אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON N5010. הרמקולים המובנים שלו וכרטיס האודיו שלו מציגים איכות סאונד די טובה לטעמי. מכיוון שהוא הולך להיות המחשב הראשי שלי בתקופה הקרובה, אני מחפש רמקולים למחשב הזה. אם מישהוא מכיר מתוך נסיון רמקולים טובים עם סאונד נקי ועשיר (עד כמה שרמקולים שמחוברים לנייד יכולים להפיק), בתקציב לא גדול במיוחד, אני אשמח להמלצות. ראיתי כמה דגמים של קריאייטיב, לוג'יטק ואלטק לאנסינג. השאלה מה כדאי? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם ניתן להשיג את הנגן CLIX2 של I-RIVER במקום כלשהו בארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח איפוקס עם SOUNDSTORM ו4 רמקולים. כשאני משמיע מוסיקה בסטריאו, לדוגמה MP3, אז אני שומע רק מ2 הקדמיים. איך אני יכול לקנפג את זה שאוכל לשמוע מכל 4 הרמקולים? כלומר הכפלת הערוצים או לחילופין חלוקה של הסטריאו ל4 ערוצים. עשיתי את זה פעם, אבל אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב... כעת הרמקולים האחוריים פועלים רק בסרטים לדוגמה ב-AC3. לא מצאתי אפשרות כזאת בלוח בקרה של הSOUNDSTORM. בתודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני מוצא את ה altec 641 ? אני רוצה להזמין אותם דרך האינטרנט ולא מצאתי שום אתר ישראלי שמחזיק אותם ! ועוד שאלה ה 641 יותר טובים מ ה ADA880 נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אגב, יש למכירה בארץ קליפש?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על מערכת 5.1 של לוגיטק והיא המחליפה של ה- X530 וה- X540. מחר אני מתכנן לקנות אותה במבצע של 1+1 על לוגיטק באופיס דיפו. יוצא 350 ש"ח למערכת. האם היא טובה ומומלצת? יש למישהוא ניסיון איתה? ושאלה ממש חשובה לי היא האם ניתן לתלות את הרמקולים האחוריים על הקיר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עזרה בבקשה ברשותי כרטיס קול קריאטיב לייב פלאטינום 5.1 בכרטיס יציאה אופטית , שמסיבה בלתי מובנת אני לא מצליח להפעילה אני משתמש בווינדואוז אקס פי אם למישהו יש מידע כל שהו אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו הכותרת אני צריך כרטיס קול מהאתר NEW EGG ההורים שלי טסים לארה"ב בקרוב אז בגלל זה אני רוצה משם עד 200-250 דולר הכרטיס הולך לשמש בעיקר למוזיקה אבל גם הרבה למשחקים תודה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מערכת סטריאו במחיר של עד 700 ש"ח עם חיבורים כאלה כמה שיותר יותר טוב. אין לי בעיה לחרוג מעט מן התקציב אם זה יאפשר לקנות משהו שהוא כמה רמות מעל השאר.(100-130 ש"ח) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בנושא לכן אני פונה אליכם התקציב הוא 1500-2000 שח למערכת 5.1 הכוללת רמקולים, דיוידי(שמסוגל לקרוא פורמטים נפוצים כמו XVID) ורסיבר נאזין לאיכות בחנות אחרי שנדע על מה בערך ללכת אני לא מחפש משהו בומבסטי, אבל שיהיה סבבה יש פה משהו נורמלי שיכול להתאים לי? http://www.p1000.co.il/hot_sale_cat2.asp?cat_id=161&dept_id=349&came=1000
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקנות רמקולים למחשב. גודל החדר: 11~13 מ"ר. האם לדעתכם יתאים 5.1? רמקול בכל פינה בחדר (מה שידרוש כבל מספיק ארוך). כרגע יש בבעלותי אוזניות Razer Megalodon ככה שהייתי מעוניין ברמקולים שיתנו את החוויה וההרגשה כשצופים בסרט. ניתן לחרוג בהתאם (בסביבות 100 ש"ח, אך אם אפשר שלא - עדיף). מקווה לתשובה מהירה כי בעוד 30 דקות אני יוצא לעזריאלי וכנראה אני אקנה שם. בתשובתכם אנא התייחסו לגודל החדר והאם נראה לכם שמערכת 5.1 תתאים תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה עד 5500 שקל עדיף אבל 5000 חשוב לי שתיהיה תאורה אחורית AMBLIGHT וחיבור USB שיהיה אפשר לראות סרטים מדיסק און קי בגודל 42 אינטץ . חשבתי אל זאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706952 מה אתם אומרים יש עוד הצעות ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני היחידי בעולם שלא מבין למה בעולם רמקולי הבלוטות' בעלי הסוללה בוטל אפקט הסטריאו שהושג ע"י הרחקת הרמקולים המשדרים ערוץ ימני ושמאלי כמה מטר זה מזה?! אני צריך רמקולים רציניים למשל למסיבה על חוף הים בלי להסתבך עם חוט אודיו שתמיד מתקלקל, מהמחשב, בלי חוטי חשמל ורצוי גם לוותר על חוט בין הרמקולים, אבל על זה הייתי מוכן להתפשר. אגב, כמה וואט RMS צריך למסיבה של נאמר 100 איש? אודה ללינקים לרמקולים כנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ישמח לקצת הסבר לגבי מה זה אומר ...אם אני מבין נכון מקצת קריאה אז הביט זה הרוחב פס וההרץ זה המהירות או טווח תדרים. האם יש אפשרות לנצל שמיעה ב 192 הרץ ו24 ביט? לפי מה שנראה כל המקורות והקבצים לא מסוגלים להגיע לרמת שמע כזאת.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי לוח אם Epox 8RDA+ ומשום כך יש לי Soundstorm ככרטיס קול. בנוסף יש לי ATP3 כרמקולים ומחשב חדש וחזק. כשהווליום בוינאמפ (לדוגמא... קורה גם עם המדיה פלייר ונגנים אחרים) נמצא על המקסימום (100%) וכנ"ל גם הווליום של הווינדוז, ואילו הווליום ברמקולים נורמלי לחלוטין, נשמעים מדי פעם פצפוצים מאוד מאוד מעצבנים כאלה... לא יודע איך להגדיר את זה מלבד פצפוצים... וגם הבאס מפצפץ. למה זה קורה?! כשאני מוריד את הווליום בוינאמפ או בנגן אחר לנניח 50% אז הבעיה נפתרת.... ניר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש בערך קניתי את האוזניות ATH-AD700 בשביל משחקי מחשב הסאונד בסדר והכל אבל משהו אחד גורם לי להתחרט על הקנייה שלהם הם מאוד מאוד לא נוחות והאמת שאני סובל מכאבים איתם אני כבר לא יכול לשים אותם על הראש יותר מ10 דקות בלי להשתגע מכאבים.... הם מתלבשות לי על הראש מצוין והראש שלי בינוני לפחות לגיל (אני בן 15) הם לוחצות מאוד על הלסת שלי ועל הצוואר ולא משנה איך אני מסובב אותם ובאיזה דרך אני שם אותם זה תמיד לוחץ וגורם לכאבים אני לא יודע מה לעשות יש דרך לגרום להם פחות ללחוץ? (לפחות על הצוואר) אני לא יודע אם למתוח אותם בגלל 2 הכבלים שמעל האוזניה: איך אפשר להפסיק לסבול??.... אני לא רוצה למכור אותם!! אבל אם לא תהיה לי בררה אני כן.. וחבל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! אני צריך בבקשה שתמליצו לי על אוזניות עד 600 ש"ח . הייעוד הוא בעיקר משחקים , אבל אני רוצה אותם גם לצפיית סרטים ושמיעת מוסיקה.. ראיתי כמה המלצות על האוזניות הללו: Steelpad SteelSound 5Hv2 http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1865 Steelpad SteelSound HD515 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=353090 אם יש יותר טובות לתקציב אז ציינו זאת.. אם לא , אז תאמרו לי איזה מהם טובים יותר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו כהארד דיסק נשלף, בשביל להשתמש ב-EphPod. אני לא רוצה להשתמש בתוכנה שבאה איתו, אני לא סובל אותה.. אני משתמש בכרטיס הרחבה FireWire. איך אני גורם לווינדוס לזהות אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות קולנוע ביתי שכולל סט רמקולים (אחוריים, קדמיים-רצפתיים מעץ וסנטר) ורסיבר עד 4000 שקל. אני מעדיף שהרמקולים יהיו מאותה חברה, אבל אם אין ברירה אז אפשר להתפשר. אבל הכי חשוב שמה שאני אקבל בסוף מבחינת איכות יהיה טוב! ד"א, ראיתי שאתם בכלל לא ממליצים על חנויות כמו שקם וכו לקניית סראונד! אז איפה אתם כן ממליצים לקנות?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכיר את SoundBlaster Extigy אך אני מחפש משהו חזק יותר, שיכול להגיע לאיכות של Audigy2 (שידע לקרוא DVD-AUDIO, משהו שממש לא פופולארי בארץ), אבל עדיין נייד (כלומר אפשר לחבר אותו דרך חיבור USB, כמו את Extigy). מישהו מכיר מכשיר כזה, שלא עולה לי מחיר לא סביר? או האם עליי להסתפק בExtigy הקיים היום, בשביל הקלטות ביתיות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שזה טבעי? שמתי לב שאם אני משאיר את הכפתור לחוץ לכמה שניות(10) ואז משחרר, אז אין את ה'פיצוץ' הזה ברמקולים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי שני סטים של רמקולים, סט אחד של IEM וסט שני של JBL, אף אחד מהם לא חדש במיוחד אבל הם אחלה של רמקולים, אבל אין לי מושג מה עדיף בתור הקדמיים שלי [הזוג השני פורש לכרגע - יש לי PEERLESS חדשים בתור רמקולים אחוריים] תמונות :
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רסיבר בן 20 שנה של Rotel RX400, יש לו 4 כניסות של רמקולים, והספק הוא 2X60. ואל הרסיבר מחוברים רמקולים בכול מיני הספקים שונים וחברות שונות, העם זה יכול לשרוף את המגבר? לאחרונה קיבלתי שני רמקולים של Sherwood, ואני רוצה לחבר אותם בנוסף לארבע הרמקולים הקיימים, אני חשבתי לחבר שני רמקולים לאותה יציאה בכול צד, יש מצב שזה יעמיס על המגבר? ושאלה אחרונה, לרסיבר מחובר המחשב ואני רוצה לחבר גם את הטלויזיה, יש מפצל כזה שיוכל לפצל שני כניסות לAUX?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9660/cat/38 מישהו מוכן להסביר לי איך אוזניות כפתור יהיו איכתיות אשר יהיו הם אף פעם לא ישתוו לאוזניות טובות עם ריפוד אוטם איך המוכר הזה קנה ועכשיו מוכר את הזוג הזה :kopfpatsch:
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אבי קנה לי MP4 שהיה בהונג-קונג כדאי שלא יהיה לי משעמם בצבא אז הבאתי סקירה קטנה כי יחסית למחיר ולתמורה זה נגן מדהים הנגן קורא את כל פורמטי המדיה שיש אני ניסיתי. הנגן עצמו נקי וחלק. הסאונד שלו טוב עד טוב מאוד, הנגן הוא נגן פלאש אך עם הנגן מקבלים זיכרון פלאש של 4GB שזה ממש מעולה הנגן גם מסוגל להקליט דברים מהטלויזיה שזה בכלל מדהים. ניתן גם לחבר את הנגן לטלוויזה כדי לראות סרט מהנגן לטלוזיה. ניתן ליראות תמונות וגם לקרוא כל מיני מסמכים למניהם הבטריה מחזיקה 16 שעות נגינה רצופה ו 10 שעות ווידאו גודל המסך הוא 3.5 אינצ' שזה דיי גדול הוא מיתחבר למחשב ע"י USB2 הנגן ניטען מהחשמל ולא ע"י ה-USB משך הטעינה כ2 וחצי - 3 שעות עד טעינה מושלמת החברה היא mymedia דגם A8 המחיר של …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-