אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מישהו ודע מתי הוא יגע לארץ וכמה הוא יעלה ? כי אני רוצה לקנות אותו ...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדיה סנטר בסלון שמחובר לטלויזיה בחיבור VGA. בכרטיס מסך הגדרתי את הטלויזיה כ- Extended desktop ואז אני גורר לשם את הסרט. הטלויזה מוגדרת על רזולוציה של 1920X1080 כלומר FULL HD ואני גם רואה סרטים ברזולוציה הזו האם העובדה שחיברתי את הטלויזיה בכבל VGA משפיעה על האיכות? האם כבל HDMI ישנה משהו? כשאני מחבר כבל HDMI (בנוסף ל-VGA) אני לא רואה כלום (כרטיס מסך של ATI).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני ממש מבולבל. יש לי רמקולים 5.1 של חברת Toshiba. בנוסף, רסיבר של חברת Sherwood. הבעיה: בתמונה ניתן לראות שלא ברור לי איך מחברים את הרמקולים (בעיקר אני מדבר על הסאב-וופר), לרסיבר. הסאב-וופר בעל חיבור חוטי (כאשר קצוות החוטים חשופים), אך ברסיבר אין מקום לסאב שכזה, אלא לסאב שהינו עם קצה "כבלי". (קשה להסביר, נא ראו תמונה). אשמח אם תגידו לי איך גורמים לכל העסק הזה לעבוד. מודה לכם מאוד על העזרה, וחג שמח. הרמקולים:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כחודש קנית טלויזית LCD לחדר. הLCD של סמסונג מדגם A330 . חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל DVI (מהמחשב) ל HDMI (ל LCD), אורך הכבל כ 5 מטר. עכשיו כאשר אני מעביר את התמונה הכל עובד מצויין , חוץ מסרטים , ולא משנה באיזה איכות. אני פשוט רואה תמונה שחורה ורק שומע את הקול של הסרט. מול זה כאשר אני רואה סרטים און ליין מאיזה אתר הכל עובד כרגיל. הכרטיס הגרפי של ד"א הוא Radeon 9600 XT . עוד חשוב לציין שכאשר העברתי את התמונה של המחשב לטלויזיה הקודמת שלי ( 21 אינץ רגילה) זה אף פעם לא עשה לי בעיה דומה . האם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה ? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בהמשך לדיון שהיה לי פה אני חוזר והרמקולים בידי.ובכן עד כמה שבדקתי אותם ובדקתי עליהם ברשת http://www.audiokarma.org/forums/archive/index.php/t-79388.html על מנת להחליף את האלמנטים צריך לחתוך את הכיסוי (גריל).היות ואני לא רוצה להשחית רמקול בן 20 שנה אני אשמח לעצות. הכיסוי עצמו מורכב משני חלקים חלק עליון - פלסטיק נושא עליו את הלוגו של הרמקול חלק תחתון - מעין רשת סבוכה שניראית דבוקה לרמקול ולא עם "סקוטש" בארבע הפינות. לפי מה שהבנתי בקישור המצורף..על מנת להסיר את החלק התחתון צריך ממש לחתוך אותו. אשמח לפיתרונות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים - משחקים ומוזיקה. רצוי באס איכותי. ממה שהבנתי דגם HD202 של Sennheiser הוא הכי משתלם לטווח המחירים הזה... מה אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נכון שאם חוסמים את החור של האויר מאחורי הרמקול, בהנחה שכל שאר הרמקול אטום לגמרי, זה ישפר את איכות הצלילי. כי ברגע שהאויר לא יוצא החוצה נוצא לחץ של אויר כל פעם שהרמקול זז קדימה ואחורה (לחץ של דחיסה לחץ של שאיבה לחץ של דחיסה לחץ...) הלחץ משמש כקפיץ שתמיד מחזיר את הרמקול למקומו המקורי באמצע וכך נוצר צליל מדויק יותר, אבל כתוצא מכך הרמקול צריך הגברה חזקה יותר כדאי להזיז את הרכיבים ( בגלל הלחץ) ולכן הווליום ירד. דבר נוסף שזה עושה זה מנטרל את הצליל הנוסף שהרמקול יוצר, כשהוא זז קדימה הוא "מעיף" סאונד קדימה וכשהוא זז אחורה הוא "מעיף" סאונד אחורה, כשהרמקול אטום לכניסה ויציאה של אוויר הוא לא יכל "להעיף" סאונד לאחור ואז נוצר רק צליל אחד ולא שנים, ואני מניח שזה יותר טוב. נשמע לי מא…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקרה הזה אם יש לכם מושג אני צריך תוכנה בשם I-Video CD Player 1.0
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי קריאת ביקורות בחו"ל על הZ560 אני החלטתי לקנות אותם, (חבל שאין קליפש בארץ :'( או 510D) אני קונה בפנדה ויחד עם הרמקולים האליו אני קונה כרטיס קול AUDIGY X-GAMER. הייתי רוצה לדעת: 1. האם יש תאימות מלאה בין שני הרכיבים? 2. האם צריך לקנות איזשהם כבלים או חוטים נוספים על מנת לחבר את הZ560 ל AUDIGY? או שאני מחבר "ישר מן הקופסה"? 3. לאיזה ביצועים אני יכול לצפות במוזיקה, סרטים? 4. איך לסדר את הרמקולים בחדר שמידותיו 5.5 על 3.5 מטר? ובכלל איך לסדר מערכת 4.1? 5. האם זה משנה איפה לשים סאבוופר? תודה רבה רבה לכל העונים ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני מוצא את ה altec 641 ? אני רוצה להזמין אותם דרך האינטרנט ולא מצאתי שום אתר ישראלי שמחזיק אותם ! ועוד שאלה ה 641 יותר טובים מ ה ADA880 נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום על לוח האם שלי כ.קול מובנה 5.1 .אני מעוניין לשדרג למשהו איכותי יותר-6.1. האם היציאות/כניסות שבלוח אם תפסקנה לעבוד כשארכיב כרטיס נפרד? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר את הרמקולים האלה: Creative Inspire 4400 4.1 יכול להגיד אם הם טובים וכדאי לקנות? או גרועים ולא כדאי לקנות? משהו? ישמעו בהם טוב גם מוזיקה? (אז הסראונד כבר לא כל כך משמעותי...) הם עולים 300 ש"ח במרדנית, שזה רק 20 ש"ח יותר מה- Inspire 2500 2.1 אז חשבתי לקנות אותם במקום. כרגע יש לי Creative SBS 370 2.1, ואני מרוצה מהם, אבל אח שלי רוצה לקנות את ה-2500 אז חשבתי לנצל את ההזדמנות, לקחת את ה-4400 ולתת לו את ה- SBS370. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש דגם מסוים שראיתי מה דעתכם עליו? Asus VULCANAN תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למערכת שמע סטריאו שתחובר ישירות לטלוזיה בחיבור אופטי (מן מיני מערכות סטריאו), הכוללת ודוק לחיבור אייפון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי את ה- Xstreamer Side Winder בעקבות המבצע שיש בימים הקרובים ב- KSP. קראתי על המוצר אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע. 1. האם יהיה נוח להורים שלי (הבנה בסיסית בתפעול מחשב) להשתמש במכשיר הזה? 2. איך המכשיר ניגש לסרטים שנמצאים על מחשבים אחרים ברשת? האם התפעול של הפונקציה הזו נוחה? 3. האם גישה ל- Youtube נוחה? 4. הארדיסק - הבנתי שמומלץ לקנות למכשיר הארדיסק 'ירוק' של 5400 RPM מכיוון שהמשכיר לא דואג לקירור שלו כל כך טוב. על מה הייתם ממליצים? (כדאי הארדיסק שיש גם ב- KSP) עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכדאי גם 500GB או פחות... אשמח לתשובות מהירות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד אחבר את הלוח אם שלי מסוג GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard /Products_Overview.aspx?ProductID=2554 למערכת קלנוע ביתית בצורה הטובה ביותר? (יש לי אפשרות לHDMI ,) שאלה נוספת האם יש לי בלוח אם תמיכה ב COAX ? האם השקע הכתום הוא מסוג COAX?) ואיזה כבל COAX מומלץ? (צריך בערך 3 מטר) עוד שאלה האם אפשר לחבר במקביל את המערכת בצורה הבאה:? HDMI מהמערכת ל LCD (כך שישמעו מהטלוזיה ברמקולים) ומה COAX שבמערכת למחשב (או דרך היציאה אופטית) כך שיהי אפשר לשמוע במקביל מהמחשב במערכת הרמקולים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה על אוזניות עד 150 שקל אם _הם שוות את החריגה אפשר לעלות לכיוון ה 2 00
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאמור בכותרת, התבקשתי לחפש המלצות למגבר יעודי לאוזניות AKG271 MKII, לקניה מאיביי. תקציב כ 100-120 דולר כולל משלוח. יש חיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אוזניות שיהיו טובות לספורט- ריצות ואופניים לכן אני מאמין שקשת לא יהיו נוחות, אבל מצד שני אני לא כ"כ אוהב את ה-In ear :-\ מה שאני מבקש ממכם זו עצה לאוזניות שלא יפלו מהאוזנים כל דקה (כמו כפתור בשקל תשעים) עוצמה חזקה, בס טוב, ומחיר של 150 שקל פלוס מינוס ואפשרות לקנייה מחו"ל. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב hp pavilion dv6-1330ej וטלויזייה טושיבה בומבה איזה חיבור של כבל עם יציאה של 3 בננות יעשה את העבודה הכי טוב?[אם אפשר לינק אני אשמח] ועוד שאלה...יש כבל שמשלב גם קול או שצריך עוד כבל בנפרד??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מיקרופון טוב ויחסית זול לפודקאסטינג. התקציב כרגע שאני חושב עליו הוא בסביבות ה-300 -350 ש"ח. על פי המלצות שראיתי בתור מיקרופון יחסית איכותי בסיסי יש את ה Blue Snowball ואת ה Samson C01, אבל להזמין מחול יוצא טיפה יותר יקר ממה שאני מוכן כרגע לבזבז, ואני לא בטוח שאני רוצה לזרוק כסף כזה באיביי. אני לא הולך להקליט שירה או מוזיקה, אלא רק דיבור, ואני מעדיף שיהיה לו חיבור USB (למרות שאם אפשר להשיג מתאם זול מXLR, או עם חיבור 3.5 רגיל, זה גם יתאים) אשמח להמלצות ועדיף מחנויות בארץ אם אפשר... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במשך ימים רבים אני מתלבט בין שני פלאשים - הראשון תוצרת iriver והשני תוצרת sandisk. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1101&scat=221&tcat=33 - פלש של iriver http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1585&scat=221&tcat=33 - פלש של sandisk בהתחלה רציתי לרכוש את הפלש של אירייב בנפח 1GB , אבל באג וארקדיה טוענים שיותר אין את הפלאש בארץ. לאחר מאמצים רבים באג הצליחו לאתר אירייב בנפח 256 מגה בסניף נידח והציעו לי אותו במחיר 760 ש"ח. אבל הם גם הציעו לי נגן פלאש של sandisk בנפח ג'יגה במחיר 900 ש"ח. אירייב נגן איכותי יותר, אבל אני חושש שהנפח הקטן לא יספיק לצרכי. ובגלל זה אני מתלבט על השאלה "מה יותר כדאי?" נפח ומחיר או איכות? מה אתם חושבים? איזה נגן עדיף לקחת?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש בבעולתי את הפורטיסמו 2 ורמקוליים ג'נריים אבל חזקים למדי כאשר אני מנסה לנגן סרטים הויליום שלהם חלש מאד בניגוד לMP3 שנשמעים רגיל הבעיה גם אינה קיימת ביציאת האוזניות שם הקול חזק איפה נמצאת הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי הביא זוג ריצפתיים מארה"ב... ואין לו מה לעשות איתם.. הוא רוצה למכור לי אותם.. החברה נחשבת לטובה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-