוע כזה .. כרטיס ONBOARD מה זהיכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.