עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Radeon38,

שלום פורום אודיו היתה לי תקלה במחשב ואני כולי תקווה שהכרטיס לא נשרף.אבל הכבל שמחבר בין שני חלקי ה EMU עבר התכה כלשהי ואין לי כרגע שום דרך לחבר בין שני חלקי הכרטיס.מה שקרא הוא שהפעלתי את המחשב והכרטיס האנלוגי נגע לשניה במארז.אין עליו סימנים של רכיבים שרופים וככה גם על הכרטיס הראשי. השאלה שלי האם כבל של כונן דיסקטים תקני יכול להוות תחליף או שיש צורך בכבל זהה. אשמח לעצות בנושא. תודות מראש.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by ccc,

מחפש אוזניות ניידות סגורות בסגנון קשת. ראיתי בינתיים AKG K26P ב150. http://www.fontic.co.jp/mt/archives/RIMG0951_0609.jpg יש משהו יותר טוב ? כולל מחו"ל .... נא לצרף לינק אבל. בעיקר מוזיקה קלאסית, מטאל, רוק. תודה !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by saperaa,

איך קובעים את גודל הכתוביות ב-mpc-hc

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by yolh4f,

שמעו אני חייב איזה קומבינה דריבר שמתאים לכרטיס קול הזה למה הכרטיס קול שלי על הפניםם!!! שמתאים אבל לווינדוס 7 Revolution Series

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by nahum8,

אחרי ניסיון חיבור EQ לרסיבר, ללא הצלחה, הוא התחיל לבלוע את הצלילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הרסיבר JVC RX5062, כמו כן, רציתי לשאול אם יש אפשרות לאפס את ההגדרות שלו כליל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום רב, שני נושאים: 1) הרמקולים שלי, מסוג Utopia, 800W, משמיעים המהום קבוע מייד עם ההפעלה, גם כשאין שום קול, ואף אם אני מפעיל "MUTE ALL" ב - "Volume Control". הם מחוברים לחיבור הירוק מאחור.איפה הבעיה: - ברמקולים עצמם ? האם ייתכן שהם לא תקינים ויש להחליפם ? - בתוכנה של הרמקולים ? האם צריך לעדכן את ה- DRIVER שלהם ? - בקונפיגורציה של מערכת ה- Audio במחשב שלי ? - בכרטיס הקול ? 2) אני מנסה לדבר ב- Skype עם הרמקול שלי, ושומעים אותי בקושי רב. אולם, כשאני מבצע הקלטה של הקול שלי באמצעות המיקרופון, למשל בתוכנת Audacity, ההקלטה נשמעת טוב. המיקרופון מחובר לשקע הורוד מאחור. איפה הבעיה ? - בהגדרות השמע במחשב שלי ? - בהגדרות של Skype ? תודה רבה מראש על עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by XMB,

שלום, אני מנסה להריץ 1080P (כאשר 720P עובד בסדר) אך נתקל בקשיים, הסרט נקתע כל שנייה ולא רץ. ניסיתי להתקין את התוכנה שהביאו כאן + קודקים (התקנתי בהתחלה MEGA K-LITE CODEC PACK) ואז מחקתי והתקנתי בנפרד רק: FFDShow Tryouts + Haali Media (Matroska) Splitter ואז בשביל H264 ניסיתי להתקין CoreAVC יש לציין שהמחשב מפורמט על WIN7 32BIT המפרט המלא: P4 2.8GHZ Gigabyte 945P-S3 3GB DDR2 667Mhz ASUS Radeon HD 4670 1GB DDR3 PCI-E 2.0 תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אחרי הרבה זמן שעסקתי בלהשיג את החלקים, בשבועות הקרובים אני סוף סוף אבנה כמה דברים נחמדים. היום התחלתי מקטן, עם ה-GrubDAC (קישור לדיון בהד-פי). מדובר על ממיר דיגיטאלי לאנאלוגי, DAC שמתחבר למחשב באמצעות USB, משם לשבב PCM2707 (דיי סטנדרטי לשימוש הזה) שממיר ל-I2S, משם ל-DAC של וולפסון שאומנם עולה קצת מאוד, אבל מוצלח מאוד. הבנייה כולה לקחה לי בערך 30 דקות, אך לצערי הממיר הראשון עשה בעיות, אבל כמו שעון. 7 דקות מוזיקה, שקט, ובעיות בזיהוי ב-USB, וחוזר חלילה. אני לא בטוח ממה נבעה הבעיה. אפשרות אחת היא אחד מהקבלים שהיה שונה ממה שמומלץ בדף המפרט של היצרן, אך אין לדעת, כי האחד הזה כבר עף מהחלון לפני כמה שעות בצד החיובי, בזמן שניסיתי למצוא דרך לפתור את הבעיה, מצאתי דרך…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום לכל המומחים. אני רוצה לקנות מסך LCD לחדר. מרחק צפיה - 2.5 מטר. המסך מיועד לתליה על הקיר כך שכמה שיהיה יותר דק כך יותר טוב. כמובן שיכלול רמקולים. כמובן FULL HD צריך שיהיו לו חיבורי RCA בנוסף לכל הרגילים. רוב הזמן אני צופה בסרטים בחושך או בתאורה מאד חלשה. המטרה : צפיה בסרטים DIV-X , אני מניח שאחרי שיהיה לי אותו אוריד גם סרטי HD. לעיתים רחוקות שידורי כבלים. חיבור USB שגם יודע לקרוא DIV-X יכול להיות נחמד ביותר. תודה רבה על הייעוץ.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by X-tremoder,

שלום לכולם... אני רוצה לבנות מגבר אוזניות נייד אבל משהו ברמה גבוהה ביותר! יש לי מערכת סטריאו שאני לא צריך,שני זוגות של רמקולים למחשב,ועוד הרבה לוחות מודפסים עם ים חלקים ששמרתי למקרה שאצטרך.יש לי גם סוללות של ניידים וכו'... ויש לי ידע בסיסי פלוס באלקטרוניקה. הזמנתי גם את ה fiio e5 וחשבתי לפרק אותו כשיגיע ולבנות כמותו מרכיבים חזקים יותר... זה יילך?זה פשוט כמו שזה נראה לי? אשמח לעזרה ולרעיונות מה לעשות עם כל מה שיש לי ושכחתי להדגיש שנורא חשוב לי שיהיה באס מודגש,חזק ועמום מאוד!כמובן שגם פרטים וטרבל חד חשובים לי אבל הבאס זאת משאלת לב...חחח אם יש שיטות או דרכים לעשות את זה אשמח אם תחלקו איתי אותם!... תודה רבה ושבוע טוב לכולכם!...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. ניסיתי להתקין תדריבר הרגיל שעל הדיסק אבל בהמצא של ההתקנה התקנה מפסיקה ורשוםלי להוריד עידכון ונסיתי להוריד דריבר של וויסטיה באתר של MUDIO מדברים על הכרטיס קול ווינדוס 7 וזה אבל אין לי מוסג ממש באנגלית אז עם משהו יוכל לעזור לי בנושא תודה :] http://forums.m-audio.com/index.php סתקל למטה מדברים הרבה על ווינדוס 7 אבל אני לא מוצא משהו לכרטיס קול וסתקלו גם פה מדברים על ווינדוס 7 http://forums.m-audio.com/forumdisplay.php?f=37 ועל הכרטיס קול פשוט אני לא מבין אנגלית ........ משהו יוכל לעזור לי בנושא ?בבקשה תודה וזה הכרטיס קול Revolution Series Revolution 5.1

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by yolh4f,

2500-3000 עדיף שיהיה כמה שיותר זול!!! 32 אינז' מטרה ליראות סרטים טלוויזיה חשוב שיהיה גם יפה תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by com,

האם יש מכס או משהו בסגנון כאשר קונים סט 2.1 למחשב מחול? ואפשר המלצה לסט שיעלה סביבות 500 ש"ח בארה"ב? (2.1 ויש לי כבר שנאי מתאים למתח של ארה"ב מסט קליפס שהה לי ומת..)

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  14. מדובר ב DTT , השיטה הדיגיטלית החדשה לשידורים בטלויזיה אני מעוניין לדעת , - מה זה בעצם? איזה טכנולוגיה זה עובד? ואיפה אפשר לקנות כזה למחשב-נייד/נייח?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

טוב אז קודם כל לא הייתי בטוח אם פה או במודינג, מקסימום יעבירו. האוזניות שלי (AD700ׂ) מוציאות הרבה מאוד רעש כלפי חוץ וזה ממש מרגיז.. אני יכול להנות לי ממוסיקה ופתאום מישהו יביא ויגיד לי להנמיך כי זה מפריע לו.. אני גם טס די הרבה ובטיסות זה מפריע לקהל רחב יותר של אנשים.. בקיצור אני מעוניין ברעיון לאטימת האוזניות והפיכתן לאוזניות סגורות, ולא נראה לי שלהדביק נייר טואלט על צידי האוזניות זה הפתרון בקיצור, אשמח לרעיונות

