עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lover323,

www.lamir.co.il מה אתם אומרים על המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קיבלתי אוזניות חדשות ואני רוצה לחבר אותן למחשב דרך הפאנל הקדמי. האוזניות עובדות, אבל אני רוצה שכשהן מחוברות כל הרמקולים שמחוברים ללוח האחורי (במקרה כזה הרמקולים של המסך וסאב וופר, שניהם נקלטים בלוח כרמקול רגיל) ישותקו עד שאני מוציא את האוזניות. ניסיתי כל מיני קומבינציות ואפשרויות של הדרייבר סאונד (Realtek HD Audio Manager שיש בכל לוח MSI) אבל שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון או התנסה בדבר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם לפני שפירמטטי את המחשב הנגן היחיד שלי היה הווינאמפ עכשיו שהתקנתי אותו או כל נגן אחר הם שולחים לי שגיאה: direct sound output v2.47 error bad direct sound driver please install proper drivers or select another device in configuration error code:88780078 אין לי מושג מה צריך לעשות כדי לתקן את זה אשמח לעזרה תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by thelegend,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אני מחפש טייפ מנהלים/רשמקול טוב כאשר התכונות העיקריות שאני מחפש הן יכולת הקלטה איכותית ואפשרות להעביר את קובץ ההקלטה למחשב. ההקלטות הן למשל: שיחה בין אנשים במקום די שקט כאשר המכשיר נמצא בכיס, הרצאה שבה אני יושב בשורות הראשונות והמכשיר נמצא בחוץ לידי על השולחן שלי, בזמן שאני וכדומה אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אוקיי, קיבלתי היום מארה"ב מערכת סאונד 100% קריאייטיב: AUDIGY 2 PLATENIUM CREATIVE INSPIRE 6.1 את האודיג'י היתקנתי והכל טוב ויפה והכל עובד אבל יש לי בעיה קטנה בחיבור החשמל של הרמקולים, ואני מפרט: בגלל שהרמקולים מארה"ב הם עובדים במתח של 120V, והמתח בארץ הוא 240V, אני צריך למצוא מעביר.... אם הרמקולים קיבלתי מן טרנספוטר די גדול (וכבד) שרשום עליו: Input: 120V ~ 60 hz 1000 mA Output: 13.5V ~ 5A עכשיו, איזה מעביר אני צריך לקנות בשביל שזה יעבוד ללא בעיות (ורצוי שגם לא ישרוף את הרמקולים)? אני צריך מעביר מ240 ל120 רגיל? או משהו מיוחד? האם ה1000MA (זה די הרבה...) מצריך מעביר מיוחד? קיצר מה אני צריך לקנות ואיפה? (יש בהום סנטר???) בתודה MOOMOO

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by idanm19,

שלום ! יש לי לוח איפוקס עם SOUNDSTORM ו4 רמקולים. כשאני משמיע מוסיקה בסטריאו, לדוגמה MP3, אז אני שומע רק מ2 הקדמיים. איך אני יכול לקנפג את זה שאוכל לשמוע מכל 4 הרמקולים? כלומר הכפלת הערוצים או לחילופין חלוקה של הסטריאו ל4 ערוצים. עשיתי את זה פעם, אבל אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב... כעת הרמקולים האחוריים פועלים רק בסרטים לדוגמה ב-AC3. לא מצאתי אפשרות כזאת בלוח בקרה של הSOUNDSTORM. בתודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי נגן mp3 מדגם Gmini של Archos. אני עובד בעבודה שקטה, ואני שומע מוזיקה כ- 10 שעות ביממה. עד היום שמעתי ברמקולים (של מערכת סטריאו JVC לא משנה...). בימים אלה אני רוצה לעבור לשמוע באוזניות. כשאני שומע באוזניות (תוך אוזן) המקוריות של ארקוס, האיכות משביעה רצון. אבל אחרי שעה כואבות לי האוזניים מאוד, כשהכאב הוא גם באוזן עצמה (האוזן החיצונית. כנראה בגלל המבנה של האוזניה) אך בעיקר פנימה בעור התוף. אני לא שומע מידי בקול, אבל גם לא מאוד בשקט... אני שומע מוזיקה ישראלית שקטה, אבל גם טראנסים כבדים ביותר, כך שהאוזניות צריכות להתאים לרוב סוגי המוזיקה, והבאסים אמורים להיות מורגשים היטב ולא דלילים. אם נסכם, אז הדרישות שלי הם כאלה: *נוחות מאוד מאוד גם בהאזנה ממושכת. *לא מכאיבות את האוז…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Lirux,

