עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם הוא שווה לקניה במחיר של 1600 שקלים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by liron88,

איזה רמקולים 5.1 הכי טובים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shlomibandit,

יש לי את הרמקולים הנ"ל .. אני שומע מכולם .. אבל אין סרואנד .. הכנסתי סרטי די וי די שבדוק שהם עובדים ב5.1 . ולא היה לי סרואנד ככה זה בכל הקבצים אני פשוט שומע מכל הרמקולים ביחד את אותו הסואנד .. יש לי לוח (nforce 4 ultra - (abit kn8 ultra עם כרטיס מובנה 7.1 . התקנתי מהאתר של רילטק את הדרייבר הכי עדכני וזה פשוט לא עוזר . הגדרתי גם בווין 5.1 . משהו יודע איך לסדר את זה? אולי איזה משהו להתקין או מה<? שמעתי שיש אנשים שיש להם את הרמקולים עם הכרטיס מובנה ויש להם סרונאד? תודה רבה לעוזרים..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by izir,

היי, גיסי הביא לי טלוויזה 460MX-2 46 סמסונג (https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-460mx-2-46-lcd-flat-panel-display/specs/) מבדיקה שערכתי ראיתי שיש כניסה אחד של hd אחד עכשיו הצרכים של זה: 1)כזה חיבור של המחשב לטלויזה הרמקולים של המחשב,והמחשב בחדר הסמוך (העברתי כבל hd ל hd בחצי בית בשביל לחבר את המחשב) 2) כנירא יס או הוט 3)הזמנתי סטרימייר שתומך ב4k אמור להגיע עוד 3-4 שבועות ובסטריימר אשתמש בקודי נוצר אצלי בעיה כי יש שמה כניסה של hd 1 מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. בוקר טוב לכולם . התחלתי במצוד אחר אוזניות חדשות , עם קשת אחורית , איכות גבוהה ככל הניתן , בתחום המחיר הכספי הסביר . דעתכם על האוזניות האלה ספציפית , רצוי ממישהו שיש זוג כזה בבעלותו , או המלצות נוספות לאוזניות בסגנון זה . תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by haitin,

i need a new sound card.. my current one which i dont quite now what it is.. some creative PCI.. old.. It cant handle BF1942 and sends all the jobs to the cpu which makes the game sloooooww.. I need a good sound card that could handle all those chans and still mentain quality AND not rely on my cpu.. and not to costy.. plz?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yosi501r,

שלום לכולם, יש לי PS2 בבית ואני מעוניין לחבר אותו למסך מחשב LCD 24" שיש לו יציאות VGA ו- HDMI, האם ניתן לחבר אותו למסך הזה ללא מחשב בדרך כלשהי? יש מתאם שמאפשר את זה? לסוני יש חיבור שלוש בננות: צהוב, שחור, אדום. בתודה, יוסי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, יש לי נוקיה E65 עם חיבור ייחודי לנוקיה ואני אקנה ב30 שקל מתאם לחיבור של אוזניות של 3.5 מ"מ(יש יותר זול?) עכשיו אני מחפש אוזניות שאני אוכל לשמוע איתן מוזיקה באיכות מעולה(בלי רעשי רקע של אוטובוס שאני נוסע בו המון) העדפות: א. אוזניות לא בתור אוזן ב. לא תלוי על האוזן ג. קטנות וקלות ד. מחיר לא בשמיים(לא משהו ב500, מקס' 150 בשביל משהו באמת טוב) ה. נוחות העדפות לא נרשמו לפי מה שאני מעדיף יותר או פחות אלא פשוט כיחידה אחת של העדפות. תודה מראש, zinger777.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אשמח לקבל המלצות למערכות צנועות (עד 500 ש"ח) אשר ניתן לחבר למסך LCD וכן למחשב. ושאלה נוספת: האם יש מערכות 2.1 אשר יכולות להחליף מערכות 5.1 באפקטים בסרטים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. ברשותי טלוויזיה סמסונג לפני כשנה נסגרה האפשרות להשתמש בסקייפ ע"י סמסונג. כיצד אני יכול לשוב ולהשתמש בסקייפ דרך הטלוויזיה ? האם ישנה חומרה כלשהיא או רכיב אחר שדרכו ניתן לעשות זאת ? (יש לי מצלמה יעודית של סמסונג לטלוויזיה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://www.sinapsa.com/sites/intersoft/category.asp?cat=47 ומה יותר שווה ה-ATP3 או הקריאטייב 4.1 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הפלאפון משמש אותי כנגן העיקרי שלי ואני לא רוצה להסתובב עם המעביר הזה שמתלבש על ה- 3.5" והופך אותו ל- 2.5", הוא לא קטן מספיק כדי שארצה להסחב איתו אבל הוא כן קטן מספיק כדי שאאבד אותו. אני מחפש IN-EAR שיהיו קודם כל אמינות ורק אחרי זה איכותיות. קניתי של ATIVA מאופיס דיפו וזה התברר כחרא זול (מה שידעתי מראש אבל אלו היחידות שמצאתי אז הלכתי על זה..) שהתפרק לי בשנייה. אני לא מעוניין להוציא 400 שקל על האוזניות שנותנות את הצליל הכי מדוייק בעולם או כל דבר בסגנון, הכי חשוב שתהיינה אמינות במחיר שפוי של עד.. 200 ש"ח נניח, כל עוד זו קנייה "בטוחה". אם הן תהיינה גם איכותיות במיוחד זה פלוס מבורך. יש למישהו המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 3d7,

יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Utimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. אני מעוניין לחבר מכשיר וידאו לכרטיס טלוויזיה, ולהמיר קלטות וידאו ל-DVD. אשמח לקבל המלצות לתוכנות פשוטות לשימוש (עדיף חינמיות) שיודעות לבצע את ההמרה בפשטות, במהירות ובאיכות גבוהה. אם אפשר, אז אני מעדיף תוכנה אחת שיודעת לעשות בפעולה אחת גם את ההקלטה מהמכשיר וידאו לקובץ MPEG2, גם את ההמרה של הקובץ MPEG2 לפורמט של DVD, וגם את הצריבה ל-DVD כולל תפריט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני צריך נגן MP3 solid state בעיקר לספורט (אופניים/הליכה/ריצה/מכון כושר), מראש אני פוסל נגנים מבוססי CD למניהם שכן גם עם 120 ש' הם יקפצו לבסוף (והרי אני לא ארוץ 2 דקות בלבד). נגני הרדיסק מפתים מאוד, ויתכן אף שהאיכותיים ביניהם לא יקפצו (כמו ה iPod) אולם אני חושש לחיי המוצר (שהרי ההרדיסק ללא ספק ימות, ומוקדם מן המאוחר). חשבתי על DMB Plus של MPIO (קישור). הוא מקביל בתכונותיו לנומד-2 של קריאטיב רק זול ממנו בהרבה, כולל מקודד MP3 (בניגוד לנומד שרק מקליט בווייב) ומכיל כפול זיכרון (128MB מול 64MB). דבר אחר (בלי קשר) שמפריע לי ב iPod הוא חיסרון של רדיו, אולם עם 1,000 שירים לבחירתי אני בספק אם ארגיש זאת. למישהו יש אותו? באותו טווח מחיר יש הצעות טובות יותר? מה דעתכם עליו?…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך אוזניות לשמיעת מוסיקה HIP-HOP וראפ למחשב, לפי המוסיקה אני צריך לשמוע את הבסים... אני מעדיף אוזניות שלא נכנסות לאוזן כי אני שומע בערך שלוש שעות או יותר.. זהו נראה לי אני מקווה שתעזרו לי. תודה לכולם ואשמח אם תגידו לי אם שכחתי משהו

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מעונין לרכוש מערכת קולנוע ביתית ועשיתי הכנה לרמקולים בגבס (מאחור יכולתי לעשות הכנה של גבס רק בתקרה - כך שהם יהיו כלפי מטה). הדרישה היא לרמקולים שקועים בגבס בלבד (דרישה של האישה - אי אפשר להתווכח). ראיתי שהמחירים של רמקולים שקועים הוא מאוד יקר ועוד צריך להוסיף רסיבר - אין אישור לתקציב גדול :s05: . השאלה אם מערכת כזו היא מספיק טובה בהתחשב במחיר שמוצע: http://www.crazyedi.co.il/products/173289 או שמדובר בהתפשרות ענקית. חשוב לציין שאין לי צורך בסטרימר - יש לי מחשב בסלון אליו כרגע מחוברים רמוקלים של altec lansing - המערכת אמורה להוות תחליף. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by THE FOX,

לאחר נסיון לבניית מגבר פשוט שלא נחל הצלחה , שוב חזרתי אל הבעיה... לא מוצא מגבר איכותי וזול לאוזניות בארצנו SEN 485HD :-\ יצא לי לראות מגבר אוזניות פשוט ב350 ש"ח בחנות מוזיקה...אך כנראה שהוא ממש פשוט מדיי... אך נתקלתי במגבר הבא:MICROAMP HA400 של behringer בעל הנתונים: http://www.behringer.com/HA400/index.cfm?lang=ENG וגם יש את הדגם Behringer amp800 בעל הנתונים: http://www.behringer.com/AMP800/index.cfm?lang=eng הבדל המחירים בינהם הוא כ 150 ש"ח מומלץ? או יש תחליפים אחרים? מקווה לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Snir999,

אני הולך לקנות את המערכת הזאת בקרוב. השאלה שלי אם ישמעו בכל הרמקולים כאשר אחבר את המערכת למחשב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בשעה טובה ומוצלחת(NOT) נשרף לי האקולייזר של המערכת שלי (דגם בן 6-7 שנים של ROTEL) אז אני מחפש אקולייזר תחליפי. מישהו יודע על אקולייזר טוב או על חברה שמיבאת ציוד סטריאו איכותי לארץ (שיש לה אתר אינטרנט להזמנות)? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב אני לא מבין באוזניות ואני רואה שזה עולם ולמלואו אני דיי חובב סאונד ואני רוצה להחליף את האוזניות של האייפון באוזניות איכותיות שאני ארגיש שינוי רציני אני מדבר על אוזניות IN EAR אני רואה פה המלצות על הדגמים: AKG K324P CX300 CX400-II אני מחפש איכות כמה שיותר נקייה לא מחפש באסים רציניים שומע לרוב רוק. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נדרש לרכוש אוזניות למחשב נייד לטובת צפיה ביוטיוב ושיחות ZOOM (כשעה ביום). מתבלט בין אלחוטי לחוטי. רק מטעמי נוחות - מחיר: עד 200 שח. אין חשיובת לאיכות שמע גבוהה אבל כן מצפה שהאוזניות תהיינה איכותיות ולא תתפרקנה אחרי חודשיים. באלחוטי- Bluedio TMS בחוטי - platronics 400hx האם האלחוטיות רלוונטיות לצפיה בסרטונים ושיחות ZOOM? ל-platronics כמה דגמים, ל-XBOX ואחרים - האם זה אמור לשנות לי משהו? המלצה אחרת לאוזניות אחרות טובות במחיר של עד 200 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב, לכבוד יום הולדתי האחרון ידידות שלי הביאו לי מספר תקליטורי מוזיקה (אלבומים). כאשר אני שומע אותם במכונית, הכל בסדר. אך כאשר אני שומע אותם דרך המחשב, או מנסה לעשות להם RIP, המוזיקה מלאת הפרעות ורעשים. אני מניח שזוהי מעיין הגנה טיפשית כלשהי? האם יש דרך להתגבר על זה? ובכלל - מה הקטע? במקום להגיד תודה על כך שקונים תקליטורים, עוד דופקים לאנשים כל מני מגבלות מחורבנות? פשוט מרגיז. נ"ב 1) התקליטורים כנראה נרכשו בארה"ב 2) בדקתי תקליטורים אחרים שיש אצלי והם עובדים בסדר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. לפני איזה חודש קנינו מגבר ורמקולים של דנון, אבל משום מה עכשיו שומעים רק את הרמקולים הקדמיים והסנטר, זה לא נראה לי תקלה ברמקולים או משהו נראה לי מישהו נגע במשהו איך אני יכול לסדר?, המערכת היא- AVR-390 DENON נ.ב הם מחוברים למחשב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by THE FOX,

מאחר ולא הייתי מרוצה מה PX100 בתחום הבאסים הייתי חייב להחליף למשהו יותר מתאים... לאחר המון חיפושים נתקלתי ב Sennheiser HD 485 לאחר קריאה מרובה של דעות ברחבי הרשת החלטתי שהן הכי מתאימות. האוזניות דיי גדולות , מכסות את כל האוזן, נוחות מאוד ואינן מכבידות. בשמיעה ראשונית, הדבר הראשון ששמים לב אליו היא כמות באס דיי רצינית. החלפתי לטראק טרנאנס והפלא ופלא הרבה יותר טוב ממה שציפתי מאוזניות. כל פרט ופרט נשמע במתוך קובץ השמע, "מגלים" דברים חדשים שהוקלטו בשירים שמכירים... מוזיקה שחורה נשמעות מעולה עקב כמויות הבאס המאסביות שבהן ובמיוחד האוסים. יש לציין שעברו כמה עשרות שעות של האזנה, איכות הצליל השתפרה מאוד ותחום הבאס יותר מדוייק ויותר מתון כעת. המצב אמור להשתפר עוד כשבוע-שבו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by approx,

כול רמקול יכול להיות סאב יש לי רמקול של S.R 60W ממערכת סטראיו יותר ישנה שלא בשימוש. ויש לי מערכת 5.1 ערוצים חדשה שקניתי ב300שקל והרמקול מתאים בול עכשיו אם אני יחבר אותו בתןר סאב אני ישמע יותר טוב את הבאסים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים