אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך SAMSUNG T260 עם יציאת HDMI. חיברתי את הממיר למסך עם הHDMI. עכשיו הבעיה שלי זה עם האודיו, כי הרי אין לי רמקולים במסך אז אני רוצה להשתמש ברמקולים של המחשב כדי לשמוע גם את היס וגם את ההמיר. קניתי מפצל RCA ל3.5mm כמו של הרמקולים של המחשב. אז יש לי ככה: הרמקולים מחוברים למחשב לחיבור הירוק בכרטיס קול. איך אני מחבר את הממיר למחשב שאני אוכל לשמוע את המחשב ואז לעבור ושמוע גם את היס? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אוזניות CX-300 לפני כמה חודשים. הם לא עברו התעללות בכלל, אבל היום שמתי לב שהאוזנייה שמחוברת לחוט הקצר בקושי מוציאה קול (לעומת האוזנייה האחרת פועלת בצורה רגילה). מה יכול לגרום לבעיה? בצד אחד ווליום של 30 נשמע כמו ווליום של 7 בנגן X5 :-\. לא ראיתי חוטים חשופים או משהו דומה, שום דבר לא אוטם את האוזנייה. מחרתיים אני אתקשר לחנות שממנה קניתי את האוזניות, לבדוק אם יוכלו לתקן במסגרת האחריות.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי 2500 שקל למערכת... אני יודע שזה קצת...ומשו טוב כולכך לא יצא מיזה אבל...אם אפשר את המקס' שיצא במחיר כזה... אני צריך מערכת..סט של 5 רמקולים גדולים..לא הקטנים רסיבר..[בשביל לחבר את הרמקולים] ודי וי די אבל לא יותר מ2500 אם אפשר אפילו פחות מערכת בסגנון זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2692427 או זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1745648 זה סתם דוגמאות המליצו לי על JVC RX 5052 רסיבר... מה אתם אומרים? ומה עוד יש המלצות?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיהיו טובות למשחקים ומוזיקה,עם מיקרופון איכותיות ושיכסו את כל האוזן אוזניות מומלצות אני רוצה אם אפשר אוזניות שלא ישמעו דיי הרבה רעש מבחוץ תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אלה רמקולים טובים ששווים תמחיר? יש פה אולי מישהו עם כאלה רמקולים? בקיצור אני צריך חוות דעת עליהם,תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי שני סטים של רמקולים, סט אחד של IEM וסט שני של JBL, אף אחד מהם לא חדש במיוחד אבל הם אחלה של רמקולים, אבל אין לי מושג מה עדיף בתור הקדמיים שלי [הזוג השני פורש לכרגע - יש לי PEERLESS חדשים בתור רמקולים אחוריים] תמונות :
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב עכשיו לשדרג את המערכת ה2.1 הפשוטה שיש לי למשהו יותר מתקדם, מצד שני, שלא יעשה לי חור בכיס. אני בעיקר שומע מוזיקה במחשב. ראיתי כל מני מערכות בכל מני אתרים, אך המחירים שלהם יקרים בשבילי, יותר מדי (600-1000), את המערכת הזאת: Logitech X-230 2.1 ראיתי באתר של החנות KSP, והמחיר (300) נשמע לי סביר במיוחד. האם המערכת הזאת נחשבת לטובה? ואם למישהו יש משהו יותר טוב עד למחיר 400 ש"ח, גג 450? כמו כן, המלצה לכרטיס קול טוב במחיר 200-300 תבורך גם היא. תודה רבה, דניאל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות חדשות תמליצו לי מהאתר הזה על אוזניות גיימינג https://www.bestbuy.com/ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך נגן MP3 solid state בעיקר לספורט (אופניים/הליכה/ריצה/מכון כושר), מראש אני פוסל נגנים מבוססי CD למניהם שכן גם עם 120 ש' הם יקפצו לבסוף (והרי אני לא ארוץ 2 דקות בלבד). נגני הרדיסק מפתים מאוד, ויתכן אף שהאיכותיים ביניהם לא יקפצו (כמו ה iPod) אולם אני חושש לחיי המוצר (שהרי ההרדיסק ללא ספק ימות, ומוקדם מן המאוחר). חשבתי על DMB Plus של MPIO (קישור). הוא מקביל בתכונותיו לנומד-2 של קריאטיב רק זול ממנו בהרבה, כולל מקודד MP3 (בניגוד לנומד שרק מקליט בווייב) ומכיל כפול זיכרון (128MB מול 64MB). דבר אחר (בלי קשר) שמפריע לי ב iPod הוא חיסרון של רדיו, אולם עם 1,000 שירים לבחירתי אני בספק אם ארגיש זאת. למישהו יש אותו? באותו טווח מחיר יש הצעות טובות יותר? מה דעתכם עליו?…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i need a new sound card.. my current one which i dont quite now what it is.. some creative PCI.. old.. It cant handle BF1942 and sends all the jobs to the cpu which makes the game sloooooww.. I need a good sound card that could handle all those chans and still mentain quality AND not rely on my cpu.. and not to costy.. plz?