יש לי מספר דיסקים שאני רוצה להמיר כדי לשמוע אותם במחשב בלי הצורך בדיסק.. מעדיך שיהיו כמה שיותר איכותיים בגלל זה מעדיף lossless. מה שאני צריך זה: איזה פורמט מומלץ להתשתמש בו? איזה תוכנה ממירה לפורמט הזה (שתיהיה כמה שיותר טובה)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אגב, יש למכירה בארץ קליפש?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by urich,

טוב אני מחפש זוג אוזניות לא IEM בשביל הiaudio 7 שלי ואולי גם לsansa clip (צריך להגיע אלי זוג של CX300 שאחי כנראה יחרים לי) לשימוש מחוץ לבית בעיקר נסיעות ואולי גם למטרות של ריצות ברחוב. אז ככה אני מקשיב בעיקר למוסיקה רוק וקצת מכל השאר (אקוסטית, היפהופ, אלקטרונית וכו'). אני ממש מתלבט בין האוזניות בכותרת כשאני יכול לקנות את הפורטה פרו והסנהייסר מאיביי במחיר זול למדי או להשקיע עוד קצת ולקנות את הAKG שמאוד המליצו לי עליהן למרות שהן ברמת מחיר יותר גבוהה. אני לא שומע המון שעות רצוף מוזיקה (אם כן אז זה היה עם IEM בנסיעות ממש ארוכות שאין לי בקרוב כאלו) ככה שחום ונוחות האזנה להרבה זמן לא חשוב לי. אני כן מחפש צליל דינמי במה רחבה ואני לא חסיד של התמקדות בבסים לכן אני לא בטוח בקשר לפ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by malcolmx9,

קניתי אוזניות CX-300 לפני כמה חודשים. הם לא עברו התעללות בכלל, אבל היום שמתי לב שהאוזנייה שמחוברת לחוט הקצר בקושי מוציאה קול (לעומת האוזנייה האחרת פועלת בצורה רגילה). מה יכול לגרום לבעיה? בצד אחד ווליום של 30 נשמע כמו ווליום של 7 בנגן X5 :-\. לא ראיתי חוטים חשופים או משהו דומה, שום דבר לא אוטם את האוזנייה. מחרתיים אני אתקשר לחנות שממנה קניתי את האוזניות, לבדוק אם יוכלו לתקן במסגרת האחריות.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jenia1,

האם אלה רמקולים טובים ששווים תמחיר? יש פה אולי מישהו עם כאלה רמקולים? בקיצור אני צריך חוות דעת עליהם,תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hellforce,

שלום חברים .. לאחרונה רכשתי טלויזיה FHD 37 אינץ ועכשיו אני רוצה לקנות גם נגן סרטים טוב שיאפשר לי לראות ריפים 1080P בצורה חלקה ובלי בעיות... לפי מה שראיתי בזאפ רק 3 דגמים מתאימים לתקציב שלי .. POPCORN A200 XTREAMER ונגן של WD ... לפי מה שקראתי באינטרנט חשבתי לקנות את ה POPCORN ... מה דעתכם בנושא?? מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tomikos,

אז ככה, יש לי מודם של הוט שמחובר לקו באמצעות כבל COAX הבעיה היא שהכבל שהם שמו לי קצר לי מידי ואני לא יכול לשים את המודם איפה שאני רוצה אני רוצה להזמין כבל חדש מאיביי, השאלה שלי היא אם כל הכבלים האלה אותו דבר והאם כל כבל כזה יעבוד לי? למשל זה: http://www.ebay.com/itm/15FT-RG59-COAX-COAXIAL-WHITE-CABLE-TV-RG-59-HDTV-F-TYP-/290564828394?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a7036cea (מצטער אם זה לא הפרום המתאים תמחוק)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הLCD של מרנץ http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=391905 רציתי לדעת האם המוצר איכותי ושווה קניה! ולא איזה מוצר מדבקה כי מחיפוש הדגם נתן לי רק תוצאות בארץ! אולי אפילו אם יש למישהו ביקורת מחו"ל! בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tommy_g,

