אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: GigaByte K8VT800 Pro יש לי בו בעיה במשחקים. הייתה לי בעיה שבאיזשהו מצב במשחק המחשב היה מפעיל את עצמו מחדש. שלחתי אימייל לתמיכה טכנית, ועזרו לי. הבעיה הייתה האצת הקול, ואמרו לי שאני צריך לשנות אותה לבסיסית ולא מלאה, והבעיה באמת נפתרה כתוצאה מכך. באיזשהו מצב במשחק נעצרת מוזיקה מסויימת, ומתחילה אחת חדשה, וזה קורה מהר ואז המחשב לא יכול להחזיק את עצמו ומפעיל את עצמו מחדש. עכשיו לפעמים האצת הקול חוזרת למלאה, ואני צריך לשנות שוב לבסיסית. כמו שאמרתי אם אני משנה לבסיסית הכל עובד מצויין ללא בעיה. אז כמו שאני חושב הבעיה היא בכרטיס הקול נכון? אם כן, אני רוצה המלצה לכרטיס קול טוב שיעבוד לי על המחשב: AMD Athlon 64 3000+ GigaByte K8VT800 Pro ATI Radeon …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני היחידי בעולם שלא מבין למה בעולם רמקולי הבלוטות' בעלי הסוללה בוטל אפקט הסטריאו שהושג ע"י הרחקת הרמקולים המשדרים ערוץ ימני ושמאלי כמה מטר זה מזה?! אני צריך רמקולים רציניים למשל למסיבה על חוף הים בלי להסתבך עם חוט אודיו שתמיד מתקלקל, מהמחשב, בלי חוטי חשמל ורצוי גם לוותר על חוט בין הרמקולים, אבל על זה הייתי מוכן להתפשר. אגב, כמה וואט RMS צריך למסיבה של נאמר 100 איש? אודה ללינקים לרמקולים כנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו יודע אולי איפה אפשר לתקן מיני-דיסק ברמת-גן/גבעתיים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.למישהו פה יש אותו? איך הוא? 2.כמה זמן מחזיקה הסוללה לוידאו? (אני יודע כמה היא מספיקה לאודיו) 3.אפשר להחליף לו סוללה למשהו יותר רציני או שצריך לפתוח את הנגן בשביל זה? 4.איך הקבצים מסודרים? לפי תיקיות או לפי טאגים?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו הכותרת אני צריך כרטיס קול מהאתר NEW EGG ההורים שלי טסים לארה"ב בקרוב אז בגלל זה אני רוצה משם עד 200-250 דולר הכרטיס הולך לשמש בעיקר למוזיקה אבל גם הרבה למשחקים תודה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזיה מדגם 47PFL8404 lcd אשר לא רוצה להידלק. מופיע לי 2 היבובים של נורה אדומה פעם ב3 שניות. הוחלף כבל חשמל הוחלף סוללות בשלט אבל היא עדיין לא רוצה להידלק. האם הבעיה רצינית? מדובר על TV שלפני 10 חודשים נגמרה לה האחריות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול לתקן רמקולים של קריאייטיב בארץ? אין לי ביטוח!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי הקלטה חשובה, ושומעים בה כזה פססססס, אפשרי להוריד את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקנות רמקולים למחשב. גודל החדר: 11~13 מ"ר. האם לדעתכם יתאים 5.1? רמקול בכל פינה בחדר (מה שידרוש כבל מספיק ארוך). כרגע יש בבעלותי אוזניות Razer Megalodon ככה שהייתי מעוניין ברמקולים שיתנו את החוויה וההרגשה כשצופים בסרט. ניתן לחרוג בהתאם (בסביבות 100 ש"ח, אך אם אפשר שלא - עדיף). מקווה לתשובה מהירה כי בעוד 30 דקות אני יוצא לעזריאלי וכנראה אני אקנה שם. בתשובתכם אנא התייחסו לגודל החדר והאם נראה לכם שמערכת 5.1 תתאים תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני ישמח לקצת הסבר לגבי מה זה אומר ...אם אני מבין נכון מקצת קריאה אז הביט זה הרוחב פס וההרץ זה המהירות או טווח תדרים. האם יש אפשרות לנצל שמיעה ב 192 הרץ ו24 ביט? לפי מה שנראה כל המקורות והקבצים לא מסוגלים להגיע לרמת שמע כזאת.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הנגן iaudio x5 אני מחפש אוזניות שיהיו על האוזניים (ללא קשת) בתקציב של 150 ש"ח אבל אפשר לחרוג (לא יותר מ-200 ש"ח) איזה אוזניות אתם מציעים לי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש מערכת קולנוע ביתית ועשיתי הכנה לרמקולים בגבס (מאחור יכולתי לעשות הכנה של גבס רק בתקרה - כך שהם יהיו כלפי מטה). הדרישה היא לרמקולים שקועים בגבס בלבד (דרישה של האישה - אי אפשר להתווכח). ראיתי שהמחירים של רמקולים שקועים הוא מאוד יקר ועוד צריך להוסיף רסיבר - אין אישור לתקציב גדול :s05: . השאלה אם מערכת כזו היא מספיק טובה בהתחשב במחיר שמוצע: http://www.crazyedi.co.il/products/173289 או שמדובר בהתפשרות ענקית. חשוב לציין שאין לי צורך בסטרימר - יש לי מחשב בסלון אליו כרגע מחוברים רמוקלים של altec lansing - המערכת אמורה להוות תחליף. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש בערך קניתי את האוזניות ATH-AD700 בשביל משחקי מחשב הסאונד בסדר והכל אבל משהו אחד גורם לי להתחרט על הקנייה שלהם הם מאוד מאוד לא נוחות והאמת שאני סובל מכאבים איתם אני כבר לא יכול לשים אותם על הראש יותר מ10 דקות בלי להשתגע מכאבים.... הם מתלבשות לי על הראש מצוין והראש שלי בינוני לפחות לגיל (אני בן 15) הם לוחצות מאוד על הלסת שלי ועל הצוואר ולא משנה איך אני מסובב אותם ובאיזה דרך אני שם אותם זה תמיד לוחץ וגורם לכאבים אני לא יודע מה לעשות יש דרך לגרום להם פחות ללחוץ? (לפחות על הצוואר) אני לא יודע אם למתוח אותם בגלל 2 הכבלים שמעל האוזניה: איך אפשר להפסיק לסבול??.... אני לא רוצה למכור אותם!! אבל אם לא תהיה לי בררה אני כן.. וחבל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות קולנוע ביתי שכולל סט רמקולים (אחוריים, קדמיים-רצפתיים מעץ וסנטר) ורסיבר עד 4000 שקל. אני מעדיף שהרמקולים יהיו מאותה חברה, אבל אם אין ברירה אז אפשר להתפשר. אבל הכי חשוב שמה שאני אקבל בסוף מבחינת איכות יהיה טוב! ד"א, ראיתי שאתם בכלל לא ממליצים על חנויות כמו שקם וכו לקניית סראונד! אז איפה אתם כן ממליצים לקנות?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שבו אני רוצה להשתמש בכדי להריץ סרטים בסלון. ניסיתי להריץ סרט ב720P וזה היה איטי. יש פתרון זול שיאפשר לי להריץ סרטים ב-HD? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אוזניות שלהם עדיין בתקופת האחריות, וכנראה יש לי בעיה עם החיבור אתם יודעים אם האחריות מכסה את זה? כי כתוב בפירוש שהאחריות לא מכסה בעיות בכבל, אבל מה עם החיבור? אני רוצה לדעת אם זה שווה את הטרחה של לשלוח להם אותן כי עלות המשלוח אמורה ליפול עליי מדובר בדגם CX-200 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לכבל מאריך איכותי 3.5mm לאוזניות K518LE בסביבות 1-2מ'. לא ציפיתי שכבל שלהם קצר בטירוף. פשוט אני לא יודע איך הכבלי NONAME שמוכרים ברשתות הגדולות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רסיבר בן 20 שנה של Rotel RX400, יש לו 4 כניסות של רמקולים, והספק הוא 2X60. ואל הרסיבר מחוברים רמקולים בכול מיני הספקים שונים וחברות שונות, העם זה יכול לשרוף את המגבר? לאחרונה קיבלתי שני רמקולים של Sherwood, ואני רוצה לחבר אותם בנוסף לארבע הרמקולים הקיימים, אני חשבתי לחבר שני רמקולים לאותה יציאה בכול צד, יש מצב שזה יעמיס על המגבר? ושאלה אחרונה, לרסיבר מחובר המחשב ואני רוצה לחבר גם את הטלויזיה, יש מפצל כזה שיוכל לפצל שני כניסות לAUX?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שחפרתי את הרשת, באמת שיש כל כך הרבה דגמים שיש ביקורות לפה ולפה מה שהשאיר אותי מבולבל לגמרי . בחיפושיי אחר הדגם האולטמטיבי עלו מס' שמות כמו : Etymotic hf5 , Bose ie2, Monster Isport immersion Klipsch image s4i ואפילו B&W C5 אני מחפש אוזניות למכון שישמשו לפעילות אנאירובית (משקולות) וגם לפעילות אירובית . לכן מאוד חשוב לי הדברים הבאים : 1. שתהיה נעילת אמסטף על האוזן . ועכשיו באמת, מאוד חשוב לי שהאחיזה באוזן תהיה מקסימלית ונוחה. שגם בראבק של הריצה והמשקולות שום דבר לא יזיז אותם מהאוזן שלי ובמקביל להרגיש אותם כמה שפחות . 2. איכות הסאונד . בד"כ שומע טראקים סגנון tomrrowland ודברים מקפיצים בסגנון ... AVICII ובפעם ב..שחורה . לא רוק ומטאל 3. רצוי שיהיו נגד זיעה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף? הרסיבר יחובר למערכת של מוראל nova 5.1 ייעוד מוזיקה וסרטים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מקווה שזה שייך לפה. יש לי רמקולים שמחוברים כרגע למערכת (שלא קשורה לטלוויזיה). זוג הרמקולים בעלי חיבור דיי מוזר - יש שני חוטים שמתפצלים לעוד שני חוטים ואז מתחברים למערכת. זה נראה ככה: אני מעוניין לחבר את הרמקולים האלה לטלוויזיה. זה אפשרי? אם כן, כיצד? בטלוויזיה ממה שראיתי יש לי חיבור 3.5 ו אדום-לבן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום ! יש לי לוח איפוקס עם SOUNDSTORM ו4 רמקולים. כשאני משמיע מוסיקה בסטריאו, לדוגמה MP3, אז אני שומע רק מ2 הקדמיים. איך אני יכול לקנפג את זה שאוכל לשמוע מכל 4 הרמקולים? כלומר הכפלת הערוצים או לחילופין חלוקה של הסטריאו ל4 ערוצים. עשיתי את זה פעם, אבל אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב... כעת הרמקולים האחוריים פועלים רק בסרטים לדוגמה ב-AC3. לא מצאתי אפשרות כזאת בלוח בקרה של הSOUNDSTORM. בתודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש יהיה עם הטלויזיה בלבד, בחדר 3 על 3 מטר. מרחק צפיה כ 2.5 מטר (מצב סטטי) צפיה בסרטים או סדרות כאשר החברה ישנה (או לחילופין כאשר אני ישן והיא רוצה לצפות בטלויזיה) אין צורך באיכות קול גבוהה במיוחד , בטווח הסביר+ התקציב המקסימלי הוא 250 ש"ח, עדיף לחסוך במידת האפשר מה שחשוב לי באוזניות 1. נוחות - אוזניות קשת OVER EAR או ON EAR 2. אמינות - עדיפות לחברה מוכרת וטובה 3. יתרון - אפשרות לטעינת הסוללות, לא קריטי טכנולוגיה - מה עדיף, IR , BT או RF ? או שזה לא משנה לשימושים שלי ? ראיתי אוזניות של פיליפס IR ב 150 ש"ח , הם שווים משהו? http://www.dailyshops.co.il/a/ap.aspx?pi=5GDCDC2115
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסאב אצלי כאילו מזייף ואני שומע צלילים שלא אמורים להיות בשירים שאני מכיר ויודע איך הם נשמעים ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה? זה פאק ברמקולים או בהגדרות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-