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתה לי מערכת ישנה מאור קניתי אותה בשנת 80 היה לה סאונד מעולה אבל היא הייתה מגושמת כשעברתי דירה נתתי אותה לאחי ובמקום זה קניתי רמקולים למחשב של אלטק לנסינג קישור http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=MX5021 אני לא מרוצה כי אני לא יכול להפיק את הצליל שהורגלתי אליו למרות שהרמקולים של אלטק לנסינג נחשבים איכותיים והשאלה שלי היא היכן הבעיה האם כרטיס הקול הוא צוואר הבקבוק או הרמקלים ,או שאי אפשר להגיע לאיכות ללא מע' סטראו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצה למסך LED 40 אינצ' בסביבות 2,000 ש"ח (ניתן חריגה קלה). לשימוש בייתי רגיל, רואה בעיקר כדורגל. אם יש כזו שהיא גם FULL HD אז בכלל מעולה. מה מומלץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.רציתי לדעת אם אני יכול לחבר רסיבר מסוג Prosound PAV-3000D למחשב , ואם כן , אז איך ? 2. אם אפשר לחבר את הרסיבר למחשב , ובמחשב יש לי כונן DVD האם אפשר לוותר על הDVD שקיבלתי עם המערכת הקולנוע הביתית ? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מספר דיסקים שאני רוצה להמיר כדי לשמוע אותם במחשב בלי הצורך בדיסק.. מעדיך שיהיו כמה שיותר איכותיים בגלל זה מעדיף lossless. מה שאני צריך זה: איזה פורמט מומלץ להתשתמש בו? איזה תוכנה ממירה לפורמט הזה (שתיהיה כמה שיותר טובה)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לפני יומיים קניתי מערכת קולנוע ביתית של דנון 390 שכוללת רסיבר 5 רמקולים וסאב. עד כאן הכל בסדר כדי לבצע בדיקה של הסאב הלכתי ליוטיוב והעלתי את הקובץ הבא והתוצאות שהוא נתן לי זה צפצוף קולני וצורם מהרמקולים הקדמיים לא נגעתי בשום אפשרות ברסיבר עדיין האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אם זה אפשרי בכלל? בתודה רן.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הpx100 ואני אוהב את הצליל שלהן, אבל אני חושב שכדאי שאני אוריד בווליום כדי להתגבר על רעשי רקע (אוטובוסים וכדומה), אז החלטתי ללכת על IEM ואני מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל. מעיון ברשת עושה רושם שהאוזניות הללו כמעט זהות, המחיר שלהן גם הוא זהה. אגב אני שומע מוסיקת רוק , מטאל וגם אקוסטית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין באיכות צליל גבוהה עבור ההורים המבוגרים שלי (דו-ערוצי). יש לי 2 יציאות RCA מהטלוויזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מחפש בנרות את הדריבר הזה ולא מצליח למצוא. אם מישהו מכיר מקום ממנו ניתן להוריד את הדריבר אשמח לקבל לינק. מערכת הפעלה XP. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם , קניתי את הרמקולים האלה שלי של לוגיטק Z680(חמישה רמקולים +מגבר)לפני שנתיים והם פעלו מצויין עד לפני שבוע . אני בדקתי את החיבורים של החוטים עם הרמקולים למגבר הכל תקין אבל כל פעם שאני מחליף את הפיוז למגבר הוא נשרף לי. אני מחפש מקום שקרוב לבית שמתמחה בתיקון של רמקולים כאלה , אני גר בצפון ת"א באזור רמת אביב . אני אשמח לכל עזרה ,תודה . דור.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הLCD של מרנץ http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=391905 רציתי לדעת האם המוצר איכותי ושווה קניה! ולא איזה מוצר מדבקה כי מחיפוש הדגם נתן לי רק תוצאות בארץ! אולי אפילו אם יש למישהו ביקורת מחו"ל! בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם . התחלתי במצוד אחר אוזניות חדשות , עם קשת אחורית , איכות גבוהה ככל הניתן , בתחום המחיר הכספי הסביר . דעתכם על האוזניות האלה ספציפית , רצוי ממישהו שיש זוג כזה בבעלותו , או המלצות נוספות לאוזניות בסגנון זה . תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריכה המלצה לאוזניות שיכולות להחזיק צליל באס, אבל לא צריכות להיות מקצועיות. זה בעיקר לשימוש ביתי (חיבור למגבר של גיטרה באס ולנגן בלי להפריע לשכנים). תקציב כמה שיותר נמוך
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה עד 5500 שקל עדיף אבל 5000 חשוב לי שתיהיה תאורה אחורית AMBLIGHT וחיבור USB שיהיה אפשר לראות סרטים מדיסק און קי בגודל 42 אינטץ . חשבתי אל זאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706952 מה אתם אומרים יש עוד הצעות ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אז אחרי כמה שנים טובות עם הלוג'יטק X-530, החלטתי סוף סוף לשדרג את המערכת למשהו איכותי יותר. התקציב - 2000 ש"ח למערכת 5.1. (לא מעוניין ב2.1, אף על פי שאני מודע שאמצא שם משהו איכותי יותר) השימושים 50% מוזיקה - 50% סרטים. גודל החדר כ15 מ"ר. אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על נגן iAUDIO G3? כבר קראתי עליו ביקורת פה באתר. אני עוד מעט קונה אותו! אולי תמליצו לי על אחר? הכי חשוב לי שתהיה איכות שמע הכי טובה! תקציב 1000 שח. לא צריך 2,3,5G יכול להסתפק ה1G
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-