אהלן. האם יש אפשרות לחבר שני רמקולים רצפתיים למחשב? האם צריך כרטיס קול מיוחד? באיזה חיבור משתמשים אם כן? תודה לעונים! תומר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. תקציב של 300 ש"ח, מיועד למטבח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום הייתה לי מערכת ישנה מאור קניתי אותה בשנת 80 היה לה סאונד מעולה אבל היא הייתה מגושמת כשעברתי דירה נתתי אותה לאחי ובמקום זה קניתי רמקולים למחשב של אלטק לנסינג קישור http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=MX5021 אני לא מרוצה כי אני לא יכול להפיק את הצליל שהורגלתי אליו למרות שהרמקולים של אלטק לנסינג נחשבים איכותיים והשאלה שלי היא היכן הבעיה האם כרטיס הקול הוא צוואר הבקבוק או הרמקלים ,או שאי אפשר להגיע לאיכות ללא מע' סטראו תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אבקש המלצה למסך LED 40 אינצ' בסביבות 2,000 ש"ח (ניתן חריגה קלה). לשימוש בייתי רגיל, רואה בעיקר כדורגל. אם יש כזו שהיא גם FULL HD אז בכלל מעולה. מה מומלץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shahar0z,

שלום רב לחברי הפורום! אני חדש. קראתי הרבה בזמן האחרון והתחלטי להתלבט.. הshure sc3 הלכו לעולמן (הכבל הלך ואי אפשר להחליף אותו וכל הלחמה רק תפגע באיכות) מאחר ובגלל העבודה אני צריך ללכת לעשות התאמה לאטמי אוזניים התחלתי לשקול לקנות אוזניות בהתאמה. השאלה היא איזה?? מצד אחד לפי התגובות הjh-16 או 13 ממש מושכות אותי (מצד שני הן יקרות בטירוף והקופסה שלהן מבאסת כי הן באות בלי כלום) הwestone טיפה יותר זולות ולפי התגובות למרות שיש להן פחות אלמנטים הן עדיין נשמעות טוב כמו הjh או הue (וחלק טוענים שיותר) הue פחות מעניינות בהשוואה לjh. ומצד שלישי, יש את אודיו לוג'יק ואדוט שעושים את האוזניות שלהם בארץ (גם 3way) והמחיר טיפה יותר הגיוני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש מקום לקנות רמקולים כאלה בינונים גדולים ישנים ואולי רסיבירים ישנים בזול מישהו מכיר חניות בדרום תל אביב או משהו לא יודע יש לי 2 רמקולים דיי חזקים ישנים ואני עוד שניים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי מחפש רמקולים למחשב משהו עוצמתי עם סאב ו5 רמקולים. כמו שציינתי התקציב הוא 500 ש''ח.אגב איך לדעתכם fenda חברה של רמקולים,הייתם ממליצים? אשמח לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by morben,

שלום ברשותי לוח אם של אסוס מדגם p5q-e ורמקולים של microlab x23 רציתי לדעת אם אני מחבר את הממיר של הוט למחשב בline in האם המחשב מחלק ל5.1 אני מחבר rca to pl 3.5mm

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש ברשותי מחשב משובח למדי (Q9300, כ.מסך מעולה FX3500) שמשמש אותי בעיקר לעריכה דרך firewire על פרמייר. בנוסף, אני מחזיק אוסף ענק של קלטות וידאו שחייבות לעבור המרה לDVD לפני שיתכלו אל תהום הנשייה. האם שווה לרכוש לשם כך כ. טלוויזיה שייתן לי עוד כמה פיצ'ריםשיאפשרו לי להפוך את המחשב למדיה סנטר (על אילו תוכנות אתם ממליצים) או שאפשר ועדיף להסתפק במתאם מהסוג הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDnewmidm20csof, ולשמור את ההוצאה על מדיה סנטר משובח יותר לאח"כ? תודה רבה לעונים..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי לכולם בינתיים, כרטיס הקול שלי מחובר לסוג של קטסטרופה שכנראה לא תישאר שם זמן רב. איני יודעת מה יחליפה וסביר שאחפש משהו בעלות יחסית נמוכה ושייתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף (כאשר יקרה, מקווה שתעזרו לי בנושא). כרגע, אני משדרגת את ה- HTPC שלי וכמובן בין השאר הקדשתי תשומת לב לענייני כרטיס הקול. הבטתי על מספר לוחות (בעיקר מבוססי צ'פים מסדרת 790, 890 של AMD) בהם כרטיסי קול מובנים (ALC889, ALC892 שהבנתי שלפחות לשם התחלה אמורים לספק איכות מספיק טובה גם כאשר ארכוש מערכת. ראיתי שלחלק מהלוחות, בנוסף ליציאות הסאונד האנלוגיות, יציאת coaxial s/pdif וגם יציאת /optical s/pdif , ולחלקם רק יציאה אופטית. לכל הלוחות יש כמובן יציאות HDMI אולם איני יודעת אם יציאת ה- HDMI גם מחוברת לכרטיס …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים