עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בעקבות בירורים בכל חנות שיש והתמודדות מול העובדה הקשה שאין את ה-Z560 של לוג'יטק בארץ ומרבית הסיכויים שלא יהיה להרבה זמן אני נאלץ להחליט על מערכת רמקולים חדשה בטווח של עד 1,100 שקל , המערכת יכולה להיות 4.1 או 5.1 , היא צריכה להיות איכותית כמה שיותר ובקיצר אני כבר סומך עליכם . שימושים : הרבה מוסיקה (בעיקר אלקטרונית , רוק , ראפ והיפהופ) , משחקים , וסרטים . המערכת תצטרף לכרטיס קול אודיגי 2 כנראה . המערכות שהעליתי בחכתי (אתם מוזמנים להציע אחרות שאין ברשימה) : 1. ATP 5 . מספר שאלות לגבי ה-ATP 5 (לא רוצה לפתוח ת'רד חדש...) : - האם המערכת באה עם שלט ? - האם בארץ ה-ATP5 שמוכרים הוא למעשה ATP 4 ? אני שואל כי שמעתי שיש בעיות ב-ATP 5 והן תוקנו ב-ATP 4... - מה ההבדלים בין ה-ATP 5 לA…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  2. http://www.hometheater.co.il/p-1.article01374 לכל הפחות, זה מעניין...

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by gev088,

יש לי אוזניות דיי יקרות שאני משתמש בהם כאשר אני מנגן בגיטרה דרך המגבר.. הצד הימיני הפסיק לעבוד מה קרה? http://ii.alatest.com/product/600x400/e/8/Sony-MDR-V900-MDR-V7509-Headphone-0.jpg

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ואם אפשר קישורים, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. http://www.hi-fi.co.il/sg_product~32LG10~7~148.htm lg 32LG10 http://www.hi-fi.co.il/sg_product~32A450P~7~152.htm samsung LA32A450 אני יותר מסתכל לכיוון של LG מכיוון שיש שם יחס ניגודיות הרבה יותר גבוהה מסמוסנג אבל בכל מקרה אשמע להמלצה שלכם ! דבר נוסך שמתי לב שאין חיבור VGA ב LG וזה ממש חשוב לי וגם חשוב לי יציאה כמו SCART או יציאה שרואים בה טוב כי יש לי הוט VOD ואין שם HDMI לצערי וברצוני לראות טוב ולא דרך Composite אם יש לכם המלצות נוספות בטווח המחיר עד 3 אלף ש"ח אני אשמח מאוד ! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by Satlan,

אהלן עוד שבוע מגיע אלי מערכת fx6021 של אלטק לנסינג ואני מחפש עכשיו כרטיס קול, ראיתי שהכרטיס הנ"ל מוצע ב-340 שקל, מה אתם אומרים עליו? יש אלטרנטיבות יותר טובות? האם הוא שווה תכסף? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by tomerco,

מה ההבדל בין שלושת הדגמים אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים האלה ואני לא יודע בדיוק מה יותר כדאי אז בבקשה עזרה ואם מישהו יכול לתת לי המלצה על רמקול 5.1 טובים זה יהיה ממש נחמד תודה מראש

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by ORBIT,

מסך LCD סאנסוי 42 אינטש חיבור נוכחי למחשב ע"י חיבור VGA רגיל כדי לצפות בסרטים באיכות HD (דרך המחשב) ברור לי שזקוקים לכרטיס מסך תומך HD ובעל חיבור HDMI (או רק HD?) בכל אופן, השאלה שלי מתמקדת בהערה שמצאתי במדריך של המסך: "לא ניתן ליישם את חיבור HDMI עבור פונקציה PC" מה זה אומר? שלא ניתן לצפות באמצעות המחשב בסרטי HD? אפילו אם קיימת חומרה מתאימה כגון כרטיס מסך תומך? (כמובן יחד עם התקנת מקודדים ל-HD) ================ פרטים טכניים נוספים: מחשב: מעבד: E216 לוח אם: ABIT I-45CV INTEL i945GC זיכרון: 1 גיגה WINXP מסך טלויזיה: סאנסוי 42" HDTV HIGH DEFINITION TELEVISION רזלוציה: עד 1024*768 מצבי רזלוציה HDMI: 480P - 1080P כניסות: אנטנה: 1X DIN TYPE 1XVGA - D-SUB 15 PIN TYPE 1X HDMI 1…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yuraxp,

בוקר טוב, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 וחשבתי על אלו,קראתי ביקורות והבנתי שהסאב שלהם מצוין אבל הרמקולים פחות,כדי לדעת עד כמה פחות,היו לי בעבר X530 האם המערכת הזאת הרבה יותר איכותית? או שיש בחיר של של 890 שקל משהו יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=17509

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by tazok,

אבא שלי קנה מבלי שידעתי בארה"ב ipod nano שחור... היום הוא חזר וראיתי אותו פעם ראשונה. אין מה להגיד המכשיר מאוד מרשים, המסך מאוד ברור והכפתורים נוחים לשימוש מה שלא ציפיתי ממכשיר כל כך קטן! הוא דק בצורה מדהימה והרבה יותר נוח מהipod הרגיל בעוד שהביצועים זהים. ניתן לתמונות לדבר

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by Access Denied,

איך נראים ה"דברים" האלו, בתור פיתרון אודיו לרכב?? ??? ומי מהם עדיף?? http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=119 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=belkin-tuncast2&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=78 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=arkon-sp150&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=78 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=arkon-sp250&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=78

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by eegg,

הרמקולים האלו הם השדרוג של הx-530. זה בדיוק אותו מפרט רק שאפשר לשלוט על הרמקולים בשלט חוטי ששם גם אפשר לשלוט על הבאס לא כמו רמקלוים אחרים שזה על הסאב. הם עדיין יקרים אבל עוד מעט ירדו לדעתי למחיר של ה x-530. יש שם גם חיבור מיוחד לרמקולים האמצעי שמאפשר לו להיותר על כל מסך דק: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=12254

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by LTE,

שלום לכולם, רציתי את עזרתכם בהגדרה של כרטיס קול זה: http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0017QQQAE.htm המחשב מזהה לי את הכרטיס נראה לי בצורה חלקית הוא כן מוציא לי קול במצב של חיבור ליציאת האוזניות אך כאשר אני מחבר אותו ליציאה האופטית לא יוצא סאונד האם יש הגדרה שאני מפספס או משהו נוסף שיש עלי לעשות ? בתודה מראש !

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by Fungus Funk,

אני בונה HTPC ורציתי לדעת איך יתקבל אם אני אחבר אותו לטלויזיה שהיא לא LCD או פלזמה ? [טושיבה 29' , לא שטוחה לחלוטין] לא לצורך לכידת וידאו אלא לראיית סרטים...והאם הכרטיס מסך יכול לשנות? בבקשה לעזרה....חוות דעת / המלצות וכל היוצא בזאת ! בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  16. שלום למומחים אבקשם עצתכם בנושא קניית רמקולים המיועדים לחיבור למחשב בחדר קטן. דרישות רצויות: 2.1 , שלט לא הצלחתי למצוא מערכות רמקולים בעלות שלט אלחוטי - האם קיים דבר כזה? בכל מקרה, עדיפות לשלט רחוק או לכל הפחוט שלט חוטי , עדיפות אך לא הכרחי שניתן יהיה לתלות על הקיר - כמו X230. איכות סאונד - סבירה. חשוב שלא יהיו כל מיני מנורות ולדים כחולים / חרטא אלא רק רמקולים נורמאליים. תקציב - 400 שח לכל היותר, עדיפות ל 300 ש"ח. עד כה ראיתי מערכות רמקולים אבל הבעיה היא השלט (היעדרו) - למשל ATP3, X230 וכו' עצות?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by ballcall2,

אני מקבל בימים הקרובים בדואר את dr.dac2 שעולה 330 דולר, ואני מתלבט עם איזה כבל ואיזה סוג חיבור לחבר למחשב- אפשרות אחת היא usb שזה יותר נוח אבל פחות איכותי כנראה או אופטי או קוקסיאלי. אז מה עדיף? למישהו יש המלצה לכבל מסוים (אני מוכן להשקיע עד איזה 50 דולר).

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by alergic,

מרחק צפיה - 3-4 מטר (סלון קטן) תקציב - עד 4,000 שימושים - יחובר באמצעות הממיר הפשוט של הוט (נרכש בעת מעבר לשידורים דיגיטליים בארץ) לעיתים גם חיבור מחשב נייד לצפיה בתכנים מהאינטרנט(שולי ביותר, כמעט ולא יקרה) מערכת קולנוע ביתי - אין בתודה, נתן

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי כרטיס S.B Live, ועכשיו קניתי לוח EPOX 8RDA+ שבא עם כ. קול על הלוח. פרטי הכרטיס שעל הלוח: six chanel audio with analog and digital output using ALC-650E AC'97 CODEC חוץ מזה שהכרטיס שישה ערוצים, זה לא אומר לי הרבה ואני בכל מקרה משתמש רק ב-2.1 (ATP3). אז מה כדאי מבין השניים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Ran B,

שלום לכולם. שמח שוב לבקר כאן, כמובן. אחרי משכורת נחמדה מהבית קפה, חשבתי בקניית נגן MP3. אין לי תקציב ל-IPOD למינהם, או לנגן מבוסס על דיסק קשיח. לא רק שאין לי טעם, אני לא פריק מוזיקה ששומע 1000+ במקביל. יש לי בקושי 50 שירים במחשב, וגם לא את כולם אני שומע. לכן חשבתי לחסוך בהוצאות וללכת על נגן מבוסס על זיכרון פלאש. ואם מדובר פה על נגן מבוסס זיכרון פלאש, מיד עולה לראש פרמטר חשוב מאוד - איכות זיכרון הפלאש. (שגם חבר שלי אמר לי באמת שצריך שיהיה זיכרון פלאש איכותי, על מנת שאיכות השירים לא תיהיה ברמה נמוכה, יש אמת פחות או יותר בדברים האלה, לא?). לכן, ידעתי שאני צריך חברה שמייצרת זיכרונות פלאש (ניידים כאלה) אמינה, בעל שם טוב ובקיצור - טובה. לא היססתי לחשוב על SANDISK כטו…

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by asaf999,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלוויזית פלזמה חדשה לסלון בתקציב של 20K~ העיקר הוא ערוצי הטלווזיה הרגילים (10,11,22), ועל סרטי HD, כמו כן גם מתוכנן HTPC (לא נכלל בתקציב הזה) , כך שחשוב שיהיו מנגנונים נגד צריבה וכל הנוגע בדבר. מרחק הישיבה הוא בערך 3-3.5 מטר. המקום מואר בצורה סטנדרטית, כמו בית רגיל. חשוב לי שהטלוויזיה תיהיה באיכות טובה, מחברה מכורת, שתציג קשת רחבה של צבעים. הדגש הוא על האיכות ופחות על הגודל. - אני לא נעול על פלזמה אולם אמרו לי שהיא עדיפה על שידורי טלוויזיה רגילם. - הטלוויזיה הולכת להטלות על הקיר (אם זה חשוב בכלל). 1) איזה גודל עדיף? תחילה רציתי לקחת 50' אבל בגלל מרחק ישבתי אני לא בטוח שזה יהיה רעיון טוב, לכן אסתפק ב- 42' לפחות! (תקנו אותי אם אני טועה)…

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by master17,

למשל במשחקים מסויימים (כמו מקס פיין) אני לא מצליח לשמוע את הדיבור של האנשים אלא רק אם אני פונה אליהם עם הגב .. וישנה גם בעיה באפקטים (כמו יריות..) ששומעים אותם בצורה עמומה ... נ.ב : המחשב מחובר למערכת סטריאו .. והכרטיס קול הוא creative 5.1 live תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by tic0n,

שלום לכולם, היום קניתי את הסאב וופר + 4 רמקולים של LogiTech דגם z-540, משום מה, לא יוצא קול משני רמקולים שעכשיו קניתי. הלכתי לאתר שלהם וכתוב משהו עם הכרטיס קול?, לא יודע.. יש לי תכרטיס קול מהלוח אם NFORCE2, הם אומרים שם שצריך לזה משהו עם surround, לא ממש הבנתי, או שצריך להוריד כל מיני דרייברים?. אולי אתם תדעו מה לעשות? אני ממש עצבני והרמקולים האלה לא בדיוק "זולים" תודה מראש

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  24. עוברים לבית חדש! אי לכך, אנחנו רוצים להתחדש במערכת שמע לסלון (4.8 על 6 מטר). במחיר זה אני צריך לרכוש מגבר\רסיבר ורמקולים, אם בתצורה של 2.1\2.0\4.2\5.1 (לפי מה שאתם חושבים שמתאים לצרכים המפורטים להלן) המערכת תתחבר ל HTPC (לא כלול במחיר) וטלויזיה 46 אינצ'. מבחינת חלוקת שמע, אזי כ 60% מהזמן צפייה בטלוויזיה וסרטים, ושאר הזמן האזנה למוזיקה קלאסית (כינורות, קצת תזמורות נשיפה, תזמורות סימפוניות) וזהו בגדול. מבחינת התקציב, אז הוא כאמור 10k ולפי הצורך יכול לחרוג עד 12K, אך עדיף באזור ה 10,000. מקריאת פוסטים פה, אני מבין שעליי ללכת למספר מקומות לשמוע, ואין בעיה. אשמח לקבל המלצה למקומות שאפשר להאזין בהם למערכות שמע במחיר הנקוב באזור רמת גן\גבעתיים. כמו כן, אשמח להכוונה למגבר\רמקולי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ashkenazone,

שלום, אני רוצה כרטיס קול טוב (5.1-7.1) למשחקים וליצירת מוזיקה (כמו בקיובייס) בתקציב של 600 שקל ככה. ומה אתם אומרים על הaudiotrak maya 7.1?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.