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני רוצה רמקולים ניידים על סוללות שאפשר לטעון בעוצמה של 5-10 וואט במחיר לא גבוה של עד 400 שח. יש בואללה שופס רמקולים ניידים נטענים של 5 וואט אבל זה נראה ג'נרי בהגזמה ולא יודע אם שווה ת150 שזה עולה. חשבתי בכיוון של מגבר נייד של גיטרה. מה יש לכם להציע? אפשר בכלל לחבר אם פי למגבר של גיטרה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה 42" כרגע יש לי 37" של פיליפס 5603D ואני ממש מרוצה ממנה ולכן שניים מתוך 3 ההתלבטויות שלי הם פיליפס אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Philips 42PFL8404H - קישור - http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=1099 או Philips 42PES0001 - קישור - http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=1066 או Sony KDL40W5500 - קישור- http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=984 אלו ההתלבטויות שלי נכון להיום. אשמח לשמוע על הדגמים הספיצים האלו מה יותר כדאי. ועל עוד דגמים טובים של טלוויזיות ליעודים שלי ובסכום. יש לקחת בחשבון שהסוני היא 40" לעומת הפיליפס 42" (אני לא יודע עד כמה זה מורגש אבל אותו הדבר אני יכול להגיד בין ה-37" שיש לי ל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TRISOMY,

היי, אני מעוניין להחליף את המערכת הנוכחית שיש לי בחדר... החלטתי לרכוש מע' 5.1 ... בעיקרון מיועדים למוזיקה בעיקר... התקציב עומד על גג 700 ש"ח. גודל החדר הוא 3.5*3.5 +/-. אם יהיה גם שלט למע' אז יהיה מצויין.... תודה מי שיעזור בנושא...

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  19. שלום חברים אני רוצה להתקין כרטיס קול PCI, אבל יש לי כבר כרטיס קול בלוח אם. רציתי לדעת איך אני מבטל את הישן (אני יודע שזה בביוס אבל מה ספציפית לעשות). אם זה לא בפורום הנכון אני אשמח אם אחד מהמנהלים יעביר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zion789,

שלום, אני מתכנן לקנות נגן מסדרות COWON למינהם חשבתי על הD2+ ורציתי אוזניות מסננות רעש שאני לא אשמע כלום כלום אפילו לא כביש סואן במכוניות שאני עומד בתחנה! אני לא אתפשר על איכות שמע - שהצלילים יהיו חדים ויתנו בסים קצת שאני "ארגיש" מעין מערכת קולנוע ביתית באוזן. יש לי עדיפות לאוזניות IN EAR אבל אם אין אוזנייה כזאת אני אקח את הגדולות תקציב -קודם כל תגידו לי איזה אוזניות אצטרך ואחר כך אחשוב אם אני צריך בסכום שתנקבו תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by gatitito,

שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Elad87,

טוב אז ככה אני יוצא לטיול של כמעט שנה למרכז ודרום אמריקה וקניתי לטיול cowon I7 16GB לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי אותו במלאי של איזה חנות, קניתי אותו בעיקר בגלל איכות הסוללה שזה ממש חשוב לי כי יש לי ניסעות באוטובס של ימים. אני מקווה מאוד שלא עשיתי טעות, בנתיים אני מרוצה. עכשיו מה שנשאר זה רק אוזניות שאני ממש רוצה להחליף, יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי בארץ או בדיוטי פרי בטורונטו (אין לי אפשרות לצאת לעיר) לפני שאני נוחות במקסיקו. אז מה כדי לקנות איזה דגם? ואיפה? התקציב: 50$ ואני גמיש סוג: עדיפות לכפתור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הוא נמכר ב 4000 שח בעולם הקולנוע. זה פחות או יותר התקציב שלי ואני חייב 42 או לפחות 37. מה דעתכם? יש משהו אולי עדיף במחיר הזה? אני גם חייב לציין שזה רק שנה אחת אחריות,שזה ממש לא לענין מבחינתי.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני צריך עיצה ושתעזרו לי בהקמת אולפן ביתי אז ככה חשבתי לקנות את הציוד הזה ואני צריך שתגידו לאם אם זה בסדר ואיך איכות הההקלטות יצאו כרטיס קול: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=531 מקרופון: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=490 מיקסר: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=484 תוכנת הקלטה: (לבסוף נבחר) האם זה בסדר כל מה שבחרתי.? תודה לעוזרים.!!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. אהלן, הורדתי סרט בלו ריי אמיתי 48GB, ויש לי המון תיקיות ודברים לא מובנים, זה עובד עם מדייה פלייר או משהו בסיגנון אך אני רוצה שזה יפעל בצורת תפריט ובחירה וכדומה (משום מה זה מנגן לי רק בצרפתית). יש לי תיקיות: BACKUP BDJO CLIPINF JAR META PLAYLIST STREAM בכל אחת עשרות קבצים. ניסיתי להפעיל את הסרט עם POWER DVD 9 ועם SPLASH LITE ועם MEDIA PLAYER וגם CLASSIC PLAYER אף אחד לא קרא את זה... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים